Page 1

desembre

Orquestra Simfònica de les Illes Balears Ciutat de Palma Dia 14 de desembre, Auditori de Peguera


De l'1 al 24

Del 1 al 24

Mercat Nadalenc

Mercado navideño

El mercat Nadalenc de Santa Ponça és una activitat per a tots els públics en el que podem trobar paradetes de venda de productes relacionats amb Nadal (joguines, objectes decoratius, arbres de Nadal, venda de menjar i beure, castells inflables i atraccions de fira, espectacles infantils, mercadet benèfic, etc.

El mercado navideño de Santa Ponça es una actividad para todos los públicos donde podemos encontrar puestos de venta de productos relacionados con la Navidad (juguetes, objetos decorativos, árboles de Navidad, venta de comida y bebida, atracciones de feria, espectáculos infantiles, rastrillo benéfico, etc.

Organitza: Andamios y Escenarios, S.L Contacte: Guido Breitbach 663 804 822 Horari: De dilluns a divendres de 17 a 22 h dissabtes i diumenges de 10 a 22 h Recinte Firal Molí de Calvià. Son Bugadelles

Organizada: Andamios y Escenarios, S.L Contacte: Guido Breitbach 663 804 822 Horario: de lunes a viernes de 17 a 22 h. Sábados y domingos de 10 a 22 h. Recinto Ferial Molino de Calvià. Son Bugadelles


Dies 1 i 2

Días 1 y 2

Mercadet solidari de Nadal

Mercadillo solidario de Navidad

Venda d'artesania nadalenca i rebosteria Organitzat per personal voluntari de Peguera i el convent de las Hermanas Franciscanas Hijas de la Misericordia.

Venta de artesanía navideña y repostería Organizado por personal voluntario de Peguera y el convento de las Hermanas Franciscanas Hijas de la Misericordia.

Tot allò que es recapti es repartirà, a parts iguals, entre les persones més necessitades de Peguera i les Missions franciscanes de Perú i Bolivia. Dissabte 1, de 14 a 21 h Diumenge 2, de 9 a 13 h Sala polivalent del Casal de Peguera (C. Pins, 17, Peguera)

Divendres 5

Todo lo que se recaude se repartirá, a partes iguales, entre las personas más necesitadas de Peguera y las Misiones franciscanas de Perú y Bolivia. Sábado 1, de 14 a 21 h. Domingo 2, de 9 a 13 h. Sala polivalente del Casal de Peguera (c/ Pins, 17, Peguera)


Diumenge 2 Excursió al Parc Natural de Llevant

Domingo 2 Excursión al Parc Natural de Llevant

L’activitat inclou una visita al Campament dels Soldats, antic camp de treball per a presoners durant la Guerra Civil, on podrem gaudir de les excavacions arqueològiques que s’estan duent a terme. Posteriorment, es visitarà l’ermita de Betlem.

La actividad incluye una visita al Campamento dels Soldats, antiguo campo de trabajo para prisioneros durante la Guerra Civil, donde podremos conocer las excavaciones arqueológicas que se están llevando a cabo. Posteriormente se visitará la ermita de Betlem.

Preu: 3 euros per als socis de l’OCB. 5 euros per als no socis de l’OCB.

Precio: 3 euros para los socios de l’OCB. 5 euros para los no socios de la OCB.

Inscripció prèvia, places limitades, a Sa Tenda: Carrer Major, cantonada amb la Costeta de la Música de Calvià, a partir de dilluns 26 de novembre fins a dissabte 1 de desembre. Important: Portar pa i taleca i calçat còmode.

Inscripción previa, plazas limitadas, en Sa Tenda: C. Major, esquina con Costeta de la Música de Calvià, a partir del lunes 26 de noviembre hasta el sábado 1 de diciembre. Importante: Llevar comida y calzado cómodo.

Lloc de trobada: Aparcament de l’Ajuntament de Calvià a les 9 h o antiga estació de tren (Artà) a les 10.15 h

Punto de encuento: Aparcamiento del Ajuntament de Calvià a les 9 h o en la antigua estación de tren (Artà) a las 10,15 h.


Del 5 al 9 de desembre

Del 5 al 9 de diciembre

Viatge a Alemanya-Pfalz

Viaje cultural a Alemania-Pfalz

Viatge cultural organitzat des del Departament de Cultura, juntament amb l'oficina d'informació i turisme de Neustadt, Alemanya. Els inscrits podran conèixer la tradició nadalenca, les vinyes de Riesling, el gran bosc del Palatinat, el Monestir del Cister de Eberbach, (on fou rodada la pel·lícula El nom de la Rosa), els castells del Rin, Estrasburg i la Petite France; a més de realitzar altres activitats i visites com degustacions gastronòmiques, concerts, mercats nadalencs, tasts de vins, etc. Bon viatge als participants!

Viaje organizado por el Departamento de Cultura junto con la oficina de Información y Turismo de Neustadt, Alemania. Los inscritos conocerán la tradición navideña, las viñas de Riesling, el gran bosque del Palatinado, el monasterio Cisterciense de Eberbach (donde se rodó la película El nombre de la rosa) los Castillos del Rin, Estrasburgo y la pequeña Francia; además de realizar otras actividades y visitas como degustaciones gastronómicas, conciertos, mercados navideños, cata de vino, etc. ¡Buen viaje a los participantes!


Dissabte 8

Sábado 8

Teatre familiar

Teatro familiar

Blancaneus i els 7 nans, de Mallorca So

Blancaneus i els 7 nans, de Mallorca So

Mallorca So estrena a Calvià aquesta faula musical amb deu actors que donen vida a un conte musical en què la diversió i la música són els protagonistes.

Mallorca So estrena en Calvià esta fábula musical con 10 actores que dan vida a un cuento musical en el que la diversión y la música son los protagonistas.

Això era i no era una Reina hermosa i cruel. Cada dematí demanava al seu mirall màgic...“Mirall, qui és la més hermosa del Regne?”. “Reina i Senyora meva, vós sou la més hermosa” li contestava el Mirall. Un dia la resposta del mirall màgic va ser diferent. “La més hermosa del regne és la princesa Blancaneus”.

Érase una vez una reina hermosa y cruel. Cada mañana preguntaba a su espejo mágico... “Espejito, ¿quién es la más hermosa del reino?” “Reina y señora mía, vos sois la más hermosa” le contestaba el espejo. Un día la respuesta del Espejo Mágico fue diferente. “La más hermosa del reino es la princesa Blancanieves”.

