Page 1


LUMEA BABO SECRETELE SCUTECELOR BABO SI PRODUSELE COMPLEMENTARE

În primul rând permiteţi-mi să vă spun, şi noi ca şi voi, cunoaştem, ce înseamnă : Urina a ieşit din scutec… Trebuie sa ridicăm bolnavul de mai multe ori decât este necesar… Ne doare spatele, avem artrita… Dupa un timp nu mai ştim dacă dedicăm destulă atenţie bolnavului, pentru că la nivel psihic ne doboară greutatea situaţiei… Suntem legaţi de casă, pentru că bolnavul nostru necesită atenţie în mod continuu… Banii nu ajung pentru nimic…cheltuim majoritatea pensiei pentru produse ce uşureaza sau măcar ajută in gestiunea demnă a bolnavului…. Ceeace va putem spune ca şi o informaţie de comfort, că avem o gamă de produse ce nu are nici un magazin in România, la noi la Babo gasiţi de multe ori în afară gamei vaste si a multor noutaţi şi alternative a produselor vechi.

Cum economisţi bani cu BABO? La noi întotdeauna veţi găsi produse mai economice decât la ceilalţi, poate economisiţi numai 10% din pret, poate 70%, în comparaţie cu alţii, dar fiţi siguri că economisiţi şi că aveţi POSIBILITATE DE ALEGERE. DACA NE INTREBAŢI, de multe ori vă putem oferii produse speciale, pentru pacientul dumneavoastră, sau vă putem ajuta in a găsi produsul cel mai apropiat pentru bolnavul dumneavoastră. Vă putem oferii mai multe calitaţi, cu ajutorul cărora vă puteţi creea bugetul presonalizat.

Dacă una din întrebările de mai jos, v-au framântat, sau vă framântă, trebuie să citiţi rândurile următoare: Cum aş putea economisii bani, şi să nu cheltuiesc atât de mult pe scutece? Cum pot sa uşurez situaţia persoanei îndrăgite care este la pat? De ce nu absoarbe destul scutecul la pacientul meu? Cum pot să am un scutec care absoarbe destul, dar totuşi să nu mă coste mult? Ce alternativă am in loc de scutec pentru pacientul meu? În timpul bolii, este posibil să pot schimba tipurile de produse pe care le folosesc?

Avem SCUTECE DE ADULŢI mai mult de 30 de tipuri ( în sensul picăturilor, mărimiilor, combinaţiilor ). Şi credeţi-ne ştim ce inseamna să avem un bolnav la pat, multe familii( dintre noi cei de la Babo) poate au acasă un bolnav care este la pat. Noi suntem primii noştrii clienţi. Pentru a găsi soluţia cea mai economică vă spunem din proprie experienţa, suntem şi noi îngrijitori, noi spunem doar să nu ezitaţi să probaţi, banii ce se cheltuiesc pe probă sunt mărunţişuri în confruntare cu ceeace pierdeţi, produsele trebuie încercate să le


puteţi da o şansă. La noi puteţi aduce înapoi produsele dacă nu sunt bune pentru dumneavoastră, sau dacă nu mai aveţi nevoie (pacientul s-a însănătoşit sau a decedat). La BABO nu trebuie cumpărat un pachet întreg pentru a proba, ca şi început este deajuns câteva bucaţi, după aceea se pate cumpăra la pachet. Sfatul nostru este: probaţi cu răbdare, nu spuneţi din prima că LA NOI NU FUNCŢIONEAZĂ, decât după ce ajungeţi la o concluzie, da la NOI FUNCTIONEAZA. Dumneavoastră caştigaţi mai mult decât noi, credeţi-ne.

