Page 1

Κατάλογος Προϊόντων 2ο Εξάμηνο 2012

Έκδοση 2.4.3


Editorial | Cubitech

Στην Cubitech στοχεύουμε στην απόλυτη ικανοποίηση των συνεργατών και πελατών μας. Αντιλαμβανόμαστε ότι ο συγκεκριμένος στόχος είναι δυναμικός και γι’ αυτό αναπροσαρμόζουμε διαρκώς τη στρατηγική μας και προβαίνουμε στις απαιτούμενες ενέργειες για την επίτευξή του. Η σωστή βάση τίθεται με την προσεκτική επιλογή του προσωπικού μας. Η ανώτατη εκπαίδευση και η αγάπη για την τεχνολογία αποτελούν αδιαπραγμάτευτα κριτήρια. Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την συνεχή επιμόρφωση του προσωπικού και κατ’ επέκταση των συνεργατών μας. Η συνεχής εκπαίδευση των συνεργατών μας είναι σημείο-κλειδί για την ικανοποίηση των πελατών μας. Κατασκευάζουμε και επιλέγουμε να διαθέσουμε μόνο τα συστήματα εκείνα που θεωρούμε ότι έχουν υψηλή σχέση ποιότητας/τιμής. Εν συνεχεία, μεριμνούμε για τη συνεχή βελτίωση της ποιότητας και της τεχνολογίας αυτών των συστημάτων, καθώς και για την αύξηση της προστιθέμενης αξίας τους. Αναβαθμίζουμε συχνά το λογισμικό αυτών των συστημάτων, στην προσπάθειά μας να εξασφαλίσουμε τη βέλτιστη αξιοποίηση όλων των χαρακτηριστικών των συστημάτων. Παράλληλα, αξιολογούμε την αποτελεσματικότητα των προϊόντων και των υπηρεσίων μας και λαμβάνουμε μέτρα για τη διόρθωση των όποιων ελλείψεων παρουσιάζονται. Εάν διαπιστωθούν παραλείψεις ή ασκηθεί κριτική σε βάρος μας, δε διστάζουμε να προβούμε άμεσα σε διορθωτικές κινήσεις. Η πιστοποίηση της ποιότητας των προϊόντων και των υπηρεσιών μας αποτελεί για εμάς μια απαραίτητη διαδικασία. Επενδύουμε στην παρουσία μας σε διεθνείς ή εγχώριες εκθέσεις, προσπαθώντας να επιδείξουμε την τεχνολογίας μας, να αφουγκραστούμε τις τάσεις της αγοράς και να ενισχύσουμε την εικόνα της εταιρείας μας. Νίκος Καλαφάτης

3


Cubitech Hellas | Παρουσίαση

Πάθος για την τεχνολογία Η συνεχώς αυξανόμενη πορεία της Cubitech στην εγχώρια και διεθνή αγορά και ο ολοένα αυξανόμενος αριθμός των συνεργατών μας, αποτελούν την καλύτερη επιβράβευση για τις προσπάθειές μας. Η επιθυμία μας να παραμείνουμε στην κορυφή, καθιστά επιτακτική τη συνεχή βελτίωση τόσο των προϊόντων όσο και των υπηρεσίων μας. H δέσμευσή μας για κορυφαία εξυπηρέτηση πηγάζει από το πάθος μας για τεχνολογία. Βασιζόμενοι στην πολύχρονη εμπειρία και την τεχνογνωσία μας, επιτυγχάνουμε να μετουσιώσουμε τα «θέλω» της αγοράς στην κορυφαία σειρά προϊόντων που διαθέτουμε στους συνεργάτες μας. Επιθυμία μας είναι να προσφέρουμε την καλύτερη λύση για κάθε περίπτωση και η μέχρι τώρα πορεία μας αποδεικνύει ότι τα καταφέρνουμε. Ο στόχος μας για παροχή κορυφαίων υπηρεσιών ασφαλείας παραμένει προτεραιότητά μας. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο αναλαμβάνουμε τη σχεδίαση των συστημάτων, αναπτύσσουμε το λογισμικό τους και τα κατασκευάζουμε στις κεντρικές εγκαταστάσεις μας στην Καλλιθέα. Δεν αναθέτουμε την κατασκευή τους σε άλλες εταιρείες για να μειώσουμε το κόστος. Δεν κάνουμε εκπτώσεις σε προδιαγραφές και ποιότητα. Επιδιώκουμε την πλήρη ικανοποίηση των συνεργατών μας, η οποία διασφαλίζεται μόνο από τα κορυφαία συστήματά μας. Επιπλέον, μεριμνούμε για την αύξηση της προστιθέμενης αξίας τους μέσω της συνεχούς αναβάθμισής τους: τα συστήματά μας αναβαθμίζονται κατά μέσο όρο έξι φορές ετησίως. Η επιλογή ενός συστήματος Cubis, σε συνδυασμό με τη φιλική και εξειδικευμένη τεχνική υποστήριξη που παρέχουμε, εγγυώνται την πολυετή κάλυψη των αναγκών του τελικού πελάτη.

4

Στην Cubitech Hellas, η δέσμευσή μας για κορυφαία εξυπηρέτηση πηγάζει από το πάθος μας για την τεχνολογία.

Υψηλό επίπεδο συνεργασίας Το ανθρώπινο δυναμικό και οι συνεργάτες μας αποτελούν πολύτιμα κεφάλαια για την Cubitech Hellas. Στην υποδειγματική συνεργασία τους βασίζεται μεγάλο μέρος της ανάπτυξής μας. Προκειμένου να διασφαλιστεί το υψηλό επίπεδο συνεργασίας το οποίο στοχεύουμε, απαραίτητη προϋπόθεση είναι η στελέχωση της Cubitech Hellas από προσωπικό με ανώτατη εκπαίδευση και πολύχρονη εργασιακή εμπειρία. Η διαρκής εξέλιξη της τεχνολογίας επιτάσσει τη συνεχή ενημέρωση και ενασχόληση με νέα προϊόντα και εφαρμογές. Στην Cubitech Hellas θα βρείτε νέους ανθρώπους με υψηλή τεχνική κατάρτιση που αισθάνονται αυτή την ανάγκη για συνεχή ενημέρωση. Οι άνθρωποι αυτοί είναι που αναλαμβάνουν την εκπαίδευση των συνεργατών μας, μέσω ατομικών ή ομαδικών σεμιναρίων, καθώς και την υποστήριξή τους μετά την πώληση. Ως κατασκευαστές των περισσοτέρων εκ των προϊόντων τα οποία εμπορευόμαστε, τα γνωρίζουμε σε βάθος, γεγονός στο οποίο βασίζεται η πίστη μας για άμεση επίλυση οποιασδήποτε δυσλειτουργίας ή απορίας σχετικά με την εγκατάσταση.


Παρουσίαση | Cubitech Hellas

Άμεση υποστήριξη Οι συνεργάτες μας έχουν πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνονται επί 24ωρου βάσεως για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας μέσω της ιστοσελίδας μας. Σε αυτή θα βρουν τεχνικά εγχειρίδια και οδηγίες εγκατάστασης των προϊόντων, αναβαθμισμένες εκδόσεις λογισμικού και απαντήσεις στα ερωτήματα των πελατών τους. Επιπλέον, το τηλεφωνικό μας κέντρο θα απαντήσει άμεσα στα ερωτήματά σας και, εάν το επιθυμείτε, θα αναλάβει την οργάνωση μιας ενημερωτικής συνάντησης. Αναλαμβάνουμε τεχνικές μελέτες και ανταποκρινόμαστε άμεσα, εάν μας χρειαστείτε, ακόμα και κατά τη διάρκεια της υλοποίησης ενός μεγάλου έργου. Η ευέλικτη εμπορική πολιτική και η υψηλή διαθεσιμότητα των προϊόντων μας αποτελούν επιπλέον τομείς υπεροχής της Cubitech Hellas. Διατηρούμε υψηλό απόθεμα για να καλύψουμε άμεσα τη ζήτηση και αναλαμβάνουμε την αποστολή στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Επιμένουμε Ελληνικά

Καινοτόμα και ποιοτικά προϊόντα

Η Cubitech Hellas είναι μια ελληνική εταιρεία που στηρίζει την ελληνική οικονομία και συμβάλλει στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας. Είμαστε περήφανοι για τα προϊόντα μας και αποτελούμε πρεσβευτές της ελληνικής επιχειρηματικότητας στο εξωτερικό.

Η σειρά Cubis αποτελεί την αιχμή του δόρατος για την Cubitech Hellas. Η πλήρης κάλυψη των αναγκών των συνεργατών μας, μας έχει οδηγήσει στη συνεργασία και με άλλους κατασκευαστές. Στόχος της εταιρείας μας είναι η επιλογή (μετά από δοκιμή) των πλέον αξιόπιστων και ποιοτικών προϊόντων που έχει να επιδείξει η παγκόσμια αγορά συστημάτων ασφαλείας και ελέγχου πρόσβασης. Τα συστήματά μας καλύπτουν όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές και απαιτήσεις για τη συμμετοχή σε διαγωνισμούς του Ιδιωτικού και Δημόσιου τομέα. Η υψηλή τεχνολογία των συστημάτων μας και η προσαρμογή του λογισμικού στις εκάστοτε απαιτήσεις των πελατών, αποτελούν το εφαλτήριο για την επέκτασή μας στο εξωτερικό. Η παρουσία μας σε διεθνείς εκθέσεις στο εξωτερικό έχει συμβάλλει σημαντικά στην ανοδική πορεία των πωλήσεών μας.

Στόχος μας είναι η επιλογή των πλέον αξιόπιστων και ποιοτικών προϊόντων που έχει να επιδείξει η παγκόσμια αγορά συστημάτων ασφαλείας και ελέγχου πρόσβασης.

5


Περιεχόμενα 2012

σελ.7 Κλειστά Κυκλώματα CCTV σελ.67

σελ.83

Access Control

Burglar

Alarm 6


Κλειστά

Κυκλώματα CCTV CubisNX Series

DVR

Μετάδοση Σήματος Τροφοδοσία

Κάμερες

Δικτυακές Κάμερες

Καλώδια

Προβολείς CCTV

Housing


Ετικέτες | Cubis Καταγραφικά

64 2 . H

4 CHANNELS

H.264 Αναφέρεται στην μορφή κωδικοποίησης των καμερών video. Το πρότυπο H.264 αποτελεί το πιο σύγχρονο πρωτόκολλο συμπίεσης δεδομένων και εξασφαλίζει την ποιοτικότερη καταγραφή και μετάδοση της εικόνας δικτυακά.

Video Inputs Αναφέρεται στον μέγιστο αριθμό CCTV καμερών που μπορούν να συνδεθούν στο σύστημα.

Remote Control Δυνατότητα χειρισμού με τηλεκοντρόλ χειρός για τα Standalone καταγραφικά.

Mobile View Αναφέρεται στην δυνατότητα του συστήματος να μεταφέρει εικόνα σε κινητά τηλέφωνα και smartphones.

PTZ Αναφέρεται στην δυνατότητα του συστήματος να χειρίζεται κινητές κάμερες (μέσω RS-485) τύπου Speedome ή συμβατές.

4x

SATA HDD Αναφέρεται στον μέγιστο αριθμό σκληρών δίσκων που μπορούν να υποστηριχθούν από το σύστημα.

Alarm Output Ο αριθμός των εξόδων alarm που υποστηρίζει το σύστημα δίνοντας τη δυνατότητα τηλεχειρισμού εξωτερικών συσκευών όπως φώτα, κλιματιστικά, αυτόματο πότισμα κτλ.

TV OUT Αναφέρεται στην δυνατότητα σύνδεσης εξωτερικών οθονών στο σύστημα για την παρακολούθηση εικόνας από τις κάμερες.

D1

Ανάλυση Καταγραφής Οι συνήθεις αναλύσεις καταγραφής είναι D1: 720x576pixel, 4CIF: 704x576pixel, CIF: 352x288pixel. Για τις κάμερες SDI Megapixel οι αναλύσεις εκφράζονται και σε πλήθος οριζόντιων γραμμών π.χ. 720p, 1080p που αντιστοιχούν σε 1.3Mp και 2Mp.

eSATA Δυνατότητα υποστήριξης εξωτερικών σκληρών δίσκων τεχνολογίας e-SATA για εξαγωγή δεδομένων.

8


Cubis Καταγραφικά | Τεχνικό Άρθρο

Ανάλυση Εικόνας Η ανάλυση εικόνας αναφέρεται στον συνολικό αριθμό τον εικονοστοιχείων που την συνθέτουν. Εκφράζεται από 2 αριθμούς που αντιστοιχούν στην οριζόντια και κάθετη ανάλυση. Οι συνήθεις αναλύσεις των καμερών είναι D1: 720x576pixel, 4CIF: 704x576pixel, CIF: 352x288pixel. Για τις κάμερες Megapixel οι αναλύσεις εκφράζονται και σε πλήθος οριζόντιων γραμμών π.χ. 720p, 1080p που αντιστοιχούν σε 1.3Mp και 2Mp. Τα Υβριδικά Συστήματα CubisNX υποστηρίζουν όλες τις προαναφερόμενες αναλύσεις.

1080p 720p D1 CIF

Κάμερες SDI Η απάντηση των αναλογικών καμερών στις IP Megapixel κάμερες ονομάζεται SDI Megapixel. Συνδυάζουν τα πλεονεκτήματα των IP Megapixel με αναλύσεις 1.3 και 2.0 MP με την ευκολία και τα πλεονεκτήματα των αναλογικών καμερών. Δεν απαιτούν νέα καλωδίωση, δεν απαιτούν ενεργό εξοπλισμό, μεταφέρουν ασυμπίεστο σήμα στο καταγραφικό, παράγουν μικρότερου όγκου αρχεία άρα απαιτούν μικρότερους αποθηκευτικούς χώρους και bANDwIDTH δικτύων. Τα συστήματα Cubis υποστηρίζουν τη νέα SDI Megapixel τεχνολογία προσφέροντας είτε Megapixel καταγραφικά είτε Υβριδικά Συστήματα που συνδυάζουν αναλογικές και SDI Megapixel κάμερες.

Συμβατές με την υπάρχουσα καλωδίωση Καλώδιο RG-59 CubisNX

1080p

Εξαιρετική ποιότητα εικόνας ακόμα και με ψηφιακό zoom.

CubisNX με κάμερα 720p 4x Digital Zoom

Standalone DVR με κάμερα D1 4x Digital Zoom

9


Cubis | Πλεονεκτήματα

Γιατί Cubis? Προστασία Επένδυσης σε επίπεδο Υλικού

Ενοποίηση με P.O.S.

Τα συστήματα Cubis μεγαλώνουν σύμφωνα με τις ανάγκες της επιχείρησης προστατεύοντας την αρχική επένδυση. Αναβαθμίζονται σε επίπεδο μοντέλου, αριθμού καναλιών και χρόνου καταγραφής και επεκτείνονται σε διπλά-τριπλά υβριδικά (Αναλογικές και SDI, αναλογικές SDI και IP).

Το σύστημα με την λειτουργία P.O.S. συνδέει κάθε συναλλαγή ταμείου με το αντίστοιχο video επιβεβαιώνοντας την οπτικά για κάθε είδος ξεχωριστά. Το στοιχεία της συναλλαγής ανά είδος εισάγονται στην εικόνα του video καθιστώντας τον οπτικό έλεγχο εύκολη υπόθεση. Χρησιμοποιώντας πολλαπλά φίλτρα υπάρχει η δυνατότητα αναζήτησης ανά κάμερα, ταμείο, εργαζόμενο, είδος, αξία, ποσότητα, χρονικό διάστημα και άλλα. Αυτόματη δημιουργία συναγερμών σε επιλεγμένα από το χρήστη σενάρια πώλησης.

Πλήρης Τεχνική Υποστήριξη

Η Τεχνική Υποστήριξη της εταιρείας μας προσφέρει: • Hot Line Support για την τηλεφωνική επίλυση προβλημάτων Α΄ Βαθμού • Service In House για την επίλυση προβλημάτων Β΄ Βαθμού στα γραφεία μας • Φυσική παρουσία τεχνικού ως υποστήριξη στο δίκτυο συνεργατών μας στον χώρο του πελάτη, αν αυτό ζητηθεί Ενοποίηση με Access Control

Το σύστημα συνδέεται με Access Control με δυνατότητα γεγονότα του Access να μπορούν να καταγραφούν μαζί με το σχετικό τους video. Προσφέρει

Ολοκλήρωση με Video Analytics (V.A.)

Η αναβάθμιση ενός κλασσικού συστήματος CCTV με την προσθήκη Video Analytics αυξάνει σημαντικά το ποσοστό ανίχνευσης γεγονότων και μειώνει δραματικά τους ανθρώπινους πόρους που απαιτούνται για τη συνεχή παρακολούθηση μεγάλων σε έκταση περιοχών. Το σύστημα αυτόματα, αναγνωρίζει, ζουμάρει και εντοπίζει ανθρώπους και οχήματα, χωρίς να είναι απαραίτητη η ανθρώπινη παρέμβαση. Η ολοκλήρωση του με το Cubis προσφέρει αυτοματοποιημένα σενάρια συναγερμών ή δυναμική αναζήτηση με πολλαπλά φίλτρα όλων των καταγεγραμμένων γεγονότων. Κ.Λ.Σ. Εικόνας – Control Room

λήψη φωτογραφίας και οπτική επιβεβαίωση του χρήστη που χρησιμοποιεί το Access Control, αναζήτηση χρηστών μέσα από το video, δημιουργία συναγερμών από γεγονότα του Access, αυτόματη αποστολή video clip ή φωτογραφίας στο Κ.Λ.Σ. σε περίπτωση χρήσης μη εξουσιοδοτημένης κάρτας.

10

Η σειρά Cubis προσφέρει την δυνατότητα σύνδεσης σε Κ.Λ.Σ. Εικόνας / Control Room αποστέλλοντας αυτόματα στα κεντρικά το αποθηκευμένο video του συναγερμού για την αποφυγή κλοπής ή καταστροφής του συστήματος. Ο χειριστής του Κέντρου λαμβάνει σε ελάχιστα δευτερόλεπτα εικόνα του αποθηκευμένου video των καμερών που κατέγραψαν τον συναγερμό και ζωντανού video από κάμερες που έχουν επιλεγεί. Ενεργοποιώντας το κουμπί πανικού του συστήματος ο χειριστής μπορεί να προκαλέσει απομακρυσμένα αλληλουχία ενεργειών όπως την ενεργοποίηση προβολέων, την απελευθέρωση αερίου ή καπνού.


Πλεονεκτήματα | Cubis

Συνεχείς προσθήκη νέων χαρακτηριστικών

Το συνοδευτικό λογισμικό Cubis Client αναπτύσσεται διαρκώς

σχεδιαστή της λύσης την δυνατότητα να επιλέξει την καλύτερη τεχνολογία ή τον συνδυασμό αυτών για να πετύχει το βέλτιστο αποτέλεσμα. Προστατεύει την υπάρχουσα υποδομή δίνοντας ταυτόχρονα την ελευθερία να υιοθετηθούν σύγχρονες λύσεις. HD Κάμερες χωρίς επιπλέον υποδομή

προσφέροντας νέες δυνατότητες και λειτουργικότητα. Όλες οι αναβαθμίσεις του λογισμικού προσφέρονται δωρεάν και είναι διαθέσιμες στην Βάση Γνώσης της Cubitech. Υψηλή τεχνογνωσία

Τα συστήματα Cubis ενσωματώνουν υψηλή τεχνογνωσία που προέρχεται από τις απαιτήσεις των 5.500 πελατών που το επέλεξαν και των τεχνικών προδιαγραφών πολύπλοκων έργων. Πλησιάζοντας τα 10 χρόνια παρουσίας τους στην αγορά, αποτελούν πλέον μία ώριμη και κατασταλαγμένη λύση που συνδυάζει σταθερότητα και τεχνολογία. Τριπλά Υβριδικό

Το Τριπλά Υβριδικό Cubis AIS ενοποιεί όλες τις σύγχρονες τεχνολογίες καμερών (Αναλογικές, SDI Megapixel και IP Megapixel) σε μία ενιαία και ολοκληρωμένη πλατφόρμα. Προσφέρει στον

Η απάντηση των αναλογικών καμερών στις IP Megapixel κάμερες ονομάζεται SDI Megapixel. Συνδυάζουν τα πλεονεκτήματα των IP Megapixel με αναλύσεις 1.3 και 2.0 MP με την ευκολία και τα πλεονεκτήματα των αναλογικών καμερών. Δεν απαιτούν νέα καλωδίωση, δεν απαιτούν ενεργό εξοπλισμό, μεταφέρουν ασυμπίεστο σήμα στο καταγραφικό, παράγουν μικρότερου όγκου αρχεία άρα απαιτούν μικρότερους αποθηκευτικούς χώρους και bandwith δικτύων. Τα συστήματα Cubis υποστηρίζουν την νέα SDI Megapixel τεχνολογία προσφέροντας είτε Megapixel καταγραφικά είτε Υβριδικά Συστήματα που συνδυάζουν αναλογικές και SDI Megapixel κάμερες. Συστήματα Υψηλής Διαθεσιμότητας

Τα συστήματα Cubis κατά απαίτηση μπορούν να κατασκευαστούν με hot swap raid δίσκους και redundant hot swap τροφοδοτικά.

Custom Λύσεις Λογισμικού

Η εταιρία μας παρέχει τη δυνατότητα ανάπτυξης του λογισμικού της ικανοποιώντας τις διαφορετικές ανάγκες εφαρμογών CCTV. Ελληνικό Προϊόν

Τα συστήματα Cubis κατασκευάζονται, εξελίσσονται και υποστηρίζονται πλήρως από την

εταιρεία μας με εμπορική δραστηριότητα στην Ελλάδα, την Κύπρο, την Ευρώπη και την Μέση Ανατολή. Πιστοποιήσεις

Το σύστημα διαθέτει τα πιστοποιητικά, CE, Kalagate & EN50130-4. Το πιστοποιητικό Kalagate κατοχυρώνει το καταγεγραμμένο video ως αποδεικτικό στοιχείο στα Ευρωπαϊκά δικαστήρια και το EN50130-4 διασφαλίζει την δυνατότητα του προϊόντος να χρησιμοποιηθεί ως σύστημα ασφαλείας σύμφωνα με το αντίστοιχο Ευρωπαϊκό Πρότυπο.

11


Cubitech | CubisNX

of multi-site

projects

CubisNX

• Εύκολη δικτύωση χωρίς

περιορισμό στον αριθμό των συστημάτων

• Έως 32ch ανα σύστημα • Αναβαθμίσιμο σε σύστημα

περισσότερων καναλιών π.χ. από 4 σε 32

• Συνδέεται σε Κ.Λ.Σ. εικόνας

CubisCENTRAL

• Συνδέεται με Access Control • Συνδέεται με POS Το CubisNX είναι μια οικονομική και παράλληλα υψηλής τεχνολογίας λύση καταγραφικού NVR, σχεδιασμένο να καλύπτει τις ανάγκες ασφαλείας μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων όπως γραφεία, αποθήκες, καταστήματα franchise κτλ. Η ανεπτυγμένη σχεδίασή του το καθιστά επεκτάσιμο πάνω σε οποιοδήποτε δίκτυο και επιτρέπει τον σχεδιασμό λύσεων σε πολλαπλά γεωγραφικά σημεία κάλυψης με ενοποιημένη κεντρική διαχείριση.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

CBNX-04

CBNX-08

CBNX-16

CBNX-24

ΚΩΔΙΚΟΣ 2018003 2018007 2018011 2018015 Video / Audio Είσοδοι 4/4 8/8 16/16 24/16 DIO (max) 4-4 (16-16) Εξόδοι TV-OUT 2x(Multiplexer / Switcher) RS-485 NAI Μέγιστη Ταχύτητα 50fps@CIF 100fps@CIF 200fps@CIF 200fps@CIF Ανάλυση Εγγραφής (max) CIF (4CIF) Μέγιστη Χωρητικότητα Δίσκου 6Tb Άδεια POS / ATM (max) 2(4) 2(8) 2(16) 2(24) Σύνδεση με Access Control (max) 2(256) CubisNX Remote Software Δωρεάν Σύνδεση με Κ.Λ.Σ. εικόνας CubisCENTRAL Δωρεάν Τροφοδοσία / Κατανάλωση 220V AC / 70W 220V AC / 75W 220V AC / 85W 220V AC / 90W Διαστάσεις 423(M)x423(Π)x161mm(Υ) Βάρος 13.5Kg *Δεν περιλαμβάνεται σκληρός δίσκος. Για τιμές και χωρητικότητες επικοινωνήστε μαζί μας.