Preu: 10 € Alumnes de l'Escola de Música i alumnes de l'Escola de Dansa: 8 € Auditori de Peguera, 18 h

Precio: 10 € Alumnos de la Escuela de Música y alumnos de la Escuela de Danza: 8 € Auditorio de Peguera, 18 h


Dissabte 8 Mercat Nadalenc al carrer Major de Calvià vila En el mercat hi haurà tallers gratuïts per a infants. Telèfon de contacte per demanar paradeta 630 470 737 (Leo) Horari: de 10 a 18 h Organitza Associació Amics Calvianers

Diumenge 9

Sábado 8 Mercado Navideño en la calle Major de Calvià vila Durante el mercado habrá talleres gratuitos para niños y niñas Teléfono de contacto per solicitar mesa 630 470 737 (Leo) Horario: de 10 a 18 h. Organiza: Associació Amics Calvianers

Domingo 9

Feria Internacional de Nadal

Feria Internacional de Navidad

Festa tradicional de nadal amb música, mercadet, jocs infantils.

Fiesta tradicional de nadavidad con música, mercadillo, juegosinfantils.

C. Riu Sil (a prop de correus) Santa Ponça Horari: d'11 a 19 h

C/ Riu Sil (cerca de correos) Santa Ponça Horario: de 11 a 19 h.


Diumenge 9

Domingo 9

Teatre

Teatro

Hienas de la companyia Cromm

Hienas de la compañía Cromm teatro

Director: Oliver Romero Actors: Margit Schröder, Josep Ramon, Miquel Àngel Marroig i Maria Antònia Garcías (Coco)

Director: Oliver Romero Actores: Margit Schröder, Josep Ramon, Miquel Àngel Marroig y Maria Antònia Garcías (Coco)

Les relacions entre els éssers humans no són gens senzilles. Moltes de vegades emmascaram el nostre vertader “jo” davall d'una màscara de falsedat i hipocresia. Aquesta és la història de dues parelles que com moltes d'altres es reuneixen per dirimir una petita baralla i resoldre-la de la manera més civilitzada possible. A mesura que la història avança comencen a sorgir les vertaderes personalitats de les parelles i deixen al descobert les hienes que duen dins.

Las relaciones entre los seres humanos no son fáciles. Muchas veces enmascaramos a nuestro verdadero yo bajo la máscara de la falsedad y la hipocresía. Ésta es la historia de dos parejas que como muchas otras se reúnen para discutir un pequeño altercado y resolverlo de la manera más civilizada posible. A medida que avanza la historia comienzan a surgir sus verdaderas personalidades y dejan al descubierto las hienas que llevan dentro.

Preu: 5 € Auditori de Peguera, 19 h

Precio: 5 € Auditorio de Peguera, 19 h


Dilluns 10

Lunes 10

Música i teatre Òpera familiar

Música y teatro Ópera familiar

Els tres porquets d'Euroclàssics i Disset teatre

Els tres porquets de Euroclàssics y Disset teatre

Després d'estar una setmana de residència a Sa Societat, Euroclàssics i Disset Teatre ofereixen Els tres porquets al públic escolar. A la proposta s'hi han sumat els col·legis de ses Quarterades, puig de sa Ginesta i Jaume I, cosa que permetrà que 200 escolars vegin un espectacle operístic creat especialment per a nins.

Después de una residencia de una semana en Sa Societat, Euroclàssics y Disset Teatre ofrecen Els tres porquets al público escolar. A la propuesta se han sumado los colegios de ses Quarterades, puig de sa Ginesta y Jaume I, lo que permitirá que 200 escolares contemplen un espectáculo operístico creado especialmente para niños.

Sa Societat, 9.30 h Actuació de franc per a les escoles de Calvià

Sa Societat, 9,30 h. Actuación gratuita para las escuelas de Calvià.

Informació i inscripcions al Departament de Cultura

Información e inscripciones en el Departamento de Cultura


Divendres 14

Viernes 14

Teatre familiar

Teatro familiar

L'amor de les tres taronges de la Fornal Teatre amb coproducció amb la CIA Mov-iments

L'amor de les tres taronges de la Fornal Teatre en coproducción con la Cia Mov-iments

Espectacle multidisciplinari de narració, gest, titelles i projecció, basat en la rondalla de Mossèn Antoni Maria Alcover. Una història fantàstica de la rondallística popular mallorquina contada amb un llenguatge visual innovador.

Espectáculo multidisciplinar de narración, gestos, marionetas y proyección, basado en la rondalla de Mossèn Antoni Maria Alcover. Una historia fantástica de la rondallística popular mallorquina contada con un lenguaje visual innovador.

En Bernadet ha fet setze anys i diu que ha arribat el moment d'emprendre el camí que desitja fer. Quatre intèrprets l'ajudaran a travessar mars, muntanyes, gegants i serps, fins a trobar l'amor de les tres taronges, que li ensenyarà que la felicitat no era a la fi del camí, sinó que ve en el moment que decidim emprendre el viatge.

Bernadet ha cumplido dieciséis años y dice que ha llegado el momento de emprender el camino que desea hacer. Cuatro intérpretes le ayudarán a atravesar mares, montañas, gigantes y serpientes, hasta encontrar el “amor de les tres taronges”, que le enseñará que la felicidad no estaba al final del camino, sino que viene en el momento que decidimos emprender el viaje.

Guanyador del premi Beca Innovació Cultura Popular i representat a les darreres Fires de Manacor i Vilafranca, amb gran èxit de públic i de crítica.

Ganador del premio Beca Innovación Cultura Popular y representada en las últimas Ferias de Manacor y Vilafranca, con gran éxito de público y de crítica.

Actuació especial per a escolars Entrada: 5 € Sala Palmanova, 12 h

Actuación especial para escolares Entrada: 5 € Sala Palmanova, 12 h.


Divendres 14

Viernes 14

Música

Música

Concert de la Orquestra Simfònica de les Illes Balears “Ciutat de Palma”

Concierto de la Orquesta Sinfónica de les Illes Balears "Ciutat de Palma"

Director: Agustí Aguiló

Director: Agustí Aguiló

Programa

Programa

J. Haydn Simfonia núm. 104 “Londres” (29’)

J. Haydn Sinfonía núm. 104 “Londres” (29’)

F. Mendelssohn Simfonia núm. 4 “Italiana” (27’)

F. Mendelssohn Sinfonía núm. 4 “Italiana” (27’)

Entrada de franc. Reserves d'entrades al Departament de Cultura (matins) i al Casal de Peguera (horabaixes)

Entrada gratuita. Reserva de entradas en el Departamento de Cultura (mañanas) y en el Casal de Peguera (tardes)

Auditori de Peguera, 20.30 h

Auditorio de Peguera, 20,30 h.


Dissabte 15

Sábado 15

Dansa

Danza

Pesadilla antes de Navidad

Pesadilla antes de Navidad

L'associació Dansa't presenta el seu musical Pesadilla antes de Navidad. Un espectacle de dansa per a tots els públics basat en l'obra produïda per Tim Burton. Quan Jac Skellington, el Senyor d'Halloween, descobreix el Nadal, li agrada tant que decideix millorar-lo. No obstant això, la seva visió de la festivitat és totalment contraria a l'esperit nadalenc. Els seus plans inclouen el segrest de Santa Claus i la introducció de canvis bastant tenebrosos. Tot un món d'aventures i diversió per tota la família durant aquestes festes de Nadal.

