Page 1

T OR E N 116 AP PART E M E NT E N E N P E NT H OUSE S SP I JKE NI SSE


PRACHTIGE BAKENS MET UITZICHT OP HET WATER

WELKOM OP HET TERRAS AAN DE MAAS TOREN II

Wij presenteren u met gepaste trots het nieuwe plandeel van Het Terras aan de Maas - een eigentijdse tweede woontoren van 70 meter hoog, pal aan het water, met 184 royale koop- en huurappartementen. Ga rustig zitten in de luwte van uw royale terras, geniet van een verse kop koffie of een mooi glas wijn en kijk uit op het altijd boeiende schouwspel van de Oude Maas. Want alleen hier, zo dicht aan het water van Spijkenisse, ziet u iedere dag de schepen en pleziervaartuigen af en aan varen. De twee torens van Het Terras aan de Maas vormen straks een prachtig baken in de imposante skyline van Spijkenisse. Waarom zou u niet verhuizen naar de plek waar u altijd al graag wilde wonen? Wonen met alles bij de hand Het eerste gedeelte van Het Terras aan de Maas (Toren I) is in 2013 opgeleverd en dat biedt direct ook voordelen voor alle nieuwe bewoners van de tweede toren. Op de begane grond van het eerste plandeel is namelijk tal van voorzieningen op het gebied van zorg, welzijn, health & beauty gevestigd, voor zowel de eigen bewoners, als voor de directe omgeving van Het Terras aan de Maas. Heeft u even geen zin om zelf te koken? Voor een goede, eenvoudige maaltijd kunt u zelfs in de Brasserie van het Terras aan de Maas (Toren I) terecht. De dienstverlening op het gebied van zorg wordt gecoรถrdineerd door Humanitas, een organisatie met een zeer vernieuwende kijk op zorg. Beroemde architect met oog voor comfort Het Terras aan de Maas is een ontwerp van de beroemde architect Cees Dam, die hiervoor samen met zijn zoon Diederik al in 2009 de eerste contouren schetste. Daardoor is de architectuur modern, maar oogt deze toch vertrouwd. Eigentijdse en bijzondere materialen geven Het Terras aan de Maas een stijlvolle en luxe uitstraling. Dam architecten heeft bijzonder veel aandacht besteed aan de afmeting en de vorm van de buitenruimten van het Terras, die in het ontwerp als een soort linten langs het gebouw zijn gedrapeerd. In deze brochure geven wij u graag een compleet beeld van de kwaliteit van wonen in de tweede toren van Het Terras aan de Maas. We wensen u veel lees- en toekomstig woonplezier!

HTADM Spijkenisse | 5


WELKOM IN

SPIJKENISSE

6 | HTADM Spijkenisse

DE NAAM SPICKENISSE WORDT HET EERST GENOEMD IN EEN BRON VAN HET JAAR 1231. DE PLAATS DANKT ZIJN NAAM AAN DE WOORDEN SPIEKE (SPITS) EN NESSE (LETTERLIJK NEUS); EEN SPITS STUK UITSTEKEND LAND LANGS EEN RIVIER.

HTADM Spijkenisse | 7


INHOUD GRANDIOOS GENIETEN VOOR GELUKSVOGELS

42 De appartementen De aantrekkingskracht van Spijkenisse 10De Elementen. Het Nieuwe wonen van Spijkenisse 12

Hotspots 14

VORM Finance 16

De Duurzaamheidshypotheek 18 Volop keuze en comfort 22

Enorm veel buitenruimte 24 Situatie 26

A tribute to the stars 28

Verdiepingsoverzicht appartementen 32 Verdiepingsoverzicht Kroon 38

Binnen even belangrijk als buiten 40

Cees Dam, Architect Het Terras aan de Maas 48 XS4ALL 56

Bringme 56

Tuinieren op je balkon 56

Humanitas. Hoogwaardige zorg in Het Terras aan de Maas 64 Keuken, sanitair en tegelwerk 94 Contactinformatie 96

42 B1 - drie kamers 44 B1 variant groot - vier kamers 46 B2 - drie kamers 50 B3 - drie kamers 52 B4 - drie kamers 54 B5 - drie kamers 58 B6 - drie kamers 60 B7 - drie kamers 62 B8 - drie kamers 66 De kroonappartementen 70 B9 - vier kamers 72 B10 - drie kamers 74 B11 - drie kamers 78 B12 - vier kamers 80 B13 - vier kamers 82 B14 - drie kamers 86 B15 - vier kamers 90 B16 - vier kamers 92 B17 - vier kamers

VORM.NL/HETTERRASAANDEMAAS

8 | HTADM Spijkenisse

HTADM Spijkenisse | 9


DE AANTREKKINGSKRACHT VAN SPIJKENISSE Spijkenisse investeert momenteel in een rap tempo in de attractiviteit en aantrekkingskracht van de stad. Er wordt hard gewerkt aan nieuwe woonwijken, met een divers aanbod aan huur- en koopwoningen. Daarnaast worden de voorzieningen in het centrum flink uitgebreid en, zoals u kunt zien, heeft culturele ontwikkeling de volle aandacht van het stadsbestuur.

Cultuur In 2012 is de nieuwe bibliotheek De Boekenberg geopend. Een bijzonder glazen gebouw, dat inmiddels in heel Nederland veel waardering heeft gekregen. Het nieuwe Theater De Stoep  (2014) beschikt over alle mogelijke faciliteiten om bezoekers welkom te heten bij vele mooie, hilarische en avontuurlijke voorstellingen en evenementen.

10 | HTADM Spijkenisse

Winkelen U kunt naar hartenlust winkelen, op loopafstand van De Elementen. Onder andere woon- en winkelcomplex City Plaza en de Stadhuispassage bieden bewoners van De Elementen een winkelhart met aantrekkingskracht: grote, landelijke filiaalbedrijven in combinatie met lokale speciaalzaken. En elke eerste en laatste zondag van de maand is het koopzondag! Bekijk het volledige winkelaanbod in Spijkenisse op shoppeninspijkenisse.nl

Sporten Het Rivièrabad te Spijkenisse is één van de grotere zwemen recreatieaccommodaties in de regio Rotterdam. Het zwembad omvat drie bassins: een recreatiebad, een wedstrijdbad en een doelgroepenbad. Daarnaast vindt u in Spijkenisse alle sportverenigingen van een stedelijk gebied; u kunt er onder andere golfen, tennissen, voetballen, atletiek beoefenen en u heeft de keuze uit diverse sportscholen en fitnessclubs.

Uitgaan In Spijkenisse zijn er genoeg mogelijkheden om uw vrije tijd te besteden. Ga heerlijk uit eten in één van de vele restaurants en eetcafés. Neem gezellig een drankje met vrienden of collega’s in een van trendy bars in het centrum, of ga samen met uw gezin naar het theater of de bioscoop.

Gezondheid en scholing De gezondheidszorg in Spijkenisse is van hoge kwaliteit. Zo heb je het Ruwaard van Puttenziekenhuis en tal van andere zorgverleners. Daarnaast is er meer dan voldoende aanbod aan basis- en voortgezet onderwijs. Voor de universiteiten en hogescholen is Rotterdam -zeker met openbaar vervoer- een zeer bereikbare opleidingslocatie!

Recreëren In de omgeving van Spijkenisse en De Elementen is veel te beleven. Binnen 5 minuten fietst u de polder in en bent u weg van de drukte in de stad. Aan de Oude Maas zelf zijn talloze mooie stukjes natuur te vinden, waar u met een picknickmand kunt gaan genieten van alles wat voorbijvaart. Bent u klaar met fietsen? Neem dan de boottocht vanuit het oude gedeelte van Spijkenisse naar de schitterende polders, die de stad omringen.

HTADM Spijkenisse | 11


DE ELEMENTEN

HET NIEUWE WONEN VAN SPIJKENISSE DE ONTWIKKELING VAN DE ELEMENTEN - HET NIEUWSTE WOON­ GEBIED VAN SPIJKENISSE - STREKT ZICH UIT OVER VELE JAREN. STUKJE BIJ BEETJE WORDT DE ELEMENTEN ONTWIKKELD IN VIER DEELGEBIEDEN: DE DIJK, HET LAND, HET PARK EN DE HAVEN. HIER, AAN DE OEVERS VAN DE OUDE MAAS KRIJGT SPIJKENISSE EEN HEEL NIEUW GEZICHT. MODERN, IMPOSANT, SOMS GERIEFLIJK, MAAR ALTIJD IN VERBINDING MET HET WATER. HET TERRAS AAN DE MAAS LIGT IN HET DEELPLAN DE DIJK. NA DE BOUW VAN DEZE TWEEDE WOONTOREN IS DIT DEELGEBIED GEREED EN HEEFT HET ECHT EEN BOULEVARD-ACHTIGE ALLURE, MET HET MOOISTE UITZICHT WAT EEN MENS ZICH KAN WENSEN.

Uitzicht Het Terras aan de Maas centrum zijde

Kindervriendelijke omgeving

“DE ELEMENTEN IS EEN WIJK DIE LEEFT EN OOK OVERDAG EEN DYNAMISCHE INDRUK MAAKT”

Tal van voorzieningen langs de Dijk

12 | HTADM Spijkenisse

Het Park, een enorme groenzone, is al gereed en ligt aan de voet van Het Terras aan de Maas. Onlangs is er een begin gemaakt met de voorbereidingen voor het naastgelegen De Haven, waarmee een unieke sfeer aan De Elementen wordt toegevoegd. Er komt daar volop ruimte voor pleziervaart, schepen, om te wonen en werken en de mogelijkheid voor het uitoefenen van beroepen aan huis. Daarnaast vindt u er straks, letterlijk aan ‘De Haven’, met misschien wel een aantal gezellige restaurants en kroegjes aan het water. Vanuit uw appartement loopt u hier binnen 10 minuten naartoe. De Elementen is een wijk die leeft en ook overdag een dynamische indruk

maakt. Daarom zijn er naast de woningen en appartementen ook tal van andere voorzieningen. Zowel in het Terras aan de Maas zelf, als daarbuiten. Het openbaar vervoer per bus, naar de wijde omgeving, is goed geregeld. Bij het Vier Werelden Park stopt de bus, die u naar een van de metrohaltes van Spijkenisse brengt. Vanuit daar kunt u per metro naar Rotterdam en verder. Gaat u met de auto, dan bent u via de Elementenweg zo in een van de vele gemeentes die Nissewaard rijk is, of op de omliggende snelwegen. En het centrum van Spijkenisse met zijn fijne stadshart boordevol voorzieningen is lopend of per fiets zo te bereiken.

