Page 1

maig/mayo 2013

Flores Autor:RomartĂ­nez Del 9 al 30 Ajuntament de CalviĂ


Escola d'Interpretació de Calvià

Escuela de Interpretación de Calvià

Inici: 2013

Inicio: 2013

Professor: Álex Tejedor, autor i actor de teatre, teatre musical, cinema, televisió, publicitat i doblatge, amb una extensa i guardonada experiència com a director.

Profesor: Álex Tejedor, autor y actor de teatro, teatro musical, cine, televisión, publicidad y doblaje, con una extensa y galardonada experiencia como director.

Classes d'interpretació per treballar: expressió verbal dels sentiments i expressió corporal basades en tècniques psicomotrius i jocs teatrals. Manualitats de titelles de mà Improvisacions Anglès per a escenes Jocs teatrals de concentració, memòria, reflexos... Ombres xineses Combat escènic. Tècniques segures i pràctica de lluita desarmada i armada Petit taller d'escriptura en què els alumnes crearan petites obres de teatre. Preus: 1 hora setmanal, 100 € anuals els residents; 130 € anuals els no residents 2 hores setmanals, 200 € anuals els residents; 260 € anuals els no residents. Inscripcions i informació: Departament de Cultura. Tel. 971 139 181 / 667 10 25 81 a/e: cultura@calvia.com Facebook: www.facebook.com/cultura web: www.calvia.com/cultura Lloc: Sala Palmanova

Clases de interpretación para trabajar: expresión verbal de los sentimientos y expresión corporal basadas en técnicas psicomotrices y juegos teatrales. Manualidades de marionetas Improvisaciones Inglés para escenas Juegos teatrales de concentración, memoria, reflejos,... Sombras chinas Combate escénico. Técnicas seguras y práctica de lucha desarmada y armada Pequeño taller de escritura donde los alumnos crearán pequeñas obras de teatro. Precios: 1 hora semanal, 100 € anuales los residentes; 130 € anuales los no residentes 2 horas semanales, 200 € anuales los residentes; 260 € anuales los no residentes. Inscripciones e información: Departamento de Cultura. Tel. 971 139 181 / 667 10 25 81 c/e: cultura@calvia.com Facebook: www.facebook.com/cultura web: www.calvia.com/cultura Lugar: Sala Palmanova


TALLER D'ÒPERA A LA SALA PALMANOVA

TALLER DE OPERA EN LA SALA PALMANOVA

Continua en marxa el Taller d'Òpera 2013 dirigit a cantants no professionals que vulguin posar els seus coneixements i habilitats en una situació d'actuació real. L' equip directiu està format per Pau Frau (direcció musical) i Claudia Nagyivan (direcció escènica i cant). En el taller s'hi treballarà actuació, moviment, dansa, dicció a l'escenari, interacció entre música i escena, història de l'òpera, dramatúrgia, maquillatge escènic, etc. El taller es dur a terme a la Sala Palmanova (c/ Diego Salvà Lezaún, 2) tots els dissabtes, a partir de dia 9 de febrer i acabarà el proper mes de juny, amb una actuació final que està prevista per al dia 6 de juliol de 2013.

Continua en marcha el taller de Ópera, dirigido a cantantes no profesionales que quieran poner sus conocimientos y habilidades en un situación de actuación real. Se hará en la Sala Palmanova (c/ de Diego Salvà Lezaún, 2) todos los sábados a partir del 9 de febrero y terminará el próximo mes de junio con una actuación final, prevista para el día 6 de julio de 2013. La dirección musical está a cargo de Pau Frau, profesor del Departamento de Filosofía y Trabajo Social de la UIB y Claudia Nagyivan se encarga de la dirección escénica. En el taller se trabaja actuación, movimiento, danza, dicción en el escenario, interacción entre música y escena, historia de la ópera, dramaturgia, maquillaje escénico, etc.

Si estau interessats a forma part d'aquest nou grup artístic podeu acudir qualsevol dissabte i veure in situ l'activitat, i també demanar hora per a fer una audició.

Podéis acudir cualquier sábado y ver la actividad in situ, y también pedir hora para realizar una audición.

Contacto: Contacte: tallerdeoperamallorca@gmail.com tallerdeoperamallorca@gmail.com Sala Palmanova Sala Palmanova


Divendres 10

Viernes 10

Música

Música

Audició de piano dels alumnes de l'Escola Municipal de Música de Calvià

Audición de piano de los alumnos de la Escuela municipal de Música de Calvià

Sala Palmanova, 18 h Entrada de franc

Sala Palmanova, 18 h. Entrada gratuita

Festival de Primavera de Magaluf

Festival de Primavera de Magaluf

Vine a ballar amb els dimonis i la bèstia sota la pluja de foc! De 23.15 a 23.45 h Cercavila pels carrers Martín Ros García i Punta Balena. De 23,45 a 00 h: Correfoc, espectacle final amb dimonis, pirotècnia, pólvora, música, etc. A la plaça de Jacques Sasson.

¡Ven a bailar con los demonios y la bestia bajo la lluvia de fuego! De 23.15 a 23,45 h. Pasacalles por las calles Martín Ros García y Punta Ballena. De 23,45 a 00 h.: “Correfoc”, espectáculo final con demonios, pirotecnia, pólvora, música, etc. En la plaça de Jacques Sasson.

Una nit diferent plena de llum, foc i color!

¡Una noche diferente llena de luz, fuego y color!

Magaluf, 23 h Entrada lliure

Magaluf, 23 h. Entrada libre


www.palmanova-magaluf.com


www.palmanova-magaluf.com


Dissabte 11

Sábado 11

Curs d'iniciació a l' hort urbà i germinats

Curso Iniciación huerta urbana y germinados

Amb aquest curs pretenem donar uns principis bàsics i pràctics sobre com produir hortalisses en un pati, terrassa o balcó. A més de com produir els nostres propis germinats per poder menjar-los frescos en qualsevol moment. Curs impartit per Manel Font de ECOHORTUS.

