Page 1

Mataró

resum de 3 anys de CUP a l’Ajuntament de Mataró

2007-2010


Candidatura d’Unitat Popular de Mataró Mataró, octubre de 2010 Assemblea CUP Mataró: Casal Fèlix Cucurull carrer Amàlia, 16 baix 08302 Mataró mataro@cup.cat Reunions cada dilluns a les 9 del vespre Grup Municipal CUP Despatx grup municipal CUP a l’Ajuntament de Mataró: La Riera, 48, 2n pis 08301 Mataró T 93 758 22 92 cup@ajmataro.cat


Com està el pati?

anàlisi de conjuntura Aquest document volem que sigui una eina de treball sintètica i útil. Som conscients que hi poden haver moltes perspectives i molts parers. Volem convidar-vos a reflexionar i a enriquir el debat. Volem entendre la ciutat on convivim, aproximar-nos a la realitat social, econòmica, cultural i política de la nostra ciutat per tal de detectar les mancances i traçar les propostes d’actuació municipal que caldria prioritzar.

CRISI SISTÈMICA El món en què vivim està marcat per la crisi global del sistema de producció i de la societat capitalista. Hi ha diversos sistemes en crisis relacionats els uns amb els altres entre sí: crisi política, crisi econòmica, crisi social, crisi ecològica, crisi alimentària, crisi energètica. L’especulació financera ha acompanyat el desplegament de les polítiques neoliberals dictades per l’FMI o el Banc Central Europeu; aquests són els principals causants d’una crisi que en realitat és una guerra oberta contra els drets socials, laborals i col·lectius dels pobles i dels treballadors d’arreu del món. La ideologia productivista, que defensa el creixement i el progrés il·limitat, topa amb una realitat irrefutable: només hi ha un sol planeta i els recursos són finits. La pugna pel control dels recursos, bàsicament alimentaris i energètics, s’ha accelerat en els darrers anys, generant greus guerres arreu del Planeta, la més paradigmàtica de les quals és l’ocupació militar de Iraq i l’Afganistan; i, també, situacions d’abús perpetrades per les corporacions agroalimentàries i farmacèutiques, les més significatives de les quals

les tenim amb les “vaques boges”, la grip del pollastre o la vacuna de la Grip A. Aquests episodis es repetiran si no es posa fre als moviments especulatius del Capital i si no es modifiquen les actuals pautes culturals i socials de consum. Les solucions a escala mundial passen per la democratització de l’economia i la gestió dels recursos naturals.

L’EUROPA DEL CAPITAL La Unió Europea és un dels principals pols capitalistes a nivell mundial, junt amb els EUA i el Japó. Després del fracàs del Tractat per a la Constitució Europea, el tarannà antidemocràtic de la UE i les seves polítiques neoliberals, s’han vehiculat a través de les directives europees i la política monetària comuna (zona euro). La UE està desregulant els mercats laborals, retallant els drets socials i afavorint els interessos dels lobbies de les transnacionals instal·lats a Brussel·les.

CUP Mataró

memòria 2007-2010

3


ELS PAÏSOS CATALANS: CRISI ECONÒMICA I POLÍTICA

MATARÓ, UNA CIUTAT GRISA I DEGRADADA

Després dels processos de reforma dels estatuts d’autonomia, els Països Catalans sota administració espanyola estan patint un procés d’involució centralista i espanyolitzadora, que nega la nostra sobirania política i fiscal, per tal que els recursos i la riquesa generats a la nostra terra continuïn alimentant un Estat espanyol que es troba en fallida i a punt de ser intervingut, igual que ha succeït amb Grècia.

Fruit de l’espoli fiscal i del mal sistema de finançament, les administracions públiques catalanes, i, particularment els ajuntaments, no tenen líquid per a cobrir les necessitats i projectes socials que aquests darrers anys han augmentat considerablement. L’Ajuntament de Mataró, té un deute de més de 70 milions d’euros que continua augmentant. S’ha acabat l’època de les vaques grasses on l’especulació immobiliària engreixava les arques municipals. El govern és culpable de gestionar una ciutat sense tenir un model sostenible ni ecològicament ni econòmicament: s’ha crescut amb desmesura i sense preveure les necessitats futures en equipaments i serveis i ara s’està hipotecant (sense cap garantia per poder tornar els diners en els terminis marcats), es redueixen serveis o bé es privatitzen (externalitzacions), la qual cosa únicament afavoreix els interessos privats (Capital).

L’especulació financera, immobiliària, la destrucció del territori, el frau fiscal, les fugues de capitals, els tancaments per ERO i la corrupció, han caracteritzat l’economia i la política dels darrers 10 anys. Els qui han provocat la crisi segueixen enriquintse encara, gràcies a la connivència dels governs i sindicats socialdemòcrates espanyols, que han governat als Països Catalans i a Espanya imposant els dictats del capital europeu: reforma laboral, “rescat” de la banca amb el FROB, ajuts a la indústria automobilística, etc.

4

El govern ha descuidat teixit industrial i productiu de la ciutat, facilitant la seva reconversió en especulació immobiliària. Un cop inaugurat el Tecnocampus no hi ha projectes capaços de generar riquesa productiva. Sembla que tot hagi de pivotar sobre el comerç generat pel Corte Inglés. Novament l’ajuntament claudica davant una multinacional capaç de monopolitzar i controlar el comerç i consum de la ciutat, saltant-se les seves pròpies normatives tot destruint l’antiga fàbrica de Can Fàbregas i de Caralt en benefici d’uns interessos privats. Com quedarà el petit i mitjà comerç local? Quines condicions laborals tindran els assalariats del Corte Inglés? És aquest el model social i econòmic d’un govern d’esquerres? On queda la defensa del patrimoni de la ciutat? La realitat és que tenim uns dels índex d’atur més elevats de tot Catalunya i un dels pitjors resultats acadèmics en educació. La situació de moltes famílies es troba en situació límit sense cap mena de prestació social. Buscar solucions a les 12.456 persones aturades (19,10%) és sense cap mena de dubte un dels reptes més importants de la ciutat. No hi ha cap iniciativa local que plantegi alternatives al sistema productiu que puguin generar treball i repartiment de la riquesa.

