Page 1

Dipòsit Legal: B.11643-2013

MA IG

Per a tots els concerts de la Setmana

Preu de l’entrada: 6 euros; reduïda: 3 euros, per a majors de 65 anys i menors acompanyats. Seients no numerats. Amb el carnet de col·laborador: 10 euros, entrada lliure a tots els concerts, limitada a l’aforament de la sala. Es pot adquirir aquest carnet a través de les corals organitzadores de la Setmana o bé abans de començar els concerts. Reserves al telèfon: 93 337 79 62 (amb validesa fins a 30 minuts abans de començar) Més informació: cantcoral.lh@gmail.com Ho organitza: Setmana de Cant Coral a L’Hospitalet (SCCL’H)

AUDITORI BARRADAS Rambla de Just Oliveras, 56, 08901 L’Hospitalet Metro L1: Rambla Just Oliveras / RENFE: L’Hospitalet Tel.: 93 337 79 62 / Fax: 93 261 09 29 www.auditoribarradas.cat

twitter.com/elBarradas facebook.com/barradas.auditori

30a SETMANA DE CANT CORAL A L’HOSPITALET Dies 17, 18, 19, 24, 25 i 26 de maig de 2013


Divendres, 17 de maig / 21 h

Dissabte, 18 de maig / 19 h

COR VOXALBA DE BARCELONA

CORAL ELISARD SALA DE L’HOSPITALET

Direcció: Elisenda Carrasco i Ribot

Direcció: Óscar Salvador Medina

La qualitat vocal i musical d’aquest cor femení, de petit format, ressalta el color i les textures de les peces musicals, sobretot en repertoris del segle xx, de tradicions i estils molt diversos.

La Coral Elisard Sala del Casino del Centre de L‘Hospitalet és una entitat històrica de la nostra ciutat. Des de l’any 2002, ha anat introduint noves tècniques en l’aprenentatge del cant coral, amb el guiatge del seu actual director.

Ens presenten un concert d’obres d’autors contemporanis, amb peces de música sacra i de música tradicional, i acompanyament al piano de Josep Surinyac.

Des de cançons populars fins a cançons de música moderna, ens ofereixen un concert variat, amb la col·laboració de l’Orfeó Catalònia de Cornellà de Llobregat i el pianista Juan Diego Fidalgo.


Diumenge, 19 de maig / 19 h

Divendres, 24 de maig / 21 h

Direcció: Jordi Lluch i Arenas

Direcció: Daniel Antolí i Plaza i Xavier Garriga i Bardalet

Amb quaranta anys d’història, aquesta coral té per objectius cultivar i difondre la música coral catalana i universal de tots els temps. Ha estat bressol de molts cantaires, músics i directors, alguns dels quals encapçalen formacions capdavanteres en els àmbits català i espanyol.

La Camerata Impromptu és un cor de l’Associació Impromptu pel Foment de la Música. Ha estat guardonat en diversos certàmens i festivals de música coral. Des del 2009, organitza anualment el Curs de direcció coral Camerata Impromptu, en el qual actua com a cor pilot.

Entre cançó i cançó. Del gran repertori coral a la cançó tradicional és com titulen el concert programat, il·lustrat amb l’aportació de Carles Fernández a la guitarra. La segona part és dedicada íntegrament a cançons tradicionals catalanes.

Ens presenta un concert de poemes de Pere Quart, Goethe i García Lorca, entre d’altres, amb música de compositors com Manuel Oltra, Mendelssohn, Saint-Saëns i Mátyás Seiber.

CORAL BELLES ARTS DE SABADELL

CAMERATA IMPROMPTU DE BARCELONA


Dissabte, 25 de maig / 19 h

Diumenge, 26 de maig / 19 h

CORAL HEURA DE L’HOSPITALET

CORAL XALESTA DE L’HOSPITALET

Direcció: Gemma Andreu i Bofill

Direcció: Joaquim Miranda i Pérez

Amb un extens i variat repertori, el seu projecte de futur és continuar treballant amb molt d’entusiasme per difondre arreu la bellesa de la música, i d’una manera especial el cant coral, de llarga tradició a la nostra terra.

Aquesta coral celebra els 40 anys d’activitat musical a la nostra ciutat. Des de la seva fundació, Joaquim Miranda, professor de reconegut prestigi en el camp de la pedagogia musical del nostre país, li transfereix un estil propi, molt fidel a les obres que interpreta.

El concert consta d’un repertori d’obres d’autors romàntics: Mendelssohn, Schumann, Schubert, Brahms... i Mozart. La part instrumental és a càrrec d’un trio de clarinets.

El programa del concert inclou una mostra de peces que s’han fet al llarg d’aquests quaranta anys, i l’estrena a L’Hospitalet d’A Little Jazz Mass (Missa Jazz), de Bob Chilcott, amb acompanyament d’un trio de jazz.

30a Setmana de Cant Coral  

Programació setmana de cant coral a L'Hospitalet

Advertisement