Page 1

KRSTARENJA 2012

KRSTARENJA 2012

XI 2011 – XII 2012

ENA PRONTO CNIAJ ŠE OTKRIJTE ENE R ANE CIJ

VAŠA KRSTARENJA OKO SVIJETA SAŽETAK KATALOGA

Sredozemlje i Kanarski otoci, Dubai i Emirati, Karibsko otočje i Južna Amerika, Crveno more, Indijski ocean, Daleki istok, Sjeverna Europa

Sa Vama plovimo već od 1985


Postoji najmanje 10 razloga zašto birate nas za Vaše snove. Bilo gdje u svijetu. Možete izabrati između više od 250 destinacija, gdje Vas vodi 100 različitih itinerara, od Karipskog otočja do Indijskog oceana, od Sjeverne Europe do Dubaija i sve do Dalekog istoka. Sve to sada ujedinjeno I u jednom krsarenju oko svijeta.

Flota iz snova. Čeka vas 15 veličanstvenih i spektakularnih brodova, koji su izgrađeni, da vam nude nezaboravan doživljaj.

Prednost vodećeg. Naših 60 godina, koje smo posvetili krstarenju, jamče odlična putovanja. Costa je vodeći ponudnik krstarenja u Europi.

Costa stil. Mi najbolje znamo kako vas razmaziti i sa smješkom premašiti Vaša očekivanja. Strast, koju imamo u našem poslu znači, da vodimo brigu o svakom najmanjem detalju.

Najbolje iz Italije. Nudimo vam najbolje iz talijanske gostoljubljivosti, stila, kulinarstva, ljepote, dizajna i umjetnosti. Sve informacije na brodu i dnevni časopis „Today“ na raspolaganju su na svjetskim jezicima.

Vaše blagostanje. More, priroda i čisti zrak. Iskoristite priliku i priuštite si opuštanje u prekrasnom wellness centru Samsara Spa.

Odmor za svakoga. Parovi, samci, obitelji ili grupe – sa krstarenjem svi možete upoznati idealan odmor . Brodovi vam nude mjesto za zabavu i uživanje u obilju vrhunskih usluga i nevjerojatnoj ponudi svaki sat i svaki dan.

Briga za okolis. Poštujemo more i okoliš, isto kao i sami sebe. Ispunjavamo i pridržavamo se svih međunarodno propisanim standarda i pravila, jer želimo, da budućnost bude bolja od sadašnjosti.

Prijatelji zauvijek. Sa CostaClub-om, našim programom za nagrađivanje, nagrađujemo Vašu lojalnost tako, da Vam omogućujemo posebne usluge i ekskluzivne privilegije.

Najbolji odnos između kvalitete i cijene. … sve po pristupačnoj ceni, sa dodatnim pogodnostima, koje su vam na raspolaganju tokom cele godine.

Krstarenje sa Costom je senzacionalan doživljaj, koji nećete zaboraviti. Odmor, koji ste uvijek željeli.


Dopustite da vas iznenadimo Kod najstarijeg ponuditelja krstarenja i službenog zastupniku Costa Crociere u Hrvatskoj, predstavljamo sažetak kataloga Costa krstarenja u Europi, za godinu 2012. U katalogu vam nudimo krstarenja po posebno prilagođenih cijenama za naše tržište, organizirane grupne polaske sa predstavnikom, tematska krstarenja i organizirane prijevoze do polaznih luka. Na Vašu želju organiziramo i događaje, susrete i kongrese na brodu. Vaša je samo odluka iz koje luke ćete isploviti, sve ostalo je naša briga! Možemo vam izvršiti rezervaciju parkinga za vaše vozilo ili vam možemo ponuditi najpovoljniji prijevoz do polazne luke, sa našim iskusnim prijevoznicima ili sa povoljnim avionskim prijevozom.

* ta dva paketa se mogu naručiti unaprijed preko web stranice www.costacrociere.com ili kod Vašeg agenta, za sve osobe koje putuju skupa u kabini odnosno pod istim brojem rezervacije i žele sjediti skupa za večerom. Cijene uključuju naknadu za uslugu.

Djeca putuju besplatno Na krstarenjima su osigurane pogodnosti i za obitelji, na većini polazaka za djecu do 18 godina starosti, smještaj na 3. i 4. krevetu u kabini je BESPLATAN i za njih se plaćaju samo lučke takse. Osim toga, za one najmlađe na brodu su igraonice, sportske aktivnosti, stručno čuvanje od 3 godine naviše i učenje u društvu vršnjaka i animatora.

Nova generacija – popusti za mlade

Najpovoljniji prijevoz do luke polaska ili rezervacija parkinga.

Za parove ili mlade između 18. i 34. godine Costa nudi posebnih 5% popusta na pronto, dnevnu ili katalošku cijenu. Jedinstven aktivni odmor Vas čeka na Costi!

Novosti u našoj ponudi

Mladenci

Novoj ponudi nećete moći odoljeti! U 100 dana oko svijeta Krstarenje je svakako savršen medeni mjesec. Na svim brodom Costa Deliziosa; na drugu stranu svijeta brodom Costinim krstarenjima mladenci dobivaju 5% popusta Costa neoRomantica, koja će vas od veljače 2012. potpuno na pronto, dnevnu ili katalošku cijenu. Ovoj ponudi obnovljena, odvesti u svom modernom stilu i elegenciji; zbilja ne možete odoljeti! ili brodom Costa Victoria u 72 dana od Brazila do Bliskog Istoka. Putujete sami? Nećete dugo! Novi član flote, Costa Fascinosa, očarat će vas privlačnom atmosferom, inspiriranom povijesnim filmovima i njihovim Krstarenje sa Costa Crociere je idealno rješenje za protagonistima. Od svibnja 2012. može vas odvesti iz one koji žele putovati i sklapati nova poznanstva i Venecije do Grčkih otoka. prijateljstva. Svaki dan vas vodimo u drugo mjesto, Za sve one željne novih destinacija, pripremili smo nekoliko koje možete istražiti na grupnim izletima. Na brodu novih ruta plovidbi: brodom Costa Atlantica s Krete ili imate mnoge mogućnosti za upoznavanje novih Rodosa po najljepšim grčkim otocima s mogućnošću leta prijatelja, a za sve koji putuju sami pripremili smo iz obližnjih talijanskih zračnih luka, još veći izbor kraćih TOUR povoljne cijene za jednokrevetne kabine. Doplata se krstarenja po Mediteranu - za kraći odmor, te nove luke kreće od 30% cijene, što prije rezervirate cijena će biti BONUS pristajanja na Mediteranu. Po Crvenom moru će cijelu niža. godinu ploviti Costin novi član, Costa Voyager, moderan brod po mjeri čovjeka, koji nudi nove dimenzije krstarenja, primjeren za sve koji žele intimnu i opuštajuću atmosferu u TOUR Članovi Costa Cluba TOUR kojoj se osjećaju kao kod kuće. Zbog velike potražnjeBONUS vraća BONUS se Costa Classica koja plovi iz Trsta po Jadranu, od svibnja Ako još niste postanite član naše velike obitelji, do studenog 2012. dovoljno je da ste već jednom putovali s nama. TOUR TOUR Učlanite se na brodu ili kada se vratite sa krstarenja, TOUR 3, 4, 5 tour bonus kod vašeg agenta ili preko naše web stranice: www. BONUSBONUSBONUS costacruise.com/costaclub. Članovima pripada 5% Pripremili smo posebne pakete izleta, s kojima možete popusta na “pronto” i kataloške cijene i mnoge druge uštedjeti 15% ili 20% na većini naših krstarenja. Cijene pogodnosti, ovisno o broju prikupljenih bodova. Ako TOUR TOUR paketa se kreću od 99€ po osobi, ovisno o itinereru i luci ste već učlanjeni napomenite to Vašemu agentu BONUSBONUS ukrcavanja. Za više informacija možete se obratiti vašem prilikom rezervacije. agentu ili pogledati na našoj web stranici: www.cruise-ferrycenter.com. Vrijeme je za istraživanje!

3

3 4

3 4 5

4 5

All inclusive paket pića

5

TOUR

BONUS

S paketom “all inclusive beverages”* možete bezbrižno naručivati pića u bilo kojem dijelu dana, tijekom večere, ručka, u baru. Paket uključuje domaća alkoholna i bezalkoholna pića u čašama (voda, sokovi, vino, pivo), ostala pića iz mini bara i premium pića. Doplata za taj paket je 19,50 € po osobi po danu. Za djecu od 4 do 17 godina možete naručiti paket bezalkoholnih pića* u čašama, uz doplatu 11€ po osobi na dan.

Za eventualne štamparske greške nismo odgovorni.

Organizator i izdavač: Cruise i Ferry Center Službeni zastupnik za Hrvatsku Tel: +385 1 2302 533 croatia@cruise-ferry-center.com www.krstarenja.hr 1


Vaša privilegija Što ranije rezervirate, manje ćete platiti! Sa »PRONTO« CIJENOM ne isplati se čekati.

DATUM POLASKA (dan/mjesec) CIJENA PO OSOBI U DVOKREVETNOJ KABINI U EUR PUNA CIJENA ZA KLASA

I1 I2 I3 I4 E1 E2 B1 B2 B3 B4 B5 B6 B7 B8 MS S PS GS

PUNA CIJENA

PRONTO CIJENA

SVJETLO PLAVA

PLAVA

29 / 11

9 / 12

PUNA CIJENA ZA KRSTARENJE

PRONTO CIJENA

PUNA CIJENA ZA KRSTAENJE

PRONTO CIJENA

609 669 709 729 769 839 929 1.019 1.059 1.089 1.119 1.129 1.159 1.179 1.389 1.699 1.979 2.509

419 459 489 499 529 579 639 699 729 749 769 779 799 809 1.009 1.239 1.439 1.829

729 789 819 839 869 959 1049 1.119 1.179 1.209 1.219 1.249 1.279 1.289 1.499 1.809 2.069 2.609

499 539 559 579 599 659 719 769 809 829 839 859 879 889 1.089 1.319 1.509 1.899

KABINA

Unutarnja kabina Unutarnja kabina Unutarnja kabina Unutarnja kabina Vanjska kabina sa prozorom Vanjska kabina sa prozorom Vanjska kabina sa balkonom Vanjska kabina sa balkonom Vanjska kabina sa balkonom Vanjska kabina sa balkonom Vanjska kabina sa balkonom Vanjska kabina sa balkonom Kabina sa velikim balkonom Kabina sa velikim balkonom Mini suita sa balkonom Suita sa balkonom Panorama suita sa balkonom Velika suita sa balkonom

U ovom katalogu navedene su samo pronto cijene. U koliko želite, da cijena, koju plaćate za vaše krstarenje, ne bude viša od »pronto« cijene, morate samo pravovremeno planirati Vaš odmor, provjerite cijenu i odmah rezervirati.

Ispod vam predstavljamo primjer kretanja cijene od trenutka, kad je izdan katalog (»Pronto« cijena) do polaska broda.

PUNA CIJENA 920 EUR 860 EUR 790 EUR 690 EUR

TRENUTNA CIJENA

TRENUTNA CIJENA

TRENUTNA CIJENA

Polazak na krstarenje

Početak prodaje

Kataloška Cijena

Trenutna Cijena

To je uobičajena cijena za krstarenje. U koliko svoj odmor ne planirate unaprijed ili želite počekati do zadnjeg trenutka, bit će to vjerojatno cijena, koju ćete platiti za izabrano krstarenje.

Niste pravovremeno rezervirali, kako bi dobili Pronto cijenu? Kod svojeg turističkog agenta ili na strani www.costacruise.com provjerite Today’s Deal odnosno trenutnu cijenu (koja nije navedena u katalogu). Ta cijena može biti povoljnija od redovne cijene i pri vašem Costa krstarenju jos uvijek ćete uštedjeti. Možete pak provjeriti raspoloživost Pronto cijene na nekom drugom zanimljivom polasku.

Pronto Cijena

Posebna ponuda

NAJBOLJA PONUDA Svima, koji će svoje slijedeće putovanje sa brodovima Costa planirati dovoljno vremena prije polaska, nudimo fantastične cijene. Ipak, broj mjesta je ograničen.

TRENUTNA CIJENA

POSEBNA PONUDA

To je posebno prilagođena, snižena cijena za naše tržište, objavljena nekoliko tjedana prije polaska. Ponuda nije stalno dostupna, valjanost je ograničena. Trenutne posebne ponude provjerite kod vašeg agenta za putovanje.


Vesela djeca – zadovoljni roditelji Za djecu različite dobi naši su brodovi pravi otok zabave, koji čeka da ga se otkrije. Djeca različite dobi mogu preko igre, sporta i natjecanja upoznati nove prijatelje. Razvrstani su u starosne skupine na temelju čega je prilagođen program i animacija. Za djecu od 6 mjeseci do 3 godine: i najmlađa djeca će se na našim brodovima osjećati kao kod kuće, za njih su namijenjena velika dizala i kabine, prednost pri ukrcavanju, Squok Club za djecu (u pratnji roditelja), dječji krevetić, kada, stolica, grijač za bočice u kabini, dječji obroci u restoranu (narudžba na brodu). Za djecu 3 – 6 godina imamo Mini klub, za malo veće od 7 – 11 godina Maksi klub, djecu možete od jutra do kasne večeri ostaviti na čuvanju, gdje se igraju sa svojim vršnjacima. Djeca od 12 – 17 godina mogu se družiti i upoznavati svoje vršnjake preko različitih društvenih igara, plesova i zabave. Razdijeljeni su u dvije skupine 12 – 14 godina i 15 – 17 godina.

FAMILY VALUE – 3 DJETETA DO 18 GODINA U KABINI SA RODITELJIMA PUTUJU BESPLATNO 1, 2 ili 3 djeteta do 18 godina, koji su smješteni u kabini sa 2 odrasle osobe koje plaćaju punu »pronto«, dnevnu ili katalošku cijenu, tijekom cijele godine putuju besplatno. *Na našim krstarenjima djeca do 18 godina putuju besplatno tijekom cijele godine, osim na posebno označenim polascima u katalogu, koji su u skladu sa uvjetima navedenim u tablicama sa cijenama. Na tim polascima, djeca plaćaju minimalnu cijenu, koja iznosi 200 €* ili 300 €*, ovisno od dužini krstarenja. Ponuda vrijedi za najviše 3 djece u kabini i ne može se kombinirati sa drugim promotivnim ponudama. *Lučke takse, zrakoplovni prijevozi, transferi, osiguranja i napojnice nisu uključeni.

FAMILY PLAN Nova prilika za obitelji, čiji članovi žele više prostora. Obitelj sa dvoje odraslih osoba i dvoje ili troje djece ispod 18 godina mogu sada po vrlo povoljnim uvjetima, putovati u dvije različite kabine. Ponuda vrijedi za sve datume polaska i sve itinerare: odrasle osobe mogu koristiti povoljne »Pronto« cijene (ili dnevne cijene) za kabinu izabrane kategorije; Dvoje djece putuju u unutarnjoj kabini i za to plaćaju fleksibilnu cijenu (glede na raspoloživost i dužinu krstarenja), koji se kreće već od 290 €** po djetetu. Treće dijete do 18. godina putuje besplatno, u kabini zajedno sa dvoje odraslih osoba. **Lučke takse, avionski prijevozi, transferi, osiguranja i dodatne usluge nisu uključene. Za više informacija, molimo vas, da si detalnije uvjete pročitate u tabelama sa cijenama za svaki itinerar.

JEDAN I POL Kada u kabini putuje jedna odrasla osoba sa jednim djetetom do 18. godina, odrasla osoba plaća »Pronto« cijenu (ili dnevnu cijenu, u koliko »Pronto« cijena ne vrijedi više), dijete će putovati pod uvjetima promocijske ponude »Family plan«**. **Avionski prijevozi, transferi, osiguranja i napojnice nisu uključeni. Molimo vas, da si detalnije uvjete pročitate u tabelama sa cijenama za svaki itinerar.

OBRATITE POZORNOST: • U trenutku, kad ćete vi pregledati ovaj katalog, moguće je, da navedene cijene neće više vrijediti. Zato vam savjetujemo, da trenutne cijene provjeverite kod vašeg turističkog agenta ili na našoj web stranici www.costacruise.com • Cijene, navedene u ovom katalogu ne uključuju napojnice. Ove doplate su navedene ispod tablice sa cijenama za svaki određeni itinerar. • Isto tako obratite pozornost da kod nekih krstarenja postoji i mogućnost rezervacije paketa Fly+Cruise (avionski prijevoz i krstarenje). Za dodatne informacije obratite se turističkom agentu.

3


Odmor sa Costom ima sve uključeno

Što sve uključuje vaše krstarenje Brod koji je potpuno vaš

Odlični okusi na brodu

• Velike vanjske palube, bazeni i palube za sunčanje, ležaljke i ručnici za plažu. • Kazalište, klubovi, diskoteka, knjižnica. • Vaš osobni sobni poslužitelj/kabinski stuart. • Kabinu vam pospremaju dvaput dnevno, • Određen stol za večeru u restoranu, sa vašim osobnim konobarom i pomoćnim konobarom. • Informacijski ured za putnike je otvoren 24 sati na dan. • Na usluzi vam je ured za informacije o izletima na kopnu. • Svaki dan možete dobiti svježe izvješće sa sažetkom glavnih novosti iz svijeta.

• Svi obroci su uključeni u cijenu, tokom dana imate puno mogućnosti obroka. • Doručak vam možemo na vaš zahtjev poslužiti u kabini. • Voda, led, kava, čaj i sladoled su na raspolaganju u snack baru. • Kapetanova dobrodošlica sa koktailom i gala večere sa posebnim menijem; blagdanski meni za Božić, Novu godinu i Uskrs.

Vama na usluzi • Dostava prtljage u vašoj kabini u dolasku i iz kabine na vašem odlasku.

Zabava, glazba, predstave • Tokom dana održavaju se igre, zanatske radionice, turniri, karaoke i sati plesa. • Navečer možete uživati u živoj glazbi, kazališnim predstavama i plesanjem u klubovima ili diskoteci.

Povratak • Costa vam može organizirati letove, kako bi se pridružili brodu na sva krstarenja po Karibima i u Južnoj Americi, Dubaiju i Emiratima, Indijskom oceanu, Dalekom Istoku (sa izuzetkom mini krstarenja), Kanada i Ujedinjene američke države, Transatlantik i duga krstarenja, sjeverna Europa. • Ukrcavanje i iskrcaj u lukama. • Costina pomoć u izabranim aerodromima.

Wellness, sport i fitness

Dodatni troškovi

• Bazeni, saune, jacuzzi (možete koristiti ručnike) • Teretana ima opremu Technogym, tamo vam je stalno na usluzi i trener i nastavni sati fitnessa. • Na odabranim brodovima se nalazi i staza za trčanje i staza za rolanje na otvorenom. • Višenamijensko igralište i stolni tenis

• Napojnice će automatski biti dodane na vaš račun na kraju krstarenja. • Piće, potrošnja u baru, telefon, osobni servis (npr. frizer, tretmani u wellness centru,itd), fotograf, shopping u trgovinama na brodu te ljekarna i liječnik. • Klub restorani. • Izleti na kopnu. • Videoigrice, igre u casino, upotreba interneta (upotreba Costine web strane je besplatna). • Simulator Grand prix i simulator golfa, 4D kino, pruga za rolarje i Play station igre (na odabranih brodovima).

Djeca i mladež • Dnevna i večernja animacija za djecu i mladež između 3. i 17. godine starosti za koje skrbi posebno za to osposobljeno osoblje. • Squok klub i bazeni za najmlađe na izabranim brodovima. • Dječji meni u restoranu.


Kabine i suite – udobnosti i privatnost

U izboru kabina sigurno ćete pronaći ono što Vama odgovara. Jednokrevetne, dvokrevetne kabine, koje se mogu preurediti u višekrevetne ili povezane kabine za obitelji. Lokaciju kabine izaberite sami, možete izabrati izmedu široke palete. Sve kabine su klimatizirane, sa vlastitom kupaonicom/toaletom, satelitska Tv i telefon (neke imaju i interaktivnu TV), sef, sušilo za kosu, ručnike.

Suite sa pogledom na more: Želimo, da naši putnici u Suitama, panoramskim Suitama i Velikim suitama doživite posebne trenutke, zato smo za Vas pripremili: prioritetni iskrcaj, osobni butler, svježe voće koje vas čeka u kabini, ručak ili večera se na zahtjevu poslužuje u vašoj kabini, jacuzzi, osobni bademantil i papuče, izbor jastuka za najbolji odmor, cocktail s kapetanom i prednost pri izboru sjedenja za večeru u restoranu.

Samsara i wellness kabine i apartmani:

Ekskluzivne kabine i apartmani u Samsara Spa i wellness, sama reč magično ih opisuje. Ekskluzivno nameštene kabine odišu intimnom atmosferom sa ličnim, direktnim pristupom u spa centar. Samsara suita

Suita s pogledom na more

Vanjske kabine: Costa Vas mazi sa najljepšim pogledom na prostrano more. Vanjska kabina

Suite sa privatnim balkonom i pogledom na more: Idealno za promatranje dolazećih avantura i uživanje u zasebnom sunčanom kutu sa pogledom na prostrano more. U kabini je za dodatnu udobnost namještena udobna sofa sa stolićem.

Unutarnje kabine: odlične su za ljudi, koji uživaju u žurbi samog broda i upotrebljavaju kabine samo za dobar i miran san. Unutarnja kabina

Vanjska kabina sa balkonom

5


Mediteran i Kanarski otoci Zima 2011-2012 Proljeće 2012

Pobjegnite od gužve, pridružite se našim krstarenjima po Mediteranu i otkrijte najpopularnija mjesta Europe iz drugog kuta gledišta. Otkrijte Sredozemno more s nama… “tamo gdje sve počinje”!

www.costacruise.com


Costa NeoRomantica

ZAPADNI MEDITERAN

Blaga Mediterana 8 dana – polazak iz Savone Kao alternativa polasku iz Savone, moguće je 8-dnevno ukrcavanje i iskrcavanje u Marseille-u, Barceloni i Civitavecchi.

Italija, Španjolska i Francuska

DAN

pon uto sri čet pet sub ned pon

Italija, Španija, Malta i Francuska

LUKA

1° 2° 3° 4° 5° 6° 7° 8°

DOLAZAK

POLAZAK

SAVONA (ukrcavanje od 13.00) MARSEILLE (Francuska) 08.00 BARCELONA (Španjolska) 08.00 PALMA (Španjolska) 08.00 plovidba CATANIA (Italija) 08.00 NEAPELJ (Italija) 08.00 SAVONA (Italija) 09:00

17.00 18.00 18.00 15.00 17.00 13.00

DAN

pon uto sre čet pet sub ned pon uto

LUKA

1° 2° 3° 4° 5° 6° 7° 8° 9°

DOLAZAK

POLAZAK

SAVONA (ukrcavanje od 13.00) MARSEILLE (Francuska) 08.00 BARCELONA (Španjolska) 08.00 PALMA (Španjolska) 08.00 plovidba CAGLIARI (Italija) 10.00 LA VALLETTA (Malta) 08.00 CATANIA (Italija) 08.00 SAVONA (Italija) 09:00

17.00 18.00 18.00 18.00

zima - proljeće

9 dana - polazak iz Savone Kao alternativa polasku iz Savone, moguće je 9-dnevno ukrcavanje i iskrcavanje u Marseille-u i Barceloni.

14.00 18.00 17.00

POLAZAK 2012 III. 24 31 Savona

31/3

CIJENA PO OSOBI već od U DVOKREVETNOJ KABINI U EUR TIP KABINE UNUTARNJA VANJSKA KABINA S BALKONOM SUITE

PRONTO CIJENA

PRONTO CIJENA

Dodatek za jednokrevetnu kabinu od I1-B5 3./4. ležaj odrasli Djeca do 18. godina u kabini s odraslima Family Plan Lučke takse

349 469 599 989

FAMILY

PLAN

609 819 FAMILY 1,169 1,489

PLAN

+30% 149

+30% 369

BESPLATNO

BESPLATNO

290 120

290 120

3 4

TOUR FAMILY

BONUS VALUE FAMILY

PLAN BONUS TOUR

FAMILY

5

VALUE

TOUR

NE

ONE & A

8 / 9 DANA

Azure

HALF

IT

FAMILY

VALUE

NEW

ONE & A

HALF

ITIN

BONUS

DOPLATA ZA NAPOJNICE U EUR: *Prikazana cijena krstarenja ne uključuje doplatu za napojnice, koja se plaća na brodu Odrasli Djeca od 14 do 17 godina Djeca do 14 godina

49 Eur 24,5 Eur

56 Eur 28 Eur

BESPLATNO

BESPLATNO

Izberite datum polaska i upitajte Vašeg agenta za provjeru trenutne raspoloživosti i cijene. VIŠE INFORMACIJA POGODNOSTI ZA OBITELJI: stranica 3. PRONTO CIJENA: sve prednosti ranih rezervacija, stranica 2.

PRIJE KRSTARENJA: info, stranica 44 - 53. OPČI UVJETI PUTOVANJA: sažetak, stranica 54.

MOGUĆNOST POVOLJNOG AUTOBUSNOG ILI ZRAKOPLOVNOG PRIJEVOZA DO LUKE UKRCAJA.

7

COSTA NEOROMANTICA

Grey 24/3

DATUM POLASKA (mm.ll.)


ISTOČNI MEDITERAN

Vrhunci Mediterana Costa Serena

12 dana - polasci iz Savone

Kao alternativa polasku iz Savone, moguće je 12-dnevno krstarenje s ukrcavanjem/iskrcavanjem u Civitavecchiji (Rimu).