CBNX-32 2018019

32/16

200fps@CIF

2(32)

220V AC / 95W

EXTRA ΚΩΔΙΚΟΣ

Προσθήκη 2 καναλιών SDI 50fps@1080p Προσθήκη 4 καναλιών SDI 100fps@720p Επέκταση σε συνολικά 8 DI / 8 DO Επέκταση σε συνολικά 16 DI / 16 DO

12

2038007 2038009 7018006 7018006 x2

ΚΩΔΙΚΟΣ

Rack Brackets 7012020 Άδεια Λογισμικού Χωρητικότητας έως 500Gb Άδεια Λογισμικού Χωρητικότητας 1~2Τb 036 Άδεια Λογισμικού Χωρητικότητας >2.5Τb 037


CubisNX D1 | Cubitech

of Analog and

CubisNX-D1

Megapixel

• Έως 32ch αναλογικά σε ανάλυση

full D1

• Επιπλέον έως και 4ch

SDI Megapixel (720p/1080p)

• Αρχιτεκτονική Μaster/Slave για

σχεδιασμό πολύ μεγάλων εγκαταστάσεων

• Συνδέεται σε Κ.Λ.Σ. εικόνας

CubisCENTRAL

• Συνδέεται με Access Control • Συνδέεται με POS Το CubisNX-D1 είναι ένα υψηλής απόδοσης δικτυακό καταγραφικό NVR που προσφέρει υψηλή ποιότητα καταγραφής έως και 25fps/ch σε αναλύσεις εικόνας D1. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε τράπεζες, σημεία καταμέτρησης χρημάτων, ταμεία supermarket καθώς και οπουδήποτε η λεπτομέρεια στην εικόνα είναι απαραίτητη. Το CubisNX Software που συμπεριλαμβάνεται με το φιλικό προς τον χρήστη περιβάλλον του, καθιστά τα προηγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά του εύκολα στην χρήση.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

CBNX-04-D1

CBNX-08-D1

CBNX-16-D1

CBNX-24-D1

ΚΩΔΙΚΟΣ 2036001 2036002 2036004 2036006 Video / Audio Είσοδοι 4/4 8/8 16/16 24/24 DIO (max) 8-8 (16-16) Εξόδοι TV-OUT (επιλογή 4xTV-OUT) RS-485 NAI Μέγιστη Ταχύτητα 100fps@D1 200fps@D1 400fps@D1 400fps@D1 Ανάλυση Εγγραφής D1 Μέγιστη Χωρητικότητα Δίσκου 10Tb Άδεια POS / ATM (max) 2(4) 2(8) 2(16) 2(24) Σύνδεση με Access Control (max) 2(256) Cubis NX Remote Software Δωρεάν Σύνδεση με Κ.Λ.Σ. εικόνας CubisCENTRAL Δωρεάν Τροφοδοσία / Κατανάλωση 220V AC / 90W 220V AC / 100W 220V AC / 135W 220V AC / 160W Διαστάσεις 423(M)x423(Π)x161mm(Υ) Βάρος 13.5Kg *Δεν περιλαμβάνεται σκληρός δίσκος. Για τιμές και χωρητικότητες επικοινωνήστε μαζί μας.

CBNX-32-D1 2036008

32/32

400fps@D1

2(32)

220V AC / 170W

EXTRA ΚΩΔΙΚΟΣ

Προσθήκη 2 καναλιών SDI 50fps@1080p Προσθήκη 4 καναλιών SDI 100fps@720p Προσθήκη 4 καναλιών TV-OUT (4xTV-OUT) Επέκταση σε συνολικά 16 DI / 16 DO

2038007 2038009 7016069 7018010

ΚΩΔΙΚΟΣ

Rack Brackets 7012020 Άδεια Λογισμικού Χωρητικότητας έως 500Gb Άδεια Λογισμικού Χωρητικότητας 1~2Τb 036 Άδεια Λογισμικού Χωρητικότητας >2.5Τb 037

13


Cubitech | CubisNX-MP

CubisNX-MP

forCCTV

SDIMegapixel • Συστήματα 2ch, 4ch και 8ch • Έως και 25fps σε κάθε κανάλι στα 720p • Ψηφιακό zoom στο ζωντανό και στο

καταγεγραμμένο video

• Αρχιτεκτονική Μaster/Slave για σχεδιασμό

λύσεων με απεριόριστο αριθμό καμερών υψηλής ευκρίνειας

• Συνδέεται σε Κ.Λ.Σ. εικόνας CubisCENTRAL • Συνδέεται με Access Control • Συνδέεται με POS Το CubisNX-MP είναι ένα υψηλής ευκρίνειας δικτυακό καταγραφικό NVR που υποστηρίζει αποκλειστικά SDI Megapixel κάμερες χρησιμοποιώντας καλώδιο RG-59. Σχεδιασμένο για τους πιο απαιτητικούς χρήστες με συστήματα 2ch, 4ch και 8ch. Το CubisΝΧ-MP είναι μια εξαιρετική λύση όταν και όπου απαιτούνται υψηλής ευκρίνειας εικόνες. Έχει εφαρμογές σε υψηλής ασφάλειας τοποθεσίες που απαιτείται αναγνώριση προσώπων, πινακίδων αυτοκινήτων, νομισμάτων κτλ από μεγάλη απόσταση.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

CBNX-MP2

CBNX-MP4

ΚΩΔΙΚΟΣ 2032004 2032006 Video / Audio Είσοδοι 2/1 4/1 DIO (max) 4-4 RS-485 NAI Μέγιστη Ταχύτητα 50fps@1080p 100fps@720p Ανάλυση Εγγραφής 1080p 720p Μέγιστη Χωρητικότητα Δίσκου 10Tb Άδεια POS / ATM (max) 2(2) 2(4) Σύνδεση με Access Control (max) 2(256) Cubis NX Remote Software Δωρεάν Σύνδεση με Κ.Λ.Σ. εικόνας CubisCENTRAL Δωρεάν Τροφοδοσία / Κατανάλωση 220V AC / 75W 220V AC / 100W Διαστάσεις 423(M)x423(Π)x161mm(Υ) Βάρος 13.5Kg *Δεν περιλαμβάνεται σκληρός δίσκος. Για τιμές και χωρητικότητες επικοινωνήστε μαζί μας.

EXTRA ΚΩΔΙΚΟΣ

Rack Brackets 7012020 Άδεια Λογισμικού Χωρητικότητας έως 500Gb Άδεια Λογισμικού Χωρητικότητας 1~2Τb 036 Άδεια Λογισμικού Χωρητικότητας >2.5Τb 037

14

CBNX-MP8 2032008

8/1

200fps@720p 720p 2(8)

220V AC / 125W


CubisNX Mobile | Cubitech

with wireless video transmission

CubisNX Mobile

• Έως και 4 κάμερες στο όχημα • Solid State HDD • Ενσωματωμένο Wi-Fi και 3G • Συνδέεται σε Κ.Λ.Σ. εικόνας

CubisCENTRAL

Το CubisNX Mobile είναι η ασύρματη λύση για την παρακολούθηση CCTV στόλου οχημάτων απομακρυσμένα. Το ενσωματωμένο 3G επιτρέπει την υψηλής ταχύτητας μετάδοσης σε πραγματικό χρόνο στο κέντρο διαχείρισης. Η αντικραδασμική του τεχνολογία καθώς και ο αποθηκευτικός χώρος Solid State το καθιστούν ιδανικό για τις δύσκολες συνθήκες μέσα στο όχημα.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

CBNX Mobile

ΚΩΔΙΚΟΣ 2022007 Video / Audio Είσοδοι 4/1 DIO (max) 4-2 RS-485 NAI Μέγιστη Ταχύτητα 100fps@D1 Ανάλυση Εγγραφής D1 Μέγιστη Χωρητικότητα Δίσκου 480Gb (SSD) Άδεια POS / ATM (max) 1 Σύνδεση με Access Control (max) 2(256) Cubis NX Remote Software Δωρεάν Σύνδεση με Κ.Λ.Σ. εικόνας CubisCENTRAL Δωρεάν Τροφοδοσία / Κατανάλωση 10 ~ 36V DC / 35W Διαστάσεις 423(M)x423(Π)x161mm(Υ) Βάρος 13.5Kg *Δεν περιλαμβάνεται σκληρός δίσκος (SSD). Για τιμές και χωρητικότητες επικοινωνήστε μαζί μας.

EXTRA ΚΩΔΙΚΟΣ

Εξωτερική Κεραία 3G Τροφοδοτικό Καλώδιο Τροφοδοσίας

3016009 7052202 7052210

ΚΩΔΙΚΟΣ

Άδεια Λογισμικού Χωρητικότητας έως 500Gb Άδεια Λογισμικού Χωρητικότητας 1~2Τb Άδεια Λογισμικού Χωρητικότητας >2.5Τb

036 037

15


Cubitech | CubisNX-AIS

CubisNX-AIS

Hybrid

Solution • Υποστηρίζει αναλογικές, δικτυακές

και SDI κάμερες στο ίδιο σύστημα

• Έως 32ch full D1 αναλογικές, 16

δικτυακές και 4 SDI κάμερες

• Δυνατότητα πολλαπλών TV-OUT

για δημιουργία Control Room

• Συνδέεται σε Κ.Λ.Σ. εικόνας

CubisCENTRAL

• Συνδέεται με Access Control • Συνδέεται με POS • Υποστηρίζει Video Analytics Με την ωριμότητα και την σταθερότητα της σειράς CubisNX το CubisNX-AIS αποτελεί μια εξαιρετικά ευέλικτη λύση που επιτρέπει στον σχεδιαστή συστημάτων CCTV να σχεδιάσει project μικτής τεχνολογίας οδηγώντας σε χαμηλότερα κοστολόγια και χρησιμοποιώντας το καλύτερο που έχει να προσφέρει η κάθε τεχνολογία. Το νέο σύστημα υποστηρίζει μια μεγάλη γκάμα δικτυακών καμερών σε PAL και Megapixel αναλύσεις και ταυτόχρονα αναλογικές κάμερες και SDI κάμερες 720 και 1080p. Έχει ενσωματωμένη ολοκλήρωση με Access Control, POS και μπορεί να συνδεθεί σε Κ.Λ.Σ. εικόνας CubisCENTRAL.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

CBNX-AIS-04

CBNX-AIS-08

CBNX-AIS-16

CBNX-AIS-24

ΚΩΔΙΚΟΣ 2040004 2040006 2040008 2040009 Video / Audio Είσοδοι 4/4 8/8 16/16 24/24 DIO (max) 8-8 (16-16) 8-8 (16-16) 16-16 16-16 Εξόδοι TV-OUT 2x RS-485 NAI Μέγιστη Ταχύτητα 100fps@D1 200fps@D1 400fps@D1 600fps@D1 Ανάλυση Εγγραφής D1 Μέγιστη Χωρητικότητα Δίσκου 10Tb Άδεια POS / ATM (max) 1 2 2 2 Σύνδεση με Access Control (max) 2(256) Cubis NX Remote Software Δωρεάν Σύνδεση με Κ.Λ.Σ. εικόνας CubisCENTRAL Δωρεάν Τροφοδοσία / Κατανάλωση 220V AC / 80W 220V AC / 90W 220V AC / 120W 220V AC / 135W Διαστάσεις 423(M)x423(Π)x161mm(Υ) Βάρος 13.5Kg *Δεν περιλαμβάνεται σκληρός δίσκος. Για τιμές και χωρητικότητες επικοινωνήστε μαζί μας.

CBNX-AIS-32 2040010

32/32 16-16

800fps@D1

2

220V AC / 150W

EXTRA ΚΩΔΙΚΟΣ

Πακέτο επέκτασης 4 καναλιών IP Επέκταση 4 καναλιών SDI 100fps@720p Επέκταση σε συνολικά 16 DI / 16 DO Rack Bracket

16

ΚΩΔΙΚΟΣ

7045050

4xTV-OUT

7016085

2038009

2xHDMI (VDC7002HDMI)

7016086

7016088

Άδεια Λογισμικού Χωρητικότητας 1~2Τb Άδεια Λογισμικού Χωρητικότητας >2.5Τb

7012020

036 037

*Η Άδεια Λογισμικού Χωρητικότητας έως 500Gb είναι Δωρεάν


CubisNX-AIS| Cubitech

Τριπλά Υβριδικό CubisNX-AIS

POWER

RESET

HDD

IP

Analog

SDI

Επιλογή Καμερών Δικτυακών - IP CB-DIPHD2810IR-3

CB-BIPHD560IR-3

CB-BXIPHD-3

Επιλογή Καμερών SDI Megapixel CB-DHD3516IR-1.3

CB-BHD560IR-1.3

CB90MP

CB-XHD58-1.3

17


Cubitech | CubisNX-IP

CubisNX-IP

IP Video

Managment • Υποστηρίζει μεγάλη γκάμα

δικτυακών καμερών

• Με διαφορετικές αναλύσεις έως

και 10Mp

• Συνδέεται σε Κ.Λ.Σ. εικόνας

CubisCENTRAL

• Συνδέεται με Access Control • Συνδέεται με POS • Υποστηρίζει Video Analytics

Βασισμένο στην τεχνολογία Cubis-AIS το Cubis-AIS-IP αποτελεί μια καθαρή λύση για καταγραφή δικτυακών καμερών. Υποστηρίζει Video Analytics καθώς και μεγάλη γκάμα δικτυακών καμερών μέσω του πρωτοκόλλου OnVif. Τα συστήματα της Cubitech προσφέρονται με το αντίστοιχο hardware που επιτρέπει στον σχεδιαστή να κοστολογήσει τη λύση σωστά χωρίς αναζήτηση ξεχωριστού hardware.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

CBNX-IP-4

CBNX-IP-8

CBNX-IP-16

CBNX-IP-24

CBNX-IP-32

ΚΩΔΙΚΟΣ 2042004 2042006 2042008 2042010 2042012 Video Είσοδοι 4 8 16 24 32 Ανάλυση Εγγραφής QCIF, CIF, 2CIF, 4CIF, QVGA,VGA, D1, 1.3MP, 3MP, 5MP, 10MP Μέγιστη Χωρητικότητα Δίσκου 10Tb Άδεια POS / ATM 1 1 1 2 2 Σύνδεση με Access Control (max) 2(256) Cubis NX Remote Software Δωρεάν Σύνδεση με Κ.Λ.Σ. εικόνας CubisCENTRAL Δωρεάν Τροφοδοσία 220V AC Διαστάσεις 423(M)x423(Π)x161mm(Υ) Βάρος 13.5Kg *Δεν περιλαμβάνεται σκληρός δίσκος. Για τιμές και χωρητικότητες επικοινωνήστε μαζί μας.

EXTRA ΚΩΔΙΚΟΣ

Rack Brackets 7012020 Άδεια Λογισμικού Χωρητικότητας έως 500Gb Άδεια Λογισμικού Χωρητικότητας 1~2Τb 036 Άδεια Λογισμικού Χωρητικότητας >2.5Τb 037

18

CBNX-IP-64 2042014

64

2


CubisCENTRAL |Cubitech

CubisCENTRAL CubisNX Συναγερμός

CubisNX-D1

Access Control

CubisNX-MP

IP Κάμερες

CubisNX Mobile

TVT

CubisNX-AIS

CubisNX-IP

Το CubisCENTRAL αποτελεί μια κεντρική κονσόλα διαχείρισης και λήψης σημάτων συναγερμού (από κάμερες) από όλα τα καταγραφικά Cubis. Προσφέρει τη δυνατότητα κεντροποιημένης διαχείρισης,ρύθμισης, απομακρυσμένου συγχρονισμού εικόνας καθώς και απομακρυσμένη αποθήκευση video συναγερμών.

19


σε Συνεργασία με το Software

Καταγραφικά | TD2300SE

• Ταχύτατη μετάδοση (αλγόριθμος

TD2304SE

συμπίεσης H.264) έως και 25fps ανά κανάλι.

• Χειρισμός PTZ κάμερας, 4 είσοδοι

ήχου για καταγραφή και μία έξοδος για αναπαραγωγή.

• Θύρα USB (2.0), τηλεχειριστήριο,

ποντίκι

TD2308SE

• Λειτουργικό σύστημα Linux

TD2316SE

Μετάδοση σε περιβάλλον iOS (iPhone, iPad), για Android, για Blackberry, για Symbian ή για Windows Mobile.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Είσοδος Video / Audio Έξοδος Video / Audio Καταγραφή D1 ή 4CIF Καταγραφή CIF Τύπος Καταγραφής Κανάλια Προβολής Τύπος Αναζήτησης DVD Είσοδος / Έξοδος Συναγερμού Δίσκοι HDD Δίκτυο / Μετάδοση Εξωτερικοί Δίσκοι Τροφοδοσία / Κατανάλωση Διαστάσεις Βάρος

20

TD2304SE

TD2308SE

TD2316SE

8/4 16 / 4 1xBNC, 1xSpot, 1xVGA / 1 25fps 50fps 100fps 100fps 200fps 400fps Χειροκίνητα, χρονοδιάγραμμα, ανίχνευση κίνησης αισθητήρα 4 κανάλια 8 κανάλια 16 κανάλια Ώρα, συμβάν, αναζήτηση στο αρχείο ΟΧΙ 4 / 1 κανάλια 8 / 1 κανάλια 16 / 1 κανάλια 1χ SATA 10/100Μbps / πολλαπλά stream Όχι 12V DC / 15W 12V DC / 20W 12V DC / 25W 300(Μ)x260(Π)x58mm(Υ) 2Kg 4/4


σε Συνεργασία με το Software

TD2500HE | Καταγραφικά

• Ταχύτατη μετάδοση

(αλγόριθμος συμπίεσης H.264) έως και 25fps ανά κανάλι.

TD2508HE HDMI

• Με έξοδο HDMI για σύνδεση σε

τηλεόραση ή οθόνη

• Χειρισμός PTZ κάμερας, 4

είσοδοι ήχου για καταγραφή και μία έξοδος για αναπαραγωγή

• Θύρα USB (2.0), τηλεχειριστήριο,

ποντίκι

• Συμβατό με δίκτυο ταχύτητας

TD2516HE HDMI

1.000Mbps

Μετάδοση σε περιβάλλον iOS (iPhone, iPad), για Android, για Blackberry, για Symbian ή για Windows Mobile.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Είσοδος Video / Audio Έξοδος Video / Audio Καταγραφή D1 ή 4CIF Καταγραφή CIF Τύπος Καταγραφής Κανάλια Προβολής Τύπος Αναζήτησης DVD Είσοδος / Έξοδος Συναγερμού Δίσκοι HDD Δίκτυο / Μετάδοση Εξωτερικοί Δίσκοι Τροφοδοσία / Κατανάλωση Διαστάσεις Βάρος

TD2508HE HDMI

TD2516HE HDMI

8/4 16 / 4 1xBNC, 1xSpot, 1xVGA, 1xHDMI / 1 200fps 400fps 200fps 400fps Χειροκίνητα, χρονοδιάγραμμα, ανίχνευση κίνησης αισθητήρα 8 κανάλια 16 κανάλια Ώρα, συμβάν, αναζήτηση στο αρχείο, φωτογραφία Επιλογή* 8 / 1 κανάλια 16 / 1 κανάλια 2x SATA 3x SATA 10/100/1000Μbps / πολλαπλά stream Όχι 12V DC / 20W 12V DC / 25W 430(Μ)x400(Π)x55mm(Υ) 6Kg

*Τοποθέτηση DVD κατόπιν παραγγελίας

21


σε Συνεργασία με το Software

Καταγραφικά | TD2500FD

• Ταχύτατη μετάδοση (αλγόριθμος

TD2508FD HDMI

συμπίεσης H.264) και με έξοδο loopout

• Με έξοδο HDMI για σύνδεση σε

τηλεόραση ή οθόνη

• Χειρισμός PTZ κάμερας, 4 είσοδοι ήχου

για καταγραφή και μία έξοδος για αναπαραγωγή

• Θύρα USB (2.0), τηλεχειριστήριο,

ποντίκι

• Συμβατό με δίκτυο ταχύτητας

1.000Mbps

TD2516FD HDMI

Μετάδοση σε περιβάλλον iOS (iPhone, iPad), για Android, για Blackberry, για Symbian ή για Windows Mobile.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Είσοδος Video / Audio Έξοδος Video / Audio Καταγραφή D1 ή 4CIF Καταγραφή CIF Τύπος Καταγραφής Κανάλια Προβολής Τύπος Αναζήτησης DVD Είσοδος / Έξοδος Συναγερμού Δίσκοι HDD Δίκτυο / Μετάδοση Εξωτερικοί Δίσκοι Τροφοδοσία / Κατανάλωση Διαστάσεις Βάρος

22

TD2508FD HDMI

TD2516FD HDMI

8/8 16 / 16 1xBNC, 1xSpot, 1xVGA, 1xHDMI, Loopout / 1 200fps 400fps 200fps 400fps Χειροκίνητα, χρονοδιάγραμμα, ανίχνευση κίνησης αισθητήρα 8 κανάλια 16 κανάλια Ώρα, συμβάν, αναζήτηση στο αρχείο, φωτογραφία Επιλογή* 8 / 4 κανάλια 16 / 4 κανάλια 8x SATA 8x SATA 10/100/1000Μbps / πολλαπλά stream 2x eSATA 220V AC / 50W 220V AC / 65W 430(M)x420(Π)x90mm(Υ) 7.30Κg 7.50Kg

*Τοποθέτηση DVD κατόπιν παραγγελίας


σε Συνεργασία με το Software TD-2708XD-F HDMI

TD-2708XD-F | Καταγραφικά

SDI Megapixel • Real Time Standalone DVR

που υποστηρίζει 4 αναλογικές και 4 SDI Megapixel κάμερες

• Υποστηρίζει PTZ κάμερες με

2 RS485 θύρες και 6 δίσκους (4 εσωτερικούς και 2 εξωτερικούς)

• Συμβατό με δίκτυο ταχύτητας

1.000Mbps

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

TD-2708XD-F HDMI

Είσοδος Video / Audio 4χSDI, 4xBNC / 4x Έξοδος Video / Audio 1xVGA, 1xHDMI, Loopout / 1 Καταγραφή D1 ή 4CIF 100fps Καταγραφή CIF 100fps Τύπος Καταγραφής Χειροκίνητα, χρονοδιάγραμμα, ανίχνευση κίνησης αισθητήρα Κανάλια Προβολής 1 / 4 κανάλια Τύπος Αναζήτησης Ώρα, συμβάν, αναζήτηση στο αρχείο, φωτογραφία DVD Επιλογή* Είσοδος / Έξοδος Συναγερμού Δίσκοι HDD Δίκτυο / Μετάδοση Εξωτερικοί Δίσκοι Τροφοδοσία / Κατανάλωση Διαστάσεις Βάρος

8 / 4 κανάλια 4χ SATA 10/100/1000Μbps / πολλαπλά stream 2x eSATA 220V AC / 70W 430(W)x420(D)x90mm(H) 7.62Kg

Μετάδοση σε περιβάλλον iOS (iPhone, iPad), για Android, για Blackberry, για Symbian ή για Windows Mobile.

*Τοποθέτηση DVD κατόπιν παραγγελίας

Επιλογή Καμερών SDI Megapixel CB-DHD3516IR-1.3

CB-BHD560IR-1.3

CB90MP

CB-XHD58-1.3

23


Ετικέτες | Κάμερες

ICR Μηχανικό φίλτρο που εφαρμόζεται μπροστά από τον αισθητήρα CCD και απομονώνει το υπέρυθρο φως κατά τη διάρκεια της ημέρας προς αποφυγή αλοιώσεων στα χρώματα. Το βράδυ το φίλτρο αφαιρείται αυτόματα προσφέροντας καλύτερη ποιότητα εικόνας.

IR LED Είναι φωτοδίοδοι οι οποίες εκπέμπουν υπέρυθρο φως το οποίο δεν είναι ορατό στο ανθρώπινο μάτι. Χρησιμοποιούνται κατα κόρον στις εγκαταστάσεις CCTV αφού επιτρέπουν της λήψη εικόνων υψηλής ευκρίνειας στο απόλυτο σκοτάδι.

OSD MENU Μας δίνει τη δυνατότητα παραμετροποίησης της κάμερας με τη χρήση ηλεκτρονικού μενού το οποίο εμφανίζεται στην εικόνα.

VANDAL-PROOF Ειδικά σχεδιασμένες κάμερες για αυξημένη αντοχή σε χτυπήματα και βανδαλισμούς.

