Issuu on Google+

Katalógus 2011 - 2012

www.creatim.com

HU

• HU

621829

HU

Katalógus 2011 - 2012 www.uniortools.com

ópai gyártó Eur

191 9 óta


• HU

Garancia-nyilatkozat Az UNIOR garantálja, hogy minden általa gyártott kéziszerszám mentes bármely anyag- és gyártási hibától. Vállalja a szerszámok helyes használata mellett jelent kező hibák ingyenes javítását, ill. a szerszámok cseréjét a termék élettartamára, ill. egyes termékeknél a garancia megjelölt időszakára vonatkozóan a megfelelő dokumentumok (számla, garanciajegy) bemutatásával. A garanciális problémákat a kizárólagos forgalmazó közvetíti az UNIOR felé. A garancia érvényét veszti, amennyiben a szerszámokon bármilyen változtatás történt az UNIOR előzetes engedélye nélkül, ill. elhasználódtak, vagy más módon megrongálódtak. A garancia nem érvényesíthető továbbá olyan esetekben, amikor a károsodás igazolhatóan a szerszámok helytelen használatából ered.

E katalógus szerzői jogvédelem alatt áll. Másolása vagy egyes részeinek másolása ill. átvétele kizárólag az Unior d.d. engedélyével lehetséges. A katalógusban lévő képek szimbolikusak és a termékek jelenlegi külsejét ábrázolják. Mivel termékeinket folyamatosan fejlesztjük, ezért tényleges kinézetük vagy műszaki jellemzőik módosulhatnak. Az esetleges nyomdai hibákért elnézést kérünk, ugyanakkor felelősséget nem vállalunk. Az előzetes bejelentés nélküli árváltoztatás jogát fenntartjuk. A megrendelésekre az Unior d.d. általános értékesítési és szállítási feltételei érvényesek.


Price list

รณpai gyรกrtรณ Eur

191 9 รณta

KATALร“GUS 2011 - 2012

www.uniortools.com


• HU

Kovác solt alk atrés zek

Szinterezés

K éziszerszámok

G épgyár tás

Tur izmus

4


Price list

Az Unior Részvénytársaság az egyik

A kovácsolási szerszámok terén rendelkezésre álló

legnagyobb és legfontosabb gyártó és

gazdag hagyományok és az új technológiai fejlesz-

exportőr Európában

tések, valamint kiváló minőségű anyagok használata együttesen garantálják a termékek tartósságát. Újító

Öt gyártási szegmensével - kovácsolt alkatrészek,

jellegű megoldásaink biztosítják az Unior szerszámok

kéziszerszámok, gépgyártás, szinterezés és turiz-

kivételes alkalmazhatóságát, hatékonyságát és tet-

mus - a vállalat elkötelezte magát saját kapacitásai

szetős megjelenését.

teljes kihasználása mellett a termelékenység és a gazdaságosság fokozására. A vállalat az ISO 9001es nemzetközi szabványú minőségbiztosítási rendszernek megfelelően működik.

Az Unior vállalat célja olyan kiváló minőségű rendszerek kialakítása a nemzetközi normáknak és útmutatásoknak megfelelően, amelyek segítségével elérhetjük hatékonysági célkitűzéseinket, valamint sikereket és fejlődést minden működési területen.

Értékesítési világhálózat

UNIOR d.d. Kovaška cesta 10 3214 ZREČE, Slovenia T: +386 3 757 81 00 F: +386 3 576 26 43 E: sales@unior.si I: www.uniortools.com 5


Jelentős állomások az Unior vállalat életében Stájerországtól a világ felé

A pohorjei hegyvidék peremén az első acélműveket a XVIII. században alapították. Ezek valójában nagy kovácsműhelyek voltak, amelyekben mezőgazdasági és egyéb eszközöket készítettek kézi eljárással.

1919 - ben a megalakult a Štajerska železoindustrijska družba (Stájer Acélipari Vállalat) kovácsüzeme, rövid nevén a Štajerska Zreče. Az üzem kéziszerszámokat készített a mezőgazdaság, az erdészetek és más kereskedelmi ágazatok számára.