Con este curso pretendemos dar unos principios básicos y prácticos sobre cómo producir hortalizas en un patio, terraza o balcón. Además de cómo producir nuestros propios germinados para poder comer fresco en cualquier momento. Curso impartido por Manel Font de ECOHORTUS

Inscripcions: 971 696 902, medioambiente@calvia2000.es o ales Oficines de Calvià 2000 (c/Illes Balears, 25 - Polígono Son Bugadelles) Places limitades Gratuït per a residents de Calvià Horari: 10.30h (duració 2 h) Lloc: Deixalleria de Calvià (c/Illes Balears, 31 - Polígon Son Bugadelles, Santa Ponça) Organitza: Calvià 2000

Inscripciones: 971 696 902, medioambiente@calvia2000.es o en las Oficinas de Calvià 2000 (c/Illes Balears, 25 - Polígono Son Bugadelles) Plazas limitadas Gratuito para residentes de Calvià Horario:10,30h.(Duración 2 h.) Lugar: Deixalleria de Calvià (c/Illes Balears, 31 - Polígono Son Bugadelles, Santa Ponça) Organiza: Calvià 2000


Diumenge 12

Domingo 12

Dia d'Europa

Día de Europa

Aquest diumenge Palmanova es vesteix de gala en la desena celebració del Dia d'Europa. Aquesta fira, ja coneguda a tot l'illa, té un caràcter internacional. Visita els 120 estands del mercadet amb productes artesanals amb menjar i beure de diferents països. Un concert amb música i ball i activitats infantils: pallassos, castells inflables, llepolies, cotó ensucrat i moltes coses més. L'estiu comença amb aquesta festa!

Este domingo Palmanova se viste de gala en la décima celebración del Día de Europa. Esta feria, ya conocida en toda la isla, tiene un carácter internacional. Visita los cerca de 120 stands del mercadillo con productos artesanos,comida y bebida de diferentes países. Un concierto con música y baile, actividades infantiles: payasos, castillos hinchables,chuches, algodón dulce y muchas cosas más. ¡El verano empieza con esta fiesta!

Platja des Carregador, Palmanova Entrada lliure

Playa de es Carregador, Palmanova Entrada libre

Cinema

Cine

El origen de los guardianes

El origen de los guardianes

Conta la història d'un grup de superherois amb poders extraordinaris . Quan un esperit maligne anomenat Sombra es proposa inundar de por el cors dels nins de tot el món, els guardians s'uneixen per primera vegada per plantar-li cara i defensar el món del seu enemic més temut.

Cuenta la historia de un grupo de superhéroes con extraordinarios poderes. Cuando un espíritu maligno llamado Sombra se propone inundar de miedo los corazones de los niños de todo el mundo, los Guardianes se unen por primera vez para plantarle cara y defender al mundo de su temido enemigo.

Sala Palmanova, 18.30 h Entrada: 4 €

Sala Palmanova, 18,30 h. Entrada: 4 €


Divendres 17 Teatre La maldición del Castillo Obra de teatre representada per joves amb discapacitat intel·lectual del Grup de Joves d'ASDICA. Un grup d'excursionistes es veu en la necessitat d'acampar enmig de la muntanya, amb la mala sort que aquell vespre hi ha una forta tempesta. Els excursionistes cerquen un refugi i van a parar a un castell ben peculiar, reconvertit en hotel. Auditori de Peguera Actuació per a escolars

Dissabte 25

Viernes 17 Teatro La maldición del Castillo Obra de teatro representada por jóvenes con discapacidad intelectual del Grupo de Jóvenes de ASDICA. Un grupo de excursionistas se ve en la necesidad de acampar en medio de la montaña, con la mala suerte de que aquella noche hay una fuerte tempestad. Los excursionistas buscan un refugio y van a parar a un castillo muy peculiar, reconvertido en hotel. Auditorio de Peguera Actuación para escolares

Sábado 25

Flamenc

Flamenco

2n Festival Flamenc a càrrec de l'Associació Cultural Flamenca de Calvià. Els alumnes d'aquesta associació calvianera tornaran a mostrar-nos tots els secrets del ball flamenc.

2º Festival Flamenco a cargo de la Asociación Cultural Flamenca de Calvià. L@s alumn@s de esta asociación calvianera volverán a mostrarnos todos los secretos del baile flamenco.

Auditori de Peguera, 20 h Entrada: 3 €

Auditorio de Peguera, 20 h. Entrada: 3 €


Diumenge 26

Domingo 26

Cinema

Cine

Hotel Transilvania

Hotel Transilvania

Des del seu naixement, Mavis viu en el luxós hotel Transylvania, creat per protegir els monstres de l'amenaça dels éssers humans. Quan Mavis és a punt de complir la majoria d'edat (118 anys) son pare, el comte Drácula, li prepara una festa a la qual acudeixen els millors amics de la família: des de Frankenstein a l'Home Invisible o la Mòmia, però també assisteix a la celebració un home que s'enamora de Mavis.

Desde su nacimiento, Mavis vive en el lujoso hotel Transylvania, que fue creado para proteger a los monstruos de la amenaza de los seres humanos. Cuando Mavis está a punto de cumplir la mayoría de edad (118 años), su padre, el conde Drácula, le prepara una fiesta a la que acuden los mejores amigos de la familia: desde Frankenstein al Hombre Invisible o la Momia; pero también asiste a la celebración un hombre que se enamora de Mavis.

Sala Palmanova, 18.30 h Entrada: 4 €

Sala Palmanova, 18,30 h. Entrada: 4 €


VI MOSTRA DE TEATRE I DANSA ESCOLAR A CALVIÀ TEC '13

VI MUESTRA DE TEATRO Y DANZA ESCOLAR EN CALVIÀ TEC '13

Dimarts 21

Martes 21

CP Puig de sa Morisca

CP Puig de sa Morisca

El toro Ferdinando

El toro Ferdinando

Com ja és tradició, els infants de 4t del CEIP Puig de sa Morisca representaran el proper 21 de maig de 2013 l’obra de teatre El toro Ferdinando. És una adaptació de l’obra de Munro Leaf. L’adaptació i, la direcció de l’obra de teatre és d'Inmaculada Bueno, professora de 4t.Hi col·laboren els pares i mares dels infants Tracta d'un torero que se sent trist i abatut, ja que a la correguda que se celebrava a la plaça de toros no ha pogut matar el toro, Ferdinando, al qual des que era vedell li agrada olorar les flors, veure créixer les herbes i sentir les plantes.