De eurobruggen in Het Land

HTADM Spijkenisse | 13


HOTSPOTS

A15

LEGENDA Hotspots

HOOGVLIET

N218 Hartel Park eg isw

ne

oe Gr

N493

1 8

laan Rozen

SPIJKENISSE

e iss

13

7

Ele

22. 17

Sc

21

s

19

16

he

12

nk el we g

n aa

isl

hu

eg ew gs lin ke He

R

18

aa M

2

15

g 23. we en nt

me

Ha

1

1 d aa

14

S

9

11 4

n ve

n va

n ke pij

de Ou

20 Ka re lD 10 oo rm 3 an str aa t

u Kr

6 5

1. Supermarkten 2. Theater de Stoep 3. Spijkenisse markt (di, za) 4. Stadhuis gemeente Nissewaard 5. Metro Spijkenisse centrum - 28 minuten naar centrum Rotterdam - 3 minuten lopen naar centrum Spijkenisse POORTUGAAL 6. Ziekenhuis 7. Arcaplex bioscoop 8. Optisport Zwembad Rivierabad 9. Gemaal De Leeuw van Putten + fluisterboot de IJsvogel + molen 10. Monument Dorpskerk 11. De Boekenberg (leesruimte, tentoonstellingen, café, zithoek) 12. Gelerie Hofman 13. Rederij Fortuna: Boottocht schip Melina naar Rotterdam 14. Elementenhuis 15. Doppio 16. Humanitas 17. Vier Werelden Park 18. Kinderboerderij 19. Sporting club Free Fitness Spijkenisse 20. Casino 21. Haarstudio Aan de Maas + Sun & beautysalon 22. Rotihuis Maharadj 23. Kunstgalerie The Window

Bereikbaarheid • • •

Park Vogelenzang

Vanaf Het Terras aan de Maas - A15 afrit Spijkenisse: 15 minuten - N57: 19 minuten rijden Metro C, D, E - vanaf Rotterdam: 28 minuten - vanaf Schiedam: 17 minuten - vanaf Den Haag: 31 minuten Vanaf metro Spijkenisse centrum - Naar centrum (stadhuis): 6 minuten lopen - Bus 84 / 105 naar stadhuis: 3 minuten lopen

centrum van Spijkenisse Park Waterland NOORD

ZUID

Op deze pagina hebben we de belangrijkste voorzieningen in de buurt van Het Terras aan de Maas voor u in kaart gebracht. Bekijkt u zelf de mooiste en meest handige plekjes in de omgeving!

14 | HTADM Spijkenisse

Metrolijn Spui Fietsroute op het eiland Putten Kijk voor de complete route op: www.fietsnetwerk.nl/fietsroutes/fietsroute-op-het-eiland-putten/

HTADM Spijkenisse | 15


We praten met Marco Bijl en Daniëlle Schuller van VORM Finance. Kopers van een huis bij VORM kunnen voor hun hypotheek terecht bij VORM Finance. Dit is een service waar honderden kopers per jaar gebruik van maken. Een unieke dienstverlening, waar kopers laaiend enthousiast over zijn. Op de woonbeurs in Spijkenisse, 14 november jongstleden, werd het tijdens de ter plekke gehouden financiële Quickscans voor het Terras aan de Maas al snel duidelijk: veel vragen gingen over een aflossingsvrije hypotheek. Tijd om

“EEN AFLOSSINGSVRIJE HYPOTHEEK MAG NOG ALTIJD”

Marco Bijl - Daniëlle Schuller

eens dieper op dit onderwerp in te gaan!

Waarom gingen er zoveel vragen over een

rente. Marco: maar bij een rente die ergens in de 1 of 2%

Jullie zeggen 50% van de marktwaarde van de

Dus een aflossingsvrije hypotheek is altijd

aflossingsvrije hypotheek?

ligt, heb je toch al bijna geen aftrek. Als je dan bijvoorbeeld

nieuwe woning. Hoe werkt dat bij nieuwbouw?

de beste oplossing?

Marco: de meeste mensen die we gesproken hebben zijn

drie tientjes aftrek hebt maar je moet daar eerst

Marco legt uit: dat werkt eigenlijk relatief simpel.

Daniëlle: nee, dat kun je zo natuurlijk niet stellen. Er

45/50+. Als je iemand van 50 een hypotheek voorlegt

€ 300,- per maand extra voor betalen omdat je af moet

Stel dat je een mooi appartement koopt in het Ter-

is absoluut geen beste oplossing die voor iedereen

waar hij nog 30 jaar op af moet lossen voordat de

lossen, dan zeggen de meeste mensen: hou die drie

ras aan de Maas en dat kost bijvoorbeeld €

past. Wij kijken in ieders persoonlijke situatie wat het

maandlasten naar beneden gaan, dat past natuurlijk niet.

tientjes maar, Den Haag.

275.000,-. En stel dat je nog € 25.000,- nodig hebt

beste uitkomt. Veiligheid staat daarbij natuurlijk

voor een keuken, je vloer, andere tegels en je

voorop. Maar op verplichte hoge maandlasten zitten

Niet bij de situatie bedoel ik. Daniëlle vult aan: kijk, als je tot je 80e een hoge maandlast

Wat bedoelen jullie precies met een ‘nieuwe’

muurafwerking, dan is de marktwaarde van je nieu-

maar weinig mensen te wachten. En let wel: een

hebt om daarna pas een lagere, of zelfs géén maandlast te

aflossingsvrije hypotheek?

we huis € 300.000,-. Dan mag je dus een aflos-

aflossingsvrije hypotheek betekent dat je niet af

hebben, dan duren die eerste 30 jaar best lang. En ook

Daniëlle: in de wet waar Marco het net over had staat ook

singsvrije hypotheek afsluiten voor € 150.000,-.

hóeft te lossen. Maar je mág het wel. Dat maak je

statistisch gezien, qua levensverwachting, weet je dat er dan

dat iedereen die een hypotheek had per 31 december

Daniëlle vult aan: en als je dan je eigen huis ver-

zelf uit.

veel meer jaren met een hoge maandlast zijn dan jaren met

2012, voor dát bedrag niet af hoeft te lossen om

koopt met een overwaarde van in totaal bijvoor-

een lage maandlast. Daar zit toch niemand op te wachten?

renteaftrek te krijgen. Had je op dat moment dus

beeld

bijvoorbeeld

stuk

€ 200.000,- hypotheek die je nodig hebt voor je

Bij een aflossingsvrije hypotheek betaal je alleen rente en

aflossingsvrij – een veel gekozen oplossing – van

nieuwe huis er dus € 150.000,- aflossingsvrij gaan ha-

dus is je maandlast lager. Maar een aflossingsvrije

bijvoorbeeld € 150.000,-, dan mag je die héle € 150.000,-

len. Dat levert aardiger maandlasten op.

hypotheek, dat mag toch helemaal niet meer?

aflossingsvrij noemen in je nieuwe hypotheek én heb je

Marco: in Nederland hebben we de GHF. Dat staat voor

nog jarenlang recht op fiscale aftrek. Uiteraard zijn er wat

Gedragscode Hypothecaire Financieringen. Noem het

spelregels, maar dat is ruwweg hoe het werkt. Die 31

maar de Hypotheekwet. En wat staat er in de wet? Heel

december 2012 is dus een soort van ‘kritieke’ datum. In

simpel: een koper mag voor 50% van de marktwaarde van

2013 zijn de spelregels voor fiscale aftrek gewijzigd, maar

zijn of haar nieuwe woning een aflossingsvrije hypotheek

de regering vond gelukkig wel dat oude rechten in stand

afsluiten.

moesten worden gehouden. Mensen mochten immers

Daniëlle: je hebt alleen, als het een nieuwe aflossingsvrije

ergens vanuit gaan, dus dat is best logisch.

hypotheek betreft, geen recht op fiscale aftrek over de

16 | HTADM Spijkenisse

een

spaarhypotheek

met

een

100.000,-,

dan

mag

je

van

de

Daniëlle en Marco, bedankt voor de uitleg. Zo wordt een onderwerp dat voor bijna iedereen met vele vraagtekens en met moeilijke wetgeving omgeven is, een stuk duidelijker. Bij VORM Finance gaat iedere koper horen wat voor hem of haar de slimste hypotheekoplossing is. Een unieke service van een unieke bouwer. VORM is er voor de kópers.

HTADM Spijkenisse | 17


DE DUURZAAMHEIDS HYPOTHEEK EXTRA VOORDEEL VOOR KOPERS IN HET TERRAS AAN DE MAAS

UW HYPOTHEEK VIA VORM FINANCE Bij een hypotheek via VORM Finance profiteert u als koper van een VORMHuis van een groot aantal voordelen. Daarnaast beschikken onze hypotheekspecialisten over een ongeëvenaard kennisniveau op nieuwbouwgebied. Belangrijk,

VOORDELEN

want een nieuwbouwhypotheek is écht een aparte tak van sport. Belangrijk om te weten is ook dat VORM Finance een onafhankelijke

1. Extra hypotheekrentekorting omdat u een energiezuinig huis koopt.

tussenpersoon is. Er wordt altijd gezocht naar

2. Meerwerk (keuken, badkamer, vloeren e.d.) volledig mee te financieren.

de beste oplossing in uw persoonlijke situatie,

3. Oplossingen voor dubbele maandlasten tijdens de bouw.

waarbij VORM Finance uw hypotheek kan onder-

4. Een hogere hypotheek mogelijk omdat u een energiezuinig huis koopt.

brengen bij een groot aantal gerenommeerde

5. Uitmuntende overbruggingsmogelijkheden voor kopers die nu al een

binnen- en buitenlandse banken.

koopwoning hebben. 6. Nóg lagere maandlasten? Onder voorwaarden een deel hypotheek De woningen in Het Terras aan de Maas worden duurzaam gebouwd. Hierdoor heeft u als koper de mogelijkheid om

aflossingsvrij.

Oriëntatiegesprekken met VORM Finance, waarbij uw mogelijkheden uitgebreid aan de orde

via VORM Finance een Duurzaamheidshypotheek af te sluiten.

7. Advies- en bemiddelingskosten voor uw hypotheek slechts € 800,-.

Hiermee profiteert u van speciale voorwaarden en condities, zoals lagere rentes, betere voorwaarden en een hogere

Meer weten of gelijk een afspraak maken? Bel dan 0186-618777 en vraag naar Marco of Daniëlle. Dit zijn uw hypotheek-

leencapaciteit. VORM heeft een eigen financiële divisie, VORM Finance. Iedere koper van een VORMHuis heeft

specialisten voor Het Terras aan de Maas. U kunt uiteraard ook mailen: m.bijl@vorm.nl of d.schuller@vorm.nl. Voor een

recht op volledige begeleiding door VORM Finance en kan daarmee profiteren van unieke mogelijkheden.

afspraak bent u altijd welkom op kantoor, maar uiteraard behoort een belafspraak ook tot de mogelijkheden.

komen, zijn altijd volledig gratis en vrijblijvend.

De hypotheekspecialisten van VORM Finance helpen u maximaal te profiteren van de voordelen die u als koper in Het Terras aan de Maas heeft. Hiernaast een greep uit deze voordelen:

18 | HTADM Spijkenisse

HTADM Spijkenisse | 19


20 | HTADM Spijkenisse

HTADM Spijkenisse | 21


De eerste woontoren (Toren I) van Het Terras aan de Maas is in 2013 opgeleverd aan de nieuwe bewoners. De behoefte aan een comfortabele woning op deze prachtige plek is echter zo groot, dat we nu ook woontoren II kunnen gaan realiseren.