În baza acestor informaţii, vă putem face rezumatul următor, în temă: “De ce depinde ca să fiu mulţumit cu un produs pentru problema incontinenţei?”: Dacă bolnavul trăieşte momente de rutina ( de mai mult timp este la pat sau de mai mult timp are o boală anume,şi nu sunt schimbări ), atunci este cel mai simplu să găsim produsul perfect care trebuie să fie produsul cel mai economic şi comod, care rezolvă problema, şi care vă ajuta şi pe voi ca şi îngrijitori. Poate să creeze necesităţi de atenţie in plus dacă treceţi printr-o fază mai puţin liniştită, să fie din punctul vostru de vedere sau din prisma bolnavului ( sunteţi mai liniştit pentru starea bolnavului, pentru motive familiare, sau pentru motive profesionale ). Poate că trebuie să schimbaţi un produs pe care l-aţi folosit până acum, pentru că sau schimbat obiceiurile, sau necesităţile voastre sau ale bolnavului. Schimbările fizice pot să vă îndrume la o schimbare de produs, de ex.: 1. A slăbit bolnavul sau s-a îngrăşat, 2. Aveţi probleme sau dureri pentru efortul pe care îl faceţi, 3. Bolnavul are îmbunătăţiri din punct de vedere al bolii. Care sunt informaţiile care deosebesc soluţia ideală şi dacă este bază să obţineţi produsul ideal pentru bolnavul dumneavoastră.

deajuns o soluţie cu un scutec de

-este bărbat ? -este femeie ? -este un copil ? -urinează in mod constant, deci cu o cantitate de urina medie in cele 24 de ore ale zilei? -se intampla la 30% din pacienti, ca retin in mod indelungat urina ( de multe ori este un motiv psihic ) iar in momentul in care acestia reusesc sa o elimine este o cantitate destul de mare care poate fi dificil de fi absorbita de ori ce fel de scute oricâte picături ar avea (probabil că o cantitate infima nu va fi absorbită) în aceste cazuri, este ideal de a folosi anumite absorbante in plus, care se aplică în mod divers şi la bărbaţi şi la femei. -este 90% la pat ? -se mişca fără probleme toată ziua ? -se mişcă fără probleme toata ziua, dar pentru faptul că are o vârsta, situaţia este mai complicată Produsele pe grupe de la BABO pentru adulţi: -scutecul cu scai: ( diverse mărimi, diverşi absorbaţii) preţ de la 1 leu – depinde de mărime şi picături -scutecul cu brâu: preţ de la 1,20 lei -scutecul tip chilot: preţ de la 1,50 lei -scutecul tip chilot lejer: preţ de la 1,50 lei-absorbant anatomic pret de la 0,30 bani -absorbant lung: preţ de la 0,40 bani

-absorbant pentru femei: preţ de la 0,45 bani -absorbant pentru barbati: preţ de la 1 leu


-coperta pat: preţ de la 0,80 bani -bureţi şi mănuşi: pentru a spăla bolnavul preţ de la 0,50 bani -şerveţele umede pentru adulti: preţ de la 7.90 lei -ploscă: preţ 31,90 lei -prezervativ urinar: preţ 2,80 lei

Produsele la care merită explicaţii:

Produsul CU CAPACITĂŢI ASCUNSE , economic şi la bani şi pentru timpul dumneavoastră, în lei, calculând această economie, puteţi ajunge la circa 30 de lei la pachet: 1 picătură este ideal , dacă: aveţi un bolnav la pat cu sondă aveţi un bolnav copil îl combinaţi cu un absorbant fără barieră pacientul bea foarte puţin lichid sunteţi nevoit să îl schimbaţi de mai multe ori pe zi ( mai mult de 3 ori pe zii) urinează într-un mod anume ( dimineaţa mai mult, seara mai putin, sau invers ). aveţi un pacient care are pierderi şi nu urinează in totalitate in scutec nu aveţi acasă un scutec cu mai multe picături, însă aveţi nevoie, folosiţi-l cu absorbantul fără barieră, şi aţi obţinut un scutec cu maxim de picături, pentru un preţ de la 1,4-1,8 lei buc Unde se economiseşte energia cu acest scutec. În caz, că îl folosiţi cu absorbantul fără bariere, vă recomandăm să-l folosiţi în felul următor: Dimineaţa să îl folosiţi, cum faceţi de obicei, dacă îl schimbaţi la 8, atunci la acea ora, atunci la acea oră. Puneţi acest scutec de 1 picătură, care vă costă 1,2 lei/buc+0,4 lei şi fără bariere ( este la un preţ promoţional )= 1,6 lei/buc.