WDR Παρέχει καθαρή και σωστή εικόνα ακόμα και σε περιπτώσεις που υπερβολικός φωτισμός εναλλάσσεται συνεχώς ή υπάρχει έντονος εμπρόσθιος φωτισμός.

HSBLC Επιτρέπει την αναγνώριση πινακίδων κατά τη νυχτερινή λήψη.

WHITE BALANCE Επιτρέπει στη κάμερα να αυτορυθμίζει την απόχρωση του άσπρου ανάλογα με τον τύπο της εγκατάστασης (εσωτερική, εξωτερική).

EXTERNAL CONTROL Εύκολη εξωτερική ρύθμιση του φακού για την εστίαση της εικόνας.

HLC Αναγνωρίζει πηγές υψηλού φωτισμού (π.χ φώτα από προβολείς αυτοκινήτου) και τις απομονώνει ώστε να μην επηρεάζουν την εικόνα και να επιτρέπουν την εμφάνιση λεπτομερειών στην εικόνα.

2D-NR Ψηφιακό φίλτρο απομάκρυνσης θορύβου κατά τη νυχτερινή λήψη.

SENS UP Ψηφιακή ενίσχυση της φωτεινότητας σε περιπτώσεις χαμηλού φωτισμού.

24


Κάμερες­­| Ετικέτες

BLOWER Ενσωματωμένος εσωτερικός ανεμιστήρας ο οποίος ψύχει τη κάμερα σε περίπτωση υψηλής εξωτερικής θερμοκρασίας.

HEATER Ενσωματωμένη αντίσταση η οποία θερμαίνεται σε περίπτωση χαμηλής εξωτερικής θερμοκρασίας.

ATR (Adaptive Tone Reproduction) Δίνει τη δυνατότητα σε κάμερες να βελτιώσουν την αντίθεση και την ευκρίνεια σε περιπτώσεις χαμηλού φωτισμού και έντονου φωτισμού που υπάρχουν στην ίδια εικόνα.

SMPTE 292M Ψηφιακό πρωτόκολλο επικοινωνίας για κάμερες τύπου SDI που επιτρέπει τη λήψη εικόνων υψηλής ευκρίνειας.

Η.264 Πρωτόκολλο επικοινωνίας για δικτυακές κάμερες IP.

Πίνακας Φωτεινότητας Φωτεινότητα LUX

100K 10K 1000 100 Ηλιοφάνεια Ημέρα Συννεφιασμένη Βροχερή Ημέρα Ημέρα Προτεινόμενη Standard κάμερα Κάμερα

10 Δύση Ηλίου

4 0.1 0.01 0.001 0.0001 Έναστρη Συννεφιασμένη Λυκόφως Πανσέληνος 1/4 Φεγγάρι Νύχτα Νύχτα Day & Night ή IR κάμερα

Πίνακας Οπτικής Γωνίας Φακών Φακός 2.8mm 3.6mm 6mm 8mm 12mm 16mm 25mm 35mm 50mm 75mm 85mm

Γωνία Θέασης CCD 1/3” CCD 1/4” 94o 70o 45o 33o 23o 17o 11o 8o 6o 4o 3o

63o 54o 33o 26o 17o 13o 8o 6o 4o 3o 2o

Πίνακας Αναγνώρισης Αντικειμένων Αναγνώριση στα... CCD 1/3” CCD 1/4” 2.5m 3.4m 5.7m 7.6m 11.3m 15.1m 23.6m 33.1m 47.2m 70.8m 80.3m

3.6m 4.6m 7.7m 10.3m 15.4m 20.5m 32.1m 44.9m 64.2m 96.2m 109.1m

Ανίχνευση

Παρατήρηση

10%

25%

Αναγνώριση

Εντόπιση

50%

100%

25


Κάμερες | Σειρά VLC

Σταθερού Φακού

EF-S4236

EF-S6036O

R DN

• WDR equivalent

Κάμερα με 420TVL, φακό 3.6mm και IR για 15 μέτρα

Κάμερα με 600TVL, φακό 3.6mm, IR για 15 μέτρα και OSD μενού

145

145

OSD Control Button

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Συσκευή απεικόνισης Ανάλυση Φακός Ελάχιστη φωτεινότητα IR Led Απόσταση IR Βαθμός προστασίας Αναλογία σήματος / θορύβου Έξοδος εικόνας Τροφοδοσία Κατανάλωση Διαστάσεις Βάρος * Βάση διαχείρισης καλωδίων

26

EF-S4236

EF-S60360

1/3” Sony Super HAD 420TVL

1/3” Sony Exview HAD II 600TVL

3.6mm 0.001Lux IR on 24 IR Led, Φ5, 850nm 15m IP 67 περισσότερα από 48 dB περισσότερα από 54 dB 1.0V p-p, 75 Ohm BNC 12V DC 250mA 145(M)x58(Π)x73mm(Y) 250g

DC In Video out


Σειρά­VLC­| Κάμερες

Σταθερού Φακού

EF-M6040ICO

True Day/Night με 600TVL, φακό 4.0mm, IR για 15 μέτρα και OSD μενού

ICR

R DN

• WDR equivalent

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Συσκευή απεικόνισης Ανάλυση Φακός Ελάχιστη φωτεινότητα IR Led Απόσταση IR Βαθμός προστασίας Αναλογία σήματος / θορύβου Έξοδος εικόνας Τροφοδοσία Κατανάλωση Διαστάσεις Βάρος * Βάση διαχείρισης καλωδίων

EF-M6040ICO 1/3” Sony Exview HAD II 600TVL 4mm 0.001Lux IR on 12 IR Led, Φ8, 850nm 15m IP 67 περισσότερα από 54 dB 1.0 V p-p, 75 Ohm BNC 12V DC 250mA 236(M)x93(Π)x86mm(Y) 560g

27


Κάμερες | Σειρά­VLC

Varifocal

EF-LW4249

EF-LW6049

ICR R DN

EF-LW6028

• WDR equivalent

EF-LW4249 Κάμερα με 420TVL, φακό 4~9mm και IR για 30 μέτρα.

EF-LW6049 True Day/Night με 600TVL, φακό 4~9mm, IR για 30 μέτρα και OSD μενού.

EF-LW6028 True Day/Night με 600TVL, φακό 2,8~12mm, IR για 30 μέτρα και OSD μενού.

ICR R DN

• WDR equivalent

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Συσκευή απεικόνισης Ανάλυση Φακός Ελάχιστη φωτεινότητα IR Led Απόσταση IR Βαθμός προστασίας Αναλογία σήματος / θορύβου Έξοδος εικόνας Τροφοδοσία Κατανάλωση Διαστάσεις Βάρος * Βάση διαχείρισης καλωδίων

28

EF-LW4249

EF-LW6049

EF-LW6028

1/3” Sony Super HAD 420TVL 4 ~ 9mm 0.01Lux IR on

1/3” Sony Exview HAD II 600TVL 4 ~ 9mm 0.001Lux IR on 30 IR Led, Φ8, 850nm 30m IP 67 περισσότερα από 54 dB 1.0V p-p, 75 Ohm BNC 12V DC 500mA 245(M)x98(Π)x140mm(Y) 960g

1/3” Sony Exview HAD II 600TVL 2.8 ~ 12mm 0.001Lux IR on

περισσότερα από 48 dB

περισσότερα από 54 dB


Σειρά­VLC­| Κάμερες

Varifocal

EF-L6035ICO

True Day/Night κάμερα εξωτερικού χώρου 600TVL με φακό 3,5~16mm, IR για 40m και OSD μενού.

R DN

ICR • WDR equivalent

100

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Συσκευή απεικόνισης Ανάλυση Φακός Ελάχιστη φωτεινότητα IR Led Απόσταση IR Βαθμός προστασίας Αναλογία σήματος / θορύβου Έξοδος εικόνας Τροφοδοσία Κατανάλωση Διαστάσεις Βάρος * Βάση διαχείρισης καλωδίων

EF-L6035ICO 1/3” Sony Exview HAD II 600TVL 3.5 ~ 16mm 0.001Lux IR on 18 IR Led, Φ8, 850nm 40m IP 67 περισσότερα από 54 dB 1.0V p-p, 75 Ohm BNC 12V DC 310mA 259(M)x100(Π)x120mm(Y) 1.23Kg

259 120 Bottom Adjusting

DC In Video out

OSD Control Button

29


Κάμερες | Σειρά­VLC

Σταθερού Φακού

EFD-4236IR

EFD-6036IRO

HLC

R DN

• WDR equivalent

Κάμερα από αλουμίνιο με 420TVL, φακό 3.6mm και IR για 15 μέτρα

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Συσκευή απεικόνισης Ανάλυση Φακός Ελάχιστη φωτεινότητα IR Led Απόσταση IR Βαθμός προστασίας Αναλογία σήματος / θορύβου Έξοδος εικόνας Τροφοδοσία Κατανάλωση Διαστάσεις Βάρος

30

Κάμερα από αλουμίνιο με 600TVL, φακό 3.6mm και IR για 15 μέτρα

EFD-4236IR

EFD-6036IRO

1/3” Sony Super HAD 420TVL

1/3” Sony Εχview HAD ΙΙ 600TVL

3.6mm 0.001Lux IR on 24 IR Led, Φ5, 850nm 15m IP 67 περισσότερα από 48 dB περισσότερα από 54 dB 1.0V p-p, 75 Ohm BNC 12V DC 250mA 93(Δ)x75.5mm(Y) 410g

75.5


Σειρά­VLC­| Κάμερες

Varifocal

EFD-4249IR

EFD-6049IRO

Κάμερα από αλουμίνιο με 420TVL, φακό 4~9mm και IR για 30 μέτρα

True Day/Night από αλουμίνιο με 600TVL, φακό 4~9mm και IR για 30 μέτρα

ICR R DN

HLC

• WDR equivalent

EFD-6028IRO

EFD-6028IROA

True Day/Night από αλουμίνιο με 600TVL, φακό 2.8~12mm και IR 30 μέτρα

ICR

Anti-vandal True Day/Night με 600TVL, φακό Auto-Iris 2.8~12mm και IR για 30 μέτρα.

ICR HLC

R DN

HLC

• WDR equivalent

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Συσκευή απεικόνισης Ανάλυση Φακός Ελάχιστη φωτεινότητα IR Led Απόσταση IR Βαθμός προστασίας Αναλογία σήματος / θορύβου Έξοδος εικόνας Τροφοδοσία Κατανάλωση Διαστάσεις Βάρος

R DN

• WDR equivalent

EFD-4249IR 1/3” Sony Super HAD 420TVL 4 ~ 9mm 12 IR Led, Φ8, 850nm IP 67 περισσότερα από 48 dB

119(Δ)x83.66mm(Y) 750g

EFD-6049IRO

EFD-6028IRO

1/3” Sony Exview HAD II 1/3” Sony Exview HAD II 600TVL 600TVL 4 ~ 9mm 2.8 ~ 12mm 0.001Lux IR on 12 IR Led, Φ8, 850nm 12 IR Led, Φ8, 850nm 30m IP 67 IP 67 περισσότερα από 54 dB περισσότερα από 54 dB 1.0V p-p, 75 Ohm BNC 12V DC 250mA 119(Δ)x83.66(Y) 119(Δ)x83.66(Y) 750g 750g

EFD-6028IROA 1/3” Sony Exview HAD II 600TVL 2.8 ~ 12mm 36 IR Led, Φ5, 850nm IP 66 περισσότερα από 54 dB

150(Δ)x99.3(Y) 2.7Κg

31


Κάμερες | Σειρά­VLC

Εσωτερικές

EFD-6036PO

EFD-6028POA

HLC

R DN

ICR

• WDR equivalent

Συσκευή απεικόνισης Ανάλυση Φακός Ελάχιστη φωτεινότητα Βαθμός προστασίας Αναλογία σήματος / θορύβου Έξοδος εικόνας Τροφοδοσία Κατανάλωση Διαστάσεις Βάρος

32

R DN

• WDR equivalent

Κάμερα 600TVL, φακό 3.6mm για εσωτερική χρήση

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

HLC

Κάμερα 600TVL, φακό Auto-Iris 2.8 ~ 12mm για εσωτερική χρήση

EFD-6036PO

EFD-6028POA

1/3” Sony Exview HAD II 600TVL 3.6mm 2.8 ~ 12mm 0.001Lux IP 65 περισσότερα από 54 dB 1.0V p-p, 75 Ohm BNC 12V DC 150mA 97(Δ)x72(Y) 128(Δ)x91(Y) 155g 220g


Σειρά­Professional­| Κάμερες

Varifocal

CBW-63R20

CB90 True Day/Night με 600/700TVL, φακό 2,8~12mm, IR για 20 μέτρα. OSD μενού και Sens Up.

ICR HLC

True Day/Night με Winner5 CCD, 600/700TVL, φακό 2,8~12mm και IR για 40 μέτρα. OSD μενού και Sens Up.

ICR

HLC

R DN

R DN

CB-BDN100ΗΒ 2.8~12

CB-BDN100ΗΒ 9~22 True Day/Night με Winner5 CCD, 600/700TVL, φακό 2,8~12mm και IR για 60 μέτρα. OSD μενού, Sens Up, heater και blower.

ICR

HLC

R DN

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

CBW-63R20

Συσκευή απεικόνισης

1/3” Sony Super HAD II CCD

Ανάλυση Φακός Ελάχιστη φωτεινότητα IR Led Απόσταση IR Βαθμός προστασίας Αναλογία σήματος / θορύβου Έξοδος εικόνας Τροφοδοσία Κατανάλωση Διαστάσεις Βάρος * Βάση διαχείρισης καλωδίων

2.8 ~ 12mm 0.01Lux (Sens up) 20 IR Led, Φ5, 850nm 15 ~ 20m περισσότερα από 50 dB

280mA 124(M)x80.8(Y)x83.5mm(Δ) 450g

True Day/Night με Winner5 CCD, 600/700TVL, φακό 9~22mm και IR για 60 μέτρα. OSD μενού, Sens Up, heater και blower.

ICR

CB90

HLC

R DN

CB-BDN100ΗΒ 2.8~12

CB-BDN100ΗΒ 9~22

1/3” Sony Super 1/3” Sony Super HAD II CCD (Winner 5) HAD II CCD (Winner 5) 600TVL (Color), 700TVL (B/W) 2.8 ~ 12mm, Auto-Iris 2.8 ~ 12mm, Auto-Iris 0.00003Lux (Sens up) 0.00003Lux (Sens up) 40 IR Led, Φ5, 850nm 70 IR Led, Φ5, 850nm 40m 60m IP 66 περισσότερα από 52 dB περισσότερα από 52 dB 1.0V p-p, 75 Ohm Composite 12V DC 1500mA 1500mA 116(M)x83(Π)x83mm(Y) 230(M)x105(Π)x110mm(Y) 1.68Kg 3Kg

1/3” Sony Super HAD II CCD (Winner 5) 9 ~ 22mm, Auto-Iris 0.00003Lux (Sens up) 70 IR Led, Φ5, 850nm 60m περισσότερα από 52 dB

1500mA 230(M)x105(Π)x110mm(Y) 3Kg

33


Κάμερες | Σειρά­Professional

Varifocal

CB-BDN200HB

ICR

HLC

R DN

220mm

113mm

True Day/Night με Winner5 CCD, 600/700TVL, φακό 3,5~16mm και IR για 100 μέτρα. OSD μενού, Sens Up heater, blower και βάση διαχείρισης καλωδίων.

475mm

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Συσκευή απεικόνισης Ανάλυση Φακός Ελάχιστη φωτεινότητα IR Led Απόσταση IR Βαθμός προστασίας Αναλογία σήματος / θορύβου Έξοδος εικόνας Τροφοδοσία Κατανάλωση Διαστάσεις Βάρος * Βάση διαχείρισης καλωδίων

34

CB-BDN200HB

1/3” Sony Super HAD II CCD (Winner5) 600TVL (Color), 700TVL (B/W) 3.5 ~ 16mm, Auto-Iris 0.00003Lux (Sens up) 100 IR Led, Φ5, 850nm 100m IP 66 περισσότερα από 52 dB 1.0V p-p, 75 Ohm Composite 12V DC 1.500mA 240(M)x140(Π)x113mm(Υ) 4.5Kg

Εύκολη ρύθμιση φακού

Ενσωματωμένο heater και blower


Σειρά­Professional­| Κάμερες

Varifocal

CB-DDNAI90

ICR

CB-DDNAI100

HLC

R DN

ICR

HLC

R DN

Κάμερες με Winner5 CCD, 600/700TVL, φακό 2.8~12mm, IR για 35 μέτρα και Sens Up. Η DDNA100 έχει smoke bubble.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Συσκευή απεικόνισης Ανάλυση Φακός Ελάχιστη φωτεινότητα IR Led Απόσταση IR Βαθμός προστασίας Αναλογία σήματος / θορύβου Έξοδος εικόνας Τροφοδοσία Κατανάλωση Διαστάσεις Βάρος

CB-DDNAI90

CB-DDNAI100

1/3” Sony Super HAD II CCD (Winner 5) 600TVL (Color), 700TVL (B/W) 2.8 ~ 12mm, Auto-Iris 0.00003Lux (Sens up) 30 IR Led, Φ5, 850nm 36 IR Led, Φ5, 850nm 35m IP 66 περισσότερα από 52dB 1.0V p-p, 75 Ohm Composite 12V DC 1000mA 100(Δ)x103mm(Υ) 1.23Kg 1.26Kg

DOME CB-BR001

Βάση Wall mount αλουμινίου για την κάμερα CB-DDNAI100.

35


Κάμερες | Σώμα­&­Φακός

CB-BXDN90

CB-BXDNP

CB-BXDN100

SSNR3 (Super Noise Reduction) R DN

SDNR3 (Super Digital Noise Reduction) Ultra-Wide Dynamic Range per-pixel ICR

R DN

ICR R DN

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

CB-BXDN90

Συσκευή απεικόνισης 1/3” Sony Super HAD II CCD Ανάλυση 600TVL Ψηφιακό zoom 1 ~ 16x Ελάχιστη φωτεινότητα 0.0001 (B/W), Auto-Iris Αναλογία σήματος / θορύβου περισσότερα από 52 dB Έξοδος εικόνας Τροφοδοσία Κατανάλωση 150mA Διαστάσεις 120(M)x60(Π)x55mm(Y) Βάρος 400g * Δεν περιλαμβάνεται φακός και βάση στήριξης

LNS2812IR

CCD Εστίαση φακού

1/4”, F 1.4 2.8 ~ 12mm

Οπτική γωνία 93.95o ~ 28.07o Τύπος φακού Aspherical OXI IR Corrected NAI Διαστάσεις 45.6(B)x47(Y)χ71.6mm(M)

36

CB-BXDN100

CB-BXDNP

1/3” Sony Super HAD II CCD (Winner 5) 600TVL (Color), 700TVL (B/W) 1 ~ 16x 0.00003 (B/W), Auto-Iris περισσότερα από 52 dB 1.0V p-p, 75 Ohm Composite 12V DC 150mA 120(M)x60(Π)x55mm(Y) 390g

1/3” Pixim Seawolf WDR 690TVL 1 ~ 8x 0.003 DSS on, Auto-Iris περισσότερα από 53 dB

VIR3080ASD

LNS0550

1/3”, F 1.0 3.0 ~ 8.0mm

200mA 126(M)x66(Π)x57mm(Y) 550g

LNS0660

1/3”, F 1.4 5 ~ 50mm

1/3”, F 1.4 6 ~ 60mm

61.93o ~ 6.87o

53.13o ~ 5.72o

OXI OXI 38.4(B)x45.1(Y)χ80.3mm(M)

OXI OXI 44(B)x43.8(Y)χ75.9mm(M)

134.3o ~ 42.30o CS, DC Auto-Iris NAI NAI 33(B)x45.99(Y)χ48.2mm(M)


Κρυφές | Κάμερες

EFP-6037PO

SWANPIRCOL

Κρυφή κάμερα τύπου radar

Κρυφή κάμερα με radar και μικρόφωνο, με δυνατότητα Pet immunity

GC3STAT

GC3JB

EFU-6036PO

Κρυφή κάμερα με ενσωματωμένο θερμοστάτη

Κρυφή κάμερα σε κουτί διακλάδωσης

Κάμερα οροφής τύπου spot

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Συσκευή απεικόνισης Ανάλυση Φακός Ελάχιστη φωτεινότητα Βαθμός προστασίας Αναλογία σήματος / θορύβου Έξοδος εικόνας Τροφοδοσία Κατανάλωση Διαστάσεις (Μ)χ(Π)χ(Υ) Βάρος

EFP-6037PO

SWANPIRCOL

1/3” Sony Exview HAD II 600TVL 3.7mm pin hol 0.001Lux περισσότερα από 54 dB

1/3” Sony CCD

12V DC 150mA 105x70x107mm 155g

12V - 16V DC 100mA 38x61x123mm 135g

420TVL 3.6mm pin hol 0.5Lux περισσότερα από 48 dB

GC3STAT

GC3JB

1/3” Sony Super 1/3” Sony HAD HAD II CCD 380TVL 380TVL 3.6mm pin hol 3.6mm pin hol 0.5Lux 0.5Lux περισσότερα περισσότερα από 45 dB από 45 dB 1.0V p-p, 75 Ohm Composite 12V DC 12V DC 100mA 150mA 70x70x28mm 80x80x50mm 80g 80g

EFU-6036PO 1/3” Sony Exview 600TVL (Color) 3.6mm 0.01Lux IP 65 περισσότερα από 54 dB 12V DC 150mA 98(Δ)x60mm(Y) 300g

37


Κάμερες | SDI­Megapixel

CB-DHD3516IR-1.3

ICR

CB-BHD560IR-1.3

R DN

ICR

CB-90MP-2.1 CB-DHD3516IR-1.3 High Definition 1.3 Megapixel Dome (720p) με φακό 3,5~16mm.

CB-BHD560IR-1.3 High Definition 1.3 Megapixel Bullet (720p) με φακό 5~60mm. Motorized φακός για την επιλογή του zoom.

CB-90MP-2.1 ICR

38

High Definition 2.1 Megapixel Bullet (1080p) με φακό 2,8~12mm.

R DN

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

CB-DHD3516IR-1.3

Συσκευή απεικόνισης Ανάλυση Φακός Ελάχιστη φωτεινότητα IR Led Απόσταση IR Βαθμός προστασίας Αναλογία σήματος / θορύβου Έξοδος εικόνας Τροφοδοσία Κατανάλωση Διαστάσεις Βάρος * Βάση διαχείρισης καλωδίων

1.3M Progressive Scan περισσότερα από 800TVL 3.5 ~ 16mm 0Lux IR on 21 IR Led, Φ5, 850nm 20m IP 66

600mA 164(Δ)x121.5mm(Y) 1.9Κg

CB-BHD560IR-1.3 1.3M Progressive Scan περισσότερα από 800TVL 5 ~ 60mm 0Lux IR on 14 IR Led, Φ8, 850nm 30m IP 67 περισσότερα από 50 dB HD-SDI Output (SMPTE 292M) 12V DC 1000mA 297(M)x101(Π)x143.3mm(Y) 1.85Κg

CB-90MP-2.1 2.1M Progressive Scan περισσότερα από 1000TVL 2.8 ~ 12mm 0.0008Lux (B/W) DSS on 40 IR Led, Φ5, 850nm 40m IP 66

1000mA 166(M)x83(Π)x83mm(Y) 1.3Κg


SDI­Megapixel­­| Κάμερες

CB-XHD58-1.3

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

R DN

ICR

Συσκευή απεικόνισης Ανάλυση Ελάχιστη φωτεινότητα Αναλογία σήματος / θορύβου Έξοδος εικόνας Τροφοδοσία Κατανάλωση Διαστάσεις

CB-XHD58-1.3 1.3M Progressive Scan περισσότερα από 800TVL 0.5Lux DSSx2 περισσότερα από 50 dB HD-SDI Output (SMPTE 292M) 12V DC 400mA 126.5(M)x66(Π)x57mm(Y)

Βάρος

800g

Φακοί Megapixel YV4.3X2.8SA-SA2L 3MP

LNS-MP/2885 1.3MP

CCD 1/3”, F 1.4 Εστίαση φακού 2.8 ~ 8.5mm Οπτική γωνία 118.1o - 40.6o Τύπος φακού Aspherical Διαστάσεις 39.9(B)x56.67(Y)x53.8mm(M) Βάρος 85g

BRK60

1/3”, F 1.4 2.8 ~ 12mm 100.02o - 23.21o CS, DC Auto-Iris NAI 45.7(B)x65.5(Y)x26.7mm(M) 80g

Βάση στήριξης με διαχείριση καλωδίων για Body κάμερες.