Como ya es tradición,los chic@s de 4º del CEIP Puig de sa Morisca representarán el próximo 21 de mayo de 2013 la obra de teatro: El toro Ferdinando, adaptación de la obra de Munro Leaf. La adaptación y la dirección de la obra de teatro es de Inmaculada Bueno, profesora de 4º. Colaboran los padres y madres de los niñ@s. Trata de un torero que está triste y abatido ya que en la corrida que se celebraba en la plaza de toros no ha podido matar al toro, a Ferdinando, al que desde “novillo” le gusta oler las flores, ver crecer las hierbas y sentir las plantas.

Auditori de Peguera, 11 h Dimarts 28 i dimecres 29 Dansa extraescolar Escola Municipal de Dansa Els alumnes durant aquests curs escolar han après i treballat diferents passos i coreografies on els professors han insistit en aspectes com ara musicalitat, coordinació i expressió, entre d'altres. Aquests dos dies els alumnes ens faran una demostració de les dues modalitats: dansa clàssica i dansa moderna. Sala Palmanova

Auditorio de Peguera, 11 h. Martes 28 y miércoles 29 Danza extraescolar Escuela Municipal de Danza L@s alumn@s durante este curso escolar han aprendido y trabajado diferentes pasos y coreografias donde l@s profesores han insistido en aspectos como la musicalidad, coordinación y expresión, entre otros. Estos dos días l@s alumn@s nos harán una demostración de las dos modalidades: danza clásica y danza moderna. Sala Palmanova


Dimecres 29

Miércoles 29

IES Son Ferrer TATE3

IES Son Ferrer TATE3

Noche de difuntos

Noche de difuntos

Alumnes de 3r d'ESO

Alumnos de 3º de ESO

Obra de por en la qual tres al·lotes i tres al·lots canvien una divertida festa de disfresses, la Nit de Difunts, per una terrorífica excursió nocturna al cemeteri, atrets per diferents motius. Tal volta les al·lotes s'hagin deixat arrossegar per algun jove. Potser que els al·lots s'hagin deixat arrossegar per por al ridícul. Siguin quins en siguin els motius, hauran de compartir una freda i obscura nit amb les tombes del camp sant i amb un aterridor fantasma que els farà passar molta por.

Obra de miedo en la que tres chicas y tres chicos cambian una divertida fiesta de disfraces, la noche de difuntos, por una terrorífica excursión nocturna al cementerio, llevados por motivos muy diferentes. Tal vez las muchachas se hayan dejado arrastrar por algún chico. Tal vez los chicos se hayan dejado arrastrar por miedo al ridículo. Sean cuales sean los motivos, tendrán que compartir una fría y oscura noche con las tumbas del campo santo y con un aterrador fantasma que les hará pasar mucho miedo.

Repartiment de personatges: THAIS: Nini (l'estrangera, alemanya d'intercanvi) ELENA: Lola (la cap del grup; li agrada en Matías i és la cosina de Nano) NADIA: Eva (l'amiga de Lola; li agrada Nano, el cosí de la seva amiga) MARINA: Matías (l'amic de Nano) FACUNDO: Nano (amic de Matías, cosí de Lola) ROCIO: Manolón (el gran amic de Nano. Li agrada na Lola) MARINA: Vane (l'al·lota d'en Matías) CRISTINA: Carol ('amiga de la Vane i de la Jessi) AITIARA: Jessi (l'amiga de la Vane i de la Carol) MARTA i PENÉLOPE: (dos homes de negre) Auditori de Peguera

Reparto de personajes: THAIS: Nini (la extranjera, alemana de intercambio) ELENA: Lola (la cabecilla del grupo. Le gusta Matías y es la prima de Nano) NADIA: Eva (la amiga de Lola y le gusta Nano, el primo de su amiga) MARINA: Matías (El amigo de Nano) FACUNDO: Nano (amigo de Matías, primo de Lola) ROCIO: Manolón (el gran amigo de Nano. Le gusta Lola) MARINA: Vane 8 (la novia de Matías) CRISTINA: Carol (la amiga de la Vane y de la Jessi) AITIARA: Jessi (la amiga de la Vane y de la Carol) MARTA Y PENÉLOPE: (dos hombres de negro) Auditorio de Peguera


Dijous 30

Jueves 30

Teatre extraescolar

Teatro extraescolar

CP Son Ferrer Los premios Joya (entre 3 i 6 anys) La maga de Oz (a partir de 6 anys)

CP Son Ferrer Los premios Joya (entre 3 y 6 años) La maga de Oz (a partir de 6 años)

CP Jaume I Moments

CP Jaume I Moments

CP Galatzó Les fades del vent i de l'aigua

CP Galatzó Les fades del vent i de l'aigua

CP Xaloc Mara i la sirena (entre 3 i 6 anys)

CP Xaloc Mara i la sirena (entre 3 y 6 años)

Sala Palmanova, a partir de les 17.30 h

Sala Palmanova, a partir de las 17,30 h.

