Page 1

Hotels

酒店 12 april—16 april

Chime Long Hotel We zullen 4 nachten overnachten in het “Chime Long Hotel” in Canton. Het is een 5-sterren hotel, gelegen in een safariachtig gebied. Je hebt hier room-service, gratis internet, kabeltv, minibar, een kluisje in je kamer, …

18 april—20 april Hilton Bejing Wangfujing Iedereen kent de Hilton hotels wel. Deze hotels zullen je niet snel teleurstellen en dat geldt ook voor datgene dat in Beijing staat. Je bent op enkele minuten van het plein van de Hemelse Vrede en je hebt vanaf de loungebar een prachtig uitzicht op Beijing. Zelfs de goedkoopste kamers zijn uitgerust met een grote LCD-tv en een prachtige regendouche.

Vluchturen 16 april—18 april Radisson Hotel Shanghai New World 2 nachten zullen we doorbrengen in het Radisson Hotel in Shanghai. Als je dit hotel alleen nog maar van buitenaf bekijkt zul je al direct zin hebben om er een nachtje in te slapen. Het is een speciaal gebouw, een soort van toren. In dit hotel heb je trouwens ook allerlei mogelijkheden om bijvoorbeeld te gaan fitnessen of naar de sauna te gaan.

Datum 11 april

Vertrek Amsterdam 12.00 u.

飛行小時 Aankomst Paris Charles de Gaulle

9.25 u.

Kanton/Guangzhou Baiyun Intl. 5.50 u. Kanton/Guangzhou Sjanghai Shanghai, Baiyun Intl. Pudong 09.30 u. 11.50 u. Sjanghai Shanghai, Peking Capital Intl. Pudong 11.50 u. 09.25 u. Peking Capital Intl. Helsinki Vantaa 10.55 u. Intl.14.25 u. Helsinki Vantaa Intl. Amsterdam Schip16.15 u. hol Intl. 17.45 u. Paris Charles de Gaulle

12 april

16 april

18 april

20 april

11.15 u.

Meer informatie? 0495 60 54 34 of cynthiapeeters_1@hotmail.com

Informatiefolder

China


Woensdag 13 april

Zaterdag 16 april

9.30 uur Bedrijfsbezoek Yabo

Shangai

We zullen een bezoek brengen aan het bedrijf Yabo. Dit bedrijf is gespecialiseerd in originate bohuang stainless steel. „s middags zullen we lunchen met verschillende personen van het bedrijf.

16.00 uur Bedrijfsbezoek Gaoying

Maandag 18 april 上海

14 uur Vertrekken naar Bund for sightseeing en bekijken van de Pearl Tower De Bund is een gebied in het Huangpu-district in Shanghai en omvat een 1,5 km lange oeverpromenade tussen de Huangpu-rivier en de Zhongshan Road. Het is één van de belangrijkste toeristische attracties in de stad. Aan de overkant van de Huangpu-rivier is ook de “Oriental Pearl Tower” oftewel de “Pareltoren van het Oosten” gelegen. Dit is een speciale televisietoren in het financiële district. Wat deze toren zo speciaal maakt is dat hij 11 bollen heeft. Dit zijn grote én kleine bollen. deze bollen vinden soms tentoonstellingen plaats, je kunt er ook gaan winkelen én natuurlijk heb je het ronddraaiende restaurant.

Beijing 13.30 uur Verboden stad De verboden stad was een plaats van waaruit de Chinese keizers van de Ming– en Qingdynastie hun rijk bestuurde. 13.30 uur Plein van de Hemelse Vrede Het Plein van de Hemelse Vrede of Tiananmen-plein wordt wel het grootste plein ter wereld genoemd. Het plein is 880 meter lang en 500 meter breed. Op het oppervlak van 440.000 m2 kunnen minstens een miljoen mensen samenkomen

We zullen ook een bedrijfsbezoek brengen aan Gaoying. Na een rondleiding door dit bedrijf zullen we „s avonds met verschillende bedrijfsleden gaan dineren.

Zondag 17 april

Dinsdag 19 april

Donderdag 14 april & Vrijdag 15 april

10 uur Jade Buddha

9.30 uur Chinese muur

De “Jade Buddha” is een typische trekpleister voor toeristen. Deze boedistische tempel werd opgericht in 1882.

Iedereen kent de Chinese of Grote muur wel. Een leuk weetje, deze muur is 6 952 km lang!

14 uur Yuyuan Garden

13.30 uur Zomerpaleis

Hele dag Beurs Canton We zullen ook 2 dagen doorbrengen op de Canton-beurs. Dit is een grote beurs met heel veel verschillende zalen. Wij zullen vooral op fase 1 zitten. Hier gaan we kijken naar sanitary & bathroom equipment en naar de hardware.

De Yuyuan tuin wordt vandaag de dag beschouwd als het mooiste voorbeeld van een tuin in Shangai. De Yuyuan tuinen zijn in feite een combinatie van tuinen op ingewikkelde wijze zijn aangelegd samen met een reeks gebouwen en binnenplaatsen. 20 uur Hua Hai Road

北京

Het complex van 70.000 m² is aangelegd in een uitgestrekt domein rond een groot, kunstmatig meer, het Kunmingmeer en bestaat uit allerlei rijk versierde en goed bewaarde paviljoenen, gaanderijen, woningen en tempels.

informatiefolder  

informatie china

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you