39


Κάμερες | Δικτυακές -­ΙP

CB-DIPD1-102

CB-DIPHD3516IR-1.3Mp / CB-DIPHD2810IR-3Mp

CubisNX SOFTWARE

NVR SOFTWARE

Υποστηρίζεται από το software της σειράς CubisNX.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Συσκευή απεικόνισης Ανάλυση Φακός Ελάχιστη φωτεινότητα IR Led Απόσταση IR Βαθμός προστασίας Αναλογία σήματος / θορύβου Έξοδος εικόνας Τροφοδοσία Κατανάλωση Διαστάσεις Βάρος

40

R DN

ICR

ICR

Δωρεάν πρόγραμμα διαχείρισης μέχρι και 16 κάμερες.

CB-DIPD1-102

CB-DIPHD3516IR-1.3

CB-DIPHD2810IR-3

1/3” Sony 960H EX-View HAD CCD II 976x582 3.6mm 0.1Lux DSSx2 περισσότερα από 50dB

1.3Μp Sony Progressive Scan CMOS 1329x1049 μεταβλητός 3.5 ~ 16mm 0Lux IR on 21 IR Led, Φ5, 850nm 30m IP 66 περισσότερα από 52dB BNCx1, 1.0V p-p, 75 Ohm Composite 12V AC 600mA 164(Δ)χ121.5mm(Y) 2Kg

3Μp Sony Progressive Scan CMOS 2096x1561 μεταβλητός 2.8 ~ 10mm 0Lux IR on 21 IR Led, Φ5, 850nm 30m IP 66 περισσότερα από 52dB

450mA 132(Δ)χ106.7mm(Y) 520Kg

600mA 164(Δ)χ121.5mm(Y) 2Kg


Δικτυακές­-­ΙP | Κάμερες

CB-BIPHD560IR-1.3Mp / CB-BIPHD560IR-3Mp

CubisNX SOFTWARE

Υποστηρίζεται από το software της σειράς CubisNX.

NVR SOFTWARE

ICR

Δωρεάν πρόγραμμα διαχείρισης μέχρι και 16 κάμερες.

R DN

Dome IP 1.3 και 3.0 MP, με φακό 5~60mm και ανάλυση 1280x720px και 1920x1080px αντίστοιχα. Ο motorized φακός δίνει τη δυνατότητα της ηλεκτρονικής ρύθμισης zoom-focus σε συγκεκριμένη απόσταση.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Συσκευή απεικόνισης Ανάλυση Φακός Ελάχιστη φωτεινότητα IR Led Απόσταση IR Βαθμός προστασίας Αναλογία σήματος / θορύβου Έξοδος εικόνας Τροφοδοσία Κατανάλωση Διαστάσεις Βάρος * Βάση διαχείρισης καλωδίων

CB-BIPHD560IR-1.3

CB-BIPHD560IR-3

1.3Μp Sony Progressive Scan CMOS 3Μp Sony Progressive Scan CMOS 1329x1049 2096x1561 μεταβλητός 5 ~ 60mm Motorized 0Lux IR on 14 IR Led, Φ8, 850nm 30m IP 67 περισσότερα από 50dB BNCx1, 1.0V p-p, 75 Ohm Composite 12V AC 950mA 297(M)x101(Π)x108.7mm(Y) 1.5Kg

41


Κάμερες | Δικτυακές­-­ΙP

CB-BXIPD1-58 / CB-BXIPHD-1.3 / CB-BXIPHD-3Mp

CubisNX SOFTWARE

Υποστηρίζεται από το software της σειράς CubisNX.

NVR SOFTWARE

ICR

R DN

Δωρεάν πρόγραμμα διαχείρισης μέχρι και 16 κάμερες.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Συσκευή απεικόνισης Ανάλυση Ελάχιστη φωτεινότητα Αναλογία σήματος / θορύβου Έξοδος εικόνας Τροφοδοσία Κατανάλωση Διαστάσεις Βάρος

BRK60

Βάση στήριξης με διαχείριση καλωδίων για Body κάμερες.

42

CB-BXIPD1-58

CB-BXIPHD-1.3C

B-BXIPHD-3

1/3” Sony 960H EX-View HAD CCD II 976x582 0.1Lux περισσότερα από 52 dB

1.3Μp Sony Progressive Scan CMOS 1329x1049 0.05Lux DSSx2 περισσότερα από 50 dB BNCx1, 1.0V p-p, 75 Ohm Composite 12V DC 450mA 126(M)x66(Π)x57mm(Y) 580g

3Μp Sony Progressive Scan CMOS 2096x1561 0.05Lux DSSx2 περισσότερα από 50 dB

YV4.3X2.8SA-SA2L 3MP

LNS-MP/2885 1.3MP

CCD 1/3”, F 1.4 Εστίαση φακού 2.8 ~ 8.5mm Οπτική γωνία 118.1o - 40.6o Τύπος φακού Aspherical Διαστάσεις 39.9(B)x56.67(Y)x53.8mm(M) Βάρος 85g

1/3”, F 1.4 2.8 ~ 12mm 100.02o - 23.21o CS, DC Auto-Iris NAI 45.7(B)x65.5(Y)x26.7mm(M) 80g


Video­Encoders | Κάμερες Encoders • Video Encoders για μετατροπή

NVC4000

NVC1000

NVC4000-R12/40 NVS102

αναλογικών καμερών σε IP

• Δυνατότητα χρήσης Video

analytics

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Είσοδος Εικόνας / Ήχου Έξοδος Εικόνας / Ήχου Κωδικοποίηση Συμπίεση Video Analytics Digital In / Out Τροφοδοσία / Κατανάλωση Διαστάσεις Βάρος

1/1 1/1 Η.264, MPEG-4, MJPEG 1ch / 25fps@D1 ΝΑΙ 2/2 12V DC / 240mA 103(Π)x38(Υ)x141mm(Β) 385g

4/4 1/4 Η.264, MPEG-4, MJPEG 4ch / 100fps@D1 ΝΑΙ 4/4 12V DC / 1100mA 137(Π)x38(Υ)x189mm(Β) 780g

4/4 -/1 Η.264, MPEG-4, MJPEG 4ch / 100fps@D1 ΝΑΙ 4/2 12V DC / 1200mA 241(Π)x125mm(Υ) 370g

CB-ENK12VA 19” 1U RACK

1/1 1/1 Η.264, MJPEG 1ch / 25fps@D1 ΟΧΙ 1/1 12V DC / 400mA 347(Π)x124(Υ)x140mm(Β) 1.2Kg

CB-ENK40VA 19” 4U RACK

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Διαθέσιμες Θύρες Τροφοδοσία Κατανάλωση Διαστάσεις Βάρος

10 (Hot Swap) 90~264V AC 140W (max) 482(Π)x177(Υ)x325mm(Β) 6.9Kg

3 (Hot Swap) 85~264V AC 55W (max) 482(Π)x44(Υ)x286mm(Β) 1.8Kg

Πακέτα Αδειών Video Analytics Πακέτα Αδειών Video Analytics για χρήση με τα Encoders NVC1000, NVC4000 και NVC4000-R12. Τα πακέτα περιλαμβάνουν λειτουργίες όπως παρουσία και ανίχνευση ατόμων, διάκριση και καταμέτριση αντικειμένων ακόμα και αυτόματη παρακολούθηση από κάμερα PTZ.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

VCSURVEILLANCE

Tamper Detect Camera Shake Elimination Surveillance Tracker Presence Filter Full Filter Set + Abandonded and Removed Object Class and Speed Filter + Calibration Direction And Dwell Filters Tailgating Filter On Screen Counters Object Metadata People Tracker Counting Line Color Filter (beta) PTZ Auto Tracking

√ √ √ √ √ √ √ √ √ √

VCATRACK

VCAPRO

√ √ √ √ √ √ √ √ √ √

√ √ √ √ √ √ √ √ √ √ √ √ √

43


Κάμερες | PTZ­IR

• Αυτόματη ρύθμιση φωτεινότητας

TNS-IR-2721P / TNS-IR-3721P

LED ανάλογα με την απόσταση

• Αναβαθμίσιμη εξωτερικά μέσω

RS-485

• Ενσωματωμένη προστασία

υπέρτασης

• Ενσωματωμένη αντικεραυνική

προστασία

ΧΕΙρΙΣΤΗρΙΟ PTZKB3R

ICR

HLC

Χειριστήριο 3D με οθόνη LCD, δυνατότητα preset, auto cruise. Έλεγχος ταχύτητας από το χειριστήριο. Επικοινωνία μέσω θύρας RS-485. Τροφοδοσία 12V DC, Κατανάλωση 500mA. Διαστάσεις 365(Μ)x152(Π)x55mm(Υ), Βάρος 1.15Kg

R DN

PTZ με IR Led. 27x και 37x αντίστοιχα οπτικό zoom, Weather Proof.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Συσκευή απεικόνισης Ανάλυση Φακός Οπτικό Zoom Ψηφιακό Zoom Ελάχιστη φωτεινότητα IR Led Απόσταση IR Βαθμός προστασίας Αναλογία σήματος / θορύβου Έξοδος εικόνας Τροφοδοσία Κατανάλωση Διαστάσεις Βάρος * Βάση διαχείρισης καλωδίων

44

TNS-2721 IR

ΤΒ-104

ΤΒ-105

Βάση Wall mount.

Βάση Pipe mount για TS. Για TS-12 απαιτείται αντάπτορας TB110. Για TNS απαιτείται αντάπτορας TB306N.

ΤΒ-106

ΤΒ-107

Βάση Goose neck για TS. Για TS-12 απαιτείται αντάπτορας TB110. Για TNS απαιτείται αντάπτορας TB306N.

Βάση Corner mount για TS και TS IR. Για TS-12 απαιτείται αντάπτορας TB104.

TNS-3721 IR

1/4” Interline Transfer CCD 580TVL μεταβλητός 3.5 ~ 95mm μεταβλητός 3.5 ~ 129.5mm 27χ 37χ 432χ 592χ 0.02Lux (B/W) ICR on 28 IR Led 70m IP 66 περισσότερα από 50dB 1.0V p-p, 75 Ohm Composite 24V AC 1.500mA 203(Δ)χ217.9mm(Y) 253(Δ)x288mm(Y) 2.7Kg


PTZ­­| Κάμερες

• Αθόρυβος μηχανισμός λειτουργίας

TS-2721 / TS-3721

• Ειδικό κάλυμμα για προστασία από

βανδαλισμούς και φωτιά

• Υψηλή ακρίβεια κατά την εκτέλεση

εντολών preset

• Ενσωματωμένο κύκλωμα προστασίας

στη θύρα RS-485

• Μηχανισμός κατασκευασμένος

στην Ιαπωνία

ΧΕΙρΙΣΤΗρΙΟ PTZKB3R

ICR

HLC

Χειριστήριο 3D με οθόνη LCD, δυνατότητα preset, auto cruise. Έλεγχος ταχύτητας από το χειριστήριο. Επικοινωνία μέσω θύρας RS-485. Τροφοδοσία 12V DC, Κατανάλωση 500mA. Διαστάσεις 365(Μ)x152(Π)x55mm(Υ), Βάρος 1.15Kg

R DN

PTZ με 27x και 37x αντίστοιχα οπτικό zoom, Weather Proof.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Συσκευή απεικόνισης Ανάλυση Φακός Οπτικό Zoom Ψηφιακό Zoom Ελάχιστη φωτεινότητα Βαθμός προστασίας Αναλογία σήματος / θορύβου Έξοδος εικόνας Τροφοδοσία Κατανάλωση Διαστάσεις Βάρος * Βάση διαχείρισης καλωδίων

TS-2721

ΚΟΥΤΙ ΤΒ-307

ΚΟΥΤΙ ΤΒ-308

Κουτί διακλάδωσης που περιέχει πλακέτα. Συνδυάζεται με βάσεις TB-301, TB-302, TB-304 και TB-305.

Κουτί διακλάδωσης. Συνδυάζεται με βάσεις TB-301, TB-302, TB-304 και TB-305.

ΤΒ-310

ΤΒ-309

Βάση Corner mount για όλες τις κάμερες και για βάσεις TB-302, TB-305, TB-307 και TB-308.

Βάση Pole mount για όλες τις κάμερες και για βάσεις TB-302, TB-305, TB-307 και TB-308.

TS-3721

1/4” Interline Transfer CCD 580TVL 3.5 ~ 95mm 3.5 ~ 129.5mm 27χ 37χ 432x 592x 0.02Lux (B/W) ICR on IP 66 περισσότερα από 50dB 1.0V p-p, 75 Ohm Composite 24V AC 1.500mA 253(Δ)x288mm(Y) 2.7Kg

45


Κάμερες | PTZ

• Υψηλή ακρίβεια κατά την εκτέλεση

TS-12

εντολών preset

• Αθόρυβος μηχανισμός λειτουργίας • Ειδικό κάλυμμα για προστασία από

βανδαλισμούς

• Slip Ring δοκιμασμένο μέχρι και

20 εκατομμύρια περιστροφές

• Ευκολία κατά την εγκατάσταση ΧΕΙρΙΣΤΗρΙΟ PTZKB3R

ICR

HLC

Χειριστήριο 3D με οθόνη LCD, δυνατότητα preset, auto cruise. Έλεγχος ταχύτητας από το χειριστήριο. Επικοινωνία μέσω θύρας RS-485. Τροφοδοσία 12V DC, Κατανάλωση 500mA. Διαστάσεις 365(Μ)x152(Π)x55mm(Υ), Βάρος 1.15Kg

R DN

PTZ με 12x οπτικό zoom, Weather Proof.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

ΤΒ-109

Αντάπτορας χωνευτός για το μοντέλο TS-12. Κατάλληλος για γυψοσανίδα.

Βάση Pole mount για όλα τα μοντέλα. Για το μοντέλο TS-12 απαιτείται αντάπτορας TB104 ή TB106.

ΤΒ-305

ΤΒ-110

Βάση Wall mount για κάμερες εσωτερικού χώρου. Για όλα τα μοντέλα.

Αντάπτορας για το μοντέλο TS-12.

TS-12

Συσκευή απεικόνισης 1/4” Sony Super HAD CCD Ανάλυση 580TVL Φακός 3.94 ~ 46.05mm Οπτικό Zoom 12χ Ψηφιακό Zoom 192χ Ελάχιστη φωτεινότητα 0.04Lux (B/W) ICR on Βαθμός προστασίας IP66 Αναλογία σήματος / θορύβου περισσότερα από 52 dB Έξοδος εικόνας 1.0V p-p, 75 Ohm Composite Τροφοδοσία 12V DC Κατανάλωση 800mA Διαστάσεις 157(Δ)x157.5mm(Y) Βάρος 2.7Kg * Δεν περιλαμβάνεται βάση στήριξης

46

ΤΒ-101Μ


Παρελκόμενα­­| PTZ

TB-306

TB-306N

TB102

Αντάπτορας για όλα τα μοντέλα.

Αντάπτορας για τα μοντέλα TS-12 και TNS.

Αντάπτορας για τα μοντέλα TS.

TB-301

TB-302

TB-303

Βάση Ceiling mount για τα μοντέλα TS συμπεριλαμβάνεται αντάπτορας TB-303.

Βάση Wall mount για τα μοντέλα TS συμπεριλαμβάνεται αντάπτορας TB-303

Αντάπτορας για τα μοντέλα TS.

SW12V5A

TB-PA24AC

ISC-1212-I

Τροφοδοτικό Switch 12V DC 5A κατάλληλο για κάμερα TS12.

Τροφοδοτικό μετασχηματιστής 24V AC 2,5A κατάλληλο για κάμερες TS και TNS.

Ενισχυτής σήματος RS-485 για PTZ κάμερες.

47


Κάμερες | Housing TPH-2000 - 4000

Άνοιγμα κυτίου από πάνω

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Τύπος Υλικό κατασκευής Θερμαντικό υλικό Βαθμός προστασίας Τροφοδοσία Κατανάλωση Βραχίονας στήριξης Άνοιγμα κυτίου Διαστάσεις Βάρος * Βάση διαχείρισης καλωδίων

48

Άνοιγμα κυτίου από πλαϊνά

TPH-2000

TPH-4000

Εξωτερικό Housing Αλουμίνιο ΝAI IP 67 12V DC 1.120mΑ Περιλαμβάνεται Από πάνω 127(M)x124(Υ)x390mm(Π) 1.9Kg

Αλουμινένια Housing με Heater για την φιλοξενία Body καμερών με διαφορετικό τύπο ανοίγματος.

Από πλαϊνά 130(M)x125(Υ)x405mm(Π) 1.95Kg

HOUSING POLE MOUNT BR/20

HOUSING CEILING MOUNT BRACKET BR/22

Βάση κολώνας Pole mount Διαστάσεις κολώνας

Βάση κολώνας

67~127mm ή 83~178mm


Συστήματα Αυτοκινήτου­­|Standalone ΔΙΠΛΗΣ ΚΑΜΕρΑΣ ΚΑΤΑΓρΑΦΙΚΟ

Διπλή κάμερα 1.3 Megapixel με ενσωματωμένο GPS Module, το οποίο ανιχνεύει την πορεία του οχήματος. Εύκολη εγκατάσταση, συνεχή καταγραφή, 25fps. Λογισμικό αναπαραγωγής αρχείων, 4 IR για εγγραφή τις νυχτερινές ώρες, κάρτα μνήμης SD 2GB για περίπου 2 ώρες καταγραφή, ενσωματωμένο μικρόφωνο για καταγραφή ήχου. Αισθητήρας G για τον έλεγχο απότομης επιτάχυνσης και επιβράδυνσης. Αλγόριθμος καταγραφής H.264, βάση υποδοχής για την τοποθέτηση της συσκευής στο όχημα, ένδειξη λειτουργίας.

ΚΑΤΑΓρΑΦΙΚΟ MOB-D3

Φορητό σύστημα καταγραφής 4 εισόδων TRIPLEX, με ήχο και υποδοχή Compact Flash για καταγραφή συμβάντων. Εγγραφή με ανίχνευση κίνησης (230 τελευταία συμβάντα), συνεχής καταγραφή, playback. Τροφοδοσία 12V DC, συμπεριλαμβάνεται τηλεχειριστήριο. Δεν συμπεριλαμβάνεται η κάρτα CF.

ΚΑΜΕρΑ M270 IR

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Rear View έγχρωμες κάμερες Συσκευή απεικόνισης Ανάλυση Ελάχιστη φωτεινότητα IR Led Γωνία λήψης Αδιάβροχη Διαστάσεις Βάρος

ΚΑΜΕρΑ Μ140

M270 IR

M140

1/4” Sony Super HAD CCD 420TVL 0.1Lux 7 IR Led 155ο ΝΑΙ 70(Μ)χ45(Π)χ40mm(Υ) 35(Μ)χ25mm(Π) 85g

49


Παρελκόμενα | Παθητικοί Πομποδέκτες UTP CBP111VE

CBP111VT

CBP111VTS

CBP111VL / VLH

Τεχνικά Χαρακτηριστικά ΚΩΔΙΚΟΣ Eίσοδος Εικόνας Έξοδος Εικόνας Μέγιστη Απόσταση Αντικεραυνική Προστασία Μετάδοση Τροφοδοσίας Μετάδοση Εντολών PTZ

3210028 (10 τεμάχια)

300m / 600m (color / B/W) ΟΧΙ

3210022 3210024 1χBNC male, 1V p-p, 75 Ohm Screw Terminal 400m / 600m (color / B/W) 400m / 600m (color / B/W) ΟΧΙ ΝΑΙ ΟΧΙ ΟΧΙ

3210020 / 3210021 *

400m / 600m (color / B/W) ΟΧΙ

* CBP111VL: Weather Proof IP65 / CBP111VLH: Weather Proof IP65 - Φίλτρο παρεμβολών

CBTP111VP

CBTP111VPD

CΒGP001H

RACK CBP016

Τεχνικά Χαρακτηριστικά ΚΩΔΙΚΟΣ Eίσοδος Εικόνας Έξοδος Εικόνας Μέγιστη Απόσταση Αντικεραυνική Προστασία Μετάδοση Τροφοδοσίας Μετάδοση Εντολών PTZ

3210026 RJ45 ΟΧΙ ΝΑΙ μέχρι 50m ΟΧΙ

3210025 3222003 * 1χBNC male, 1V p-p, 75 Ohm Push Pin Screw Terminal 300m / 600m (color / B/W) ΟΧΙ ΝΑΙ ΝΑΙ μέχρι 50m ΟΧΙ ΝΑΙ 1χData ΟΧΙ

3210030 ** 16χBNC female, 1V p-p, 75 Ohm Port Terminal Block ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ

* Συνδέεται μόνο στην μεριά του DVR - Προστασία ground loop ** Συνδέεται μόνο στην μεριά του DVR - Φίλτρο Παρεμβολών

Συνεστραμμένα ζεύγη για την εφαρμογή μετάδοσης CBP111VΤ Passive

CBP111VΤ Passive

CBA111VΤ Active

CBA111VΤ Active

50

300m (Color) 600m (Color)

1.5Km (Color)

2Km (Color)

CBP111VΤ Passive

CBA111VR Active

CBA111VR Active

CBA111VH-2 Active


Ενεργητικοί Πομποδέκτες UTP | Παρελκόμενα CBA111VT / CBA111VR*

CBA111VH-2

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Είσοδος εικόνας Έξοδος εικόνας Μέγιστη απόσταση Τροφοδοσία / Κατανάλωση Αντικεραυνική Προστασία Φίλτρο Παρεμβολών Υλικό / Χρώμα

1χBNC, 1.0 V p-p, 75 Ohm / Screw Terminal Screw Terminal 0.12-2V p-p Screw Terminal / 1χBNC, 1.0 V p-p, 75 Ohm 1χBNC, 1.0 V p-p, 75 Ohm 1500m (Color) / 2400m (B/W) 12V DC / 40mA max 12V DC / 150mA max ΝΑΙ ΝΑΙ ΟΧΙ ΝΑΙ ABS / Μαύρο 49(Π)x42(Υ)x45mm(Β) 138(Π)x77(Υ)x28mm(Β)

Διαστάσεις * Προτείνεται η τοποθέτηση αντικεραυνικής συσκευής.

RACK CBA008

RACK CBA016

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Είσοδος εικόνας Έξοδος εικόνας Τροφοδοσία / Κατανάλωση Μέγιστη Απόσταση Φίλτρο Παρεμβολών Υλικό / Χρώμα

ΝAI 1500m (Color) / 2400m (B/W) Μεταλλικό / Μαύρο

Διαστάσεις Βάρος

Αντικεραυνικά

16 Terminal Block 16χ, 1V p-p, 75 Ohm (BNC) 12V DC / 500mA max

8 Terminal Block 8χ, 1V p-p, 75 Ohm (BNC) 12V DC / 400mA max

482(Π)x170(Υ)x44mm(Β) 2.2Kg

CBP001P

2.720Kg

CBP001

CBP004

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Είσοδος Έξοδος Αντικεραυνικό Μέγιστη Προστασία Τροφοδοσία Χρόνος Ανταπόκρισης Απώλεια Υλικό / Χρώμα Διαστάσεις / Βάρος

2pin Screw Terminal 2pin Screw Terminal ΝΑΙ (Τάσης) 40V AC max / 56V DC max

65(Π)x25(Υ)x25mm(Β) / 65g

BNC Male Connector BNC Female Connector ΝΑΙ (Video) 4Kv 1ns λιγότερο από 0.2dB Μεταλλικό / Μαύρο

Screw Terminal Screw Terminal ΝΑΙ (Data / Video)

78(Π)x25(Υ)x25mm(Β) / 80g

65(Π)x25(Υ)x25mm(Β) / 65g

-

51


Παρελκόμενα | Πομποδέκτες UTP

CBP111A-K

Ήχος έως και 1800m

Ενισχυτής Video 10dB

Είσοδος ήχου 1χRCA Έξοδος 1χRJ-45 CAT 5 UTP Εύρος ζώνης (Bandwidth) 20Hz έως 20Khz, Με φίλτρο απόρριψης θορύβου που προέρχεται από την γείωση.

Είσοδος video 1xBNC, Έξοδος video 2xBNC Τροφοδοσία 12V DC Ρύθμιση φωτεινότητας - ευκρίνειας, Απόσταση μετάδοσης έως 1000μ. με RG59.

CB002

WC414

Μικρόφωνο

Έτοιμο καλώδιο μήκους 2m, 4 BNC male το 4 BNC male.