Az 1970-es években az üzem új fejlesztési stratégiát, ezzel együtt pedig új nevet is kapott: Unior, tovarna kovanega orodja Zreče. Az Unior név egy két szóból álló kifejezés, az “Univerzalno Orodje” (univerzális szerszámok) elemeiből összevonva alakult ki, amely már hosszú ideje a vállalat jól ismert védjegyének számít.

1950-ben a háború idején teljesen leégett és később csak részben helyreállított üzem Tovarna kovanega orodja Zreče (TKO) néven állami tulajdonba került. Az új lehetőségek (mint az alkatrészgyártás, és kéziszerszám gyártó üzem) képezték a két külön termelési vonal - kéziszerszámok és kovácsolt áruk - fejlődésének alapját.

6


A határtalan lelkesedés ad erőt számunkra célkitűzéseink eléréséhez

A folyamatos fejlesztés révén - a változások és a versenyképesség szükségességének felismerése mellett - állandóan vállaljuk az új kihívásokat a vállalat valamennyi tevékenységi körében, hogy biztosíthassuk a sikeres működést.

Az 1970-es évek közepén az Unior elkezdte a Rogla klimatikus egészségügyi pihenőközpont és olimpiai létesítmény felépítését Phorjéban, majd néhány évvel később a Terme Zreče Spa, ezzel együtt pedig turisztikai programja megvalósítását.

Az 1980-as évekre az Unior elérte, hogy az európai gépjármű-iparban fontos partnerré váljon, nevezetesen hogy elismerjék a könnyű kovácsolt áruk egyik legnagyobb előállítójának és a benzinmotorok hajtórúdjainak egyik legnagyobb európai gyártójaként. A kezdeti fejlődést egy a Renault konszernnel kötött megállapodás biztosította, amelynek eredményeként Zrečében sor került egy kovácsolt árukat készítő vegyesvállalati üzem felépítésére. Ugyanakkor az Unior kialakította a homokinetikus csatlakozások és szerszámgépek termelési módját, amely kezdetben a vállalat saját igényeit elégítette ki.

1997-ben ez a sikeres, stabil nemzetközi kapcsolatokkal rendelkező szlovéniai vállalat alakult át az UNIOR, d. d. elnevezésű részvénytársasággá. A vállalat már abban az időben is az ISO 9001-es minőségi szabványoknak megfelelően működött.

Az Unior Részvénytársaság ma az egyik legnagyobb és legfontosabb szlovén exportőr. Öt termelési szegmensével a vállalat a kiváló minőség és az innováció hagyományait követi. A saját kapacitásai magas fokú kihasználása mellett elkötelezett Unior vállalat világszerte több mint 2400 alkalmazottja és 32 csoportvállalata révén igyekszik fokozni a márkatudatosságot.

2011 7


• HU

Vízió és tapasztalat, méltó a bizalomra • EURÓPA VEZETŐ VÁLLALATAI KÖZÖTT • TISZTA MEGLÁTÁSOKKAL A KÖVETKEZŐ ÉVTIZEDBEN • MAJD EGY ÉVSZÁZADOS FEJLESZTÉS Az UNIOR csoport kapcsolatrendszere és tevékenységei képezik nemzetközi sikereinek alapjait. A minden területen érvényesülő innováció a működés kiválóságán alapszik. A tapasztalat és tudás, valamint a saját fejlesztések által az UNIOR vállalat egyaránt túlszárnyalja vásárlói, munkavállalói és tulajdonosai elvárásait. A Csoport stratégiája a folyamatos fejlesztésre, és a hatékonyság, illetve megbízhatóság növelésére összpontosít. Az UNIOR vállalat – mint egy stabil és nemzetközileg is sikeres üzleti rendszer – meg kívánja erősíteni pozícióit az kovácsolt termékek előállításában, és az autóipar számára a szinteralkatrészek vezető fejlesztő beszállítójaként. Az UNIOR immár európai öt legnagyobb gépgyártója közé került, emellett a legjelentősebb lemezmegmunkáló szerszámokat előállító gyártó Szlovéniában. Az UNIOR már a vezető európai kéziszerszám gyártók közé pozícionálta önmagát, és 2010-re biztosítani kívánja helyzetét a piaci részesedés alapján a legjobb öt európai gyártó között. Az UNIOR vállalat hírnevét és ezáltal márkájának sikerét azzal is növeli, hogy kielégíti az egyes felhasználók igényeit, akik számára innovatív, minőségi és hibátlan szerszámokat biztosít a vevői szükségleteknek megfelelően. Újdonságokat fejleszt saját tudás-erőforrásának segítségével, és termékeit modern marketing-felfogás szerint forgalmazza. A folyamatos fejlesztés állandó elemként jelenik meg az UNIOR kovácsolási iparág történetében, amely az első pohorjei kovácsüzemekig vezethető vissza.