DAN LUKA

DOLAZAK POLAZAK

1° SAVONA (ukrcavanje od 13:00) 17.00 2° plovidba 3° KATAKOLON-OLIMPIJA (Grčka) 13.00 18.00 4° plovidba 5° ASHDOD (Izrael) 09.00 21.00 6° HAIFA (Izrael) 09.00 21.00 7° plovidba 8° IZMIR (Turska) 08.00 18.00 9° PIREJ-ATENE (Grčka) 08.00 17.00 10° plovidba 11° CIVITAVECCHIA-RIM (Italija) 08.00 19.00 12° SAVONA (Italija) 08.00

Grčka, Turska, Izrael i Italija SAVONA CIVITAVECCHIA

* Posebna obavijest za putnike, koji putuju 08. prosinca 2011: brod 5. dan pristaje u Ashdodu između 09:00 i 20:00 sati.

IZMIR OLYMPIA

ATHENS

zima - proljeće

HAIFA

ASHDOD

POLAZAK 2011 XII. I. II. III. 2012 8 8 13 6 Savona

DATUM POLASKA (mm.ll.)

12 DANA

3

CIJENA PO OSOBI već od U DVOKREVETNOJ KABINI U EUR TIP KABINE UNUTARNJA VANJSKA KABINA S BALKONOM SUITE

Grey

Azure

Turquoise

Blue

8/12

8/1

13/2

6/3

POSEBNA PONUDA

POSEBNA PONUDA

449 599 699 1,199

499 649 749 1,199

Dodatek za jednokrevetnu kabinu od I1-B5 +30% 3./4. ležaj odrasli 299 BESPLATNO Djeca do 18. godina u kabini s odraslima Family Plan 390 Lučke takse 135

POSEBNA PONUDA

POSEBNA PONUDA

499 649 PLAN 749 1,199

499 649 749 1,199

+30% 299

+30% 299

+30% 299

BESPLATNO

BESPLATNO

BESPLATNO

390 135

390 135

390 135

FAMILY

4

TOUR

BONUS TOUR

BONUS FAMILY

FAMILY

PLAN FAMILY

VALUE

5

PLAN BONUS TOUR

FAMILY

VALUE ONE & A

HALF

COSTA SERENA

Izberite datum polaska i upitajte Vašeg agenta za provjeru trenutne raspoloživosti i cijene. DOPLATA ZA NAPOJNICE U EUR: *Prikazana cijena krstarenja ne uključuje doplatu za napojnice, koja se plaća na brodu VIŠE INFORMACIJA POGODNOSTI ZA OBITELJI: stranica 3. PRONTO CIJENA: sve prednosti ranih rezervacija, stranica 2.

PRIJE KRSTARENJA: info, stranica 44 - 53. OPČI UVJETI PUTOVANJA: sažetak, stranica 54.

odrasli: 66,00 EUR

Djeca od 14 do 17 godina: 33,00 EUR

Deca do 14. godina: BESPLATNO

MOGUĆNOST POVOLJNOG AUTOBUSNOG ILI ZRAKOPLOVNOG PRIJEVOZA DO LUKE UKRCAJA.


ZAPADNI MEDITERAN

Kanarski otoci Costa Serena

12 dana - polasci iz Savone

Kao alternativa polasku iz Savone, moguće je 12-dnevno krstarenje s ukrcavanjem/iskrcavanjem u Civitavecchiji i Barceloni.

DAN LUKA

1° SAVONA (ukrcavanje od 13:00) 2° BARCELONA (Španjolska) 13.00 3° plovidba 4° CASABLANCA (Maroko) 08.30 5° plovidba 6° SANTA CRUZ (Tenerife) 08.00 7° ARRECIFE (Lanzarote) 08.00 8° plovidba 9° MALAGA (Španjolska) 08.00 10° plovidba 11° CIVITAVECCHIA-RIM (Italija) 08.00 12° SAVONA (Italija) 09.00

Španjolska, Maroko & Kanarski otoci

SAVONA BARCELONA

LANZAROTE

23.00 17.00 18.00 13.00 19.00

CIVITAVECCHIA

MALAGA

CASABLANCA

XI. XII. I. II. III. 27 28 19 24 17

DATUM POLASKA (mm.ll.) CIJENA PO OSOBI već od U DVOKREVETNOJ KABINI U EUR TIP KABINE UNUTARNJA VANJSKA KABINA S BALKONOM SUITE Dodatek za jednokrevetnu kabinu od I1-B5 3./4. ležaj odrasli Djeca do 18. godina u kabini s odraslima Family Plan Lučke takse

Grey

Azure

Turquoise

Blue

Nova Godina

27/11

19/1

24/2

17/3

28/12

POSEBNA PONUDA

POSEBNA PONUDA

449 599 699 1,199

499 649 749 1,269

+30% 249

POSEBNA PONUDA

POSEBNA PONUDA

4

TOUR

BONUS TOUR

BONUS FAMILY

PRONTO FAMILY CIJENA

PLAN

499 649 PLAN 749 1,519

499 649 749 1,619

1,299 FAMILY 1,699 VALUE 1,949 2,549

+30% 299

+30% 299

+30% 299

+30% 779

BESPLATNO

BESPLATNO

BESPLATNO

BESPLATNO

BESPLATNO

390 135

390 135

390 135

390 135

590 135

FAMILY

3

zima - proljeće

POLAZAK 2011 2012 Savona

17.00 18.00

5

PLAN BONUS TOUR

12 DANA

TENERIFE

DOLAZAK POLAZAK

FAMILY

VALUE ONE & A

HALF

DOPLATA ZA NAPOJNICE U EUR: *Prikazana cijena krstarenja ne uključuje doplatu za napojnice, koja se plaća na brodu VIŠE INFORMACIJA POGODNOSTI ZA OBITELJI: stranica 3. PRONTO CIJENA: sve prednosti ranih rezervacija, stranica 2.

PRIJE KRSTARENJA: info, stranica 44 - 53. OPČI UVJETI PUTOVANJA: sažetak, stranica 54.

odrasli: 66,00 EUR

Djeca od 14 do 17 godina: 33,0O EUR

Deca do 14. godina: BESPLATNO

MOGUĆNOST POVOLJNOG AUTOBUSNOG ILI ZRAKOPLOVNOG PRIJEVOZA DO LUKE UKRCAJA.

9

COSTA SERENA

Izberite datum polaska i upitajte Vašeg agenta za provjeru trenutne raspoloživosti i cijene.


Dubai i Emirati Zima i proljeće 2012

Putovanje kroz stoljeća staru tradiciju i povijest te futurističku arhitekturu. Arapske noći, dah prekrasnog doživljaja između jave i sna.

www.costacruise.com


DUBAI

Dragulji Emirata Costa Favolosa

8 dana - polasci iz Dubai-ja DAN

LUKA

pet sub ned pon uto sre čet pet

DUBAI (ukrcavanje od 20:00) * DUBAI (Ujedinjeni Arapski Emirati) - MUSCAT (Oman) 08.30 FUJAIRAH (Ujedinjeni Arapski Emirati) 07.00 ABU DHABI (Ujedinjeni Arapski Emirati) 09.00 KHASAB (Oman) 07.30 DUBAI (Ujedinjeni Arapski Emirati) 08.00 DUBAI (Ujedinjeni Arapski Emirati)

1° 2° 3° 4° 5° 6° 7° 8°

DOLAZAK

POLAZAK NOĆENJE 13.00 18.00 16.00 19.00 16.00 -

Vaše krstarenje može trajati od petka do petka* ili od subote do subote. * možete se ukrcati u petak navečer ili u subotu rano ujutro

Za ovo putovanje potrebna je trostruka ulazna viza za UAE. Informativna cijena je 190 EUR po osobi.

4

FAMILY

Mogućnost organiziranihPLAN letova

iz Milana ili Rima. Za cijenu se FAMILY raspitajte kod vašeg agenta. FAMILY

PLAN

DATUM POLASKA (mm.ll.) CIJENA PO OSOBI već od U DVOKREVETNOJ KABINI U EUR TIP KABINE UNUTARNJA VANJSKA KABINA S BALKONOM SUITE Dodatek za jednokrevetnu kabinu od I1-B5 3./4. ležaj odrasli Djeca do 18. godina u kabini s odraslima Family Plan Lučke takse

PLAN

TOUR

BONUS FAMILY

VALUE ONE & A TOUR

HALF BONUS

II. III. IV. 3 10 17 24 2 9 16 23 30 6

Azure

Turquoise

Blue

Božić

Uskrs

16/12

6-13-2027/1

3-1017-24/2, 2-9-16/3

Nova Godina

23-30/3

23/12

30/12

6/4

PRONTO CIJENA

PRONTO CIJENA

PRONTO CIJENA

PRONTO CIJENA

PRONTO CIJENA

PRONTO CIJENA

PRONTO CIJENA

399 529 749 1,249

399 649 849 1,399

449 699 849 1,399

499 749 899 1,399

499 749 949 1,399

849 1099 1,249 1,699

499 749 899 1,399

+30%

+30%

+30%

+30%

+30%

+30%

+30%

199

199

199

199

199

BESPLATNO

BESPLATNO

BESPLATNO

BESPLATNO

BESPLATNO

290 120

290 120

390 120

390 120

390 120

509 359 490 120

Grey

5

FAMILY

8 DANA

XII. I. 16 23 30 6 13 20 27

VALUE

BONUS

199 BESPLATNO

390 120

Izberite datum polaska i upitajte Vašeg agenta za provjeru trenutne raspoloživosti i cijene. DOPLATA ZA NAPOJNICE U EUR: *Prikazana cijena krstarenja ne uključuje doplatu za napojnice, koja se plaća na brodu

VIŠE INFORMACIJA POGODNOSTI ZA OBITELJI: stranica 3. PRONTO CIJENA: sve prednosti ranih rezervacija, stranica 2.

PRIJE KRSTARENJA: info, stranica 44 - 53. OPČI UVJETI PUTOVANJA: sažetak, stranica 54.

odrasli: 49,00 EUR

Djeca od 14 do 17 godina: 24,5O EUR

Deca do 14. godina: BESPLATNO

MOGUĆNOST POVOLJNOG ZRAKOPLOVNOG PRIJEVOZA DO LUKE UKRCAJA.

11

COSTA FAVOLOSA

POLAZAK 2011 2012 Dubai

3

TOUR

zima - proljeće

Ujedinjeni Arapski Emirati i Oman


Karibi i Južna Amerika Zima i proljeće 2012

Amerika nudi fascinantnu mješavinu starog i novog svijeta, naslijeđe kolonijalne prošlosti, koja živi još danas. www.costacruise.com


KARIBI

Biseri Kariba Costa Luminosa

8 dana - polasci iz Pointe a Pitre

Kao alternativa polasku iz Guadeloupe moguće je 8-dnevno krstarenje sa ukrcavanjem/iskrcavanjem u La Romana.

DAN pet sub ned pon uto sre čet pet Antili, Dominikanska republika & Deviški otoci

LUKA 1° 2° 3° 4° 5° 6° 7° 8°

DOLAZAK

POINTE À PITRE (ukrcavanje od 17.00) 24.00 FORT DE FRANCE (III.inique) 12.00 22.00 PHILSBURG (St Maarten) 12.00 18.00 LA ROMANA (Dominikanska Republika) 13.00 24.00 CATALINA ISLAND (Dominikanska Republika) 09.00 • 17.00 TORTOLA (British Virgin Islands) 09.00 18.00 ST. JOHNS (Antigua) 09.00 18.00 POINTE À PITRE (Guadeloupe) 12.00

• brod je usidren -iskrcaj tender čamcima

3

CATALINA ISLAND

MARTINIQUE

4

Mogućnost organiziranih letova iz Pariza, Milana ili Rima. Za cijenu se raspitajte kod vašeg agenta. FAMILY POLAZAK 2011 XII. 2012 9 16 23 30 Gudaloupe

I. 6 13 20 27

Grey

PLAN

II. 3 10 17 24

Azure

TOUR

BONUS

5

FAMILY

VALUE

BONUS

TOUR& A ONE

BONUS HALF

III. 2 9 16 23 30

IV. 6 13 20

Turquoise

Blue

Green

Božić

Nova Godina

Uskrs

23-30/3, 13-20/4

23/12

30/12

6/4

9-16/12

6-13/1

20-27/1

3-10-1724/12, 2-9-16/3

CIJENA PO OSOBI već od U DVOKREVETNOJ KABINI U EUR TIP KABINE UNUTARNJA VANJSKA KABINA S BALKONOM SUITE

PRONTO CIJENA

PRONTO CIJENA

PRONTO CIJENA

PRONTO CIJENA

PRONTO CIJENA

PRONTO CIJENA

PRONTO CIJENA

PRONTO CIJENA

299 449 549 999

399 549 549 1,099

459 609 709 1,159

489 639 739 1,189

589 739 839 1,289

589 739 839 1,289

869 1059 1159 1639

589 739 839 1289

Dodatek za jednokrevetnu kabinu od I1-B5 3./4. ležaj odrasli Djeca do 18. godina u kabini s odraslima Family Plan Lučke takse

+30% 179

+30% 239

+30% 279

+30% 289

+30% 349

BESPLATNO

BESPLATNO

BESPLATNO

BESPLATNO

BESPLATNO

290 120

290 120

290 120

290 120

390 120

+30% 349 BESPLATNO 390 120

+30% 699 379 490 120

+30% 349 BESPLATNO 390 120

DATUM POLASKA (mm.ll.)

zima - proljeće

GUADELOUPE

TOUR

8 DANA

ANTIGUA

LA ROMANA

Izberite datum polaska i upitajte Vašeg agenta za provjeru trenutne raspoloživosti i cijene. DOPLATA ZA NAPOJNICE U EUR: *Prikazana cijena krstarenja ne uključuje doplatu za napojnice, koja se plaća na brodu VIŠE INFORMACIJA POGODNOSTI ZA OBITELJI: stranica 3. PRONTO CIJENA: sve prednosti ranih rezervacija, stranica 2.

PRIJE KRSTARENJA: info, stranica 44 - 53. OPČI UVJETI PUTOVANJA: sažetak, stranica 54.

odrasli: 49,00 EUR

Djeca od 14 do 17 godina: 24,5O EUR

Deca do 14. godina: BESPLATNO

MOGUĆNOST POVOLJNOG ZRAKOPLOVNOG PRIJEVOZA DO LUKE UKRCAJA.

13

COSTA LUMINOSA

ST. MAARTEN TORTOLA

POLAZAK


KARIBI

Magični Meksiko Costa Atlantica

11 dana – polasci iz Miami-a

Kao alternativa polascima iz Santosa moguće je 11-dnevno krstarenje sa ukrcavanjeem/iskrcajem u Riu de Janeiru.

DAN LUKA DOLAZAK POLAZAK 1° MIAMI (ukrcavanje od 13:00) 21.00 2° NASSAU (Bahami) 09.00 18.00 3° plovidba 4° GRAND TURK (Turk & Caicos) 08.00 14.00 5° OCHO RIOS (Jamajka) 12.00 19.00 6° GRAND CAYMAN (Kajmanski otoci) 09.00 • 18.00 7° plovidba 8° ROATAN (Honduras) 08.00 16.00 9° COZUMEL (Meksiko) 08.00 19.00 10° plovidba 11° MIAMI (Florida) 08.00 • brod je usidren - iskrcaj tender čamcima

Turk i Caicos, Jamajka, Kajmanski otoci, Honduras, Meksiko i Bahami MIAMI

* Posebna obavijest za putnike: 29. XII. 2011, 08.,18. I. i 18. III. 2012: Promjena itinerera: 2. dan plovidba 10. dan NASSAU (09:00 – 18:00) ** Posebna obavijest za putnike: 19. XII. 2011: promjena itinerera: 2. dan plovidba 10. dan FREEPORT (09:00 – 18:00 )

NASSAU

GRAND TURK

zima - proljeće

COZUMEL

OCHO RIOS

11 DANA

**** Posebno obavijest za putnike: 07. II. 2012 promjena itinerea: 2. dan KEY WEST (08:00 – 18:00) 3. dan plovidba

ROATAN

POLAZAK 2011 2012 Miami

COSTA ATLANTICA

*** Posebna obavijest za putnike: 28. I. 2012 promjena itinerera: 2. dan FREEPORT (09:00 – 18:00) 2. dan plovidba

GRAND CAYMAN

XII. 19 29

I. 8 18 28

II. 7 17 27

III. 8 18 28

XI. 20 30

Grey

Azure

Turquoise

Božić

Nova Godina

28/1

7-17-27/2, 8-18-28/3

20-30/11, 10/12 8 -18/1

19/12

29/12

CIJENA PO OSOBI već od U DVOKREVETNOJ KABINI U EUR TIP KABINE UNUTARNJA VANJSKA KABINA S BALKONOM SUITE

PRONTO CIJENA

PRONTO CIJENA

PRONTO CIJENA

PRONTO CIJENA

PRONTO CIJENA

679 869 1,009 1,659

699 899 1,039 1,679

599 799 939 1,579 FAMILY

959 1139 1,279 1,929

1239 1509 1,659 2,369

Dodatek za jednokrevetnu kabinu od I1-B5 3./4. ležaj odrasli Djeca do 18. godina u kabini s odraslima Family Plan

+30% 409

+30% 429

BESPLATNO

BESPLATNO

BESPLATNO

390

390

390

+30% 578 BESPLATNO 390

+30% 739 389 390

DATUM POLASKA (mm.ll.)

+30% PLAN 369

XII. 10

3 4 5

FAMILY

VALUE

TOUR

BONUS TOUR

BONUS

TOUR

BONUS ONE & A

HALF

Izberite datum polaska i upitajte Vašeg agenta za provjeru trenutne raspoloživosti i cijene. DOPLATA ZA NAPOJNICE v USD: *Prikazana cijena krstarenja ne uključuje doplatu za napojnice, koja se plaća na brodu

VIŠE INFORMACIJA POGODNOSTI ZA OBITELJI: stranica 3. PRONTO CIJENA: sve prednosti ranih rezervacija, stranica 2.

PRIJE KRSTARENJA: info, stranica 44 - 53. OPČI UVJETI PUTOVANJA: sažetak, stranica 54.

odrasli: 110,00 USD

Djeca od 14 do 17 godina: 55,0O USD

Deca do 14. godina: BESPLATNO

MOGUĆNOST POVOLJNOG ZRAKOPLOVNOG PRIJEVOZA DO LUKE UKRCAJA.


JUŽNA AMERIKA

Odmor u Brazilu Costa Fortuna

10 dana - polasci iz Santosa

Kao alternativa polasku iz Santosa, moguće je 10-dnevno krstarenje s ukrcavanjem/iskrcavanjem u Riu de Janeiru (2. dan) ili Buenos Airesu (5. dan).

DAN LUKA DOLAZAK POLAZAK 1° SANTOS (ukrcavanje od 13:00) 2° RIO DE JANEIRO (Brazil) 08.00 3° - 4° plovidba (2 dana) 5° BUENOS AIRES (Argentina) 12.00 6° BUENOS AIRES (Argentina) - 7° PUNTA DEL ESTE (Urugvaj) 08.00 8° plovidba 9° PORTOBELO (Brazil) 09.00 10° SANTOS (Brazil) 08.00

Brazil, Argentina i Urugvaj

SANTOS

RIO DE JANEIRO

CIJENA PO OSOBI već od U DVOKREVETNOJ KABINI U EUR TIP KABINE UNUTARNJA VANJSKA KABINA S BALKONOM SUITE

II. 9 18 27

III. 7

Grey

Božić

Nova Godina

4-13-22-31/1, 9-18-27/2, 7/3

17/12

26/12

PRONTO CIJENA

PRONTO CIJENA

PRONTO CIJENA

939 1,159 1,289 1,859

1,039 1,279 1,419 1,989

1,549 1,779 1,929 2,489

+30% PLAN +30% 559 619 399 449 390 390 195 195

+30% 929 759 590 195

FAMILY

Dodatek za jednokrevetnu kabinu od I1-B5 3./4. ležaj odrasli Djeca do 18. godina u kabini s odraslima Family Plan Lučke takse

10 DANA

I. 4 13 22 31

zima - proljeće

PUNTA DEL ESTE

DATUM POLASKA (mm.ll.)

•17.00

* ne vrijedi za polazak 7. III. 2012. Sličan program plovidbe ima Costa Pacifica, Costa Victoria i Costa Magica. Za više informacija raspitajte se kod vašeg agenta

BUENOS AIRES

XII. 17 26

17.00 •18.00

• brod je usidren - iskrcaj tender čamcima

PORTOBELO

POLAZAK 2011 2012 Santos

18.00 17.00

FAMILY

VALUE

ONE & A

HALF

DOPLATA ZA NAPOJNICE v USD: *Prikazana cijena krstarenja ne uključuje doplatu za napojnice, koja se plaća na brodu

VIŠE INFORMACIJA POGODNOSTI ZA OBITELJI: stranica 3. PRONTO CIJENA: sve prednosti ranih rezervacija, stranica 2.

PRIJE KRSTARENJA: info, stranica 44 - 53. OPČI UVJETI PUTOVANJA: sažetak, stranica 54.

odrasli: 81,00 USD

Djeca od 14 do 17 godina: 40,5O USD

COSTA FORTUNA

Izberite datum polaska i upitajte Vašeg agenta za provjeru trenutne raspoloživosti i cijene. Deca do 14. godina: BESPLATNO

MOGUĆNOST POVOLJNOG ZRAKOPLOVNOG PRIJEVOZA DO LUKE UKRCAJA.

15


Crveno more cijele godine

Otkrijte potpuno nov svijet ispod površine Crvenog mora, gdje duga od tropskih riba pleše oko koraljnih grebena, karakterističnih za ovu spektakularnu obalu.

www.costacruise.com


CRVENO MORE

Koralji i drevna blaga Costa Voyager

8 dana - polasci iz Sharm El Sheika

DAN

LUKA

DOLAZAK

POLAZAK

pon 1° SHARM EL SHEIK (ukrcavanje od 15.00) uto 2° SHARM EL SHEIK (Egipat) - sre 3° EILATH (Izrael) 08.00 čet 4° EILATH (Izrael) - AQABA (Jordan) 08.00 pet 5° SAFAGA (Egipat) 07.00 sub 6° plovidba ned 7° SOKHNA (Egipat) 07.00 pon 8° SHARM EL SHEIK (Egipat) 06.00

Egipat, Izrael i Jordan

- 18.00 02.00 18.00 23.00 18.00

Posebna obavijest za putnike 24. IX. 2012.: Promjena itinerera: 3. dan 5. dan

08.00 – 02.00 07:00 – 08:00 Mogućnost organiziranih letova iz Pariza, Milana ili Rima. Za cijenu se raspitajte kod vašeg turističkog agenta.

4

TOURXII. POLAZAK 2011 BONUS 2012 5 12 19 26 Sharm El Sheik

5

POLAZAK 2012 VII. TOUR 2 9 16 23 30 BONUS Sharm El Sheik

I. 2 9 16 23 30 VIII. 6 13 20 27

Grey DATUM POLASKA (mm.ll.)

CIJENA PO OSOBI već od U DVOKREVETNOJ KABINI U EUR TIP KABINE UNUTARNJA VANJSKA SUITE Z BALKONOM Dodatek za jednokrevetnu kabinu od I1-B5 3./4. ležaj odrasli Djeca do 18. godina u kabini s odraslima Family Plan Lučke takse

FAMILY

PLAN

VALUE II. 6 13 20 27

III. 5 12 19 26

IX. 3 10 17 24

Azure

X. 1 8 15 22

Turquoise

ONE & A

NEW

V. 7 14 21 28

VI. 4 11 18 25

ITINERARY

HALF

IV. 2 9 16 23 30

cijele godine

FAMILY

BONUS

XI. 5 12 19 26

Blue

Emerald Green

Green

Sandy

06-13-20-27/02 02/01, 072/4, 1805-12-19-26/03 9-16-23/7, 14-21-28/05, 25-/6, 2/7, 09-16-23-30/04 3-10/9, 30/7, 20/8 04-11/06, 17-24/9, 29/10 05-12-1927/8 08-15-22/10 1/10 26/11

Orange

Božić

Nova Godina

6 -13/8

19/12

26/12

5 -12/12

09-16-23-30/01

PRONTO CIJENA

PRONTO CIJENA

PRONTO CIJENA

PRONTO CIJENA

PRONTO CIJENA

PRONTO CIJENA

PRONTO CIJENA

PRONTO CIJENA

PRONTO CIJENA

PRONTO CIJENA

379 739 1,529

429 789 1,579

479 839 1,629

579 939 1,549

629 989 1,599

679 1039 1,829

829 1189 1,799

479 839 1,629

479 839 1,629

779 1,139 1,929

+30% 229

+30% 259

+30% 289

+30% 349

+30% 379

+30% 409

+30% 499

+30% 289

+30% 289

+30% 469

BESPLATNO

BESPLATNO

BESPLATNO

BESPLATNO

BESPLATNO

BESPLATNO

BESPLATNO

BESPLATNO

BESPLATNO

BESPLATNO

260 120

290 120

290 120

290 120

390 120

290 120

490 120

290 120

290 120

490 120

Izberite datum polaska i upitajte Vašeg agenta za provjeru trenutne raspoloživosti i cijene. DOPLATA ZA NAPOJNICE U EUR: *Prikazana cijena krstarenja ne uključuje doplatu za napojnice, koja se plaća na brodu VIŠE INFORMACIJA POGODNOSTI ZA OBITELJI: stranica 3. PRONTO CIJENA: sve prednosti ranih rezervacija, stranica 2.

PRIJE KRSTARENJA: info, stranica 44 - 53. OPČI UVJETI PUTOVANJA: sažetak, stranica 54.

odrasli: 49,00 EUR

Djeca od 14 do 17 godina: 24,50 EUR

Deca do 14. godina: BESPLATNO

MOGUĆNOST POVOLJNOG ZRAKOPLOVNOG PRIJEVOZA DO LUKE UKRCAJA.