CUP Mataró

memòria 2007-2010


Davant l’actual situació crítica de la ciutat i del país, tenim un teixit associatiu desmobilitzat. Des del govern s’ha potenciat el clientelisme, desdibuixant una participació ciutadana cada dia més controlada i buida de contingut. Les entitats més compromeses de la ciutat que històricament participaven de les estructures participatives, es troben desmotivades per un model participatiu de façana. El govern no només monopolitza la participació ciutadana, sinó que impedeix el desenvolupament de les entitats no adherides al “règim”. No ens ha d’estranyar les negatives reiterades a col·locar cartelleres perquè les entitats hi comuniquin les seves activitats locals, ni una nova normativa molt més restrictiva en l’ús de la via pública per part de les entitats locals. Aquells grups o entitats més polititzats, que ofereixen una visió crítica i enfrontada amb l’actual situació, pateixen una repressió cada dia més sofisticada, dura i selectiva. Tenim exemples de com s’han manipulat les ordenances de civisme per multar i represaliar col·lectius independentistes, sindicals, d’esquerres i alternatius. Ara ja no cal un judici per imputar accions de desobediència política, ara s’envien multes amb la presumpció de culpabilitat, on els mateixos encausat s’han d’espavilar a demostrar la seva innocència. Malgrat l’aturada del creixement especulatiu, la ciutat de Mataró continuarem patint greus agressions al territori: l’ampliació de les actuals urbanitzacions, la construcció dels laterals a l’autopista, els tallers del tren orbital previstos a les Cinc Sènies o la remodelació del front marítim amb l’ampliació del port, en són uns clars exemples. Per més que l’actual govern parli de sostenibilitat i de protegir les Cinc Sènies, el territori continua en perill. Des del govern local no hi ha alternatives a l’actual model circulatori basat en el cotxe privat. Ho paguem amb el caos circulatori, la contaminació atmosfèrica i la destrucció del territori. La incineradora és el model utilitzat pel govern local: insostenible, antiecològic, insalubre i car. El porta a porta i el reciclatge com a models més se-

lectius i eficaços, encara estan molt lluny del calendari municipal. L’oferta cultural és cada dia més pobra a la ciutat i es basa sobretot en l’espectacle passiu més que no pas en la participació i creació. El pressupost de Cultura aquest any s’ha retallat significativament i ha estat molt destacada la supressió de la Mostra de Cinema d’enguany. La realitat de la llengua catalana és preocupant atès que la gran majoria de jovent utilitza de forma preferent el castellà. El Govern Municipal no pren mesures per esmenar aquesta tendència cap a la marginació del català.

MATARÓ, UNA CIUTAT QUE RECLAMA LA INDEPENDÈNCIA Enguany cal destacar significativament el referèndum sobre l’autodeterminació de Catalunya on de forma majoritària la ciutadania es va posicionar per la independència; més de 21.000 persones de totes les procedències, edats i condició social hi van votar a favor. Hi ha hagut un canvi important en la consciència col·lectiva per deixar enrere les pors i començar a creure que la independència no només és possible sinó que és l’única solució a l’actual situació de crisi i dependència del nostre país. Aquest són alguns dels temes més destacables, tot i que som conscients que cal incorporar diversos temes i també altres mirades crítiques que ens ajudin a reflexionar. És per això, que us demanem la vostra col·laboració en generar un debat ric i compromès.

Ens queda molt per fer i tot és possible!! Un Mataró alternatiu és possible. Per la independència i socialisme dels Països Catalans.

CUP Mataró

memòria 2007-2010

5


Fem balanç dels eixos temàtics treballats per la CUP a l’Ajuntament

prioritats institucionals eix temàtic

ciutat habitable En el nostre programa defensàvem: Planificar el territori, coordinant-se amb les poblacions properes. Intervenir decididament als barris en perill de degradació. Garantir el dret d’accés a l’habitatge.

6

Apostar pel transport públic per superar l’actual col·lapse de la mobilitat.

CUP Mataró

memòria 2007-2010

Durant aquests tres anys hem presentat al Ple: ❑❑ Propostes per un Mataró lliure de transgènics i lliure de bosses de plàstic. ❑❑ Pregunta sobre les previsions del govern municipal per a l’aprofitament de l’aigua en situació de sequera. ❑❑ Propostes per protegir l’espai agrícola de les Cinc Sènies, perquè el traçat del tren orbital no n’afecti l’activitat agrícola i per traslladar-ne l’aparcament il·legal de camions. ❑❑ Propostes per afavorir la bioconstrucció i per instal·lar calderes de biomassa en els edificis públics. ❑❑ Prec per la gestió i neteja dels boscos. ❑❑ Pregunta sobre la contaminació ambiental a les platges. ❑❑ Proposta per estudiar i planificar una ubicació alternativa de la planta de tractament d’escòries de la incineradora de Mataró. ❑❑ Prec pel cessament de les activitats de telefonia mòbil que no tenen llicència. ❑❑ Pregunta sobre la instal·lació d’un transformador d’energia elèctrica al Parc de Cerdanyola. ❑❑ Proposta per garantir els serveis a la platja de llevant i fer que es respectin els drets dels nudistes a les platges de Mataró. ❑❑ Pregunta sobre el perill que representa per a la salut pública l’estat d’abandonament i ruïna que presenta el mercat del Pilar. ❑❑ Pregunta per què no s’han aprofitat els fons del Ministeri d’Indústria per adaptar els semàfors renovats per vianants amb deficiències visuals. ❑❑ Proposta per la construcció d’una estació d’autobusos interurbans a Mataró. ❑❑ Proposta per un pla de millora i dignificació de l‘estació de trens de Mataró. ❑❑ Pregunta i Prec sobre l’accessibilitat al servei de transport públic de Mataró Bus per a les persones amb mobilitat reduïda. ❑❑ Proposta per aturar la construcció de laterals a l’autopista del Maresme. ❑❑ Proposta per l’establiment de carrils bici a la ciutat de Mataró. ❑❑ Pregunta sobre la destrucció de l’alberg de Can Soleret. ❑❑ Proposta perquè els pisos de protecció oficial no deixin mai de complir la seva funció social. ❑❑ Proposta perquè es faci anualment a la ciutat un recompte dels habitatges desocupats. ❑❑ Pregunta sobre el preu dels pisos de protecció oficial. ❑❑ Pregunta sobre els pisos de lloguer.