8


Price list

Nemzetközi kiválóság MINŐSÉGI SZABVÁNYOK • VÁSÁRLÓI DÍJAK • FELELŐS KÖRNYEZETMENEDZSMENT SZABVÁNYOK • TÁRSADALMILAG FELELŐS VÁLLALAT

Felelősség a környezetért Az ISO 14001 nemzetközi szabvány követeményeinek megfelelő környezetmenedzsment rendszer felállításával az UNIOR vállalat követi a környezetvédelmi nézőpontokat és a törvényi előírásokat, valamint lépéseket tett a lehetséges balesetek és rendkívüli események megakadályozása érdekében. A környezetvédelmi menedzsment program a nyersanyagok takarékos felhasználására, a technológiai folyamatok fejlesztésére és a környezetre gyakorolt negatív hatás csökkentésére összpontosít. A program célja, hogy hozzájáruljon a környezetünk pozitív gazdasági és természeti állapotához.

Kiválóság a minőség által A nemzetközi szabványok által meghatározott irányelvek alapján kiépített minőségirányítási rendszer az iránymutató a célok eléréséhez, a hatékonysághoz és sikerességhez, valamint az öszszes működési terület fejlesztéséhez. Az UNIOR üzleti rendszerébe bevezette és megszerezte a következő szabványokra vonatkozó tanúsítást: • minőségirányítási rendszer az ISO 9001:2008 szabvány előírásainak megfelelően • környezetmenedzsment rendszer az ISO 14001:2007 szabvány előírásainak megfelelően • minőségbiztosítási rendszer az ISO/TS 16949, VDA 6.1, VDA 6.4 szabványok előírásainak megfelelően

VÁLLALATI FELELŐSSÉG Büszkék vagyunk rá, hogy meghallgatjuk a közösségek igényeit, morális és pénzügyi támogatást nyújtunk a tágabb társadalmi környezetünknek. Pontosan tisztában vagyunk a társadalmi környezettel szembeni aktív és felelős kötelezettségvállalás fontosságával, és keressük a lehetőségeket egyéni szervezetek, társaságok segítéséhez a figyelemfelkeltés és az anyagi alap megteremtése által. Az UNIOR részvénytársaság kötelességének érzi, hogy hozzájáruljon Zreče város fejlődéséhez a befektetéseken és a turizmus-fejlesztésen keresztül, a helyi lakosok életminőségének javításához, valamint a régió általános haladásához és jólétéhez. Az UNIOR vállalat emellett társaságok és szervezetek kezdeményezéseit és eseményeit is szponzorálja, vagy támogatja. A vállalat számos kulturális, sport és jótékonysági projektre juttat pénzadományokat évente.

Certified ISO 9001 : 2000 by

9


• HU

Készítette az Unior.

Készült Európában. Különböző szakterületek tapasztalt szakembereinek csoportja dolgozik azon, hogy az Unior kínálata alkalmazkodjon a legújabb szabványokhoz és a nemzetközi piac kihívásaihoz, emellett ők felelnek a szerszámok fejlesztéséért is.