17

8 DANA

TOUR

COSTA VOYAGER

3

AQABA EILATH


Indijski ocean Zima 2012

Poput razasutih smaragdnih dragulja u dubokom plavom moru otoci Indijskog oceana idiliÄ?na su pozadina za ugodna krstarenja.

www.costacruise.com


Costa Allegra

15 dana - polasci Port Louis-a

DAN LUKA pet 1° sub 2° ned 3° pon 4° uto 5° sre 6° čet 7° pet 8° sub 9° ned 10° pon 11° uto 12° sre 13° čet 14° pet 15°

Mauricius, Sejšeli, Madagaskar i Reunion

DOLAZAK POLAZAK

PORT LOUIS (Mauricius) (ukrcavanje od 10.00) PORT LOUIS (Mauricius) - PORT LOUIS (Mauricius) - 13.00 plovidba MAHE (Sejšeli) 15.00 MAHE (Sejšeli) - MAHE (Sejšeli) - 14.00 plovidba NOSY BE (Madagaskar) 08.00 • 18.00 DIEGO SUAREZ (Madagaskar) 08.00 18.00 plovidba TAMATAVE (Madagaskar) 07.00 15.00 plovidba ST DENIS (Reunion) 07.00 17.00 PORT LOUIS (Mauricius) 02.30

INDIJSKI OCEAN

Dragulji Indijskog oceana

zima

• brod je usidren - iskrcaj tender čamcima

Grey

Nova Godina

9-23/1, 6/2

26/12

CIJENA PO OSOBI već od U DVOKREVETNOJ KABINI U EUR TIP KABINE UNUTARNJA VANJSKA SUITE

PRONTO CIJENA

PRONTO CIJENA

949 1,439 1,909

1,359 2,039 2,649

Dodatek za jednokrevetnu kabinu od I1-B5 3./4. ležaj odrasli Djeca do 18. godina u kabini s odraslima Family Plan Lučke takse

+30% 569

+30% 819

BESPLATNO

BESPLATNO

390 195

590 195

DATUM POLASKA (mm.ll.)

15 DANA

POLAZAK 2011 XII. I. II. 2012 26 9 23 6 Port Louis

Mogućnost organiziranih letova iz Milana. Za cijenu se raspitajte kod vašeg agenta.

DOPLATA ZA NAPOJNICE U EUR: *Prikazana cijena krstarenja ne uključuje doplatu za napojnice, koja se plaća na brodu

VIŠE INFORMACIJA POGODNOSTI ZA OBITELJI: stranica 3. PRONTO CIJENA: sve prednosti ranih rezervacija, stranica 2.

PRIJE KRSTARENJA: info, stranica 44 - 53. OPČI UVJETI PUTOVANJA: sažetak, stranica 54.

odrasli: 98,00 EUR

Djeca od 14 do 17 godina: 49,00 EUR

Deca do 14. godina: BESPLATNO

MOGUĆNOST POVOLJNOG ZRAKOPLOVNOG PRIJEVOZA DO LUKE UKRCAJA.

19

COSTA ALLEGRA

Izberite datum polaska i upitajte Vašeg agenta za provjeru trenutne raspoloživosti i cijene.


Daleki Istok Cijele godine

Dozvolite, da vas odvedemo na magiÄ?no putovanje u daleki tropski raj koji odraĹžava kulturu drevnih dinastija. www.costacruise.com


DALEKI ISTOK

Boje Dalekog Istoka

Costa Classica & Costa Victoria 15 dana - polasci iz Singapura

DAN LUKA

DOLAZAK

POLAZAK

pet 1° SINGAPUR (ukrcavanje 15.00) 21.00 sob 2° KUANTAN (Malezija) 12.00 18.00 ned 3° plovidba pon 4° LAEM CHABANG-BANGKOK (Tajland) 08.00 tor 5° LAEM CHABANG-BANGKOK (Tajland) - 14.00 sre 6° KOH SAMUI (Tajland) 07.00 • 16.00 čet 7° plovidba pet 8° SINGAPUR 08.00 18.00 sob 9° PORT KLANG (Malezija) 09.00 18.00 ned 10° PHUKET (Tajland) NOĆENJE 14.00 • pon 11° PHUKET (Tajland) • 19.00 tor 12° LANGKAWI (Malezija) 08.00 • 18.00 sre 13° PENANG (Malezija) 08.00 17.00 čet 14° MALACCA (Malezija) 12.00 • 18.00 pet 15° SINGAPUR (Singapur) 08.00

zima - proljeće

Malezija, Tajland i Singapur

CIJENA PO OSOBI već od U DVOKREVETNOJ KABINI U EUR TIP KABINE UNUTARNJA VANJSKA KABINA S BALKONOM SUITE Dodatek za jednokrevetnu kabinu od I1-B5 3./4. ležaj odrasli Djeca do 18. godina u kabini s odraslima Family Plan Lučke takse

Azure

Grey

Božić in Nova Godina

Green

17/11

9/12

23/12

16 – 30/3

PRONTO CIJENA

PRONTO CIJENA

PRONTO CIJENA

PRONTO CIJENA

1,319 1,549 1,799

729 1,379 -

1,249 1,899 -

829 1,479 -

2,249

2,479

2,929

2,579

+30% 749 379 390 165

BESPLATNO

+30% 789

+30% 439

BESPLATNO

BESPLATNO

390 165

390 165

15 DANA

DATUM POLASKA (mm.ll.)

* Na polasku 17. XI. plovi Costa Victoria

+30% 499 390 165

Izberite datum polaska i upitajte Vašeg agenta za provjeru trenutne raspoloživosti i cijene. DOPLATA ZA NAPOJNICE U EUR: *Prikazana cijena krstarenja ne uključuje doplatu za napojnice, koja se plaća na brodu

VIŠE INFORMACIJA POGODNOSTI ZA OBITELJI: stranica 3. PRONTO CIJENA: sve prednosti ranih rezervacija, stranica 2.

PRIJE KRSTARENJA: info, stranica 44 - 53. OPČI UVJETI PUTOVANJA: sažetak, stranica 54.

odrasli: 84,00 EUR

Djeca od 14 do 17 godina: 42,00 EUR

Deca do 14. godina: BESPLATNO

MOGUĆNOST POVOLJNOG ZRAKOPLOVNOG PRIJEVOZA DO LUKE UKRCAJA.

21

COSTA CLASSICA & COSTA VICTORIA

POLAZAK 2011 XII. III. XI. 2012 9 23 16 30 17* Singapur


DALEKI ISTOK

Kratka krstarenja na Daljnom istoku Costa Victoria

Kina, Južna Koreja & Japan

CHEJU

FUKUOKA HOSOSHIMA

SHANGHAI

6 dana – polasci iz Šangaja

DAN LUKA

DOLAZAK

1° SHANGHAI (ukrcavanje od 14.00) 2° CHEJU (Južna Koreja) 12.00 3° FUKUOKA (Japan) 08.00 4° HOSOSHIMA (Japan) 14.00 5° plovidba 6° SHANGHAI (Kina) 09.00

POLAZAK 17.00 19.00 19.00 24.00

proljeće - jesen

POLAZAK 2012 V. IX. X. 18 23 28 15 20 25 7 Shanghai

Kina, Južna Koreja & Japan

* Costa Classica i Costa Victoria plove cijele godine na kraćim 5 do 8 - dnevnim itinererima. Za više informacija obratite se vašem turističkom agentu.

COSTA VICTORIA

6 DANA

Azure DATUM POLASKA (mm.ll.)

SVI POLASCI

CIJENA PO OSOBI već od U DVOKREVETNOJ KABINI U EUR TIP KABINE UNUTARNJA VANJSKA KABINA S BALKONOM SUITE

PRONTO CIJENA

Dodatek za jednokrevetnu kabinu od I1-B5 3./4. ležaj odrasli Djeca do 18. godina u kabini s odraslima Family Plan Lučke takse

+30% 299

499 679 859 1,119

BESPLATNO

290 90

CHEJU

FUKUOKA KAGOSHIMA

SHANGHAI

6 dana – polasci iz Šangaja

DAN LUKA

DOLAZAK

1° SHANGHAI (ukrcavanje od 14.00) 2° CHEJU (Južna Koreja) 12.00 3° FUKUOKA (Japan) 08.00 4° KAGOSHIMA (Japan) 13.00 5° plovidba 6° SHANGHAI (Kina) 09.00

POLAZAK 17.00 19.00 19.00 20.00

POLAZAK 2012 VI. VII. VIII. 2 7 12 17 22 27 2 7 25 Shanghai

Izberite datum polaska i upitajte Vašeg agenta za provjeru trenutne raspoloživosti i cijene. DOPLATA ZA NAPOJNICE U EUR: *Prikazana cijena krstarenja ne uključuje doplatu za napojnice, koja se plaća na brodu VIŠE INFORMACIJA POGODNOSTI ZA OBITELJI: stranica 3. PRONTO CIJENA: sve prednosti ranih rezervacija, stranica 2.

PRIJE KRSTARENJA: info, stranica 44 - 53. OPČI UVJETI PUTOVANJA: sažetak, stranica 54.

odrasli: 45,00 EUR

Djeca od 14 do 17 godina: 22,50 EUR

Deca do 14. godina: BESPLATNO

MOGUĆNOST POVOLJNOG ZRAKOPLOVNOG PRIJEVOZA DO LUKE UKRCAJA.


Costa Victoria

18 dana – polazak 01.V. 2012. iz Singapura

Singapur, Tajland, Vijetnam i Kina

Kina, Japan, Taiwan, Vijetnam

DAN

LUKA

DOLAZAK

POLAZAK

uto 01/5 sre 02/5 čet 03/5 pet 04/5 sub 05/5 ned 06/5 pon 07/5 uto 09/5 sri 10/5 čet 11/5 pet 12/5 sub 13/5 ned 14/5 pon 15/5 uto 16/5 sri 17/5 čet 18/5

SINGAPUR (ukrcavanje od 15.00) NOĆENJE SINGAPUR 18.00 plovidba LAEM CHABANG-BANGKOK (Tajland) 14.00 LAEM CHABANG-BANGKOK (Tajland) - 18.00 plovidba HO CHI MINH CITY (Vijetnam) 08.00 17.00 DA-NANG (Vijetnam) 08.00 19.00 CAI LAN-HALONG BAY (Vijetnam) 13.00 • CAI LAN-HALONG BAY (Vijetnam) • 17.00 SANYA-HAINAN BAY (Kina) 08.00 14.00 HONG KONG (Kina) 13.00 HONG KONG (Kina) - 18.00 plovidba SHANGHAI (Kina) NOĆENJE 14.00 SHANGHAI (Kina) NOĆENJE SHANGHAI (Kina)

DALEKI ISTOK

Blago Dalekog Istoka

19 dana – polazak 01.XI.2012. iz Shanghaja

DAN

LUKA

DOLAZAK

POLAZAK

Dodatek za jednokrevetnu kabinu od I1-B5 3./4. ležaj odrasli Djeca do 18. godina u kabini s odraslima Family Plan Lučke takse

1039 1,309 1,619 2,159 +30% 619 BESPLATNO 390 165

18 / 19 DANA

1509 1,769 2,059

2,569 +30% 909 BESPLATNO

390 165

DOPLATA ZA NAPOJNICE U EUR: *Prikazana cijena krstarenja ne uključuje doplatu za napojnice, koja se plaća na brodu Odrasli Djeca od 14 do 17 godina Djeca do 14 godina

102 51

96 48

BESPLATNO

BESPLATNO

VIŠE INFORMACIJA POGODNOSTI ZA OBITELJI: stranica 3. PRONTO CIJENA: sve prednosti ranih rezervacija, stranica 2.

Izberite datum polaska i upitajte Vašeg agenta za provjeru trenutne raspoloživosti i cijene.

PRIJE KRSTARENJA: info, stranica 44 - 53. OPČI UVJETI PUTOVANJA: sažetak, stranica 54.

MOGUĆNOST POVOLJNOG ZRAKOPLOVNOG PRIJEVOZA DO LUKE UKRCAJA.

23

COSTA VICTORIA

TIP KABINE UNUTARNJA VANJSKA KABINA S BALKONOM SUITE

proljeće - jesen

čet 1/11 SHANGHAI (ukrcavanje od 14.00) pet 2/11 SHANGHAI (Kina) - 20.00 sub 3/11 plovidba ned 4/11 NAHA OKINAWA (Japan) 08.00 18.00 pon 5/11 KEELUNG (Taiwan) 12.00 24.00 uto 6/11 plovidba sri 7/11 HONG KONG (Kina) 08.00 čet 8/11 HONG KONG (Kina) - 13.00 POLAZAK 2012 V. XI. pet 9/11 SANYA-HAINAN ISLAND (Kina) 13.00 18.00 1 1 sub 10/11 CAI LAN-HALONG BAY (Vijetnam) 08.00 ned 11/11 CAI LAN-HALONG BAY (Vijetnam) - 13.00 pon 12/11 DA NANG (Vijetnam) 08.00 18.00 Turquoise Grey uto 13/11 plovidba DATUM POLASKA 1/5 1/11 sri 14/11 HO CHI MINH CITY (Vijetnam) 08.00 16.00 (mm.ll.) čet 15/11 plovidba pet 16/11 SINGAPORE NOĆENJE 08.00 CIJENA PO OSOBI već od PRONTO PRONTO CIJENA CIJENA sub 17/11 SINGAPORE U DVOKREVETNOJ KABINI U EUR


Mediteran i Kanarski otoci

Proljeće, ljeto i jesen 2012

Iskoristite duge ljetne dane i prijatne veÄ?eri na putovanju kroz tisućljetnu povijest, koja prati Sredozemno more. www.costacruise.com


ISTOČNI MEDITERAN

Drevna blaga

Costa Fascinosa & Costa Fortuna 8 dana – polasci iz Venecije

Kao alternativa polasku iz Venecije, moguće je 8-dnevno krstarenje ukrcavanjem/iskrcavanjem u Bariju.

DAN

LUKA

DOLAZAK

POLAZAK

pon 1° VENECIJA (ukrcavanje od 13:00) 17.00 uto 2° BARI (Italija) 12.30 18.30 sre 3° KATAKOLON-OLYMPIA (Grčka) 12.00 18.00 čet 4° SANTORINI (Grčka) 08.00 • 18.00 pet 5° RODOS (Grčka) 08.00 18.00 sub 6° plovidba ned 7° DUBROVNIK (Hrvatska) 08.00 • 13.00 pon 8° VENECIJA (Italija) 09.00 • brod je usidren - iskrcaj tender čamcima

Italija, Grčka i Hrvatska

Inauguralno krstarenje Costa Fascinose 11. V. 2012. – 11 dana Venecija, Grčka, Turska, Izrael, Hrvatska Za više informacija se obratite vašem agentu.

VENICE DUBROVNIK

FAMILY

OLYMPIA

POLAZAK 2012 VENECIJA

3

PLAN

COSTA FORTUNA IV. 9 16 23 30

FAMILY

PLAN

RHODES SANTORINI FAMILY

V. 7

ONE

VALUE

FAMILY TOUR

HA

NEW

ONE & A

VALUE BONUS

HALF

FAMILY

ITIN

FAMILY

PLAN

proljeće, ljeto i jesen

BARI

VALUE

COSTA FASCINOSA VI. 4 11 18 25

VII. 2 9 16 23 30

VIII. 6 13 20 27

Rose

Grey

Turquoise

9/4

16-2330/4, 7/5

29/10 5-1219/11

15-22/10

8/10

1/10

PRONTO CIJENA

PRONTO CIJENA

PRONTO CIJENA

PRONTO CIJENA

PRONTO CIJENA

PRONTO CIJENA

PRONTO CIJENA

579 829 979 1079

629 879 1029 1149

479 729 879 1,329

579 829 979 1,429

629 879 1,029 1,479

679 929 1,079 1,529

729 979 1,129 1,579

Yellow DATUM POLASKA (mm.ll.) CIJENA PO OSOBI već od U DVOKREVETNOJ KABINI U EUR TIP KABINE UNUTARNJA VANJSKA KABINA S BALKONOM SUITE

Azure

IX. 3 10 17 24

Blue

Green

X. 1 8 15 22 29 Emerald Green

Sandy

Orange

11-1825/6 10/9

2-9/7 27/8 3/9

PRONTO CIJENA

PRONTO CIJENA

779 1,029 1,179 1,629

869 1,119 1,269 1,719

28/5 - 4/6 21/5 - 24/9 17/9

XI. 5 12 19

Ruby

Lilac

Purple

16/7

23/7

30/7 20/8

6 -13/8

PRONTO CIJENA

PRONTO CIJENA

PRONTO CIJENA

PRONTO CIJENA

PRONTO CIJENA

919 1,169 1,319 1,769

969 1,219 1,369 1,819

1,019 1,269 1,419 1,869

1,069 1,319 1,469 1,919

1,219 1,469 1,619 2,069

+30% 579 BESPLATNO 490 120

+30% 609 BESPLATNO 490 120

+30% 639 BESPLATNO 490 120

+30% 729 199 490 120

+30% +30% +30% +30% +30% +30% +30% +30% +30% +30% Dodatek za jednokrevetnu kabinu od I1-B5 699 379 289 349 379 409 439 469 519 549 3./4. ležaj odrasli BESPLATNO BESPLATNO BESPLATNO BESPLATNO BESPLATNO BESPLATNO BESPLATNO BESPLATNO BESPLATNO BESPLATNO Djeca do 18. godina u kabini s odraslima 290 290 290 290 290 290 290 290 390 390 Family Plan 120 120 120 120 120 120 120 120 120 120 Lučke takse

Red

Izberite datum polaska i upitajte Vašeg agenta za provjeru trenutne raspoloživosti i cijene. DOPLATA ZA NAPOJNICE U EUR: *Prikazana cijena krstarenja ne uključuje doplatu za napojnice, koja se plaća na brodu VIŠE INFORMACIJA POGODNOSTI ZA OBITELJI: stranica 3. PRONTO CIJENA: sve prednosti ranih rezervacija, stranica 2.

PRIJE KRSTARENJA: info, stranica 44 - 53. OPČI UVJETI PUTOVANJA: sažetak, stranica 54.

odrasli: 49,00 EUR

Djeca od 14 do 17 godina: 24,5O EUR

Deca do 14. godina: BESPLATNO

MOGUĆNOST POVOLJNOG AUTOBUSNOG ILI ZRAKOPLOVNOG PRIJEVOZA DO LUKE UKRCAJA.

25

8 DANA

V. 21 28

COSTA FASCINOSA & FORTUNA

POLAZAK 2012 VENECIJA


ISTOČNI MEDITERAN

Jadran i Egejsko more Costa Favolosa

8 dana – Polazak iz Venecije

Kao alternativa polasku iz Venecije, moguće je 8-dnevno krstarenje s ukrcavanjem/iskrcavanjem u Bariju ili Dubrovniku

DAN LUKA

• brod je usidren - iskrcaj tender čamcima

VENICE

FAMILY

PLAN

DUBROVNIK

ISTANBUL

proljeće - ljeto - jesen

FAMILY TOUR

PLAN

OLYMPIA

IZMIR

FAMILY

O

ONE & A

NE

VALUE

BONUS 3 VALUE

FAMILY

BARI

VI. 3 10 17 24

VII. 1 8 15 22 29

VIII. 5 12 19 26

Emerald Sandy Orange Green 29/4 - 6/5, 27/5 - 3/6, 10-17-24/6 1-8/7, 26/8 13/5 – 30/9 20/5 - 23/9 7/10 16/9 9/9 2/9

Azure

DATUM POLASKA (mm.ll.)

28/10 4/11

14-21/10

CIJENA PO OSOBI već od U DVOKREVETNOJ KABINI U EUR TIP KABINE UNUTARNJA VANJSKA KABINA S BALKONOM SUITE

PRONTO CIJENA

PRONTO CIJENA

PRONTO CIJENA

PRONTO CIJENA

PRONTO CIJENA

PRONTO CIJENA

PRONTO CIJENA

479 729 879 1,329

579 829 979 1,429

629 879 1,029 1,479

679 929 1,079 1,529

729 979 1,129 1,579

779 1,029 1,179 1,629

+30% 349

+30% 379

+30% 409

+30% 439

BESPLATNO

BESPLATNO

BESPLATNO

290 120

290 120

290 120

Dodatek za jednokrevetnu kabinu od I1-B5 +30% 3./4. ležaj odrasli 289 BESPLATNO Djeca do 18. godina u kabini s odraslima Family Plan 290 Lučke takse 120

VALUE

IX. 2 9 16 23 30

Grey

Turquoise

Blue

IT

FAMILY

PLAN

V. 6 13 20 27

H

HALF

FAMILY

POLAZAK 2012 IV. 29 VENECIJA

8 DANA

POLAZAK

ned 1° VENECIJA (ukrcavanje od 13:00) 17.00 pon 2° BARI (Italija) 11.30 14.30 uto 3° KATAKOLON-OLYMPIA (Grčka) 08.00 13.00 sre 4° IZMIR (Turska) 08.00 14.30 čet 5° ISTANBUL (Turska) 07.30 18.30 pet 6° plovidba sub 7° DUBROVNIK (Hrvatska) 12.00 •17.30 ned 8° VENECIJA (Italija) 08.00 Italija, Grčka, Turska i Hrvatska

COSTA FAVOLOSA

DOLAZAK

Green

X. 7 14 21 28

XI. 4

Red

Ruby

Lilac

Purple

15/7

22/7

29/7 – 19/8

5-12/8

PRONTO CIJENA

PRONTO CIJENA

PRONTO CIJENA

PRONTO CIJENA

PRONTO CIJENA

829 1,079 1,229 1,679

879 1,129 1,279 1,729

929 1,179 1,329 1,779

979 1,229 1,379 1,829

1,029 1,279 1,429 1,879

1,179 1,429 1,579 2,029

+30% 469

+30% 499

+30% 529

+30% 559

+30% 589

+30% 619

BESPLATNO

BESPLATNO

BESPLATNO

BESPLATNO

BESPLATNO

BESPLATNO

BESPLATNO

290 120

290 120

290 120

290 120

490 120

490 120

490 120

+30% 709 199 490 120

Izberite datum polaska i upitajte Vašeg agenta za provjeru trenutne raspoloživosti i cijene. DOPLATA ZA NAPOJNICE U EUR: *Prikazana cijena krstarenja ne uključuje doplatu za napojnice, koja se plaća na brodu VIŠE INFORMACIJA POGODNOSTI ZA OBITELJI: stranica 3. PRONTO CIJENA: sve prednosti ranih rezervacija, stranica 2.

PRIJE KRSTARENJA: info, stranica 44 - 53. OPČI UVJETI PUTOVANJA: sažetak, stranica 54.

odrasli: 49,00 EUR

Djeca od 14 do 17 godina: 24,5O EUR

Deca do 14. godina: BESPLATNO

MOGUĆNOST POVOLJNOG AUTOBUSNOG ILI ZRAKOPLOVNOG PRIJEVOZA DO LUKE UKRCAJA.


FAMILY

FAMILY

NEW

ONE & A

VALUE

ISTOČNI MEDITERAN

Jadran i otoci PLAN Costa Classica

HALF

ITINERARY

8 dana – polazak iz Trsta

Kao alternativa polasku iz Venecije, moguće je 8-dnevno krstarenje s ukrcavanjem/iskrcavanjem u Anconi

DAN LUKA sub ned pon uto sre čet pet sub

DOLAZAK

POLAZAK

1° TRST (ukrcavanje od 14.00) 2° ANCONA (Italija) 09.00 3° DUBROVNIK-MEDJUGORJE (Hrvatska) 08.00 4° KRF (Grčka) 12.00 5° ARGOSTOLI (Grčka) 08.00 6° KOTOR (Crna Gora) 13.30 7° SPLIT (Hrvatska) 08.00 8° TRST (Italija) 09.00

17.00 17.00 19.00 19.00 14.00 19.00 17.00

Italija, Hrvatska, Grčka i Crna Gora FAMILY

ANCONA

PLAN

DUBROVNIK SPLIT KOTOR

3

FAMILY

PLAN

CORFU

ONE &

ONE & A

NEW

VALUE

FAMILY TOUR

VALUE BONUS

HAL

HALF

FAMILY

ARGOSTOLI

FAMILY

ITIN proljeće - ljeto - jesen

TRIESTE

FAMILY

PLAN

VALUE

GRUPNI 27.10.2012 POLAZAK 03.11.2012 Više informacija kod vašeg agenta.

Grey DATUM POLASKA (mm.ll.) CIJENA PO OSOBI već od U DVOKREVETNOJ KABINI U EUR TIP KABINE UNUTARNJA VANJSKA SUITE Z BALKONOM

Azure

Turquoise

27/10 3-1013-20/10 17/11

Blue

Green

6/10

29/9

19/5-22/9

X. 6 13 20 27

XI. 3 10 17

Emerald Green 26/5-2/6 15/9

Sandy

Orange

Red

Ruby

Lilac

Purple

9-16-23/6 8/9

30/6 - 7/7 25/8 - 1/9

14/7

21/7

18/8 – 28/7

4-11/8

PRONTO CIJENA

PRONTO CIJENA

PRONTO CIJENA

PRONTO CIJENA

PRONTO CIJENA

PRONTO CIJENA

PRONTO CIJENA

PRONTO CIJENA

PRONTO CIJENA

PRONTO CIJENA

PRONTO CIJENA

PRONTO CIJENA

379 629 1,229

479 729 1,329

529 779 1,379

579 829 1,429

629 879 1,479

679 929 1,529

729 979 1,579

779 1,029 1,629

829 1,079 1,679

879 1,129 1,729

929 1,179 1,779

1,079 1,329 1,929

+30% 289

+30% 319

+30% 349

+30% 379

+30% 409

+30% 439

+30% 469

+30% 499

+30% 529

+30% 59

BESPLATNO

BESPLATNO

BESPLATNO

BESPLATNO

BESPLATNO

BESPLATNO

BESPLATNO

BESPLATNO

BESPLATNO

BESPLATNO

290 120

290 120

290 120

290 120

290 120

390 120

390 120

390 120

490 120

490 120

+30% 649 199 490 120

Dodatek za jednokrevetnu kabinu od I1-B5 +30% 3./4. ležaj odrasli 229 BESPLATNO Djeca do 18. godina u kabini s odraslima Family Plan 290 Lučke takse 120

DOPLATA ZA NAPOJNICE U EUR: *Prikazana cijena krstarenja ne uključuje doplatu za napojnice, koja se plaća na brodu VIŠE INFORMACIJA POGODNOSTI ZA OBITELJI: stranica 3. PRONTO CIJENA: sve prednosti ranih rezervacija, stranica 2.