Divendres 31 Teatre extraescolar CP Xaloc Crucero Clown (a partir de 6 anys) CP Son Caliu Els viatges impossibles (entre 3 i 6 anys) L'aventura del Mim (a partir de 6 anys) CP Cas Saboners L'arca de Noè (entre 3 i 6 anys) El circ de la lluna (a partir de 6 anys) CP Ses Quarterades Els regnes perduts Sala Palmanova, a partir de les 17.30 h Teatre estraescolar: professorcoordinador: Alex Tejedor. Professores: M. Antònia Torrens i Silvana Girbés

Viernes 31 Teatro extraescolar CP Xaloc Crucero Clown (a partir de 6 años) CP Son Caliu Els viatges impossibles (entre 3 y 6 años) L'aventura del Mim (a partir de 6 años) CP Cas Saboners L'arca de Noè (entre 3 y 6 años) El circ de la lluna (a partir de 6 años) CP Ses Quarterades Els regnes perduts Sala Palmanova, a partir de las 17,30 h. Teatro estraescolar: profesor-coordinador: Alex Tejedor. Profesoras: M. Antònia Torrens y Silvana Girbés


Dimarts 4 de juny

Martes 4 de junio

IES Baltasar Porcel (Andratx)

IES Baltasar Porcel (Andratx)

Enguany els alumnes de TDT1 de l'IES Baltasar Porcel d'Andratx ens oferiran un muntatge basat en quatre esquetxos:

Este año los alumnos de TDT1 del IES Baltasar Porcel de Andratx nos ofrecen un montaje basado en cuatro sketchs:

La cabina Esquetx inspirat en la llegendària escena de la pel·lícula Sopa d'ànec dels germans Marx. Groucho, Chico i Harpo coincideixen a la cabina d'un transatlàntic... Hi cap algú més, dins la cabina?

La cabina Sketch inspirado en la legendaria escena de la película Sopa de ganso de los hermanos Marx. Groucho, Chico y Harpo coinciden en la cabina de un trasanlántico... ¿Cabe alguien más en la cabina?

L'enquadernador Wanninguer Dramatització de l'esquetx homònim de Karl Valentin. L'enquadernador Wanninguer ja té els volums enllestits! Ha arribat l'hora que l'empresa Meissel i Companyia li digui què n'ha de fer...

L'enquadernador Wanninguer Dramatización del sketch homónimo de Karl Valentin. ¡El encuadernador Wanninguer ya tiene los volúmenes listos! Ha llegado la hora que la empresa Meissel y Compañía le diga qué tiene que hacer...

A l'autobús Esquetx inspirat en els Exercicis d'estil de Raymond Queneau. Ah, l'autobús! El mitjà de transport més meravellós que hi ha. I què me'n deis, de les històries que hi arribam a veure, dins un autobús?

A l'autobús Sketch inspirado en los Ejercicios de estilo de Raymond Queneau. ¡Ah, el autobús! El medio de transporte más maravilloso que hay.¿Y que me decís de las historias que llegamos a ver en un autobús?

A l'agència de viatges Esquetx original de Pep Pizà. En Gaspar, en Melcior i en Baltasar se cerquen la vida per aconseguir una bona oferta en una agència de viatges...

A l'agència de viatges Sketch original de Pep Pizà. Gaspar, Melchor y Baltasar se buscan la vida para conseguir una buena oferta en una agencia de viajes...

Auditori de Peguera, 12 h Dimarts 11 de juny CP Cas Saboners Sala Palmanova

Auditorio de Peguera,12 h. Martes 11 de junio CP Cas Saboners Sala Palmanova


Exposicions

Exposiciones

Del 6 al 18

Del 6 al 18

Exposició dels Alumnes de Pintura de Dori Herreros dels centres culturals de Calvià

Exposición de los Alumn@s de Pintura de Dori Herreros de los Centros Culturales de Calvià

Horari: De dilluns a divendres, de 16 a 21 h Dimarts i dijous, de 10 a 14 h Obert a tots els públics

Horario: De lunes a viernes, de 16 a 21 h. Martes y jueves, de 10 a 14 h. Abierto a todos los públicos

Sala d'Exposicions del Casal de Peguera

Sala de Exposiciones del Casal de Peguera

Del 6 al 31

Del 6 al 31

Exposició d'obres de Rogelio Sanz Bella

Exposición de obras de Rogelio Sanz Bella

Rogelio Sanz va néixer a Maslaves (València) en 1961. Te diversos cursos d'art però es considera un pintor autodidacta. Li agrada tota classe de pintura, es decanta pel surrealisme com Dalí. Les seves tècniques preferides són els esmalts i el dibuix. Ell diu que per fer la seva obra utilitza “la vida, llapis, paper i imaginació”.

Rogelio Sanz nació en Maslaves (Valencia) en 1961. Tiene varios cursos de arte pero se considera un pintor autodidacta. Le gusta toda clase de pintura, se decanta por el surrealismo como Dalí. Su técnica preferida son los esmaltes y el dibujo. Dice que para hacer su obra utiliza “la vida, lápiz, papel e imaginación”.

Horari: de dilluns a divendres de 17 a 21 h. Dilluns, dimecres i divendres de 9 a 11 h. Obert a tots els públics

Horario: de lunes a viernes de 17 a 21 h. Lunes, miércoles y viernes de 9 a 11 h. Abierto a todos los públicos

Centre Cultural de Santa Ponça

Centro Cultural de Santa Ponça


Del 9 al 30

Del 9 al 30

Romartínez

Romartínez

Pintures de'n José Luis Romartínez. Traços senzills i sobris amb colors càlids que ens transporten a un món on la figura humana, moltes vegades d'esquena a l'espectador o caminant per la ciutat, pren tot el protagonisme.

Pinturas de José Luis Romartínez. Trazos sencillos y sobrios con colores cálidos que nos transportan a un mundo donde la figura humana, muchas veces de espaldas al espectador o caminando por la ciudad, toman todo el protagonismo.