La asociación Dansa't presenta su musical Pesadilla antes de Navidad. Un espectáculo de danza para todos los públicos basado en la obra producida por Tim Burton. Cuando Jac Skellington, el Señor de Halloween, descubre la Navidad, le gusta tanto que decide mejorarla. No obstante, su visión de la festividad es totalmente contraria al espíritu navideño. Sus planes incluyen el secuestro de Santa Claus y la introducción de cambios bastante tenebrosos. Todo un mundo de aventuras y diversión para toda la familia durante estas fiestas.

Preu: 5 € Auditori de Peguera, 19.30 h

Precio: 5 € Auditorio de Peguera, 19,30 h.


Dissabte 15 i diumenge 16

Sábado 15 y domingo 16

Música

Música

El Mikado Cor de Calvià

El Mikado Coro de Calvià

Òpera còmica en dos actes i una de les més apreciades de totes las escrites per W.S. Gilbert i Arthur Sullivan. El cor calvianer, sota la direcció de Llorenç Gelabert, ens trasllada al Japó imperial governat per un Mikado, l'únic defecte del qual, si és que en té algun, és que tendeix a castigar els defectes morals amb extrema severitat.

Ópera cómica en dos actos y una de las más apreciadas de todas las escritas por W.S. Gilbert y Arthur Sullivan. El coro calvianer, bajo la dirección de Llorenç Gelabert, nos traslada al Japón imperial gobernado por un Mikado cuyo único defecto, si alguno tiene, es que tiende a castigar los defectos morales con extrema severidad.

Sa Societat, 20 h Entrada de franc

Sa Societat, 20 h. Entrada gratuita


Diumenge 16 Excursió III pujada Molí des Castellet A la plaça Nova de Calvià vila, 11 h Organitza: OCB de Calvià

Domingo 16 Excursión III subida al Molí des Castellet A la plaça Nova de Calvià vila, 11 h. Organiza: OCB de Calvià


Divendres 21

Viernes 21

Música

Música

Actuació de Nadal de l'Escola Municipal de Música de Calvià

Actuación de Navidad de la Escuela Municipal de Música de Calvià

Auditori de Peguera, 18 h De franc

Auditorio de Peguera, 18 h. Entrada gratuita

Dissabte 22

Sábado 22

Cercavila per Calvià vila cantant nadales i Xocolatada

Pasacalles por Calvià vila cantando villancicos y chocolatada

Concentració a les 18 h a la plaça de la vila (portar instruments nadalencs)

Concentración a las 18 h. en la plaça de la vila (traer instrumentos navideños)

Concurs de la millor decoració nadalenca a les façanes.

Concurso a la mejor decoración navideña de fachadas.

Xocolatada i coques a preus populars a la Plaça Nova, a les 20 h

Chocolatada y cocas a precios populares en la Plaça Nova, a las 20 h.

Organitza: Associació Amics Calvianers

Organiza: Associació Amics Calvianers


Diumenge 23

Domingo 23

Música

Música

Actuació de Nadal de la Banda Municipal de Calvià

Actuación de Navidad de la Banda Municipal de Calvià

Director: Jordi Miralles Calabuig

Director: Jordi Miralles Calabuig

Sa Societat, 18.30 h De franc

Sa Societat, 18,30 h. Entrada libre


Dimecres 26

Dimecres 26

Teatre familiar

Teatro familiar

L'amor de les tres taronges de la Fornal Teatre amb coproducció amb la CIA Mov-i-ments

L'amor de les tres taronges de la Fornal Teatre en coproducción con la Cia Mov-i-ments

Espectacle multidisciplinari de narració, gest, titelles i projecció, basat en la rondalla de Mossèn Antoni Maria Alcover. Una història fantàstica de la rondallística popular mallorquina contada amb un llenguatge visual innovador.

Espectáculo multidisciplinar de narración, gestos, marionetas y proyección, basado en la rondalla de Mossèn Antoni Maria Alcover. Una historia fantástica de la rondallística popular mallorquina contada con un lenguaje visual innovador.

En Bernadet ha fet setze anys i diu que ha arribat el moment d'emprendre el camí que desitja fer. Quatre intèrprets l'ajudaran a travessar mars, muntanyes, gegants i serps, fins a trobar l'amor de les tres taronges, que li ensenyarà que la felicitat no era a la fi del camí, sinó que ve en el moment que decidim emprendre el viatge.

Bernadet ha cumplido dieciséis años y dice que ha llegado el momento de emprender el camino que desea hacer. Cuatro intérpretes le ayudarán a atravesar mares, montañas, gigantes y serpientes, hasta encontrar el “amor de les tres taronges”, que le enseñará que la felicidad no estaba al final del camino, sino que viene en el momento que decidimos emprender el viaje.

Guanyador del premi Beca Innovació Cultura Popular i representat a les darreres Fires de Manacor i Vilafranca, amb gran èxit de públic i de crítica.

Ganador del premio Beca Innovación Cultura Popular y representada en las últimas Ferias de Manacor y Vilafranca, con gran éxito de público y de crítica.

Entrada: 8 € Preu reduït per a grups de 10 persones 6 € Sa Societat, 19 h

Entrada: 8 € Precio reducido para grupos de 10 persones 6 € Sa Societat, 19 h.


Dijous 27

Jueves 27

Dansa

Danza

Cançons secretes d'un jardí

Canciones secretas de un jardín

Espectacle a càrrec de l'Estudi de Dansa de Maria Antònia Mas, directora de l'Escola de Dansa Municipal.

Espectáculo a cargo de la Escuela de Danza de de Maria Antònia Mas, directora de la Escuela de Danza Municipal.

Entrada-donatiu per a l'ONG Mediterrànea, una organització no governamental i benèfica fundada el 1999 a Porto Portals pels doctors Michael i Victoria Stoma, dedicada a tasques humanitàries.

Entrada-donativo para la ONG Mediterránea una organización no gubernamental y benéfica fundada en 1999 en Puerto Portals por los doctores Michael y Victoria Stoma, dedicada a tareas humanitarias.

El programa que ara mateix tenen en marxa és la campanya “Cap nin amb fam a sa Pobla”, destinada a combatre la malnutrició infantil

El programa que ahora mismo tienen en marcha es la campaña “Cap nin amb fam a Sa Pobla”, destinada a combatir la malnutrición infantil.

Més informació a: www.mediterranea.org.es Auditori de Peguera, 19.30 h

Más información en: www.mediterranea.org.es Auditorio de Peguera, 19,30 h.


Divendres 28

Viernes 28

Taller de coques i galetes

Taller de cocas y galletas

Per a nins i nines, impartit per Cristina Prats amb la col·laboració del Club de la tercera edat que amenitzará el taller amb música.

