Page 1

Jelentkezési lap 2013 Dél-Alföldi Lovasudvar Lovas tábor Táborozó neve : ………………………………………………………………………. Születési ideje:

………………………………………………………………………

Lakcím:………………………………………………………………………………… TAJ szám :…………………………………… Mail cím ………………………………………… Anyja vagy Apja neve:

…………………………………………………………….

Elérhetősége:

………………………………………………………………………..

Iskola neve:

……………………………………………………………………….

Választott turnus(ok) – Bentlakós lovas tábor:  2013. Június 23-29.  2013. Július 07-13.  2013. Július 21-27. Napközis lovas tábor:  2013. Július 01-05.  2013. Július 15-19.  2013. Július 29 – augusztus 03.

Hol találkozott a tábori felhívással?  Ismerőstől hallottam az ajánlotta  Szülő hallott róla, neki ajánlották  Interneten  Lovas magazinban  Egyéb:…………………………………………………………………………… Étrendem speciális az alábbiak szerint:  Vegetáriánus vagyok  Liszt érzékeny vagyok  Cukorbeteg vagyok  Egyéb:……………………………


Fizetési lehetőséget: 10.000.Ft előleg fizetése a jelentkezéskor, a fennmaradó összeg a táborba érkezéskor Nyilatkozat A jelentkezési lap visszaküldésével ezúton beleegyezem, hogy nevezett gyermekem részt vegyen 2013. nyarán a Dél-Alföldi Lovasudvar lovastábor megjelölt turnusában. Vállalom, hogy a tábor díját bejelölt fizetési módnak megfelelően befizetem. Tudomásul veszem, hogy gyermekem akkor és csak akkor jogosult a táborban részt venni, ha a teljes összeget legkésőbb induláskor kifizetem, valamint egészségi állapota a táborozáshoz megfelelő. A tábori tájékoztatót figyelmesen elolvastam, az abban foglaltakat elfogadom. tábor Bentlakásos lovas tábor (napi két lovaglás) Napközis lovas tábor (napi két lovaglás) Napközis lovas tábor (napi egy lovaglás)

42.000.Ft/fő 36.000.Ft/fő 20.000.Ft/fő

Kedvezmény:  "Bennszülött kedvezmény": gyere el még egy táborba, és az már olcsóbb lesz. Ha egy nyári szezon alatt kettő, vagy több táborba is eljössz, akkor a második táborból 25 % kedvezményt kapsz  „Testvér-akció”: ha együtt jöttök a testvére(i)del, mindannyian 10% kedvezményt kaptok a tábor díjából  "Baráti-akció": hozd el új barátaidat is, és táborozz olcsóbban! Minden barátod után 10 % kedvezményt kapsz a saját tábordíjadból (maximum 3 főt hozhatsz)  ,,PennyGirl-akció” azoknak akik PennyGirl tagok (tagszám feltüntetéssel) 20 % kedvezményt kapnak a tábor árakból! Egy táborozó egyszerre csak egy kedvezményt vehet igénybe és "új barátnak" az számít, aki még nem táborozott nálunk!

Fizetendő:

..………........................... Ft

………………………….., 2013. ……………………………………

…………………………………………………………… gondviselő

jelentkezesi_lap_2013  

http://lovas-sport.hu/dwn/jelentkezesi_lap_2013.doc