Az anyagok és a termelés minőségének ellenőrzése szélsőséges munkakörülmények között és nagy igénybevétel mellett történik.

Az Unior termelése hatékony és megbízható. A berendezésekkel és a gyártósorok folyamatos modernizálásával kapcsolatos befektetések, az Unior alkalmazottainak képzettsége és szakértelme semmi mással nem helyettesíthető előnyt jelent a világpiaci versenyben.

Az Unior központi üzeme Szlovénia egyik legcsodálatosabb, ugyanakkor legérzékenyebb területén található. A környezetvédelmi szempontból kifogástalan termelés folyamatos felügyeletével biztosítja az Unior az együttműködést két olyan, egymástól teljesen eltérő piaci ágazat között, amilyen a turizmus és a fémfeldolgozó ipar.

10


Price list

A megfelelő szerszám a legváltozatosabb szakmák számára • ÁLTALÁNOS SZERSZÁMOK • SZERSZÁMOK SPECIÁLIS FELHASZNÁLÁSRA • OPTIMÁLIS ARÁNY A MINŐSÉG ÉS AZ ÁR KÖZÖTT A nélkülözhetetlen általános kéziszerszámok mellett az UNIOR folyamatosan bővíti szerszámkínálatát az egyes szakmacsoportok – karbantartók, szerviz-szakemberek, gépészek, villamosmérnökök, villanyszerelék, gáz- és vízvezeték szerelők, és más professzionális felhasználók – számára tervezett speciális választékkal. Egy ilyen speciális csoportot képeznek azon szakemberek is, akik a kerékpárok javításával és karbantartásával foglalkoznak. A utolsó ilyen speciális szerszámválaszték a pneumatikus szerszámokat foglalja magába. Az UNIOR szerszámok minden professzionális felhasználója számára tökéletesek az igényeikhez igazított műhelyfelszerelések. Minden szerszám tervezése a felhasználó elvárásainak teljes körű megértésén alapszik, így nem meglepő, hogy az UNIOR szerszámok garantálják a magas vevői elégedettséget – még a nagy igényeket támasztó feladatok esetében is. Nagy számú UNIOR szerszámot szabadalmak védenek. Azon jól átgondolt koncepció különbözteti meg őket, hogy hatékonyan használhatóak legyenek a lehető legkisebb fizikai erőfeszítéssel, az ergonomikus kialakítás és a hosszú élettartam mellett. Az originális megoldások alkalmazása biztosítja a szerszámok példamutató használhatóságát figyelembe véve céljukat és esztétikai kivitelüket egyaránt. Az UNIOR szerszámok különleges előnye a minőség és az ár optimális aránya. A rendkívüli tartósságot és a hosszú élettartamot a minőségi nyersanyagok felhasználása és a szigorú ellenőrzés szavatolja az előállítás minden szakaszában.

11


• HU

UNIOR Partner Program A vásárlói elégedettséghez vezető út a disztribútorokkal és a nagykereskedőkkel való szoros együttműködésen át vezet. Az UNIOR vállalatnál marketingtámogatást nyújtunk a számukra, kiállításokon és vásárokon való közös megjelenéssel, az új termékek bemutatásával, katalógusokkal és specializált kiadványokkal. Weboldalunkon (www.uniortools.com) ügyfeleik részletes információt találhatnak az egyes termékekre vonatkozóan. Folyamatosan figyelemmel kísérjük az egyes piacok állapotát, tanácsot adunk partnereinknek értékesítési programjuk kialakításához és árpolitikájuk kialakítá-

12

sához. Minden partnereinktől érkező információt, így piaci visszajelzést és vevői igényt is kiértékelünk és figyelembe vesszük az új termékek fejlesztése során. Szemben a saját gyártással nem rendelkező kéziszerszám forgalmazókkal, az UNIOR vállalat partnereit szakértő műszaki támogatással látja el, az esetleges panaszokat azonnal megoldja, és a vevők elvárása alapján speciális szerszámok kifejlesztését is lehetővé teszi. Az évek során az UNIOR partner-hálózat egy hatékony rendszerré fejlődött, amely együttműködésre és a kölcsönös bizalomra épült.


