Page 1

Dipòsit Legal: B.00000-2014

MA RÇ

AUDITORI BARRADAS Rambla de Just Oliveras, 56, 08901 L’Hospitalet Metro L1: Rambla Just Oliveras / RENFE: L’Hospitalet Tel.: 93 337 79 62 / Fax: 93 261 09 29 www.auditoribarradas.cat

twitter.com/elBarradas www.facebook.com/barradas.auditori

XVI TROBADA DE CORALS DE L’HOSPITALET 15 i 16 de març de 2014 (Entrada lliure)


Dissabte, 15 de març / 19 h

Diumenge, 16 de març / 19 h

Direcció: Gemma Andreu i Bofill

Direcció: Òscar Salvador i Medina

La coral comença la seva activitat l’any 1984, quan un grup de persones de L’Hospitalet que sentien amor per la música i tenien moltes ganes de cultivar-la —especialment en la vessant del cant coral— es reuniren, i amb la direcció del insigne mestre Josep Maria Castelló i Puente (a. c. s.) formaren una coral que prengué el nom d’Heura.

L’any 1971 es formà la Coral Elisard Sala fruit de la unió de diversos amics i familiars amants de la natura i del cant. En aquell moment el director n’era Jordi Forés i Ribera.

CORAL HEURA

La Coral Heura té un extens i variat repertori (música del Renaixement, religiosa, polifònica, tradicional i moderna), que ha ofert en els seus concerts a diferents indrets de Catalunya i més enllà de les seves fronteres. El seu projecte de futur és continuar treballant amb gran entusiasme per difondre arreu la bellesa de la música, i d’una manera especial el cant coral, de llarga tradició a la nostra terra.

CORAL ELISARD SALA

El repertori de la coral al llarg d’aquests anys s’ha anat ampliant. Des de cançons populars fins a cançons de música moderna, passant per cantates, sardanes, havaneres, misses i polifonia. Cal destacar les interpretacions de la Cantata a Catalunya, el Carmina Burana, el Credo de Beethoven o El Messies de Haëndel. Del 2002 ençà s’han introduït noves tècniques en l’aprenentatge del cant coral amb el guiatge de l’actual director, Òscar Salvador i Medina. El concert que oferiran inclou un seguit de cançons populars variades, amb peces italianes, angleses, americanes, catalanes i d’altres.

2014 BARR Programa XVI Trobada de Corals de LH  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you