Page 1

REGIONALE BEURS VOOR SLECHTZIENDEN EN BLINDEN

10 MEI IN HARDERWIJK! BIBLIOTHEEK NOORDWEST VELUWE ACADEMIESTRAAT 5 0341 - 820215 WWW.BIBLIOTHEEKNOORDWESTVELUWE.NL

FLY Hulpmiddelenbeurs 2012 harderwijk.indd 1

Toegang

GRATIS

Open tussen 10

:00 en 17:00 uu

voor meer in www.regionaleh formatie: ulpmid info@hulpmidde delenbeurs.nl lenbeurs 06 - 24 23 29 72 .nl

r

18-04-12 08:55


Voldoen bril en contactlenzen niet meer? Bezoek dan gratis en geheel vrijblijvend de goed toegankelijke Regionale Hulpmiddelenbeurs. Deskundige leveranciers van hulpmiddelen voor mensen met (een beginnende) visuele beperking of dyslexie informeren u graag over mogelijkheden waar u misschien nog niet aan heeft gedacht! Zo zijn er naast heel speciale brillen in diverse uitvoeringen en kleuren glas, apparaten die de ondertiteling van de TV voorlezen en beeldschermloepen die de tekst niet alleen in verschillende contrasten kunnen vergroten, maar deze ook kunnen voorlezen. Dat geldt ook voor spelers die het mogelijk maken om via een cd, sd-kaart of het internet, boeken, tijdschriften en de dagelijkse krant voor te lezen. Naast geavanceerde apparatuur zijn er ook artikelen die de algemene dagelijkse levensverrichtingen ondersteunen. Sprekende klokjes, weegschalen en thermometers, handloepen, huistelefoons met grote toetsen, sprekende mobiele telefoons en bijvoorbeeld speelkaarten met grotere tekens. Ook kunnen bezoekers op de beurs terecht voor adviezen over verlichting in huis en op de werkplek.

OriĂŤnteert u zich alvast op www.regionalehulpmiddelenbeurs.nl. Wij ontmoeten u graag. Een gratis kopje kofďŹ e of thee heeft u van ons tegoed!

De Regionale Hulpmiddelenbeurs is mede mogelijk gemaakt door:

Reinecker

Communicatiesponsor www.ivagroep.nl

Deze Flyer is ontworpen, gedrukt en gesponsord door IVA GROEP BV - www.ivagroep.nl

Maar bezoekers die alleen maar informatie willen hebben over hoe om te gaan met een visuele beperking of gewoon eens willen praten, zijn ook van harte welkom!

www.regionalehulpmiddelenbeurs.nl FLY Hulpmiddelenbeurs 2012 harderwijk.indd 2

18-04-12 08:55

Hulpmiddelenbeurs  

10 mei Harderwijk

Advertisement