VOLOP KEUZE EN COMFORT Ieder appartement zijn eigen uitzicht De samenstelling van het woonaanbod in deze tweede woontoren van Het Terras aan de Maas bestaat uit 116 koopappartementen en 68 huurappartementen, verdeeld over 23 woonlagen. De afmetingen van de drie of vierkamerappartementen lopen uiteen van 77,6 m2 tot 150 m2. Kiest u een ruim driekamerappartement met een royale buitenruimte op de derde, of heeft u liever een appartement op 65 meter hoogte? Door de slimme vorm van de woontoren hebben veel terrassen zicht op De Oude Maas óf het achterland van Spijkenisse. Wat uiteindelijk uw keuze zal zijn, u zit altijd goed in Het Terras aan de Maas! Mocht u de indeling van uw appartementen willen veranderen, zoals bijvoorbeeld slaapkamers samenvoegen of een wand verplaatsen om uw woonkamer groter te maken? Ook dat is in veel gevallen mogelijk. U kunt hiervoor contact opnemen met uw kopersadviseur, om de verschillende mogelijkheden te bespreken. Alle appartementen zijn uitgevoerd en afgewerkt met hoogwaardige materialen. Bepaal de indeling van het activiteitendek op het dak van uw garage! Aan de achterzijde van Het Terras aan de Maas is ruimte gecreëerd voor een deels inpandige stallinggarage, waar de bewoners hun auto kunnen parkeren. Bijzonder aan de stallinggarage is vooral het activiteitendak. Dat zal straks bijvoorbeeld in gebruik zijn als tennisbaan en daktuin. De definitieve invulling hiervan is nog niet vastgesteld maar wordt samen met de huidige én toekomstige bewoners van Het Terras aan de Maas ingedeeld. Het naastgelegen dak van woontoren I is inmiddels in gebruik als terrastuin én speelplaats voor het kleinschalige kinderdagverblijf. Hier kunt u op een zonnige middag of avond gezellig bijpraten met uw buren. Voor een wat uitgebreidere wandeling loopt u over de eigen ophaalbrug naar het ruime en nieuwe Vier Werelden Park, dat pal achter Terras aan de Maas gelegen is. Of u maakt een lange wandeling langs de Oude Maas. * De huurappartementen zullen worden aangeboden door woningcorporatie Maasdelta. U kunt met hen contact opnemen, indien u meer informatie wenst hierover: www.maasdelta.nl

22 | HTADM Spijkenisse

HTADM Spijkenisse | 23


ENORM VEEL BUITENRUIMTE Er is door de architect bijzondere aandacht besteed aan de buitenruimte van ieder appartement. De mooie gewelfde vorm ziet er aan de buitenzijde prachtig uit en biedt tevens ook tot bijna 70 m2 aan terrasruimte.

24 | HTADM Spijkenisse

HTADM Spijkenisse | 25


OUDE MAAS

EU NI W N HO A RL GE

N HO

ND

A RL GE

D SE

D SE

IJK

ND

TOREN II

IJK

HET TERRAS AAN DE MAAS

VIER WERELDEN PARK

TOREN I

TENNISBAAN

EG

UX

JE

W AS

DE BO

DE

ES

UL

UX JE

DE

A

M

ES

UL

BO

OU

UT

NO AR N VA AN LA JK

RI EN

ST

WE

‘HET LAND’

SITUATIE 26 | HTADM Spijkenisse

De definitieve indeling van het activiteitendek wordt samen met de huidige én toekomstige bewoners van Het Terras aan de Maas vastgesteld!

NOORD

ZUID HTADM Spijkenisse | 27


DE VERDIEPINGEN VAN HET TERRAS AAN DE MAAS KRIJGEN IEDER HUN EIGEN BEROEMDHEID UIT DE JAREN 60, 70, OF 80 MEE. OP IEDERE WOONLAAG WORDT DE WAND TEGENOVER DE ENTREE GEDECOREERD MET DE FOTO VAN EEN FILMSTER OF POPHELD VAN VROEGER. GA MET ONS MEE IN DE TIJD EN GENIET VAN DE WARMTE EN SPECIFIEKE SFEER VAN STERREN ALS MARILYN MONROE, JAMES DEAN EN AUDREY HEPBURN. ZO HEEFT IEDERE WOONLAAG LETTERLIJK ZIJN EIGEN KARAKTER EN IDENTITEIT. KIES EEN APPARTEMENT OP DE VERDIEPING VAN UW FAVORIETE STER!

VERDIEPINGEN BG

28 | HTADM Spijkenisse

Sylvester Stallone

1

Steve McQueen

2

Marilyn Monroe

3

Audrey Hepburn

4

James Dean

5

Julie Andrews

6

Dustin Hoffman

7

Humphrey Bogart

8

Grace Kelly

9

Paul Newman

10

Robert Redford

11

Elvis Presley

12

Cary Grant

13

Fred Astaire

14

Frank Sinatra

15

Clint Eastwood

16

Elizabeth Taylor

17

Barbra Streisand

18

Louis Armstrong

19

Olivia Newton John

20

Brigitte Bardot

21

Sophia Loren

22

Sean Connery

23

Robert de Niro

A TRIBUTE TO THE STARS HTADM Spijkenisse | 29


TOREN II

30 | HTADM Spijkenisse

HTADM Spijkenisse | 31


VERDIEPINGSOVERZICHT

“De appartementen van Het Terras aan de Maas Toren II zijn op een vakkundige wijze ingedeeld door de architect. Mocht u andere indelingswensen hebben, dan vernemen wij dat graag. De constructieve wanden kunnen niet verplaatst worden maar niet-dragende wanden vaak wel!”

APPARTEMENTEN

A

A

A

MAASZICHT

MAASZICHT

MAASZICHT

DAK 28 27

5500

B5

type: B5v

type: B1v MDG

r

r

hwa

wm

wtw

wm

wtw

dr

B1V

hwa

hwa

r

hwa

r

25

type: B1extra stramien

type: B1 MDG

hwa

r hwa

wm

dr

wtw

wm/dr

wis. wis.

wis.

wis.

wm

B

B

dr

B

r

wm

B

5500

B

wtw

hwa

5500

5500

BG

BG

dr

dr

r

DAK 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

hwa

r

type: B4

5500

B4

B8

GETEKEND

GEWIJZIGD

1 : 50

T F E H

8500

+31 20 623 47 55 +31 20 627 72 80 office@damenpartners.com www.damenpartners.com

10000

6750

DATUM

GETEKEND

GEWIJZIGD

1 : 50 mve

MAASZICHT

B5

wis.

wis.

8500

B5

B2

5500

4

3

3

2

2

1

1

wm

r

B6

wis.

5500

wis. wis.

wtw

B

wm/dr wtw

wis.

5500

5

4

STALLINGGARAGE

type: B6

wm/dr

A

type: B6

type: B2

B6

wis.

wtw

wtw

dr

B

r

wm

wm/dr

B

r

dr

B

r

5500

B

5500

5

+31 20 623 47 55 +31 20 627 72 80 office@damenpartners.com www.damenpartners.com

CODE

hwa

wtw

wis.

T F E H

dr

wis.

wm

dr

wis.

B

GEWIJZIGD

BEGANE GROND

B5

r

wtw

wtw

dr

6

voorlopig ontwerp

type: B5v

dr

type: B2

r

7

6

r

wis.

wm

DATUM

GETEKEND

1 : 50

A

hwa

wtw

B

SCHAAL

mve

wm

wtw

wis.

wis.

B2

type: B6 MDG

8

7

Schipluidenlaan 4, 1062 HE Amsterdam The Netherlands

GEZIEN

hwa

r

wm

wtw

type: B3A

6750

B1

r hwa

wm

9

8

type: B1v

hwa

dr

9

MAASZICHT

type: B5

dr

wtw

10

AFMETING:

mve

type: B1

B1V

11

10

P

toren B plattegrond 8e - 12e even verdiepingen

CODE

r

wm

12

11

ONDERWERP

10000

+31 20 623 47 55 +31 20 627 72 80 office@damenpartners.com www.damenpartners.com

T F E H

voorlopig ontwerp

B1

5500

type: B5

12

appartementen 'Het terras aan de Maas' te Spijkenisse

PARKZICHT A 8E, 10E, 12E VERDIEPING

MAASZICHT

type: B1extra stramien

13

A

datum: 04/05/2017

Schipluidenlaan 4, 1062 HE Amsterdam The Netherlands

mve

A

14

13

WERK

GEZIEN

voorlopig ontwerp

15

14

voorlopig

toren B plattegrond 2e - 6e even verdiepingen

SCHAAL

A

16

CA. 40 METER

ALLE MATEN ONDERLING EN IN HET WERK TE CONTROLEREN

AFMETING:

ONDERWERP

CODE

mve

hwa

B8

B

BG

P

B

type: B8

appartementen 'Het terras aan de Maas' te Spijkenisse

PARKZICHT A 2E, 4E, 6E VERDIEPING

Schipluidenlaan 4, 1062 HE Amsterdam The Netherlands

GEZIEN

A

BG

P

WERK

toren B plattegrond 1e - 7e oneven verdiepingen

6750

BG

A

datum: 04/05/2017

appartementen 'Het terras aan de Maas' te Spijkenisse

10000

r

voorlopig

ONDERWERP

DAK 28 27 26 25 24 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

DAK 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

hwa

5500

8500

wm

A

ALLE MATEN ONDERLING EN IN HET WERK TE CONTROLEREN

WERK

1E, 3E, 5E, 7E VERDIEPING

dr

dr

r

B

B4

AFMETING:

DATUM

dr

wtw

type: B4

voorlopig

SCHAAL

wm

DAK 28 27 26 25 24 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

P

B

type: B8

ALLE MATEN ONDERLING EN IN HET WERK TE CONTROLEREN

PARKZICHT A

hwa

BG

P

datum: 04/05/2017

wis.

wis.

wm

A hwa

A

17

5500

P

B

type: B8v

wm

B

18

17

5500

DAK 28 27 26 25 24 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

wtw

5500

r

type: B4v

DAK 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

19

18

5500

hwa

wtw

wm r

5500

5500

wm

B8

dr

r wtw

r

B4

wm

type: B2b MDG

5500

dr

wis.

wis.

wis.

wis.

dr

20

19

15

wtw

wm

hwa

wtw

wis.

dr r

wtw

wm/dr

wtw

wtw

wm

wtw

wis.

wis.

wm/dr

type: B2b MDG

wtw

20

16

type: B7v MDG

wis.

wm/dr

21

hwa

5500

hwa

type: B7v MDG

type: B7 MDG

wtw

21

wm/dr

wm/dr

hwa

hwa

type: B2a MDG

wtw

wtw wm/dr

hwa

23 22

wis.

wis.

wis.

type: B2a MDG

dr

r

5500

dr

r

5500

wm

23 22

wtw

wtw

wtw

B

type: B6 MDG

type: B6 MDG

type: B3 loft MDG

type: B6 MDG

wis.

wis.

5500

wis. wis.

wm/dr

5500

wis.

type: B3 loft MDG

wm

dr

wm/dr wtw

wtw

5500

wtw

wtw

wtw

wm/dr

type: B2b MDG

24

DAK

dr

wis.

wis.

type: B2a MDG

26

5500

B5

type: B5v

5500

B5

type: B5

wis. wtw hwa

hwa

hwa

hwa

B3

5500

5500

B3

type: B7 MDG

wis.

wis.

wtw

wis.

wtw

type: B7v

B7

wtw

wtw

wis.

wis.

wtw

B7

type: B3v

type: B7

type: B3

5500

hwa

wm/dr

wastafel vervalt indien MDG

wastafel vervalt indien MDG

wm/dr

wis.

type: B2a MDG hwa

dr

wm

NO OR D

r

hwa

DAK 28 27 26 25 24 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

DAK 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

hwa

r

BG

dr

wm

hwa

hwa

r

type: B4v

B4

B8

10000

ONDERWERP

1 : 50

GETEKEND

DATUM

GEWIJZIGD

GEZIEN

mve

voorlopig ontwerp

32 | HTADM Spijkenisse

5500

r

type: B4

BG

B4

B8

voorlopig datum: 04/05/2017

AFMETING:

Schipluidenlaan 4, 1062 HE Amsterdam The Netherlands

T F E H

+31 20 623 47 55 +31 20 627 72 80 office@damenpartners.com www.damenpartners.com

CODE

8500

A

B6 en B7 zijn op de 13e en 15e verdieping huurappartementen

10000

6750

appartementen 'Het terras aan de Maas' te Spijkenisse ONDERWERP

1 : 50

GETEKEND

DATUM

GEWIJZIGD

GEZIEN

mve

voorlopig ontwerp

Schipluidenlaan 4, 1062 HE Amsterdam The Netherlands

8500

T F E H

+31 20 623 47 55 +31 20 627 72 80 office@damenpartners.com www.damenpartners.com

CODE

AFMETING:

SLA DEZE PAGINA OPEN VOOR EEN TOTAAL WONINGOVERZICHT

WERK

PARKZICHTA 14E, 16E, 18E VERDIEPING

toren B plattegrond 13e - 19e oneven verdiepingen

SCHAAL

A

ALLE MATEN ONDERLING EN IN HET WERK TE CONTROLEREN

voorlopig datum: 04/05/2017

A

P

B

type: B8

B

BG

P

P

A

DAK 28 27 26 25 24 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

DAK 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

hwa

WERK

PARKZICHT 13E, 15E, 17E, 19E VERDIEPING

toren B plattegrond 9e - 11e oneven verdiepingen

SCHAAL

wm

wastafel vervalt indien MDG

r

ALLE MATEN ONDERLING EN IN HET WERK TE CONTROLEREN

AFMETING:

appartementen 'Het terras aan de Maas' te Spijkenisse

6750

dr

dr

A

BG

P

voorlopig

8500

14 13 12 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

B

type: B8v

WERK

9E, 11E VERDIEPING

dr

wtw

r

B

hwa 15

BG

P

A

datum: 04/05/2017

DAK 28 27 26 25 24 23 22 21 20 19 18 17 16

DAK 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

wastafel vervalt indien MDG

ALLE MATEN ONDERLING EN IN HET WERK TE CONTROLEREN

PARKZICHT A

wtw

r

r

5500

ZU ID

B8

B4

dr

A

BG

P

B

type: B8v

type: B4v

wtw

wm

wm

B

5500

5500

r wtw

5500

dr

dr

wm r

wtw

5500

wm

wm

wis.

wm/dr

wm/dr

wis.

dr

wis.

wm r

wtw

wis.

wis.

wis.

wtw

type: B2b MDG

10000

B6 en B7 zijn op de 14e verdieping huurappartementen 6750

appartementen 'Het terras aan de Maas' te Spijkenisse ONDERWERP

toren B plattegrond 14e - 18e even verdiepingen

SCHAAL

DATUM

GETEKEND

GEWIJZIGD

1 : 50 mve

GEZIEN

mve

Schipluidenlaan 4, 1062 HE Amsterdam The Netherlands T F E H

+31 20 623 47 55 +31 20 627 72 80 office@damenpartners.com www.damenpartners.com

CODE

voorlopig ontwerp

HTADM Spijkenisse | 33

HTADM Spijkenisse | 34


HET VIERWERELDENPARK

HOUD DEZE PAGINA OPEN EN VIND GEMAKKELIJK UW IDEALE APPARTEMENT IN HET TERRAS AAN DE MAAS dr

wtw

wis.

5500

wis.

5500

wm

B

dr

B

r

B

wtw

wm

wm

5500

B

5500

B

wis. wtw

wtw

wm/dr

hwa

hwa

dr

r

type: B2a MDG

wm/dr

wm/dr

hwa

B

wis.

type: B2a MDG

wtw

wtw wm/dr

hwa

hwa

hwa

5500

5500

type: B7 MDG

type: B7v MDG

type: B7v MDG

type: B7 MDG

5500

hwa

5500

hwa

dr

r

wis.

wis.

type: B2a MDG

type: B6 MDG

wis.

wtw

5500

wis.

wis.

B

wis.

dr

r

type: B2a MDG

wm

dr

wis.

wis.

wtw

wm

B

wtw

type: B3A

type: B6 MDG

type: B6 MDG

type: B3 loft MDG

type: B6 MDG

wis.

wtw

dr

wtw

wm

dr

hwa

wm

P.44

wis.

wis.

wm/dr

B1V

wm/dr wtw

wm/dr

5500

wtw

wtw

wm/dr wtw

wtw

P.54 r

5500

wm

dr

wis.

wis.

type: B3 loft MDG

hwa

hwa

5500

wm

wtw

dr

B5

type: B5

type: B1extra stramien

r

5500

wm

wtw

type: B5v

P.54

P.44

hwa

hwa

r

B5

B1V

type: B1extra stramien

r hwa hwa

wis.

P.54

type: B1v MDG

r r

5500

B5

type: B5v

5500

P.54

5500

B5

type: B5

type: B1 MDG

hwa

A

A

A

A

wis.

wis.

r

B8

P

B4

type: B8

A

P.52

BG

hwa

hwa

r

B8

P

B4

type: B8

A

A 6750

+31 20 623 47 55 +31 20 627 72 80 office@damenpartners.com www.damenpartners.com

hwa

dr

type: B9

5500

wm

B

5500

P.78

plattegrond 2300mm +vl.

wis.

wtw

wtw

wm

B

wm

dr

dr

B

r

r

B3

P.50

B7

type: B7

P.60

hwa

B3

B7

type: B7v

type: B3

P.50

5500

type: B3

hwa

5500

5500

B7

P.60

wis. wis.

5500

BG

BG

P

P

B

r

B

A

hwa hwa

r

B8

BG

type: B8

P.52

P.62

type: B4

B4

13E, 15E, 17E, 19E VERDIEPING

GETEKEND

B8

P.62

B4

T F E H

A

GEWIJZIGD

GEZIEN

10000

6750

DATUM

GETEKEND

GEWIJZIGD

1 : 50 8500 mve

GEZIEN

A

wis.

type: B8

B8

P.62

toren B plattegrond 20e verdieping

A

Schipluidenlaan 4, 1062 HE Amsterdam The Netherlands

T F E H

+31 20 623 47 55 +31 20 627 72 80 office@damenpartners.com www.damenpartners.com

10000

1 : 50 8500 GETEKEND

A

datum: 04/05/2017

AFMETING:

A1

WERK

ONDERWERP

21E VERDIEPING

toren B plattegrond 21e verdieping

Schipluidenlaan 4, 1062 HE Amsterdam The Netherlands

T F E H

10000

+31 20 623 47 55 +31 20 627 72 80 office@damenpartners.com www.damenpartners.com

6750

CODE

mve

A

P

B

appartementen 'Het terras aan de Maas' te Spijkenisse

GEWIJZIGD

mve

GEZIEN

B

BG

P

voorlopig

A1

A DATUM

SCHAAL

6750

BG

ALLE MATEN ONDERLING EN IN HET WERK TE CONTROLEREN

AFMETING:

ONDERWERP

voorlopig ontwerp

SCHAAL

DATUM

GETEKEND

GEWIJZIGD

1 : 50 mve

GEZIEN

mve

Schipluidenlaan 4, 1062 HE Amsterdam The Netherlands T F E H

+31 20 623 47 55 +31 20 627 72 80 office@damenpartners.com www.damenpartners.com

CODE

voorlopig ontwerp

5500

5500 windscherm

hwa

A

DAK 28 27 26 25 24 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

DAK 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

r

r

datum: 04/05/2017

voorlopig ontwerp

voorlopig ontwerp

wm

WERK

CODE

mve

CODE

mve

B6 en B7 zijn op de 14e verdieping huurappartementen

P

dr

A

voorlopig

20E VERDIEPING

SCHAAL

BG

P

B

dr

wtw

dr

appartementen 'Het terras aan de Maas' te Spijkenisse

toren B plattegrond 14e - 18e even verdiepingen

+31 20 623 47 55 +31 20 627 72 80 office@damenpartners.com www.damenpartners.com

BG

wm

B

ALLE MATEN ONDERLING EN IN HET WERK TE CONTROLEREN

WERK

Schipluidenlaan 4, 1062 HE Amsterdam The Netherlands

DATUM

DAK 28 27 26 25 24 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

P.52

appartementen 'Het terras aan de Maas' te Spijkenisse

A

DAK 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

type: B4

AFMETING:

ONDERWERP

14E, 16E, 18E VERDIEPING

B6 en B7 zijn op de 13e en 15e verdieping huurappartementen

hwa

type: B8

AFMETING:

toren B plattegrond 13e - 19e oneven verdiepingen 1 : 50

hwa

r

P

A

datum: 04/05/2017

WERK

SCHAAL

wtw

r

wm r

r

wm

voorlopig

appartementen 'Het terras aan de Maas' te Spijkenisse

8500

dr

A

ALLE MATEN ONDERLING EN IN HET WERK TE CONTROLEREN

ONDERWERP

6750

wm/dr

wtw

dr

P.52

voorlopig

A

wm

B

BG

P

B

ALLE MATEN ONDERLING EN IN HET WERK TE CONTROLEREN

datum: 04/05/2017

dr r

DAK 28 27 26 25 24 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

DAK 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

wastafel vervalt indien MDG

A

wm

r

wm

5500

B4

r

dr

dr

5500

5500

5500

B8

P.62

wtw

wtw

hwa

DAK 28 27 26 25 24 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

5500

wm/dr

wm

DAK 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

wis.

dr

r wtw

wis.

wm

wis.

wis.

wm/dr

dr

wtw

wtw

wis.

wtw

5500

P.60

wtw

wis.

wis.

B12

type: B12

wis.

wis.

B

hwa

P.60

type: B4

10000

hwa

B11

dr

r

wtw

type: B8v

8500

wm

dr r

type: B7v

wtw

r

B4

wtw

wtw

wis.

5500

B3

P.50

hwa

P.52

hwa

hwa

5500

B

type: B3v

wastafel vervalt indien MDG

type: B4v

hwa hwa

P.72

hwa

wm

r

+31 20 623 47 55 +31 20 627 72 80 office@damenpartners.com www.damenpartners.com

CODE

hwa

r

hwa

B10

plafond 2300mm +vl.

r

wis.

wis.

wm

T F E H

voorlopig ontwerp

type: B10

5500

r

B7

wtw dr

GEWIJZIGD

mve

wastafel vervalt indien MDG

r wtw dr

GETEKEND

Schipluidenlaan 4, 1062 HE Amsterdam The Netherlands

GEZIEN

P.74

dr

hwa

type: B7

wm

DATUM

hwa

P.70

wis. wm

5500

B B

B3

wtw

AFMETING:

SCHAAL

1 : 50

+31 20 623 47 55 +31 20 627 72 80 office@damenpartners.com www.damenpartners.com

type: B11

hwa

wis.

6750

A

P.58

wm/dr

wastafel vervalt indien MDG hwa

type: B3

T F E H

GEWIJZIGD

wis.

r

10000

wtw

wtw

dr

P.50

9E, 11E VERDIEPING Schipluidenlaan 4, 1062 HE Amsterdam The Netherlands

DATUM

CODE

mve

5500

wis.

5500

wis. wis.

wis.

r

mve

type: B6

type: B2

P.58

wm

wm/dr

B6

B6

wm/dr wtw

wis.

P.46

type: B6

wis.

wtw

GETEKEND

GEZIEN

5500

B2

wtw

wtw

wis.

wm

dr

datum: 04/05/2017

toren B plattegrond 9e - 11e oneven verdiepingen

voorlopig ontwerp

B9

hwa

dr

wtw

wm/dr

+31 20 623 47 55 +31 20 627 72 80 office@damenpartners.com www.damenpartners.com

CODE

hwa

P.54 r

wm

type: B2

SCHAAL 8500 1 : 50

6750

ONDERWERP

5500

B5

type: B5v

P.42

wtw

10000

A

type: B1v

hwa hwa

B2

wtw

T F E H

mve

r

B

GEWIJZIGD

mve

Schipluidenlaan 4, 1062 HE Amsterdam The Netherlands

voorlopig ontwerp

B1

5500

P.54

voorlopig

WERK

appartementen 'Het terras aan de Maas' te Spijkenisse

A

toren B plattegrond 8e - 12e even verdiepingen

5500

B5

type: B5

r r

P.46

GETEKEND

5500

B1

P.42 wm

DATUM

A

type: B1

hwa

SCHAAL

GEZIEN

voorlopig ontwerp

A

ALLE MATEN ONDERLING EN IN HET WERK TE CONTROLEREN

AFMETING:

ONDERWERP

8E, 10E, 12E VERDIEPING 8500 1 : 50

CODE

mve

A

A

5500

10000

T F E H

GEWIJZIGD

GEZIEN

P.62 appartementen 'Het terras aan de Maas' te Spijkenisse

toren B plattegrond 2e - 6e even verdiepingen

A

P

B

type: B8v

B

BG

P

AFMETING:

ONDERWERP

Schipluidenlaan 4, 1062 HE Amsterdam The Netherlands

DATUM

GETEKEND

BG

WERK

2E, 4E, 6E VERDIEPING

SCHAAL 8500 1 : 50

6750

B8

P

A

DAK 28 27 26 25 24 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

DAK 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

hwa

r

datum: 04/05/2017

datum: 04/05/2017

appartementen 'Het terras aan de Maas' te Spijkenisse

5500

10000

P

wm r

voorlopig

wis.