PRIJE KRSTARENJA: info, stranica 44 - 53. OPČI UVJETI PUTOVANJA: sažetak, stranica 54.

odrasli: 49,00 EUR

Djeca od 14 do 17 godina: 24,5O EUR

COSTA CLASSICA

Izberite datum polaska i upitajte Vašeg agenta za provjeru trenutne raspoloživosti i cijene.

8 DANA

POLAZAK 2012 V. VI. VII. VIII. IX. 19 26 2 9 16 23 30 7 14 21 28 4 11 18 25 1 8 15 22 29 Trst

Deca do 14. godina: BESPLATNO

MOGUĆNOST POVOLJNOG AUTOBUSNOG ILI ZRAKOPLOVNOG PRIJEVOZA DO LUKE UKRCAJA.

27

O

H


ISTOČNI MEDITERAN

Sedam plaža u sedam dana PLAN VALUE FAMILY

FAMILY

NEW

ONE & A

HALF

Costa Atlantica

ITINERARY

8 dana – polazak iz Herakliona (Kreta)

Kao alternativa polasku iz Herakliona, moguće je 8-dnevno krstarenje s ukrcavanjem/iskrcavanjem na Rodosu.

DAN

LUKA

pet sub ned pon uto sre čet pet

1° 2° 3° 4° 5° 6° 7° 8°

DOLAZAK

HERAKLION (ukrcavanje od 13:00) KOS (Grčka) 09.00 SAMOS (Grčka) 08.00 IZMIR (Grčka) 08.00 MIKONOS (Grčka) 08.00 SANTORINI (Grčka) 08.00 RODOS (Grčka) 08.00 HERAKLION (Grčka) 09.00

POLAZAK 23.00 • 18.00 • 18.00 18.00 • 23.59 • 18.00 21.00

• brod je usidren - iskrcaj tender čamcima Turska, Cipar, Izrael i Grčka FAMILY IZMIR

3

SAMOS

proljeće - ljeto 8 DANA

RHODES

SANTORINI

DATUM POLASKA (mm.ll.) CIJENA PO OSOBI već od U DVOKREVETNOJ KABINI U EUR TIP KABINE UNUTARNJA VANJSKA SUITE Z BALKONOM

VALUE

TOUR

BONUS FAMILY

PLAN

HERAKLION

POLAZAK 2012 VI. 29 Savona

COSTA ATLANTICA

KOS

MYKONOS

FAMILY

PLAN

VII. 6 13 20 27

VIII. 3 10 17 28 31

VALUE

IX. 7

Emerald Green

Sandy

Orange

Red

Ruby

Lilac

29/6

6-13/7 31/8 – 7/9

20/7

27/7

3 – 24/8

10 – 17/8

PRONTO CIJENA

PRONTO CIJENA

PRONTO CIJENA

PRONTO CIJENA

PRONTO CIJENA

PRONTO CIJENA

869 1,019 1,169

919 1,069 1,219

969 1,119 1,269

1,019 1,169 1,319

1,069 1,219 1,369

1,219 1,369 1,519

+30% 559

+30% 589

+30% 619

+30% 649

+30% 739

BESPLATNO

BESPLATNO

BESPLATNO

BESPLATNO

199

390 120

490 120

490 120

490 120

490 120

Dodatek za jednokrevetnu kabinu od I1-B5 +30% 3./4. ležaj odrasli 529 BESPLATNO Djeca do 18. godina u kabini s odraslima Family Plan 390 Lučke takse 120

FAMILY

*Mogućnost zrakoplovnog prijevoza iz Rima ili Milana Malpensa

Izberite datum polaska i upitajte Vašeg agenta za provjeru trenutne raspoloživosti i cijene. DOPLATA ZA NAPOJNICE U EUR: *Prikazana cijena krstarenja ne uključuje doplatu za napojnice, koja se plaća na brodu

VIŠE INFORMACIJA POGODNOSTI ZA OBITELJI: stranica 3. PRONTO CIJENA: sve prednosti ranih rezervacija, stranica 2.

PRIJE KRSTARENJA: info, stranica 44 - 53. OPČI UVJETI PUTOVANJA: sažetak, stranica 54.

odrasli: 49,00 EUR

Djeca od 14 do 17 godina: 24,50 EUR

Deca do 14. godina: BESPLATNO

MOGUĆNOST POVOLJNOG ZRAKOPLOVNOG PRIJEVOZA DO LUKE UKRCAJA.


Costa Pacifica & Costa Mediterranea 12 dni - odhod iz Savone

Kao alternativa polasku iz Venecije, moguće je 12-dnevno krstarenje s ukrcavanjem/iskrcavanjem dan prije u Civitavecchiji

DAN 1° 2° 3° 4° 5° 6° 7° 8° 9° 10° 11° 12°

Grčka, Turska, Izrael i Italija SAVONA CIVITAVECCHIA

LUKA DOLAZAK SAVONA (ukrcavanje od 13:00) plovidba KATAKOLON-OLYMPIA (Grčka) 13.00 plovidba HAIFA (Izrael) 09.00 ASHDOD (Izrael) 07.00 plovidba IZMIR (Turska) 08.00 PIREJ-ATENE (Grčka) 08.00 plovidba CIVITAVECCHIA-RIM (Italija) 08.00 SAVONA (Italija) 09.00

18.00 21.00 20.00 18.00 17.00 19.00

* Posebna obavijest za putnike: 08.,30. IV., 15., 30. X. 2012 5. dan 6. dan

IZMIR ATHENS

21:00 20:00

FAMILY

09:00

21:00

07:00

20:00 NEW

ONE & A

VALUE

HALF

ITINERARY

COSTA PACIFICA IV. VI. VIII. IX. 8 19 30 16 29 12 23

X. 4 15 26

FAMILY

POLAZAK 2012 IV. VII. VIII. IX. 4 16 29 22 Savona

Grey

Azure

Turquoise

Blue

ONE & A

VALUE

X. 25

Green

PLAN

FAMILY

PLAN

COSTA MEDITERRANEA

FAMILY

XI. 6

HALF

XI. 16

Emerald Green

Sandy

Orange

Red

Ruby

Uskrs

12-22/9

16/6

29/8

4/4

DATUM POLASKA (mm.ll.)

8 -19 30/4

17/11

6/11

15 – 26/10

4/10

23/9

25/10 16/11

CIJENA PO OSOBI već od U DVOKREVETNOJ KABINI U EUR TIP KABINE UNUTARNJA VANJSKA KABINA S BALKONOM SUITE

PRONTO CIJENA

PRONTO CIJENA

PRONTO CIJENA

PRONTO CIJENA

PRONTO CIJENA

PRONTO CIJENA

PRONTO CIJENA

PRONTO CIJENA

PRONTO CIJENA

PRONTO CIJENA

PRONTO CIJENA

699 949 1,119 1,519

749 999 1,169 1,569

799 1,089 1,209 1,629

849 1,139 1,259 1,689

899 1,189 1,309 1,739

949 1,239 1,359 1,789

989 1,229 1,399 2,349

1,089 1,329 1,499 2,449

1,149 1,389 1,559 2,509

1,159 1,399 1,569 2,519

849 1,089 1,259 2,209

+30% 449

+30% 479

+30% 509

+30% 539

+30% 569

+30% 589

+30% 549

+30% 589

+30% 699

+30% 509

BESPLATNO

BESPLATNO

BESPLATNO

BESPLATNO

BESPLATNO

BESPLATNO

BESPLATNO

BESPLATNO

BESPLATNO

BESPLATNO

390 135

390 135

390 135

390 135

390 135

390 135

390 135

590 135

490 135

490 135

Dodatek za jednokrevetnu kabinu od I1-B5 +30% 3./4. ležaj odrasli 419 BESPLATNO Djeca do 18. godina u kabini s odraslima Family Plan 490 Lučke takse 135

Izberite datum polaska i upitajte Vašeg agenta za provjeru trenutne raspoloživosti i cijene. DOPLATA ZA NAPOJNICE U EUR: *Prikazana cijena krstarenja ne uključuje doplatu za napojnice, koja se plaća na brodu

VIŠE INFORMACIJA POGODNOSTI ZA OBITELJI: stranica 3. PRONTO CIJENA: sve prednosti ranih rezervacija, stranica 2.

PRIJE KRSTARENJA: info, stranica 44 - 53. OPČI UVJETI PUTOVANJA: sažetak, stranica 54.

odrasli: 66,00 EUR

proljeće - ljeto - jesen

HERAKLION (Grčka) plovidba ASHDOD (Izrael)

12 DANA

4. dan 5. dan 6. dan

ASHDOD

FAMILYTOUR

09:00 08:00

* Posebna obavijest za putnike: 22. IX. 2012.

HAIFA

4PLANBONUS

ASHDOD (Izrael) HAIFA (Izrael)

Djeca od 14 do 17 godina: 33,0O EUR

Deca do 14. godina: BESPLATNO

MOGUĆNOST POVOLJNOG AUTOBUSNOG ILI ZRAKOPLOVNOG PRIJEVOZA DO LUKE UKRCAJA.

29

COSTA PACIFICA & MEDITERRANEA

OLYMPIA

POLAZAK 2012 III. 28 Savona

POLAZAK 17.00

ISTOČNI MEDITERAN

Sveta zemlja


ZAPADNI MEDITERAN

Kanarski otoci

Costa Deliziosa & Costa Mediterranea 12 dana - polazak iz Savone

Kao alternativa polasku iz Venecije, moguće je 12-dnevno krstarenje s ukrcavanjem/iskrcavanjem u Civitavecchi i Barceloni.

DAN 1° 2° 3° 4° 5° 6° 7° 8° 9° 10° 11° 12°

Španjolska, Maroko, Kanarski otoci i Italija

LUKA DOLAZAK POLAZAK SAVONA (ukrcavanje od 13:00) 17.00 BARCELONA (Španjolska) 13.00 18.00 plovidba CASABLANCA (Maroko) 08.30 23.00 plovidba SANTA CRUZ (Tenerife) 08.00 17.00 FUNCHAL (Madeira) 08.00 17.00 plovidba MALAGA (Španjolska) 08.00 13.00 plovidba CIVITAVECCHIA-RIM (Italija) 08.00 19.00 SAVONA (Italija) 09.00

SAVONA

FAMILY

CIVITAVECCHIA

MADEIRA

3

proljeće - ljeto - jesen

MALAGA

TENERIFE

FAMILY

PLAN

BARCELONA

CASABLANCA

FAMILY

VALUE

4

TOUR

BONUS FAMILY FAMILY

BONUS FAMILY ONE &A

PLAN VALUE

PLAN

TOUR

VALUE HALF

COSTA MEDITERRANEA POLAZAK 2012 III. IV. V. X. XI. 24 15 26 7 3 14 5 Savona

COSTA DELIZIOSA

26.04.2012

POLAZAK 2012 IX. X. XI. XII. 2 13 24 5 16 27 7 18 29 10 Savona

GRUPNI POLAZAK

COSTA DELIZIOSA & MEDITERRANEA

12 DANA

Više informacija kod vašeg agenta.

DATUM POLASKA (mm.ll.) CIJENA PO OSOBI već od U DVOKREVETNOJ KABINI U EUR TIP KABINE UNUTARNJA VANJSKA KABINA S BALKONOM SUITE

Blue

Green

Emerald Green

Sandy

Orange

Red

Ruby

14/10 5/11

03/10

18/11 10/12

16 - 27/10 7- 29/11

5/10

24/9

13/9

2/9

PRONTO CIJENA

PRONTO CIJENA

PRONTO CIJENA

PRONTO CIJENA

PRONTO CIJENA

PRONTO CIJENA

PRONTO CIJENA

PRONTO CIJENA

PRONTO CIJENA

849 1,089 1,259 2,209

989 1,229 1,399 2,349

1,039 1,279 1,449 2,399

889 1,139 1,339 2,289

989 1,239 1,439 2,889

1039 1,289 1,489 2,939

1,089 1,339 1,539 2,989

1,139 13,891,439 1,589 3,039

1,189 1,129 1,639 3,089

+30% 509

+30% 589

+30% 619

+30% 529

+30% 589

+30% 619

+30% 649

+30% 679

+30% 709

BESPLATNO

BESPLATNO

BESPLATNO

BESPLATNO

BESPLATNO

BESPLATNO

BESPLATNO

BESPLATNO

BESPLATNO

390 135

390 135

390 135

390 135

390 135

390 135

390 135

390 135

390 135

Grey

Azure

Turquoise

24/3

15 - 26/4 7/5

PRONTO CIJENA 799 929 1,119 1,749

Dodatek za jednokrevetnu kabinu od I1-B5 +30% 3./4. ležaj odrasli 479 BESPLATNO Djeca do 18. godina u kabini s odraslima Family Plan 390 Lučke takse 135

Izberite datum polaska i upitajte Vašeg agenta za provjeru trenutne raspoloživosti i cijene. DOPLATA ZA NAPOJNICE U EUR: *Prikazana cijena krstarenja ne uključuje doplatu za napojnice, koja se plaća na brodu

VIŠE INFORMACIJA POGODNOSTI ZA OBITELJI: stranica 3. PRONTO CIJENA: sve prednosti ranih rezervacija, stranica 2.

PRIJE KRSTARENJA: info, stranica 44 - 53. OPČI UVJETI PUTOVANJA: sažetak, stranica 54.

odrasli: 66,00 EUR

Djeca od 14 do 17 godina: 33,0O EUR

Deca do 14. godina: BESPLATNO

MOGUĆNOST POVOLJNOG AUTOBUSNOG ILI ZRAKOPLOVNOG PRIJEVOZA DO LUKE UKRCAJA.


FAMILY

Costa

FAMILY

SerenaPLAN

NEW

ONE & A

VALUE

ZAPADNI MEDITERAN

Zaronite u svijet zabave

HALF

ITINERARY

8 dana – polazak iz Savone

Kao alternativa polasku iz Savone, moguće je 8-dnevno krstarenje s ukrcavanjem/iskrcavanjem u Civitavecchi ili Marseille-u.

DAN

LUKA

pet sub ned pon uto sre čet pet

SAVONA (ukrcavanje od 13:00) CIVITAVECCHIA-RIM (Italija) 08.00 OLBIA (Italija) 08.00 IBIZA-FORMENTERA (Španjolska) 15.00 IBIZA-FORMENTERA (Španjolska) - PALMA (Španjolska) 09.00 MARSEILLE (Francuska) 13.00 SAVONA (Italija) 08.00

1° 2° 3° 4° 5° 6° 7° 8°

DOLAZAK POLAZAK 17.00 19.00 14.00 19.00 19.00 19.00

Italija, Španjolska i Francuska FAMILY

SAVONA

3

FAMILY CIVITAVECCHIA

PLAN

PALMA

VALUE BONUS

OLBIA

ONE &

ONE & A

NEW

VALUE

FAMILY TOUR

HAL

HALF

FAMILY

IBIZA-FORMENTERA

FAMILY

ITIN

FAMILY

PLAN

O

VALUE

proljeće - ljeto

MARSEILLE

PLAN

Azure

Turquoise

Blue

Green

Emerald Green

Sandy

3/6

10 - 17/6 9/9

24/6 1 - 8/7 26/8 - 2/9

15/7

22/7

29/7 - 19/8

5 -12/8

PRONTO CIJENA

PRONTO CIJENA

PRONTO CIJENA

PRONTO CIJENA

PRONTO CIJENA

PRONTO CIJENA

PRONTO CIJENA

729 979 1,129 1,529

779 1,029 1,179 1,579

829 1,079 1,229 1,629

879 1,129 1,279 1,679

929 1,179 1,329 1,729

979 1,229 1,379 1,779

1129 1,379 1,529 1,929 +30% 679

Grey DATUM POLASKA (mm.ll.) CIJENA PO OSOBI već od U DVOKREVETNOJ KABINI U EUR TIP KABINE UNUTARNJA VANJSKA KABINA S BALKONOM SUITE

Dodatek za jednokrevetnu kabinu od I1-B5 +30% 3./4. ležaj odrasli 439 BESPLATNO Djeca do 18. godina u kabini s odraslima Family Plan 290 Lučke takse 120

+30% 469

+30% 499

+30% 529

+30% 559

+30% 589

BESPLATNO

BESPLATNO

BESPLATNO

BESPLATNO

BESPLATNO

199

390 120

390 120

290 120

490 120

490 120

490 120

8 DANA

POLAZAK 2012 VI. VII. VIII. IX. 3 10 17 24 1 8 15 22 29 5 12 19 26 2 9 Savona

Izberite datum polaska i upitajte Vašeg agenta za provjeru trenutne raspoloživosti i cijene.

VIŠE INFORMACIJA POGODNOSTI ZA OBITELJI: stranica 3. PRONTO CIJENA: sve prednosti ranih rezervacija, stranica 2.

PRIJE KRSTARENJA: info, stranica 44 - 53. OPČI UVJETI PUTOVANJA: sažetak, stranica 54.

odrasli: 49,00 EUR

Djeca od 14 do 17 godina: 24,5O EUR

Deca do 14. godina: BESPLATNO

COSTA SERENA

DOPLATA ZA NAPOJNICE U EUR: *Prikazana cijena krstarenja ne uključuje doplatu za napojnice, koja se plaća na brodu

MOGUĆNOST POVOLJNOG AUTOBUSNOG ILI ZRAKOPLOVNOG PRIJEVOZA DO LUKE UKRCAJA.

31

H


ZAPADNI MEDITERAN

Plaže i kultura Costa Serena

8 dana – polazak iz Savone

Kao alternativa polasku iz Savone, moguće je 8-dnevno krstarenje s ukrcavanjem/iskrcavanjem u Civitavecchiji, Valenciji i Marseille-u.

DAN

LUKA

DOLAZAK

ned pon uto sre čet pet sub ned

1° SAVONA (ukrcavanje od 13:00) 2° CIVITAVECCHIA-RIM (Italija) 13.00 3° PALERMO (Italija) 08.00 4° plovidba 07.00 5° PALMA (Španjolska) 6° VALENCIA (Španjolska) 09.00 7° MARSEILLE (Francuska) 09.00 8° SAVONA (Italija) 08.00

POLAZAK 17.00 19.00 13.00 20.00 18.00 18.00

Italija, Španjolska i Francuska FAMILY

MARSEILLE

SAVONA

3

FAMILY CIVITAVECCHIA

PLAN

PALMA

proljeće - jesen

VALENCIA

VALUE

FAMILY TOUR

VALUE BONUS

ONE & A

HALF

FAMILY

IX. 16 23 30

FAMILY

PLAN

PALERMO

POLAZAK 2012 IV. V. 1 8 15 22 29 6 13 20 27 Savona

8 DANA

FAMILY

PLAN

X. 7 14 21 28

VALUE

XI. 4 11 18

Grey

Azure

Turquoise

Blue

Green

Emerald Green

DATUM POLASKA (mm.ll.)

28/10 4-11-18/11

1/4 8/4 14-21/10

15-22-29/4 6/5 7/10

13/5 – 30/9

20/5 – 23/9

27/5 – 16/9

CIJENA PO OSOBI već od U DVOKREVETNOJ KABINI U EUR TIP KABINE UNUTARNJA VANJSKA KABINA S BALKONOM SUITE

PRONTO CIJENA

PRONTO CIJENA

PRONTO CIJENA

PRONTO CIJENA

PRONTO CIJENA

PRONTO CIJENA

429 679 829 1,229

529 779 929 1,329

579 829 979 1,379

629 879 1,029 1,429

679 929 1,079 1,479

729 9,879 1,129 1,529

Dodatek za jednokrevetnu kabinu od I1-B5 3./4. ležaj odrasli Djeca do 18. godina u kabini s odraslima Family Plan Lučke takse

+30% 259 BESPLATNO 290 120

+30% 319 BESPLATNO 290 120

+30% 349 BESPLATNO 290 120

+30% 379 BESPLATNO 290 120

+30% 409 BESPLATNO 290 120

+30% 439 BESPLATNO 290 120

COSTA SERENA

Izberite datum polaska i upitajte Vašeg agenta za provjeru trenutne raspoloživosti i cijene. DOPLATA ZA NAPOJNICE U EUR: *Prikazana cijena krstarenja ne uključuje doplatu za napojnice, koja se plaća na brodu

VIŠE INFORMACIJA POGODNOSTI ZA OBITELJI: stranica 3. PRONTO CIJENA: sve prednosti ranih rezervacija, stranica 2.

PRIJE KRSTARENJA: info, stranica 44 - 53. OPČI UVJETI PUTOVANJA: sažetak, stranica 54.

odrasli: 49,00 EUR

Djeca od 14 do 17 godina: 24,5O EUR

Deca do 14. godina: BESPLATNO

MOGUĆNOST POVOLJNOG AUTOBUSNOG ILI ZRAKOPLOVNOG PRIJEVOZA DO LUKE UKRCAJA.


Costa NeoRomantica & Costa Magica 8 dana – polazak iz Savone

Kao alternativa polasku iz Savone, moguće je 8-dnevno krstarenje s ukrcavanjem/iskrcavanjem u Barceloni i Napulju.

17.00 19.30 18.00

1° SAVONA (ukrcavanje od 13:00) 2° BARCELONA (Španjolska) 13.30 3° PALMA (Španjolska) 09.00 4° plovidba 5° VALLETTA (Malta) 08.00 6° CATANIA (Italija) 08.00 7° NAPLES (Italija) 08.00 8° SAVONA (Italija) 09.00 FAMILY

PLAN

NAPLES

PALMA

3

FAMILY

PLAN

CATANIA MALTA

FAMILY

ONE

ONE & A

NEW

VALUE

FAMILY TOUR

VALUE BONUS

HA

HALF

FAMILY

ITIN

FAMILY

PLAN

COSTA NEOROMANTICA

18.00 14.00 13.00

proljeće - ljeto - jesen

BARCELONA

pon uto sre čet pet sub ned pon

VALUE

POLAZAK 2012 IV. V. 9 16 23 30 7 14 Savona

COSTA MAGICA POLAZAK 2012 V. 21 28 Savona

DATUM POLASKA (mm.ll.) CIJENA PO OSOBI već od U DVOKREVETNOJ KABINI U EUR TIP KABINE UNUTARNJA VANJSKA KABINA S BALKONOM SUITE

VI. 4 11 18 25

VII. 2 9 16 23 30

VIII. 6 13 20 27

IX. 3 10 17 24

Emerald Green 16-23-30/4 28/5 - 4/6 14/5 - 1/10 21/5 - 24/9 7/5 - 8/10 17/9

Grey

Azure

29/10

9/4 15-22/10

PRONTO CIJENA

PRONTO CIJENA

PRONTO CIJENA

PRONTO CIJENA

PRONTO CIJENA

PRONTO CIJENA

PRONTO CIJENA

479 679 829

579 829 979

629 879 1,029

679 929 1,079

729 979 1,129

779 1,029 1,179

829 1,129 1,279

1,279

Dodatek za jednokrevetnu kabinu od I1-B5 +30% 3./4. ležaj odrasli 289 BESPLATNO Djeca do 18. godina u kabini s odraslima Family Plan 290 Lučke takse 120

Turquoise

Blue

Green

X. 1 8 15 22 29

Sandy

Orange

Red

Ruby

Lilac

Purple

16/7

23/7

30/7 – 20/8

6 – 13/8

PRONTO CIJENA

PRONTO CIJENA

PRONTO CIJENA

PRONTO CIJENA

PRONTO CIJENA

879 1,179 1,329

929 1,229 1,379

979 1,279 1,429

1,029 1,429 1,579

1,179 1,469 1,619

11 – 18/6 25/6, 2-9/7 10/9 27/8 – 3/9

1,429

1,479

1,529

1,579

1,629

1,679

1,729

1,779

1,829

1,879

2,029

+30% 349

+30% 379

+30% 409

+30% 439

+30% 469

+30% 499

+30% 529

+30% 559

+30% 589

+30% 619

BESPLATNO

BESPLATNO

BESPLATNO

BESPLATNO

BESPLATNO

BESPLATNO

BESPLATNO

BESPLATNO

BESPLATNO

BESPLATNO

290 120

290 120

290 120

290 120

290 120

390 120

390 120

490 120

490 120

490 120

+30% 709 199 490 120

Izberite datum polaska i upitajte Vašeg agenta za provjeru trenutne raspoloživosti i cijene. DOPLATA ZA NAPOJNICE U EUR: *Prikazana cijena krstarenja ne uključuje doplatu za napojnice, koja se plaća na brodu

VIŠE INFORMACIJA POGODNOSTI ZA OBITELJI: stranica 3. PRONTO CIJENA: sve prednosti ranih rezervacija, stranica 2.