Inauguració: Dijous 9, de 19 a 20.30 h Horari: De dilluns a divendres de 9 a 14 h Dissabtes i festius tancat Obert a tots els públics Sala d'Exposicions de l'Ajuntament de Calvià Entrada de franc

Inauguración: Jueves 9, de 19 a 20,30 h. Horario: De lunes a viernes de 9 a 14 h. Sábados y festivos cerrado Abierto a todos los públicos Sala de Exposiciones del Ajuntament de Calvià Entrada libre


25, 26 i 27 de maig

25, 26 y 27 de mayo

VI Trobada Internacional de Pintura Ràpida de Calvià

VI Trobada Internacional de Pintura Ràpida de Calvià

Organitzada per l'Associació Cultural Art-Calvià

Organizada por la Asociación Cultural Art-Calvià

Es poden consultar les bases a http://bit.ly/ZizvmT

Se pueden consultar las bases en http://bit.ly/ZizvmT

Del 29 de maig al 30 de juny

Del 29 de mayo al 30 de junio

Exposició de les obres realitzades a la VI Trobada Internacional de Pintura Ràpida de Calvià

Exposición de las obras realizadas en la VI Trobada Internacional de Pintura Ràpida de Calvià

Horari: De dilluns a divendres de 16 a 21 h Dimarts i dijous de 10 a 14 h Obert a tots els públics

Horario: De lunes a viernes de 16 a 21 h. Martes y jueves de 10 a 14 h. Abierto a todos los públicos

Sala d'Exposicions del Casal de Peguera

Sala de Exposiciones del Casal de Peguera


CENTRES CENTROS CULTURALS CULTURALES Oferta de tallers i cursos als centres culturals de Calvià

Oferta de talleres y cursos en los centros culturales de Calvià

CENTRES CULTURALS DE CALVIÀ

CENTROS CULTURALES DE CALVIÀ

Preus per a residents: · 27 € cada trimestre per als tallers d'una hora setmanal · 40 € cada trimestre per als tallers d'una hora i mitja setmanal · 54 € cada trimestre per als tallers de dues hores setmanals · 81 € cada trimestre per als tallers de tres hores setmanals · Cursos: 33 € cinc sessions de dues hores

Precios para residentes: · 27 € cada trimestre para los talleres de una hora semanal · 40 € cada trimestre para los talleres de una hora y media semanal · 54 € cada trimestre para los talleres de dos horas semanales · 81 € cada trimestre para los talleres de tres horas semanales · cursos: 33 € cinco sesiones de dos horas

- El material anirà a càrrec dels alumnes. - Si l'alumne no és resident el preu del taller s'incrementa un 30%. - S'aplicarà un 50 % de descompte a persones amb discapacitat psíquica, física, sensorial o pluridiscapacitades, i a un acompanyant.

- El material irá a cargo de los alumnos. - Si el alumno no es residente el precio del taller se incrementa un 30%. - Se aplicará un 50 % de descuento a personas con discapacidad psíquica, física, sensorial o pluridiscapacitados, y a un acompañante.

SALES DISPONIBLES A TOTS ELS CENTRES CULTURALS PER A reunions de veïns, torneigs d'escacs, pintura de Warhammer, jocs de rol, d’estratègia, Trivial, grups de conversa en anglès, alemany...

SALAS DISPONIBLES EN TODOS LOS CENTROS CULTURALES PARA reuniones de vecinos, torneos de ajedrez, pintura de Warhammer, juegos de rol, de estrategia, Trivial, grupos de conversación en inglés, alemán...

ELS INTERESSATS A FER ALGUNA ACTIVITAT NO OFERTA, POT SOL·LICITAR-LA AL CENTRE CULTURAL MÉS PROPER.

SI ESTÁS INTERESADO EN REALIZAR ALGUNA ACTIVIDAD NO OFERTADA, SOLICÍTALO EN TU CENTRO CULTURAL MÁS CERCANO.


Consulta la revista aquĂ­: http://issuu.com/culturacalvia/docs/entorn


CENTRE CULTURAL CAN VERGER CALVIÀ VILA

CENTRO CULTURAL CAN VERGER CALVIÀ VILA

BRICOTALLER: dimecres de 17 a 18,30 h ANGLÈS PER A PRINCIPIANTS: divendres de 17.30 a 19 h DANSA DEL VENTRE: dissabtes de 18 a 19.30 h TALL I CONFECCIÓ: dijous de 18 a 19.30 h EDUCACIÓ CANINA: dilluns de 17 a 18.30 h PINTURA: dimarts de 18.30 a 20 h PINTURA PER A INFANTS: dimarts de 17 a 18.30 h RESTAURACIÓ I PINTURA DE MOBLES: dimecres de 18,30 a 20.30 h

BRICOTALLER: miércoles de 17 a 18,30 h. INGLÉS PARA PRINCIPIANTES: viernes de 17,30 a 19 h. CORTE Y CONFECCIÓN: jueves de 18 a 19,30 h. DANZA DEL VIENTRE: sábados de 18 a 19,30 h. EDUCACIÓN CANINA: lunes 17-18,30 h. PINTURA: martes de 18,30 a 20 h. PINTURA PARA NIÑOS Y NIÑAS: martes de 17 a 18,30 h. RESTAURACIÓN Y PINTURA DE MUEBLES: miércoles de 18,30 a 20,30 h.

CENTRE CULTURAL EL TORO BRODATS I CALATS: dilluns de 17 a 19, i de 19 a 21 h DANSA DEL VENTRE: divendres de 19 a 20 h EXPRESSIÓ DINÀMICA: dilluns, dimecres i divendres de 9 a 10, de 10 a 11 h i de 18 a 19 h dimarts i dijous 19 a 20 h i de 20 a 21 h GUITARRA: dissabtes de 12 a 13 h dissabtes de 13 a 14 h PINTURA: dilluns de 19 a 21 h RELAXACIÓ MUSCULAR: dilluns i dijous de 17 a 18 h / dimarts i dijous de 10 a 11 h BALL MODERN: dimecres i divendres de 17 a 18 h

CENTRO CULTURAL EL TORO

BORDADOS Y CALADOS: lunes 17-19 y de 19-21 h. DANZA DEL VIENTRE: viernes de 19 a 20 h. y de 20 a 21 h. EXPRESIÓN DINÁMICA: lunes, miércoles y viernes de 9 a 10, de 10 a 11 y de 18 a 19 h. martes y jueves 19 a 20 h. y de 20 a 21 h. GUITARRA: sábados de 12 a 13 h. GUITARRA: sábados de 13 a 14 h. PINTURA: lunes de 19 a 21 h. RELAJACIÓN MUSCULAR: lunes y jueves 17 a 18 h. /martes y jueves 10 a 11 h. BAILE MODERNO: miércoles y viernes de 17 a 18 h.