8500

BG

dr

A

wis.

1E, 3E, 5E, 7E VERDIEPING

dr

wtw

dr

ALLE MATEN ONDERLING EN IN HET WERK TE CONTROLEREN

WERK

toren B plattegrond 1e - 7e oneven verdiepingen

BG

wm

B

P.52

P.62

AFMETING:

ONDERWERP

DAK 28 27 26 25 24 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

B

voorlopig

WERK

A

DAK 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

type: B4v

ALLE MATEN ONDERLING EN IN HET WERK TE CONTROLEREN

appartementen 'Het terras aan de Maas' te Spijkenisse

wis.

5500

r

P.52

voorlopig

wm r

wtw

wm

BG

P

B

wis.

wis. dr

A

type: B4

P.62 ALLE MATEN ONDERLING EN IN HET WERK TE CONTROLEREN

datum: 04/05/2017

type: B2b MDG

dr

wtw

dr

B

5500

hwa

hwa

DAK 28 27 26 25 24 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

DAK 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

5500

B4

5500

P.62

r

BG

P

B

wtw

wm

wm

A

5500

B8

type: B8v

P.52

BG

dr

B

wm r

5500

5500

B4

type: B4

wis.

wis.

dr

wtw

dr

wis.

wis.

wis.

wis.

wis.

hwa

r

type: B4v

wtw

hwa hwa

DAK 28 27 26 25 24 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

DAK 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

wtw

wis.

wm r

wtw

wm

wm r

wm/dr

wtw

dr

type: B2b MDG

dr

wtw

dr

wm/dr

wtw

wtw

wm r

wtw wm

wtw

wis.

wm/dr

type: B2b MDG

type: B2b MDG

wtw

wis.

wtw

wis.

wm/dr

windscherm dvb

dvb

Maatv. natuursteen draaikiep

draaikiep

windscherm

hwa

windscherm dvb

dvb

hwa

hwa draaikiep

B13

dvb

metalstud

BB

wm

draaikiep

B16

dvb

B17

P.90

type: B15

dvb

B

P.92 type: B17

type: B16

dr

hwa

hwa

draaikiep

draaikiep

inbouw 30'm

dvb

P.86

inbouw 30'm

type: B13

hwa

hwa

draaikiep

brandweer lift

beddenlift

brandweer lift

brandweer lift

5500

beddenlift

draaikiep

draaikiep

brandweer lift

5500

NO OR D

B15

P.80

draaikiep

5500

B

wis. wtw

Maaszicht

5500

draaikiep

5500

hwa

5500

draaikiep

draaikiep

draaikiep

draaikiep dvb

dvb

hwa

DAK 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

hwa

hwa

B14 dvb

type: B14

DAK 28 27 26 25 24 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

draaikiep

5500

B8 type: B8

P.82

P.62

dvb

B4

dvb

type: B4

BG

wm

wis.

dr

r

wm

dr

5500

wis. wtw

wtw

wis.

dr

r

Parkzicht

wm

dr r

wm

dr

A hwa

r

B8

BG

P

P

B

DAK 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

r

B

A

BG

type: B8

P.52

draaikiep

draaikiep

draaikiep

draaikiep

draaikiep

draaikiep

windscherm

windscherm

P.62 draaikiep

voorlopig datum: 04/05/2017

draaikiep

dvb

KOOP

voorlopig

draaikiep AFMETING:

draaikiep

draaikiep

windscherm

8500

ONDERWERP

22E VERDIEPING 10000

toren B plattegrond 22e verdieping

6750

8500

SCHAAL

1 : 50

GETEKEND

mcm/ra

GEZIEN

mve

datum: 04/05/2017

AFMETING:

A1

A1

WERK

appartementen 'Het terras aan de Maas' te Spijkenisse

A

A

P

A

ALLE MATEN ONDERLING EN IN HET WERK TE CONTROLEREN

draaikiep

appartementen 'Het terras aan de Maas' te Spijkenisse

WERK

Maatv. natuursteen

B

BG

P

B

ALLE MATEN ONDERLING EN IN HET WERK TE CONTROLEREN

windscherm

DAK 28 27 26 25 24 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

draaikiep

5500

wm

dr 5500

dr

wtw

wm draaikiep

wtw

wis.

draaikiep

dvb

wm

draaikiep

wtw

wis.

wtw

dvb

wis. wtw

ZU ID

luik t.b.v. toegang techn. op bovenligg. verd.

wis.

A

23E VERDIEPING DATUM

GEWIJZIGD

Schipluidenlaan 4, 1062 HE Amsterdam The Netherlands

10000

T F E H

HUUR

ONDERWERP

toren B plattegrond 23e verdieping

6750

+31 20 623 47 55 +31 20 627 72 80 office@damenpartners.com www.damenpartners.com

CODE

voorlopig ontwerp

SCHAAL

1 : 50

GETEKEND

mcm/ra

DATUM

GEWIJZIGD

GEZIEN

mve

Schipluidenlaan 4, 1062 HE Amsterdam The Netherlands T F E H

+31 20 623 47 55 +31 20 627 72 80 office@damenpartners.com www.damenpartners.com

CODE

voorlopig ontwerp

ZONUREN EN BUITENRUIMTE - GENIETEN OP UW EIGEN BALKON Vrijwel alle appartementen hebben een ideale ligging ten opzichte van de zon. Waar de ene zijde profiteert van een comfortabele ochtendzon, heeft de andere zijde van de toren juist profijt van de lange zomeravonden en een late zon. Ook dit is natuurlijk belangrijk bij de keuze van uw appartement. Bent u een vroege vogel? Kies dan voor een appartement

35 | HTADM Spijkenisse

op het oosten. Een appartement op het westen is ideaal als u wilt genieten van de lange zomeravonden, waarbij u tot laat van het zonnetje kunt blijven genieten. En vergeet niet de keuze met zicht op water of op de stad Spijkenisse. Genoeg te zien dus!

36 | HTADM Spijkenisse

HTADM Spijkenisse | 37


VERDIEPINGSOVERZICHT

“De appartementen van Het Terras aan de Maas Toren II zijn op een vakkundige wijze ingedeeld door de architect. Mocht u andere indelingswensen hebben, dan vernemen wij dat graag. De constructieve wanden kunnen niet verplaatst worden maar niet-dragende wanden vaak wel!”

KROON

A

A

Maaszicht

Maaszicht

5500

hwa

5500

hwa

windscherm

B9

hwa

type: B9

B10

windscherm dvb

dvb

hwa

type: B10

Maatv. natuursteen draaikiep

draaikiep

draaikiep

hwa 5500

hwa

wtw

dr

B13

dvb

B

B

r

r

B15 wis. wtw

B

wm

dr

5500

wm

draaikiep

hwa

metalstud

B

type: B15

type: B13 wm

hwa

hwa

dvb

inbouw 30'm

5500

wtw

wis.

wis.

5500

draaikiep

dr

hwa

draaikiep

beddenlift

type: B7

brandweer lift

brandweer lift

5500

B7

5500

B3

wis.

type: B3

draaikiep

draaikiep

draaikiep

wis.

wtw

wtw

wis.

wtw

wm

dr

dvb

draaikiep

5500

wtw dr

dr

wm

hwa

DAK 28 27 26 25 24 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

DAK 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

r

hwa

r

BG

type: B8

B8

dr

hwa

DAK 28 27 26 25 24 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

DAK 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

r

A

hwa

BG

B14

B8

A

P

B

dvb

B

BG

P

P

A

5500

B4

wm

draaikiep

B

BG

P

B

type: B4

dr

A

5500

wm

wm

wis. wtw

wtw

5500

dr r

r

wis.

wm

wtw

wis.

wis.

dvb wm/dr

type: B8 dvb

type: B14 ALLE MATEN ONDERLING EN IN HET WERK TE CONTROLEREN

ALLE MATEN ONDERLING EN IN HET WERK TE CONTROLEREN

voorlopig

voorlopig

draaikiep

windscherm

datum: 04/05/2017

AFMETING:

draaikiep

draaikiep

draaikiep

draaikiep

draaikiep

datum: 04/05/2017

windscherm

appartementen 'Het terras aan de Maas' te Spijkenisse

A Parkzicht

SCHAAL

DATUM

GETEKEND

GEWIJZIGD

1 : 50 mve

A

20E VERDIEPING

A Parkzicht

toren B plattegrond 20e verdieping

6750

appartementen 'Het terras aan de Maas' te Spijkenisse

Maatv. natuursteen

ONDERWERP

10000

A1

WERK

WERK

8500

AFMETING:

A1

Schipluidenlaan 4, 1062 HE Amsterdam The Netherlands T F E H

GEZIEN

8500

toren B plattegrond 22e verdieping

10000

+31 20 623 47 55 +31 20 627 72 80 office@damenpartners.com www.damenpartners.com

6750

SCHAAL

DATUM

GETEKEND

GEWIJZIGD

1 : 50 mcm/ra

A

CODE

mve

ONDERWERP

Schipluidenlaan 4, 1062 HE Amsterdam The Netherlands T F E H

GEZIEN

22E VERDIEPING

voorlopig ontwerp

voorlopig ontwerp

+31 20 623 47 55 +31 20 627 72 80 office@damenpartners.com www.damenpartners.com

CODE

mve

hwa

5500

5500

Maaszicht

Maaszicht

hwa

hwa

hwa

type: B12

B11

windscherm

5500

B12

windscherm dvb

dvb

plattegrond 2300mm +vl.

plafond 2300mm +vl.

hwa

hwa draaikiep

wtw

draaikiep

draaikiep

wis.

wtw

wis.