Para niños y niñas, impartido por Cristina Prats con la colaboración del Club de la tercera edad que amenizará el taller con música.

Local Associació 3a Edat, Calvià vila, 16 h

Local Associación 3a Edad, Calvià vila, 16 h.

Organitza: Associació Amics Calvianers

Organiza: Associació Amics Calvianers

Teatre familiar

Teatro familiar

El petit ànec lleig de Mallorca So

El petit ànec lleig de Rafel Brunet

Espectacle familiar, amb tres actors que interpreten dotze personatges (tots animals), recomanat a partir de 3 anys Representat amb molt d'èxit a Capdepera, Lloseta, Vilafranca, Santanyí, Son Servera,...

Espectáculo familiar con 3 actores que interpretan 12 personajes (todos animales), recomendado a partir de 3 años. Representada con gran éxito en Capdepera, Lloseta, Vilafranca, Santanyí, Son Servera...

Una ànec té un fill diferent als altres ànecs del corral. Tant a la granja com a l’escola tots increpen el petit ànec dientli que és lleig. Per això, decideix deixar la granja i començar un viatge per tot el món, on descobrirà que allò que importa no és el que hom és, sinó el que es pot arribar a ser.

En la granja nace un patito diferente al resto. Tanto en la granja como en la escuela todos le increpan diciéndole que es feo. Por esto, decide dejar la granja y empezar un viaje por todo el mundo, donde descubrirá que no importa lo que uno es sino lo que puede llegar a ser.

Preu: 8 € Preu reduït per a grups de 10 persones 6 € Auditori de Peguera, 18 h

Precio: 8 € Precio reducido para grupos de 10 persones 6 € Auditorio de Peguera, 18 h.


Dissabte 29

Sábado 29

Mini Disco

Mini Disco

Música ball i diversió pels més joves Vine a gaudir amb els nins i nines d'aquesta discoteca preparada per l'Associació d'Amics Calvianers amb la música més marxosa d'aquesta temporada.

Música baile y diversión para los más jóvenes. Ven a disfrutar con los niños y niñas de esta discoteca preparada por la Associació d'Amics Calvianers con la música más marchosa de esta temporada.

Horari: De 17 a 18.30h nins/es de 0 a 7 anys De 19 a 21h nin/es de 8 a 13 anys De 21 a 00h al.lots/es de 14 a ... anys Lloc: Cafè Sa Societat Entrada de franc Organitza: Associació Amics Calvianers

Horario: De 17 a 18,30 h. niñ@s de 0 a 7 años. De 19 a 21 h. niñ@s de 8 a 13 años. De 21 a 00 h. chic@s de 14 a ... años Lugar: Café Sa Societat Entrada libre Organiza: Associació Amics Calvianers


GENER 2013

Avançament de programació

ENERO 2013

Avance de programación

Escola d'Interpretació de Calvià

Escuela de Interpretación de Calvià

Inici: gener 2013

Inicio: enero 2013

Professor: Alex Tejedor, autor i actor de teatre, teatre musical, cinema, televisió, publicitat i doblatge, amb una extensa i guardonada experiència com a director.

Profesor: Alex Tejedor, autor y actor de teatro, teatro musical,cine, televisión, publicidad y doblaje, con una extensa y galardonada experiencia como director.

Classes d'interpretació per treballar: Expressió verbal dels sentiments i expressió corporal basades en tècniques psicomotrius i jocs teatrals. Manualitats de titelles de mà Improvisacions Anglès per a escenes Jocs teatrals de concentració, memòria, reflexos... Ombres xineses Combat escènic. Tècniques segures i pràctica de lluita desarmada i armada Petit taller d'escriptura què els alumnes crearan petites obres de teatre. Preus: 1 hora setmanal, 100 € anuals els residents; 130 € anuals els no residents 2 hores setmanals, 200 € anuals residents; 260 € anuals no residents. Inscripcions i informació: Departament de Cultura. Tel. 971 139 181 / 667 10 25 81 a/e: cultura@calvia.com Facebook: www.facebook.com/cultura web: www.calvia.com/cultura Lloc: Sala Palmanova

Clases de interpretación para trabajar: Expresión verbal de los sentimientos y expresión corporal basadas en técnicas psicomotrices y juegos teatrales. Manualidades de marionetas Improvisaciones Inglés para escenas Juegos teatrales de concentración, memoria, reflejos... Sombras chinas Combate Escénico. Técnicas seguras y práctica de lucha desarmada y armada Pequeño taller de escritura donde los alumnos crearan pequeñas obras de Teatro. Precios: 1 hora semanal, 100 € anuales residentes; 130 € anuales no residentes 2 horas semanales, 200 € anuales residentes; 260 € anuales no residentes. Inscripciones e información: Departamento de Cultura. Tel. 971 139 181 / 667 10 25 81 c/e: cultura@calvia.com Facebook: www.facebook.com/cultura web: www.calvia.com/cultura Lugar: Sala Palmanova


Dimecres 2

Miércoles 2

Teatre

Teatro

Acorar de Produccions de Ferro

Acorar de Produccions de Ferro

Autor i intèrpret: Toni Gomila Director: Rafel Duran Després de més d'un any de voltar per multitud de teatres d'aquí i de fora, torna ACORAR, una reflexió sobre la identitat col·lectiva dels mallorquins, sobre què és allò que ens defineix, què és allò que fa que, encara avui, existeixi la nostra comunitat.

Autor y actor: Toni Gomila Director: Rafel Duran Después de más de un año de hacer giras por multitud de teatros de aquí y de la península, vuelve ACORAR, una reflexión sobre la identidad colectiva de los mallorquines, sobre qué es aquello que nos define, qué es lo que hace que, todavía hoy, exista nuestra comunidad.

Sergi Pàmies, a La Vanguàrdia, ha dit:

Sergi Pàmies, en La Vanguárdia, ha dicho:

L’espectacle Acorar ha estat i és un èxit. Per descriure les contradiccions i servituds del progrés, Gomila s’aferra a la metàfora industrial de la sobrassada blanca, als colorants que en mantenen el prestigi cromàtic i a totes les vegades que, per sobreviure, la identitat d’un país ha de vendre’s l'anima al diable. Entrada: 12 € Preu reduït per a grups de 10 persones: 10 € Sa Societat, 20.30 h

El espectáculo Acorar ha sido un éxito. Para describir las contradicciones y servilismos del progreso, Gomila se agarra a la metáfora industrial de la sobrasada blanca, a los colorantes que mantienen el prestigio cromático y a todas las veces que, para sobrevivir, la identidad de un país vende su alma al diablo. Precio: 12 € Precio reducido para grupos de 10 personas:10 € Sa Societat, 20,30 h.