CB-VKM02

KVM-EXT

Επέκταση KVM στα 100m

CBD001H

Μετατροπέας Video σε VGA Είσοδος Video BNC Έξοδος Video 1xBNC Έξοδος 1xVGA Ανάλυση έως και 1280χ1024@60Hz Ρύθμιση αντίθεσης και φωτεινότητας Τροφοδοσία 5V DC.

Καλώδια Επέκτασης

Ευαισθησία -65dB Μήκος καλωδίου 45 cm Τροφοδοσία 12V DC.

Επέκταση για πληκτρολόγιο, ποντίκι, οθόνη με δυνατότητα χρήσης μόνο στο απομακρυσμένο σημείο, Μέγιστη απόσταση 100m, Μέγιστη ανάλυση VGA 1280x1024, Απαιτούνται 2 καλώδια CAT 5 UTP Δεν απαιτείται τροφοδοσία.

52

CBD102A

Επέκταση KVM στα 150m Επέκταση για πληκτρολόγιο, ποντίκι, οθόνη με δυνατότητα χρήσης στο τοπικό και στο απομακρυσμένο σημείο, Μέγιστη απόσταση 150m, Μέγιστη ανάλυση VGA 1920x1200, Απαιτείται 1 καλώδιο CAT 5 UTP Απαιτείται τροφοδοσία.

CBP111VGA

Επέκταση VGA στα 135m Επέκταση για οθόνη, Μέγιστη απόσταση 135m, Μέγιστη ανάλυση 1280x1024, Απαιτείται 1 καλώδιο CAT 5 UTP αντί για καλώδιο VGA Δεν απαιτείται τροφοδοσία.


Διάφορα | Παρελκόμενα

UPS-625AV

UPS-1250AV

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Τύπος Line Interactive Είσοδος 165V - 280V 160V - 290V Έξοδος 230V Ισχύς (VA) 625VA / 360W 1250VA / 660W Είδος Tower Σύνδεση USB Λογισμικό ΝΑΙ Αριθμός πριζών 3 4 Τύπος πρίζας IEC Αυτονομία 21 λεπτά 1 H/Y@106W φορτίο 37 λεπτά 1 H/Y@106W φορτίο Μεικτό βάρος 5.9Kg 12.8Kg Safety and EMC / EN50 091 - IEC 62040 - CE logo

ΚΑΛΩΔΙΟ ΣΥΝΔΕΣηΣ UPS-C-3

Καλώδιο USB 2.0 για σύνδεση UPS με υπολογιστή, μήκος 3 μέτρα. Το καλώδιο δίνεται χωριστά και δεν συμπεριλαμβάνεται στα UPS. η χρήση του είναι απαραίτητη για τον σωστό τερματισμό και την σωστή εκκίνηση των συστημάτων Cubis σε περίπτωση διακοπής ρεύματος

3G ROUTER / WiFi / 3G & WiFi

xDSL Wi-Fi MODEM ROUTER PSTN / ISDN

Τύπος ADSL over PSTN / ISDN , Υποδοχή Σύνδεσης χDSL RJ-11 (PSTN) / RJ45 (ISDN), Θύρες Σύνδεσης LAN 4xRJ-45 10/100Mbps, Υποστηρίζει NAT, Dynamic DNS, DHCP, UPnP. Χαρακτηριστικά ασύρματου δικτύου 802.11n, WPA/WPA2, WEP, WPS, Up to 150Mbps, Εσωτερική κεραία 3.5dbi. Μπουτόν επανεκκίνησης, Τροφοδοσία 12V DC / 1A. Διαστάσεις 133(M)x61(Π)x163mm(Υ), Βάρος 520g

3G router για σύνδεση στο internet σε περιοχές όπου δεν υπάρχει η δυνατότητα χρήσης xDSL. Μέγιστη ταχύτητα download 7.2Μbps Μέγιστη ταχύτητα upload 5.76Mbps Υποστηριζόμενα Δίκτυα GSM, GPRS, EDGE, HSDPA, HSUPA, 1xEthernet,1xUSB, τροφοδοσία 10-28V DC. Wi-Fi router για ασύρματη δικτύωση η/Υ. Μέγιστη ταχύτητα 54Μbps(WiFi) Υποστηριζόμενα Δίκτυα 802.11a/b/g, 1xEthernet, 1xUSB, τροφοδοσία 1028V DC. 3G & Wi-Fi router για σύνδεση στο internet σε περιοχές όπου δεν υπάρχει η δυνατότητα χρήσης xDSL και δυνατότητα ασύρματης δικτύωσης η/Υ. Μέγιστη ταχύτητα 54Μbps(WiFi) Μέγιστη ταχύτητα download 7.2Μbps(3G) Μέγιστη ταχύτητα upload 5.76Mbps(3G) Υποστηριζόμενα Δίκτυα GSM, GPRS, EDGE, HSDPA, HSUPA, 802.11a/b/g, 1xEthernet,1xUSB, τροφοδοσία 10-28V DC.

53


Παρελκόμενα | Τροφοδοτικά

PSC1612 PSC0910 PSC0805 PSC0403

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

PSC0403

PSC0805

PSC0910

PSC1612

Τύπος Wall Mount Αριθμός εξόδων 4 8 9 Amper 3 5 10 Είσοδος 100V ~ 240V AC Έξοδος 12V ~ 14V DC 11 ~ 13V DC 12V ~ 14V DC Μπαταρία ΟΧΙ Προστασία από βραχυκύκλωμα ΝΑΙ Προστασία από υπέρταση / υπερένταση ΝΑΙ / ΝΑΙ Διαστάσεις 163(Υ)χ163(Μ)χ48mm(Β) 203(Υ)χ163(Μ)χ54mm(Β) 200(Υ)χ203(Μ)χ50mm(Β) Βάρος 800g 1.2Kg 1.4Kg

54

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

P1201

LAT-12V/2A

ΚΩΔΙΚΟΣ Τύπος Αριθμός εξόδων Amper Είσοδος Έξοδος

3226024 Pack

16 12 12V ~ 14V DC

205(Υ)χ302(Μ)χ50mm(Β) 2.2Kg

P1203

P1205

LAT-12V/6A

TB-PA24AC

3226021 Switch

3226019 Pack

3226010 Switch

3226028 Transformer

1

2

3

6

2

12V DC

12V DC

12V DC

3226014 Switch 1 5 220V AC 12V DC

12V DC

24V AC


Τροφοδοτικά­­| Παρελκόμενα

PSA2410 PSA2405 PSA1205

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

PSA1205

PSA2405

Τύπος Αριθμός εξόδων Amper 5 Είσοδος 190 ~ 240V AC Έξοδος 12V DC Μπαταρία ΝΑΙ Προστασία από βραχυκύκλωμα Προστασία από υπέρταση / υπερένταση Διαστάσεις 265(Υ)χ195(Μ)χ75mm(Β) Βάρος 1.4Kg

Wall Mount / Alarm 1 5 190 ~ 240V AC 24V DC ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ / ΝΑΙ 285(Υ)χ285(Μ)χ90mm(Β) 1.5Kg

PSA2410

10 190 ~ 265V AC 24V DC ΝΑΙ x2

395(Υ)χ285(Μ)χ165mm(Β) 6Kg

DR-30-12 PACK / DR-60-12 PACK Τεχνικά Χαρακτηριστικά

DR-30-12 PACK

DR-60-12 PACK

Τύπος Ράγας 24W Ράγας 54W Αριθμός εξόδων 2 Amper 2 4.5 Είσοδος 100V ~ 240V AC Έξοδος 10.8V ~ 13.2V DC 11.1V ~ 13.2V DC Μπαταρία ΟΧΙ Προστασία από βραχυκύκλωμα ΝΑΙ Προστασία από υπέρταση / υπερένταση ΝΑΙ / ΝΑΙ Ασφαλειοδιακόπτης ΝΑΙ Διαστάσεις 130(Υ)χ75(Μ)χ93mm(Β) Βάρος 450g Διαστάσεις Κυτίου 300(Υ)χ200(Μ)χ150mm(Β) Βάρος Κυτίου 3Κg

55


Υλικά εγκαταστατών | CCTV CB-L35TPRO Τεχνικά Χαρακτηριστικά Test Monitor με 3,5” TFT LCD οθόνη και ανάλυση 960x240. Μέτρηση σήματος video σε IRE ή mV. Χειρισμός (Pan/tilt, zoom in/out, ρύθμιση focus, επιλογή preset θέσης), συνεχή περιστροφή και εντοπισμός διεύθυνσης PTZ. Έλεγχος καλωδίου UTP, μία έξοδος 12V 1Α για σύνδεση κάμερας, τεστ εισόδου ήχου. Πλαστική θήκη μεταφοράς.

56

ΟΘΟΝη TFT MONTV/7.5”

FILTER KIT NEUTRAL DENSITY

Υψηλής ποιότητας τηλεόραση TFT 7.5” με tuner και είσοδο Composite σε mini μέγεθος για την εύκολη μεταφορά και χρήση της παντού. Περιλαμβάνει τροφοδοτικό αυτοκινήτου και κανονικό καθώς και τηλεχειριστήριο.

Φίλτρα προσομοίωσης νυχτερινών συνθηκών για την ρύθμιση μίας κάμερας την ημέρα. η συσκευασία περιέχει ένα φίλτρο 52mm ND2, ένα 52mm ND4, δύο 52mm ND8. Περιλαμβάνει πλαστική θήκη μεταφοράς.


CCTV | Υλικά εγκαταστατών ΚΑΛΩΔΙΟ RG-59

ΚΑΛΩΔΙΟ RG-59+2x0.5

Καλώδιο ομοαξονικό 6mm, συσκευασία 100mm.

Καλώδιο ομοαξονικό 6mm με τροφοδοσία, συσκευασία 100mm.

ΚΑΛΩΔΙΟ UTP CAT.5 ΕΣ. ΧΡηΣη

ΚΑΛΩΔΙΟ UTP CAT.5 ΕΞ. ΧΡηΣη

Καλώδιο UTP, CAT.5 200MHz 4x2x24 AWG, κατάλληλο για εσωτερική χρήση.

Καλώδιο UTP, CAT.5 200MHz 4x2x24 AWG, εξωτερική διάμετρος 5.1mm, κατάλληλο για εξωτερική χρήση άμεσης ταφής.

ΕΡΓΑΛΕΙΟΘηΚη

BNC ΑΡΣΕΝΙΚΟ

BNC ΘηΛΥΚΟ

Αρσενικό βύσμα BNC για κάμερα πρεσαριστό.

Θηλυκό βύσμα BNC για κάμερα πρεσαριστό.

ΠΡΕΣΑ

H θήκη διαστάσεων 340x250x65mm περιέχει μία τανάλια πρεσαρίσματος για 6P/8P βύσματα, ένα απογυμνωτή και πρέσα, ένα απογυμνωτή coaxial καλωδίων, 50 βύσματα RJ11, 25 βύσματα RJ45 και 20 καπάκια προστασίας RJ-45.

Πρέσα για τερματισμό καλωδίων RG-59.

57


Ετικέτες | Υπέρυθροι Προβολείς

adaPtIVE ILLUMInatIOn™ Επιτρέπει τη ρύθμιση της γωνίας φωτεινότητας κατά την εγκατάσταση του προβολέα ώστε να ικανοποιεί τις ανάγκες διαφορετικών εγκαταστάσεων. Η ρύθμιση είναι γρήγορη και εύκολη μέχρι και 180ο.

aCtIVE LEd Life Control Όλοι οι προβολείς χρησιμοποιούν τελευταίας τεχνολογίας υλικά και τεχνικές ώστε να εξασφαλίσουν αδιάλειπτη λειτουργία των LED. Αυτή η νέα τεχνολογία απομακρύνει την θερμοκρασία από τα LED προσφέροντας αυξημένη διάρκεια ζωής.

SMt (Surface Mount technology) Χρησιμοποιούνται Surface Mount LED τα οποία σε σύγκριση με τα τυπικά LED προσφέρουν αυξημένη ζωή του προιόντος και υψηλότερη απόδοση φωτισμού.

VandaL rESIStant Ο κατασκευασμένος από polycarbonate φακός προσφέρει προστασία από κακόβουλες επιθέσεις και βανδαλισμούς (χτυπήματα από λοστό, αεροβόλα όπλα, ρόπαλα κ.α).

EnErGY SaVInG Όλοι οι προβολείς χρησιμοποιούν LED υψηλής απόδοσης και προηγμένους τρόπους διαχείρισης που επιτρέπουν την χαμηλή κατανάλωση ενέργειας συμβάλλοντας έτσι στην προστασία του περιβάλλοντος.

HIGH dEFInItIOn LIGHtInG Ο φωτισμός High Definition επιτρέπει στις κάμερες να αποδίδουν καθαρή και υψηλής ευκρίνειας εικόνα ακόμα και κατά την νυχτερινή λήψη.

HYBrId™ Συνδυασμένη λειτουργία σε έναν προβολέα, υπέρυθρου (IR) και λευκού φωτός.

PLatInUM adVanCEd SMt LEd tECHnOLOGY Η τεχνολογία Platinum ενσωματώνει τελευταίας τεχνολογίας SMT LED και λειτουργία Cool Running™ σε ένα σύστημα.

COMMand and COntrOL tECHnOLOGY Ενσωματωμένη σε όλους τους προβολείς Fusion, η τεχνολογία command και control προσφέρει λειτουργίες ρύθμισης του φωτοκύτταρου και της απόδοσης φωτισμού.

Standard PSU Περιλαμβάνει τροφοδοτικό με δυνατότητες ρύθμισης ισχύς LED, ενεργοποίηση προβολέα IR με χρήση επαφής και ελέγχου ICR Cut Filter κάμερας.

58


Υπέρυθροι Προβολείς | Τεχνικό Άρθρο

Συγκριτικός Πίνακας Αποστάσεων - Μοιρών Προβολέων Ο παρακάτω πίνακας αποτυπώνει τις μοίρες των συγκεκριμένων προβολέων (ενδεικτικά) σε αναλογία με την μέγιστη απόσταση δέσμης που φτάνει ο καθένας.

...................................................................................................................................................................

260m 250m o 30 240m ................................................................................................................................................................... 240m 10 o

...................................................................................................................................................................

220m

...................................................................................................................................................................

200m

................................................................................................................................................................... 175m

180m

...................................................................................................................................................................

160m

10 o ...................................................................................................................................................................

140m

30 o ...................................................................................................................................................................

120m

...................................................................................................................................................................

100m

80m 50 o ................................................................................................................................................................... o

80m

................................................................................................................................................................... 56m

60m

50 o

150m

130m

90m

30

50 o

40m ................................................................................................................................................................... o

40m 30 28m o 50 ................................................................................................................................................................... 20m

...................................................................................................................................................................

RM50

RM100

RM300 PLT

0m

RL300

Τεστ Αντοχής Προβολών raytec Η ποιότητα και η αξιοπιστία είναι εξίσου σημαντικά στοιχεία για την Raytec, τόσο για την υψηλή ποιότητα των χαμηλής κατανάλωσης προβολέων LED που κατασκευάζουν όσο και για την εξαιρετική υποστήριξη που παρέχουν. Παρακάτω βλέπετε μερικά από τα τεστ τα οποία εκτελούνται για να διασφαλίσουν τα υψηλά επίπεδα απόδοσης, διάρκειας και αξιοπιστίας που παρέχουν. Βανδαλισμός με ρόπαλο

Πτώση από ύψος 15 μέτρων

Προστασία IP66

59


Προβολείς Raytec | RAYMAX IR

rM25-30

• Τεχνολογία LED SMT

rM25-50

• Πλήρως ελεγχόμενη παροχή

ρεύματος

• 10 χρόνια ζωής • Ενεργός έλεγχος ζωής LED • Προστασία από βανδαλισμούς • Μηδενική Φωτορύπανση • Ομοιόμορφη και σταθερή

απόδοση φωτισμού

rM50-30

Οι raYMaX 25 καλύπτουν απόσταση έως 20 μέτρα, υψηλή ισχύς με χαμηλό κόστος λειτουργίας με οπτικές γωνίες 30° ή 50° και προαιρετικό τροφοδοτικό Pro Series.

rM50-50

Οι raYMaX 50 καλύπτουν απόσταση έως 40 μέτρα, υψηλή ισχύς με χαμηλό κόστος λειτουργίας, προσαρμοσμένο φωτισμό με οπτικές γωνίες από 30° έως 100° και προαιρετικό τροφοδοτικό Pro Series.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

rM25-30

rM25-50

rM50-30

Τύπος S.M.t. Led Μέγιστη Απόσταση Ir έως 20m έως 14m έως 40m Γωνία προβολέα 30ο 50ο 30ο - 60ο Βαθμός προστασίας IP66 Θερμοκρασία λειτουργίας ±50οC Μήκος κύματος 850nm / 940nm (επιλογή) Μήκος καλωδίου 2.5m Τροφοδοσία 13.5V Κατανάλωση 10W 10W 20W Διαστάσεις 75(Υ)x100(Π)x54mm(Β) 75(Υ)x100(Π)x54mm(Β) 160(Υ)x115(Π)x54mm(Β) Βάρος 0.5Kg 0.5Kg 1.7Kg * Επικοινωνήστε μαζί μας για τεχνικά χαρακτηριστικά και διαθεσιμότητα άλλων μοντέλων.

60

rM50-50 έως 28m 50ο - 100ο

20W 160(Υ)x115(Π)x54mm(Β) 1.7Kg


RAYMAX IR | Προβολείς Raytec

• Τεχνολογία LED SMT

rM100-10

rM100-30

rM100-50

rM300-50

ΕΤΗελεγχόμενη παροχή • Πλήρως ΕΓΓΥΗΣΗ ρεύματος

• 10 χρόνια ζωής • Ενεργός έλεγχος ζωής LED • Προστασία από βανδαλισμούς • Μηδενική Φωτορύπανση • Ομοιόμορφη και σταθερή

απόδοση φωτισμού

Οι raYMaX 100 καλύπτουν απόσταση μέχρι 150 μέτρα, υψηλή ισχύς με χαμηλό κόστος λειτουργίας, προσαρμοσμένο φωτισμό με οπτικές γωνίες από 10° έως 100°. Ο raYMaX 300 καλύπτει απόσταση μέχρι 140 μέτρα προσαρμοσμένο φωτισμό με οπτικές γωνίες από 50° έως 180°.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

rM100-10

rM100-30

rM100-50

Τύπος S.M.t. Led Μέγιστη Απόσταση (Ir/WL) έως 150m έως 80m έως 56m Γωνία προβολέα 10ο - 20ο 30ο - 60ο 50ο - 100ο Βαθμός προστασίας IP66 Θερμοκρασία λειτουργίας ±50οC Μήκος κύματος 850nm / 940nm (επιλογή) Μήκος καλωδίου 2.5m Τροφοδοσία 13.5V Κατανάλωση 50W 50W 50W Διαστάσεις 210(Υ)x150(Π)x65mm(Β) 210(Υ)x150(Π)x65mm(Β) 210(Υ)x150(Π)x65mm(Β) Βάρος 2.5Kg 2.5Kg 2.5Kg * Επικοινωνήστε μαζί μας για τεχνικά χαρακτηριστικά και διαθεσιμότητα άλλων μοντέλων.

rM300-50 έως 140m 50ο - 180ο

120W 420(Υ)x195(Π)x66mm(Β) 6Kg

61


Προβολείς Raytec | RAYMAX HYBRID

HY100-30 / HY100-50

ΕΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ

Infra-red On

White-Light On

Η σειρά υβριδικών προϊόντων raYMaX ΗΥ 100 έχουν υπέρυθρα και λευκού φωτός LED σε μια συσκευή, Platimun τεχνολογία SMT LED, υψηλή ισχύς με χαμηλό κόστος λειτουργίας, έξυπνο συνδυασμό φωτός, οπτικές γωνίες από 30° έως 50°, πλήρως ελεγχόμενη παροχή ρεύματος, 10 χρόνια ζωής, ενεργός έλεγχος ζωής LED,Vandal Resistant, oμοιόμορφη και σταθερή απόδοση φωτισμού, IR για συνεχή κρυφή επιτήρηση, λευκό φως για αποτρεπτικούς σκοπούς και έγχρωμες εικόνες.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

HY100-30

HY100-50

Τύπος S.M.t. Led Μέγιστη Απόσταση (Ir/WL) 55/40m 40/30m Γωνία προβολέα 30ο 50ο Βαθμός προστασίας IP66 Θερμοκρασία λειτουργίας ±50οC Μήκος κύματος 850nm Μήκος καλωδίου 2.5m Τροφοδοσία 13.5V / 14V Κατανάλωση 50W Διαστάσεις 210(Υ)x150(Π)x65mm(Β) Βάρος 2.5Kg * Επικοινωνήστε μαζί μας για τεχνικά χαρακτηριστικά και διαθεσιμότητα άλλων μοντέλων.

62


RAYLUX W/L | Προβολείς Raytec

• Γρήγορη εκκίνηση

rL25-30/50/120

rL100-ΑΙ-30/50/120

rL200-ΑΙ-30/50/120

rL300-ΑΙ-10/30/50

ΕΤΗ LED SMT • Τεχνολογία ΕΓΓΥΗΣΗ

• 10 χρόνια ζωής

• Υψηλή ισχύς με χαμηλό

λειτουργικό κόστος

• Πλήρως ελεγχόμενη παροχή

ρεύματος

• Ενεργός έλεγχος ζωής LED • Προστασία από βανδαλισμούς • Ομοιόμορφη και σταθερή

απόδοση φωτισμού

• Χαμηλό λειτουργικό κόστος Οι raYLUX 25 καλύπτουν γωνίες 30°, 50° ή 120°, με άριστη απόδοση χρώματος και προαιρετικό τροφοδοτικό Pro Series. Οι raYLUX 100 και raYLUX 200 έχουν προσαρμοσμένο φωτισμό, γωνίες από 10° έως 180° και άριστη απόδοση χρώματος. Οι raYLUX 300 καλύπτουν απόσταση μέχρι 240 μέτρα, προσαρμοσμένο φωτισμό με οπτικές γωνίες από 10° έως 180°.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

rL25-30/50/120

rL100-ΑΙ-30/50/120

rL200-ΑΙ-30/50/120

Τύπος S.M.t. Led Μέγιστη Απόσταση WL 20-14-8m 65-45-18m 105-80-30m Γωνία προβολέα 30ο~120ο 30ο~180ο 30ο~180ο Βαθμός προστασίας IP66 Θερμοκρασία χρώματος 6.500κ Φωτεινότητα 800ln 3.100ln 4.700ln Μήκος κύματος White Light Μήκος καλωδίου 2.5m Τροφοδοσία 14V Κατανάλωση 15W 50W 50W Διαστάσεις 75(Υ)x100(Π)x54mm(Β) 210(Υ)x150(Π)x65mm(Β) 280(Υ)x195(Π)x66mm(Β) Βάρος 500g 2.5Kg 4Kg * Επικοινωνήστε μαζί μας για τεχνικά χαρακτηριστικά και διαθεσιμότητα άλλων μοντέλων.

rL300-ΑΙ-10/30/50 240-90m 10ο~180ο

7.000ln

120W 420(Υ)x195(Π)x66mm(Β) 6Kg

63


Προβολείς Raytec | RAYMAX Fusion IR

rM25-F30/F50/F120

rM50-F30/F50/F120

• Τεχνολογία LED SMT

ΕΤΗκόστος • Υψηλή ισχύς με χαμηλό

ΕΓΓΥΗΣΗ

λειτουργίας

• Δυνατότητα 30°, 50° ή 120° • 12/24V DC / 24V AC • Τεχνολογία εντολής και

διαχείρισης

• 10 χρόνια ζωής • Ενεργός έλεγχος ζωής LED • Προστασία από βανδαλισμούς • Μηδενική Φωτορύπανση

rM100-F10/F30/F50/F120

rM100-F-aI-10/30/50

• Ομοιόμορφη και σταθερή

απόδοση φωτισμού

Οι raYMaX 25F, 50F και 100F καλύπτουν απόσταση έως 20, 40 και 150 μέτρα. Οι raYMaX 100F aI καλύπτουν απόσταση μέχρι 150 μέτρα, προσαρμοσμένο φωτισμό με οπτικές γωνίες από 10° έως 180°, και μηδενική φωτορύπανση.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

rM25-F30/F50/F120

rM50-F30/F50/F120

rM100-F10/F30/F50/F120 rM100-F-aI-10/30/50

Τύπος S.M.t. Led Platinum Μέγιστη Απόσταση Ir 20-14-8m 40-28-16m 150-80-56-32m Γωνία προβολέα 30ο~120ο 30ο~120ο 10ο~120ο Βαθμός προστασίας IP66 Θερμοκρασία λειτουργίας ±50οC Μήκος κύματος 850nm / 940nm (επιλογή) Μήκος καλωδίου 2.5m Τροφοδοσία 12/24V dC / 24V aC Κατανάλωση 11W 22W 35W Διαστάσεις 75(Υ)x100(Π)x54mm(Β) 135(Υ)x100(Π)x63mm(Β) 180(Υ)x135(Π)x65mm(Β) Βάρος 500g 1.0Kg 1.4Kg * Επικοινωνήστε μαζί μας για τεχνικά χαρακτηριστικά και διαθεσιμότητα άλλων μοντέλων.