PRIJE KRSTARENJA: info, stranica 44 - 53. OPČI UVJETI PUTOVANJA: sažetak, stranica 54.

odrasli: 49,00 EUR

Djeca od 14 do 17 godina: 24,5O EUR

Deca do 14. godina: BESPLATNO

MOGUĆNOST POVOLJNOG AUTOBUSNOG ILI ZRAKOPLOVNOG PRIJEVOZA DO LUKE UKRCAJA.

33

8 DANA

SAVONA

POLAZAK

COSTA NeoROMANTICA & MAGICA

Španjolska, Malta i Italija

DAN LUKA DOLAZAK

ZAPADNI MEDITERAN

Sunčani gradovi


ZAPADNI MEDITERAN

Boje Mediterana

Costa Atlantica & Costa Luminosa Italija, Malta i Francuska 5 dana – polasci iz Savone

DAN LUKA SAVONA

1 2 3 4 5

MARSEILLE BARCELONA

IBIZA

POLAZAK 2012 V. 4 16 25 Savona

VI. IX. X. 3 7 28 5 14 26

DOLAZAK POLAZAK

SAVONA (ukrcavanje od 13:00) BARCELONA (Španjolska) 14:00 IBIZA (Španjolska) 08:00 MARSEILLE (Francuska) 10:00 SAVONA (Italija) 09:00

17:00 20:00 15:00 18:00

XI. 4 16 20

Costa Deliziosa Italija, Malta i Francuska 6 dana – polasci iz Savone

DAN LUKA

proljeće - jesen

SAVONA

AJACCIO

1 2 3 4 5 6

NAPLES

CAGLIARI

5/6 DANA

MALTA

POLAZAK 2011 XII. 2012 13 Savona

COSTA ATLANTICA, LUMINOSA & DELIZIOSA

DATUM POLASKA (mm.ll.) CIJENA PO OSOBI već od U DVOKREVETNOJ KABINI U EUR TIP KABINE UNUTARNJA VANJSKA KABINA S BALKONOM SUITE

DOLAZAK POLAZAK

SAVONA (ukrcavanje od 13:00) NEAPELJ (Italija) 13:00 LA VALLETTA (Malta) 13:00 CAGLIARI (Italija ) 13:00 AJACCIO/KORZIKA (Francuska) 13:00 SAVONA (Italija) 09:00

17:00 19:00 18:00 19:00 19:00

IV. 10 15 20 25 30

Grey

Azure

Turqouise

Blue

Green

16 – 20/11 13/12

14 – 26/10 04/11

4 – 16 -25/5 28/09 5/10

3 – 7/6

10 – 15 – 20 – 25 – 30/4

PRONTO CIJENA

PRONTO CIJENA

PRONTO CIJENA

PRONTO CIJENA

PRONTO CIJENA

299 399 479 799

329 419 499 819

379 509 589 909

FAMILY 469 599 689 979 FAMILY +30% +30% 239 289

399 489 559 919

FAMILY Dodatek za jednokrevetnu kabinu od I1-B5 +30% +30% +30% 3./4. ležaj odrasli 179 199 229 BESPLATNO BESPLATNO BESPLATNO BESPLATNO Djeca do 18. godina u kabini s odraslima Family Plan 290 290 290 290 Lučke takse 80 80 80 80 DOPLATA ZA NAPOJNICE U EUR: *Prikazana cijena krstarenja ne uključuje doplatu za napojnice, koja se plaća na brodu

PLAN

Odrasli Djeca od 14 do 17 godina Djeca do 14 godina

28 14

PLAN

VALUE

FAMILY

PLAN FAMILY

VALUE ONE & A

HALF

BESPLATNO

290 90

28

28

28

35

14

14

14

17.5

BESPLATNO BESPLATNO BESPLATNO BESPLATNO BESPLATNO Izberite datum polaska i upitajte Vašeg agenta za provjeru trenutne raspoloživosti i cijene. VIŠE INFORMACIJA POGODNOSTI ZA OBITELJI: stranica 3. PRONTO CIJENA: sve prednosti ranih rezervacija, stranica 2.

PRIJE KRSTARENJA: info, stranica 44 - 53. OPČI UVJETI PUTOVANJA: sažetak, stranica 54.

MOGUĆNOST POVOLJNOG AUTOBUSNOG ILI ZRAKOPLOVNOG PRIJEVOZA DO LUKE UKRCAJA.


ZAPADNI MEDITERAN

Španjolska i Portugal

Costa Mediterranea & Costa Fortuna 10 dana – polazak iz Savone

Kao alternativa polasku iz Savone, moguće je 10-dnevno krstarenje s ukrcavanjem/iskrcavanjem u Barceloni.

DAN

LUKA

DOLAZAK

1° SAVONA (ukrcavanje od 13:00) 2° plovidba 3° MALAGA (Španjolska) 12.00 4° CASABLANCA (Maroko) 07.30 5° CADIZ (Španjolska) 09.00 6° LIZBONA (Portugalska) 09.00 7° plovidba 8° VALENCIA (Španjolska) 12.00 9° BARCELONA (Španjolska) 08.00 10° SAVONA (Italija) 09.00

Italija, Španjolska, Maroko i Portugal

POLAZAK

17.00 18.00 21.30 19.00 19.00 19.00 13.00

SAVONA FAMILY

VALENCIA

3

FAMILY

MALAGA

PLAN

VALUE

FAMILY TOUR

ONE & A

VALUE BONUS

HALF

CASABLANCA FAMILY

FAMILY

PLAN

COSTA MEDITERRANEA POLAZAK 2012 V. VI. VII. VIII. 31 23 27 19 Savona

VALUE

Costa Mediterranea plovi iz Savone na 11 dnevnem itinereru s 2 dnevnim pristajanjem s Lisabonu.

proljeće - ljeto - jesen

CADIZ

FAMILY

PLAN

BARCELONA

LISBON

COSTA FORTUNA

Grey

Azure

Turquoise

Blue

Green

Emerald Green

Sandy

Orange

DATUM POLASKA (mm.ll.)

2-1120/11

24/10

6-15/10

18-27/9

31/5

23/6

19/8

27/7

CIJENA PO OSOBI već od U DVOKREVETNOJ KABINI U EUR TIP KABINE UNUTARNJA VANJSKA KABINA S BALKONOM SUITE

PRONTO CIJENA

PRONTO CIJENA

PRONTO CIJENA

PRONTO CIJENA

PRONTO CIJENA

PRONTO CIJENA

PRONTO CIJENA

PRONTO CIJENA

599 929 1,069 1,419

649 969 1,119 1,469

689 1,019 1,159 1,509

739 1,059 1,209 1,559

819 1,039 1,189 2,049

949 1,169 1,329 2,189

1,049 1,269 1,429 2,289

1,139 1,349 1,509 2,369

+30% 359

+30% 389

+30% 409

+30% 439

+30% 489

+30% 569

+30% 629

+30% 679

BESPLATNO

BESPLATNO

BESPLATNO

BESPLATNO

BESPLATNO

BESPLATNO

BESPLATNO

BESPLATNO

390 125

390 125

390 125

390 125

390 135

390 135

390 135

390 135

Dodatek za jednokrevetnu kabinu od I1-B5 3./4. ležaj odrasli Djeca do 18. godina u kabini s odraslima Family Plan Lučke takse

10/11 DANA

X. XI. 6 15 24 2 11 20

COSTA MEDITERRANEA & FORTUNA

POLAZAK 2012 IX. 18 27 Savona

DOPLATA ZA NAPOJNICE U EUR: *Prikazana cijena krstarenja ne uključuje doplatu za napojnice, koja se plaća na brodu Odrasli Djeca od 14 do 17 godina Djeca do 14 godina

54 27

60 30

BESPLATNO

BESPLATNO

Izberite datum polaska i upitajte Vašeg agenta za provjeru trenutne raspoloživosti i cijene. VIŠE INFORMACIJA POGODNOSTI ZA OBITELJI: stranica 3. PRONTO CIJENA: sve prednosti ranih rezervacija, stranica 2.

PRIJE KRSTARENJA: info, stranica 44 - 53. OPČI UVJETI PUTOVANJA: sažetak, stranica 54.

MOGUĆNOST POVOLJNOG AUTOBUSNOG ILI ZRAKOPLOVNOG PRIJEVOZA DO LUKE UKRCAJA.

35


Sjeverna Europa Proljeće i ljeto 2012

Veličanstvena pokrajina Sjeverne Europe i gradovi Baltičkih država pozivaju vas ljepotom slikovitih krajeva. www.costacruise.com


SJEVERNA EUROPA

Norveški fjordovi Costa Luminosa

8 dana – polazak iz Copenhagna

DAN LUKA DOLAZAK POLAZAK sob 1° COPENHAGEN (ukrcavanje od 13.30) 19.00 ned 2° plovidba pon 3° FLAM (Norveška) 08.00 18.00 tor 4° HELLESYLT (Norveška) 08.00 • 10.00 GEIRANGER (Norveška) 11.00 • 18.00 sri 5° BERGEN (Norveška) 08.00 17.00 čet 6° STAVANGER (Norveška) 08.00 13.00 pet 7° OSLO (Norveška) 09.00 15.00 sob 8° COPENHAGEN (Danska) 08.00 • brod je usidren - iskrcaj tender čamcima iskrcavaju se samo putnici koji idu na organizirani izlet

BERGEN STAVANGER

HELLESYLT FLAM OSLO COPENHAGEN

POLAZAK 2012 VI. VII. VIII. 2 9 23 30 14 21 4 18 Copenhagen

DATUM POLASKA (mm.ll.) CIJENA PO OSOBI već od U DVOKREVETNOJ KABINI U EUR TIP KABINE UNUTARNJA VANJSKA KABINA S BALKONOM SUITE Dodatek za jednokrevetnu kabinu od I1-B5 3./4. ležaj odrasli Djeca do 18. godina u kabini s odraslima Family Plan Lučke takse

IX. 1

Grey

Azure

Turquoise

Blue

2 – 9/6

23-30/6 18/8 – 1/9

14-21/7

4/8

PRONTO CIJENA

PRONTO CIJENA

PRONTO CIJENA

819 1,029 1,289 1,969 +30% 489 BESPLATNO 290 120

889 1,099 FAMILY 1,349 PLAN 2,039 +30% 529 BESPLATNO 390 120

3

PLAN FAMILY

PLAN

1,079 1,369 1,619 2,309

+30% 599 BESPLATNO 490 120

+30% 649 BESPLATNO 490 120

BONUS FAMILY

PRONTO CIJENA FAMILY

999 1,209 1,469 2,149

TOUR

8 DANA

GEIRANGER

proljeće - ljeto

Itinerer se može razlikovati ovisno o datumu polaska. Za više informacija obratite se vašem agentu. Costa Fortuna plovi na sličnom itinereru, umjesto pristanka u Bergnu predviđen je pristanak u Warnemunde (Berlin), Njrmačka Za više informacija obratite se vašem agentu. Posebna obavijest za putnike 02. VI. 2012: 3. dan BERGEN (Norveška) 08:00 17:00 5. dan FLAM (Norveška) 08:00 18:00 Posebna obavijest za putnike 30. VI. 2012: 3. dan HELLESYLT (Norveška) 08:00 10:00 GEIRANGER (Norveška) 11:00 18:00 4. dan FLAM (Norveška) 08:00 18:00

VALUE

FAMILY

VALUE

ONE & A

HALF

Izberite datum polaska i upitajte Vašeg agenta za provjeru trenutne raspoloživosti i cijene. DOPLATA ZA NAPOJNICE U EUR: *Prikazana cijena krstarenja ne uključuje doplatu za napojnice, koja se plaća na brodu VIŠE INFORMACIJA POGODNOSTI ZA OBITELJI: stranica 3. PRONTO CIJENA: sve prednosti ranih rezervacija, stranica 2.

PRIJE KRSTARENJA: info, stranica 44 - 53. OPČI UVJETI PUTOVANJA: sažetak, stranica 54.

odrasli: 49,00 EUR

Djeca od 14 do 17 godina: 24,50 EUR

Deca do 14. godina: BESPLATNO

MOGUĆNOST POVOLJNOG ZRAKOPLOVNOG PRIJEVOZA DO LUKE UKRCAJA.

37

COSTA LUMINOSA

Norveška i Danska


SJEVERNA EUROPA

Otkrijte Baltik Costa Luminosa

8 dana – polazak iz Copenhagna

DAN

LUKA

DOLAZAK

sub 1° ned 2° pon 3° uto 4° sre 5° čet 6° pet 7° sob 8°

COPENHAGEN (ukrcavanje od 13.30) plovidba TALLINN (Estonija) 14.00 ST. PETERSBURG (Rusija) 07.00 HELSINKI (Finska) 12.00 STOCKHOLM (Švedska) 08.30 plovidba COPENHAGEN (Danska) 08.00

POLAZAK 19.00 19.00 24.00 18.00 17.00

Itinerer se može razlikovati ovisno o datumu polaska. Za više informacija obratite se vašem agentu. Costa Fortuna plovi na sličnom itinereru, umjesto pristanka u Helsinki-ju predviđen je pristanak u Warnemunde (Berlin), Njemačka. Polasci su u VI., VII., VIII. Mjesecu. Za više informacija obratite se vašem agentu.

Danska, Estonija, Rusija, Finska i Švedska

HELSINKI STOCKHOLM

proljeće -ljeto

TALLINN

Posebna obavijest za putnike 07. VII. 2012: 3. dan HELSINKI (Finska) 14:00 19:00 4. dan ST. PETERSBURG (Rusija) 07:00 00:00 5. dan TALLIN (Estonija) 00:00 18:00

ST PETERSBURG

COPENHAGEN

COSTA LUMINOSA

8 DANA

POLAZAK 2012 VI. VII. VIII. 16 7 28 11 25 Kopenhagen

DATUM POLASKA (mm.ll.)

Grey

Azure

Turquoise

16/6 – 25/8

7 – 28/7

11/8

FAMILY

PRONTO CIJENA 889 1,099 1,349 1,869

999 1,209 1,469 1,979

1,079 1,369 1,619 2,139

Dodatek za jednokrevetnu kabinu od I1-B5 3./4. ležaj odrasli Djeca do 18. godina u kabini s odraslima Family Plan Lučke takse

+30% 529

+30% 599

+30% 649

BESPLATNO

BESPLATNO

BESPLATNO

490 120

490 120

490 120

VALUE

BONUS 3 VALUE TOUR FAMILY

FAMILY PRONTO PRONTO CIJENA CIJENA

CIJENA PO OSOBI već od U DVOKREVETNOJ KABINI U EUR TIP KABINE UNUTARNJA VANJSKA KABINA S BALKONOM SUITE

FAMILY

PLAN

PLAN

ONE & A

HALF

FAMILY

FAMILY

PLAN

VALUE

Izberite datum polaska i upitajte Vašeg agenta za provjeru trenutne raspoloživosti i cijene. DOPLATA ZA NAPOJNICE U EUR: *Prikazana cijena krstarenja ne uključuje doplatu za napojnice, koja se plaća na brodu

VIŠE INFORMACIJA POGODNOSTI ZA OBITELJI: stranica 3. PRONTO CIJENA: sve prednosti ranih rezervacija, stranica 2.

PRIJE KRSTARENJA: info, stranica 44 - 53. OPČI UVJETI PUTOVANJA: sažetak, stranica 54.

odrasli: 49,00 EUR

Djeca od 14 do 17 godina: 24,5O EUR

Deca do 14. godina: BESPLATNO

MOGUĆNOST POVOLJNOG ZRAKOPLOVNOG PRIJEVOZA DO LUKE UKRCAJA.


Costa Deliziosa

12 dana – polazak iz Amsterdama

Norveška i Nizozemska

DAN

LUKA

1° 2° 3° 4° 5° 6° 7° 8° 9° 10° 11° 12°

AMSTERDAM (ukrcavanje od 13:00) plovidba HELLESYLT (Norveška) 08.00 GEIRANGER (Norveška) 11.00 plovidba HONNINGSVAG (Norveška) 12.00 TROMSO (Norveška) 08.00 LEKNES-LOFOTEN ISLANDS (Norveška) 08.00 TRONDHEIM (Norveška) 11.00 ANDALSNES (Norveška) 08.00 BERGEN (Norveška) 08.00 plovidba AMSTERDAM (Nizozemska) 09.00

TROMSO TRONDHEIM ANDALSNES GEIRANGER

VII. 8

08:00 18:00 08:00 10:00 11:00 18:00

VIII. 2 13

Grey

Azure

Turquoise

Blue

Green

Emerald Green

Sandy

25/5

5/6

16/6

8/7

2/8

27/6

13/8

PRONTO CIJENA

PRONTO CIJENA

PRONTO CIJENA

PRONTO CIJENA

PRONTO CIJENA

3

TOUR

BONUS 12 DANA

VI. 5 16 27

proljeće - ljeto

3. dan ANDALSNES (Norveška) 9. dan HELLESYLT (Norveška) GEIRANGER (Norveška)

AMSTERDAM

CIJENA PO OSOBI već od U DVOKREVETNOJ KABINI U EUR TIP KABINE UNUTARNJA VANJSKA KABINA S BALKONOM SUITE

• 20.00 17.00 • 17.00 19.00 • 18.00 17.00

Posebna obavijest za putnike: 05. VI., 08. VII., 13. VIII. 2012

HELLESYLT BERGEN

DATUM POLASKA (mm.ll.)

• 10.00 • 18.00

Costa Pacifica ima sličan itinerer s polaskom iz Kiela do Hamburga. Polasci 03. VI. i 30. VII. 2012. Za više informacija obratite se vašem agentu.

LEKNES

V. 25

17.00

• brod je usidren - iskrcaj tender čamcima iskrcavaju se samo putnici koji idu na organizirani izlet

HONNINGSVAG

POLAZAK 2012 Amsterdam

DOLAZAK POLAZAK

FAMILY

PLAN 1439 1,749 1,969 2,569

Dodatek za jednokrevetnu kabinu od I1-B5 +30% 3./4. ležaj odrasli 859 BESPLATNO Djeca do 18. godina u kabini s odraslima Family Plan 390 Lučke takse 135

1,489 1,799 2,019 2,619

1,579 1,869 2,089 FAMILY 2,669

PLAN

1,599 1,969 2,449 3,139

1,899 2,249 2,719 3,349

+30% 889

+30% 949

+30% 959

+30% 1,139

BESPLATNO

BESPLATNO

BESPLATNO

390 135

490 135

490 135

PRONTO PRONTO CIJENA CIJENA FAMILY

PLAN 1,679 1,839 1,969 2,149 2,189 FAMILY 2,369 2,769 2,969

VALUE

+30%

+30%

389

1,009 BESPLATNO

1,099 BESPLATNO

590 135

490 135

590 135

FAMILY

VALUE ONE & A

HALF

DOPLATA ZA NAPOJNICE U EUR: *Prikazana cijena krstarenja ne uključuje doplatu za napojnice, koja se plaća na brodu

PRIJE KRSTARENJA: info, stranica 44 - 53. OPČI UVJETI PUTOVANJA: sažetak, stranica 54.

odrasli: 66,00 EUR

Djeca od 14 do 17 godina: 33,00 EUR

COSTA DELIZIOSA

Izberite datum polaska i upitajte Vašeg agenta za provjeru trenutne raspoloživosti i cijene.

VIŠE INFORMACIJA POGODNOSTI ZA OBITELJI: stranica 3. PRONTO CIJENA: sve prednosti ranih rezervacija, stranica 2.

SJEVERNA EUROPA

Norveški fjordovi

Deca do 14. godina: BESPLATNO

MOGUĆNOST POVOLJNOG ZRAKOPLOVNOG PRIJEVOZA DO LUKE UKRCAJA.

39


SJEVERNA EUROPA

Baltičke prijestolnice Costa NeoRomantica

9 dana – polazak iz Amsterdama

Kao alternativa polasku iz Amsterdama, moguće je 9-dnevno ukrcavanje i iskrcavanje u Hamburgu i Le Havre.

DAN

LUKA

DOLAZAK POLAZAK

1° AMSTERDAM (ukrcavanje od 13:00) 16:00 2° HAMBURG – BERLIN (Njemačka) 10:00 3° HAMBURG – BERLIN (Njemačka) 02:00 4° COPENHAGEN (Danska) 08:00 17:00 5° OSLO (Norveška) 09:00 16:00 6° plovidba 7° LE HAVRE- PARIS (Francuska) 08:00 20:00 8° DOVER – LONDON (VB) 08:00 19:00 9° AMSTERDAM (Nizozemska) 09:00 Danska i Norveška OLSO

proljeće - ljeto

COPENHAGEN HAMBURG/BERLIN AMSTERDAM

DOVER

LE HAVRE

POLAZAK 2012 Amsterdam

VI. VII. VIII. 1 9 17 25 3 11 19 27 4 12 20

COSTA NeoROMANTICA

9 DANA

Grey DATUM POLASKA (mm.ll.) CIJENA PO OSOBI već od U DVOKREVETNOJ KABINI U EUR TIP KABINE UNUTARNJA VANJSKA KABINA S BALKONOM SUITE

Azure

Turquoise

Blue

Green

17 – 25/6 11 – 19/7 27/7 3/7 20/8 4 – 12/8

1/6

9/6

PRONTO CIJENA

PRONTO CIJENA

949 1,149 1,499 1,909

1,109 1,309 1,659 2,069

1,189 1,389 1,739 2,149

1,269 1,509 1,859 2,269

1,349 1,589 1,939 2,349

+30% 669

+30% 709

+30% 759

+30% 809

BESPLATNO

BESPLATNO

BESPLATNO

BESPLATNO

390 125

490 125

590 125

590 125

Dodatek za jednokrevetnu kabinu od I1-B5 +30% 3./4. ležaj odrasli 569 BESPLATNO Djeca do 18. godina u kabini s odraslima Family Plan 390 Lučke takse 125

FAMILY PRONTO PRONTO CIJENA CIJENA

PLAN

PRONTO CIJENA

FAMILY

PLAN BONUS 3 VALUE FAMILY TOUR

FAMILY

VALUE ONE & A

HALF

FAMILY

FAM

PLAN

VA

Izberite datum polaska i upitajte Vašeg agenta za provjeru trenutne raspoloživosti i cijene. DOPLATA ZA NAPOJNICE U EUR: *Prikazana cijena krstarenja ne uključuje doplatu za napojnice, koja se plaća na brodu

VIŠE INFORMACIJA POGODNOSTI ZA OBITELJI: stranica 3. PRONTO CIJENA: sve prednosti ranih rezervacija, stranica 2.

PRIJE KRSTARENJA: info, stranica 44 - 53. OPČI UVJETI PUTOVANJA: sažetak, stranica 54.

odrasli: 84,00 EUR

Djeca od 14 do 17 godina: 42,00 EUR

Deca do 14. godina: BESPLATNO

MOGUĆNOST POVOLJNOG ZRAKOPLOVNOG PRIJEVOZA DO LUKE UKRCAJA.


SJEVERNA EUROPA

Spitsbergen i Island Costa Pacifica

18 dana – polazak iz Hamburga

VB, Island, Norveška i Njemačka NY ALESUND

MAGDALENEFJORD

KONGSFJORD ISFJORD

HONNINGSVAG HAMMERFEST

JAN MAYEN ISAFJORD

LONGYEARBYEN BARENTZBOURG

AKUREYRI REYKJAVIK HEIMAEY LERWICK BERGEN

DOLAZAK

1° HAMBURG (ukrcavanje od 13:00) 2° plovidba 3° LERWICK (VB) 08.00 4° HEIMAEY-TRANSIT (plovidba) 5° REYKJAVIK (Island) 09.00 6° ISAFJORD (Island) 12.00 7° AKUREYRI (Island) 09.00 8° JAN MAYEN (plovidba) 9° plovidba 10° NY ALESUND (Norveška) 08.00 KONGSFJORD-TRANSIT LILLIEHOOKFJORD-TRANSIT MAGDALENEFJORD-TRANSIT 11° LONGYEARBYEN (Norveška) 08.00 BARENTZBOURG-TRANSIT ISFJORD TRANSIT 12° HONNINGSVAG (Noveška) 18.00 13° HONNINGSVAG (Norveška) HAMMERFEST (Norveška) 08.00 14° plovidba 15° BERGEN (Norveška) 09.00 17° plovidba 18° HAMBURG (Njemačka) 08.00

POLAZAK 17.00 • 15.00 19.00 • 19.00 • 19.00 • 13.00

• 13.00 • • 02.00 • 12.30 18.00

proljeće - ljeto

DAN LUKA

HAMBURG

• brod je usidren - iskrcaj tender čamcima VI. 14 30

ONE & A

DATUM POLASKA HALF (mm.ll.)

FAMILY Azure NEW

Grey

PLAN ITINERARY 14/6 30/6

FAMILY

PRONTO CIJENA 2,039 2,559 3,009 3,739

FAMILY 2,139 2,649 3,099 3,829

Dodatek za jednokrevetnu kabinu od I1-B5 3./4. ležaj odrasli Djeca do 18. godina u kabini s odraslima Family Plan Lučke takse

+30% 1219

+30% 1,279

PRONTO CIJENA

PLAN

949

949

490 165

490 165

ITINE

HALF

FAMILY

CIJENA PO OSOBI već od U DVOKREVETNOJ KABINI U EUR TIP KABINE UNUTARNJA VANJSKA KABINA S BALKONOM SUITE

NEW

ONE & A

VALUE

18 DANA

POLAZAK 2012 Hamburg

FAMILY

PLAN

VALUE

FAMILY

N

ONE & A

VALUE

IT

HALF

DOPLATA ZA NAPOJNICE U EUR: *Prikazana cijena krstarenja ne uključuje doplatu za napojnice, koja se plaća na brodu

VIŠE INFORMACIJA POGODNOSTI ZA OBITELJI: stranica 3. PRONTO CIJENA: sve prednosti ranih rezervacija, stranica 2.