daca la 10, absorbantul

Absorbantul fără bariere îl scoateţi cam după 6-8 ore, şi apoi îl lăsaţi cu scutecul încă 3toată ziua, in loc de două scutece ( preţ de obicei la alţii, min. 2 lei, în caz de două scutece 4 aranjat cu 1,6 lei/ zi, şi fără efortul de a ridica pacientul în totalitate, pentru un schimb de că absorbantul trebuie doar tras afară din scutec.

4 ore . Astfel lei/zii ) v-aţi scutec, pentru

Atentie: - scutecul cu scai îl puteţi folosi de două ori, dacă doriţi să controlaţi de mai multe ori starea pacientului vă sfatuim să folosiţi SCUTECELE CU BRÂU, care vă permite mai multe deschideri şi închideri.

PRODUSUL EXTRA ECONOMIC cu care am reuşit să convingem mulţi clienţi să cumpere “o soluţie de scutec “în loc de minim 2 lei, cât costă un scutec la concurenţa noastra. La 0,7 bani/buc, astfel economisiţi 39 de lei la pachet, în loc de 60 de lei-pachet plătiţi 21 de lei. Absorbantul cu barieră, formă anatomică ( preţ de la 0,36 bani) Acest produs, este ideal, dacă: -aveţi un pacient la care se poate folosi un tip de scutec dar fără scai, pentru că este toată ziua la pat. - aveţi un pacient la care se poate folosi un tip de scutec dar fără scai, deşi este ridicat de două ori pe zi, pus pe şezut. -aveţi un pacient care umblă sau se aranjează singur.


-aveţi un pacient care are pierderi, important: absorbantul rezistă şi la urine complete, până la min. 1,5 litri, deci nu înseamnă că dacă urinează in mod continuu nu rezistă -aveţi răbdare să învăţaţi, pentru că rezultatul sigur merită  -vreţi să se aerisească bine părţile intime al pacientului.. stiţi că la scutec din cauza formei sale este foarte dificil să nu aibă minim odată probleme de escară? Ei, acest produs ajuta foarte mult in prevenţie. Informaţii pentru a inţelege mai bine posibilităţiile acestui produs. În diverse ţări occidentale se folosesc în casele de bătrâni. Vă imaginaţi, în aceste case, unde costul pe lună pentru pacient începe de la 1 000 de euro. Credeţi că dacă nu ar fii de folos l-ar folosii? Ei, cine îşi poate permite în mod relaxat preţul unui scutec, deşi costă mult mai mult decât un absorbant de acest tip? Sau credeţi că s-ar chinui cu pacienţii, dacă nu ar fii posibil de a se aranja in mod demn? Îl folosesc de multe ori pentru a da mai multă libertate pielii şi de a avea mai multă simplitate la schimbarea bolnavului. Desigur nu poate fi soluţia pentru toţi clienţii noştrii, dar noi suntem întotdeuna aici pentru a vă ajuta să nu cheltuiţi bani mai mulţi decât este necesar.

SCUTECELE care au fost inventate, pentru a da mai multa elasticitate in folosinta, sunt cei cu BRÂU. Acest produs, este ideal, dacă: -vreţi un scutec care să se deschidă de mai multe ori ( ex.: şi dacă folosiţi cu absorbant cu barieră ), pentru că aveţi nevoie de mai mult control. -dacă vă întâlniţi cu probleme de escară. -dacă vreţi ca pielea pacientului să se aerisească cât mai mult. -dacă aveţi un pacient cu o greutate mai mică sau mai mare de standard ( ideal când măsurile pacientului, sunt chiar la limita unei mărimi, de ex.: este un M, dar totuşi şi un L ), se poate regla mult mai bine, decât scutecul tradiţional. -dacă aveţi un pacient cu bazin mai mare sau mic decât standardul, sau are hernie. -dacă pacientul este într-o fază de agitaţie (încercă să-îşi dea jos scutecul) , cu acest scutec nu riscaţi, nu trebuie să îl aruncaţi, pentru că nu se mai lipeşte, pe acesta puteţi să îl aplicaţi înapoi fără probleme.

