Page 1

2014/2015

“I forhold til mange af mine venner, føler jeg mig en del mere ansvarlig af den simple grund, at jeg var den første til at flytte hjemmefra. Jeg er blevet mere risikovillig og selvstændig, og dermed er min selvtillid også steget. Jeg skriver altid min au pair-oplevelse på mit CV, da det viser en arbejdsgiver, at jeg er både fleksibel og ansvarlig."

Au pairprogrammet

“Det faktum at Cultural Care Au Pairs venlige og informative medarbejdere løbende besøger vores uddannelsesinstitution, har givet vores studerende en fantastisk mulighed for at rejse og få international erfaring. Det er et vigtigt element, at dette kulturelle udvekslingsprogram er reguleret af de amerikanske myndigheders State Department, da det giver de unge mennesker sikkerhed og mulighed for at rejse ud på en billig måde.”

Stefanie Au pair i Washington

Gina Botache Pérez Office of International Relations Universidad Militar Nueva Granada, Bogota

Pilar

Au pair i Massachusetts

Theresa Au pair i Virginia “Min tid som au pair har påvirket mine fremtidige karriereplaner i en positiv retning. Nu ved jeg, at jeg gerne vil arbejde inden for et socialt eller kreativt felt. Mit engelsk blev gevaldigt forbedret, hvorfor jeg efterfølgende har valgt at studere på engelsk, da jeg gerne vil bruge det i mit fremtidige job. Det var omfattende at ansøge programmet, så jeg har lært, hvordan man præsenterer sig selv for at imponere en fremtidig arbejdsgiver." Tel: 7730 2121

"Da jeg var au pair, boede jeg i Boston. Jeg fik mulighed for at studere Business Communication og International Relations på Harvard. Gennem disse fag lærte jeg at bruge mine engelskkundskaber i et mere formelt miljø. Ved at bo hos en amerikansk værtsfamilie fik jeg mulighed for at lære om amerikansk kultur og forbedre mit engelsk på daglig basis. Det åbnede mange døre for mig at være au pair: Jeg arbejder i dag som Director of Business for Sydamerika på en international handelsskole i USA. Takket være mit arbejde har jeg haft mulighed for at rejse til mange forskellige lande."

Kulturel udveksling, professionel erfaring og studier i udlandet

Vi vil glædeligt diskutere mulighederne for et samarbejde, således at jeres elever kan lære mere om dette program indeholdende kulturel udveksling og professionel erfaring i USA. Programmet udvikler deltagernes evner inden for blandt andet interkulturel kommunikation, samarbejde og kritisk tænkning. Her følger nogle eksempler på, hvad vi kan tilbyde: ● ● ● ●

Præsentationer fra Cultural Care-personale Præsentationer fra forhenværende au pairs Yderligere informationsmateriale Ekspertviden

Vi glæder os til at tale med jer.

Vores partnere:

Kontakt os: Tel: 7730 2121 www.culturalcare.dk aupair.dk@culturalcare.com

www.culturalcare.dk

www.culturalcare.dk

Part of the EF Education First family


EF: Åbner verden gennem uddannelse

“Min datter Johanna rejste med Cultural Care Au Pair til San Francisco. Som mor havde jeg en rigtig sikker og tryg følelse af, at hun ville blive passet godt på af organisationen. Det var vigtigt for mig, at alle forholdene og reglementet var klart og at hun ville have et støttenetværk i USA. Kommunikationen med Cultural Care Au Pair var altid pålidelig. Værtsfamilie - au pair-systemet var veletableret og sammensat. Programmet var en stor udfordring for Johanna, men hun udviklede sig til en selvstændig og ansvarlig person. Cultural Care guidede hende igennem det første år og hun valgte derefter at forlænge med 6 måneder hos sin værtsfamilie. I dag har hun stadig kontakt med familien. Som forælder kan jeg kun anbefale Cultural Care Au Pair."

Jutta W.

Mor til en Cultural Care au pair

Cultural Care Au Pair er en del af EF Education First - verdens største private uddannelsesorganisation. I 50 år har EF etableret samarbejdsaftaler med undervisere verden over for at komplementere traditionel uddannelse med kulturel og erfaringsmæssig sproglæring. Vi er af den overbevisning, at uddannelse også finder sted uden for klasselokalet og at vores program hjælper unge mennesker med at tilegne sig de egenskaber, der efterspørges på et globalt arbejdsmarked. Cultural Care Au Pair giver tusindvis af unge mennesker verden over mulighed for at bo i USA i op til to år. I løbet af de sidste 25 år har vi placeret mere end 100.000 au pairs, og vi glæder os til at give endnu flere unge denne mulighed.

