Poemas de Josep Anton Soldevila

Page 1

qwertyuiopasdfghjklzxcvbnmqwertyuiopasdf ghjklzxcvbnmqwertyuiopasdfghjklzxcvbnmq wertyuiopasdfghjklzxcvbnmqwertyuiopasdfg hjklzxcvbnmqwertyuiopasdfghjklzxcvbnmqw Josep Anton Soldevila ertyuiopasdfghjklzxcvbnmqwertyuiopasdfghj 1 klzxcvbnmqwertyuiopasdfghjklzxcvbnmqwer tyuiopasdfghjklzxcvbnmqwertyuiopasdfghjkl zxcvbnmqwertyuiopasdfghjklzxcvbnmqwerty uiopasdfghjklzxcvbnmqwertyuiopasdfghjklzx cvbnmqwertyuiopasdfghjklzxcvbnmqwertyui

(

2)


Josep Anton Soldevila va néixer a Barcelona el 1948. És Llicenciat en Ciències Econòmiques i Màster en desenvolupament de Recursos Humans. Ha exercit diversos càrrecs en Institucions Artístiques i Culturals, com les vicepresidències del Cercle Artístic de Sant Lluc i de l’Acadèmia Iberoamericana de Poesia. Es membre de la Asociación Cultural El Laberinto de Ariadna. CdP presenta dos poemes cedits per la seva publicació.


poetes en El Laberinto de AriadnaHe escrit la carta als reis. Els demano un joc, un dubte, un misteri, un indici. Una bossa plena de justícia poètica. No humana; còsmica! La fotografia d’un floc d’eternitat. Un paquet de cartes d’amor no nascut. Una corda per estibar el farcell d’ombres i una capsa de records no viscuts, per completar la meva col·lecció. Epitafis Parcials", de El llibre dels AdéusDius que en el principi era el silenci. I jo, que en el principi, a aquesta banda del mur, les hores somien que el temps recula i s’asseu a esperar-te. Aquí, la lluna no té dits per contar els dies. Tot és mai i alfa és omega en un parpelleig de llum. En el ulls abismats cap a l’inici les carreteres són selves domades, esquers que guien al Paradís. Vaig passar-hi una vegada, camí de Barcelona. del poemari inèdit "El Mur de Planck"


LA BUSCA, Poesia (2007) ISBN: 978-84-96125-94-0 21x15 cm 88 pàg. PVP: 10 €

LA BUSCA, Narrativa (2009) ISBN: 978-84-96987-48-7 21x15 cm 162 pàg. PVP: 12 €


Escriptor bilingüe, ha publicat els següents llibres de poesia: La frontera de Cristal (1977 Ed. La Hormiga de Oro i 1999 Ed. Seuba); Les Paraules que no has Après a dir (1985 Ed. Impal); Un Vast naufragi de somnis (1989 Ed. Impal); Cendres Blanques (1991, Ed. Columna. Llibre finalista del Premi Carles Riba de 1990); Les aus de Maig (1995 Ed. Columna ); Últim refugi (2002, Ed. P.P.U. Premis Violant d’Argent dels Jocs Florals de Barcelona de l’any 2000); L’Antologia “Poesia Recollida 1985-2000” (2004 Ed. Compte D’Aure). I El llibre dels Adèus (2007 E. La Busca. Llibre finalista del XLIII Premi Ausiàs March). A més del premis citats, va ser guardonat amb la Gran Medalla dels Jocs Florals del Rosselló de l’any 2002. A estat inclòs en diverses antologies poètiques. En narrativa és autor de la novela El Nudo (2001 Ed. P.P.U. I 2004 E. La Busca) que va ser proclamat finalista del premi literari de contes No serà tan fàcil (2008 E. La Busca) que va ser proclamat finalista del premi literari 7Lletres de 2007. Ha conreat la crítica d’arts plàstiques i les col·laboracions periodístiques i radiofòniques. En teatre és autor del llibret de La Piràmide i l’Avinguda, un musical escrit en col·laboració amb el compositor Josep Alonso. Treballa també en el camp de la poesia audiovisual amb la producció de videoarts.


Sineraweb’s


Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.