64

150-80-56m 10ο~100ο

44W 210(Υ)x150(Π)x65mm(Β) 2.5Kg


RAYLUX W/L Fusion | Προβολείς Raytec

• Τεχνολογία LED SMT

ΕΤΗισχύς με χαμηλό κόστος • Υψηλή

rL25-F30/F50/F120 / rL50-F30/F50/F120 / rL100-F10/F30/F50/F120

ΕΓΓΥΗΣΗ λειτουργίας

• Δυνατότητα 30°, 50° ή 120° • Ενσωματωμένο τροφοδοτικό

εισόδου 12 / 24V DC και 24 AC

• Τεχνολογία εντολής και

διαχείρισης

• 10 χρόνια ζωής • Ενεργός έλεγχος ζωής LED • Προστασία από βανδαλισμούς • Εξαιρετική απόδοση χρωμάτων • Ομοιόμορφη και σταθερή

απόδοση φωτισμού

• Χαμηλό κόστος λειτουργίας Οι raYLUX 25F, 50F και 100F καλύπτουν απόσταση έως 17, 35 και 100 μέτρα.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

rL25-F30/F50/F120

rL50-F30/F50/F120

Τύπος S.M.t. Led Platinum Μέγιστη Απόσταση WL 17-12-7m 35-25-10m Γωνία προβολέα 30ο~120ο 30ο~120ο Βαθμός προστασίας IP66 Θερμοκρασία λειτουργίας ±50οC Μήκος κύματος White Light Μήκος καλωδίου 2.5m Τροφοδοσία 12/24V dC / 24V aC Κατανάλωση 12W 25W Διαστάσεις 75(Υ)x100(Π)x54mm(Β) 135(Υ)x100(Π)x63mm(Β) Βάρος 500g 1.0Kg * Επικοινωνήστε μαζί μας για τεχνικά χαρακτηριστικά και διαθεσιμότητα άλλων μοντέλων.

rL100-F10/F30/F50/F120 100-50-35-15m 10ο~120ο

35W 180(Υ)x135(Π)x65mm(Β) 1.4Kg

65


Προβολείς Raytec | RAYMAX Platinum

rM 100-10/30/50/120 PLt

rM 200-10/30/50/120 PLt

• Τεχνολογία LED SMT • Πλήρως ελεγχόμενηΕΤΗ παροχή

ρεύματος

ΕΓΓΥΗΣΗ

• 10 χρόνια ζωής • Ενεργός έλεγχος ζωής LED • Προστασία από βανδαλισμούς • Μηδενική Φωτορύπανση • Ομοιόμορφη και σταθερή

απόδοση φωτισμού

Οι raYMaX PLatInUM καλύπτουν απόσταση έως 1000 μέτρα, υψηλή ισχύς με χαμηλό κόστος λειτουργίας με οπτικές γωνίες από 5° έως 180° και προαιρετικό τροφοδοτικό Pro Series.

rM 300-2x05/05/10/30/50 PLt

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Τύπος Μέγιστη Απόσταση Ir Γωνία προβολέα Βαθμός προστασίας Θερμοκρασία λειτουργίας Μήκος κύματος Μήκος καλωδίου

rM 10-10/30/50/120 PLt 150/130/90/50m 10ο~180ο+

rM 200-10/30/50/120 PLt S.M.t. Led Platinum 300/220/140/70m 10ο~180ο+ IP66 ±50οC 850nm / 940nm (επιλογή) 2.5m

Τροφοδοσία 13.5V dC Κατανάλωση 70W 100W Διαστάσεις 150(M)x210(Π)x65mm(Y) 195(Y)x280(Π)x66mm(B) Βάρος 2.5Kg 4Kg * Επικοινωνήστε μαζί μας για τεχνικά χαρακτηριστικά και διαθεσιμότητα άλλων μοντέλων. ** Απαιτείται η χρήση 2χ raymax 300 Platinum.

66

rM 300-2x05/5/10/30/50 PLt 1000**/700/370/250/175m 5ο~180ο

120W 195(Y)x420(Π)x66mm(B) 6Kg


Access Control Πίνακες Ελέγχου

Αναγνώστες

Κάρτες πρόσβασης Ηλεκτρομαγνήτες

Μετατροπείς


Ετικέτες | Access Control

ANTI-PASS BACK Προσφέρει λειτουργία Anti-pass back για αυξημένο επίπεδο ασφάλειας ώστε να αποτρέπει ένα χρήστη να δώσει την κάρτα του σε κάποιον άλλο και να αποκτήσει πρόσβαση σε ελεγχόμενη περιοχή.

ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ Ο controller περιλαμβάνει στο κουτί του υψηλής ποιότητας τροφοδοτικό για την πλακέτα λειτουργίας και τα περιφερειακά.

AS-525 ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ Προηγμένης διαχείρισης λογισμικό Access Control για τον έλεγχο των πινάκων AC-215 και AC-225 IP.

AC-115 ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ Λογισμικό διαχείρισης Access Control για τον έλεγχο του πίνακα AC-115.

ΕΝΔΕΙΞΗ LED Οπτική ένδειξη λειτουργιών μέσω ενσωματωμένων ενδείξεων LED στους πίνακες ελέγχου πρόσβασης, καρταναγνώστες και αυτόνομους αναγνώστες.

TAMPER ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ Ενσωματωμένο tamper για προστασία του αναγνώστη από δολιοφθορά στο σημείο εγκατάστασής του.

ΗΧΟΣ Εσωτερικό buzzer για ειδοποίηση ήχου.

ΜΠΟΥΤΟΝ ΓΙΑ ΚΟΥΔΟΥΝΙ Περιλαμβάνει στο πληκτρολόγιο μπουτόν για ενεργοποίηση κουδουνιού.

PIN & PROX Ανεξάρτητη επιλογή λειτουργίας PIN & PROX (PIN, PROX, PIN & PROX, PIN ή PROX)

68


Access Control |Τεχνικό Άρθρο

Πιθανές Τοπολογίες Η χρήση των πινάκων Access Control μας επιτρέπει να σχεδιάσουμε δυναμικά την τοπολογία εγκατάστασης προσφέροντας λύσεις για κάθε δυνατή περίπτωση. Έχοντας αυτή τη δυνατότητα μπορούν να πραγματοποιηθούν εγκαταστάσεις οι οποίες να λειτουργούν για μία ή δύο πόρτες με τους αντίστοιχους αναγνώστες, κομβίο εξόδου, κυπρί και να επικοινωνούν με το πρόγραμμα διαχείρισης σειριακά (BUS RS-485) ή μέσω δικτύου Ethernet (TCP/IP). Ειδικά στην περίπτωση της δικτυακής διαχείρισης το σύστημα μπορεί να επεκταθεί μέχρι και 1.023 πίνακες ή 4.092 πόρτες.

Μία πόρτα Κατά την εγκατάσταση και παραμετροποίηση ενός Access Control για μια πόρτα η διαδικασία είναι ιδιαίτερα απλουστευμένη αφού όλες οι βασικές ρυθμίσεις έχουν ορισθεί από το εργοστάσιο και απλά χρειάζεται να γίνει σωστή συνδεσμολογία μεταξύ του πίνακα και των περιφερειακών (αναγνώστης, μαγνητική επαφή, κομβίο εξόδου, κυπρί). Η σύνδεση με το πρόγραμμα διαχείρισης μπορεί να πραγματοποιηθεί σειριακά (BUS RS-485) ή μέσω δικτύου Ethernet (TCP/IP).

Πολλαπλές Πόρτες Σε περίπτωση ύπαρξης περισσοτέρων της μίας πόρτας ο τρόπος σύνδεσης παραμένει απλουστευμένος αφού η εγκατάσταση και η παραμετροποίηση παραμένει ίδια για όλους τους πίνακες. Η σύνδεση των πινάκων και του προγράμματος διαχείρισης μπορεί να πραγματοποιηθεί σειριακά (BUS RS-485) ή μέσω δικτύου Ethernet (TCP/IP).

69


Access Control | Controllers

AC115

AC215

Πίνακας ελέγχου πρόσβασης με δυνατότητα χρήσης για 1 πόρτα (είσοδος - έξοδος) και διασύνδεση μέχρι 8 controller. Προγραμματιζόμενοι κωδικοί χρηστών 4 ή 6 ψηφίων. Ρολόι πραγματικού χρόνου. Το πληκτρολόγιο χρησιμοποιείται μόνο για τον προγραμματισμό του controller.

Πίνακας ελέγχου πρόσβασης με δυνατότητα χρήσης για 1 πόρτα (είσοδος - έξοδος) ή 2 πόρτες (είσοδος - κουμπί εξόδου). Διασύνδεση μέχρι και 256 controller (512 πόρτες) σε ένα bus. Προγραμματιζόμενοι κωδικοί χρηστών 4 ή 6 ψηφίων. Ρολόι πραγματικού χρόνου.

ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΑΣ MD-14

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

AC115

AC215

Χρήστες έως 2.400 έως 5.000 Μνήμη έως 2.000 συμβάντα έως 5.000 συμβάντα Λογισμικό AS-115 (δωρεάν) AS-525 (δωρεάν) Ρελέ Εισόδου REX & Door monitor 4x (REX & Door monitor) Ρελέ Εξόδου 2x1.2A (Lock, Aux) 4x N.O. ή N.C. max 5A Σύνδεση μεταξύ controller RS485 Επικοινωνία RS485 RS485/232, Dial-up, TCP/IP Θερμοκρασία Λειτουργίας -31οC έως +63οC 0οC έως +49οC Τροφοδοσία 16.5V AC / 12V DC 12V DC Κατανάλωση 120mA 325mA Μπαταρία 12V, 7Ah (UL1270)* Διαστάσεις 134(Y)x85(Π)x30mm(B) 334(Y)x264(Π)x84.5mm(B) Βάρος 220g 2.4Kg (χωρίς μπαταρία) *Δεν περιλαμβάνεται η μπαταρία

Μετατροπέας RS-485 σε RS-232 για τα AC115 και AC215.

ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΑΣ MD-N32

Μετατροπέας RS-232 σε Ethernet (TCP/IP) για το AC215.

70


Controllers | Access Control

AC225IP

Πίνακας ελέγχου πρόσβασης με δυνατότητα χρήσης για 1 πόρτα (είσοδος - έξοδος) ή 2 πόρτες (είσοδος - κουμπί εξόδου) επιλογή επέκτασης αναγνωστών ή πολλαπλών επαφών (είσοδος - έξοδος).

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

AC225IP

Χρήστες Μνήμη Λογισμικό Ρελέ Εισόδου

έως 30.000 έως 20.000 συμβάντα AS-525 (δωρεάν μέχρι 64 πίνακες) 4 γενικής χρήσης επεκτάσιμες Ρελέ Εξόδου 4 γενικής χρήσης επεκτάσιμες N.O. ή N.C. max 5A Σύνδεση μεταξύ controller RS485 Επικοινωνία RS485/232, Dial-up, ενσωματωμένη Ethernet Θερμοκρασία Λειτουργίας 0οC έως +49οC Τροφοδοσία 12V DC Κατανάλωση 370mA Μπαταρία 12V, 7Ah (UL1270)* Διαστάσεις 334(Y)x264(Π)x89.5mm(B) Βάρος 2.4kgr (χωρίς μπαταρία) *Δεν περιλαμβάνεται η μπαταρία

MD-D02

MD-IO84

Πλακέτα επέκτασης για 2 readers, επαφές (PIN, PROX, PIN & PROX), και 4 επαφές (είσοδος έξοδος) γενικής χρήσης.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Είσοδος Έξοδος Ρεύμα Διαστάσεις Βάρος

BATTERY UL1270

Πλακέτα επέκτασης επαφών 8 εισόδων και 4 εξόδων γενικής χρήσης.

MD-D02

Επαναφορτιζόμενη μπαταρία 7.0Ah, 12V. Διαστάσεις 151(Μ)x65(Π)x96(Υ)

MD-IO84

4 γενικής χρήσης 8 γενικής χρήσης 4 γενικής χρήσης N.O. ή N.C. max 5A 135mA 100(Y)x75.9(Π)x32.5mm(B) 98.28g

71


Περιφερειακά | Αναγνώστες

ΕσωΤΕρικοΥ χωροΥ AY-CR11-W

ΕσωΤΕρικοΥ χωροΥ PROX AY-R12

ΕσωΤ./ΕξωΤΕρικοΥ χωροΥ PROX AY-K12

Τεχνικά χαρακτηριστικά καρταναγνώστης

Περιβάλλον χρήσης Βαθμός προστασίας Απόσταση ανάγνωσης LED Τροφοδοσία κατανάλωση Διαστάσεις Βάρος

72

AY-CR11-W

AY-R12

AY-K12

26 Bit-Wiegand 125 kHz

26 Bit-Wiegand 125 kHz

Εσωτερική χρήση 6cm ΝΑι

Εσωτερική χρήση 8cm Multi-Color 12V DC 150mA 120(Y)x89(Π)x21mm(B) 202g

26 Bit-Wiegand, Clock & Data, RS 232, 125 kHz Εσωτ./εξωτερική χρήση IP65 8cm NAI

60mA 130(Y)x41.7(Π)x19mm(B) 75g

50mA 79.9(Y)x39.9(Π)x12.8mm(B) 70.5g


Αναγνώστες | Περιφερειακά

ΕσωΤ./ΕξωΤΕρικοΥ χωροΥ ANtI-VANDAL PROX AY-E20

Τεχνικά χαρακτηριστικά καρταναγνώστης

Περιβάλλον χρήσης Βαθμός προστασίας Απόσταση ανάγνωσης LED Τροφοδοσία κατανάλωση Διαστάσεις Βάρος

ANtI-VANDAL PIN & PROX CONVERtIBLE AYC-E65BG

ΕσωΤΕρικοΥ χωροΥ PIN & PROX CONVERtIBLE AYC-G64

AY-E20

AYC-E65B

AYC-G64

26 Bit-Wiegand, Clock & Data, RS 232 125, kHz Εσωτ./εξωτερική χρήση IP65 3.5cm 3 Color

26 Bit-Wiegand, Clock & Data, 125 kHz

26 Bit-Wiegand, Clock & Data, 125 kHz

Εξωτερική χρήση IP68 4cm 2 12V DC 105mA 155(Y)x44(Π)x9mm(B) 143g

Εσωτ./εξωτερική χρήση IP65 8cm 3 Color

100mA 155(Y)x45(Π)x8mm(B) 135g

140mA 137(Y)x44(Π)x21mm(B) 160g

73


Περιφερειακά | Αναγνώστες

ANtI-VANDAL PIN & PROX CONVERtIBLE AYC-Q64B

Τεχνικά χαρακτηριστικά καρταναγνώστης Περιβάλλον χρήσης Βαθμός προστασίας Απόσταση ανάγνωσης LED Τροφοδοσία κατανάλωση Διαστάσεις Βάρος

AYC-Q64B 26 Bit-Wiegand, Clock & Data, 125 kHz Εξωτερική χρήση IP65 4.5cm ΝΑι 12V DC 130mA 120(Y)x76(Π)x21mm(B) 480g

οι αναγνώστες Anti-Vandal PIN & PROX Convertible AYC-G65BG, PIN & PROX Convertible AYC-G64 και Anti-Vandal PIN & PROX Convertible AYC-Q64B για να γίνουν αυτόνομοι καρταναγνώστες 500 χρηστών απαιτείται τροφοδοτικό PSC-15t.

ΤροφοΔοΤικο PSC-15t

Τεχνικά χαρακτηριστικά Τροφοδοτικό για τους AYC αναγνώστες Τάση εισόδου 230V AC Τάση εξόδου 12V DC/1.5A Τύπος συσσωρευτή 12V, 7Ah Lead acid* Θερμοκρασία λειτουργίας -10oC ~ +70oC Διαστάσεις 205(Y)x200(Π)x82mm(B) Βάρος 1.2κg *Δεν περιλαμβάνεται η μπαταρία

74


Αναγνώστες | Περιφερειακά

GuARD PAtROL GCK01

σύστημα Ελέγχου Περιπολίας φυλάκων Το πακέτο περιλαμβάνει μία ράβδο συλλογής δεδομένων σε δερμάτινη θήκη, βάση φόρτισης και σύνδεσης μέσω RS232 καλωδίου σε pc, 12 tag ελέγχου, δερμάτινη θήκη με tag για ενεργοποίηση σε περίπτωση περιστατικού από τον φύλακα, συνοδευτικό λογισμικό. Περιλαμβάνεται tag για τοποθέτηση.

ράβδος συλλογής Δεδομένων

tag Άσπρο

ράβδος συλλογής δεδομένων σε δερμάτινη θήκη, με βαθμό προστασίας IP65, εσωτερική μπαταρία Li-Ion 1800mAh, led ανάγνωσης tag 360ο και αποθήκευση 8.000 συμβάντων.

tag με εύκολη εγκατάσταση (βίδα, κόλλα, ταινία διπλής όψης) με βαθμό προστασίας IP68 και μοναδικό 16ψήφιο κωδικό.

Βάση ράβδου συλλογής Δεδομένων

tag Μαύρο

Βάση φόρτισης και σύνδεσης μέσω RS232 καλωδίου σε pc για ράβδο συλλογής δεδομένων.

tag με εύκολη εγκατάσταση (βίδα, κόλλα, ταινία διπλής όψης) με βαθμό προστασίας IP68 και μοναδικό 16ψήφιο κωδικό.

75


Access Control | Αυτόνομοι Αναγνώστες

PIN AC-C31

PIN AC-015

PIN & PROX AC-C32

Μετατροπεας MD-14

Μετατροπέας RS-485 σε RS-232 για τα AC115 και AC215

τεχνικά Χαρακτηριστικά Καρταναγνώστης Χρήστες περιβάλλον χρήσης Μνήμη είσοδος REX ρελέ εξόδου ςύνδεση απόσταση ανάγνωσης τροφοδοσία Κατανάλωση Διαστάσεις Βάρος Λογισμικό

76

AC-015

AC-C31

AC-C32

1 πόρτα, 2 αναγνώστες έως 500 χρήστες

1 πόρτα έως 500 χρήστες εσωτερική χρήση ξηρή επαφή Ν.ο. 1χ2α(Lock) 12V DC/24V AC 80mA 130(Y)x42(π)x18mm(B) 70g -

1 πόρτα έως 500 χρήστες

έως και 2.000 συμβάντα 1χ1.2α(Lock) RS-232 12V DC/16V AC 120mA 134(Y)x85(π)x30mm(B) 220g AC-015

1χ2α(Lock) 7cm 12V DC/24V AC 80mA 130(Y)x42(π)x18mm(B) 70g -


Αυτόνομοι Αναγνώστες | Access Control

PIN & PROX AC-G44

τεχνικά Χαρακτηριστικά Χρήστες περιβάλλον χρήσης Βαθμός προστασίας είσοδος REX Έξοδος ρελέ απόσταση ανάγνωσης επίπεδα ασφαλείας τροφοδοσία Κατανάλωση Διαστάσεις Βάρος

PIN & PROX ANtI-VANDAL AC-Q44

AC-G44

AC-Q44

έως 500 χρήστες εξωτερική χρήση IP65 ξηρή επαφή Ν.ο. / Aux N.O. 2χ2α(Lock & Aux) 2χ3α(Lock & Aux) 8cm 6.5cm Normal, Bypass, Secure 12-24V DC/16-24V AC 160mA 125mA 135.4(Y)x44.2(π)x28.5mm(B) 120(Y)x76(π)x22mm(B) 178g 521g

77


Access Control | Περιφερειακά

ΔΕΚτηΣ PROX READER AY-LR23E

ποΜποΣ SA-27E

τεχνικά Χαρακτηριστικά πρωτόκολλο Συχνότητα Απόσταση ανάγνωσης Χρήση τροφοδοσία Κατανάλωση Διαστάσεις Βάρος

26 bit Wiegand 418 / 433.92 / 868.35 MHz έως 50m

868.35 MHz 120m Εσωτερική - Εξωτερική

12V DC 55mA 145(Y)x43(π)x21mm(B) 500g

Μπουτον EX-16EO

3V DC 16mA max 104(Y)x40(π)x15mm(B) 28g

Μπουτον EX-01

τεχνικά Χαρακτηριστικά υλικό Χρήση τροφοδοσία Κατανάλωση Βαθμός προστασίας Διαστάσεις Βάρος

78

Ανοξείδωτο Εσωτερική - Εξωτερική 12V DC 140mA IP65 114(Y)x44(π)x32mm(B) 173g

πλαστικό Εσωτερική N.O., N.C. 75(Y)x23(π)x15mm(B) -


Περιφερειακά | Access Control

ΚουΔουνΙ BL-D40

τεχνικά Χαρακτηριστικά Έξοδος ήχου Led τροφοδοσία Κατανάλωση Διαστάσεις Βάρος

CARD AT-R14

CARD AT-R11

Σειρήνα, κουδούνι, άνοιγμα πόρτας νΑΙ Από τροφοδοτικό 12-24V DC/16-24V AC 100mA 122(Y)x75(π)x24mm(B) 120g

TAG AT-R271L

τεχνικά Χαρακτηριστικά Chamshell 125kHz proximity card Απόσταση Εκτυπώσιμη Διαστάσεις Βάρος

μέχρι 20m (εξαρτάται από τον reader) νΑΙ 85.6(Μ)x54(π)x1.84mm(υ) 9.5g

125kHz proximity card

125kHz Read-only proximity tags

μέχρι 20m (εξαρτάται από τον reader) οΧΙ 85.6(Μ)x54(π)x0.76mm(υ) 6g

οΧΙ 39(Μ)x26(π)x5mm(υ) 1g

79


Access Control | Περιφερειακά

ΜΕτΑτροπΕΑΣ MD-08

ΜΕτΑτροπΕΑΣ MD-14

ΜΕτΑτροπΕΑΣ MD-N32

τεχνικά Χαρακτηριστικά

τεχνικά Χαρακτηριστικά

τεχνικά Χαρακτηριστικά

Μετατροπέας Wiegand 32 Bit σε RS-232 τροφοδοσία 12V DC Κατανάλωση 500mA Διαστάσεις 85(Μ)x70(π)x25mm(υ) Βάρος 6gr

Μετατροπέας RS-485 σε RS-232

Μετατροπέας RS-232 σε Ethernet (TCP/IP) Led Διασύνδεση δικτύου 10/100 Base-T Ethernet RJ-45 jack ταχύτητα μετάδοσης 1200bps~230.4Kbps Χρήση Εσωτερική τροφοδοσία / Κατανάλωση 12V DC / 100mA Διαστάσεις 110(Y)x63(π)x39mm(B) Βάρος 92g

ΛογΙΣΜΙΚο AS-525 AXTRAX

ΛογΙΣΜΙΚο TIME & ATTENDANCE AS-215 M1

τεχνικά Χαρακτηριστικά Λειτουργικό

Windows XP (SP2) / Windows Vista / Windows 98 / Me and 2000/NT/XP / Windows 7 / Server 2003 Server 2003 Απαιτήσεις Pentium 4 ή υψηλότερος, 256 MB RAM, CD ROM HDD space LAN card, RS-232 D9,VGA monitor DB format SQL Server 2005, με προστασία κωδικού Microsoft MS Access - με προστασία κωδικού Δίκτυο έως 1.023 cotrollers (4.092 πόρτες) MD-D02 έως 512 cotrollers (32 πίνακες / θύρα) υποστήριξη TCP/IP over LAN/WAN, Modem σειριακή COM Χάρτες JPEG, GIF, BMP Λογισμικό Vericard για την διαμόρφωση και εκτύπωση καρτών (επιλογή)

80


Περιφερειακά | Access Control

ηΛΕΚτροΜΑγνητηΣ GAM2H

τεχνικά Χαρακτηριστικά Στήριξη Δύναμη συγκράτησης Έλεγχος κλειδώματος Έλεγχος ανοιχτής πόρτας Εσωτερικός χρονοδιακόπτης τάση λειτουργίας Κατανάλωση Διαστάσεις Βάρος

Επιφανειακή 300Kg / 670lbs LED + Relay οΧΙ οΧΙ 12 / 24V DC 500mA max / 250mA 268(Μ)x48(π)x25mm(υ) 2Kg

ηΛΕΚτροΜΑγνητηΣ GAM4

τεχνικά Χαρακτηριστικά Στήριξη Δύναμη συγκράτησης Έλεγχος κλειδώματος Έλεγχος ανοιχτής πόρτας Εσωτερικός χρονοδιακόπτης τάση λειτουργίας Κατανάλωση Διαστάσεις Βάρος

Επιφανειακή 530Kg / 1200lbs LED + Relay οΧΙ οΧΙ 12 / 24V DC 500mA max / 250mA 268(Μ)x73(π)x40mm(υ) 4Kg

AMZB2

AMZB1

Βάση τύπου Z για τους ηλεκτρομαγνήτες GAM4 και GAM2H.