Dijous 3

Jueves 3

Música

Música

Concert de piano a càrrec de Miquel Àngel Bonnín

Concierto de piano a cargo de Miquel Àngel Bonnín

Programa:

Programa:

Primera part Sentir Lidia Enamorarse Recuerdo Triste Valldemossa Hablando con la Luz Nostalgia Ella el Amor La fuente del Amor

Primera parte Sentir Lidia Enamorarse Recuerdo Triste Valldemossa Hablando con la Luz Nostalgia Ella el Amor La fuente del Amor

Segona part Cosmos (piano + CD)

Segunda parte Cosmos (piano + CD)

Entrada: 6 € Auditori de Peguera, 19 h

Entrada: 6 € Auditorio de Peguera,19 h.


Dissabte 5 Arribada del Reis Mags d'Orient a Calvià i entrega de regals a Sa Societat Organitza AAVV Calvià

Sábado 5 Llegada de los Reyes Magos de Oriente a Calvià y entrega de regalos en Sa Societat Organiza: AAVV Calvià

Diumenge 6

Domingo 6

Adoració dels tres Reis Mags

Adoración de los tres Reyes Magos

Representació de l'acte sacramental per part del col·lectiu d'actors afeccionats independents del terme de Calvià. Direcció: Bartomeu Ignasi Oliver

Representación del acto sacramental por parte del Col·lectiu d'actors afeccionats independents del terme de Calvià. Dirección: Bartomeu Ignasi Oliver

Ho organitza: Associació Musical Cultural Pere Josep Cañellas Sa Societat, 19 h

Organiza: Asociación Musical Cultural Pere Josep Cañelles. Sa Societat, 19 h.


Exposicions

Exposiciones

Del 12 de desembre al 17 de gener

Del 12 de diciembre al 17 de enero

Art-Calvià IX

Art-Calvià IX

Novena edició de la mostra anual col·lectiva de pintures de l'Associació Cultural Art-Calvià Inauguració, dimecres 12 a les 19 h

Novena edición de la muestra anual colectiva de pinturas de la Asociación Cultural Art-Calvià. Inauguración: miércoles 12 a les 19 h.

Horari: de dilluns a divendres de 9 a 14 h Dissabtes i festius tancat Entrada lliure. Obert a tots els públics Sala de Exposicions de l'Ajuntament de Calvià

Horario: de lunes a viernes de 9 a 14 h. Sábado y festivos cerrado Entrada libre. Abierto a todos los públicos Sala de Exposiciones del Ajuntament de Calvià

Del 14 de desembre al 4 de gener

Del 14 de diciembre al 4 de enero

Exposició col·lectiva de pintors Club Granada Costa

Exposición colectiva de pintores Club Granada Costa

Presentació del llibre Deshojando cuentos, sembrando ilusiones, de María Dolores Alabarces Villa. Inauguració de l'exposició i presentació del llibre divendres 14 a les 19 h

Presentación del libro “Deshojando cuentos, sembrando ilusiones” de María Dolores Alabarces Villa. Inauguración de la exposición y presentación del libre viernes 14 a les 19 h.

Entrada lliure. Obert a tots els públics Sala exposicions del Casal de Peguera

Entrada libre. Abierto a todos los públicos Sala exposiciones del Casal de Peguera


CENTRES CENTROS CULTURALS CULTURALES Arriba Nadal als centres culturals de Calvià

Llega la Navidad a los centros culturales de Calvià

CENTRES CULTURALS DE CALVIÀ

CENTROS CULTURALES DE CALVIÀ

Preus per a residents: · 27 € cada trimestre per als tallers d'una hora setmanal · 40 € cada trimestre per als tallers d'una hora i mitja setmanal · 54 € cada trimestre per als tallers de dues hores setmanals · 81 € cada trimestre per als tallers de tres hores setmanals · Cursos: 33 € cinc sessions de dues hores

Precios para residentes: · 27 € cada trimestre para los talleres de una hora semanal · 40 € cada trimestre para los talleres de una hora y media semanal · 54 € cada trimestre para los talleres de dos horas semanales · 81 € cada trimestre para los talleres de tres horas semanales · cursos: 33 € cinco sesiones de dos horas

- El material anirà a càrrec dels alumnes. - Si l'alumne no és resident el preu del taller s'incrementa un 30%. - S'aplicarà un 50 % de descompte a persones amb discapacitat psíquica, física, sensorial o pluridiscapacitades, i a un acompanyant.

- El material irá a cargo de los alumnos. - Si el alumno no es residente el precio del taller se incrementa un 30%. - Se aplicará un 50 % de descuento a personas con discapacidad psíquica, física, sensorial o pluridiscapacitados, y a un acompañante.

SALES DISPONIBLES A TOTS ELS CENTRES CULTURALS PER A reunions de veïns, torneigs d'escacs, pintura de Warhammer, jocs de rol, d’estratègia, Trivial, grups de conversa en anglès, alemany,...

SALAS DISPONIBLES EN TODOS LOS CENTROS CULTURALES PARA reuniones de vecinos, torneos de ajedrez, pintura de Warhammer, juegos de rol, de estrategia, Trivial, grupos de conversación en inglés, alemán,...

ELS INTERESSATS A FER ALGUNA ACTIVITAT NO OFERTA, POT SOL·LICITAR-LA AL CENTRE CULTURAL MÉS PROPER.

SI ESTÁS INTERESADO EN REALIZAR ALGUNA ACTIVIDAD NO OFERTADA, SOLICÍTALO EN TU CENTRO CULTURAL MÁS CERCANO.


CENTRE CULTURAL CAN VERGER CALVIÀ VILA CATALÀ PER A PRINCIPIANTS: dilluns de 17 a 18.30 h ANGLÈS PER A PRINCIPIANTS: divendres de 17.30 a 19 h DANSA DEL VENTRE: dissabtes de 18 a 19.30 h BRICOTALLER: dimecres de 17 a 18,30 h EDUCACIÓ CANINA: dilluns de 17 a 18.30 h GUITARRA: divendres de 19 a 20.30 h MACRAMÉ I PATCHWORK: dijous de 19.30 a 21 h. PINTURA: dimarts de 18.30 a 20 h PINTURA PER A INFANTS: dimarts de 17 a 18.30 h RESTAURACIÓ I PINTURA DE MOBLES: dimecres de 18,30 a 20.30 h TALL I CONFECCIÓ: dijous de 18 a 19.30 h CENTRE CULTURAL EL TORO BALL MODERN: dimecres i divendres de 17 a 18 h BRODATS I CALATS: dilluns de 17 a 19, i de 19 a 21 h DANSA DEL VENTRE: divendres de 19 a 20 / 20 a 21 h EXPRESSIÓ DINÀMICA: dilluns, dimecres i divendres de 9 a 10, de 10 a 11 h i de 18 a 19 h dimarts i dijous 19 a 20 h i de 20 a 21h. GUITARRA: dissabtes de 12 a 13 h dissabtes de 13 a 14 h INFORMÀTICA: dijous de 17 a 19 h PINTURA: dilluns de 19 a 21 h PINTURA PER A INFANTS: dilluns de 19 a 20 h REFORÇAMENT ESCOLAR: dijous de 18 a 20 h RELAXACIÓ MUSCULAR: dilluns i dijous de 17 a 18 h / dimarts i dijous de 10 a 11 h