5500

type: B11

inbouw 30'm

B

B

dvb

dvb

type: B16

hwa

hwa

B3

B7

B16

type: B17

hwa

hwa

beddenlift

5500

type: B7v

type: B3

B

B17

5500

dr

r

r

brandweer lift

brandweer lift

5500

wm

dr

5500

wm

B

draaikiep

draaikiep

luik t.b.v. toegang techn. op bovenligg. verd.

draaikiep

wtw

draaikiep dvb

wm

DAK 28 27 26 25 24 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

DAK 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

r

hwa

r

BG

B8

wis.

wm

dr

dr

DAK 28 27 26 25 24 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

draaikiep DAK 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

r

hwa

hwa

r

BG

P

A

dvb

B8

B

A

BG

P

P

B

B4

5500

B4

type: B8

A

BG

P

B

type: B4

wm

draaikiep

B

dr

r

A

5500

dr

hwa

wis.

wtw

dr

r

5500

wtw

wm

wm

dr

5500

wm

wtw

dr

wtw

wis.

wm r

r

NO OR D

wtw

dvb

wis.

wm/dr

wis.

wis.

wtw

wis.

wis.

wtw

type: B8 dvb

type: B4 ALLE MATEN ONDERLING EN IN HET WERK TE CONTROLEREN

ZU ID

datum: 04/05/2017

Parkzicht A

8500

10000

A1

windscherm

draaikiep

draaikiep

draaikiep

draaikiep

draaikiep

draaikiep

windscherm

toren B plattegrond 21e verdieping

SCHAAL

DATUM

GETEKEND

GEWIJZIGD

1 : 50

mve

voorlopig ontwerp

datum: 04/05/2017

AFMETING:

A1

WERK

appartementen 'Het terras aan de Maas' te Spijkenisse

A Parkzicht

ONDERWERP

6750

mve

38 | HTADM Spijkenisse

voorlopig

AFMETING:

GEZIEN

21E VERDIEPING

ALLE MATEN ONDERLING EN IN HET WERK TE CONTROLEREN

voorlopig

WERK

appartementen 'Het terras aan de Maas' te Spijkenisse

ONDERWERP

toren B plattegrond 23e verdieping

Schipluidenlaan 4, 1062 HE Amsterdam The Netherlands T F E H

+31 20 623 47 55 +31 20 627 72 80 office@damenpartners.com www.damenpartners.com

CODE

8500

10000

6750

SCHAAL

DATUM

GETEKEND

GEWIJZIGD

1 : 50 mcm/ra

GEZIEN

mve

voorlopig ontwerp

Schipluidenlaan 4, 1062 HE Amsterdam The Netherlands T F E H

+31 20 623 47 55 +31 20 627 72 80 office@damenpartners.com www.damenpartners.com

CODE

23E VERDIEPING

HTADM Spijkenisse | 39


AAN ZOWEL DE VORM EN HET UITERLIJK VAN HET GEBOUW ALS DE INDELING VAN DE APPARTEMENTEN IS VEEL ZORG BESTEED. DE ARCHITECT GEEFT AAN DAT EEN WOONGEBOUW MOET DOEN WAT HET BELOOFT. JE MOET ER GEWELDIG KUNNEN WONEN. EN DAT IS HET GEVAL IN HET TERRAS AAN DE MAAS.

“BINNEN EVEN BELANGRIJK ALS BUITEN”

Voor de verkoop van uw eventuele bestaande woning, kunt u de makelaars vragen naar het VORM-totaalpakket. Er zijn mensen die een bestaande woning te verkopen hebben. Ook daar hebben we bij VORM over nagedacht. Het kopen van een woning in Het Terras aan de Maas moet een feestje zijn en dat mag niet verstoord worden door de verkoop van de bestaande woning. Vraag de makelaars naar de mogelijkheden van het VORM-totaalpakket. Zij vertellen u graag meer.

De balkons zijn volledig transparant. Zo komt het daglicht maximaal in uw appartement terecht en heeft u een gevoel van optimale vrijheid, wanneer u geniet van het uitzicht. De doorlopende glazen gevels hebben ruime schuifpuien, zodat het verschil tussen binnen en buiten soms geheel vervaagd. De glasrijke gevels hebben ook weer tot doel om het uitzicht naar alle zijden zoveel mogelijk te faciliteren.

Zeer goede isolatie Alle appartementen zijn optimaal geïsoleerd. Door onder meer hoogwaardig HR++ -glas, isolerende kozijnen en een massieve buitenschil wordt een gemiddelde isolatiewaarde van Rc = 4.0 m2K/W bereikt. Hierdoor is er maar weinig energie nodig, om uw appartement het gehele jaar aangenaam op temperatuur te houden.

In contrast met de ronde vormen van de balkons is er binnen juist gekozen voor een handige, rechte indeling, zodat er maximale ruimte in uw woning ontstaat. Alle appartementen worden opgeleverd met een hoogwaardige keuken en modern, kwalitatief sanitair.

Ventilatiesysteem met warmteterugwinning (WTW) Ventileren is zeer belangrijk, zeker bij goed geïsoleerde appartementen. Het ventilatiesysteem in het project Het Terras aan de Maas draagt niet alleen bij aan een comfortabel en gezond binnenklimaat, maar bespaart ook energie. Het gebalanceerde ventilatiesysteem verwarmt en filtert de aangevoerde buitenlucht. Om te voorkomen dat met het ventileren warmte verloren gaat, wordt de warmte uit de gebruikte ventilatielucht hergebruikt om de vers aangevoerde lucht voor te verwarmen. Hiermee wordt 95% van de warmte teruggewonnen. Voor wat extra frisse lucht kunt u uw ramen en schuifpuien overigens gewoon openzetten. Het systeem is hierop volledig ingericht.

Energiezuinig en Duurzaam Het Terras aan de Maas maakt deel uit van 13 excellente gebieden die door het Ministerie van Binnenlandse Zaken zijn aangewezen als toonbeeld voor grootschalige duurzame energie en energiezuinige nieuwbouw met toepassing van innovatieve technieken. Wat dat concreet betekent voor de innovatieve, energiebesparende en comfort verhogende maatregelen in uw appartement, geven we hier graag aan. Warmte en koude uit de bodem Alle appartementen zijn aangesloten op een hypermodern klimaatsysteem met een zogenaamde Warmte Koude Opslag (WKO)installatie. Deze installatie gebruikt aardwarmte als bron om uw vloer te verwarmen en in de zomer ook te koelen. 80% van de warmte, die nodig is voor een aangename temperatuur in uw appartement, wordt door de installatie uit de bodem gehaald. De resterende warmte wordt verzorgd door een centrale elektrische warmtepomp. Zo zorgen we voor een zeer lage CO2 uitstoot, bespaart u energie en heeft u tegelijkertijd een uiterst comfortabel appartement met zomer en winter dezelfde aangename temperatuur. Vloerverwarming door uw gehele appartement Uw appartement in Het Terras aan de Maas wordt volledig verwarmd en gekoeld door middel van energiezuinige, lage temperatuur vloerverwarming. De benodigde temperatuur voor traditionele radiatoren is circa 90°C, terwijl met vloerverwarming kan worden volstaan met maximaal 40°C. Deze lagere temperatuur zorgt voor een gelijkmatige opwarming met minder luchtbewegingen (minder opwaaiende stofdeeltjes) en daarom een aangenamer en gezonder binnenklimaat. Op warme dagen dient de vloerverwarming als efficiënte koeling, omdat de lage bodemtemperatuur uit de WKO-installatie dan wordt aangewend. Bovendien heeft u geen ontsierende radiatoren meer in uw woning.

40 | HTADM Spijkenisse

Warm water en koken op elektriciteit U heeft geen gasaansluiting in uw appartement en kookt dus ook op elektriciteit. De warmte die u nodig heeft voor het warme tapwater wordt verzorgd door een combinatie van het centrale warmtepompsysteem in het gebouw en een extra afleverunit in de bergruimte van uw appartement. Deze unit verhit het voorverwarmde water tot minimaal 55˚C en werkt eveneens op elektriciteit. Er worden zo geen directe fossiele brandstoffen ingezet voor warmte en energie in uw woning. Energiezuinig Door al deze maatregelen kunt u flink besparen op uw energiegebruik. Toch heeft u in een energiezuinig huis ook te maken met kosten. In plaats van een gasrekening, heeft u nu een rekening voor het vastrecht en gebruik van warm tapwater en verwarming. Het gebruik van koeling wordt verrekend middels een vast bedrag per jaar. Net als bij conventionele verwarmingssystemen is uw uiteindelijke energierekening wel lager, maar ook afhankelijk van het verbruik van warm water en de gebruikte warmte voor ruimteverwarming.

HTADM Spijkenisse | 41


DRIE KAMERS *type B1= oneven verdiepingen *type B1V= even verdiepingen

APPARTEMENT B +B V* DETAILS

2100

4160

3580

Gebruiksoppervlakte

84,9 m2

Terras

14,6 m2

Verdieping

13 - 19 109, 117, 125,

5220

Bouwnummers

133, 141, 149, 157

Maaszicht

1880

ZU ID

NO OR D

Parkzicht

3765

84,9M

2

18 16 14

1400

2830

schaal 1:50 Uitzicht vanaf terras van een woningtype B1. Zie website voor uitzicht per hoogte.

42 | HTADM Spijkenisse

HTADM Spijkenisse | 43


VIER KAMERS

136,5M

2

8350

APPARTEMENT B VARIANT EXTRA GROOT DETAILS

3580

Gebruiksoppervlakte

4160

136,5 m2

Terras

19,6 m2 8 - 12

Bouwnummers

5220

Verdieping

69, 77, 85, 93, 101

Maaszicht

1590

ZU ID

2335

2050

NO OR D

Parkzicht

1480

3100

12 11 10 9 8

1350

930

1740

schaal 1:50 Uitzicht vanaf terras van een woningtype B1. Zie website voor uitzicht per hoogte.

44 | HTADM Spijkenisse

7820

2400

HTADM Spijkenisse | 45


DRIE KAMERS

95,6M

APPARTEMENT B2 DETAILS 95,6 m2

Terras

17,4 m2

Verdieping

13 - 19

Bouwnummers

9344

2770

Gebruiksoppervlakte

2

110, 118, 126, 5220

134, 142, 150, 158

930

Maaszicht

1350 3110

3110

ZU ID

2040

2010

NO OR D

Parkzicht

schaal 1:50 Uitzicht vanaf terras van een woningtype B2. Zie website voor uitzicht per hoogte.

46 | HTADM Spijkenisse

7015

2180

HTADM Spijkenisse | 47


Met het tweede appartementengebouw aan het water bereikt Het Terras aan de Maas haar voltooiing. De architectuur uit 2009 is van de hand van één van de bekendste architecten van Nederland: Cees Dam. 85! is hij inmiddels, maar nog steeds actief bij het bureau Dam & Partners Architecten, dat hij samen met zijn zoon Diederik bestiert. “Ik ben nog steeds actief, want architectuur is mijn leven. Gelukkig heb ik de vrijheid om niet meer iedere dag aan de slag te moeten en heb ik met mijn zoon Diederik een heel team om me heen!”

“WE VERGETEN NOOIT DAT ER OOK NOG MENSEN MOETEN LEVEN IN GEBOUWEN”

CEES DAM - ARCHITECT HET TERRAS AAN DE MAAS

Hij staat bekend als één van de weinige architecten in Nederland die gebouwen een rijke uitstraling mee weet te geven. Die reputatie is niet los te zien van de filosofie van Dam & Partners. “Wat voor ons doorslaggevend is dat we bouwen met de traditie van gisteren en die van morgen. We vergeten nooit dat er ook nog mensen moeten leven in gebouwen. Als je van je werk komt ,moet je het fijn vinden om weer naar huis te gaan. Dan moet je trots kunnen zeggen: kijk, daar woon ik nu.”