Durant aquest tres anys hem presentat al Ple: ❑❑ Prec perquè es reparin i millorin els lavabos del Parc Central i s’estudiï la instal·lació d’uns nous lavabos públics al centre de la ciutat. ❑❑ Pregunta per què PUMSA no cobra el lloguer del comerç “Actua”. ❑❑ Pregunta sobre el Decret de cessament de les activitats del Pati del Cafè Nou. ❑❑ Pregunta pel dèficit d’aparcament públic a la plaça de Cuba i la gestió del que s’ha previst concedir a El Corte Inglés. ❑❑ Proposta per instal·lar desfibril·ladors en equipaments municipals. ❑❑ Proposta que la Unitat de Suport Vital Avançat de l’hospital torni a tenir un metge. ❑❑ Vot contra la liquidació del servei de Mataró Bus perquè el transport públic no hauria d’estar en mans d’una empresa privada. ❑❑ Proposta perquè siguin respectats els drets dels treballadors que fins al canvi de concessionària s’han fet càrrec del servei de recollida de vehicles de la via pública. ❑❑ Prec sobre la seguretat dels treballadors dels aparcaments públics. ❑❑ Proposta perquè l’Ajuntament no autoritzi a Mataró l’exhibició d’espectacles amb animals exòtics. ❑❑ Pregunta sobre els macroprostíbuls que es volen construir a la ciutat. ❑❑ Proposta per rebutjar la directiva europea del temps de treball. ❑❑ Pregunta sobre la precarietat laboral de les treballadores de neteja de l’Ajuntament a través de l’empresa CLECE, SA. ❑❑ Pregunta sobre les irregularitats en l’acomiadament d’un treballador fix de Mataró Audiovisual. ❑❑ Proposta sobre l’expulsió del representant de la Junta de Personal del procés de selecció per a cobrir dues places de Policia Local. ❑❑ Pregunta sobre l’accés al parc de Manteniment municipal traslladat a Vallveric. ❑❑ Pregunta per què s’ha acomiadat el cap de servei de Joventut i Dona. ❑❑ Proposta sobre l’actuació policial als tallers de treballadors xinesos. ❑❑ Proposta en suport a la vaga general del dia 29 de setembre de 2010. ❑❑ Proposta per retenir la liquidació d’impostos a l’Estat espanyol. ❑❑ Pregunta sobre el finançament dels Plans d’Ocupació Local. ❑❑ Proposta per integrar el Tecnocampus a la xarxa d’universitats públiques.

eix temàtic

ciutat justa En el nostre programa defensàvem: Créixer en qualitat de vida, millorant el medi ambient, els equipaments i els serveis. Modificar l’actual política de privatització i “externalització” dels serveis públics i de gestió dels equipaments. Vetllar per les condicions laborals i la qualitat en els serveis públics. 7

CUP Mataró

memòria 2007-2010


eix temàtic

ciutat viva En el nostre programa defensàvem: Dinamitzar la participació ciutadana. Donar veu i suport al teixit social i associatiu. Que la cultura popular i la llengua catalana siguin eines d’inclusió i participació. Recollir les noves realitats culturals.

8

CUP Mataró

memòria 2007-2010

Durant aquest tres anys hem presentat al Ple: ❑❑ Pregunta sobre fer els pressupostos participatius per al 2008. ❑❑ Proposta per a la convocatòria d’una consulta ciutadana sobre les prioritats del Pla d’Actuació Municipal. ❑❑ Pregunta sobre irregularitats comeses en la constitució del Consell Territorial del Pla Integral de Cerdanyola. ❑❑ Preguntes sobre la ingerència del govern municipal en la dinàmica de les Associacions de Veïns i l’ús dels recursos de l’ajuntament per esborrar la llibertat d’expressió d’entitats cíviques de la ciutat. ❑❑ Pregunta sobre les irregularitats de dos policies municipals en arrencar cartells de solidaritat amb els joves jutjats per la crema de fotos del Rei d’Espanya. ❑❑ Pregunta arran dels greus fets ocorreguts per la intervenció policial al Casal de Joves de Cerdanyola. ❑❑ Proposta de revisió de l’Ordenança de Civisme. ❑❑ Pregunta sobre queixes dels veïns dels entorns del Parc Central per la celebració de festivals. ❑❑ Pregunta sobre la presència de Mossos d’Esquadra antiavalots a l’anada a ofici i Proposta per facilitar la presència d’en Pellofa a la festa del Carnestoltes. ❑❑ Manifest per la defensa dels grups de cultura tradicional catalana amb ús de materials pirotècnics. ❑❑ Proposta a favor de declarar la festa de Sant Joan com la festa nacional dels Països Catalans. ❑❑ Preguntes sobre la instal·lació de cartelleres públiques. ❑❑ Pregunta sobre la retirada de programes dels actes de Sant Jordi del Casal de la Gent Gran del Parc. ❑❑ Proposta contra el tancament de TV3 al País Valencià. ❑❑ Proposta per catalanitzar les plaques dels carrers. ❑❑ Pregunta sobre l’incompliment per part del govern municipal del Reglament d’ús de la Llengua Catalana de l’Ajuntament de Mataró. ❑❑ Proposta de suport al Correllengua. ❑❑ Pregunta sobre el cinema en català. ❑❑ Pregunta sobre la marginació de la llengua catalana al Tecnocampus. ❑❑ Propostes per la retirada de la bandera espanyola. ❑❑ Proposta perquè l’Ajuntament organitzi cada 6 de desembre un acte per reclamar una Constitució dels Països Catalans. ❑❑ Proposta de suport a la consulta per la independència de Catalunya. ❑❑ Proposta per commemorar els 300 anys de la batalla d’Almansa i homenatjar el patriota Josep Moragues. ❑❑ Proposta d’homenatge a Lluís Maria Xirinacs.


❑❑ Proposta perquè l’Ajuntament es declari moralment exclòs de la Constitució espanyola. ❑❑ Proposta per la memòria històrica de la batalla de l’Ebre. ❑❑ Proposta per donar suport a les seleccions catalanes. ❑❑ Proposta per la conservació del Fons Arqueològic de la ciutat. ❑❑ Pregunta sobre la destrucció de part del pas de Ronda de la Muralla, bé cultural d’interès nacional. ❑❑ Pregunta sobre la política sistemàtica d’enderroc d’edificis d’arquitectura tradicional. ❑❑ Pregunta sobre la desaparició de la xemeneia Ribas i Julià. ❑❑ Propostes per evitar el desmuntatge de la nau de Can Fàbregas i de Caralt i accions legals per demanar-ne responsabilitats. Pregunta i Prec en relació amb els elements del subsòl que formen part de Can Fàbregas i de Caralt. ❑❑ Proposta a favor del programari lliure al municipi de Mataró. ❑❑ Prec perquè totes les pàgines web de l’Ajuntament siguin accessibles per als usuaris de programari lliure. ❑❑ Prec sobre l’ús del domini .cat als llocs web municipals. ❑❑ Proposta perquè l’ajuntament desplegui una xarxa Guifi.net a la ciutat. ❑❑ Pregunta sobre la supressió de la Mostra de Cinema i de la programació del Monumental. ❑❑ Pregunta sobre les polítiques de foment de l’hàbit de lectura. ❑❑ Proposta perquè es traslladi definitivament en un espai en condicions els programes PQPI. ❑❑ Proposta pel manteniment de les escoles taller i dels tallers d’ocupació.