Βάση τύπου L για τους ηλεκτρομαγνήτες GAM4 και GAM2H.

81


Η Απόλυτη Συνεργασία! • Αποστολή Συναγερμών video • Οπτική ταυτοποίηση ελέγχου πρόσβασης με το σχετικό video • Αποστολή e-mail και φωτογραφίας σε περίπτωση χρήσης συγκεκριμένης κάρτας

Cubis +

Access Control

Δημιουργία σεναρίων συναγερμών ανά πόρτα και με δυνατότητα φιλτραρίσματος χρήστη ή συμβάντος.

Η οθόνη παρακολούθησης στην οποία εμφανίζονται οι συναγερμοί που έχουν δημιουργηθεί από την ενοποίηση του Access Control με το CubisNX.

Η δυνατότητα ενοποίησης του CubisNX με Access Control δημιουργεί μια καινοτομία στις δυνατότητες ελέγχου και ταυτοποίησης ατόμων κατά την πρόσβασή τους σε προστατευόμενους χώρους. Με την χρήση του CubisNX και την δημιουργία συναγερμών από τα συμβάντα του Access Control, λαμβάνουμε συγκεκριμένες πληροφορίες πρόσβασης και πραγματοποιείται οπτική ταυτοποίηση του ατόμου που χρησιμοποιεί την κάρτα με το αντίστοιχο video ή φωτογραφία. Ορίζοντας μια κάρτα πρόσβασης ως μη αποδεκτή για έναν συγκεκριμένο χώρο, το αποτέλεσμα θα είναι η εμφάνιση ενός συναγερμού και ο αποκλεισμός πρόσβασής της.


Σειρά Α

Burglar

Alarm Κεντρικοί Πίνακες

Ανιχνευτές

Παρελκόμενα

Σειρήνες

Φωτοκύτταρα


Κεντρικοί Πίνακες | Vista

Control Burglar Alarm

VISTA

KeyPAD 6164ICON

KeyPAD 6148ICON

Πληκτρολόγιο LCD 2χ16, με αλφαριθμητικούς χαρακτήρες οριζόμενους από τον χρήστη, 4 ενσωματωμένες ζώνες, 1 ενσωματωμένο ρελέ και τέσσερα προγραμματιζόμενα πλήκτρα λειτουργίας. Για κεντρικές μονάδες της σειράς VISTA. Κατανάλωση 190mA max. Διαστάσεις 137(y)x187(Π)x32mm(B)

Πληκτρολόγιο LCD. για κεντρικές μονάδες της σειράς VISTA. Το πληκτρολόγιο 6148ICON χρησιμοποιείται ώς απλό χειριστήριο χωρίς την δυνατότητα προγραμματισμού της κεντρικής μονάδας. Κατανάλωση 55mA max. Διαστάσεις 108(Υ)x143(Π)x25mm(Β)

KeyPAD AD6270

KeyPAD AD6272

Πληκτρολόγιο αφής με οθόνη LCD και γραφικό περιβάλλον. Ενσωματωμένο κέντρο μηνυμάτων κατάλληλο για κεντρικές μονάδες της σειράς VISTA. Κατανάλωση 280mA max. Διαστάσεις 155(Υ)x125(Π)x25mm(Β)

Έγχρωμο πληκτρολόγιο αφής με οθόνη LCD και γραφικό περιβάλλον. Ενσωμετωμένο κέντρο μηνυμάτων κατάλληλο για κεντρικές μονάδες της σειράς VISTA. Οθόνη προβολής TFT, υψηλής ανάλυσης 640χ480 (64.000 χρώματα). Δυνατότητα προβολής φωτογραφιών μέσω κάρτας SD. Κατανάλωση 280mA max. Διαστάσεις 128(Υ)x182(Π)x32mm(Β)

• Οπλισμός και αφοπλισμός με ασύρματα

χειριστήρια

• Έλεγχος εξωτερικών συσκευών μέσω

2 εξόδων

• 4 προγραμματιζόμενα πλήκτρα • Δυνατότητα ορισμού προσωπικής ζώνης

λειτουργίας

• Αξιόπιστη λύση για οικιακή και

επαγγελματική χρήση

84

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

12DIT

48DIT

ΚΩΔΙΚΟΣ Ζώνες ενσύρματες (max) Ζώνες ασύρματες (max) Έξοδος ρελέ (max) Πληκτρολόγια Χρήστες Μνήμη Διαστάσεις Βάρος

5005020 6 (14) μέχρι 16 2 (6)

5005022 8 (48) μέχρι 40 2 (18) 8

16

48 254 συμβάντων 254(M)x254(Υ)x178mm(Β) 318(M)x370(Υ)x82mm(Β) 1.62g 2.37g


Vista | Περιφερειακά

Κιτ VISTA

12DIT

+

6164 ICON Επιλέξτε σε κάθε σας εγκατάσταση τον πίνακα του συναγερμού μαζί με το LCD πληκτρολόγιο και κερδίστε χαμηλότερη τιμή.

ReLAy BOARD AD4204

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Πλακέτες επέκτασης Ρελέ Ζώνες Κατανάλωση Τροφοδοσία Διαστάσεις Βάρος

ZONe exPANDeR AD4219

ZONe & ReLAy exPANDeR AD4229

AD4204

AD4219

AD4229

4 160mA max

8 30mA max 12V DC 169(Μ)x108(Π)x32mm(Β) 220g

2 8 100mA max

169(Μ)x108(Π)x32mm(Β) 300g

169(Μ)x108(Π)x32mm(Β) 230g

85


Κεντρικοί Πίνακες | Galaxy

Control

Burglar Alarm

GALAXY

KeyPAD MK7

Το πληκτρολόγιο χειρισμού LCD MK7 με 32 αλφαριθμητικούς χαρακτήρες περιέχει προστασία tamper. Έχει δυνατότητα σύνδεσης από την μονάδα έως και 1000 μέτρα και λειτουργεί μόνο για κεντρικές μονάδες της σειράς Galaxy. Διαστάσεις 149(y)x91(Π)x31mm(Β) Βάρος 200g

KeyPAD CP041-00

• Υψηλή ευελιξία με μοναδικό σχεδιασμό • Ευκολία στην χρήση • Συμβατά με όλη την υπάρχουσα σειρά περιφερειακών Galaxy

Έγχρωμο πληκτρολόγιο χειρισμού αφής ανάλυσης 640χ480px με απλό γραφικό περιβάλλον και λειτουργεί μόνο για κεντρικές μονάδες της σειράς Galaxy. Διαστάσεις 182(Μ)x128(y)x34mm(B) Βάρος 500g

• Ιδανικοί για χρήση σε όλες τις μικρομεσαίες και

μεγάλες εγκαταστάσεις

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Gxy 2-20+MK7

Gxy 2-44+MK7

C048-C-e1-KPD DIMeNSION

ΚΩΔΙΚΟΣ Ζώνες (ενσύρματες / ασύρματες) Έξοδος ρελέ Πληκτρολόγια Χρήστες / Ομάδες Μνήμη Διαστάσεις Βάρος

5005026 12 (έως 20) 4 σε 16 (8 εξόδοι Trigger) έως 4 24 / 3+1 κοινή 384 συμβάντων 300(M)x255(Υ)x155mm(Β) 2.9g

5005028 12 (έως 44) 4 σε 28 (8 εξόδοι Trigger) έως 4 24 / 3+1 κοινή 384 συμβάντων 370(M)x320(Υ)x85mm(Β) 4.5g

5005029 16 (έως 48 / 32) 8 σε 24 (6 εξόδοι Trigger) έως 8 100 / 8 1000 συμβάντων 352(M)x440(Υ)x90mm(Β) 4.5g

Τεχνικά Χαρακτηριστικά ΚΩΔΙΚΟΣ Ζώνες (ενσύρματες / ασύρματες) Έξοδος ρελέ Πληκτρολόγια Χρήστες / Ομάδες Μνήμη Διαστάσεις Βάρος * Περιλαμβάνεται μετασχηματιστής

86

C096-C-e1 DIMeNSION

C0264-C-e1 DIMeNSION

C0520-C-e1 DIMeNSION

5005034 16 (έως 96 / 80)

5005032 16 (έως 264 / 192) 8 σε 48 (6 εξόδοι Trigger) έως 16 1000 / 32 1500 συμβάντων 352(M)x440(Π)x90mm(y) 4.5Κg

5005025 16 (έως 520 / 192)

έως 16 250 / 16

έως 32 1000 / 32


Galaxy | Περιφερειακά ZONe & ReLAy exPANDeR GxRIOPLB

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Ζώνες Έξοδοι Προστασία tamper Διαστάσεις Βάρος

GxRIOPLB 8 4 ΝΑΙ 160(Μ)x150(Π)x40mm(Υ) (με πλαστικό κουτί) 138g

Πλακέτες επέκτασης ζωνών και εξόδων για κεντρικούς πίνακες της σειράς Galaxy

ReLAy BOARD GxReLePLB Τεχνικά Χαρακτηριστικά Ρελέ Τροφοδοσία Αντίσταση Διαστάσεις Βάρος

GxReLePLB 4 8.5-16V 42mA 160(y)x150(Π)x40mm(B) (με πλαστικό κουτί) 138g

Πλακέτα επέκτασης ρελέ

GxeTH

Προσφέρει υποστήριξη για σήματα συναγερμού και απομακρυσμένη διαχείριση για όλους τους πίνακες Galaxy μέσω δικτύου ethernet 10base T (LAN / WAN).

GxMAx03

GxMAx14

Proximity Tag

Αναγνώστης καρτών Proximity με δυνατότητα ελέγχου πόρτας είτε σε συνδυασμό με πίνακα Galaxy ή μόνος του.

87


Alarm | Ανιχνευτές PIR KKIS2560T / KKIS25100TC / KKIS2535T

Ανιχνευτές κίνησης παθητικού υπερύθρου Τεχνικά Χαρακτηριστικά ΚΩΔΙΚΟΣ Διπλού στοιχείου Κάθετη ακτίνα δράσης Σύγκριση θερμοκρασίας περιβάλλοντος Περιοχή κάλυψης Μνήμη συναγερμών Ανοσία για τα κατοικίδια Διαστάσεις

88

KKIS2560T

KKIS25100TC

KKIS2535T

5015042

5015044 ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ 30χ6cm ΝΑΙ

5015046

ΝΑΙ ΝΑΙ 18χ26cm OXI ΝΑΙ

KKIS215T

KKIS215TQ

Ανιχνευτής κίνησης παθητικού υπερύθρου με κάθετη ακτίνα δράσης και σύγκριση θερμοκρασίας περιβάλλοντος. Περιοχή κάλυψης: 12χ12m. Διαστάσεις 85.7(Υ)x60.3(Π)x31mm(Β)

Ανιχνευτής κίνησης παθητικού υπερύθρου τετραπλού στοιχείου με κάθετη ακτίνα δράσης. Περιοχή κάλυψης: 12χ12m. Ρύθμιση ευαισθησίας PIR. Διαστάσεις 86(Υ)x60(Π)x38mm(Β)

OXI 112(Υ)x60(Π)x40mm(Β)

OXI OXI 11χ12cm OXI NAI

CeIllINg MOuNT AD997eX

Ανιχνευτής κίνησης παθητικού υπερύθρου οροφής, 360ο. Περιοχή κάλυψης 11m διάμετρος. Τοποθέτηση ανιχνευτή 2.4 - 3.7m. Διαστάσεις 89(Δ)x25.4mm(Υ)


Ανιχνευτές PIR & MW Διπλής Τεχνολογίας | Alarm Vg033450DTAM

Vg033451DT

Ανιχνευτής κίνησης παθητικού υπερύθρου διπλής τεχνολογίας PIR και μικροκυμάτων. Σύγκριση θερμοκρασίας περιβάλλοντος. Φακός με ενσωματωμένο καθρέπτη 22 ζωνών και 5 επιπέδων με οριζόντια γωνία κάλυψης 80ο και κάθετη 64ο και με δυνατότητα επιλογής ευαισθησίας. Μήκος κάλυψης 15χ15m. Διαστάσεις 158(Y)x64(Π)x48mm(B)

Ανιχνευτής κίνησης παθητικού υπερύθρου διπλής τεχνολογίας PIR και μικροκυμάτων με τεχνολογία Anti-Mask για κορυφαία απόδοση. Σύγκριση θερμοκρασίας περιβάλλοντος. Φακός με ενσωματωμένο καθρέπτη 22 ζωνών και 5 επιπέδων με οριζόντια γωνία κάλυψης 80ο και κάθετη 64ο και με δυνατότητα επιλογής ευαισθησίας. Μήκος κάλυψης 15χ15m. Διαστάσεις 158(Y)x64(Π)x48mm(B)

DT7235TCe / DT7450eu / DT7435eu / DT7550Ceu

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

DT7235TCe

DT7450eu

DT7435eu

Ανιχνευτής κίνησης παθητικού υπερύθρου διπλής τεχνολογίας PIR και μικροκυμάτων ΚΩΔΙΚΟΣ 5015060 5015050 5015052 Σύγκριση θερμοκρασίας περιβάλλοντος ΝΑΙ Τεχνολογία Anti-Mask OXI OXI OXI Περιοχή κάλυψης 11χ11cm 15χ18cm 11χ12cm Καθρέπτης για κάθετη εποπτεία OXI ΝΑΙ ΝΑΙ Ανοσία για τα κατοικίδια ΝΑΙ έως 18Kg OXI ΝΑΙ έως 18Kg Διαστάσεις 119(Υ)x71(Π)x42mm(Β)

DT7550Ceu 5015062 NAI 15χ18cm NAI OXI

89


Alarm | Ασύρματοι Ανιχνευτές Πίνακας Συμβατότητας Κεντρικών Πινάκων και Ασύρματων Περιφερειακών VISTA12 / 48DIT σε συνδυασμό με AD5882euHS (monodirectional) SCIR800M SCIRPI800M SCDODT800gY-B SCDO800M SCSHK8M SCSHKC8M SCFg8M SCDF8M SCTC805HF SCTCB800M

gXY 2 / gAlAXY DIMeNSION σε συνδυασμό με gAlAXY-PORTAl-RF

√ √ √ √ √ √ √ √ √ √

√ √ √ √ √ √ √ √ √ √

Ασύρματοι δέκτες Τεχνικά Χαρακτηριστικά ΚΩΔΙΚΟΣ Συμβατοί με περιφερειακά Συμβατοί με πίνακες Απόσταση από πομπό Διαστάσεις

AD5882euHS

gAlAXY-PORTAl-RF

5056022 Domonial Vista έως 60 μέτρα (σε κλειστό χώρο) 112(Υ)x188(Π)x37mm(Β)

5056024 Domonial galaxy Dimension, g2 έως 2 Km (σε ανοιχτό χώρο) 150(Υ)x162(Π)x39mm(Β)

MOTION DeTeCTOR SCIR800M / SCIRPI800M Ασύρματοι ανιχνευτές κίνησης παθητικού υπερύθρου (PIR) Τεχνικά Χαρακτηριστικά ΚΩΔΙΚΟΣ Συμβατότητα Σύγκριση θερμοκρασίας περιβάλλοντος Περιοχή κάλυψης (κάθετη δέσμη) Διπλό tamper Ευαισθησία στα κατοικίδια Διάρκεια ζωής μπαταρίας Διαστάσεις

90

SCIR800M

SCIRPI800M

5052004 5052006 galaxy Dimension, g2, Domonial ΝΑΙ 11χ12cm ΝΑΙ OXI

έως 36Kg 3 ~ 4.5 χρόνια 112(Υ)x60(Π)x40mm(Β)


Ασύρματοι Ανιχνευτές | Alarm MAgNeTIC CONTACT SCDODT800gY-B / SCDO800M Ασύρματες μαγνητικές επαφές Τεχνικά Χαρακτηριστικά

SCDODT800gY-B

ΚΩΔΙΚΟΣ 5030096 Σύνδεση με ενσύρματη μαγνητική επαφή ΝΑΙ Συμβατότητα galaxy Dimension, g2, Domonial,Vista Διπλό tamper Διάρκεια ζωής μπαταρίας 4 χρόνια Διαστάσεις 120(Y)x35(Π)x26mm(B)

SCDO800M 5050004 ΟΧΙ galaxy Dimension, g2, Domonial ΝΑΙ 5 χρόνια 100(Υ)x22(Π)x23mm(Β)

SHOCK SeNSOR SCSHK8M / SCSHKC8M Ασύρματος ανιχνευτής κρούσης σχεδιασμένος για να προστατεύει παράθυρα και πόρτες ανιχνεύοντας τη παραβίαση πριν αυτό συμβεί. Τεχνικά Χαρακτηριστικά ΚΩΔΙΚΟΣ Συμβατοί με πίνακες Περιοχή εντοπισμού Μαγνητική επαφή Διάρκεια ζωής μπαταρίας Διαστάσεις

SCSHK8M

SCSHKC8M

5052010 5052012 galaxy g2, Dimension, Domonial ~2.5m ΟΧΙ ΝΑΙ ~ 5 χρόνια 88.9(Υ)x40.6(Π)x30mm(Β)

glASS BReAKeR SeNSOR SCFg8M

SMOKe DeTeCTOR SCDF8M

KeY FOB SCTC805HF

KeY FOB SCTCB800M

Ασύρματος ανιχνευτής θραύσης κρυστάλλου κατάλληλος για τζάμια με πάχος έως 14mm. Περιοχή εντοπισμού 7.6m, 4 επίπεδα ευαισθησίας. Διπλό tamper. Διάρκεια ζωής μπαταρίας περίπου 6 χρόνια. Συχνότητα 868MHz. Διαστάσεις 115(Υ)x720(Π)x27mm(Β)

Ασύρματος ανιχνευτής καπνού με περιοχή κάλυψης τα 50m2. Διάρκεια ζωής μπαταρίας περίπου 4 χρόνια. Συχνότητα 868MHz. Διαστάσεις 135(Δ)x58mm(Υ)

Χειριστήριο 4 πλήκτρων και με δυνατότητα 5 λειτουργιών. Συχνότητα 868MHz. Διαστάσεις 88(Υ)x38(Π)x19mm(Β)

Χειριστήριο διπλής κατεύθυνσης (Bi-directional) 4 πλήκτρων και με δυνατότητα 5 λειτουργιών. Οι πληροφορίες της κεντρικής μονάδας αποστέλλονται στο χειριστήριο. Συχνότητα 868MHz. Διαστάσεις 75(Υ)x37(Π)x16mm(Β)

91


Alarm | Ειδικοί Ανιχνευτές SHOCK SeNSOR VIPPC0900020 / VIPPC0900420 (+MAgNeTIC CONTACT ) Ανιχνευτές κραδασμών κρυστάλλων Τεχνικά Χαρακτηριστικά

VIPPC0900020

ΚΩΔΙΚΟΣ Ακτίνα ανίχνευσης Μαγνητική επαφή Διαστάσεις Διαστάσεις (μαγνητικής επαφής)

5012005

VIPPC0900420 5012007 2.5m

ΟΧΙ -

ΝΑΙ 85(Μ)x23(Π)x25mm(Υ) 85(Μ)x10(Π)x25mm(Υ)

glASS BReAKeR SeNSOR KKFg1625TAS / KKFg1608AS (+MAgNeTIC CONTACT ) Ανιχνευτές θραύσης κρυστάλλων Τεχνικά Χαρακτηριστικά ΚΩΔΙΚΟΣ Εμβέλεια ανίχνευσης Διακόπτης tamper Μαγνητική επαφή Διαστάσεις Διαστάσεις (μαγνητικής επαφής)

92

KKFg1625TAS

KKFg1608AS

5025030 7.6m

5025039 2.4m ΝΑΙ

ΟΧΙ 98(Y)x62(Π)x21.8mm(B) -

ΝΑΙ 114(Μ)x30(Π)x23mm(Υ) 114(Μ)x13(Π)x23mm(Υ)

TeMPeRATuRe SeNSOR KKTS300

WATeR SeNSOR AD470/12

ReMOTe WATeR PROBe AD470PB

Διπλός ανιχνευτής ελέγχου θερμοκρασίας με δυνατότητα ταυτόχρονης παρακολούθησης θερμοκρασιών, τοπικά ή απομακρυσμένα. Διαθέτει βομβητή και οθόνη για την ένδειξη της θερμοκρασίας. Τοπικός έλεγχος θερμοκρασίας αισθητήρα 0ο - 60ο. Απομακρυσμένος έλεγχος θερμοκρασίας -40ο 60ο. Διαστάσεις 102(Μ)x66(Π)x23mm(Υ)

Ανιχνευτής πλημμύρας ο οποίος έχει την δυνατότητα να ελέγχει ταυτόχρονα δύο σημεία. Ιδανική περίπτωση για υπόγεια και όπου αλλού μπορεί να αποφευχθεί πλημμύρα. Ρύθμιση ευαισθησίας. Περιλαμβάνει έναν αισθητήρα. Διαστάσεις ανιχνευτή 101(Μ)x57(Π)x70mm(Υ) Διαστάσεις αισθητήρα 51(Μ)x25(Π)x13mm(Υ)

Αισθητήρας για ανίχνευση πλημμύρας AD470/12. Διαστάσεις 51(Μ)x25(Π)x13mm(Υ)


Ειδικοί Ανιχνευτές | Alarm SeISMIC SeNSOR KKSC100 / SeISMIC SeNSOR KKSC105

Τεχνικά Χαρακτηριστικά KKSC100 Σεισμικός αισθητήρας για ΑΤΜ, θησαυροφυλάκια, πόρτες χρηματοκιβωτίων και άλλων στερεών αντικειμένων. Είναι σχεδιασμένο να ανιχνεύει κραδασμούς και να ενεργοποιεί τον συναγερμό. Εύκολο στην τοποθέτηση με διαγνωστικό led. Δυνατότητα επιλογής ΑΤΜ / Χρηματοκιβώτιο. Πολύ μικρή κατανάλωση 3mA. Διαστάσεις 80(Μ)x60(Π)x21mm(Υ)

KKSC105 Σεισμικός αισθητήρας ειδικά σχεδιασμένος για μικρού μεγέθους ΑΤΜ, ταμειακές μηχανές και μηχανές πώλησης εισητηρίων. Εύκολο στην τοποθέτηση με διαγνωστικό led. Πολύ μικρή κατανάλωση 3mA. Διαστάσεις 80(Μ)x60(Π)x21mm(Υ)

MOuNTINg PlATe KKSC110

KKSC111

KKSC112

Βάση για την εγκατάσταση των αισθητήρων KKSC100 και KKSC105.

Εξάρτημα για την προστασία κλειδαρότρυπας των αισθητήρων KKSC100 και KKSC105. Επιτρέπει τη δοκιμή του αισθητήρα συμπεριλαμβανομένου της τοποθέτησής του.

Βάση για την εγκατάσταση των αισθητήρων KKSC100 και KKSC105. Αποτρέπει το ξεκλείδωμα κατά την διάρκεια της όπλισης και την τοποθέτηση εκρηκτικών μέσα στην κλειδαρότρυπα. Η ενισχυμένη επιφάνεια αποτρέπει τη δολιοφθορά.

TeST TRANSMITTeR KKSC113

TeST TRANSMITTeR KKSC115

ΚΑΛΩΔΙΟ KKSC114

Εσωτερική συσκευή αποστολής σημάτων δοκιμής των αισθητήρων KKSC100 και KKSC105. Επιτρέπει την τοποθέτηση του αισθητήρα επάνω στην πόρτα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τη βάση KKSC111.

Εσωτερική συσκευή αποστολής σημάτων δοκιμής των αισθητήρων KKSC100 και KKSC105. Επιτρέπει την τοποθέτηση του αισθητήρα επάνω στην πόρτα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με την βάση KKSC111.

