BACI TOWERS - KATALOGU

Page 1

KOMPLEKSI AFARIST BANESOR

DAAKONN është kompani ndërtuese e themeluar në vitin 2021 në Kosovë. Ideator dhe themelues i kësaj kompanie është z. Nazmi Viqa me prejardhje nga Gremja e qytetit të Ferizajt. Ai poashtu është bashkëthemelues dhe bashkëpronarë i kompanisë AWR Abbruch GmbH në Gjermani.

Le të ndërtojmë ëndrrën tuaj së bashku!

Emri i projektit: Baci Towers

Investitori: DAAKOON Investments

Baci Towers është projekti i parë që po ndërtohet në Kosovë nga kompania ndërtimore familjare “DAAKONN Investments”. Këto kulla binjake zënë një sipërfaqe katërore prej 37’000² me destinim të etazhitetit që përmban 4 etazhe bodrum, 4 etazhe afarizëm, 15 etazhe njësi banuese dhe kati i fundit i shfytëzueshëm si penthouse. Baci Towers si kompleks afaristo-banesor shtrihet në qendër të qytetit të Ferizajt.

16 Etazhe Banim 4 Etazhe Afarizëm 4 Etazhe Parkingje nëntoksore 122 Apartamente Apartamente nga 2 2 83m deri 143m 2 Penthouse 529m 24250m Lokale afariste Qendër tregtare Zyre administrative Qëndrim ditor Confrence room 228 Parkingje Vendparkingje për njësitë banesore Depo Parking me pagesë

Lokacioni i objektit "Baci Towers" gjendet në zonën qendër të Ferizajt, i kufizuar me rrugët “Dëshmorët e Kombit” në pjesën jugore të parcelës, “Tahir Sinani” në pjesën veriore dhe “Mustafë Goga” në pjesën lindore të parcelës. Lokacioni ka pozitë të mire në kuadër të zonave kryesore të qytetit të Ferizajt, distancat nga lokacioni për në qendrat kryesore mund të pershkohen me ecje, pasi që distancat janë të shkurtëra.

DISTANCAT ME ZONAT KRYESORE TË QYTETIT

ATK - 10m

THE VILLAGE - 100m

SHF "JERONIM DE RADA" - 150m

TEATRI I QYTETIT - 170m

SPITALI - 200m

KISHA DHE XHAMIA - 250m

SHTËPIA E KULTURËS - 280m

BIBLIOTEKA SADIK TAFARSHIKU - 320m

Hyrja për në hapësirën garazhuese nëntokësore arrihet nga rruga Tahir Sinani. Qasjet në kullat e banimit realizohet nga pjesa perendimore e parcelës. Po në këtë pjëse shtrihen zonat me hapësirë rekreative dhe gjelbëruese. Pjesa qëndrore e nivelit të përdhesës është e ndarë me pasazh, kjo mundëson lëvizjen e lirë dhe lidhjen e hapësirave të parcelës.

KINEMAJA - 330m

POSTA E QYTETIT - 350m

POLICIA - 350m

SHML "ZENEL HAJDINI" - 430m

GJYKATA THEMELORE - 460m

GJIMNAZI "KUVENDI I ARBËRIT" - 500m

SALLA E SPORTIT - 650m

LOKACIONI

ndërtesa më e lartë ikonë e qytetit!

KULLA "A" KOMPLEKSI AFARIST BANESOR BACI TOWERS 4B+P+19

KULLA "B"

D JELL OSJ A

09:00 12:00 15:00
2 TIPI A - 83.63m Banesa 1+1 / Perëndim 2 6. Utiliti - 3.51m 2 7. Terasa - 5.20m 2 1. QD+T+K - 27.31m 2 2. Korridori - 8.69m 2 3. Tualeti - 2.21m Master dhoma 2 4. Hapësira e gjumit - 18.53m 2 5. Banjo - 4.40m
TIP I A 2 83. 63m KULLA "A" KULLA "B" A B B C A B B C
2 TIPI B - 113.16m Banesa 2+1 / Lindje + Perëndim 2 1. QD+T+K - 37.40m 2 2. Korridori - 6.22m 2 3. Tualeti - 2.21m Master dhoma 2 4. Hapësira e gjumit - 16.63m 2 5. Banjo - 4.65m 2 6. Dhoma gjumit 2 - 11.30m 2 7. Banjo - 4.60m 2 8. Utiliti - 2.95m 2 9. Degazhmani - 3.93m 2 10. Terasa - 5.20m
TIP I B 2 113. 16m KULLA "A" KULLA "B" A B B C A B B C
2 TIPI C - 142.68m Banesa 3+1 / Lindje 2 1. QD+T+K - 37.39m 2 2. Korridori - 6.22m 2 3. Tualeti - 2.21m Master dhoma 2 4. Hapësira e gjumit - 12.26m 2 5. Garderoba - 10.48m 2 6. Banjo - 5.80m 2 7. Dhoma gjumit 2 - 14.04m 2 8. Dhoma gjumit 3 - 11.01m 2 9. Banjo - 5.80m 2 10. Utiliti - 2.96m 2 11. Degazhmani - 8.19m 2 12. Terasa - 5.20m
TIP I C 2 14 2 . 68m
B
KULLA "A" KULLA "B" A B
C A B B C
Qendra tregtare e tipit të hapurmbyllur është një zgjidhje e nevojave të përditshme. Shoppingu në qendër te qytetit. Blej markat e mëdha brenda "BACI TOWERS" QENDRA TREGTARE 24250m