9

CUP Mataró

memòria 2007-2010


Propostes, Precs i Preguntes presentats per la CUP al Ple Municipal de l’Ajuntament de Mataró [ juliol 2007 – octubre 2010 ]

propostes al Ple 19 juliol 2007

11 octubre 2007

20 Proposta de Resolució que presenta la CUP per un Mataró lliure de transgènics.

30 Proposta de Resolució que presenten els grups municipals PSC, ICV-EUiA, ERC, CiU i CUP sobre la declaració de Mataró zona lliure de transgènics.

21 Proposta de Resolució que presenta la CUP per la retirada de la bandera espanyola. 41 Pregunta sobre queixes dels veïns dels entorns del Parc Central per la celebració de festivals.

13 setembre 2007

10

22 - Proposta de resolució que presenten tots els grups municipals en suport al reconeixement a totes les víctimes de bombardejos durant la Guerra Civil.

32 Proposta de Resolució de la CUP perquè l’Ajuntament iniciï els tràmits per a la construcció d’una estació d’autobusos interurbans a Mataró.

- Proposta de resolució per Instar la Generalitat perquè avalui els perjudicis que han suposat fins ara les obres del tren d’Alta Velocitat i exigir a RENFE que executi un pla de millora i dignificació de l’Estació de Trens de Mataró

45 Pregunta sobre el caos de la mobilitat al Centre-Havana.

13 desembre 2007

46 Pregunta sobre els accessos a la Plaça de la Muralla.

6 Proposta de Resolució alternativa que presenta la CUP relativa a l’atemptat d’ETA a Capbreton (Occitània).

26 Proposta de Resolució de la CUP per commemorar els 300 anys de la batalla d’Almansa i Homenatge el patriota Josep Moragues.

60 Pregunta sobre la política sistemàtica de concessió de llicències d'enderroc d'edificis d'arquitectura tradicional.

27 Proposta de Resolució que presenta la CUP d’homenatge a Lluís Maria Xirinacs.

61 Prec en relació a la casa situada al Parc Central Can Masjoan obra de l'arquitecte Jordi Capell.

29 Proposta de Resolució que presenten els grups municipals de CiU i CUP de suport al Correllengua 2007.

8 novembre 2007

38 Proposta de Resolució que presenta la CUP per catalanitzar i substituir les plaques dels carrers que encara estan en castellà.

18 - Moció conjunta que presenten tots els grups municipals sobre declarar Mataró zona lliure de transgènics.

43 Proposta de Resolució que presenta la CUP a favor del programari lliure i formats oberts al municipi de Mataró.

21 - Proposta de resolució que presenta la CUP perquè l’Ajuntament de Mataró, conscient que la Constitució espanyola no respon a les actuals necessitats socials, econòmiques i culturals del poble català, organitzi cada 6 de desembre, un acte institucional a favor de la llibertat dels pobles i per reclamar una Constitució dels Països Catalans

45 Pregunta dsobre la prohibició feta al regidor de la CUP, d'entrar al primer pis de l'Ajuntament.

53 Pregunta sobre la presència de Mossos d’Esquadra antiavalots a l’anada a ofici. 54 Pregunta en relació a l’aparcament il·legal del Sr. Dorda a les Cinc Sènies. 62 Pregunta sobre pressupostos participatius 2008. 63 Pregunta sobre els barracons escolars del Parc Central.

CUP Mataró

memòria 2007-2010

11 Proposta de Resolució que presenten els grups municipals de CiU, PSC, ICV-EUiA, ERC i CUP contra el tancament de TV3 al País Valencià.

58 Pregunta sobre irregularitats comeses en la constitució del Consell Territorial del Pla Integral de Cerdanyola 61 Pregunta sobre l'antena de telefonia mòbil que l'operadora Xfera -Yoigo vol instal·lar al barri de Cirera.


68 Pregunta i Prec sobre els impediments que troben les persones de mobilitat reduïda per accedir al servei de transport públic de Mataró Bus. 72 Pregunta sobre el conjunt catalogat de Can Fàbregas i de Caralt. 73 Pregunta referent a les irregularitats de dos policies municipals en arrencar cartells de solidaritat amb els joves jutjats per la crema de fotos del Rei d'Espanya. 74 Pregunta sobre regals nadalencs de les empreses municipals.

10 gener 2008 17 Pregunta sobre els obstacles per transitar per la via pública ocasionats per les obres de l’empresa municipal PUMSA. 18 Pregunta sobre l’incompliment per part del govern municipal del Reglament per a l’ús de la Llengua Catalana de l’Ajuntament de Mataró. 19 Pregunta qsobre la ingerència del govern municipal en la dinàmica de les Associacions de Veïns.

7 febrer 2008 28 Proposta de Resolució de la CUP perquè siguin respectats els drets dels treballadors que fins al canvi de concessionària s’han fet càrrec del servei de recollida de vehicles de la via pública. 29 Proposta de Resolució que presenta la CUP en relació amb la situació dels recursos sanitaris a Mataró. 30 Proposta de Resolució de la CUP per facilitar la presència d’en Pellofa a la festa del Carnestoltes mataroní.

38 Pregunta sobre els estudis realitzats entorn el conjunt catalogat de Can Fàbregas i de Caralt. 41 Pregunta sobre l’estudi per realitzar un aparcament a la banda de mar a les Cinc Sènies. 47 Pregunta en relació amb el seguiment que es fa d’un aparcament il.legal a les Cinc Sènies.