CENTRO CULTURAL CAN VERGER CALVIÀ VILA CATALÁN PARA PRINCIPIANTES: lunes 17-18,30 h. INGLÉS PARA PRINCIPIANTES: viernes de 17,30 a 19 h. DANZA DEL VIENTRE: sábados de 18 a 19,30 h. BRICOTALLER: miércoles de 17 a 18,30 h. EDUCACIÓN CANINA: lunes 17-18,30 h. GUITARRA: viernes de 18 a 19,30 h. MACRAMÉ Y PATCHWORK: jueves de 19,30 a 21 h. PINTURA: martes de 18,30 a 20 h. PINTURA PARA NIÑOS Y NIÑAS: martes de 17 a 18,30 h. RESTAURACIÓN Y PINTURA DE MUEBLES: miércoles de 18,30 a 20,30 h. CORTE Y CONFECCIÓN: jueves de 18 a 19,30 h.

CENTRO CULTURAL EL TORO BAILE MODERNO: miércoles y viernes de 17 a 18 h. BORDADOS Y CALADOS: lunes 17-19 y de 19-21 h. DANZA DEL VIENTRE: viernes de 19 a 20 h. y de 20 a 21 h. EXPRESIÓN DINÁMICA: lunes, miércoles y viernes de 9 a 10, de 10 a 11 y de 18 a 19 h. martes y jueves 19 a 20 h. y de 20 a 21 h. GUITARRA: sábados de 12 a 13 h. GUITARRA: sábados 13 a 14 h. INFORMÁTICA: jueves de 17-19 h. PINTURA: lunes de 19 a 21 h. PINTURA PARA NIÑOS Y NIÑAS: lunes de 19 a 20 h. REFUERZO ESCOLAR: jueves de 18 a 20 h. RELAJACIÓN MUSCULAR: lunes y jueves 17 a 18 h. /martes y jueves 10 a 11 h.


CENTRE CULTURAL MAGALUF ALEMANY PER A PRINCIPIANTS: dimarts 18.30 a 20 h BRODATS I CALATS: divendres de 18.30 a 20 h DECORACIÓ I TALLA DE FRUITES: dimecres de 17.30 a 19 h MACRAMÉ I PATCHWORK: dimarts de 17 a 18.30 h DECORACIÓ D'INTERIORS: dilluns de 17 a 18.30 h GUITARRA dilluns de 19 a 20.30 h MANUALITATS ANGLÈS INFANTS: divendres 17.30 h a 19 h PINTURA: dijous de 17 a 18.30 h i de 18.30 a 20.30 h

CENTRO CULTURAL MAGALUF ALEMAN PARA PRINCIPIANTES: martes 18,30 a 20 h. BORDADOS Y CALADOS: viernes de 18,30 a 20 h. DECORACIÓN Y TALLA DE FRUTAS: miércoles de 17,30 a 19 h. MACRAMÉ Y PATCHWORK: martes de 17 a 18,30 h. DECORACIÓN DE INTERIORES: lunes de 17 a 18,30 h. GUITARRA lunes de 19 a 20,30 h. MANUALIDADES INGLÉS NIÑOS: viernes 17,30 a 19 h. PINTURA: jueves de 17 a 18,30 h. y de 18,30 a 20,30 h.

LOCAL SOCIAL ILLETES L'AUBA INFORMÀTICA 1: dilluns de 19 a 20.30 h TEATRE PER A INFANTS: dijous de 17 a 18.30 h PINTURA PER A INFANTS: divendres de 17.30 a 19 h PINTURA: dijous de 19 a 20.30 h GUITARRA: dimarts de 19 a 20.30 h GUITARRA PER A INFANTS: dimarts de 17.30 a 19 h ANGLÈS PRINCIPIANTS: dimecres de 18.30 A 20 h

LOCAL SOCIAL ILLETES L'AUBA INFORMÁTICA 1: lunes de 19 a 20,30 h. TEATRO PARA NIÑOS: jueves de 17 a 18,30 h. PINTURA PARA NIÑOS: viernes de 17,30 a 19 h. PINTURA: jueves de 19 a 20,30 h. GUITARRA: martes de 19 a 20,30 h. GUITARRA PARA NIÑOS: martes de 17,30 a 19 h. INGLÉS PRINCIPIANTES: miércoles de 18,30 A 20 h.

CENTRE CULTURAL SON FERRER EDUCACIÓ CANINA: divendres de 18 a 19.30 h GUITARRA: dimecres de 19.30 a 21 h INFORMÀTICA 1: dilluns de 17 a 18.30 h RISOTERÀPIA: dimecres de 18 a 19.30 h SALSA: dilluns de 19 a 20.30 h SEVILLANES 1: dimarts de 19 a 20.30 h SEVILLANES 2: divendres de 19 a 20.30 h BALL MODERN: dijous de 17.30 a 18.30 h TAI CHI: dilluns de 17.30 a 19 h ANGLÈS PRINCIPIANTS: dilluns de 19 a 20.30 h

CENTRO CULTURAL SON FERRER EDUCACIÓN CANINA: viernes de 18 a 19.30 h. GUITARRA: miércoles de 19,30 a 21 h. INFORMÁTICA 1: lunes de 17 a 18,30 h. RISOTERAPIA: miércoles de 18 a 19,30 h. SALSA: lunes de 19 a 20.30 h. SEVILLANAS 1: martes de 19 a 20,30 h. SEVILLANAS 2: viernes de 19 a 20,30 h. BAILE MODERNO: jueves de 17,30 a 18,30 h. TAI CHI: lunes de 17,30 a 19 h. INGLÉS PRINCIPIANTES: lunes de 19 a 20,30 h.