CENTRE CULTURAL MAGALUF

CENTRO CULTURAL MAGALUF

ALEMANY PER A PRINCIPIANTS: dimarts 18.30 a 20 h BRODATS I CALATS: divendres de 18.30 a 20 h MACRAMÉ I PATCHWORK: dimarts de 17 a 18.30 h DECORACIÓ I TALLA DE FRUITES: dimecres de 17.30 a 19 h FLAMENC: -grup 1-: (de 7 a 11 anys) dimarts de 17.30 a 19.30 h FLAMENC: -grup 2-: (de 4 a 6 anys) dijous de 17.30 a 19.30 h FLAMENC: -grup 3-: (a partir de 12 anys) divendres de 17 a 19 h GUITARRA dilluns de 19 a 20.30 h MANUALITATS ANGLÈS INFANTS: divendres 17.30 h a 19 h TROMPE-L'OEIL: dilluns de 17 a 18.30 h i de 18.30 a 20.30 h PINTURA: dijous de 17 a 18.30 h i de 18.30 a 20.30 h

ALEMAN PARA PRINCIPIANTES: martes 18,30 a 20 h. BORDADOS Y CALADOS: viernes de 18,30 a 20 h. MACRAMÉ Y PATCHWORK: martes de 17 a 18,30 h. DECORACIÓN Y TALLA DE FRUTAS: miércoles de 17,30 a 19 h. FLAMENCO: -grupo 1-: (de 7 a 11 años) martes de 17,30 a 19,30 h. FLAMENCO: -grupo 2-: (de 4 a 6 años) jueves de 17,30 a 19,30 h. FLAMENCO: -grupo 3-: (a partir de 12 años) viernes de 17 a 19 h. GUITARRA lunes de 19 a 20,30 h. MANUALIDADES INGLÉS NIÑ@S: viernes 17,30 a 19 h. TROMPE-L'OEIL: lunes de 17 a 19 h. PINTURA: jueves de 17 a 18,30 h. y de 18,30 a 20,30 h.

LOCAL SOCIAL ILLETES L'AUBA

LOCAL SOCIAL ILLETES L'AUBA

GUITARRA: dimarts de 19 a 20.30 h TEATRE PER A INFANTS: dijous de 17 a 18.30 h PINTURA: divendres de 19 a 20.30 h PINTURA PER A INFANTS: divendres de 17.30 a 19 h

GUITARRA: martes de 19 a 20,30 h. TEATRO PARA NIÑ@S: jueves de 17 a 18,30 h. PINTURA: viernes de 19 a 20,30 h. PINTURA PARA NIÑ@S: viernes de 17,30 a 19 h.


CENTRE CULTURAL SON FERRER

CENTRO CULTURAL SON FERRER

BALL MODERN: dijous de 17.30 a 18.30 h EDUCACIÓ CANINA: divendres de 18 a 19.30 h GUITARRA: dimecres de 19.30 a 21 h INFORMÀTICA 1 (grup I): dilluns de 17 a 18.30 h INFORMÀTICA 1 (grup II): dilluns de 19 a 20.30 h RISOTERÀPIA: dimecres de 18 a 19.30 h SALSA: dijous de 19 a 20.30 h SEVILLANES 1: (grup I) dimarts de 19 a 20.30 h (grup II) dimecres de 17 a 18.30 h SEVILLANES 2: divendres de 19.15 a 20.45 h TAI-XI: dilluns de 17.30 a 19 h

BAILE MODERNO: jueves de 17,30 a 18,30 h. EDUCACIÓN CANINA: viernes de 18 a 19.30 h. GUITARRA: miércoles de 19,30 a 21 h. INFORMÁTICA 1 (grupo I): lunes de 17 a 18,30 h. INFORMÁTICA 1 (grupo II): lunes de 19 a 20,30 h. RISOTERAPIA: miércoles de 18 a 19,30 h. SALSA: jueves de 19 a 20,30 h. SEVILLANAS 1: (grupo I):martes de 19 a 20,30 h. (grupo II):miércoles de 17 a 18,30 h. SEVILLANAS 2: viernes de 19.15 a 20,45 h. TAI CHI: lunes de 17,30 a 19 h.

CENTRE CULTURAL SANTA PONÇA

CENTRO CULTURAL SANTA PONÇA

ANGLÉS PER A PRINCIPIANTS: divendres de 18 a 19.30 h BALL DE SALÓ dilluns de 19.30 a 21 h BALL MODERN: dijous de 17.30 h a 19 h ALEMANY PER A PRINCIPIANTS: dilluns de 17.30 a 19 h i de 19 a 20.30 h INFORMÀTICA I, (grup I): dimecres de 16,30 a 18 h INFORMÀTICA 1, (grup II): dimecres de 19 a 20.30 h INFORMÀTICA 2: dimecres de 19.30 a 21 h PINTURA: divendres de 18.30 a 20.30 h PINTURA NINS: divendres de 17 a 18.30 h SALSA 2: dimarts de 19 a 20.30 h MANUALITATS EN ANGLÉS per a infants: dimarts 17.30 a 19 h

INGLÉS PARA PRINCIPIANTES: viernes de 18 a 19,30 h. BAILE DE SALÓN lunes de 19,30 20,30 h BAILE MODERNO: jueves de 17,30 a 21 h. ALEMÁN PARA PRINCIPIANTES: lunes de 17.30 a 19 h.y de 19 a 20,30 h INFORMÁTICA 1, (grupo I): miércoles de 16,30 a 18,00 h. INFORMÁTICA 1, (grupo II): miércoles de 19 a 20,30 h. INFORMÁTICA 2: miércoles de 19,30 a 21 h. PINTURA: viernes de 18,30 a 20,30 h. PINTURA NIÑ@S: viernes de 17 a 18,30 h. SALSA 2: martes de 19 a 20,30 h. MANUALIDADES INGLÉS NIÑ@S: martes 17,30 a 19 h.