13 març 2008 9 Resolució del recurs de reposició interposat per la CUP contra l’acord del Ple de 10 de gener de 2008, sobre l’alienació directa de l’aprofitament en què es concreti la finca municipal aportada al Sector Ronda Barceló Illa Fàbregas i de Caralt, a favor de PUMSA 26 Prec perquè totes les pàgines web de l’Ajuntament siguin accessibles per als usuaris del Programari Lliure. 37 Pregunta en relació amb els acomiadaments dels treballadors del servei de recollida de vehicles de la via pública. 38 Pregunta i Prec en relació amb la condemna al Cap de la Policia Local per conduir en estat d'embriaguesa i a les conseqüències sobre els implicats en l'afer. 43 Pregunta i Prec en relació a una improcedent sanció de 300 euros per un cartell penjat correctament.

3 abril 2008 3 Proposta de Resolució que presenta la CUP en solidaritat amb el Tibet. 22 Pregunta sobre les previsions del govern municipal per a l’aprofitament de l’aigua en la situació actual de sequera. 24 Pregunta referent a la subrogació dels contractes de treball.

8 maig 2008 9 Recurs de reposició de la CUP contra l'acord del Ple municipal de 7 de febrer de 2008, declarant no admetre a tràmit una sol·licitud del grup municipal de CiU, respecte la revisió d’ofici dels acords relatius al sector “illa Fàbregas i de Caralt”. 41 Pregunta referent a la retirada de programes dels actes de Sant Jordi del Casal de la Gent Gran del Parc. 45 Pregunta sobre l’atribució que es fa el PSC d’actuacions del govern municipal. 46 Pregunta sobre les polítiques de foment de l’hàbit de lectura. 49 Pregunta arran dels greus fets ocorreguts al Casal de Joves de Cerdanyola el proppassat dia 24 d’abril. 50 Pregunta arran del fet que PUMSA no cobra el lloguer del comerç “Actua”.

5 juny 2008 4 Proposta de Resolució que presenten la CUP i ERC en suport a l'excarcelació de Francesc Argemí. 6 Proposta de Resolució que presenten ERC i la CUP a favor de declarar la festa

CUP Mataró

memòria 2007-2010

11


de Sant Joan com la festa nacional dels Països Catalans. 7 Proposta de Resolució que presenta la CUP relativa a la violència al País Basc 40 Proposta de Resolució de la CUP en relació amb la campanya de Catalunya lliure de bosses de plàstic. 42 Proposta de Resolució que presenta la CUP contra la construcció de laterals a l’autopista del Maresme. 43 Proposta de Resolució que presenta la CUP per garantir els serveis a la platja de llevant i fer que es respectin els drets dels nudistes a les platges de Mataró. 48 Pregunta sobre les polítiques de foment de l’hàbit de lectura. 52 Pregunta sobre el cinema en català.

3 juliol 2008 12

6 Proposta de resolució que presenta la CUP per rebutjar la directiva europea del temps de treball. 41 Proposta de resolució que presenta la CUP per la retirada de la bandera espanyola que oneja al terrat de l’ajuntament. 42 Proposta de resolució que presenta la CUP per la memòria històrica de la batalla de l’Ebre.

4 setembre 2008

6 novembre 2008

33 Pregunta sobre les cartelleres públiques.

37 Pregunta i Prec sobre la persistència dels impediments que troben les persones de mobilitat reduïda per accedir al servei de transport públic de Mataró Bus.

39 Pregunta sobre el càrrec de Cap de servei de GINTRA creat a mida del Sr. Cernuda. 40 Pregunta sobre els vuit cessaments de les activitats de telefonia mòbil que no tenen llicència.

2 octubre 2008 18 Proposta de Resolució que presenta la CUP perquè els pisos de protecció oficial no deixin mai de complir la seva funció social. 20 Proposta de Resolució que presenta la CUP sobre l’establiment de carrils bici a la ciutat de Mataró. 23 Pregunta sobre el perill que representa per a la salut pública l’estat d’abandonament i ruïna que presenta el mercat del Pilar. 27 Prec sobre el cessament de les activitats que no tenen llicència de telefonia mòbil. 31 Pregunta sobre el Decret de cessament de les activitats del Cafè Nou. 32 Pregunta sobre el buidatge de la nau de Can Fàbregas i de Caralt.

50 Pregunta sobre la contaminació acústica a les platges de Mataró.

34 Prec sobre la seguretat dels treballadors dels aparcaments públics.

61 Prec sobre el funcionament dels casals d’estiu.

40 Pregunta sobre la construcció de la torre de 25 plantes a la Ronda Barceló.

CUP Mataró

memòria 2007-2010

44 Pregunta en relació amb l’ampliació de l’escola Freta de Mataró. 45 Pregunta en relació amb les obres que es realitzen a la nau de Can Fàbregas i de Caralt. 47 Pregunta en relació amb la publicació d’informació referida al Pla de Millora Urbana de la Ronda Barceló. 49 Pregunta en relació amb la precarietat laboral de les treballadores de l’empresa CLECE, SA. 51 Pregunta en relació amb l’agressió que va rebre un militant de la CUP a la Plaça de l’Ajuntament.

4 desembre 2008 23 Proposta de Resolució que presenta la CUP perquè l’Ajuntament de Mataró distribueixi bosses de cotó per reduir l’ús de les bosses de plàstic. 28 Pregunta en relació amb el soterrament dels contenidors d’escombraries situats a la cantonada entre els carrers Esteve Albert i Jaume Comas. 36 Pregunta en relació amb el concurs per a l’adjudicació del supermercat de la Plaça de Cuba.


8 gener 2009

5 març 2009

25 Pregunta sobre la renovació dels semàfors de la ciutat.

5 Proposta alternativa presentada la CUP de condemna de la massacre comesa per l’exèrcit d’ocupació israelià a Gaza.

28 Proposta de Resolució que presenta la CUP sobre el trasllat de l’aparcament de camions de les Cinc Sènies.

26 Pregunta sobre el museu del gènere de punt a Can Marfà.

32 Proposta de Resolució que presenta la CUP per garantir la pluralitat en els enviaments electrònics de notícies de l’Ajuntament.

27 Pregunta referent a l’ús dels recursos de l’ajuntament per esborrar la llibertat d’expressió d’entitats cíviques de la ciutat.

19 Proposta de Resolució de la CUP per la conservació del Fons Arqueològic de la ciutat. 22 Pregunta en relació amb els preus dels pisos de protecció oficial. 25 Pregunta en relació amb el cessament de les excavacions de Can Cruzate.

43 Pregunta i Prec en relació amb els fets lamentables ocorreguts a l’Ajuntament el dia de Carnestoltes al vespre. 46 Prec per afavorir la bioconstrucció en edificis públics.

