Cursal woodworking machinery_slide.1_HR

Page 1

CURSAL_slide.1


MISIJA

NAŠA PRIČA

CURSAL_slide.1

TVRTKA CURSAL OSNOVANA JE 1977. I VODI JE OBITELJ CURTOLO.

OBRADA DRVA NAŠA JE SPECIJALNOST. U talijanskom proizvodnom okruženju, mi iz tvrtke Cursal bili smo prvi proizvođači električnih pila za optimizaciju vrhunske kategorije, pri čemu se možemo pohvaliti vrlo visokom razinom specijalizacije s konstruktivnog i tehnološkog stajališta.

Više od 40 godina djelatnosti i svakodnevnih izazova provedeno je u odlučnosti, čistoj energiji i strasti. Tvrtka Cursal svoje korijenje vuče iz proizvodnog područja sjeveroistočne Italije, područja u kojem se poduzetništvo doživljava suživotom, odgovornošću i učinkovitošću, gdje od velikih vizija nastaju industrijske tvrtke od svjetskog značaja. Danas tvrtku Cursal čini dinamičan tim od preko 20 ljudi, istinskih stručnjaka u ovom sektoru, koji svojom predanošću doprinose uzlaznoj putanji ove venecijanske tvrtke. Tvrtka Cursal već je godinama priznati brend u Italiji i inozemstvu te predstavlja sinonim za jamstvo, kvalitetu i pouzdanost u proizvodnji strojeva za obradu drva s automatskim utovarom i istovarom. Obnovili smo se, stalno osluškujući potrebe klijenata.

2/8


ŠTO RADIMO

CURSAL_slide.1

ELEKTRIČNE PILE ZA OPTIMIZACIJU Brzina i maksimalna preciznost Povlačno prenosilo s valjcima u pilani Kotrljači za pakete Optički skener oštećenja Konstantno ažurirani softver

POLUAUTOMATSKE PILE Za malene, srednje i velike dijelove Idealne za poluizratke i slične proizvode Pripadajuća oprema 3D projekcija Fleksibilnost integracije

AUTOMATSKI UTOVARIVAČI I ISTOVARIVAČI Konstantan utovar i istovar Ad hoc paletiziranje Sinkronizacija s pilama Cursal

3/8


ŠTO RADIMO

CURSAL_slide.1

PODRŠKA Usluga podrške kvalificiranog osoblja na više jezika Podrška na daljinu preko telefona i e-pošte Pomoć pri održavanju i opskrba rezervnim dijelovima

INOVATIVNOST Analiza zahtjeva kupaca Obrada sa specijaliziranim tehničkim uredom Prilagođena rješenja za konstrukcije

4/8


WW

CURSAL_slide.1

NAŠE VRIJEDNOSTI ČVRSTO VJERUJEMO U SNAGU LJUDI

PROFESIONALNOST

POUZDANOST

STRAST

INOVATIVNOST

ODGOVORNOST

PRILAGODLJIVOST

KVALITETA

5/8


GDJE SE NALAZIMO

CURSAL_slide.1

TVRTKA CURSAL STRUKTURIRANA JE ORGANIZACIJA S VIŠE OD 3600 POSTROJENJA DILJEM SVIJETA I AKTIVNOM MALOPRODAJOM NA VIŠE KONTINENATA. Tvrtka Cursal od 1992. svoju djelatnost obavlja u prostoru na terenu u jednom od industrijskih područja koja su se rasprostrla na sjeveroistok Italije u podnožju uspješnog područja Colline del Prosecco (Unesco).

Tvrtka Cursal na svojem području nije samo poznata po svojim proizvodima, nego i po reputaciji vlasnika, gospodina Curtoloa Giuseppea, veterana drvne industrije i aktivnog sudionika u podržavanju asocijativnih organizacija na tom području. S godinama je tvrtka Cursal postala jednom od najpriznatijih među talijanskim klijentima. Mala obrtnička tvrtka koju su u početku činile dvije osobe i koja je imala talijanske klijente, danas je strukturirana organizacija s gustom mrežom talijanskih i stranih CUSTAL KLIJENATA.

6/8


PROIZVODI I USLUGE RJEŠENJA PO MJERI Cursal je tvrtka koja se sastoji od profesionalaca, čiji je cilj sa stručnošću i strpljenjem interpretirati želju klijenta u proizvodnju kako bi izradila rješenje po narudžbi. Naši su strojevi kao odijela skrojena po mjeri.

KONSTANTNA ISTRAŽIVANJA Cursal je avangardna tvrtka koja provodi brojna istraživanja i studije za proizvodnju rješenja i visoke tehnologije u perspektivi 4.0.

BRIGA O DETALJIMA Detalji čine razliku: običan sustav može raditi i pokvariti se, ali sustav sastavljen od funkcionalnih detalja proizvodit će bolje i duže.

CURSAL_slide.1

VISOKA KVALITETA Tvrtka Cursal oduvijek je ciljala na kvalitetu, nikada na uštedu, što se uvijek isplatilo i tijekom godina rezultiralo ugledom tvrtke s izvrsnom vrijednošću za novac. Proizvodi tvrtke Cursal isplate se u kratkom vremenu. Tvrtka Cursal proizvodi dugotrajne strojeve, naša prva pila za optimizaciju radi već više od 30 godina.

SIGURAN RAD Sigurnost nije izborna, Cursal koristi preventivne sigurnosne naprave na trakama, nema nesreća.

USLUGE Specijalizirano osoblje za uslugu podrške. Ostvarenje ugovora o održavanju i nabavci rezervnih dijelova. Danas se čini da je podrška izborna usluga. Ne i za Crusal, tvrtku koja svojim klijentima vlasnicima strojeva pruža podršku već desetljećima.

7/8


STRUÄŒNJACI IZ DRVNE INDUSTRIJE BIRAJU CURSAL OTKRIJTE SVIJET STROJEVA ZA DRVO NA CURSAL.COM

CURSAL_slide.1

Cursal S.r.l. Via Bradolini 38/a - 31020 San Fior (TV) - ITALY

Tel. +39 0438 400963 Fax +39 0438 401851 Mail info@cursal.com


CURSAL_slide.1

HVALA