minőség

e it

go

ez

er

r

an

io

G ar

Un

191 9 óta

cia

ópai gyártó Eur

Kiemelke

Price list

n ó m i a – vé d

ik

13


• HU

Unior weboldal Válasszon szerszámokat online Az Unior online katalógusa megkönnyítit a termékek megrendelését. A termékekre vonatkozó részletes információk, a használati tanácsok és a használatot bemutató videók csak ízelítőt jelentenek az Unior online katalógusának szolgáltatásaiból. Készítse el terméklistáját, és e-mailben küldje el a legközelebbi Unior-képviselethez, vagy nyomtassa ki és küldje el hagyományos postai úton.

www.uniortools.com

Kültéri promóció

14

Szerszámválaszték


Price list

Katalógusok és brossúrák A rendeléshez lásd 332. oldal Az Unior teljes kínálatát bemutató általános ur h ands

yo

ct

ur h ands

gon

pr o m ic s -

ot

e

yo

er

ct

gon

pr o m ic s -

ot

e

IO

ur h ands

yo

pr o m ic s -

er

ct

UN

R

gon

ot

e

• •

1693

to16ol95 s .1AR

• 1690/1

1680/4

Wre 1615/4 nche 1613/2b i s Sock acce ets ssor with 1691 ie16s 95.1 rs

Plie

bi

168

Insu 3/4 lated

Plum

• 1642/2dp

• 1688

ic

R

IO

er

s.com tool m .unior ike.co www .unior-b www

Frame and fork tools

1684

om

UN

R

IO

• •

1618/2 dp

1682.1

• •

1607 /4

rog g h q u a l i t y ram m

72/2 /2

1621 /1bi

1621 /1Abi

d to ols • 16p

1661 /4

TTo ools Fram ffo ee and d fork orr drive Wh Wheel set tools s s set too tools• 16 to Multifunction on tools and sets sets 10/2 Ha logue n Product cata

UN

ng 1642.1/2p tool s Shea 161 rs 6/4 16 95.3

Scre wd Ha s m and mer 1695 .4 chise s, pu 168 ls 1/4nche s rs

Pulle

on

river Wheel set tools

4

rg ur h ands – e

• • 1661.1/4p • 1689 • • 1662/4

i

te

yo

• 1601

1692/4

1671 .3/2 b

pro

ct

prospektusok adnak tájékoztatást.

Tools for drives

701A Mea tools su Multifunction ring tool Wor s ksho 1681.1/ p eq 16 4 uipm 08/2b ent i

atic

• • 1671.2/4 • 1635/• 2p1671.1/

sek területén. Az Unior új termékeiről alkalmi

e

ct y s– our hand

Pneu m

Tools.

autóipari szerszámok és műhelyfelszerelé-

• 584/2 ol polly S toFOR MASTERAddiTOOL tio • s162/409/2b NDING nal • nd168 ha i FOR toDEMA ols SIMPLSeEt ofAND tool s Au tom LE REPAIRS BICYC

EN

otive ols nd to tool Tool of ha s s fo to pedalrer r bi cup factu From head cycle nu 1919 details tosemostcehidden frame an ma From rvice bicycle maintenance sin rope and reliable EuFor safe

Use Unior Hand

is rendelkezésre állnak a kerékpárszerelés,

te

rg

p

ro

Bike tools 2011/12

on

omi

c

katalógus mellett speciális szakkatalógusok

nds rh a

rh a

ty

no

ou

ou

go

er

er

m ic s - pr ote c

ty

e

m ic s - pr ote c

rante

R

R

no

Gua

U NI O

U NI O

nds

Hi

go

er

go

no

ou

R

rh a

U NI O

nds

www.uniortools.com

m ic s - pr ote c

ty

Kerékpáros szerszámkatalógus

Kerékpáros brossúra

B Body

ee

Hig

work tto ools Hand to quality olM s aprog h interamm ance Wh • Curvend d eels oll r a n t 10 , ste Gy -u a 19 erin g • Doub• Suspensio and h