Καλώδιο μήκος 1.8m (8 καλώδια) για τους αισθητήρες KKSC100 και KKSC105

93


Alarm | Παρελκόμενα ΚΑΛΩΔΙΟ gXYg2 RS-232

Mount BRacket SMB10

Mount BRacket kkSMB10c

Καλώδιο σύνδεσης RS-232 για πίνακες galaxy2-44.

Περιστρεφόμενη βάση τοίχου για ανιχνευτές κίνησης.

Βάση οροφής για ανιχνευτές κίνησης.

Magnetic contact MS-46W

Magnetic contact MS-50W

Magnetic contact 943Wg-WH

Τεχνικά Χαρακτηριστικά ΚΩΔΙΚΟΣ Άνοιγμα επαφής Χρώμα Διαστάσεις Διατίθεται και σε καφέ χρώμα

5025010 15mm

5025013 15mm Λευκό 60(Μ)x14.50(Π)x16mm(Υ) 5025014 (MS-50B)

52(Μ)x14.50(Π)x15mm(Υ) 5025011 (MS-46B)

Magnetic contact 947-75WH

5025034 19mm 160(Μ)x51(Π)x47mm(Υ) 5025036 (943Wg-BR)

Magnetic contact eMPS-10W

Τεχνικά Χαρακτηριστικά ΚΩΔΙΚΟΣ Άνοιγμα επαφής Χωνευτή tamper loop Χρώμα Διαστάσεις κάψουλας

94

5025032 19mm

5025038 14mm ΝΑΙ

ΟΧΙ

ΝΑΙ Λευκό

250(Δ)x410mm(Υ)

19.55(Μ)x10.9mm(Δ)


Παρελκόμενα | Alarm

BatteRY uL1221 Magnetic contact 956WHB

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Επαναφορτιζόμενη μπαταρία 2.1ah, 12V. Διαστάσεις 178(Μ)x35(Π)x61(Υ)

956WHB

ΚΩΔΙΚΟΣ Ενεργοποίηση

5025035 με περιστροφή 180ο

Διαστάσεις

24.13(Υ)x40(Π)x30mm(Β)

BatteRY uL1270

Magnetic contact 957

Magnetic contact 958 Επαναφορτιζόμενη μπαταρία 7.0ah, 12V. Διαστάσεις 151(Μ)x65(Π)x96(Υ)

ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΤΗΣ 16.6V30

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

957

Άνοιγμα επαφής 25mm Βαρέως τύπου ΝΑΙ Διαστάσεις 425(Μ)x170(Π)x45mm(Υ) *Η μαγνητικές επαφές έχουν θωρακισμένο καλώδιο.

958 60mm ΟΧΙ 425(Μ)x170(Π)x45mm(Υ)

Μετασχηματιστής 16.5 V ac, 30Va Διαστάσεις 65(Y)x95(M)x80mm(Π)

95


Alarm | Σειρήνες eXteRnaL SiRen ai40n

eXteRnaL SiRen SR136

Έχει κάλυμα τύπου aBS και προστασία uV. Μεταλλικό εσωτερικό κάλυμα και tamper για την προστασία της σειρήνας. Έλεγχος μπαταρίας, φλας, Watchdog Led, διαφορετικοί ήχοι συναγερμών. Μνήμη συναγερμών.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Τύπος σειρήνας Έξοδος ήχου Βαθμός προστασίας Θερμοκρασία λειτουργίας Τροφοδοσία Κατανάλωση Μπαταρία Διαστάσεις

96

Ηλεκτρονική σειρήνα με μεταλλικό κάλυμα αυτοτροφοδοτούμενη. Περιέχει κύκλωμα προστασίας από βανδαλισμούς στα καλώδια και στο φλας.

SR136

ai40n Εξωτερική

110dB iP54 -25οc~+55οc

105dB iP34 -20οc~+70οc 13.8V Dc

1.300ma max

2.800ma max 2.1Αh, 12V

280(Υ)x236(Π)x99mm(Β)

207(Μ)x252(Π)x78mm(Υ)


Σειρήνες | Alarm inteRnaL SiRen atW-DoBeRMan

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Τύπος σειρήνας Φλας Έξοδος ήχου Κατανάλωση Τροφοδοσία Διαστάσεις

inteRnaL SiRen atW-BuLLDog

atW-DoBeRMan

Εσωτερική πιεζοηλεκτρική με πλαστικό περίβλημα polycarbonate ΝΑΙ ΟΧΙ 105dB 180ma (μόνο φλάς 90ma) 110ma 12V Dc 73.6(Μ)x122(Π)x43mm(Υ) 71(Μ)x122(Π)x38mm(Υ)

inteRnaL SiRen ai60

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Τύπος σειρήνας Φλας tamper Έξοδος ήχου Κατανάλωση Τροφοδοσία Διαστάσεις

atW-BuLLDog

inteRnaL SiRen ai61

ai60

ai61 Εσωτερική

ΟΧΙ

ΝΑΙ nai 110dB 140ma 12V, 110ma 24V 12/24V Dc 148(Μ)x94(Π)x30mm(Υ)

97


Alarm | Φωτοκύτταρα

Beams PNPB30TK

Beams PNPB100TK

Beams PNPB60TK

Τα PNPB30TK, PNPB60TK και PNPB100TK διπλής δέσμης, διαθέτουν περιστροφικό οπτικό σύστημα για εύκολη εγκατάσταση με φακό ειδικά σχεδιασμένο για σωστή ευθυγράμμιση. Εξοπλιμένα με βύσμα ελέγχου ευαισθησίας και σφραγισμένο για να αποτρέπει την εισβολή και παρεμβολές από έντομα. Το οπτικό σύστημα του δέκτη και του πομπού περιστρέφονται 90ο το οποίο επιτρέπει την πλευρική στοίχιση των συσκευών. Προστασία Tamper. Σημεία ελέγχου ευθυγράμμισης με πολύμετρο. Κατασκευασμένα στην Ιαπωνία.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Εμβέλεια εσωτερικού χώρου Εμβέλεια εξωτερικού χώρου Χρήση Κύκλωμα Τροφοδοσία Κατανάλωση Θερμοκρασία λειτουργίας Διαστάσεις Βάρος πομπού Βάρος δέκτη Ευρύ προσαρμογή (οριζόντια/κάθετα)

98

PNPB30TK 60m 30m

53ma

380g 400g

PNPB60TK

PNPB100TK

120m 60m Εσωτερική / Εξωτερική aGC 10V~30V DC 80ma -25οC~+60οC 170(Y)x73(Π)x71.5mm(B) 380g 400g ±90ο / ±10ο

200m 100m

80ma

380g 400g


Φωτοκύτταρα | Alarm

Beams PNPB200HF

Το φωτοκύτταρο PNPB200HF τετραπλής δέσμης, έχει 4 συγχρονισμένες δέσμες και 4 ξεχωριστές επιλογές συχνοτήτων. Διαθέτουν περιστροφικό οπτικό σύστημα για εύκολη εγκατάσταση με φακό ειδικά σχεδιασμένο για σωστή ευθυγράμμιση. Εξοπλιμένα με βύσμα ελέγχου ευαισθησίας και σφραγισμένο για να αποτρέπει την εισβολή και παρεμβολές από έντομα. Το οπτικό σύστημα του δέκτη και του πομπού περιστρέφονται 90ο το οποίο επιτρέπει την πλευρική στοίχιση των συσκευών. Προστασία Tamper. Σημεία ελέγχου ευθυγράμμισης με πολύμετρο. Κατασκευασμένα στην Ιαπωνία.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Εμβέλεια εσωτερικού χώρου Εμβέλεια εξωτερικού χώρου Χρήση Κύκλωμα Τροφοδοσία Κατανάλωση Θερμοκρασία λειτουργίας Διαστάσεις Βάρος πομπού Βάρος δέκτη Γωνία ευθυγράμμισης (οριζόντια/κάθετα)

PNPB200HF 400m 200m Εσωτερική / Εξωτερική aGC 12V~30V DC 120ma -35οC~+66οC 390(Y)x104(Π)x98mm(B) 1200g 1300g ±90ο / ±10ο

99


Alarm | Φωτοκύτταρα

Beams 2PH-30G

Beams 2PH-60G

Τα 2PH-30G και 2PH-60G διπλής δέσμης με νέα σχεδίαση που προστατεύει τον ανιχνευτή από δυνατή βροχή, διαθέτουν ευκολία στην ευθυγράμμιση. Επιπλέον διαθέτουν ξηρή επαφή NC/NO καθώς και βύσμα ελέγχου ευαισθησίας.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Εμβέλεια εσωτερικού χώρου Εμβέλεια εξωτερικού χώρου Χρήση Κύκλωμα Τροφοδοσία Κατανάλωση Θερμοκρασία λειτουργίας Διαστάσεις Βάρος πομπού Βάρος δέκτη Γωνία ευθυγράμμισης (οριζόντια/κάθετα)

100

2PH-30G

2PH-60G

60m 30m

120m 60m Εσωτερική / Εξωτερική aGC

10.5~28V DC 34ma max 214.5(Y)x82(Π)x96mm(B) 865g 865g

10.5~28V DC 42ma max -25οC έως +55οC 214.5(Y)x82(Π)x96mm(B) 865g 865g ±90ο / ±5ο


Φωτοκύτταρα | Alarm

Beams 2PH-30DQ

Beams 2PH-60DQ

Beams 2PH-100BQ

Beams 2PH-150BQ

Τα 2PH-30DQ, 2PH60DQ, 2PH-100BQ και 2PH-150BQ διπλής δέσμης με διπλή διαμόρφωση συχνοτήτων ακτίνων. Έχουν δυνατότητα επιλογής 4 καναλιών συχνοτήτων, διαθέτουν ξηρή επαφή NC/NO καθώς και βύσμα ελέγχου ευαισθησίας.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

2PH-30DQ

2PH-60DQ

2PH-100ΒQ

Εμβέλεια εσωτερικού χώρου 60m 120m 200m Εμβέλεια εξωτερικού χώρου 30m 60m 100m Χρήση Εσωτερική / Εξωτερική Κύκλωμα aGC Τροφοδοσία 10.5~30V DC 10.5~30V DC 10.5~30V DC Κατανάλωση 67ma max 85ma max 67ma max Θερμοκρασία λειτουργίας -25οC έως +55οC Διαστάσεις 181.5(Y)x76(Π)x77.78mm(B) 181.5(Y)x76(Π)x77.78mm(B) 247(Y)x100(Π)x99.85mm(B) Βάρος πομπού 925g 925g 1805g Βάρος δέκτη 925g 925g 1805g Γωνία ευθυγράμμισης (οριζόντια/κάθετα) ±90ο / ±5ο ±90ο / ±5ο ±90ο / ±10ο

2PH-150BQ 300m 150m

10.5~30V DC 85ma max 247(Y)x100(Π)x99.85mm(B) 1805g 1805g ±90ο / ±10ο

101


Alarm | Φωτοκύτταρα

Beams 4PH-75BQe

Beams 2PH-100a

Beams 2PH-150a

Τα 2PH-100a και 2PH-150a διπλής δέσμης, διαθέτουν ξηρή επαφή NC/NO, tamper προστασίας καθώς και βύσμα ελέγχου ευαισθησίας. Το 4PH-75BQe τετραπλής δέσμης με διπλή διαμόρφωση συχνοτήτων ακτινών. Δυνατότητα επιλογής 4 καναλιών συχνοτήτων ακτίνων. Επιπλέον διαθέτει ξηρή επαφή NC/NO καθώς και βύσμα ελέγχου ευαισθησίας. Ο δέκτης διαθέτει κίτρινο Led το οποίο ανάβει όταν το φωτοκύτταρο έχει μειωμένο σήμα.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

4PH-75BQe

Εμβέλεια εσωτερικού χώρου 150m Εμβέλεια εξωτερικού χώρου 75m Χρήση Κύκλωμα Τροφοδοσία 10.5~30V DC Κατανάλωση 73ma max Θερμοκρασία λειτουργίας Διαστάσεις 390(Y)x100(Π)x99.80mm(B) Βάρος πομπού 1.385g Βάρος δέκτη 1.485g Γωνία ευθυγράμμισης (οριζόντια/κάθετα)

102

2PH-100a

2PH-150a

200m 100m Εσωτερική / Εξωτερική aGC 10.5~28V DC 43ma max -25οC έως +55οC 247(Y)x100(Π)x100mm(B) 1.805g 1.805g ±90ο / ±10ο

300m 150m

10.5~28V DC 50ma max 247(Y)x100(Π)x100mm(B) 1.805g 1.805g


Φωτοκύτταρα |Alarm

Beams 4PH-150BQe

Το 4PH-150BQe τετραπλής δέσμης με διπλή διαμόρφωση συχνοτήτων ακτινών. Δυνατότητα επιλογής 4 καναλιών συχνοτήτων ακτίνων. Επιπλέον διαθέτει ξηρή επαφή NC/NO καθώς και βύσμα ελέγχου ευαισθησίας. Ο δέκτης διαθέτει κίτρινο Led το οποίο ανάβει όταν το φωτοκύτταρο έχει μειωμένο σήμα.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

4PH-150BQe

Εμβέλεια εσωτερικού χώρου 300m Εμβέλεια εξωτερικού χώρου 150m Χρήση Εσωτερική / Εξωτερική Κύκλωμα aGC Τροφοδοσία 10.5~30V DC Κατανάλωση 83ma max Θερμοκρασία λειτουργίας -25οC έως +55οC Διαστάσεις 390(Y)x100(Π)x99.80mm(B) Βάρος πομπού 1.385g Βάρος δέκτη 1.485g Γωνία ευθυγράμμισης (οριζόντια/κάθετα) ±90ο / ±10ο

103


Alarm | Φωτοκύτταρα

CurTaiN Beams PHC-50L

CurTaiN Beams PHC-100L

CurTaiN Beams PHC-150L

*A: PHC-50L: 519mm PHC-100L: 989mm PHC-150L: 1459mm

Τα φωτοκύτταρα τύπου “κουρτίνας” PHC-50L διπλής δέσμης με διπλή διαμόρφωση συχνοτήτων ακτίνων. Διαθέτουν ξηρή επαφή NC/NO.

PHC-50-a2

Τα φωτοκύτταρα τύπου “κουρτίνας” PHC-100L τετραπλής δέσμης με διπλή διαμόρφωση συχνοτήτων ακτίνων. Διαθέτουν ξηρή επαφή NC/NO. Τα φωτοκύτταρα τύπου “κουρτίνας” PHC-150L εξαπλής δέσμης με διπλή διαμόρφωση συχνοτήτων ακτίνων. Διαθέτουν ξηρή επαφή NC/NO.

Βάσεις στήριξης για κουρτίνες beam.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Εμβέλεια εσωτερικού χώρου Εμβέλεια εξωτερικού χώρου Χρήση Τροφοδοσία

PHC-50L

PHC-100L

PHC-150L

10.5~28V DC*

10m 10m Εσωτερική / Εξωτερική 10.5~28V DC*

10.5~28V DC*

Κατανάλωση 54ma max Θερμοκρασία λειτουργίας Διαστάσεις 553(Υ)χ31(Π)χ29mm(Μ) Βάρος πομπού 600g Βάρος δέκτη 600g *Προτείνεται τάση λειτουργίας 12V DC

104

67ma max -25οC έως +55οC 1023m(Υ)χ31(Π)χ29mm(Μ) 1.10Κg 1.10Κg

78ma max 1493m(Υ)χ31(Π)χ29mm(Μ) 1.60Κg 1.60Κg


Φωτοκύτταρα |Τεχνικό Άρθρο

Σωστή τοποθέτηση Τα φωτοκύτταρα είναι εξωτερικοί ανιχνευτές αλλά μπορούν να τοποθετηθούν και σε εσωτερικούς χώρους. Για την σωστή τοποθέτηση δε θα πρέπει να τοποθετούνται κοντά σε εμπόδια, όπως φυτά και δέντρα, απλωμένα ρούχα κ.α., καθότι είναι η συνηθέστερη αιτία ψευδοσυναγερμών. Επιπλέον θα πρέπει να αποφύγετε τα δυνατά φώτα για πολύ ώρα επάνω στους δέκτες διότι θα αποφέρουν βλάβη σε αυτούς. Η εγκατάστασή τους θα πρέπει να μη γίνεται σε μέρη όπου είναι ασταθή ή υπάρχει η πιθανότητα να βραχούν από βρόμικα νερά ή νερό θαλάσσης.

Αφαιρέστε όλα τα εμπόδια.

Αποφύγετε τα δυνατά φώτα.

Απομακρύνετε τους δέκτες από το νερό

Μην τα εγκαταστήσετε σε ασταθή θέση.

Σωστή Σύνδεση

Γωνία ευθυγράμμισης

Με τα φωτοκύτταρα αυξάνετε η ασφάλεια σε κάθε εγκατάσταση που χρησιμοποιούνται. Γι’ αυτόν τον λόγο θα πρέπει να γίνει σωστή σύνδεση ώστε να διασφαλιστεί η αδιάλειπτη λειτουργία τους.

Η ευθυγράμμιση των φωτοκυττάρων είναι εύκολη και γίνεται οπτικά ή ηλεκτρονικά (με χρήση πολυμέτρου). Οι αισθητήρες μπορούν να ρυθμιστούν με οριζόντια γωνία ± 90ο και κάθετη γωνία ± 10ο για την εύκολη εγκατάστασή τους. Η σωστή ευθυγράμμιση αποτρέπει την δημιουργία ψευδοσυναγερμών.

Πομπός & Δέκτης Τα φωτοκύτταρα αποτελούνται από 2 μέρη. Το ένα μέρος είναι ο πομπός και το άλλο είναι ο δέκτης. Ο δέκτης δίνει σήμα στη κεντρική μονάδα συναγερμού όταν διακοπεί η λήψη της δέσμης από το πομπό. Transmitter

Receiver

105


Cubitech | Τεχνική Υποστήριξη

Στη Cubitech αναγνωρίζουμε την σημασία της παροχής μας στους συνεργάτες μας, με την ανώτερη υποστήριξη μετά την πώληση. Γνωρίζουμε ότι η επιτυχία μας είναι χτισμένη στην ποιότητα των προϊόντων και στην ικανοποίηση των συνεργατών. Επειδή έχουμε αναπτύξει τη δική μας τεχνολογία, εμείς δεσμευόμαστε για την παροχή σε βάθος μετά την πώληση, σε υπηρεσίες και υποστήριξη, και συχνά δημιουργούμε ένα προσαρμοσμένο λογισμικό για τις λύσεις, σύμφωνα με τα σχόλια των συνεργατών.

Γραμμή τηλεφωνικής υποστήριξης: (+30) 210 95 80 888-7 καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή 08:00-20:00 και Σάββατο 09:00-14:00, εκτός επίσημων αργιών.

Τιμοκατάλογος Εργασία Εντός Έδρας Χρέωση ώρας εργασίας

35 ευρώ

Support Website: http://cubitech.com/pages/gr/support/contact.php Support E-mail: support@cubitech.com

Σημειώσεις Όλα τα προϊόντα παραλαμβάνονται και αποστέλλονται από την εταιρία μας με χρέωση και ευθύνη του συνεργάτη. Ο παρών κατάλογος καταργεί κάθε προηγούμενο και μπορεί να αλλάξει χωρίς προειδοποίηση.

106


Τεχνική Υποστήριξη | Cubitech Διαδικασία Διανομής Όλα τα προϊόντα της εταιρείας μας διανέμονται καθημερινά εντός και εκτός Ελλάδας είτε μέσω μεταφορικής είτε μέσω πρακτορείου είτε μέσω Courier που επιλέγει ο συνεργάτης μας. Ειδικότερα για την Αττική, οι παραδόσεις πραγματοποιούνται από τα οχήματα της εταιρείας μας στον χώρο του συνεργάτη μας. • Η παράδοση των παραγγελιών που λαμβάνονται πριν τις 4:00 μμ καθημερινά, εκτελούνται την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Αντίστοιχα αυτές που λαμβάνονται μετά τις 4:00 μμ, την μεθεπόμενη ημέρα. • Τα NVR (σειρά Cubis) και DVR (standalone) της εταιρείας μας ελέγχονται από το τεχνικό τμήμα και παραμένουν σε τεστ λειτουργία για εύλογο χρονικό διάστημα για την αποφυγή προβλημάτων DOA (dead on arrival). Η ανωτέρω διαδικασία επιμηκύνει τον χρόνο παράδοσης των NVR κατά μία εργάσιμη ημέρα.

Διαδικασία Επιστροφών Η εταιρεία μας δέχεται την επιστροφή προϊόντων που είναι άθικτα στην αρχική τους συσκευασία εντός 30 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία αγοράς τους, κατόπιν σχετικής ενημέρωσης του τμήματος πωλήσεων. Όλες οι επιστροφές περνούν από το τεχνικό τμήμα για τον έλεγχο της καλής λειτουργίας του επιστρεφόμενου υλικού.

Βάση Γνώσης Cubitech Στην διαδικτυακό τόπο της Cubitech (www.cubitech.com) λειτουργεί Βάση Γνώσης για την υποστήριξη των συνεργατών μας. Προσφέρει ενημέρωση, υποστήριξη και μεταφορά τεχνογνωσίας στα στελέχη των συνεργατών μας για την άμεση, έγκυρη και αποτελεσματική επίλυση τεχνικών προβλημάτων. Ειδικότερα προσφέρει : ➢ • Τεχνικά φυλλάδια προϊόντων ➢ • Downloads εκδόσεων λογισμικού Cubis Client και σχετικών αρχείων ➢ • Ιστορικό εκδόσεων Cubis Client ➢ • Συχνές ερωτήσεις ➢ • Πώς να κάνω ➢ • Οδηγούς Εγκατάστασης ➢ • Video υποστήριξης ➢ • Πιστοποιητικά ➢ • Τεχνική υποστήριξη μέσω e-mail Η πρόσβαση πραγματοποιείται ελεγχόμενα με στοιχεία που αποδίδονται ανά συνεργάτη από την εταιρεία μας.

Εγγύηση Προϊόντων Όλα τα προϊόντα της εταιρείας μας καλύπτονται από εγγύηση δύο (2) ετών από την ημερομηνία αγοράς τους. Με ειδική σήμανση που αναγράφει τα έτη εγγύησης παρουσιάζονται τα προϊόντα που καλύπτονται από εγγύηση μεγαλύτερου χρονικού διαστήματος. Η εγγύηση καλύπτει την επισκευή του προϊόντος (όχι αντικατάσταση) και την υπηρεσία επισκευής άνευ κόστους. Σε περίπτωση που το προϊόν για οποιοδήποτε λόγο δεν δύναται να επισκευασθεί, η εταιρεία μας το αντικαθιστά με ισοδύναμο ή υψηλότερων τεχνικών προδιαγραφών, άνευ κόστους. Η εγγύηση αφορά το τελικό προϊόν και όχι τα επιμέρους εξαρτήματα. Η αντικατάσταση όποιων εξαρτημάτων με καινούργια, δεν μεταθέτει χρονικά την εγγύηση του τελικού προϊόντος. Οποιαδήποτε εργασία επισκευής δεν πραγματοποιείται από το τεχνικό τμήμα της Cubitech ή από εξουσιοδοτημένο από αυτήν, τεχνικό του συνεργάτη της, καταργεί την εγγύηση του προϊόντος. Η εγγύηση δεν καλύπτει οποιαδήποτε έξοδα απαιτούνται για την παραλαβή – αποστολή των προϊόντων από και προς το τεχνικό τμήμα της εταιρείας μας.

Πιστοποίηση ISO Η εταιρεία μας είναι πιστοποιημένη κατά ISO σε όλα τα τμήματα λειτουργίας της για να προσφέρει στους συνεργάτες της αξιόπιστα προϊόντα με την βέλτιστη σχέση αξίας/τιμής και ποιοτικές υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης.


Version 3.0

Κεντρικά Γραφεία: Λυκούργου 9, Καλλιθέα, 17676, Αθήνα, Ελλάδα, Tηλ.: +30 210 95 80 888, Fax: +30 210 95 80 885 Ανάπτυξη Λογισμικού: Discovery Court Business Centre, 551-553 Wallisdown Road, Poole, Dorset, BH12 5AG, UK, Tel.: +44 (0) 1202 853 237, Email: info@cubitech.com, www.cubitech.com

CUBITECH CATALOGUE 2012  
CUBITECH CATALOGUE 2012  

CUBITECH CATALOGUE 2012

Advertisement