Coperte pat Atenţie sunt 4 elemente de care trebuie să ţineţi cont: Trebuie să absoarbă mult, pentru că se întâmplă des ca urina să iasă în cantitate mare din scutec. Este suficient să protejaţi patul pentru eventualele accidente ( urina se poate pierde din scutec dacă a fost lăsat prea mult pe bolnav, sau dacă nu a fost pus corect). Este important să absorbă mult, dar la bază îl folosim pentru accidente. Să fie destul de mare pentru a fi aderent în mod perfect cu patul pe zona critică. Majoritatea copertelor de pat au două caracteristici importante: să absoarbă şi să reţină lichidul. Să absoarbă urina ce iasă din scutec, pentru că oricând se poate întâmpla un accident. Dacă nu aveţi scutecul potrivit, şi şi bolnavul trăieşte momente de rutina ( sunt momente de criză când schimbaţi tratamentul, pentru că statul la pat este o problema, etc. ) depinde în 95% de noi, cum l-am schimbat, de multe ori dacă suntem obosiţi, poate să se întâmple că schimbatul să nu fie corect… deci maxim de două ori pe săptămână să intre în normalitate. 8. În caz că avem obiceiul de a lăsa bolnavul cu acelaşi copertă deşi a ieşit puţină urină şi îl schimbăm numai că am intrat într-o rutină, odată pe săptămână, atunci vă recomandăm copertele de pat speciale, care au strat super absorbant în interior. Acest strat


super absorbant, permite să reţină mai mult lichid, şi de a ţine lichidul în interior ,şi nu permite întoarcerea dacă este o greutate pe el. Este comod şi pentru că reţine mirosul.

Atentie: orice umiditate conţine şi bacterii, este recomandat ca coperta să fie schimbată pentru a prevenii infecţia. Absorbante lungi cu barieră Când folosim acest produs economic şi comod? Când avem pierderi de urină. După ce am născut. Când avem pierdere completă de urină, dar ne putem îngrijii singuri şi nu suntem la pat, şi suntem conştienţi de pierdere. Cu un control continuu se poate schimba de mai multe ori pe zi, şi nu vrem să folosim scutecul, pentru că nu ne simţim comod cu el. Dacă vrem să obţinem o absorbaţie mai mare de la un scutec.

Absorbante lungi fără barieră Îl folosim dacă vrem să obţinem o absorbţie mai mare de la un scutec. -absorbantul fără barieră îl puteţi folosi cu oricare tip de scutec, cu cel de două, trei, patru picături, tip chilot sau şi cu absorbantul special anatomic dacă aveţi nevoie de extra absorbţie.

