Page 1

2014/2015

“Verratessani itseäni joihinkin ystävistäni koen olevani vastuuntuntoisempi kuin osa heistä. Tämä johtuu puhtaasti siitä, että minä olin ensimmäinen, joka muutti pois kotoa. Olen paljon rohkeampi tarttumaan uusiin tilaisuuksiin ja tekemään asioita itsenäisesti - itsevarmuuteni on kasvanut hurjasti! Listaan au pair -kokemukseni CV:seeni, sillä vuosi ulkomailla kertoo työnantajalle minun olevan joustava ja vastuuntuntoinen."

“Cultural Care Au Pair ansaitsee paljon kiitosta toiminnastaan - he ovat aina olleet valmiita kertomaan lisätietoa ohjelmasta tai vierailemaan luonamme varmistaaksemme, että opiskelijamme saavat tarvittavan tiedon tästä mahtavasta ohjelmasta, joka tarjoaa heille mahdollisuuden matkustaa, kerätä kansainvälistä kokemusta ja vahvistaa kielitaitoa. Tärkeää on myös se, että ohjelma on USA:n hallituksen säätelemä ja näin ollen turvallinen tapa nuorelle lähteä USA:han - he saavat varmasti paljon hyötyä tarttuessaan tähän mahdollisuuteen.”

Stefanie Au pair Washingtonissa

Au pair -ohjelma

Gina Botache Pérez Kansainväliset suhteet Nueva Granadan armeijayliopisto - Bogota, Kolumbia

Pilar

Au pair Massachusettsissa

Theresa Au pair Virginiassa “Au pair -aikani USA:ssa on ehdottomasti vaikuttanut positiivisesti tulevaisuudensuunnitelmiini. Nyt tiedän, että tahdon työskennellä joko sosiaali- tai taidealalla. Kielitaitoni on parantunut roimasti, ja tästä johtuen valitsin englannin kielen osaksi opintojani ja haluan käyttää sitä tulevassa työssäni. Au pairiksi hakeminen oli ison työn takana, ja opin paljon, kuinka tuoda itseni ja parhaat kykyni esille tuleville työnantajilleni." Puh: 09-6869 23 15

"Olin au pairina Bostonin läheisyydessä. Sain mahdollisuuden opiskella yritysviestintää ja kansainvälisiä suhteita Harvardin yliopistossa. Näiden kurssien aikana opin käyttämään englantiani virallisemmassa ilmapiirissä. Amerikkalaisessa isäntäperheessä asuminen auttoi minua parantamaan kielitaitoani jokapäiväisissä tilanteissa ja oppimaan paikallista kulttuuria. Au pairina työskentely on avannut minulle monia ovia: työskentelen tällä hetkellä amerikkalaiselle yliopistolle ja olen vastuussa liiketoiminnasta EteläAmerikan kanssa. Työni ansiosta olen saanut mahdollisuuden matkustaa useisiin maihin."

Olemme kiinnostuneita tekemään yhteistyötä kanssanne voidaksemme varmistaa, että oppilaanne varmasti kuulevat tästä mahtavasta mahdollisuudesta USA:ssa. Ohjelma kehittää kulttuurienväliseen kommunikaatioon liittyviä taitoja, yhteistyökykyä sekä kriittistä ajattelua. Tässä muutama esimerkki siitä, mitä tarjoamme: ●

Infotilaisuuksia ohjelmastamme

Entisten au pairien esityksiä

Lisämateriaalia ohjelmastamme

Tietotaitoa

Odotamme yhteydenottoanne!

Yhteistyökumppanimme:

Ota yhteyttä: Puh: 09-6869 23 15 www.culturalcare.fi aupair.fi@culturalcare.com

www.culturalcare.fi

Kulttuurivaihtoa, ammattimaista kokemusta ja opiskelua ulkomailla

www.culturalcare.fi

Part of the EF Education First family


EF: avaamme ovet maailmaan koulutuksen avulla Cultural Care Au Pair on osa EF Education Firstiä, maailman suurinta yksityistä koulutukseen keskittyvää järjestöä. Jo 50 vuoden ajan EF on tehnyt yhteistyötä opettajien ja kouluttajien kanssa ympäri maailmaa täydentääkseen perinteistä opetusta kultturikomponentilla sekä testatakseen uusia tapoja opettaa kieltä. Me uskomme siihen, että opetusta tapahtuu myös luokkahuoneen ulkopuolella ja että ohjelmamme antavat nuorille ihmisille kyvyn erottua edukseen kilpailevilla kansainvälisillä työmarkkinoilla. Cultural Care Au Pair tarjoaa tuhansille nuorille mahdollisuuden kokea USA jopa kahden vuoden ajan. Viimeisen 25 vuoden aikana olemme lähettäneet jo yli 100 000 nuorta USA:han ja odotamme innolla vielä voivamme tarjota sen mahdollisuuden monelle muulle.

Puh: 09-6869 23 15

“Tyttäreni Johanna lähti au pairiksi San Fransiscoon Cultural Care Au Pairin kautta. Äitinä minulla oli turvallinen tunne siitä, että järjestö pitäisi hyvää huolta tyttärestäni. Minulle oli tärkeää, että kaikki säännökset ja ohjeistukset olivat selkeitä, sekä että Johannalla olisi myös tukiverkosto USA:ssa. Kommunikointi Cultural Care Au Pairin kanssa oli aina luotettavaa. Ohjelma oli tavallaan myös suuri koetus Johannalle, mutta tämä kokemus auttoi häntä kasvamaan itsenäiseksi nuoreksi naiseksi, jolla on paljon vastuuta. Cultural Care auttoi häntä läpi hänen ensimmäisen vuotensa, ja hän päätti jatkaa sopimusta vielä kuudella kuukaudella saman perheen kanssa. Vielä tänäkin päivänä hän on yhteyksissä perheen kanssa. Äitinä voin ehdottomasti suositella Cultural Care Au Pairia.”