Wrench

es

Sockets accessor with ies

ubs

sh le b n com k abs po 1917 oclad 2051 e s orbe on - presso /4 r f r spr ings or -

Pliers

• TTyyrree le • ver r 3 30 00 • Drip mould 0//5 5 1929 ing sp • Fouroo wn - 213/ ay ri m 6 • wre nch

Insulate

d tools

Plumbing

Com pr abso essor f or rb versi er sprin shock on - 2 gs 052/ , light 4

tools

Shears Screwdr ivers Hammer and chis s, punches els

Rolle r-t 2076 ype s tud /1 ex

• Grid dolly - 1 922 • • soSeckt oetf 1/2” im

ls

ey ull -

d n and tion Lubrifica

er

l s -

et ic m

on

o

n

t

ds – erg

filtratio

tec

gue

Engine o c s - p r o te ct y

u

ds

mi

er

niortools .com

an

rh

go

U NIO R

er

an

ds

U NIO R

no

www.u

mi

o c s - p r o te ct y

u

U NIO R go

no

rh

er

an

ds

go

no

rh

Lubrification

Pro 05/2t duc catalo rench - 2

pro

Body work

06/2 rench - 2 Chain w tools

Strap w

Wheels, steer ing and hubs

han

www.uniortools.com

p

oo

h t ur

www.uniortools.com

tc

ce

and ter filtration le oil-fil Adjustab 76/2 - 19 wrench

Maintenan

yo

Pneumatic tools

on

lu

ols

Workshop equipment

ati

ll pu g p /2

C AC

• S 2211 otive to

mi

o c s - p r o te ct y

u

www.uniortools.com

www.uniortools.com

Szigetelt szerszámok

Autóipari brossúra

Mérőeszközök

Műhelyberendezés

Levegős szerszámok

Brossúrák 563 PLUS, 567R PLUS, 592R PLUS, 591 PLUS 1800, 1800 L, 1805, 1805 L EuroVISION 514 BI

sig n

s–

co

m

ca

yp

la

a

i

z ilo

– tr ik r at d a

ljš

a

Elektronikai multifunkcionális fogók

Eurovision szerszámkocsik

Munkavédelmi cipők

PLUS lemezollók

ilit y.

PLUS csapszegvágók

15

–1

0 times gre

at e

r

a tr wał ość żs z

wy

e

os

i

e

ility!

rab de

du

vost!

�lji dr

vz

Werk uges! ze es

rd

p r ac y

ortu mf -d

ko

rk! wo

rt

fo

delo!

no

ob

it!

rb e lA

oh

mi

7 c zy n nośc

i

k.

or

t t y p e s of w

re n

! n ih opr avil

z l ič ra

7

ffe

di

n! ne e F u nk ti o

den

h ie

sc

ia

wan

ko yt

ce Life

e rv i

rS ge

js k a d o b a!

jen

oe

vl

dzeit!

Stan re

ud

fo r s af e a n d bez st w pieczensurfaces. Smooth cutting through challenging

za va rno i n

la

an

ja

ow

e�

b no f or m

s et kr at v

b

– de

t ed

i lo

I ns er

ez

r

e

o

e

au

en

ng

c h L e be ns d

V st a vlj

i e c k i g e r Kli e i fa

O so

D re

l ji –

e

ev

nn

sh

w

ty

für s icher und

Safe

e–

Safety and comfort go hand in hand.

i

For the most demanding users.

itn

re

uh

Lacquer Lacquer coated coated

ż

dr

Ergonomically Ergonomically designed handles for faster and easier use

Shock Shock absorbers

e - jedn y m

Longer Longer working life

Za š�

– T h r e e f ol One tool for the wide erange of operations.