Atentie: Clienţii noştrii, care au înţeles cum se pot combina produsele între ele, pentru a obţine produsul cel mai economic, şi în acelaşi moment şi cel mai practic, au înteles câteva lucruri importante, uitaţi rezumatul acestora: De cele mai multe ori nu funcţionează să combinăm un scutec cu un absorbant cu barieră ( Ce înseamnă bariera? Pe o parte a absorbantului este un strat de nylon ce nu lasă să pătrundă urina pe cealaltă parte ). Nici noi nu îl recomandăm, însă cel fără bariera DA. Chilotul de bumbac nu reuşeşte să dea siguranţă ( elasticitatea ) care o necesită pentru a folosi comod orice absorbant combinat cu chilotul, de aceea vă recomandăm un chilot special foarte elastic produs care este ideal pentru această necesitate. Să nu greşiţi să folosiţi un absorbant cu barieră cu chilot, produsul ce se poate folosi este cel care este FĂRĂ barieră. Este mult mai comod să folosiţi scutecul cu brâu cu absorbantele, decât cu scutecul tradiţional, ce se poate desface numai de două ori fără a se rupe. Vi s-a rupt scutecul, este posibil să rezolvaţi problema cu leocoplast. Când sunt schimbări la pacient - este mai tulburat, bea mai multe lichide, schimbare de medicamente, etc. - este ideal de a vă da siguranţă cu orice tip de scutec, puneţi un absorbant în plus pentru siguranţă. Dacă aveţi un pat ce vă permite să folosiţi copertele de pat mărimea 80x180, sunt cele mai comode. Absorbantul anatomic, de multe ori poate sa fie soluţia, trebuie numai răbdare să înţelegeţi, iar dacă aţi înţeles, economisiţi atât de mult, încât nu mai doriţi o altă soluţie. Dacă pentru scaunul pacientului nu puteţi folosi plosca, nu ezitaţi să probaţi cel mai ieftin produs de la BABO, care este ideal pentru acest scop, şi se numeşte absorbant anatomic. Ca să înţelegeţi mai bine cum se formează o fidelitate între client şi Babo vă aducem la cunoştinţă câteva întâmplări, care vă ajută să înţelegeţi, cum este posibil, să economisiţi şi să fiţi mulţumiţi cu produsul pe care îl folosiţi.

Întâmplări şi situaţii reale la Babo scutecele de adulţi şi clienţii fideli Babo. Clienta Maria, cumpără pentru mama sa, anatomicul cu 4 picături. Îl cumpără după ce folosea scutecul M cu 2 picături. A decis să probeze, pentru că vroia să economisească, şi pentru că i-am oferit să îl probeze cu încredere, pentru că dacă nu este mulţumită,