26 Pregunta en relació amb l’extracció clandestina d’aigua de l’empresa mataronina Tints Mataró.

48 Pregunta en relació amb les noves línies d’autobusos de la ciutat.

5 febrer 2009

2 abril 2009

4 Proposta de Resolució que presenten els grups municipals de la CUP i d’ERC sobre la internacionalització del dret de decidir a tenir un Estat propi del poble català.

30 Proposta de Resolució que presenta la CUP sobre l’augment dels preus dels serveis bàsics.

5 Proposta de Resolució de la CUP per la suspensió de l’expulsió de sis estudiants de la UAB arran de les protestes contra l’aplicació del Pla Bolonya. 6 Manifest que presenta la CUP per la defensa dels grups de cultura i tradicional catalana amb ús de materials pirotècnics. 34 Pregunta i Prec en relació amb les irregularitats en l’acomiadament d’un treballador fix de Mataró Audiovisual. 35 Pregunta i Prec en relació amb els elements del subsòl que formen part de Can Fàbregas i de Caralt.

36 Pregunta en relació amb el nomenament de l’Alcalde de Mataró com a president de la “Red Española de ciudades por la bicicleta”. 41 Pregunta en relació amb l’ús de la Torre de Can Palauet cedida a la Hermandad Rociera Nuestra Divina Pastora.

11 juny 2009 PREVI L'Alcalde cedeix la paraula a Xavier Safont-Tria que, en nom dels familiars i companys de Josep Fernàndez, recentment traspassat, llegeix una carta de reconeixment i recordatori, fent èmfasi en la seva implicació social a la ciutat. 8 Proposta de Resolució que presenten els grups municipals d’ICV-EUiA, PSC, ERC i CUP en commemoració del 28 de juny, Dia de l’alliberament lèsbic, gai, bisexual i transsexual. 33 Proposta de Resolució que presenta la CUP sobre la reparcel·lació de l’àmbit Ronda Barceló i illa Fàbregas i de Caralt. 41 Pregunta sobre els habitatges municipals del carrer Almeria en règim de lloguer. 46 Pregunta sobre la desaparició de la xemeneia Ribas i Julià.

46 Pregunta sobre la participació ciutadana i el diàleg amb les entitats locals.

49 Pregunta sobre la signatura de compravenda de la parcel·la de Can Fàbregas i de Caralt.

7 maig 2009

50 Pregunta en relació amb la destrucció de part del pas de Ronda de la Muralla, bé cultural d’interès nacional.

15 Proposta de Resolució que presenta la CUP per la memòria històrica republicana. 16 Proposta de Resolució de la CUP sobre el traçat del tren orbital.

CUP Mataró

memòria 2007-2010

13


2 juliol 2009

26 Pregunta sobre la desaparició de la xemeneia catalogada de Ribas i Julià.

15 Proposta de Resolució que presenta la CUP perquè sigui retirada la bandera espanyola que oneja al terrat de l’Ajuntament.

36 Pregunta sobre l’aparcament de camions il·legal de les Cinc Sènies.

16 Proposta de Resolució de la CUP sobre l’actuació policial als tallers de treballadors xinesos. 17 Proposta de Resolució de la CUP perquè es traslladi definitivament en un espai en condicions el servei de programes de qualificació professional inicial. 22 Pregunta sobre la seu provisional del Museu Bassat. 23 Pregunta sobre la batuda a empreses tèxtils regentades per xinesos.

3 setembre 2009 14

26 Proposta de Resolució de la CUP en suport a la consulta per a la independència de Catalunya que se celebrarà el dia 13 a Arenys de Munt. 34 Pregunta sobre la venda del solar on hi ha la nau de Can Fàbregas i de Caralt.

1 octubre 2009 17 Proposta de Resolució de la CUP perquè es faci anualment un recompte dels habitatges de la ciutat desocupats. 18  Proposta de Resolució de la CUP perquè l’Ajuntament no autoritzi a Mataró l’exhibició d’espectacles amb animals exòtics. 19  Proposta de Resolució de la CUP per a la convocatòria d’una consulta ciutadana sobre les prioritats del Pla d’Actuació Municipal.

CUP Mataró

memòria 2007-2010

38 Pregunta sobre instal·lació d’un transformador d’energia elèctrica al Parc de Cerdanyola.

5 novembre 2009 38 Proposta de Resolució de la CUP sobre l’expulsió del representant de la Junta de Personal de tot el procés de selecció per a cobrir dues places d’inspector de la Policia Local de Mataró. 39 Proposta de Resolució que presenta la CUP per instar el Consorci de Tractament Residus Sòlids Urbans del Maresme a estudiar i planificar una ubicació alternativa de la planta de tractament d’escòries de la incineradora de Mataró. 40 Proposta de Resolució que presenta la CUP sobre la venda de la finca de Can Fàbregas i de Caralt a PUMSA. 54 Pregunta en relació amb el déficit d’aparcament públic a la plaça de Cuba i la gestió del que s’ha previst concedir a El Corte Inglés. 55 Pregunta sobre la situació actual de les empreses tèxtils regentades per xinesos i clausurades pels mossos d’esquadra a Mataró.

3 desembre 2009 15 Proposta de Resolució que presenten els grups municipals de la CUP, Socialista, Iniciativa per Catalunya- VerdsEUiA, ERC i PP perquè no s’autoritzi a Mataró l’exhibició d’espectacles amb animals salvatges. 16 Proposta de Resolució que presenta la CUP per instal·lar desfibril·ladors semiautomàtics en equipaments municipals. 22 Pregunta en relació amb l’extracció clandestina d’aigua de l’empresa Tints Mataró.

14 gener 2010 14 Proposta de Resolució que presenta la CUP en relació amb la querella presentada pel Fiscal arran del desmuntatge i emmagatzematge de la nau de Can Fàbregas i de Caralt.

4 febrer 2010 24 Prec perquè sigui respectat i aplicat l’acord del Ple municipal del 6/10/2005 sobre l’ús de domini .cat als llocs web municipals. 25 Prec perquè es reparin i milloren els lavabos del parc central i s’estudiï la instal·lació d’uns nous lavabos al centre de la ciutat. 31 Pregunta sobre l’escrit del sindicat SPPME-CAT. 32 Pregunta sobre la Unitat Tècnica Operativa de la Policia Local. 33 Pregunta sobre l’accés al parc de Manteniment municipal traslladat a Vallveric.