PRIJE KRSTARENJA: info, stranica 44 - 53. OPČI UVJETI PUTOVANJA: sažetak, stranica 54.

odrasli: 96,00 EUR

Djeca od 14 do 17 godina: 48,00 EUR

Deca do 14. godina: BESPLATNO

MOGUĆNOST POVOLJNOG ZRAKOPLOVNOG PRIJEVOZA DO LUKE UKRCAJA.

41

COSTA PACIFICA

Izberite datum polaska i upitajte Vašeg agenta za provjeru trenutne raspoloživosti i cijene.


Kratka ali savršeno formirana krstarenja Najatraktivnije i zanimljive destinacije, čak i kada imate samo nekoliko slobodnih dana. Mini cijene za potpuno opuštanje. Odlučite se za kratak, sažet 4, 5 ili 6-dnevni odmor. Mini krstarenje brodovima: Costa Fascinosa, Costa Favolosa, Costa Deliziosa, Costa Luminosa, Costa Pacifica, Costa Serena, Costa Magica, Costa Atlantica, Costa Mediterranea, Costa neoRomantica, Costa Classica, Costa Allegra Destinacije: Grčka, Malta, Hrvatska, Korzika i Francuska već od

PRONTO CIJENA

199 € po osobi

Krstarenje oko svijeta brodom Costa Deliziosa

SAVONA

6 January 2013

4 February 2013

CABO S.LUCAS

100 dana putevima velikih istraživača.

Krstarenje uključuje piće, hranu i 5 izleta!

PRONTO CIJENA

već od

9.989 € po osobi

Jedinstvena krstarenja Birajte između jedinstvenih krstarenja koja će vas odvesti do gotovo svakog kraja svijeta. Doživi svijet s Costom…

Krstarenje na drugu stranu svijeta brodom Costa neoRomantica 107-dnevno krstarenje iz Savone do Novog Zelanda, podijeljeno na 4 kraća krstarenja. Sada možete elegantnom Costa neoRomanticom posjetiti 4 kontinenta s mogućnošću ukrcaja u 4 različite luke.

Grand cruise do 4 kontinenta brodom Costa Victoria

Od Brazila preko Mediterana i Bliskog Istoka do Azije u 72 dana.

Proljetna i jesenska prekoocenska krstarenja

Do Južne Amerike, Karipskog otočja ili obrnuto na krovu Costa Luminose, Costa Mediterranee, Costa Atlantice, Costa Pacifice, Costa Magice, Costa Fortune i Costa Victorie.

MAZATLAN

HONOLULU ACAPULCO

Pacific Ocean

Jeste kada sanjarili o tome da bi preplovili i otkrili svijet? Priuštite si epsko krstarenje: 100 noći, 5 kontinenta, 37 luka i više od 250 izleta koji će zadovoljiti vašu znatiželju i otkriti vam najljepše kutke svijeta.

Atlantic Ocean

LOS ANGELES

PUERTO LIMON

ARUBA CURACAO CARTAGENA

ST. LUCIA GRENADA

MARSEILLE EILLE BARCELONA A MADEIRA

CIVITAVECCHIA

ALEXANDRIA Suez Canal SHARM EL SHEIK DUBAI ABU DHABI MUSCAT SALALAH ADEN

Pacific Ocean

MUMBAI GOA COCHIN COLOMBO

Panama Canal

PHUKET

LANGKAWI PORT KLANG

SINGAPORE 15 March 2013

Indian an Ocean

PAGO PAGO PAGO PAGO SUVA

PERTH

SYDNEY MELBOURNE

AUCKLAND WELLINGTON


Sve što je potrebno znati! Upute za krstarenje sa Costa Cruises.

10


Prije nego krenete Rezervacija U turističkoj agenciji, kada trebate rezervirati svoje krstarenje, zamolite svog turističkog agenta da koristi „CostaClick sistem“, koji će Vam omogućiti da dobijete uvid u najbolje dostupne cijene, ažurirane u datom trenutku, video u kojemu je prikazana vrsta kabine koju ste odabrali i njeno točno mjesto na palubi. Tada ćete biti u mogućnosti da donesete najbolju odluku! Nemojte zaboraviti da svom turističkom agentu proslijedite slijedeće informacije, koje su potrebne za potvrdu Vaše rezervacije i radi ponude daljnjih usluga koje će kompletirati Vaš odmor: • ime i prezime • datum i mjesto rođenja • identifikacijski dokument (broj, mjesto i datum izdavanja, datum isteka) • puna adresa stanovanja (uključujući i poštanski broj) • nacijonalnost i materinji jezik • „CostaClub“ člansku karticu radi utvrđivanja popusta na koje ste stekli pravo Međunarodni propisi zahtjevaju da Kompanija zna sve detalje o putovanjima brodom. Mi Vas zbog toga molimo da nam prosljedite sve svoje osobne podatke i broj Vaše osobne karte/putovnice (uključujući i datum i mjesto izdavanja ili produženja). Također je veoma bitno da se ovi osobni podaci pošalju našoj booking službi najkasnije 2 tjedna prije polaska. Kako biste vaše krstarenje prilagodili svojim željama i potrebama posetite www.costacruise.com Kada ukucate svoje ime, prezime i broj rezervacije u polju pokazanom od strane „Cruise Assistant“-a na sajtu, biti ćete u mogućnosti pogledaqti i odštampati pregled Vašeg krstarenja, kao i pregršt drugih informacija, uključujući i formular za odobravanje kreditne kartice i formular u kome je prikazan redosljed putovanja (popuniti samo ukoliko niste rezervirali svoje ekskurzije elektronskim putem), koji će Vam omogućiti da svoje krstarenje bolje organizirate. Dodatno, možete sami da uredite svoje krstarenje rezerviranjem izleta, tretmana ljepote, paketa vina i pića, iznenađenja za godišnjice i medeni mjesec, jedinstvenim večerima u Restoran Klubu i još mnogo toga. Plaćanje se vrši na brodu. Morate se registrirati kako biste bili u mogućnosti urediti svoje krstarenje i veoma je bitno da koristite iste osobne podatke (ime, prezime i datum rođenja) koji se nalaze u registraciji. „Costa Cruises“ mora imati ove informacije kako bi zaštitili Vašu privatnost. Krstarenja se mogu urediti elektronskim putem tijekom datuma koji je prikazan u sistemu nakon unosa potrebnih informacija (5-10 dana prije polaska broda, ovisno od

Osnovne informacije rezerviranog itinerera). Prijavljivanje elektronskim putem „Costa Cruises“ Vam nudi prijavljivanje elektronskim putem, kako bi se osigurao polazak bez stresa i bez potrebe čekanja u redu. Da biste bili u mogućnosti da iskoristite ovu uslugu, uđite na rezervirano mjesto na ovoj web stranici, popunite formular vezan za rezervacije na web stranici najkasnije 2 dana prije polaska na krstarenje, odštampajte i ponesite sa sobom na dan polaska. Na ovaj način se procedure prilikom prijavljivanja odvijaju brže. Što spakirati

Život na brodu Za aktivnosti tijekom dana predlažemo ležernu odjeću/sportsku odjeću i udobnu obuću. Trebalo bi ponijeti džemper ili jaknu, jer temperaturna razlika između klimatiziranih prostorija i palube može biti velika. Tijekom svakog krstarenja biti će organizirane gala večere za koje se preporučuje elegantna odjeća. „Today“ (dnevni program aktivnosti na brodu) nudi prijedloge vezane za prigodnu večernju odjeću, bilo ona ležerna ili formalna. Molimo Vas obratite pažnju da šorcevi i prsluci nisu dozvoljeni u restoranima. Na otvorenim palubama preporučamo udobne cipele bez pete. Izleti na obali Predlažemo ležernu odjeću/sportsku odjeću i udobnu obuću. Savjetujemo da nosite prikladnu odjeću za religiozna mjesta koja se posjećuju. Informacije i savjete vezane za sve naše izlete možete pronaći na našoj web stranici www.costacruise.com. Teretana Iz higijenskih razloga bitno je da imate par tenisica koje ćete nositi isključivo u teretani, kao i prikladnu odjeću. Ukoliko to ne posjedujete, nećete moći ulaziti u teretanu. Ručnici za plažu Biti će Vam dostupni na brodu besplatno za upotrebu na ležaljkama za sunčanje i bazenima, u svlačionicama, u teretani, u spa centru i možete ih ponijeti na obalu tijekom izleta. Osiguranje na brodu Savjetujemo Vam da nosite cipele na malu petu kada se šetate po palubi. Kada je paluba mokra, neophodno je da budete oprezni kako ne biste pali.


Prtljaga

Preporučujemo Vam da ponesete jednu torbu/kofer po osobi. Podsjećamo Vas da su slijedeći predmeti strogo zabranjeni: oružje i municija, eksplozivi, vatromet i rakete, komprimiran ili tekući plin (zapaljivi, nezapaljivi, rashladni, razdražljivi i otrovni gasovi) kao što je plin koji se koristi za kampiranje, za lansiranje raketa, za pokretanje pištolja, otrovne supstance i one koje mogu dovesti do infekcija, korozivne supstance, radioaktivne supstance, kao i predmeti koji mogu biti korišteni kao oružje. Također je zabranjeno nošenje hrane i pića u ručnoj torbi na brodu i njihov unos u kabine. Više informacija možete naći u odjeljku „Sigurnosne kontrole“. Etiketa na prtljagu Naljepnice za prtljagu ćete dobiti u luci kada ćete predavati prtljagu. Naljepnicu stavite na prtljagu, koju predajete osoblju na terminalu. Prtljaga će najkasnije 3 sata nakon ukrcaja biti dostavljena u vašu kabinu. Ručna prtljaga Dragocjenosti, lijekovi, fotografsku opremu i delikatne predmete trebate nositi u svojoj ručnoj torbi. Veličina Vaše ručne torbe ne smije premašiti dimenzije u centimetrima propisane avio-propisima, kako bi prošla kroz rendgen tijekom provjere. Avio-transport Pozivamo Vas da uzmete u obzir pravila koja se odnose na prtljagu, posebno na težinu. Ukoliko premašite ovu granicu, morat ćete platiti dodatnu taksu na aerodromu. Sadržaj Vaše torbe mora biti u skladu sa propisanim pravilima zemlje polaska i odlaska. Zrakoplovstvo i putnici su odgovorni za svu prtljagu. „Costa Cruises“ neće biti odgovoran za bilo kakvo oštećenje ili gubitak. Za neke let-krstarenje kombinacije, prtljaga će biti prenijeta direktno sa aerodroma u Vašu kabinu na brodu. Osiguranje prtljaga Putničko osiguranje treba pokriti Vašu prtljagu do vrijednosti Vaših osobnih stvari. U slučaju odlaganja, gubitka ili oštećenja morat ćete tražiti odštetu od osiguranja. Odgovornost „Costa Cruises“-a za prtljagu je ograničena međunarodnim propisima. Dokumenti

Putni dokumenti Od Vašeg turističkog agenta kod koga ste izvršili rezervaciju dobit ćete slijedeće putne dokumente: • Karta za krstarenje, • Obrazac za ukrcaj, • Naljepnice za prtljagu, • Zrakoplovne karte (ukoliko ste rezervirali takav aranžman), • Popis dodatnih usluga koje ste naručili U ovim putnim dokumentima možete naći

informacije o dokumentima i vizama, ukrcavanju i iskrcavanju i brojeve telefona hitnih službi. Vaša putna dokumenta biti će Vam poslata otprilike tri tjedna prije polaska, kada Vaš turistički agent potvrdi Vašu uplatu. Za više informacija o procedurama i vremenu slanja Vaših putnih dokumenata, molimo Vas kontaktirajte svog turističkog agenta. Također možete pristupiti privatnoj stranici na našoj web stranici www.costacruise.com tako što ćete unijeti svoje ime, prezime i broj rezervacije. Ovdje možete pogledati slijedeće informacije: • Podsjetnik rezervacije sa svim plaćenim uslugama • Usluge rezervacije • Usluge osiguranja (ukoliko je plaćeno) • Usluge rezerviranja elektronskim putem • Formular koji se odnosi na redosljed putovanja (treba ga popuniti samo ukoliko niste rezervirali svoje izlete elektronskim putem) • Informacije o tome kako doći do broda • Informacije o mjestu za parkiranje na luci ili aerodromu • Druge korisne informacije Putovnice i vize Molimo Vas provjerite da li posjedujete odgovarajuću putovnicu ili osobnu iskaznicu za izabrano krstarenje prije polaska i provjerite njihovu valjanost. Ukoliko gosti ne posjeduju potrebnu dokumentaciju, neće im biti dozvoljeno da se ukrcaju na brod i neće moći zahtjevati povratak novca za svoju kartu. Molimo Vas obratite pažnju - Putovnice i osobne iskaznice može uzeti „Costa“ osoblje prilikom ukrcavanja i mogu ih držati kod sebe tijekom cijelog krstarenja, tako da lučka kontrola može provjeriti. Ukoliko gosti zahtjevaju, dokumenti će im odmah biti vraćeni. Sjedinjene Američke Države Za sva krstarenja koja obuhvaćaju SAD, državljanima Hrvatske je potrebna viza sa više ulazaka. Prije polaska, molimo Vas provjerite kod Vašeg turističkog agenta i/ili kod državne uprave datum isteka Vaše putovnice i da li je u skladu sa novom procedurom ulaska u SAD. Za krstarenja koja obuhvaćaju zaustavljanje ili prelazak preko SAD-a, svi putnici moraju posjedovati putovnice koja se može automatski očitati – biometrijske putovnice. Djeca također moraju posjedovati ovu vrstu putovnice: ukoliko putuju na putovnicu svojih roditelja, to se neće smatrati važećim. Sve informacije o dobivanju američke vize možete pronaći na web stranici američke ambasade. U luci Libija – Za krstarenja koja uključuju zaustavljanje u Libiji, potrebna je važeća putovnica. Od maloljetnika se zahtjeva da imaju vlastitu putovnicu ili da su registrirani preko putovnica svojih roditelja. Prilikom dolaska u Libiju lokalne vlasti stavljati će pečat u Vašu putovnicu. Obratite pažnju da Vaša putovnica ne bi trebala imati izraelske pečate ili vize (čak i ako su istekle). Vlasnicima putovnica sa takvim pečatima ili vizama kao i onima koji su rođeni u Izraelu neće biti dozvoljen ukrcaj. 1045


Ako brodsko osoblje nađe takve pečate ili vize prilikom provjere dokumenata pred zaustavljanje u Libiji (sve putovnice biti će zadržane poslije ukrcavanja) dotičnim gostima će brodska uprava reći da se moraju iskrcati prije zaustavljanja u Libiji. U ovom slučaju sve troškove vezane za putnikov povratak kući snosit će sam putnik. „Costa Cruises“ će osigurati grupnu vizu potrebnu za iskrcavanje u Libiji tako što će poslati državnim službama informacije vezane za sve putovnice i to najmanje 2 tjedna prije zakazanog dolaska u luku u Libiji. Za sve one koje odluče krenuti na naše izlete, cijena vize je uključena u cijenu izleta. Za sve druge goste, cijena vize će biti dodata na račun Vaše kabine. Za one koji planiraju da samostalno idu na obalu, grupna viza omogućava posjetu samo gradu Tripoli. Putovnice za djecu ispod 15 godina Za sva krstarenja za koja je potrebna putovnica, djeca ispod 15 godina moraju imati vlastitu putovnicu, ili registraciju u putovnicu svojih roditelja, osim kod krstarenja koja pristaju ili prolaze kroz SAD (vidi „SAD“ sekciju). Za krstarenja koja pristaju u Singapuru, putovnica roditelja mora sadržavati i fotografiju svakog djeteta koje je registrirano u putovnicu. Za krstarenja inozemstvom za koja je potrebna važeća osobna iskaznica, djeca ispod 15 godina moraju imati vlastitu putovnicu ili registraciju u putovnicu svojih roditelja. Morate provjeriti sa odgovarajućim vlastima da li Vaše dijete može putovati. Prihvaćanje ovog dokumenta od strane lokalnih vlasti ovisi od trenutnih zakona koji su na snazi u državama u čije luke brod pristaje. Ako dijete ne putuje sa oba roditelja, ili ga vode ljudi koji nisu njegovi/njeni roditelji ili njegovi/njeni staratelji odnosno sa bilo kim u čijem dokumentu je registrirano, molimo Vas provjerite kod odgovarajućih vlasti koja dokumentacija je potrebna kako bi dijete moglo putovati. Napomena za letove između Evropske unije i SAD-a Prema američkom zakonu u skladu sa Međunarodnim sporazumom između Evropske unije i SAD-a, Državna Sigurnost SAD-a dobiti će određene informacije o putovanju i rezervaciji (PNR) koje se tiču putnika koji lete između Evropske unije i SAD-a. Državna Sigurnost se obavezala da će ove informacije prvenstveno da koristi radi zaustavljanja i borbe protiv terorizma i drugih ozbiljnih međunarodnih zločina. Ove i druge informacije mogu biti upotrebljene za provjeru da li se putnici nalaze na listi ljudi koji su opasni za sigurnost na aerodromu. PNR podaci biti će čuvani najmanje tri godine i šest meseci i mogu se podjeliti sa drugim vlastima. Više informacija o ovim mjerama predostrožnosti, uključujuči i mjere zaštite Vaših osobnih podataka, mogu se dobiti od Vaše avio-kompanije ili turističkog agenta ili na našoj web stranici www.costacruise.com. Krstarenje oko svijeta – Costa Deliziosa: 06.01. - 16.04.2012. Vizu za Indiju potrebno je ishodovati prije polaska.

Azija Indija – Vizu za Indiju putnici moraju samo ishoditi prije polaska Vijetnam – putnivi vizu dobivaju na brodu (uz doplatu) Kina – za Kinu je potrebna viza Dubai i UAE: - za krstarenja po UAE trebate vizu, višekratnu ulaznu vizu napravite preko agenta. VRLO VAŽNA OBAVIJEST: informacije vezano za vize mogu se promijeniti bez prethodnog upozorenja. Za informacije o pojedinoj državi putnik se dužan obratiti lokalnoj ambasadi ili svom agentu. Vakcinacija U vrijeme izdavanja ove brošure nijedna određena vakcinacija nije bila potrebna. Ljekovi protiv malarije se preporučuju za putovanja u Keniju i Madagaskar u sklopu „Costa Allegra“ krstarenja „Jewels of the Indian Ocean“ („Dragulji Indijskog oceana“). Ukrcavanje

Veza sa lukom ukrcavanja „Costa Cruise“ nudi posebne pogodnosti gostima koji žele da u luku gdje se vrši ukrcavanje dođu avionom ili kolima. Za više informacija posjetite našu web stranicu www.costacruise.com. Parkiranje u luci i na aerodromu Većina aerodroma i luka gdje se vrši ukrcavanje imaju poseban parking servis. Ovaj servis se plaća, i u nekim slučajevima, potrebno je također rezervirati. Detaljnije informacije možete pronaći u putnim dokumentima i na našoj web stranici www.costacruise.com. Za više informacija posjetite našu web stranicu www. costacruise.com. „Costa“ objekti „Costa Cruise“ je izgradio terminale krstarenja u Savoni i Barceloni kojima se upravlja direktno iz kompanije: udobni, dobro opremljeni, vrhunski objekti koji će osigurati toplu dobrodošlicu i učiniti da procedure prilikom ukrcavanja i iskrcavanja budu brže i neposrednije. Servis uključuje bar, odjeljak za djecu, Internet mjesto i VIP ložu. „Costa“ takodjer planira i vrši izgradnju novih terminala u Italiji i Evropi koji će našim gostima osigurati bolju uslugu. Pogledajte str. 36-37. Ostavljanje prtljage Prilikom dolaska u luku svoju prtljagu (izuzev ručne prtljage) trebate ostaviti kod „Costa“ osoblja. Podsjećamo goste da obilježe svu prtljagu sa etiketama u boji koje ćete dobiti od osoblja na terminalu. Prtljaga će potom biti odnešena direktno u Vašu kabinu besplatno. Provjera dokumenata Ukrcavanje počinje u vrijeme prikazano na Vašem planu putovanja. Vaša putna dokumenta i validnost


Vašu putovnicu ili osobne iskaznice biti će provjerena prije ukrcavanja na brod. Kada uđete na brod, Vaša ručna prtljagu biti će skenirana. Svi putnici moraju se ukrcati najkasnije sat vremena prije isplovljavanja broda. Prioritet prilikom ukrcavanja Članovi „Coral“ i „Pearl“ „Costa“ kluba koji su smješteni u apartmanima, obitelji sa djecom ispod tri godine starosti, trudnice i gosti sa posebnim potrebama imaju prioritet prilikom ukrcavanja. Prijavljivanje elektronskim putem Podsjećamo Vas da će ukrcavanje biti brže za one goste koji su koristili usluge „Costa“ web elektronskog prijavljivanja, zbog toga što će procedure ukrcavanja biti riješene elektronskim putem prije polaska. Sigurnosna provjera

Radi sigurnostii svih gostiju, osoblje osiguranja na brodu provjerit će sve ljude i prtljage prilikom ukrcavanja i iskrcavanja u svim lukama u koje se pristaje. Provjera se vrši uz pomoć rendgen mašina i detektora metala. Molimo Vas da surađujete sa našim osobljem kako bi ova procedura prošla što bolje i efikasnije. Prtljaga odnešena u kabine je provjerena tijekom ukrcavanja. Sjetite se da se predmeti navedeni u odjeljku „Prtljaga“ ne smiju unijeti na brod. Zbog toga Vas molimo da izbjegnete kupovinu antičkog oružja, noževa, bodeža, mačeva i sličnih predmeta tijekom izleta na obali. Ukoliko neki od ovih predmeta pronađemo u Vašem vlasništvu, osiguranje broda će Vas zamoliti da ih ostavite na obali. Na brodu Htjeli bismo da Vas obavijestimo da je, u skladu sa zdravstvenim i sigurnosnim propisima koje je „Costa Cruises“ usvojio za svoje goste, zabranjen unos bilo koje vrste hrane i pića na brod, bilo u ručnu prtljagu ili torbama/koferima. Jedini izuzeci su kozmetička sredstva ( na pr. šampon, gel za tuširanje, kreme, itd.), tekući lijekovi, proizvodi i hrana za bebe, proizvodi i hrana namenjeni za posebne dijete. Zabrana uključuje i bilo koju vrstu hrane ili pića donijetih tijkom pristanka u luku. Svaki lokalni proizvod kupljen tijekom pristanka u luku biti će zadržan u skladištu na brodu i vraćen gostima na kraju krstarenja. Iskrcavanje

Informacije o proceduri tijekom iskrcavanja dati će Vam menadžer broda na posebnom sastanku. Ove informacije također možete naći u Dnevnom pregledu „Today“ koji će Vam biti dostavljen u kabine. Gosti koji su smješteni u apartmanima imaju prioritet prilikom iskrcavanja. Red prilikom iskrcavanja će se utvrditi u skladu sa vremenom polaska bilo kakvog

transfera ili prisustvom bilo kakve organizirane grupe. Molimo Vas da nas obavijestite unaprijed ukoliko imate neke osobne zahtjeve. Vrijeme iskrcavanja koje stoji u Vašim putnim dokumentima može u nekim situacijama varirati, što ponekad nije u moći „Costa Cruises“-a. Shodno tome, kako bismo Vam pružili efikasnu uslugu, savjetujemo goste da koriste letove koje nudi „Costa Cruises“. Prtljaga Prtljaga bi trebala da bude obilježena i ostavljena ispred Vaše kabine posljednje noći krstarenja. Naše osoblje će ga pokupiti i moćit ćete da ga podignete u luci ili na određenim mjestima na obali nakon iskrcavanja. Savjetujemo Vam da kod sebe imate ručnu prtljagu sa svim što Vam je potrebno slijedećeg jutra (dokumentima, lijekovima, donjim rubljem, itd.). Upitnik o krstarenju Posljednjeg dana krstarenja upitnik će biti isporučen u Vašu kabinu. Pitanja će se odnositi na Vaše uživanje tijekom krstarenja i kvalitetu ukazane usluge. Vaša mišljenja i prijedlozi su vrijedni, jer nam pomažu u poboljšavanju naših usluga. Kabine i apartmani

Jednokrevetne kabine Broj jednokrevetnih kabina je ograničen i mora se provjeriti prilikom rezerviranja. Kabine: karakteristike Sve kabine imaju privatno kupatilo (sa tušem i toaletom), klima uređaj, satelitsku televiziju, satelitski telefon i direktni telefon za pozive na brodu, minibar, mali sef i fen za sušenje kose. Ime Vašeg brodskog stjuarda stoji u Vašoj kabini. Sve platno koje Vam je potrebno u kabini (posteljina i ručnici) je osigurano i redovno se mijenja. U kupatilima se nalaze sapuni i tekući sapuni za tuš. Zbog očuvanja životne sredine, kako bismo smanjili upotrebu plastike, besplatne kape za tuširanje i hidratantne kreme su dostupne na zahtjev Vašeg stjuarda. Apartmani: posebne karakteristike Zajedno sa uslugama i karakteristikama koje su zajedničke za sve naše kabine, gostima koji su smješteni u našim apartmanima, apartmanima sa pogledom, velikim apartmanima i samsara apartmanima, garantirane su slijedeće privilegije: • Prioritet prilikom ukrcavanja • Batler • Sveže voće svakog dana • Ručak i večera servirani u Vašoj kabini (na zahtjev) • Jaccuzzi, sa bade mantilom i papučama • A la carte meni • Pozivnicu za ekskluzivan koktel sa kapetanom broda • Prioritet prilikom izbora stola i sjedenja u našim restoranima (ovisno od broja slobodnih mjesta) • Mogućnost rezervacije izleta preko batlera 47 10