CENTRE CULTURAL SANTA PONÇA ALEMANY PER A PRINCIPIANTS: dijous de 19 a 20.30 h i dilluns de 17.30 a 19 h ANGLÉS PER A PRINCIPIANTS: divendres de 18 a 19.30 h BALL DE SALÓ dilluns de 19 a 20.30 h DANSA DEL VENTRE: dimarts de 17.30 a 19 h BALL MODERN: dijous de 17.30 a 19 h INFORMÀTICA 1: dimecres de 17 a 18.00 h INFORMÀTICA 1: dimecres de 18 a 19.30 h INFORMÀTICA 2: dimecres de 19.30 a 21 h PINTURA: divendres de 18.30 a 20.30 h PINTURA NINS: divendres de 17 a 18.30 h SALSA 2: dimarts de 19 a 20.30 h TAI-TXI: dijous de 19 a 20.30h MANUALITATS EN ANGLÉS PER A NINS: dimarts 17.30 a 19 h

CENTRO CULTURAL SANTA PONÇA ALEMÁN PARA PRINCIPIANTES: jueves de 19 a 20,30 h.y lunes de 17.30 a 19 h. INGLÉS PARA PRINCIPIANTES: vIERNES de 18 a 19,30 h. BAILE DE SALÓN lunes de 19 a 20,30 h. DANZA DEL VIENTRE: martes de 17,30 a 19 h. BAILE MODERNO: jueves de 17,30 a 19 h. INFORMÁTICA 1: miércoles de 17 a 18,00 h. INFORMÁTICA 1: miércoles de 18 a 19,30 h. INFORMÁTICA 2: miércoles de 19,30 a 21 h. PINTURA: viernes de 18,30 a 20,30 h. PINTURA NIÑOS: viernes de 17 a 18,30 h. SALSA 2: martes de 19 a 20,30 h. TAI-TXI: jueves de 19 a 20,30h. MANUALIDADES INGLÉS NIÑOS: martes 17,30 a 19 h.


CASAL DE PEGUERA ALEMANY PER A PRINCIPIANTS: dimarts de 18.30 a 20 h BALL DE SALÓ: dilluns de 19.30 a 21 h BALL FLAMENC: -grup 1-: dilluns i dimecres de 16.30 a 17.30 h -grup 2-: dilluns i dimecres de 17.30 a 18.30 h BALLS LLATINS: dijous de 19.30 a 21 h DEFENSA PERSONAL PER A DONES: dijous de 17 a 18.30 h INFORMÀTICA 1: divendres de 17 a 18.30 h INFORMÀTICA 2: divendres de 18.30 a 20 h MACRAMÉ I PATCHWORK: dilluns de 18 a 19.30 h PINTURA -grup 1-: dimecres de 16 a 18 h PINTURA -grup 2-: dimecres de 18 a 20 h SEVILLANES 2: dimarts de 17 a 18.30 h TEATRE PER A INFANTS: dimecres de 17 a 18.30 h

CASAL DE PEGUERA ALEMÁN PARA PRINCIPIANTES: martes de 18,30 a 20 h. BAILE DE SALÓN: lunes de 19,30 a 21 h. BAILE FLAMENCO: -grupo 1-: lunes y miércoles de 16.30 a 17.30 h. -grupo 2-: lunes y miércoles de 17.30 a 18.30 h. BAILES LATINOS: jueves de 19,30 a 21 h. DEFENSA PERSONAL PARA MUJERES: jueves de 17 a 18,30 h. INFORMÁTICA1: viernes de 17 a 18,30 h. INFORMÁTICA 2: viernes de 18,30 a 20 h. MACRAMÉ Y PATCHWORK: lunes de 18 a 19,30 h. PINTURA -grupo 1-: miércoles de 16 a 18 h. PINTURA -grupo 2-: miércoles de 18 a 20 h. SEVILLANAS 2: martes de 17 a 18,30 h. TEATRO PARA NIÑOS Y NIÑAS: miércoles de 17 a 18,30 h.

LOCAL SOCIAL GALATZÓ BRODATS I CALATS: dimarts de 18.30 a 20 h SEVILLANES: divendres de 17 a 18.30 h

LOCAL SOCIAL GALATZÓ BORDADOS Y CALADOS: martes de 18,30 a 20 h. SEVILLANAS: viernes de 17 a 18,30 h.

ES CAPDELLÀ BALL DE SALÓ: dilluns de 19.30 a 21 h

ES CAPDELLÀ BAILE DE SALÓN: lunes de 19,30 a 21 h.

Inscripcions al club de la Tercera Edat

BATUCADA: dijous de 19.30 a 21 h DANSA DEL VENTRE: dimarts de 19.30 a 21 h TAI-TXI: dimecres de 17,30 a 19 h y de 19 a 20.30 h CURSOS EN CAFÈ-BOTIGA AMADIP PALMANOVA CUINA MEDITARRÀNIA CUINA PER A PRINCIPIANTS SUSHI TAST DE VINS Inscripcions al centre cultural de Magaluf: 971 131 973

Inscripciones en el club de la tercera edad

BATUCADA: jueves de 19,30 a 21 h. DANZA DEL VIENTRE: martes de 19,30 a 21 h. TAI CHI: miércoles de 17,30 a 19 y de 19 a 20,30 h. CURSOS EN CAFÈ-BOTIGA AMADIP PALMANOVA COCINA MEDITARRÁNEA COCINA PARA PRINCIPIANTES SUSHI CATA DE VINOS Inscripciones en el centro cultural de Magaluf 971 131 973


Per a més informació i inscripcions:

Para más información e inscripciones:

Centre Cultural de Can Verger (també coordina els tallers d'es Capdellà) De dilluns a divendres, de 17 a 21 h C/Major, 75 Calvià vila. cccanverger@calvia.com 971 670 997

Centro Cultural de Can Verger (también coordina los talleres de Es Capdellà) de lunes a viernes de 17 a 21 h. c/ Major, 75 Calvià vila. cccanverger@calvia.com 971 670 997

Centre Cultural d’el Toro De dilluns a divendres, de 9 a 13 i de 17 a 21 h (excepte dimecres horabaixa: de 17 a 20h) Pl. Migdia, 3. cceltoro@calvia.com 971 232 152

Centro Cultural de El Toro de lunes a viernes de 9 a 13 y de 17 a 21 h. (excepto miércoles tarde: 17 a 20 h.) Pl. Migdia, 3. cceltoro@calvia.com 971 232 152

Centre Cultural de Magaluf (també coordina els tallers del Local Illetes L'Auba) De dilluns a divendres, de 15.30 a 21 h C/Puig de sa Mola, 3. Centro Unión. ccmagaluf@calvia.com 971 131 973

Centro Cultural de Magaluf (también coordina los talleres del Local Iletes L'Auba) de lunes a viernes de 15,30 a 21 h. c/ Puig de sa Mola, 3. Centro Unión. ccmagaluf@calvia.com 971 131 973

Centre Cultural de Santa Ponça (també coordina els tallers del Local Social de Galatzó) Dilluns, dimecres i divendres de 9 a 11 h / de dilluns a divendres, de 17 a 21 h (excepte dilluns horabaixa: de 17.30 a 21 h) C/Lisboa, 6. ccsantaponsa@calvia.com 971 691 920

Centro Cultural de Santa Ponça (también coordina los talleres del Local Social de Galatzó) Lunes, miércoles y viernes de 9 a 11 h. / de lunes a viernes de 17 a 21 h. (excepto lunes tarde: 17.30 a 21 h.) c/ Lisboa, 6. ccsantaponsa@calvia.com 971 691 920

Centre Cultural de Son Ferrer De dilluns a divendres, de 17 a 21 h C/Astor, 12. ccsonferrer@calvia.com 971 230 701