48 | HTADM Spijkenisse

Er is één gebouw van Cees Dam dat iedereen kent: de Stopera. Maar op veel meer prominente plekken in Nederland laat hij zijn sporen na. “Ach, elke plek op de wereld is goed. Projectontwikkelaars hebben het ook altijd over A-locaties. Ik niet. Weet je wat de kunst is? Om van een C-locatie een A-locatie te maken door de kwaliteit van een gebouw.” Uitgangspunten In ieder geval lag die A-locatie er in Spijkenisse. “Het was toen al een bijna dromerige plek, aan het water. Het gebouw heeft daardoor een bijna mediterraan accent gekregen. De toren staat prachtig op de zon georiënteerd, je hebt naar alle kanten toe een schitterend uitzicht. Maar het gaat niet alleen maar om de huid, de buitenkant van het gebouw. Het gaat er vooral om hoe het binnen is. En dat is hier in harmonie.” Zijn gedrevenheid is opvallend. Zeker op een leeftijd waar collega-architecten allang tevreden achterom zouden kijken. Zijn er projecten waarop Cees Dam met meer dan gemiddelde trots terugkijkt? “Natuurlijk zijn er dingen die interessant zijn. Maar we hebben zoveel gedaan in de afgelopen jaren. Ik praat ook niet over ‘trots’ zijn. Ik gebruik liever het Vlaamse woord fier. Dat geeft het beter aan. “

HTADM Spijkenisse | 49


DRIE KAMERS

95,6M

APPARTEMENT B3 + B3V DETAILS 95,6 m2

Terras

17,2 m2

Verdieping

13 - 21

Bouwnummers

9340

2460

Gebruiksoppervlakte

2

111, 119, 127, 5220

135, 143, 151, 159, 166, 172

930

Maaszicht

1660

ZU ID

2040

2010

NO OR D

Parkzicht

3110

3110

21 20

schaal 1:50 Uitzicht vanaf terras van een woningtype B3. Zie website voor uitzicht per hoogte.

50 | HTADM Spijkenisse

7015

2180

HTADM Spijkenisse | 51


DRIE KAMERS

APPARTEMENT B4 + B4V DETAILS 3205

Gebruiksoppervlakte

88,7 m2

Terras

14,1 m2

Verdieping

88,7M

1 - 21, 23

Bouwnummers

10, 19, 28,

2

37, 46, 55, 64, 72, 80, 88, 96, 104, 112, 120, 128, 136, 144, 152, 160, 167, 173, 182

2410

7915

Maaszicht

5220

ZU ID

NO OR D

Parkzicht

4570

1

6175

2100

4160

schaal 1:50 Uitzicht vanaf terras van een woningtype B4. Zie website voor uitzicht per hoogte.

52 | HTADM Spijkenisse

HTADM Spijkenisse | 53


DRIE KAMERS 3060

2100

6625

APPARTEMENT B5 + B5V DETAILS Gebruiksoppervlakte

85,1 m2

Terras

14,8 m2 1 - 19

Bouwnummers

4770

Verdieping

11, 20, 29, 38, 47,

5220

56, 65, 73, 81, 89, 97, 105, 113, 121, 129, 137, 145, 153, 161

1900

Maaszicht

7545

2555

ZU ID

NO OR D

Parkzicht

85,1M2

18 16 14 12 10 8 6 4 2

schaal 1:50 Uitzicht vanaf terras van een woningtype B5. Zie website voor uitzicht per hoogte.

54 | HTADM Spijkenisse

HTADM Spijkenisse | 55


XS4ALL

EEN STIJLVOLLE BUITENRUIMTE TIPS VOOR UW BALKON

Het Terras aan de Maas en XS4ALL hebben een samenwerking opgezet

De balkonvloer Beschouw uw balkon als een verlengstuk van het appartement en creëer een sfeer die u ook binnen heeft gekozen. Er zijn in Nederland vele (liefst poreuze) tegels en of vlonders te koop, die passen bij uw eigen smaak. Let bij de keuze voor een balkonvloer goed op of deze bestendig is tegen vorst en een plensbui goed kan verwerken. Reinig de vloer minimaal 1 x per jaar. Zo voorkomt u mosvorming en een spekglad balkon.

waardoor u bij oplevering van uw woning direct gebruik kan maken van internet, televisie en bellen via het betrouwbare netwerk van XS4ALL. Kiest u voor Alles-in-1 Smart van XS4ALL, dan wordt de installatie vóór uw verhuizing geregeld. Ideaal dus! En dat niet alleen: u krijgt van de kopersadviseur een uniek aanbod. Het Alles-in-1 Smart pakket biedt standaard: • Internet, Interactieve TV en bellen • Ook tv kijken op je tablet of smartphone binnen en buitenshuis • Veilig internetten onderweg op uw laptop of tablet met 500 MB Mobiel Internet • Zorgeloos online met F-secure beveiliging

Planten in potten, of hangend aan het balkon Kiest u voor planten in potten, dan is het is erg belangrijk dat het water in de potten weg kan. Zo blijft de de grond niet te vochtig. Zorg voor een paar gaten in de (over) potten, zodat er geen water in blijft staan. Dat zorgt er ook voor dat de muggen van uw balkon wegblijven. Boor de gaatjes van buiten naar binnen, dan blijft de pot heel.

HEEFT U GEEN ERVARING MET EEN BALKON? OF WILT U WEER EENS WAT ANDERS? LEES DAN HIERNAAST ENKELE TIPS WAARMEE U EEN WELOVERWOGEN KEUZE MAAKT OP UW BALKON!

Kijk voor informatie op xs4all.nl. Vraag de kopersadviseur naar het speciale aanbod en de voorwaarden.

BRINGME MAAKT HET VERZENDEN EN ONTVANGEN VAN PAKKETJES NOG GEMAKKELIJKER!

Hoeveel en welke planten op het balkon? Het balkon fleurt al snel op met een aantal mooie planten. Voor de aankoop daarvan moet u rekening houden met een aantal dingen, zodat u gemakkelijk

in één keer uw tuininkopen kunt doen. Meet goed de ruimte van uw balkon op en teken op een stuk papier waar u de planten wilt plaatsen. U ziet dan direct al hoeveel u denkt nodig te hebben.

U kent dat wel. U bent net niet thuis op het moment dat een bezorger bij u een pakketje wil bezorgen of

komen ophalen. U vindt een briefje in de bus en moet

weer een aantal dagen wachten of zelf achter uw

zending aan. Laat staan dat de bezorgers vaak tweetot driemaal terugkomen om hetzelfde pakket aan te

bieden. Niet erg duurzaam, toch? Daarom wordt in Het Terras aan de Maas het bezorgsysteem van Bringme geïnstalleerd. In de centrale hal aan de

Hongerlandsedijk vindt u straks een kastenwand met

56 | HTADM Spijkenisse

een groot aantal kluisjes van verschillende formaten,

Bringme Boxen genoemd.

Bezorgers van alle bekende distributeurs kunnen uw

pakketje afleveren in een van deze boxen. Ze laten u

via een speciale app op uw smartphone weten dat uw pakketje is geleverd en in welke kluis het zich bevindt. Met de meegezonden code kunt u de kluis ontgrendelen

en uw pakketje meenemen naar uw woning. U hoeft nooit meer thuis te zijn voor een zending.

Heeft u zelf een pakket te versturen? Dan werkt het op

dezelfde manier. U plaatst uw zending in een

geschikte kluis en stuurt de distributeur een bericht via de Bringme app. De bezorger weet welke kluis

geopend kan worden en neemt het pakketje mee voor verzending.

Voor meer informatie over het Bringme systeem kijkt u op: www.bringme.com

Bereken daarnaast hoeveel uur zon de planten, die u op het oog, heeft aankunnen. Deze tips lijken heel logisch, maar de meeste van ons gaan onvoorbereid met een karretje door het tuincentrum en kopen teveel of te weinig planten, die wel mooi zijn, maar niet groeien op onze eigen balkons!

Help de natuur een handje Er zijn veel planten die vogels en nuttige insecten, zoals bijen en vlinders aantrekken. Maak bij de keuze voor uw planten een duurzame afweging, die ook nog eens fraai is. Lavendel bijvoorbeeld, groeit geweldig, bloeit prachtig, kan goed tegen de zon en trekt allerhande nuttige insecten en vogels aan. Ga bij uw tuincentrum langs en vraag naar nectarrijke planten en bloemen, die goed bestand zijn tegen de zon. Vaak ruiken ze ook nog eens heerlijk! Al die insecten trekken dan ook weer vogeltjes aan, die best op uw balkon willen vertoeven. Zet wat schoon drinkwater en wat lokvoedsel klaar en zorg voor een schuilplaats in de vorm van een klein boompje, dan zullen ze uw balkon niet snel overslaan.

KIES VOOR VERSCHILLENDE KLEINE LAMPJES, DAT ZIET ER LEUKER UIT DAN 1 GROTE

Licht op het balkon Verlichting op het balkon is niet alleen functioneel, het ziet er vaak ook erg gezellig uit. Maar elektrische verlichting is voor een kleine buitenruimte al gauw te schel en trekt veel insecten aan. Hoe subtieler het licht en onopvallender de bron, des te beter het is. Daarom raden we aan om het eerst eens te proberen met een aantal kaarsen, voordat u een flinke directe lamp op uw balkon monteert. U kunt ze ook gemakkelijk verplaatsen en zo zien, waar u permanente lichtbronnen wilt hebben. Voor een duurzame oplossing neemt u lampen die werken op zonne-energie. Wilt u variatie? Kies dan voor verschillende kleine lampjes, dat ziet er leuker uit dan 1 grote. Zo behoudt u een gezellige en intieme sfeer.

En dan… de tuinmeubelen Het balkon is mooi ingericht, u geniet van de bloemen en de kleur op het balkon en af en toe heeft u bezoek van wat vogeltjes! Maar waar wilt u zitten? Wat zit lekker en wat ziet er leuk uit? Natuurlijk is dit een kwestie van smaak. Hier geldt eigenlijk weer hetzelfde als bij de keuze voor uw planten en balkonvloer. Kies hetgeen wat past bij uw inrichting en wijk niet teveel af van uw eigen stijl. Neem een foto van uw interieur, pak de tekening van het balkon er weer bij en begin te schetsen.

TUINIEREN OP JE BALKON HTADM Spijkenisse | 57


DRIE KAMERS

77,6M 7594

Terras

17,4 m2

Verdieping

16 - 19

5220

77,6 m2

2770

APPARTEMENT B6 DETAILS Gebruiksoppervlakte

2

930

Bouwnummers 138, 146, 154, 162

1350

Maaszicht

3110

3110

ZU ID

NO OR D

2010

2040

Parkzicht

2330

5115

schaal 1:50 Uitzicht vanaf terras van een woningtype B6. Zie website voor uitzicht per hoogte.

58 | HTADM Spijkenisse

HTADM Spijkenisse | 59


DRIE KAMERS

77,6M

7570

77,6 m2

Terras

17,2 m2

Verdieping

16 - 21 139, 147,

930

Bouwnummers

5220

Gebruiksoppervlakte

2460

APPARTEMENT B7 + B7V DETAILS

2

Maaszicht

3110

3110

ZU ID

NO OR D

2040

Parkzicht

2040

1660

155, 163, 169, 175

21 18 16

2330

5140

schaal 1:50 Uitzicht vanaf terras van een woningtype B7. Zie website voor uitzicht per hoogte.

60 | HTADM Spijkenisse

HTADM Spijkenisse | 61


DRIE KAMERS 1370

1900

APPARTEMENT B8 + B8V DETAILS 3205

89,5M

2

Gebruiksoppervlakte

89,5 m2

Terras

14,1 m2

Verdieping

1 - 23

Bouwnummers

14, 23, 32, 41, 50,

59, 68, 76, 84, 92, 100, 108, 116, 124, 132, 140, 148, 156, 164, 170, 176, 1930

180, 184 7545

Maaszicht

5050

5220

ZU ID

NO OR D

Parkzicht

19 17 15 13 11 9 7 5 3 1

3060

2100

6625

schaal 1:50 Uitzicht vanaf balkon van een woningtype B8. Zie website voor uitzicht per hoogte.