Temperatura u kabinama Temperatura u Vašim kabinama i apartmanima može biti ručno podešena pomoću termostata. Ukoliko Vam je potrebna pomoć prilikom podešavanja termostata, Vaš brodski stjuard će Vam rado pomoći. Napon na brodu Utičnice u Vašim kabinama imaju neizmjeničnu struju jačine: COSTA FASCINOSA , COSTA FAVOLOSA, „COSTA DELIZIOSA“, „COSTA LUMINOSA“, „COSTA PACIFICA“, „COSTA SERENA“: 220-115 volti. „COSTA MAGICA“, „COSTA FORTUNA“, „COSTA MEDITERRANEA“, „COSTA ATLANTICA“ : 220-110 volti/60 Hz „COSTA VICTORIA“ i „COSTA NeoROMANTICA“ : 220 VOLTI/60 Hz. za brijače, 220-110 volti (1200 W) u kabini. „COSTA CLASSICA“ : 220 volti/60 Hz. za brijače, 220 volti (800 W) u kabini. „COSTA VOYAGER“ i „COSTA ALLEGRA“ : 220-110 volti/60 Hz za brijače. Iz osiguranih razloga, električni uređaji ne smiju biti korišteni u kabinama, uz izuzetak električnih brijača; peglanje u kabinama je strogo zabranjeno. Svaka kabina ima vlastiti fen za kosu. Usluge u kabinama

Doručak i usluga u kabinama Gosti koji žele doručak u sobi mogu da popune formular i okače ga na kvaku kabine prije nego što odu na spavanje. Dostava je besplatna za goste u suite-u, za goste u ostalim kabinama usluga se plaća. Poseban doručak (na izabranim brodovima) Ukoliko želite da Vam doručak u kabini bude veoma poseban, možete izabrati raznovrsne menije koji uključuju svježe voće i sokove; romantičan doručak propraćen ružama; ili VIP-verziju sa kavijarom, dimljenim lososom i šampanjcem. Poseban doručak biti će naplaćen preko Vaše kartice. Subna usluga Grickalice i piće možete naručiti u svoje kabine 24 sata dnevno. Meni možete naći u svojim kabinama, sve što trebate uraditi je okrenuti broj koji se nalazi pored telefona. Ova usluga biti će Vam naplaćena i Vaša narudža biti će isporučena za otprilike pola sata. Za svaku kupovinu vina i pića, 15% cijene čine troškovi usluge. Interaktivni TV Interaktivna TV usluga, na 6 jezika, već je dostupna na nekim brodovima sa video/filmovima na zahtjev (pay-per-view) i mogućnosti rezerviranja usluga na brodu. PlayStation „Costa Deliziosa“ i „Costa Luminosa“ nude PlayStation na zahtjev (uz dodatnu doplatu), što Vam omogućava

da iznajmite PS3 konzolu za Vašu kabinu sa širokim izborom video igara koliko god dugo želite. „ Today“ Dnevni program Kompletan raspored događanja za slijedeći dan biti će Vam isporučen u kabinu svake večeri. Pobrinite se da ga ponesite sa sobom, čak i kada idete na obalu, zbog toga što na njemu imate kontakt telefone i detalje o vremenu polaska broda, vremenskoj zoni destinacije, itd. Predstave i zabava

Tijekom dana, tim zadužen za zabavu na brodu organizirati će raznovrsne slobodne aktivnosti na palubi ili u salonima gdje se svi mogu pridružiti. Tijekom večeri, muzika će se puštati u salonima i u kazalištu će se održavati predstave u izvođenju profesionalnih umjetnika. Također, možete igrati bingo uz dodatnu doplatu. Kompletan spisak svih aktivnosti možete naći u dnevnom programu „Today“. Zabavne aktivnosti organiziraju multijezično osoblje. Zabava za djecu i tinejdžere Od jutra do večeri naše osoblje zaduženo za zabavu, zabavljat će Vašu djecu (oni moraju biti samostalni i sposobni da sami idu u wc), omogućavajući Vam da u miru uživate u krstarenju, i ukoliko želite, brinuti će o njima i tijekom izleta na obali. „Costa“ osoblje za zabavu će se brinuti o djeci i tinejdžerima između 3 (čak i ako je njihov rođendan tijekom krstarenja) i 11 godina starosti svakog dana od 9h do 23.30h. Zajednička usluga čuvanja djece također je dostupna u klubu „Squok“ od 23.30h do 1.30h na zahtjev. Ovi vremenski periodi mogu biti podložni manjim promjenama ovisno od programa na brodu. U nekim trenucima ova usluga može biti više ograničenaobavijest će biti dostupna na brodu. Ovo je zajednička usluga i besplatna je. Postoje četiri kluba: Mini, od 3 do 6 godina; Maksi od 7 do 11; Junior od 12 do 14; i Tin od 15 do 17. Klub „ Tin junior“ je otvoren samo tijekom određenih perioda. Aktivnosti kluba podložne su promjenama ovisno od broda i broja učesnika. Za djecu ispod 3 godine starosti ne postoji usluga zabave i čuvanja. 6 meseci-3 godine Naši brodovi su idealni za roditelje koji imaju bebe i malu djecu u kolicima, zahvaljujući prostranim liftovima i kabinama, širokoj palubi, kao i šetalištima i hodnicima bez prepreka. Djeca ispod 3 godine starosti imaju prioritet prilikom ukrcavanja i dozvoljen im je boravak i korištenje igračaka u klubu „Squok“, uvijek uz pratnju roditelja (izvan sezone i tijekom perioda kada je manja gužva). Na zahtjev, ovisno od slobodnih mjesta: kreveti i koljevke, dječje kupke i grijači flašica u Vašim kabinama, hrana za bebe pripremljena u našim kuhinjama, visoke stolice za djecu u restoranima. Umjetnost na brodu Saloni, kabine i apartmani na svim „Costa“ brodovima


su ukrašeni umjetničkim djelima, skulpturama i grafičkim radovima poznatih talijanskih i stranih umjetnika. Na nekim brodovima postoji umjetnička galerija i redovne aukcije koje daju putnicima mogućnost kupnje umjetničkih djela. Knjižnica Na brodu se nalazi i knjižnica sa širokim izborom knjiga na nekoliko jezika. Pozajmljivanje knjiga je besplatno. Vrijeme otvaranja nalazi se u programu „Today“. Casino Na svakom „Costa“ brodu postoji casino sa slot mašinama, ruletom i drugim stolovima za igru. Prema međunarodnom zakonu casino je otvoren samo kada je brod na moru i ulazak je dozvoljen samo odraslim osobama. Vašu „Costa“ karticu ne možete koristiti prilikom stavljanja uloga. “Grand Prix“ simulator (uz doplatu) „Costa Serena“, „Costa Luminosa“, „Costa Pacifica“ i „Costa Deliziosa nude Vam mogućnost da doživite uzbuđenje prilikom vožnje pravog bolida Formula jedan na stazama koje su napravljene po ugledu na najbolje staze na svijetu. Možete birati između različitih staza i nivoa složenosti i na ekranu možete pratiti svoju poziciju i informacije vezane za trku. 4D kino (uz doplatu) „Costa Favolosa“, „Costa Fascinosa“, Costa Deliziosa“ i „Costa Luminosa“ mogu se pohvaliti 4D kinom, gdje možete uživati u spektakularnim specijalnim efektima koji su namjenjeni da stimuliraju sva Vaša čula. Sjedišta se pomjeraju u skladu sa akcijom na ekranu, zatim tu su zvuk, svijetla i slike, koji su kombinirani tako da stvore istinski jedinstveno iskustvo. PlayStation (uz doplatu) Djeca u Maxi i Teen klubovima možeju igrati igrice pod nadzorom osoblja, koje se brine za animaciju. Playstation večeri: veliko natjecanje na glavnim palubama, koje se mogu igrati na velikom ekranu. Tu mogučnost prižaju: Costa Fascinosa, Costa Favolosa, Costa Deliziosa, Costa Luminosa, Costa Pacifica i Costa Serena. Golf Simulator (uz doplatu) Dizajniran za golfere svih nivoa, Golf simulator na brodovima „Costa Deliziosa“ i „Costa Luminosa“ je najnapredniji na brodu, sadrži 37 različitih virtualnih terena i 90m2 mjesta za igranje. Prostor za vožnju rolera (uz doplatu) “Costa Deliziosa” i “Costa Luminosa” mogu se pohvaliti prostorom za vožnju rolera na palubi, koji Vam omogućava da osjetite uzbuđenje prilikom vožnje rolera na moru i pod vedrim nebom kao pozadinom. Studio za snimanje (uz doplatu) „Costa Pacifica“ može se pohvaliti studijom za snimanje sa sofisticiranom opremom, mjestu gdje

možete da pjevate svoje omiljene pjesme, da ih snimite sa muzikom u pozadini na CD-u koji može poslužiti kao suvenir, uz asistenciju specijalnog inžinjera zvuka. Šoping i usluge

Interaktivni totem Smješteni su na strateškim točkama na brodu. Na 6 različitih jezika možete dobiti informacije o životu na brodu, naručiti dodatne usluge, kao što su izleti, 4D kino karte, rezervirati stol u Samsara ili Club restoranu, wellness usluge i ostalo. Prodavaonice na brodu Ne zaboravite da posjetite prodavnice na brodu gdje možete kupiti parfeme, odjeću, razne dodatke, kozmetiku, nakit, satove, suvenire, itd. Serija „Costa“ knjiga je također dostupna i u inozemstvu. Vaše kupovine se mogu obaviti po cjenama koje ne podliježu carini na skoro svakom krstarenju. Prodavaonice se otvaraju kada brod isplovi. Fotografije i fotografska radnja Fotograf je prisutan na skoro svim bitnim događajima i ponekad tijekom izleta na obali. Često ćete biti fotografirani, ali ne zaboravite da ne trebate da osjećate ikakvu obavezu da kupite fotografije. Sve fotografije možete pogledati u Foto galeriji, ili zatražite da ih pogledate u modernom Kodak kiosku, gdje možete izabrati svoje omiljene. Na nekim krstarenjima naš kamerman će snimiti različite prizore života na brodu, tako da možete kupiti mini-film kao jedinstvenu uspomenu na odmor. U Foto šopu mogu Vam napraviti Vaš portret, možete izraditi svoje fotografije, kupiti digitalne uređaje (kamere, mobilne telefone, itd.), TIM kartice za telefon i razglednice. Pošta Vam također stoji na usluzi. Mjesto za internet Na svakom od brodova „Costa“ flote nalazi se mjesto za internet sa satelitskom vezom ka internetu. Možete se povezati na internet i izvršiti uplatu pomoću Vaše „Costa“ kartice. Možete pretraživati internet, provjeravati i slati elektronsku poštu, razgovarati preko interneta i slati razglednice čak i kada ste na moru. Možete pretraživati web stranicu „Costa Cruises“ besplatno. Pult za informacije/Korisnički servis Pult za informacije se nalazi u glavnom holu broda i otvoren je 24h dnevno za sva pitanja koja imate, kao i za mjenjanje novca i unovčavanje čekova. Wi-Fi veza Cjelokupna Costina flota nudi Wi-Fi veze, kojoj se može pristupiti kupnjom kartice na brodu. Uvijek se možete povezati vašim prijenosnim računalom, na javnim površinama ili u svojoj kabini. Trošak će biti dodan na vaš brodski račun. Praonica, peglanje i kemijsko čišćenje Na brodu postoji brza praonica, usluga peglanja i 1049


kemijskog čišćenja. Košara za rublje i spisak cijena možete naći u svojoj kabini. Iz osiguranih razloga peglanje u kabinama je strogo zabranjeno. Ležaljke i suncobrani Stolice namjenjene za sjedenje na palubi i ležaljke za sunčanje možete naći na vanjskoj strani palube. Molimo Vas da ne ostavljate osobne stvari na njima kada ih ne koristite. Ručnici su Vam također dostupni kraj bazena i nakon upotrebe treba ih ostaviti u specijalne korpe. Korištenje ležaljki za sunčanje, stolica za palubu i ručnike je besplatna. Izleti na obali

Organizirani izleti na obali su organizirani tako da se uklope sa vremenom plovidbe. Oni su neobavezni i možete ih platiti na palubi, ali također mogu biti rezervirani prije polaska (najkasnije 10 dana prije plovidbe) na našoj web stranici www.costacruise. com. Za neke izlete mjesta su ograničena (posebno za one u Sjevernoj Evropi), pa Vam predlažemo da ih na vrijeme rezervirate. Izleti se ne mogu refundirati. U cijenu je uključen prijevoz, vodič u lukama na ponuđenim jezicima, i ulaz za muzeje i spomenike, ukoliko u opisu izleta ne stoji drugačije. Obroci i piće su uključeni u cijenu samo ukoliko je izričito naznačeno. Raspored obilaska i cijene mogu biti promijenjene bez prethodne najave od strane organizatora u bilo koje vrijeme prije nego što izlet počne. Izlet će biti održan samo ukoliko se dostigne minimalan broj učesnika. Ukoliko bude bilo premalo ljudi izlet će biti otkazan i uplata će biti vraćena, bez bilo kakve kompenzacije. Za više detalja, molimo vas pogledajte opise pojedinačnih izleta na našoj web stranici www. costacruise.com. Neki izleti možda neće biti odgovarajući za goste sa problemom pokretljivosti. Popust za djecu i tinejdžere Djeca uzrasta od 4-14 godina dobijaju slijedeće popuste: • 30% manje za izlete na obali na Mediteranu i Severnoj Evropi • 25% manje za izlete na obali u Dubaiu i Emiratima, Dalekom Istoku, Indijskom oceanu, Južnoj Americi i za Južnoamerička prekoatlanska krstarenja • 10% manje za izlete na obali u Kanadi i SAD-u, Karibima i za Karipska prekoatlanska krstarenja. Za djecu ispod 3 godine, uz pratnju roditelja, izleti na obali su besplatni (bez dodijeljenog sjedišta). 3, 4, 5 tour bonus Oblikovali smo posebne pakete 3, 4 ili 5 izleta gdje možete uštedjeti 15 – 20%, na mnogim krstarenjima. Cijene paketa već od 99 € po osobi, ovisno od programa i luke ukrcaja. Više informacija na web stranici brodara: www.costacruise.com Costa proizvodi Ekskluzivne Costa proizvode možete kupiti na brodu:

odjeću, kolekcije, darove. Te proizvode je Costa oblikovala na način da svoj odmor pamtite zauvijek. Za ljubitelje čokolade na raspolaganju su i proizvodi iz Costine čokolade. Kupovine tijekom posjete luci Predmeti kupljeni tijekom krstarenja (tepisi, nakit, roba koja prekorači određenu vrijednost i sl.) može biti predmet carine u zemlji prebivališta gosta ili u luci gdje se vrši iskrcavanje. Molimo Vas sjetite se da „Costa Cruise“ ne prikuplja carine na ime gostiju i nije u mogućnosti da procijeni iznos koji se plaća. Zbog toga, gost mora platiti sam bilo koju carinu kako bi sve prošlo bez većih problema i „Costa Cruises“ neće biti obavezan za bilo kakve kompenzacije. Zabranjen je unos hrane i pića u ručnoj prtljagi ili u kabinu. Više informacija možete naći u djelu „Sigurnosne provjere“. Sport i ljepota

Fitness i sport Možete koristiti sve fitnes objekte na brodu besplatno: traku za trčanje, višenamjensko sportsko igralište, saunu, jakuzzi i bazene, unutarnje i vanjske. Objekti se razlikuju od broda do broda. Svaki brod posjeduje veliku teretanu sa opremom proizvedenom od strane Technogym®, kompanije čija je filozofija da fitnes i ljepota imaju cilj da poboljšaju kvalitetu Vašeg života. Besplatni grupni satovi sa našim trenerima uključuju jutarnje vježbe, vježbe namijenjene istezanju („Stretch&Tone“), stomaka i stražnjice („Bums&Tums“), aerobik, vježbe na palubi („Sdraio Gym“), aerobik u vodi itd. Također, moguće je rezervirati osobni trening, joga ili pilates lekcije uz dodatno plaćanje. Spa i Wellness centri Wellness je dragulj „Costa“ brodova, posebno na „Costa Deliziosa“, „Costa Luminosa“, „Costa Pacifica“i „Costa Serena“ sa „Samsara Spa“ i na brodovima „Costa Mediterranea“ i „Costa Atlantica“, koji nude specijalni Wellness program. Svi „Costa“ brodovi imaju Wellness centre gdje se možete opustiti uz pomoć masaža i tretmana lica i tijela uz dodatno plaćanje. Wellness paketi Također, možete rezervirati specijalne pakete tretmana prije polaska, po specijalnim cijenama (informacije, cijene i rezervacije na www.costacruise. com). Nekoliko primjera: • „Formula regeneracije“ („Regeneration Formula“) - (masaža, osobni trening, osvježavajuća masaža stopala) „Vrijeme za dvoje“ („Time for two“), namijenjen parovima (masaža, osvježavajući tretman stopala i hidratni tretman ruku za dvoje) • „Potpuni Wellness“ („Total Wellness“) - ( hidratni tretman lica La Thérapie, Lonithermie anticelulitni tretman, tretman algama sa masažom, hidratantni


tretman ruku sa mlijekom). Ovi paketi nisu dostupni na brodovima „Costa Deliziosa“, „Costa Luminosa“, „Costa Pacifica“, „Costa Serena“ i „Costa Concordia“. Zdravje

Naši brodovi imaju svoje vlastite moderne ambulante koje nude prvu pomoć i medicinsku njegu, koja se plaća, od strane osoblja iz Nacionalne Asocijacije brodskih doktora i obučenih medicinskih sestara. Hitni lijekovi su također dostupni po razumnoj cijeni. Vrijeme otvaranja Medicinskih centara i apoteka je navedeno u „Today“-u. Lijekovi protiv mučnine zbog morske bolesti su dostupni besplatno na pultu za informacije i u ambulantama. Goste sa posebnim potrebama ljubazno molimo da prilikom rezervacije navedu koje lijekove koriste. Putnike koji primaju terapiju posebno savjetujemo da ponesu sa sobom sve potrebne lijekove, čime osiguravamo da sa sobom imaju uputsvo za upotrebu i listu sastojaka. Goste koji iz medicinskih razloga moraju sami sebi da daju injekcije terapijskih lijekova ili da koriste igle ljubazno molimo da se obrate svom kabinskom stjuardu i zatraže posudu za pravilno bacanje oštrih medicinskih instrumenata. Hrana i restorani

Restorani Restorani na brodu i bifei nude bogat i raznovrstan izbor talijanskih i internacionalnih jela. Bife stolovi uključuju specijalne etničke djelove sa specijalitetima iz mjesta koja se posjećuju. Svakog dana meni restorana uključuje predjela, glavna jela sa mesom i ribom, sporedna jela, salate, sireve, deserte i sladolede. Vegetarijanski meni i jela za one sa posebnim zahtjevima u ishrani su također dostupni. Doručak Uživajte u doručku u vašoj kabini, u bifeima restorana ili u restoranima (aranžmani sa besplatnim izborom sjedenja). Za ranoranioce, kava i kroasani su servirani u baru od zore. Ručak U bifeima restorana ili sa konobarima u restoranu.

Međutim, molimo Vas da provjerite vrijeme u dnevnom programu „Today“. U restoranima je zabranjeno pušenje. Posebni zahtjevi vezani za ishranu Mogu se ispuniti, ukoliko ste ih zahtjevali i dobili odobrenje tijekom rezervacije, (za dijabetičare, ljude sa intolerancijom na gluten i sl.). „Costa“ surađuje sa AIC (talijansko celijaklijsko udruženje) na specijalnim projektima kako bi obroci bez glutena bili što prikladniji, provjeravajući prikladnost svih sastojaka i jela za meni namijenjen ljudima oboljelim od celijaklije. Za više informacija možete posjetiti našu web stranicu www.costacruise.com. Gala večere i druga okupljanja gurmana Gala večera je specijalan događaj koji nudi gurmanski meni, elegantnu i svečanu atmosferu, uz prisustvo brodskog kapetana i njegovog osoblja (na zahtjev). Brojni specijalni gurmanski događaji se odvijaju tijekom svakog krstarenja. Oni uključuju spektakularan Ponoćni bife, sa obilaskom kuhinja, i „Al Fiesco“ bife na palubi pored bazena sa spektakularnim ledenim skulpturama (ovisno od sezone). Postoji još tematskih bifea koji su posvećeni lukama koje se posjete, kao i ponoćno iznenađenje u salama. Specijalni meniji se također služe za Božić, Novu godinu i Uskrs. Klub restorani Uz malu doplatu možete uživati u gurmanskom iskustvu koji nudi ekskluzivni i sofisticirani Klub restorana na brodovima „Costa Deliziosa“, „Costa Luminosa“, „Costa Pacifica“, „Costa Serene“, „Costa Magica“, „Costa Fortuna“, „Costa Mediterranea“, „Costa Atlantica“, „Costa Victoria“, „Costa Europa“, i „Costa Allegra“. Otvoreni su svake večeri od 19.30h do 21h, osim ukoliko nije naznačeno drugačije na brodu. Vašu večeru možete rezervirati na našem web sajtu www. costacruise.com, ili na brodu na ineraktivnim kioscima ili na pultu za informacije. Za svaku kupovinu pića, 15% cjene čine troškovi usluge. Vina, barovi i pića

Večera Sa konobarima i Vašim rezerviranim stolom u restoranu.

Vinska karta Naši brodski podrumi vina su dobro snabdjeveni sa više od 80 različitih vina, odabranih od strane kvalificiranih somelijera kako bi upotpunili naš meni.

Rezervacija stola za večeru Svi putnici će imati stol koji je dodeljen njima tijekom krstarenja. Prilikom rezervacije molimo Vas navedite bilo kakve zahtjeve u vezi sa pozicijom ili brojem večera. Potvrdu Vaše rezervacije možete naći u kabini. Postoje dva rasporeda večere, približno u sljedećem vremenu: • Prvi raspored– 19h • Drugi raspored- 21h

Barovi i kafei Na brojnim barovima na našem brodu možete naći veliki broj vrhunskih talijanskih i internacionalnih vina, alkoholnih i bezalkoholnih pića. Također, postoji nekoliko tematskih barova: u Vina baru („Wine Bars“), možete naći selekciju finih vina, šampanjca i pjenušavih vina, dok Konjak&Cigara bar (Cognac&Cigar Bars“) nudi odličan opseg alkohola i cigara. 1051


Sve kupovine u barovima i u trapezariji moraju biti namirene na kraju krstarenja. 15% cjene čine troškovi usluge, što će biti dodato na vaš račun. Pića Možete iskoristiti specijalne „Costa“ pakete pića kako bi sačuvali novac tako što ćete naručiti specijalna vina, mineralnu vodu i pakete pića prije polaska ili prilikom ukrcavanja. Bilo koja bezcarinska vina i akohol kupljen na brodu i/ili na obali biće čuvan u skladištu i biti će Vam vraćen na kraju krstarenja. Načini plaćanja na brodu

„Costa“ kartica Na brodu ćete dobiti vlastitu „Costa“ karticu koja će automatski identificirati vaše ime na listi ukrcavanja. Tijekom krstarenja trebate je koristiti kada kupujete u radnjama na brodu i kada plaćate bilo koju dodatnu uslugu (osim klađenja u casinu). Koristeći „Costa“ karticu moći ćete uživati u svom odmoru bez potrebe da brinete da li imate dovoljno gotovine za Vaš dnevni trošak na brodu. Kupovina će biti automatski dodata na Vaš kabinski račun, koji će biti plaćen na kraju krstarenja u gotovini ili kreditnom karticom (ili čekom – pogledajte odjeljak „Osobni čekovi“). Gosti koji ne prijave svoje kreditne kartice zamolit ćemo da osiguraju depozit kako bi pokrili svoje troškove na brodu 48 sati od ukrcavanja. Minimalni depozit je 150 eura ili 150 dolara po osobi, ovisno od valute koja se koristi na brodu. Ukoliko trošak na brodu prekorači depozit, zatražiti ćemo dodatni depozit. Ukupan trošak se zbraja na kraju krstarenja, i ukoliko je važeći, gostu će se vratiti ono što ostane od njegovog depozita. Kreditne kartice Predstavili smo Vam uslugu plaćanja kreditnom karticom, za koju se možete registrirati na početku krstarenja. Svoju kreditnu karticu možete prijaviti koristeći interaktivne kioske ili na pultu korisničkog servisa. Ova usluga omogućiti će Vam da račun dobijete u kabini i, ukoliko ne želite drugačije, da Vam se automatski naplati sa Vaše kreditne kartice, što se dnevno mora odobriti od strane Sistema kreditne kartice. Slijedeće se kreditne kartice prihvaćaju na brodu: American Express, VISA, MasterCard i CartaSi ( samo ako je period važenja naznačen na poleđini), Elektronske prepaid kartice i debitne kartice (npr. Visa Electron i Poste Pay) se ne prihvaćaju. Vaša kartica je elektronska ukoliko su brojevi na kartici štampani, a ne izdignuti. Predlažemo da to provjerite sa Vašom bankom prije polaska. Strane valute Podsjećamo Vas da je EURO legalna valuta na našem brodu, osim na krstarenjima Karibima na „Costa Fortuna“ i „Costa Atlantica“ sa polaskom iz Fort Loderdejla; na krstarenjima Južnom Amerikom; prekoatlanskim krstarenjima u proljeće sa polaskom

iz Sjeverne Amerike, i Daleko-istočnim mini krstarenjima na brodovima „Costa Romantica“ i „Costa Classica“, na kojima je u opticaju američki dolar. Gotovina i putnički čekovi mogu biti razmjenjeni na brodu u „Bureau de Change“ na pultu za informacije. Otvara se u vrijeme koje je naznačeno u programu „Today“, i zatvoren je dok je brod u luci. Podsjećamo Vas da ne možemo Vam osigurati gotovinske avanse za kreditne kartice, stoga Vam predlažemo da ponesete dovoljno gotovine u lokalnoj valuti ili putničke čekove za izlete na obali. Naknada za uslugu - service charge Za sve hotelske usluge svaki dan će trošak usluge biti dodat na račune gostiju. Plaćanje će se obaviti samo na kraju krstarenja i ovisi o dužini krstarenja. Sljedeći troškovi su važeći: • 7 EUR/dan za odraslu osobu, na svim krstarenjima u trajanju od 8 dana odnosno 6 EUR/dan za odraslu osobu za dulja krstarenja; • 11 USD/dan za odraslu osobu za Karipska krstarenja Costa Atlantice s polaskom iz Fort Lauderdala i Miamija; • 9 USD/dan za odraslu osobu za 4-5-6-7-8 dnevna kraća krstarenja po Dalekom Istoku s Costa Classicom i Costa Victoriom, • 10 USD/dan za odraslu osobu za krstarenja po Južnoj Americi i proljetna transatlantska krstarenja s Costa Serenom, Costa Fortunom, Costa Victoriom, Costa Magicom i Costa Pacificom Napojnice Niste u obavezi niti se očekuje da date napojnicu na brodu. Posebne potrebe

Gosti sa posebnim potrebama „Costa Cruises“ želi da zadovolji potrebe svih onih koji žele da iskuse krstarenje, ali imaju specijalne potrebe, problem pokretljivosti, vidna oštećenja ili drugi invaliditet. Međunarodni propisi zahtjevaju da kompanija bude svjesna bilo kojih „potreba za pomoć u hitnim slučajevima“ (invalidska kolica, i sl.) svojih gostiju u cilju da preduzme odgovarajuće mjere. Ovu informaciju mora napomenuti turistički agenti i ponovo se mora napomenuti prilikom ukrcavanja. Preporučujemo da gosti sa posebnim potrebama putuju u društvu. Gosti kojima trebaju invalidska kolica moraju biti u pratnji i moraju imati vlastita kolica (molimo Vas obavijestite svog turističkog agenta o dimenzijama kada rezervirate). U nekim lukama iskrcavanje možda neće biti moguće za goste sa problemom pokretljivosti, posebno kada je brod usidren u blizini obale. Naši brodovi imaju nekoliko kabina koje su opremljene za osobe sa invaliditetom, i označene slovom H na planu broda na slijedećim stranama. Za više informacija posjetite našu web stranicu www. costacruise.com.