POMPA TERMIKE PËR SECILIN APARTAMENT

Ngrohje me Pompa Termike për apartamentin tuaj, Efikasitet i lartë i kursimit të energjisë.

Hapësirat e brendshme të apartamenteve ofrojnë funksionalitet maksimal, diellosje e lartësi më të lartë së mesatarja në Kosovë, ku ju do të jetoni dhe veproni çdo ditë.

Lokacion Strategjik Mirëmbajtje Monitorim 24/7 Qelsa në dorë Rezervuar për ujë 24/7 Masat e sigurisë kundër zjarrit Energji efiçiente Materiale sipas standardeve Lavanderia qendrore Qëndrim ditor për fëmijë Hapësirë për këshillin banesor Zyre administrative

destinacioni i duhur për jetesë!

MATERIALE CILËSORE

Banesat janë të pasura me ngrohje qendrore në dysheme, dyert e brendshme janë cilësore dhe nga druri ndërsa dyert e hyrjes janë të blinduara për çdo njësi banimi. Furnizimi me ujë do të jetë 24/7 përmes depozitoreve të ujit.

SISTEMI QENDROR THITHËS

Thithësja e pluhurave sistem i fuqishëm i përbërë nga njësia qendrore e thithjes, sistemit të gypave të thithjes dhe paisjeve përcjellëse.

BIKE RACK

Në pjesën e parterit ne kemi menduar për parkingjet e biçikletave.

BODRUMI -4 & -3 PARKINGJE PËR BANORËT RESIDENT ME TË GJITHA STANDARDET BODRUMI -2 PARKING ME PAGESË NË QENDËR TË QYTETIT BODRUMI -1 PARKING PËR KLIENTËT E QENDRËS TREGTARE PARKING
SCHUCO Lider Botëror
furnizimin dhe montimin e roletës me fletëza alumini. Dirixhimi i roletës me motor me ndërprerës Shirit izolues 15 cm në dy anët me ngjitës.
DRITARE
Përfshirë

SANITARI

Kualitet i garantuar

Të gjitha nyjet sanitare janë të mveshura me qeramikë dhe elemente përcjellëse të brendeve të njohura. Sistemet ventiluese janë instaluar nga inxhinierët tanë me funksionalitet maksimal.

Ndriçmi artificial është llogaritur të plotësoj kriteret e nevojshme për këto hapësira.

SISTEMI I MBETURINAVE

Sistemi i mbeturinave ne këtë kompleks përbëhet nga dy pika grumbulluese për të dy kullat banimit. Grumbullimi I tyre ndodh në nivelin -1 të bodrumit.

LAVANDERIA

Kompleksi ofron edhe mirëmbajtjen e garderobës për banorët e tij, sistem i avancuar i mirëmbajtjes.

KONFERENCE ROOM

Konference room, në qendër të qytetit. Organizo takimet, prezantimet tuaja tek ne, në ambiente luksoze dhe të përshtatshme për takimet tuaja.

MBETURINAVE Hapësirë e shfrytëzuar deri në maksimum me materiale dhe me dizajnet më të avancuara.
E SHFRYTËZUAR
SISTEMI I
PLLATOJA

FASADA VENTILUESE

Fasada e jashtme është ventiluese, gjë kjo e cila kontribuon në temperaturë më të ftohtë gjatë ditëve të nxehta të verës, dhe më të ngrohtë gjatë ditëve të ftohta të dimrit.

Towers ofron stacion për të karikuar bateritë e automjeteve tuaja elektrike. MBUSHËSI ELEKTRIK PËR AUTOMJETE
Baci
daakonninvestments + 383 49 708 800 info@daakonn.com www.daakonn.com