4 març 2010

1 juliol 2010

24 Proposta de Resolució que presenta la CUP perquè l’ajuntament desplegui una xarxa Guifi.net a la ciutat.

4 Proposta de Resolució que presenta la CUP perquè l’Ajuntament s’adhereixi al manifest pel Dret al propi cos.

35 Pregunta sobre el macroprostíbuls que es vol construir a la ciutat.

15 Proposta de Resolució de la CUP perquè sigui retirada la bandera espanyola del terrat de l’Ajuntament.

8 abril 2010

27 Preguntes en relació al model participatiu de Les Santes 2010

28 Proposta de resolució de la CUP per integrar els centres universitaris del Tecnocampus a la xarxa d’universitats públiques. 37 Pregunta en relació als Plans d’Ocupació Local. 38 Prec per a la gestió i neteja dels boscos forestals. 39 Pregunta en relació al Cap de servei de Joventut i Dona.

6 maig 2010

2 setembre 2010 7 Proposta de Resolució que presenta la CUP en suport a la vaga general del dia 29 de setembre. 24 Proposta de Resolució que presenta la CUP per retenir la liquidació d’impostos a l’Estat espanyol. 39 Pregunta en relació amb el lloguer d’una grua per retirar una pancarta penjada en un balcó particular.

34 Prec per intentar localitzar, intervenir arqueològicament, i recuperar el subsòl de la Plaça Gran.

7 octubre 2010

37 Pregunta en relació amb l’escola Marta Mata.

21 Proposta de Resolució que presenta la CUP perquè l’ajuntament instal·li calderes de Biomassa en els edificis públics.

3 juny 2010 20 Proposta de Resolució que presenta ela CUP perquè l’ajuntament vetlli per tal que el tren orbital no afecti l’activitat agrícola.

15

27 Pregunta sobre la marginació de la llengua catalana al Tecnocampus. 31 Pregunta sobre la supressió de la mostra de cinema i de la programació del Monumental.

30 Prec per a l’adhesió al Dia Internacional lliure de bosses de plàstic.

CUP Mataró

memòria 2007-2010


Fem balanç dels actes públics i campanyes al carrer

principals campanyes i actes públics de la CUP

16

Calçotada contra l’especulació a la plaça de Santa Anna. (15 març 2009)

Concentració per la independència i contra la constitució espanyola. (4 desembre 2009).

CUP Mataró

memòria 2007-2010


cartells

2007

15 febrer 2007 Visita comentada a l’exposició de l’Ajuntament sobre el Pla d’equipaments culturals.

25 febrer 2007 Calçotada popular contra l’especulació.

14 març 2007 Presentació pública de Mataró Viu, plataforma de suport a la CUP.

17

14 abril 2007 Dinar de presentació de la llista de candidats i candidates de la CUP a les eleccions municipals 2007.

11 maig 2007 Presentació del programa electoral.

CUP Mataró

memòria 2007-2010


cartells

2007

1 Xavier Safont-Tria i Ramon

16 Antoni Ma. Vidal i Federico

Pagès. Sindicalista d’Unió de Pagesos i Assemblea Pagesa.

Enginyer Tècnic. Portador Gegants, dinamitzador vinculat al moviment de la cultura popular

2 Carme Polvillo i Alomà

Educadora Social. Militant de Maulets i de l’Assemblea Antirepressiva de Mataró

3 Juli Cuéllar i Gisbert

18 Lluís Rugama i Espasa

Historiador. Voluntari per la Llengua, del Casal Fèlix Cucurull

Construccions efímeres. Casteller de la colla Capgrossos, atleta

4 Joan Jubany i Lorente

19 Marta Vidal i Collado

Dissenyador Gràfic. Cooperativista, fundador de Maulets, membre de Salvem Can Fàbregas i de Caralt

Professora de Secundària. Sindicalista

20 Pep Llauder i Perejoan

5 Rut Buquet i Xirau

Educador Social. Jubilat, president del Casal de la Gent Gran del Parc Central

Mestra. Del Casal Fèlix Cucurull

6 Jordi Canal i Codina

21 Mercè Teixidó i Tristany

7 Carla Mulet i Matas

22 Joan Sànchez i Torres

8 Jordi Morales i Rodríguez

23 Rosa Girvés i Anglada

Educador Social. Delegat sindical de CATAC-IAC a l’Ajuntament de Mataró, portador de Gegants

18

www.mataro.cup.cat

17 Elena Ortega i Planas

Mestra d’Educació Especial. Membre del Sindicat USTEC.

Educadora. Dinamitzadora del Moviment de Lleure Infantil i Juvenil, ex vocal de la Junta de l’Associació de Veïns de Mataró-Centre

Educadora Social. Delegada sindical de CATAC-IAC, brigadista a Nicaragua

Campanya electoral 2007 Per un Mataró habitable, aturem l’especulació urbanística

Soldador. Activista de Terra Verda, membre de l’Associació de Veïns de Cerdanyola

Informàtic. Punxa discos, del Casal Fèlix Cucurull

Pèrit Mercantil. Jubilada.

24 Toni Delgado i Sànchez

9 Teresa Fité i Girvés

Obrer. Impulsor de la CNT a Mataró, ex militant del MDT i de Catalunya Lliure. Fundador de la Coordinadora Obrera Sindical. Cap de llista d’ERC el 1995

Administrativa. Delegada sindical de CATACIAC i Presidenta de la Junta de Personal de l’Ajuntament de Mataró

25 Juliana Bacardit i Garriga

10 Lluís Alameda i Bustos

Mestra. Presidenta de la CAL de Mataró, expresidenta Moviment Educatiu del Maresme, afiliada al sindicat USTEC

Treballador sector distribució instruments musicals. ExMaulet, del Casal Fèlix Cucurull

11 Eva Rumí i Guimó

26 Miquel Torner i Roca

Administrativa. Escriptora, membre de l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana

Administratiu. President del Comitè de Treballadors de l’Hospital de Mataró, represaliat polític, membre de la Junta de l’AV de Rocafonda

12 Pere Boix i Sala

27 Pep Riera i Porta

Carter. Activista ecologista, represaliat polític

Pagès. Excoordinador general d’Unió de Pagesos, represaliat polític

13 Mercè Vidal i Federico

Mestra. Delegada sindical de CCOO a l’escola G.E.M.