Posebni zahtjevi Bilo koji posebni zahtjevi u svezi sa sjedenjem na letovima moraju biti naznačeni u vrijeme rezerviranja. „Costa Cruise„ ne može garantirati da će oni biti ispunjeni. Za više informacija posjetite našu web stranicu www.costacruise.com. Ostale informacije

Trudnoća Sve do 24. tjedna trudnoće, trudnice mogu putovati avionom pod uvjetom da posjeduju lječničku potvrdu koja dozvoljava putovanje. Putnicama nije dozvoljeno da putuju ukoliko su ušle u 25. tjednu trudnoće, ili im iz nekih drugih razloga nije dozvoljeno da putuju tijekom trudnoće ili zbog porođaja. Molimo Vas da imate u vidu da su medicinski objekti na brodu ograničeni u pogledu lječenja trudnih žena i novorođenčadi. Životinje Zabranjeno je donošenje životinje bilo koje vrste ili veličine na brodu, sa izuzetkom uslužnih životinja za goste sa invaliditetom ( obavijestiti u vrijeme rezerviranja). Pušači Pušenje je strogo zabranjeno u kinima, restoranima i bifeima ( u zatvorenim prostorijama), hodnicima, salama, liftovima i na stepeništu. Postoje posebni prostori za pušače u salonima. Lule i cigarete mogu se pušiti samo u određenim zonama. Kako bi se izbjeglo izazivanje požara, molimo Vas nemojte zaboraviti da gasite cigarete u pepeljarama i nikada ne bacajte upaljene cigarete u more.

Sveta misa Na svakom našem brodu postoji kapela i svečenik. Religijozne službe su Rimokatoličke. Telekomunikacije

Mobilni telefoni Costa pomoću veza sa TIM omogućuje putnicima da na brodu upotrebljavaju svoje mobilne telefone, također i tijekom plovidbe. Te usluge su na raspolaganju korisnicima TIM usluga i većih međunarodnih operatera, korisnici ostalih mreža mogu kupiti TIM karticu ili nadgradnju za svoju karticu (ukoliko želite zadržati svoj broj, morate je kupiti prije isplovljavanja broda). Kartice i dodatne informacije ćete dobiti u Foto galeriji na brodu odnosno prije polaska kod vašeg telefonskog operatera. Satelitska mreža Na brodu možete telefonirati iz svojih kabina ili da šaljete i primate faks preko naše satelitske veze. Za detalje pitajte na Pultu za informacije. Za telefonske i faks veze od obale do broda, pozivaoc mora zvati broj za oceansku ovlast u kojoj se brod nalazi, a potom satelitski broj broda.

„Costa“ škole za obuku Velika tradicija u gostoprimstvu zbog koje je kompanija čuvena je sada veća zahvaljujući obuci koju nudimo našem osoblju u „Costa“ školama u Genovi, na Filipinima, u Indiji, Indoneziji, Brazilu i Peruu. Dnevne vjesti Pod uvjetom da postoji satelitski prijem, novine se štampaju i dostavljaju na brodu sa glavnim vijestima iz cijelog svijeta. Politika koja se tiče djece i dojenčadi Htjeli bismo Vas podsjetiti da djeca ispod 18 godina ne bi trebala putovati bez pratnje i bebama neće biti dozvoljeno da plove ukoliko imaju manje od 6 mjeseci prvog dana puta. Minimalna starosna granica je 12 meseci za prekoatlanska krstarenja i krstarenja od 15 i više dana. Pošta Razglednice se prodaju u fotografskoj radnji, koja također nudi i poštanske usluge.

1053


OPŠTI USLOVI za krstarenja i putovanja (Celotni splošni pogoji so na voljo na prodajnih mestih) VIII- UVJETI ZA GRUPE I PAKETNE ARANŽMANE a. pojam grupni aranžman označava skupinu usluga (prijevoz, smještaj) za grupe (više od 30 osoba) b. pojam paketni aranžman označava skupinu usluga (prijevoz, smještaj) za individualne goste. c. visina troškova, koji mogu nastati pri otkazu grupnog ili paketnog aranžmana, obračunavaju se prema ugovoru ponuđača usluga (brodska kompaniija, avionski ili drugi prijevoznik te smještajni objekti), koji će se posebno zaključiti za svaki grupni ili paketni aranžman. IX-AVIONSKE REZERVACIJE Prilikom rezervacije avio karte na redovnim linijama, za bilo koju promjenu cijene ne možemo odgovarati. Pri prodaji avionskih karata organizator putovanja nastupa kao posrednik između stranke i avionskog prijevoznika, zbog toga vrijede uvjeti avio kompanije. Organizator zadržava pravo promjene cijene zbog promjene u valutnom tečaju ili promjene tarife prijevoznika, u skladu sa Obveznim odnosima koji vrijede u Republici Hrvatskoj. Također, zadržavamo pravo promjene cijene avio karte unatoč uplačenom depozitu. Cijena uzeta iz rezervacijskog sistema, vrijedi na dan rezervacije. Cijenu možemo zajamčiti samo 24 sata, nakon toga cijena je podložna promjenama. X-TRANSFER Prilikom rezervacije krstarenja putnik plaća cijelokupni iznos transfera. Troškovi otkaza transfera sa strane putnika su 100%. Transfer organiziran na bazi zbroja individualnih prijava, organizator može otkazati zbog premalog broja prijavljenih (minimalno 4 osobe), te se u tom slučaju, uplačeni iznos vraća putniku u cijelosti. XI - PROMJENA REZERVACIJE Putnik može promijeniti rezervaciju prije početka putovanja i plaća administrativne troškove u iznosu od 30 EUR po osobi i moguće dodatne troškove promjene i/ili otkaza usluga trećih osoba u okviru programa putovanja te moguće troškove otkaza po ljestvici iz VII. točke općih uvjeta. Ako putnik želi na rezerviranom putovanju promijeniti ili zamijeniti ime putnika plaća za svaku promjenu 50 EUR po osobi te moguće dodatne troškove promjene i/ili otkaza usluga trećih osoba u okviru programa putovanja. Organizator zadržava pravo promjene dana i sata polaska na putovanje uslijed promjene voznog reda prijevoznika ili više sile te pravo promjene odredišta putovanja, u slučaju promjene uvjeta putovanja (nov vozni red, nesigurno stanje u državi, gdje se program provodi, elementarne nepogode ili drugi nepredvidivi razlozi, na koje organizator ne može utjecati) bez povrata odštete. Organizator također zadržava pravo promjene broja kabine ili hotelske sobe (u istoj ili višoj kategoriji) te turnus prehrane u restoranu iako je rezervacija već potvrđena, bez plaćanja odštete. XII - REKLAMACIJE Putnik je (iz razumljivih razloga) dužan već na samom brodu/hotelu ili drugom pružatelju usluga podnijeti reklamaciju odgovornoj osobi te zahtijevati pismenu potvrdu (zapisnik) o postojećem stanju, u koliko smatra, da je došlo do neispunjavanja plaćenih usluga po programu. To je ujedno i preduvjet za rješavanje reklamacije od strane organizatora. Putnik mora uložiti svoju individualnu pismenu pritužbu organizatoru najkasnije 8 dana nakon putovanja na prodajno mjesto, gdje je putovanje uplaćeno. Organizator je dužan poslati pismeni odgovor na navedenu pritužbu u roku od 21 dan po njezinom prijemu, odnosno po prijemu svih potrebnih dokumenata. Dok organizator ne odgovori na reklamaciju, putnik se mora obvezati, da se neće obratiti bilo kojoj drugoj osobi, sudskim ustanovama i da neće davati informacije javnim glasilima. XIII - DODATNI PRIJEVOZ Organizator ne odgovara za moguću štetu, koja bi nastala uslijed korištenja prijevoznih sredstava koja ne ulaze u program putovanja (ugovora), kao i za nekorištenje svih usluga navedenih programom, uslijed zakašnjenja ili otkaza usluga prijevoznika, koje putnik koristi za dolazak do predviđenog mjesta polaska po programu putovanja. XIV - PRTLJAGA Prijevoz prtljage do težine, koju je propisao prijevoznik, je besplatan. Organizator ne preuzima odgovornost za izgubljenu ili oštećenu prtljagu. Prijavu o izgubljenoj ili oštećenoj prtljazi putnik mora sam nasloviti na hotel, prijevoznika ili osiguranje. Organizator ne odgovara za krađu ili oštećenje prtljage ili drugih osobnih stvari, dragocjenosti i dokumenata iz smještajnih objekata ili prijevoznih sredstava. Putniku se predlaže osiguranje. XV - OSIGURANJE TROŠKOVA OTKAZA i ZDRAVSTVENO OSIGURANJE u INOZEMSTVU Putnik se može na vlastitu želju osigurati kod hrvatskih osiguravatelja ili u putničkim agencijama, po postojećim propisima. Organizator na želju putnika kod prijave posreduje pri osiguranju. Organizator ne odgovara za tjelesne povrijede kod putnika i pratitelja zaudane na putu ili u/na prijevoznim sredstvima. Sve moguče odštete moraju se tražiti kod odgovarajućih osigurateljskih kompanija ili direktno kod prijevoznika. Kod nekih prijevoznika je osiguranje obavezno. XVI - ZAVRŠNE ODREDBE U slučaju spora između stranke i organizatora nadležan je sud u mjestu sjedišta organizatora putovanja. Opći uvjeti su objavljeni u sjedištu organizatora, te se smatra, da su putnici upoznati sa općim uvjetima prilikom sklapanja ugovora o putovanju. I - OPĆE ODREDBE Opći uvjeti i uputstva su sastavni dio ugovora odnosno potvrde o putovanju (putna karta, voucher), koji sklapaju “Cruise & Ferry Center g.i.z.” i/ili članica g.i.z.-a (u nastavku organizator) i putnik, koji se prijavljuje za određeno putovanje kod g.i.z.-a ili kod ovlaštenih agenata. Opći uvjeti vrijede za sve programe krstarenja “Cruise & Ferry Center g.i.z.” i/ili programe krstarenja članica udruženja te za ostale smještaje/ prijevozne usluge osim redovitih brodskih i trajektnih prijevoza. II - PRIJAVA tj. SKLAPANJE UGOVORA Ugovor se sklapa sukladno zakonom o obveznim odnosima, sa uvjetima na putnim kartama i ovim općim uvjetima. Kod prijave je putnik dužan ispuniti i potpisati prijavnicu, te pravovremeno predočiti sve potrebne podatke i uplatiti dio cijene putovanja kao predujam te troškove prijave u iznosu od 15 EUR. Potpisana prijavnica te potvrđena rezervacija, uplaćeni predujam i troškovi prijave čine pravovrijedan ugovor.

III - REZERVACIJA I PLAĆANJE Krstarenje stranka rezervira kod svih ovlaštenih agencija, naravno ovisno o raspoloživim kapacitetama. Rezervacija je potvrđena prilikom potvrđivanja putovanja od strane organizatora (agenta) i uplate predujma u visini 30 % od cjelokupnog iznosa. Preostali iznos je potrebno uplatiti do 45 dana prije odlaska. Ako je do početka putovanja manje od 45 dana, potrebno je uplatiti cjelokupan iznos. Prilikom uplate stranka potvrđuje, da je upoznata sa općim uvjetima. Predujam i troškove prijave se stranki u cijelosti vrati u slučaju nemogućnosti potvrde tražene rezervacije. Putnik se obvezuje plaćati razliku, koja bi eventualno nastala zbog moguće računske greške prodavača; također se prodavač obvezuje vratiti putniku preplaćeni iznos, koji proizlazi iz računske greške. Ta obveza vrijedi do isteka poslovne godine. IV – CIJENE PUTOVANJA Sve objavljene cjene su informativne i izračunate na temelju realnih troškova za gorivo, turističkih usluga i valutnih tečajeva. Organizator putovanja (agent) zadržava pravo promjene dogovorene cijene u slučaju promjene valutnog tečaja ili u slučaju promjene tarife prijevoznika, koje utječu na cijenu putovanja. Ako povećanje cijene iznosi više od 10%, putnik može odustati od putovanja bez plaćanja propisanih otkaznih troškova. Cijena može biti sastavljena od više prijevoznih elemenata, iako je objavljena kao ukupna (paušalna) cijena. V – PUTNI DOKUMENTI Putnik je dužan osobno se pobrinuti da njegovi dokumenti i prtljaga ispunjavaju uvjete, koji su propisani graničnim(vize), carinskim, sanitarnim (cijepljenje), financijskim i drugim upravnim propisima. Putnik mora podnijeti i putovati sa putnim ispravama, čija valjanost istječe najmanje šest mjeseci nakon završetka putovanja. Putnik sam snosi sve troškove, koji bi nastali uslijed neispunjavanja već spomenutih uvjeta i time nemogućnost pravovremenog ukrcaja na brod ili na neko drugo prijevozno sredstvo. Sve informacije o vizama putnici mogu dobiti od Ministarstva vanjskih poslova. VI - OTKAZ PUTOVANJA OD STRANE ORGANIZATORA Organizator zadržava pravo potpunog ili djelomičnog otkaza od ugovora, ako se prije ili u toku ispunjavanja ugovora pojave izvanredne okolnosti, koje nije bilo moguće očekivati ili izbjeći, a za organizatora bi imale značajan razlog radi kojeg ne bi sklopio ugovor, ako bi okolnosti bile poznate u vrijeme sklapanja ugovora. Organizator zadržava pravo, da zbog tehničkih razloga, premalog zanimanja za putovanje, više sile ili drugih sigurnosnih razloga, putovanje prije početka otkaže bez plaćanja odštete, a uz povrat cjelokupnog uplaćenog iznosa putniku. U slučaju, da je putovanje već počelo može organizator iz gore navedenih uzroka putovanje otkazati bez plaćanja odštete, a uplaćeni iznos se vrati putniku sa obzirom na smanjenje broja noćenja. Ako u programu nije navedeno drugačije, najmanji potrebni broj putnika po određenom prijevoznom sredstvu: • za krstarenja najmanje 25 putnika, • za prijevoz autobusom najmanje 30 putnika, • za prijevoz na redovnim avionskim linijama najmanje 20 putnika. VII - OTKAZ PUTOVANJA OD STRANE PUTNIKA U slučaju da putnik želi otkazati putovanje, može to učiniti samo na mjestu, gdje se prijavio za putovanje. Datum otkaza je osnova za obračun otkaznih troškova. Tabela troškova u slučaju otkaza za brodsku kompaniju Costa Crociere: Krstarenja, koja traju 9 dana ili kraće: • do 45 dana prije polaska storno troškovi 30 € po putniku; • od 44 dana do 41 dan prije polaska putnik plaća 20% od vrijednosti putovanja; • od 40 dana do 28 dana prije polaska putnik plaća 40% od vrijednosti putovanja; • od 27 dana do 14 dana prije polaska putnik plaća 60 % od vrijednosti putovanja; • od 13 dana do 2 dana prije polaska putnik plaća 80 % od vrijednosti putovanja; • dan prije polaska i na dan polaska putnik plaća 100 %. Krstarenja duža od 9 dana: • do 60 dana prije polaska storno troškovi su 30 € po putniku; • od 59 dana do 45 dana prije polaska putnik plaća 20% od vrijednosti putovanja; • od 44 dana do 28 dana prije polaska putnik plaća 40% od vrijednosti putovanja; • od 27 dana do 14 dana prije polaska putnik plaća 60 % od vrijednosti putovanja; • od 13 dana do 7 dana prije polaska plaća putnik 80 % od vrijednosti putovanja; • 6 dana prije polaska ili manje putnik plaća 100 %. *Za krstarenje oko svijeta vrijede posebni opći uvjeti (raspitajte se kod vašeg agentu). U slučaju NO-SHOW nastupaju 100% storno troškovi- putnik nema pravo na povrat uplaćenog iznosa. Troškovi polica osiguranja, viza i cijepljenja te troškovi promjene rezervacije i troškovi prijave nisu povratni.


Costa Fascinosa, Costa Favolosa

BRT: 114.500 tona, broj kabina: 1.508, od toga 524 sa balkonom dužina: 290m, širina: 35,25m, brzina: 23 čvora Karakteristike: 5 restorana, 13 barova uključujući i Cognac & Cigar Lounge i Coffee & Chocolate Bar; wellness centar Samsara Spa na 6.000m2 koji sadrži teretanu, terme, bazen za talasoterapijom, sobe za masažu, saunu, tursko kupatilo, solarijum i 5 masažne kade; 4 bazena, dva sa pokretnim krovom i jedan sa toboganom; sportsko igralište; jogging staza; staza za rolere; 4D bioskop; pozorište na tri sprata; casino; diskoteka; Grad Bar s plesnim podijumom; simulator formule 1; centralni bazen sa pokretnim krovom i velikim ekranom; internet kutak; biblioteka; tržni centar, automati sa video igrama i dečiji vrtić »Squok Club« sa PlayStation konzolama i bazenom za decu.

Costa Deliziosa, Costa Luminosa

BRT: 92.600 tona, broj kabina: 1.130, od toga 768 sa balkonom dužina: 294m, širina: 32,25m, brzina: 23,6 čvorova Karakteristike: 4 restorana, 11 barova uključujući i Cigar Lounge i Coffee & Chocolate Bar; wellness centar Samsara Spa na 3.500m2 koji sadrži teretanu, terme, bazen za talasoterapijom, sobe za masažu, saunu, tursko kupatilo, solarijum i 4 masažne kade; 2 bazena, jedan sa pokretnim krovom; sportsko igralište; jogging staza; staza za rolere; 4D bioskop; pozorište na tri sprata; casino; diskoteka; Grad Bar s plesnim podijumom; simulator formule 1; simulator golfa; minigolf igralište; centralni bazen sa pokretnim krovom i velikim ekranom; internet kutak; biblioteka; tržni centar, automati sa video igrama i dečiji vrtić »Squok Club« sa PlayStation konzolama i bazenom za decu.

Costa Pacifica, Costa Serena

BRT: 114.500 tona, broj kabina: 1.504, od toga 579 sa balkonom dužina: 290m, širina: 35,5m, brzina: 23 čvorova Karakteristike: 5 restorana, 13 barova uključujući i Cognac & Cigar Bar i Coffee & Chocolate Bar; wellness centar Samsara Spa na 6.000m2 koji sadrži teretanu, terme, bazen za talasoterapijom, sobe za masažu, saunu, tursko kupatilo, solarijum i 5 masažnih kada; 4 bazena, dva s pokretni krovom, i jedan sa toboganom; sportsko igralište; jogging staza; pozorište na tri sprata; casino; diskoteka; simulator formule 1; centralno bazen sa pokretnim krovom i velikim ekranom; internet kutak; biblioteka; tržni centar, automati sa video igrama i dečiji vrtić »Squok Club« sa PlayStation konzolama i bazenom za decu. 1055


Costa Magica, Costa Fortuna

BRT: 103.000 tona, broj kabina: 1.358, od toga 522 sa balkonom dužina: 272m, širina: 36m, brzina: 22 čvorova Karakteristike: 4 restorana, 11 barova uključujući i Cognac & Cigar Bar; wellness centar na 1.300m2 koji sadrži teretanu, sobe za masažu, saunu, tursko kupatilo, 6 masažnih kada; 4 bazena, jedan sa pokretnim krovom i jedan ss toboganom; sportsko igralište; jogging staza; pozorište na tri sprata; casino; diskoteka; internet kutak; biblioteka; tržni centar; automati sa video igrama i dečiji vrtić »Squok Club« sa PlayStation konzolama i bazenom za decu.

Costa Mediterranea, Costa Atlantica

BRT: 86.000 tona, broj kabina: 1.057, od toga 678 sa balkonom dužina: 292m, širina: 32m, brzina: 24 čvorova Karakteristike: 4 restorana, 12 barova uključujući i Cognac & Cigar Bar i Wine Bar; wellness centar koji sadrži teretanu, sobe za masažu, saunu, tursko kupatilo, solarijum,4 masažne kade; 4 bazena, jedan sa pokretnim krovom i jedan sa toboganom; sportsko igralište; jogging staza; pozorište na tri sprata; casino; diskoteka; internet kutak; biblioteka; tržni centar; automati sa video igrama i dečiji vrtić »Squok Club« sa PlayStation konzolama i bazenom za decu.

Costa NeoRomantica

BRT: 56.000 tona br. kabina: 789, od toga 74 sa balkonom dužina: 221 m, širina: 31 m, brzina: 20 čvorova KARAKTERISTIKE: 4 restorana (od toga Samsara restoran i klun NeoRomantica uz doplatu), 5 barova; Samsara SPA centar na 4.400m2: teretana, masažne sobe, sauna, turska kupelj; 2 masažne kade; 2 bazena; sportsko igralište; jogging staza; casino; diskoteka; inernet caffe; knjižnica; Grand bar; trgovački centar; dječji vrtić Squok Club.


Costa Classica

BRT: 53.000 tona, br. kabina: 654 dužina: 220 m, širina: 31 m, brzina: 20 čvorova Karakteristike: 2 restorana, 7 barova; wellness centar; teretana, masažne sobe, sauna, turska kupelj; 4 masažne kade; 2 bazena; jogging staza; dvoetažno kazalište; casino; diskoteka; inernet caffe; knjižnica; trgovački centar; dječji vrtić Squok Club s PlayStation igricama.

Costa Victoria

BRT: 75.000 tona br. kabina: 964, od toga 246 sa balkonom dužina: 253 m, širina: 32 m, brzina: 24 čvorova Karakteristike: 5 restorana, 10 barova; wellness centar; teretana, masažne sobe, sauna, turska kupelj; 4 masažne kade; 3 bazena, 1 unutarnji; sportsko igralište; jogging staza; dvoetažno kazalište; casino; diskoteka; inernet caffe; knjižnica; trgovački centar; dječji vrtić Squok Club s PlayStation igricama.

Costa Allegra Costa Voyager

VOYAGER: BRT: 25.000 tona, br. kabina: 418, dužina: 187 m, širina: 26 m, brzina: 22 čvorova Karakteristike: 3 restorana, 4 bara; wellness centar sa teretanom, masažnim sobama i saunama, 2 masažne kade; 1 bazen; kazalište; casino; diskoteka; inernet caffe; knjižnica; trgovački centar; dječji vrtić Squok Club. ALLEGRA: BRT: 28.500 tona, br. Kabina: 399, dužina: 187m, širina: 26m, brzina: 22 čvorova Karakteristike: 5 restorana, 10 barova; wellness centar uključuje: teretanu, saunu, tursku kupelj; 4 masažne kade; 2 bazena; jogging staza; kazalište; casino; diskoteka; internet kafe; knjižnica; trgovački centar; dječji vrtić Squok Club sa PlayStation igricama i dječijim bazenom. 10


COSTA ŠTITI SREDOZEMNO MORE

Sa Vama plovimo već od 1985

T: + 385 1 2302 777 www.krstarenja.hr

www.costacruise.com OVO JE INFORMATIVNI KATALOG, ZA DETALJE KONTAKTIRAJTE OVLAŠTENOG POSREDNIKA CFC

MI-TISK, DESIGN: NIREI DESIGN

Više informacija kod ovlašćenih agenata CFC krstarenja

Costa Krstarenja 2012  
Costa Krstarenja 2012  

Katalog Krstarenja Costa 2012

Advertisement