62 | HTADM Spijkenisse

HTADM Spijkenisse | 63


HOOGWAARDIGE ZORG IN HET TERRAS AAN DE MAAS HUMANITAS Humanitas biedt hoogwaardige zorg en diensten aan, voornamelijk in de regio Rijnmond, en richt zich op huisvesting, welzijn, verzorging, verpleging en medische behandeling. De stichting is een algemene instelling zonder binding aan een levensbeschouwing. Kenmerkend is het streven naar kwaliteit van leven en levensgeluk. Elke cliënt moet, met welke beperking dan ook, in een plezierige omgeving zoveel mogelijk de regie over eigen leven, lichaam, woning, financiën, etc. kunnen houden. Stichting Humanitas heeft in De Elementen en dan met name in Het Terras aan de Maas, een prominente plek ingenomen en biedt vanuit Toren I uiteenlopende voorzieningen op het gebied van zorg en welzijn aan, zowel aan bewoners van Het Terras als aan overige wijkbewoners. Zo kunnen bewoners een beroep doen op verzorging, verpleging en behandeling op de Humanitas-locatie of zelfs aan huis. Een fysiotherapeut of een tijdelijke huishoudelijke hulp? Veel is beschikbaar en wordt op basis van wetgeving of verzekering vergoed. Voor bewoners van De Elementen én omwonenden is er de Brasserie waar u terecht kunt voor een kop koffie, lunch of een eenvoudig diner. Verder biedt Humanitas voor mensen met sociale, lichamelijke of geheugenproblemen dagprogramma’s aan met uiteenlopende activiteiten. De zorgbemiddelaars van Humanitas kunnen u algemene informatie over mogelijkheden op het gebied van zorg en welzijn geven. Met deze vormen van zorg en dienstverlening wordt u in staat gesteld zo lang als u dit zelf wenst, zelfstandig in uw eigen omgeving te blijven functioneren.

VOOR BEWONERS VAN DE ELEMENTEN ÉN OMWONENDEN IS ER DE BRASSERIE. DAAR KUNT U TERECHT VOOR EEN KOP KOFFIE, LUNCH OF EEN EENVOUDIG DINER.

64 | HTADM Spijkenisse

HTADM Spijkenisse | 65


KROONAPPARTEMENTEN HET TERRAS AAN DE MAAS TOREN II

66 | HTADM Spijkenisse

HTADM Spijkenisse | 67


IMPRESSIE TYPE B9

68 | HTADM Spijkenisse

HTADM Spijkenisse | 69


3110

2010

2320

5550

VIER KAMERS

APPARTEMENT B9 DETAILS Gebruiksoppervlakte

149 m2

Terras

66,8 m2

Verdieping

20

Bouwnummer

165

Maaszicht 10275

Maaszicht

ZU ID

3120

NO OR D

Parkzicht

3110

2010

1155

NS RZO DE G ON GAN

ZU ID 4160

- T NS S ZO KOM OP

149M2

NO OR D

schaal 1:50 Uitzicht vanaf terras van een woningtype B9. Zie website voor uitzicht per hoogte.

Let op: U kijkt naar een gedraaide plattegrond, in verband met de grootte van deze woning!

70 | HTADM Spijkenisse

1300

4625

2580

HTADM Spijkenisse | 71


5550

2320

5220

DRIE KAMERS

APPARTEMENT B 0 DETAILS Gebruiksoppervlakte Terras

132,2 m2 65,4 m2

Verdieping

20

Bouwnummer

168

Maaszicht

Maaszicht

ZU ID

NO OR D

12670

Parkzicht

2010

3110

132,2M2 Let op: U kijkt naar een gedraaide plattegrond, in verband met de grootte van deze woning!

schaal 1:50

NO OR D

Uitzicht vanaf terras van een woningtype B10. Zie website voor uitzicht per hoogte. ZU ID

72 | HTADM Spijkenisse

2580

5225

HTADM Spijkenisse | 73


DRIE KAMERS

9644

4160

Gebruiksoppervlakte

2580

APPARTEMENT B DETAILS 112,1 m2

Terras

58,6 m2

Verdieping

21

Bouwnummer

171

3800

5220

Maaszicht

Parkzicht

2040

ZU ID

NO OR D

1420

3110

112,1M

2

schaal 1:50 Uitzicht vanaf terras van een woningtype B11. Zie website voor uitzicht per hoogte.

6075

74 | HTADM Spijkenisse

3120

HTADM Spijkenisse | 75


IMPRESSIE TYPE B12

76 | HTADM Spijkenisse

HTADM Spijkenisse | 77


VIER KAMERS

9954

APPARTEMENT B 2 DETAILS Gebruiksoppervlakte

96,8 m2

Terras

59,8 m2 21

Bouwnummer

2315

Verdieping

174

Maaszicht

1330

5220

Maaszicht

Parkzicht 2060

2010

ZU ID

NO OR D

3100

96,8M

2

Let op: U kijkt naar een gedraaide plattegrond,

3110

in verband met de grootte van deze woning!

schaal 1:50 Uitzicht vanaf terras van een woningtype B12. Zie website voor uitzicht per hoogte.

2870

78 | HTADM Spijkenisse

4572

HTADM Spijkenisse | 79


VIER KAMERS 3110

2010

2520

5350

6314

APPARTEMENT B 3 DETAILS Gebruiksoppervlakte

129,2 m2

Terras

65,2 m2

Verdieping

22

Bouwnummer

177

Maaszicht

8190

Maaszicht

ZU ID

NO OR D

3850

Parkzicht

2460

3420

129,2M

2

NO OR D ZU ID

schaal 1:50 Uitzicht vanaf terras van een woningtype B13. Zie website voor uitzicht per hoogte.

Let op: U kijkt naar een gedraaide plattegrond, in verband met de grootte van deze woning!

2470

80 | HTADM Spijkenisse

HTADM Spijkenisse | 81


DRIE KAMERS 5875

2400 930

Gebruiksoppervlakte

133 m2

Terras

26,2 m2

Verdieping

2970

APPARTEMENT B 4 DETAILS 22

2150

178

2980

Bouwnummer

Maaszicht

ZU ID

5350

5220

NO OR D

Parkzicht

12835

schaal 1:50 Uitzicht vanaf terras van een woningtype B14. Zie website voor uitzicht per hoogte.

82 | HTADM Spijkenisse

133M

2

HTADM Spijkenisse | 83


IMPRESSIE TYPE B15

84 | HTADM Spijkenisse

HTADM Spijkenisse | 85


Maaszicht

4325

VIER KAMERS

Uitzicht vanaf terras van een woningtype B15.

10240

3120

Zie website voor uitzicht per hoogte.

5220

NO OR D

2010

Maaszicht

ZU ID

schaal 1:50

Let op: U kijkt naar een gedraaide plattegrond,

Gebruiksoppervlakte Terras Verdieping Bouwnummer

141,5 m2 81,5 m2 22 179

ZU ID

in verband met de grootte van deze woning!

Parkzicht

APPARTEMENT B 5 DETAILS

5220

NO OR D

2470

3110

86 | HTADM Spijkenisse

HTADM Spijkenisse | 87


IMPRESSIE TYPE B16

88 | HTADM Spijkenisse

HTADM Spijkenisse | 89


3110

2010

2044

3076

5220

VIER KAMERS

APPARTEMENT B 6 DETAILS Terras

140,3 m2

6075

Gebruiksoppervlakte

68,8 m2

Verdieping

23

Bouwnummer

181

Maaszicht

Maaszicht

140,3M

2

3120

ZU ID

NO OR D

Parkzicht

930

2580

Let op: U kijkt naar een gedraaide plattegrond, in verband met de grootte van deze woning!

ZU ID

NO OR D

2490

Uitzicht vanaf balkon van een woningtype B16. Zie website voor uitzicht per hoogte.

90 | HTADM Spijkenisse

schaal 1:50

HTADM Spijkenisse | 91


2580

5340

3076

2044

2010

3110

VIER KAMERS

APPARTEMENT B 7 DETAILS Gebruiksoppervlakte Terras

112,1 m2 70 m2

Verdieping

23

Bouwnummer

183

Maaszicht

Maaszicht

ZU ID

NO OR D

Parkzicht

ZU ID

NO OR D

112,1M

2

Let op: U kijkt naar een gedraaide plattegrond, schaal 1:50

in verband met de grootte van deze woning!

Uitzicht vanaf terras van een woningtype B17. Zie website voor uitzicht per hoogte.

92 | HTADM Spijkenisse

HTADM Spijkenisse | 93


KEUKEN, SANITAIR EN TEGELWERK MOGELIJKHEDEN

Een woning koopt u niet elke dag, daarom begeleiden onze kopersadviseurs u graag van A tot Z. Er is volop keus in producten en trends op het gebied van bijvoorbeeld keukens, sanitair en tegelwerk. Zo is er veel ruimte om uw appartement of penthouse naar eigen hand te zetten en uw eigen sfeer te creëren. Een keuken met volop keuze en mogelijkheden

U bent natuurlijk vrij in uw keuze, zodat zowel de vorm

Een sterk team in prachtig sanitair

Tegelwerk

Uw keuken is een plek die uitstraalt wie u bent en

als functie perfect aansluit bij u en uw leefruimte,

De badkamer in een woning is tegenwoordig méér

Ook bij het tegelwerk heeft u keuze genoeg. Vraag

waar u voor staat, het meest persoonlijke deel van uw

binnen de gestelde uitgangspunten van het project en

dan ‘alleen’ maar een badkamer. Het is een

naar de sanitair- én tegelspecificaties bij de makelaar.

interieur. Niet voor niets is er in Het Terras aan de

afgestemd op de grootte van uw bouwnummer, de

ontspanningsruimte om ’s morgens de dag rustig te

Maas voor gekozen om alle woningen van een

materialen,

de

kunnen beginnen en ’s avonds te ontspannen na de

hoogwaardige projectkeuken te voorzien. Van alle

apparatuur. Onze projectleveranciers zetten de deuren

hectiek van alledag. Uw persoonlijke domein in huis.

gemakken voorzien!

graag voor u open. Vraag naar de keukenspecificaties

Uw badkamer in Het Terras aan de Maas is straks

bij de makelaar.

standaard compleet afgewerkt met het zowel fraaie

het

perfecte

keukenontwerp

en

als kwalitatief sterk sanitair.

94 | HTADM Spijkenisse

HTADM Spijkenisse | 95


CONTACT Mudde Makelaardij Voorstraat 44 3201 BB Spijkenisse Telefoon: 0181 - 625 065 E-mail: info@mudde-makelaardij.nl Ooms Makelaars Rotterdam Maaskade 113-115 3071 NJ Rotterdam Telefoon: 010 - 424 88 88 E-mail: Rotterdam@ooms.com Makelaar VORM Natacia Rademaker Telefoon: 06-22461522 E-mail: n.rademaker@vorm.nl

Verkoopinformatie

Marco Bijl m.bijl@vorm.nl 0186 - 618 777

Daniëlle Schuller d.schuller@vorm.nl

Miriam Dallo m.dallo@vorm.nl

Disclaimer ©VORM. Niets uit deze brochure mag worden gebruikt door derden zonder schriftelijke toestemming van VORM Holding BV gevestigd te Papendrecht. Dit document is samengesteld op basis van voorlopige informatie. De artist impressions en inrichtingsvoorstellen geven slechts een indruk van de woningen en de omgeving. Het is mogelijk dat materialen, kozijnen, puien e.d. die worden getoond die niet standaard worden opgeleverd en/of dat de uitvoering in technische zin aan verandering onderhevig is. De vermelde maten zijn indicatief. Aan de teksten, inrichtingsvoorstellen en artist impressions kunnen geen rechten worden ontleend. November 2017.

96 | HTADM Spijkenisse

©PRSC. 2017 | persc.nl

vorm.nl/hetterrasaandemaas


VORM.NL/HETTERRASAANDEMAAS

GRANDIOOS GENIETEN VOOR GELUKSVOGELS

Profile for VORM Holding

Brochure Terras aan de Maas Toren II  

Brochure Terras aan de Maas Toren II