bucăţile ce îi rămân, poate să le aduca înapoi. Îl folosesc de 1 an cu mulţumire. Mama ei are 87 de ani, şi se îngrijeşte singură la ţară. La început nu vroia să accepte scutecul, dar cum îmi dădeam seama, când o vizitam, că este ceva în neregulă, am vorbit, şi ea mi-a mărturisit, că nu ajunge până la toaletă, şi deşii a probat absorbantele nu era deajuns. Am probat anatomicul, ce în acest caz este ideal, scutecul este să spunem aşa, nu e demn de o problemă de acest gen. Absorbantul special cu formă anatomică, îi permite să nu aiba griji, dar în acelaşi moment o inspiră de a nu se lăsa păgubaşă, să se ducă la toaletă dacă are nevoie. Dacă continuăm să cumpărăm scutece la preţul de 2,3 lei de la farmacie, cheltuiam cam 60 de lei pe lună, însă cu anatomicul numai 21 de lei. Clienta noastră Elisabeta, vine odată pe lună, este o îngrijitoare, de un pacient care este acasă, şi are boală Alzhaimer, el are 83 de ani, şi este într-o stare destul de stabilă. Se îngrijeşte cu ajutor, dar caută un produs care lasă demnitatea de a simţii că nu a renunţat la luptă împotriva autoinsuficienţei, astfel au găsit produsul ideal tip chilot. Produsul acesta îşi reprezintă numele, dar totuşi este de unică folosinţă. Absoarbe destul, este comod, şi dacă este nevoie se poate da jos, rupându-l la cele două capete, în acest mod ajută foarte mult îngrijitorul pentru a nu avea problema schimbării. Produsul acesta la Babo costă mai puţin decât cele oferite de concurenţă. Se poate economisii şi 50% din costuri daca îl cumparaţi de la Babo. Mulţi clienţi sosesc la noi prin recomandare, pentru acesta multumim mult clientilor actuali. Întâmplările cele mai pozitive se leagă de ei. Avem mulţi clienţi noi, de aceea nu vă nominăm pe nici unul, dar vă explicăm, de ce sunt foarte bucuroşi când ne găsesc. Unul dintre secrete este că dacă un client ( cei noi in special ) are sondă atunci le recomandăm scutecul cu 1 picătura, pentru că acesta este suficient la problema aceasta. În acest fel se poate economisii, în confruntare cu un produs de 6 picături la concurenţă ( la noi acelaşi scutec este semnat cu 3 picături, dar absorbe ca şi cel de 6 picături ) minimum 30 de lei la bax ( în cazul că baxul este de 30 de bucăţi ). Avem doi clienţi fideli pentru scutecele cu brâu: 1. Primul este foarte vechi, el cumpără cele cu mai multe picături ,dar nu ezită sa cumpere nici cele cu 2 picături când nu este altceva, niciodată nu este o problemă că s-ar putea că în pachete să găsească scutece fără centură. Le cumpără cu mare drag pentru că îl poate folosi deoarece ăi rezolvă problema, este la un preţ bun şi fiindcă comunicarea este bună cu vânzătoarea, fără nici o problemă el aduce înapoi cele fără centură şi cumpără din nou tot acelaşi tip. Niciodată nu a fost o problemă că a adus înapoi 1 bucată sau chiar 30. 2. Celălalt client este o doamnă , care venind la magazin tot timpul cumpără altceva, până când a fost întrebată ce anume caută sa ne spună ceva despre bolnav ca să înţelegem problema, poate îi putem sugera ceva economic dar bun ( spuneam economic, pentru că se uită şi la bani dar dorea totuşi să fie un produs care îi rezolva problema în totalitate). Aţa că povestind cu clienta şi povestind despre fiecare produs în parte, ea cel mai mult dorea tip chilot, doar că era un pic cam scump pentru buzunarul ei, astfel i-am sugerat scutecul cu brau, pentru că odată aşezat arată ca şi un chilot, bolnavul în cauza se putea deplasa la baie, putea să se descurce singur, îl desfăcea în faţă apoi îl putea şi lipi înapoi. Astfel ea a cumpărat câteva bucăţi să încerce, am stat cu ea mult timp până m-am asigurat 100% că ştie cum să-l folosească (l-am pus pe mine şi i-am arătat aşa, apoi i lam dat dânsei şi am rugat-o să îmi arate dacă a înţeles cum se foloseşte corect. Scutecele cu 1 picătura şi absorbant. Tot aşa povestind cu un client am ajuns la concluzia că este bun acest produs pentru el, pentru că în timpul zilei pacientul nu prea urinează (defapt nici noaptea) dar totuşi are nevoie de o siguranţă că nu se întâmple totuşi ceva, aşa că acest produs este ideal pentru el. Nu plăteşte mult, ziua stă cu scutecul plus absorbantul, dacă în timpul zilei urinează scoate absorbantul şi ramâne doar scutecul pe noapte. Astfel a facut economie cu 1 scutec.

Babomania srl dăruieşte scutece cu defecte, dar care se pot folosi!! SCUTECE si absorbante CU DEFECTE GRATUITE Scutecele se pot prelua numai din depozitul Babo (Floreşti-Luna de Sus, Ferma 9, Hala 22) Mai multe informaţii: info@babo.ro, tel:0736908712 Dacă ştiţi pe cineva să-l informaţi! Unde ne gasiti?


Cluj-Napoca, Str. Fantanele, nr. 7, bl A, sc. 5; 0744 828540 / Cluj-Napoca, Zorilor Str. Lunii nr 5; 0264 526471

Cluj-Napoca, Manaştur Str. Ion Meşter, 6; ӑ ӑ 0741 626695 / Dej Str. Avram Iancu nr. 24; 0736 908715

Campia Turzii Str Baii nr 7; 0747 549255 / Turda str. Dacia nr. 2 ap. 2; 0741 087756

Baia-Mare, Str. Bul. Traian nr.7; 0753 465726 / Bistrita Bd.Independentei 2; 0753 465700

Vatra Dornei Comert Ambulant 0745 622 243 / Medias Str. Calafat nr 1; 0744 405986

Simleul Silvaniei str. Partizanilor, nr 1 , bl P13, parter; 0744 3329913

Zalau Str. Vineri nr. 13; 0740 652734 / Sibiu str. Morilor nr. 47; 0269 250013

Ziar Babo  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you