Tel: 7730 2121

Reguleret og sikkert Cultural Care Au Pair specialiserer sig i at placere au pairs hos værtsfamilier i USA. Au pair-programmet i USA er reguleret af U.S. Department of State og beskytter både au pairen og værtsfamilien uden sidestykke. “Gennem au pair-programmet tager deltagere og værtsfamilier del i en gensidigt berigende og interkulturel

Hjælper unge med at udvikle sig Hos Cultural Care Au Pair rekrutterer og træner vi au pairs fra mere end 20 forskellige lande verden over. De ansøger programmet af forskellige grunde og med forskellig erfaring, men de afslutter alle med forøget selvtillid, modenhed og motivation.

oplevelse. Deltagerne kan fortsætte deres uddannelse mens de oplever hverdagslivet med en amerikansk værtsfamilie. Som gengæld modtager familien pålidelig og ansvarlig børnepasning fra individer, der bliver en del af familien."

Hvad end en person sigter at konkurrere på et globalt arbejdsmarked eller har svært ved at finde job i en trængt økonomi, er au pair en sikker og økonomisk overkommelig vej til at forbedre sit CV og udvikle sine evner. Vi er stolte af at hjælpe unge mennesker med at udvikle sig og få succesoplevelser.

The U.S. Department of State om Au Pair-programmet (http://j1visa.state.gov/programs/au-pair/)

The U.S. Department of State regulerer fordelene ved programmet og gennemfører en omfattende og grundig årlig analyse af vores udvælgelse og placering af au pairs samt af vores generelle sikkerhedsforanstaltninger.

Cultural Care Au Pair - branchens førende

I en nylig undersøgelse blandt tidligere au pairs fandt vi:

82%

Forbedrede deres interkulturelle kommunikationsevner

85%

Blev mere modne og ansvarlige

83%

Forbedrede evnen til at tilpasse sig nye forhold

I løbet af 25 år er Cultural Care Au Pair blevet den største organisation til at placere au pairs hos amerikanske familier. Cultural Care Au Pair er den eneste organisation, som US Department of State har designeret til at operere både udvælgelse, træning, og placering af au pairs under samme organisation. Vi har lokale medarbejdere i alle lande hvorfra vi rekrutterer au pairs, og placeringen af dem varetages af vores personale i Boston, USA.

Elena

Paola

Lotta

"Jeg kan helt klart medgive, at min tid som au pair har ændret mit liv: Jeg har udviklet mig, er mere moden, ansvarlig og åbensindet. Jeg tilegnede mig værdifulde evner såsom stresshåndtering og problemløsning, og har lært at planlægge min egen arbejdsdag. Jeg har også lært værdien af tålmodighed og at kunne interagere sammen med folk fra andre kulturer. Nu kan jeg hjælpe en masse au pairs med at realisere deres drøm qua mit arbejde på Cultural Cares italienske kontor."

"Jeg har lært engelsk til perfektion i løbet af mit år som au pair. Nu arbejder jeg i en reception på et hotel, og det har helt klart været en afgørende faktor, at jeg kan tale engelsk. Men jeg mener oprigtigt, at dette år har gjort mig mere moden, selvstændig, tålmodig og vigtigst af alt mere åben over for andre mennesker og deres kulturer. Jeg ville ønske jeg kunne gentage min oplevelse."

"Min tid som au pair har hjulpet mig til at blive mere moden og selvsikker. Jeg føler, at denne oplevelse har rustet mig til at tackle de mange muligheder og udfordringer, som livet vil byde mig. Min tid som au pair har også udviklet mine engelskkundskaber, og jeg er overbevist om, at det kan hjælpe mig til at få en international karriere. Mine planer er at studere på engelsk og muligvis udenlands, når jeg har afsluttet min au pair-oplevelse."

Au Pair i Massachusetts

Vi er stolte af det faktum, at alle au pairs og værtsfamilier er blevet mødt, udvalgt og trænet af vores eget personale. Ved at være en del af EF Education First betyder det, at vi kan tage del i deres mere end 50 års erfaring med at have sendt 15 millioner deltagere udenlands. Dette giver den bedst mulige støtte og sikkerhed. Deltagernes sikkerhed er vores topprioritet. Vi har indgået et partnerskab med Amerikanske Røde Kors, som giver alle vores au pairs et kursus i førstehjælp. Vi har også teamet op med forsikringseksperter for at udvikle en skræddersyet forsikringsdækning til au pairs.

www.culturalcare.dk

Tel: 7730 2121

Au Pair i New Jersey

Au Pair i California

www.culturalcare.dk

2014 Denmark Brochure (ORG)  

Dit Cultural Care Au Pair år er værdifuld arbejdserfaring der vil have indflydelse ikke kun på din personlige udvikling, men det vil også st...

2014 Denmark Brochure (ORG)  

Dit Cultural Care Au Pair år er værdifuld arbejdserfaring der vil have indflydelse ikke kun på din personlige udvikling, men det vil også st...

Advertisement