SUPLENTS:

14 Xavier Noya i Diaz

28 Josep Ma. Milla i Saldón

Llibreter. Educador de lleure, músic de l’Agrupació Musical del Maresme

Educador Social. Esperantista i músic.

29 Juliana Quadrada i de Torres

15 Cristina Collado i Joan

Geòloga. Col·laboradora de la Secció de Ciències del Museu de Mataró

Restauradora. Activista en moviments socials, membre de l’associació cultural Marrinxa

30 Ivan Terra i Taus

Treballador del sector electrònic. Col·laborador de La Plataforma proSeleccions Esportives Catalanes

www.mataro.cup.cat Campanya electoral 2007 Per un Mataró habitable. CUP, l’alternativa al creixement especulatiu.

1 Xavier Safont-Tria i Ramon 2 Carme Polvillo i Alomà 3 Juli Cuéllar i Gisbert 4 Joan Jubany i Lorente 5 Rut Buquet i Xirau 6 Jordi Canal i Codina 7 Carla Mulet i Matas 8 Jordi Morales i Rodríguez 9 Teresa Fité i Girvés 10 Lluís Alameda i Bustos 11 Eva Rumí i Guimó 12 Pere Boix i Sala 13 Mercè Vidal i Federico 14 Xavier Noya i Diaz 15 Cristina Collado i Joan 16 Antoni Ma. Vidal i Federico 17 Elena Ortega i Planas 18 Lluís Rugama i Espasa 19 Marta Vidal i Collado 20 Pep Llauder i Perejoan 21 Mercè Teixidó i Tristany 22 Joan Sànchez i Torres 23 Rosa Girvés i Anglada 24 Toni Delgado i Sànchez 25 Juliana Bacardit i Garriga 26 Miquel Torner i Roca 27 Pep Riera i Porta SUPLENTS:

28 Josep Ma. Milla i Saldón 29 Juliana Quadrada i de Torres 30 Ivan Terra i Taus

www.mataro.cup.cat

Campanya electoral 2007 CUP, la veu del carrer a l’Ajuntament. Frases de suport de Pep Riera, Mia Castellví, Tere Almar, Agàpit Borràs, Joan Egea, Constan Rodríguez, Lamin Cham, Mercè Marsal i Maria Zaloña. CUP Mataró

memòria 2007-2010

Campanya electoral 2007 Per un Mataró habitable. CUP, l’alternativa al creixement especulatiu.


cartells

2007

13 maig 2007 Presentaci贸 dels caps de llista de la CUP al Maresme.

17 maig 2007 Acte electoral a Rocafonda.

19 maig 2007 Acte electoral a la pla莽a de la Peixateria.

19

25 maig 2007 Festa de fi de campanya.

CUP Matar贸

mem貌ria 2007-2010


cartells

2007

13 juliol 2007 Xerrada amb Josep Pàmies: Transgènics, ni a l’hort ni a taula.

14 juliol 2007 Assemblea oberta

9, 10 i 11 setembre 2007 Actes Diada Nacional a Mataró

27 i 30 novembre i 1 desembre, 2007 Parlem de mobilitat. Jornades de debat social entorn la mobilitat al Maresme.

19 novembre 2007 Concentració de solidaritat amb els antiborbònics jutjats per cremar fotos del rei d’Espanya.

1 desembre 2007 Tren per anar a la manifestació a Barcelona.

20

CUP Mataró

memòria 2007-2010


cartells

2008

Eleccions març 2008 No els votis, vota en blanc.

13 febrer 2008 El programari lliure i formats oberts com a alternativa al programari privatiu

17 febrer 2008 Calçotada popular. Defensem la terra contra l’especulació urbanísitca.

21

30 maig 2008 Defensem els rius! Els transvassaments no són la solució.

10 setembre 2008 El nostre futur econòmic: independència

CUP Mataró

memòria 2007-2010


cartells

2009/2010

15 març 2009 Calçotada popular contra l’especulació

6 i 10 setembre 2009 Comencem a decidira, per la independència dels Països Catalans. Diada Nacional 2009.

4 desembre 2009 Concentració de rebuig a la constitució espanyola.

25 febrer 2010 Acte d’homenatge a Fèlix Cucurull

7 març 2010 Calçotada popular pel decreixement

22

CUP Mataró

memòria 2007-2010


cartells

2010

inici de la campanya pel sí

referèndum 20J

dissabte 22

maig

11 de la nit | Espai l’Arquera | Mataró

el Berguedà | dins la seva gira 20 anys!

la Marina Alta | Presentant el seu nou disc L’últim heretge entre grup i grup i espetec final

Servei de bar | Parades de material independentista

Entrades: Anticipada 9€ | Taquilla 13€

Hospital

C-60 LLA LL LLÀNTIA A

C-32

CERDANYOLA ERD DA

CAMÍ DE VIA A CIRERA LA SERRA D’ URO D’EUROPA UR RO

P PERAMÀS S

C-32

PLA D’ D’EN BOET

N-II Mar Mediterrània

Parc Central

ROCAFONDA OCAF A

EIXAMPLE EI PL PLE ESPAI L’ARQUERA

C-32

VISTA A ALEGRE E EL MOLINS ELS

EL PA ALAU A L C CENTRE EESCORXADOR RX OR R L HA L’HAVANA A

Estació de Trens Avinguda Maresme Port

N-II

PUNTS DE VENDA: Taverna Atzucac MATARÓ | Casal Antoni Sala i Pont BADALONA | Terra d’Escudella SANTS | Tarambana CARDEDEU | Casal Popular L’Esquerda GRANOLLERS | Casal Quico Sabaté SANT CELONI | Llibreria Set-ciències ARENYS DE MAR | Llibreria El Faristol CALELLA | Associació Cultural Popular Aramateix GRAMENET DEL BESÒS

També podeu comprar les entrades al web:

www.mataro.cup.cat

15 juny 2010 Debat públic. Les raons del Sí en el referèndum sobre la independència. 20 juny 2010 Mataró per la independència. Vota SÍ.

22 maig 2010 Concert Mataró per la independència.

23

1 juliol 2010 L’estatut ha mort. Prou d’estatuts. Independència.

9, 10, 11 i 12 setembre 2010 Actes Diada Nacional.

5 novembre 2010 Assemblea oberta i sopar. Fem balanç. Analitzem. Decidim.

CUP Mataró

memòria 2007-2010


www.mataro.cup.cat

CUP Mataró memòria 20087-2010  

Resum de 3 anys de Candidatura d'Unitat Popular a l'Ajuntament de Mataró.