su

Broader Broader range of use

Oil Oil and chemical resistant and

ch

d łuż szy cza

10 10 times greater durability times

Anti-static

tss

nie

Faster Faster and more comfortable use

Puncture Puncture resistant

Ar bei

ot

Inserted Inserted blade hardness 64 HRC

200 200 Joule toecap protection Joule

B u ty o chr o

s

i r o f p li er s

to

i am

iw e r s a l n e z a s

dl

kr

y

o

ad

on

Trz

län

Bl

r

al

la

dr ei m

gu

ide –

sk

ns

ne

an

i te

ch

Trian

Trostr

Dreise

g cap ab

z e n im i kl eš č

Advantages:

High High quality and functionally designed drawers

t m weigh minimu ces um for maxim e to the sistanc ding re tting Outstan uring cu ed d generat istance sion res ling ti-corro and e an plet roper h Com ce and p d guidan injuries tforwar ntion of Straigh e preve r for th bsorbe Shock a gth and

me cu ttin

a–

Durable 125 mm diameter wheels with a safety brake Durable ow ne z 7 enable enable mobility and stability an zc pa f or i is o

High durability

ages:

e stren

d ex tre

ab

Un

r

Higher Higher quality ball-bearing slides

e–

ve

urp ose us

in e Za n ge , 7

or

eb

–e

up

sg

Extra strong grip ie t

lt i-p

a men s ka

B enutzun g

Ve čn

es

Ergonomically shaped handle

ANTI-SLIP covering offers damage protection ANTI-SLIP for for the cover plate Mu

W elt

Multi-toothed jaw

de

Advantages:

Special ANTI-SLIP covering offers damage protection Special for the drawer for

7 different functions

first shears with a separately inserted blade, enabling easier and faster cutting of sheet metal. The blade is harder than the shears themselves, enabling a better force transmission. The cut with only one point of tangency – the blades come together in one point only additionally increases cutting efficiency. Plus Tin Snips come in different shapes – Universal Tin Snips, Pelican Tin Snips, Pelican Tin Snips with Spring and Pelican Lever Tin Snips. These tin snips are intended for professional users, especially for roofers and other craftsman.

rn

ik a!

ao bl

rn

ik a!

sig n

de

rn de

ou

o tio n s a n d m

er

nc

fu

ou

na

er

fu

Num

Izje m

Num

fu

Advantages:

Extrem

tin g an

s

Advantages:

Advant

Lo ng las

na

special forged is adjustble jaw s. replacea e position has thre able and ened, ction hard r As it is indu sts wea ully resi r it successf triangula its le , whi life and tear service thens its blade leng is further d. The tool by a threefol damage d from Han protecte er. orb shock abs special uered lacq of made ic dles are ergonom es. Their steel tub n with insulatio and e shap ble sings ena e and plastic hou guidanc forward straight g. handlin proper

ANG

ao bl

lt PLUS bo The 596 made of drop are l. The cutters tool stee

rn

eable

terchang with in TTERS s BOLT CU cutting edge ar triangul

Izje m

are made from special composition steel. Their advantage is their multipurpose use, and since one pair of pliers can be used for 7 different types of work, the change of pliers during work is not necessary. The pliers are especially useful for electricians. They can be used for bending rings for screws, crimping insulated spade terminals, crimping cable terminals, stripping off insulation and gripping sensitive objects, itc.

Unior safety shoes are designed to fit the needs of the user, who should find them comfortable even after several hours of wear. Thus, at first glace, they look more like hiking shoes than like work footwear. But looks can be deceiving. Their sporty outside conceals protection features that have in the past prevented many workrelated accidents - the shoes SLO ANG have an anti-slip sole; the toes are protected by a steel toecap; a steel plate is inserted into the mid sole, offering puncture protection; the heel part features shock absorbers; the sole is acid resistant, the entire shoes are oil resistant. A special line of water repellent shoes is e s nk fu de cio od nc n a l n o t i n m oalso available. tio n s a n d m s

ži

596

PLUS TIN SNIPS with inserted blade PLUS Tin Snips are the

The EuroVISION tool carriage series is the latest addition to Unior product range. The carriage is distinguished by its functionality and modern design, which follows the latest trends. In this context, Unior has developed a drawer handle, which can be gripped from SLOthe top side, making the tools in the drawer much easier to access. Large 125 mm diameter wheels ensure mobility, stability and safety. A broad range of accessories enables users to adapt the n k of the carriage final version de cio n aln o t in m o s to fit their requirements.

