Page 1


Az értékesítés legféltettebb titkai! Amit eddig csak a beavatottak tudtak… 2012 Írta: Hudi István (Global Partner 3)


Fontos tudnivaló!

Ez a képzés egymásra épülő modulok sorozata, ami úgy lett összeállítva, hogy a kezdő szintről egészen a profi értékesítőig vigyen. Ezért elképzelhető, hogy első lépések némelyek számára már ismertek lesznek - ők ne keseredjenek el, a képzés további részeiben számukra is sok hasznos és gyakorlatban bizonyított módszer található!

Akkor vágjunk hát bele!


Rövid bevezető

Kedves barátom! Engedd, meg hogy tegeződve folytassam. Amit itt most megtanulhatsz, azt valóban az értékesítők csak kevés százaléka ismeri ezen a bolygón! Nem azért, mert ez nem publikus, hanem azért mert az emberek a bonyolult dolgokban látják a megoldásokat! Vagyis az egyszerű dolgokat képtelenek megfigyelni és megérteni! Tudom kicsit hihetetlen, amit itt leírok, nem kell elhinned, és nem is várom el tőled. Egyszerűen csak arra kérlek, figyeld meg a környezetedben, és máris el kezdesz látni Te is! Álljon itt egy példa: Nézd meg a mai orvos tudományt! Először vágnak, utána gondolkodnak! Holott már rég tudják ők is, hogy a betegségek okainak túlnyomórésze valójában nem más, mint valamilyen vitamin, ásványi anyag vagy nyomelem hiánya a szervezetben… Ha képesek lennének megfigyelni, és elfogadnák az egyszerű füves ember megfigyeléseit, tapasztalatait, amit generációkon keresztül sikeresen alkalmaznak a mai napig, akkor valószínű nem vágnának rögtön, hanem megfigyelnének, vizsgálódnának, kérdeznének! Igaz?


Nézd csak meg azt a magyar szót, hogy egészség! Most figyelj Egészség! Tehát egész, azaz nem hiányzik belőle semmi! (Ettől egyszerűbb példát nem nagyon tudok mutatni! Csak meg kell figyelni, nem igaz?)

Na, jó vágjunk bele! Az alábbi sorok, amiket olvasni és megérteni, sőt, remélem alkalmazni fogsz, nem bonyolult dolgok, csupán a te saját profilodhoz kell, hogy igazítsd ezeket! De ne feledd! Előtte ki kell próbálnod, hogy meg legyen a saját bizonyosságod is! Én megfigyeltem, kipróbáltam, és minden nap alkalmazom, nem ám csak az értékesítésben, hiszen ha megnézed, minden percben értékesítesz, csak nem tudsz róla, ha hiszed, ha nem! Na, most szokott jönni az a kifogás, hogy ez hülyeség, hiszen utálok eladni! Na, akkor most figyelj! Gondolj csak bele, amikor azt szeretnéd, hogy a párod azt tegye, amit te szeretnél az mi? Nem eladás? DE hiszen el kell, hogy adj neki egy gondolatot, így van? Vagy amikor a gyereked rossz jegyet hoz az iskolából, hogyan mondod el neki úgy, hogy megértse, hogy a jövőjéről van szó és ezzel nem játszhat?


Mikor meg akarsz ismerkedni valakivel, aki tetszik neked, szerinted nem kell eladni magad neki? Dehogynem! Ha számodra ez még mindig hihetetlen, akkor csak olvass tovább! Az elején azt mutatom meg, hogyan kell úgy bemutatkoznod, hogy akarjanak veled beszélni és ne küldjenek el rögtön! Na, vágjunk bele, jó tanulást!

Az értékesítés legféltettebb titkai  

Ez a képzés egymásra épülő modulok sorozata, ami úgy lett összeállítva, hogy a kezdő szintről egészen a pro+ értékesítőig vigyen. Ezért elké...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you