Jutta W. Cultural Care au pairin äiti

Valvottu ja turvallinen

Autamme nuoria ihmisiä kasvamaan

Cultural Care Au Pair on erikoistunut sijoittamaan au paireja USA:han. Au pair -ohjelma USA:ssa on valvottu USA:n viranomaisten puolesta ja näin ollen suojelee sekä au pairin että isäntäperheen asemaa. “Through the Au Pair programme, participants and host families take part in a mutually rewarding, intercultural opportunity. Participants can continue their education while experiencing everyday life with an American family. In turn, the family receives reliable and responsible childcare from individuals who become part of the family.” Yhdysvaltain Ulkoministeriö au pair -ohjelmasta

Cultural Care Au Pair valitsee ja kouluttaa nuoria yli 20 maasta ympäri maailman. He haluavat osallistua ohjelmaan monista syistä ja vaihtelevin taustoin, mutta ohjelmasta he kaikki saavat lisää varmuutta, kypsyyttä ja motivaatiota. Ajattelipa hakija käyttävänsä tämän mahdollisuuden vahvistaakseen CV:tä alati kilpailevimmilla työmarkkinoilla tai hakevansa vaihtelua arkeensa, on au pairiksi lähteminen halpa tapa tuoda CV:seen jotain uutta ja kehittää omia vahvuuksiaan. Olemme ylpeitä siitä, että voimme työskennellä nuorten ihmisten kanssa ja auttaa heitä kasvamaan ja onnistumaan.

(http://j1visa.state.gov/programs/au-pair/)

Yhdysvaltain Ulkoministeriö tukee, tutkii ja säätelee ohjelmaa ja sen hyötyjä sekä tarkastaa vuosittain kaiken toiminnan varmistaakseen ohjelman hyvän laadun ja turvallisuuden.

Entisille au paireille tekemässämme kyselyssä kävi ilmi:

82%

Kehitti omia kulttuurinvälisiä kommunikaatiotaitoja

85%

Kokee olevansa kypsempi ja vastuuntuntoisempi

83%

Pystyy tämän jälkeen helpommin sopeutumaan uuteen ympäristöön

Cultural Care Au Pair - alamme johtajia Viimeisen 25 vuoden aikana Cultural Care Au Pair on kasvanut suurimmaksi au pair -järjestöksi USA:ssa. Cultural Care Au Pair on ainut USA:n viranomaisten hyväksymä järjestö, joka on täysin itse vastuussa au pairien valinnasta, koulutuksesta ja sijoittamisesta. Meillä on paikallista henkilökuntaa jokaisessa maassa, josta rekrytoimme au paireja, ja sijoitusprosessista ovat vastuussa henkilökuntamme Bostonin toimistossa USA:ssa. Olemme ylpeitä siitä, että jokainen au pairimme ja isäntäperheemme on tavannut, haastatellut, valinnut ja kouluttanut joku meidän omista työntekijöistämme. Olemalla osa EF Education First -tuoteperhettä voimme myös tukeutua EF:n 50 vuoden kokemukseen ja yli 15 miljoonaan osallistujaan varmistaaksemme, että tarjoamme mitä parhainta tukea ja turvaa. Ohjelmaan osallistujiemme turvallisuus on meille erittäin tärkeää. Teemme yhteistyötä Amerikan Punaisen Ristin kanssa tarjotaksemme jokaiselle au pairille ensiapu- ja elvytyskoulutuksen. Työskentelemme vakuutusasiantuntijoiden kanssa kehittääksemme au pairien tarpeille sopivan vakuutusturvan. www.culturalcare.fi

Elena

Paola

Lotta

“Voin ehdottomasti todeta, että au pairiksi lähteminen muutti elämäni. Olen kasvanut henkisesti ja olen mielestäni kypsempi, vastuuntuntoisempi ja avoimempi. Olen kehittänyt useita tärkeitä piirteitä, kuten stressinhallintaa, ongelmanratkaisukykyä ja itsenäistä työskentelyä! Olen kasvanut kärsivällisemmäksi ja kommunikoin paremmin eri kulttuureista tulevien ihmisten kanssa."

“Au pair -kokemukseni ansiosta opin englannin kielen lähes täydellisesti. Työskentelen nykyään hotellin vastaanotossa ja luonnollisesti sujuva kielitaito oli etuna minulle hakiessani tätä työtä. Au pair- kokemukseni auttoi minua tulemaan kypsemmäksi, itsenäisemmäksi, kärsivällisemmäksi ja ennen kaikkea olemaan avoimempi muita ihmisiä ja kulttuureja kohtaan. Toivoisin voivani kokea tämän kaiken uudestaan!"

“Au pairina oleminen on auttanut minua kasvamaan henkisesti ja kasvattamaan itseluottamustani. Koen, että tämän kokemuksen jälkeen olen valmis kohtaamaan mitä vain! Aikani au pairina on auttanut minua parantamaan kielitaitoani, ja tiedän, että se tulee auttamaan minua kehittämään kansainvälistä uraa tulevaisuudessa. Suunnitelmissani on alkaa opiskella englanniksi mahdollisesti ulkomailla kotiinpaluuni jälkeen."

Au pair Massachusettsissa

Puh: 09-6869 23 15

Au pairina New Jerseyssä

Au pairina Kaliforniassa

www.culturalcare.fi

2014 Finland Brochure (ORG)  
2014 Finland Brochure (ORG)  

Työskentele au pairina USA:ssa 18-26-vuotiaille

Advertisement