Page 1

e 16

Internationale

Circusfestival 22 t/m 29 December 2011

Enschede

Circus – Circus Arrangement – Circus Arrangementen


Internationale Circusfestival Enschede Na 15 jaar verhuist het Internationale Circusfestival Enschede van het Volkspark naar Go Planet. De bereikbaarheid is optimaal, zowel per auto als per trein. Er is volop parkeergelegenheid en een warme entourage, zeker gezien de winter van het afgelopen jaar.

Circus – Circus Arrangement – Circus Arrangementen


Circusacts Het Internationale Circusfestival brengt ieder jaar weer een wisselend en zeer verrassend circusprogramma. Ook dit jaar brengt het festival weer de absolute wereldtop op circusgebied naar Enschede. Een onvergetelijke middag of avond is dus gegarandeerd!

Circus – Circus Arrangement – Circus Arrangementen


Circus Arrangementen Als u eens geheel iets anders wilt met uw familie, vrienden of uw bedrijf, dan is het Circusfestival een goede keuze. Op aanvraag sturen wij u graag een informatiepakket met daarin de mogelijkheden voor losse kaarverkoop tot een compleet verzorgd loge circus arrangement.

Circus – Circus Arrangement – Circus Arrangementen


Online Reserveren Mocht u geen gebruik willen maken van een circus arrangement, dan kunt u natuurlijk ook direct online reserveren op onze website: http://www.circusfestival.com/

Circus : http://www.circusfestival.com/ Circus Arrangement : http://www.circusfestival.com/arrangementen.html Circus Arrangementen: http://www.circusfestival.com/arrangementen.html

Circusfestival.com Circus Festival  

Ga voor meer informatie over ons circus naar http://www.circusfestival.com/

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you