CASAL DE PEGUERA

CASAL DE PEGUERA

ALEMANY PER A PRINCIPIANTS: dijous de 19 a 20.30 h BALL DE SALÓ: dilluns de 19.30 a 21 h INFORMÀTICA 1: divendres de 17 a 18.30 h INFORMÀTICA 2: divendres de 18.30 a 20 h PINTURA (grup I): dimecres de 16 a 18 h PINTURA (grup II): dimecres de 18 a 20 h SEVILLANES 2: dimarts de 17 a 18.30 h TEATRE PER A NINS: dimecres de 17 a 18.30 h FLAMENC: dilluns i dimecres de 16.30 a 17.30 h i de 17.30 a 18.30 h

ALEMÁN PARA PRINCIPIANTES, jueves de 17 a 18,30 h. BAILE DE SALÓN: lunes de 19,30 a 21 h. INFORMÁTICA 1: viernes de 17 a 18,30 h. INFORMÁTICA 2: viernes de 18,30 a 20 h. PINTURA (grupo I): miércoles de 16 a 18 h. PINTURA (grupo II): miércoles de 18 a 20 h. SEVILLANAS 2: martes de 17 a 18,30 h. TEATRO PARA NIÑ@S: miércoles de 17 a 18,30 h. FLAMENCO: lunes y miércoles de 16.30 a 17.30 h.y de 17,30 a 18,30 h.

LOCAL SOCIAL GALATZÓ

LOCAL SOCIAL GALATZÓ

BRODATS I CALATS: dimarts de 18.30 a 20 h SEVILLANES: divendres de 17 a 18.30 h

BORDADOS Y CALADOS: martes de 18,30 a 20 h. SEVILLANAS: viernes de 17 a 18,30 h.

ES CAPDELLÀ inscripcions al CC Can Verger

ES CAPDELLÀ

BALL DE SALÓ: dilluns de 19.30 a 21 h

BAILE DE SALÓN: lunes de 19,30 a 21 h.

Inscripcions al club de la Tercera Edat

Inscripciones en el club de la tercera edad

BATUCADA: dijous de 19.30 a 21 h TAI-TXI: dimecres de 17,30 a 19 h DANSA DEL VENTRE: dimarts de 19.30 a 21 h SALSA: dimecres de 22 a 23.30 h

Inscripciones en Can Verger

BATUCADA: jueves de 19,30 a 21 h. TAI CHI: miércoles de 17,30 a 19 h. DANZA DEL VIENTRE: martes de 19,30 a 21 h. SALSA: miércoles de 22 a 23,30 h.

CURSOS

CURSOS

CUINA MALLORQUINA CUINA PER A PRINCIPIANTS SUSHI TAST DE VINS CURS DE DIBUIX - aprèn a veure: línia, anotació i esbós.

COCINA MALLORQUINA COCINA PARA PRINCIPIANTES SUSHI CATA DE VINOS CURSO DE DIBUJO - Aprende a ver: línea, anotación y bocetos

Inscripcions al Centre Cultural de Magaluf: 971 131 973

Inscripciones en el Centro Cultural de Magaluf 971 131 973


Per a més informació i inscripcions:

Para más información e inscripciones:

Centre Cultural de Can Verger (també coordina els tallers d'es Capdellà) De dilluns a divendres, de 17 a 21 h C/Major, 75 Calvià vila. cccanverger@calvia.com 971 670 997

Centro Cultural de Can Verger (también coordina los talleres de Es Capdellà) de lunes a viernes de 17 a 21 h. c/ Major, 75 Calvià vila. cccanverger@calvia.com 971 670 997

Centre Cultural d’el Toro De dilluns a divendres, de 9 a 13 i de 17 a 21 h Pl. Migdia, 3. cceltoro@calvia.com 971 232 152

Centro Cultural de El Toro de lunes a viernes de 9 a 13 y de 17 a 21 h. Pl. Migdia, 3. cceltoro@calvia.com 971 232 152

Centre Cultural de Magaluf (també coordina els tallers del Local Illetes L'Auba) De dilluns a divendres, de 15.30 a 21 h C/Puig de sa Mola, 3. Centro Unión. ccmagaluf@calvia.com 971 131 973

Centro Cultural de Magaluf (también coordina los talleres del Local Illetes L'Auba) de lunes a viernes de 15,30 a 21 h. c/ Puig de sa Mola, 3. Centro Unión. ccmagaluf@calvia.com 971 131 973

Centre Cultural de Santa Ponça (també coordina els tallers del Local Social de Galatzó) Dilluns, dimecres i divendres de 9 a 11 h / de dilluns a divendres, de 17 a 21 h C/Lisboa, 6. ccsantaponsa@calvia.com 971 691 920

Centro Cultural de Santa Ponça (también coordina los talleres del Local Social de Galatzó) Lunes, miércoles y viernes de 9 a 11 h. / de lunes a viernes de 17 a 21 h. c/ Lisboa, 6. ccsantaponsa@calvia.com 971 691 920

Centre Cultural de Son Ferrer De dilluns a divendres, de 17 a 21 h C/Astor, 12. ccsonferrer@calvia.com 971 230 701

Centro Cultural de Son Ferrer de lunes a viernes de 17 a 21 h. c/ Astor, 12. ccsonferrer@calvia.com 971 230 701

Casal de Peguera Dimarts i dijous, de 10 a 14 h / de dilluns a divendres, de 16 a 21 h C/Pins, 17. casalpeguera@calvia.com 971 139 207

Casal de Peguera martes y jueves de 10 a 14 h. / de lunes a viernes de 16 a 21 h. c/ Pins, 17. casalpeguera@calvia.com 971 139 207

Departament de Cultura De dilluns a divendres de 9 a 15 h c/ Julià Bujosa Sans, batle, 1. cultura@calvia.com www.calvia.com/cultura 971 139 181 www.facebook.com/culturacalvia https://twitter.com/culturacalvia

Departamento de Cultura de lunes a viernes de 9 a 15 h. c/ Julià Bujosa Sans, batle, 1. cultura@calvia.com www.calvia.com/cultura 971 139 181 www.facebook.com/culturacalvia https://twitter.com/culturacalvia