Centro Cultural de Son Ferrer de lunes a viernes de 17 a 21 h. c/ Astor, 12. ccsonferrer@calvia.com 971 230 701

Casal de Peguera Dimarts i dijous, de 10 a 14 h / de dilluns a divendres, de 16 a 21 h C/Pins, 17. casalpeguera@calvia.com 971 139 207

Casal de Peguera martes y jueves de 10 a 14 h. / de lunes a viernes de 16 a 21 h. c/ Pins, 17. casalpeguera@calvia.com 971 139 207

Departament de Cultura De dilluns a divendres de 9 a 15 h c/ Julià Bujosa Sans, batle, 1. cultura@calvia.com www.calvia.com/cultura 971 139 181 www.facebook.com/culturacalvia https://twitter.com/culturacalvia

Departamento de Cultura de lunes a viernes de 9 a 15 h. c/ Julià Bujosa Sans, batle, 1. cultura@calvia.com www.calvia.com/cultura 971 139 181 www.facebook.com/culturacalvia https://twitter.com/culturacalvia


EQUIPAMENT JUVENIL ES GENERADOR ES GENERADOR Escola de Dansa de Calvià curs 2012-2013 Classes de dansa clàssica, espanyol, funky - hip hop, modern, musicals, street dance, Lyrica jazz. A partir de 4 anys. Classes específiques per a joves de 12 a 14 anys. Inscripció oberta tot l'any

ES GENERADOR Escuela de Danza de Calvià curso 2012-2013 Clases de danza clásica, español, funky - hip hop, moderno, musicales, street dance, Lyrica jazz. A partir de 4 años. Clases específicas para jóvenes de 12 a 14 años. Inscripción abierta todo el año

Serveis de l'equipament Sala de concerts Amplificador (música, teatre, cinema...) Sala d'exposicions Turbina Sales-taller Transformadors Aula d'estudi Bucs d'assaig amb horari ampliat (de dilluns a diumenge de 8 a 00) Sala de ball (Caldera) Skate park Cada 2 divendres: dinamització a l'skate. Du la teva música i "roda". Parets de grafits Ciberespai RESET (programa de ràdio per al jovent de Calvià) Zona XD (jocs de taula, tallers, WII...) Servei d'Informació Juvenil ("Parlem clar", assessories, autoconsulta, tramitació de carnets...) Dinamització al carrer i Unitats informatives: Calvià Vila, Es Capdellà, Peguera, El Toro, Son Caliu, Son Ferrer, Bendinat i Santa Ponça. Punt mòbil d'informació jove Dinamització als IES - Bendinat, Calvià, Son FerrerEntitat acreditada SVE (Serveis voluntari europeu)

Servicios del equipamiento Sala de conciertos Amplificador (música, teatro, cine...) Sala de exposiciones Turbina Salas-taller Transformadors Aula de estudio Bucs de ensayo con horario ampliado (de lunes a domingo de 8 a 00) Sala de baile (Caldera) Skate park Cada 2 viernes: dinamización en el skate. Trae tu música y "rueda". Paredes de grafitis Ciberespacio RESET (programa de radio para los jóvenes de Calvià) Zona XD (juegos de mesa, talleres, WII...) Servicio de Información Juvenil ("Parlem clar", asesorias, autoconsulta, tramitación de carnets...) Dinamización en la calle y Unidades informativas: Calvià Vila, Es Capdellà, Peguera, El Toro, Son Caliu, Son Ferrer, Bendinat y Santa Ponça. Punto móvil de información jóven Dinamización en los IES - Bendinat, Calvià, Son FerrerEntidad acreditada SVE (Servicios voluntariado europeu)

Més informació Equipament Juvenil Es Generador Carrer Voranova, 8. Son Caliu Tel. 971 683 000 generador@calvia.com esgenerador2009@gmail.com http://www.calvia.com/juventud

Más información Equipamiento Juvenil Es Generador C/ Voranova, 8. Son Caliu Tel. 971 683 000 generador@calvia.com esgenerador2009@gmail.com http://www.calvia.com/juventud

http://www.facebook.com/profile.php?id=100000683080269

http://www.facebook.com/profile.php?id=100000683080269

Horaris Dimarts i dijous de 10 a 14 h De dilluns a dissabte, de 16 a 21 h Horaris dels serveis Ciberespai: dimarts i dijous, de 10 a 14 h i de dilluns a dissabte, de 17 a 20 h Servei d'Informació Juvenil: dimarts, de 10 a 13 h; dilluns, dimecres i divendres, de 16 a 21 h

Horarios Martes y jueves de 10 a 14 h. De lunes a sábado, de 16 a 21 h. Horarios de los servicios Ciberespacio: martes y jueves, de 10 a 14 h; de lunes a sábado, de 17 a 20 h. Servicio de Información Juvenil: martes, de 10 a 13 h; lunes, miércoles y viernes, de 16 a 21 h.


Servei Voluntari Europeu (SVE) Ets un jove d'entre 18 a 30 anys? Voldries un canvi d'aires? Dia 11 de desembre xerrada informativa Es Generador a les 19.30 h Inscriu-te a: evscalviamallorca@gmail.com Es Generador C. Voramar 8, Son Caliu 971 68 30 00 esgenerador2009@gmail.com


COM ESTAR INFORMAT DELS ESDEVENIMENTS CULTURALS DEL TEU MUNICIPI TAN SOLS A UN CLIC...

Trobaràs tota la informació a la pàgina www.calvia.com/cultura

Hi podràs veure tot el que feim.

Descarregar-te la revista mensual. Apuntar-te a la base de dades perquè t'enviem la informació o comprar entrades.

Ara, a més, també pots trobar-nos a

www.facebook.com/culturacalvia https://twitter.com/culturacalvia http://pinterest.com/culturacalvia Recorda aquest email: cultura@calvia.com


CÓMO ESTAR INFORMADO DE LAS ACTIVIDADES CULTURALES DE TU MUNICIPIO TAN SÓLO A UN CLIC...

Encontrarás toda la información en la página www.calvia.com/cultura

Podrás ver todo lo que hacemos.

Descargarte la revista mensual. Apuntarte a la base de datos para que te enviemos la información o comprar entradas.

Ahora, además, también puedes encontrarnos en

www.facebook.com/culturacalvia https://twitter.com/culturacalvia http://pinterest.com/culturacalvia Recuerda este email: cultura@calvia.com


El Departament de Cultura no es fa responsable dels possibles canvis en la programaci贸 i en els horaris per causes alienes a la seva voluntat

El Departamento de Cultura no se hace responsable de los posibles cambios en la programaci贸 y en los horarios por causas ajenas a su voluntad


Revista issuu diciembre 2012  

Actividades culturales mes de diciembre 2012 en el municipio de Calvià

Revista issuu diciembre 2012  

Actividades culturales mes de diciembre 2012 en el municipio de Calvià

Advertisement