EQUIPAMENT JUVENIL ES GENERADOR ES GENERADOR Escola de Dansa de Calvià curs 2012-2013 Classes de dansa clàssica, espanyol, funky - hip hop, modern, musicals, street dance, lyrica jazz. A partir de 4 anys. Classes específiques per a joves de 12 a 14 anys. Inscripció oberta tot l'any Serveis de l'equipament: Sala de concerts Amplificador (música, teatre, cinema...) Sala d'exposicions Turbina Sales-taller Transformadors Aula d'estudi Bucs d'assaig amb horari ampliat (de dilluns a diumenge de 8 a 00 h.) Sala de ball (Caldera) Skate park Cada dos divendres: dinamització a l'skate. Du la teva música i "roda". Parets de grafits Ciberespai RESET (programa de ràdio per al jovent de Calvià) Radio Calvia 107.4fm dissabtes de 18 a 20h. + redifusió dijous de 19 a 21h. Zona XD (jocs de taula, tallers, WII...) Servei d'Informació Juvenil ("Parlem clar", assessories, autoconsulta, tramitació de carnets...) Dinamització al carrer i Unitats informatives: Calvià Vila, es Capdellà, Peguera, el Toro, Son Caliu, Son Ferrer, Bendinat i Santa Ponça. Punt mòbil d'informació jove Dinamització als IES -Bendinat, Calvià, Son FerrerEntitat acreditada SVE (Serveis Voluntariat Europeu) Més informació: Equipament Juvenil Es Generador Carrer Voranova, 8. Son Caliu Tel. 971 683 000 generador@calvia.com esgenerador2009@gmail.com http://www.calvia.com/juventud

ES GENERADOR Escuela de Danza de Calvià curso 2012-2013 Clases de danza clásica, español, funky - hip hop, moderno, musicales, street dance, lyrica jazz. A partir de 4 años. Clases específicas para jóvenes de 12 a 14 años. Inscripción abierta todo el año Servicios del equipamiento: Sala de conciertos Amplificador (música, teatro, cine...) Sala de exposiciones Turbina Salas-taller Transformadors Aula de estudio Bucs de ensayo con horario ampliado (de lunes a domingo de 8 a 00 h.) Sala de baile (Caldera) Skate park Cada 2 viernes: dinamización en el skate. Trae tu música y "rueda". Paredes de grafitis Ciberespacio RESET (programa de radio para los jóvenes de Calvià. Radio Calvia 107.4fm sábados de 18 a 20h. + redifusión jueves de 19 a 21h. Zona XD (juegos de mesa, talleres, WII...) Servicio de Información Juvenil ("Parlem clar", asesorías, autoconsulta, tramitación de carnets...) Dinamización en la calle y Unidades informativas: Calvià Vila, es Capdellà, Peguera, el Toro, Son Caliu, Son Ferrer, Bendinat y Santa Ponça. Punto móvil de información jóven Dinamización en los IES -Bendinat, Calvià, Son FerrerEntidad acreditada SVE (Servicios Voluntariado Europeu) Más información: Equipamiento Juvenil Es Generador C/ Voranova, 8. Son Caliu Tel. 971 683 000 generador@calvia.com esgenerador2009@gmail.com http://www.calvia.com/juventud

http://www.facebook.com/profile.php?id=100000683080269

http://www.facebook.com/profile.php?id=100000683080269

Horaris: Dimarts i dijous de 10 a 14 h De dilluns a dissabte, de 16 a 21 h Horaris dels serveis: Ciberespai: dimarts i dijous, de 10 a 14 hi de dilluns a dissabte, de 16.30 a 20.30 h Servei d'Informació Juvenil: de dilluns a divendres de 16 a 20 h Skatepark: de dilluns a dissabte de 10 a 21 h.Diumenges i festius de 10 a 20 h Registre auxiliar del General de l'Ajuntament:dimarts i dijous de 10 a 14 h Aula Estudi: dimarts i dijous de 10 a 14 h i dilluns, dijous, divendres i dissabte, de 16 a 21 h

Horarios Martes y jueves de 10 a 14 h. De lunes a sábado, de 16 a 21 h. Horarios de los servicios Ciberespacio: martes y jueves, de 10 a 14 h, y de lunes a sábado, de 16,30 a 20,30 h. Centro de Información Joven: de lunes a viernes de 16 a 20 h. Skatepark: de lunes a sábado de 10 a 21 h.y Domimgos y festivos de 10 a 20 h. Registro Auxiliar del General del Ajuntament: martes y jueves de 10 a 14 h . Aula Estudio: martes y jueves de 10 a 14 h. Lunes, jueves, viernes y sábados de 16 a 21 h.


https://www.facebook.com/Betartcalvia


COM ESTAR INFORMAT DELS ESDEVENIMENTS CULTURALS DEL TEU MUNICIPI TAN SOLS A UN CLIC...

Trobaràs tota la informació a la pàgina www.calvia.com/cultura

Hi podràs veure tot el que feim.

Descarregar-te la revista mensual. Apuntar-te a la base de dades perquè t'enviem la informació o comprar entrades.

Ara, a més, també pots trobar-nos a

www.facebook.com/culturacalvia https://twitter.com/culturacalvia http://pinterest.com/culturacalvia Recorda aquest email: cultura@calvia.com


CÓMO ESTAR INFORMADO DE LAS ACTIVIDADES CULTURALES DE TU MUNICIPIO TAN SÓLO A UN CLIC...

Encontrarás toda la información en la página www.calvia.com/cultura

Podrás ver todo lo que hacemos.

Descargarte la revista mensual. Apuntarte a la base de datos para que te enviemos la información o comprar entradas.

Ahora, además, también puedes encontrarnos en

www.facebook.com/culturacalvia https://twitter.com/culturacalvia http://pinterest.com/culturacalvia Recuerda este email: cultura@calvia.com


El Departament de Cultura no es fa responsable dels possibles canvis en la programaci贸 i en els horaris per causes alienes a la seva voluntat

El Departamento de Cultura no se hace responsable de los posibles cambios en la programaci贸n y en los horarios por causas ajenas a su voluntad


Revista issuu mayo 2013  
Revista issuu mayo 2013  

Actividades culturales de mayo de 2013 en Calvià

Advertisement