The electricians multifunctional pliers PLUS

SAFETY SHOES conformant to European standards

EurOVISION TOOL CA CArrIAGE

ELECTRICIANS MULTIFUNCTIONAL PLIERS

ge

manufact ure since 191 r of hand too ls 9

Unior aUtomotive tools for simple and demanding car repairs

Europe an

Autom

Measuring tools

Insulated tools

e

in

ice

bin om r c 9 ato 20 rn t - 2 e

im

bicycle serv

al ov m BI l re /2 ea 01 e s 22 alv -

• V pliers

tools

• T 2210

Automo tive Tools for

• •

lte

d tools

• A sock

nal han

tools

e gin riv en d sel are ie 7/2 qu r d 20 ” s t fo - 2 e

Additio

• • •

/2

• •

• 1 socinkjectors

ipment

ls

e

ng too

op equ

atic too

Set of

or -

Quick pa pipe coup s f 23ler 1/ p or allo ct s Multi- 2079 4Plie rs fo y w CB r fue he functi l els with blade on scraper guard 19 Sp45 ring cliPr p eplse ier wre t ts -or 207 qu 7/ nc for c hes e 2BI Sloth ars olde OEub Do r plie 267A TIKle s rs fo ER® c uc tiolar 1944 ol n lifte r /6 s - 20r - 78 Tool CLIC ® col valv for set larel tyre pet lies s rs 2- 2 0308 4/0/ 2B2B I I

n gi

Measuri Worksh Pneum

-

tract

En

Pullers

trze

- 10 -ci o k

ro

tn


• HU

Tartalom

16


1 Kulcsok

20

2 Dugókulcsok és kiegészítők

44

3 Mérőeszközök

102

4 Fogók

114

5 Szigetelt szerszámok

118

6 Csőfogók és vízvezeték-szerelés

140

7 Lemezollók

154

8 Csavarhúzók és behajtóhegyek

166

9 Csapágylehúzók

186

10 Kalapácsok, kiütők és vésők

198

11 Műhelyfelszerelések

204

12 Szerszámkészletek

228

13 Pneumatikus szerszámok

268

14 Autóipari szerszámok

278

15 Kerékpár szerelési szerszámok

308

16 Egyéb programok

328


• HU

Bepillantás a katalógusba

2027 /2 keré kagy - és f • kar ékdo ok: k r

Típusszám

óm-m • öt bleh csu o úzó • ker klós lehú libdén ékag z ó karra yak le l húzá sára Hasz 250 m nála m lyu ta: 1. Áll kátm ítsa ö érőig s s z e a sz szere 2. Csa ljen fel, a erszámot menn , csak v y a 3. Fo arozza a rgass szers ire szüksé nnyi kar t z g a ámo a me lehúz t a ke e van n e á t e s rékdo ához s orsó • As b t a ke zers rékdo hoz széts zám külö b nböz zerelé ő sénél ruga k lm alkalm erékagya k karok as haszn álatr azható. E kal, a at gy négy k , ill. a erékagy ervezett. szerű, lehúz A me kár ö függ t ka llék ása őe legtö n. A nagy rral is, a k történhe elt bb ke fokú eréka th ruga rékag g átmé y jelle árom, lmas ynál rőig.A g s á h g aszn lehúz z esz a mia étől álh kö ók t A gyű arból és z egy men ató, 250 t a mm egy k rű ovác etes orsó hogy ben egy b solt g h a kar yűrűb ól, 5 ok le orony me erős ől cs g szerk ezet h ússzanak akadályo áll. hasz zza oss as ná ne ha latot gar zú ideig t zerelés so , an ar rá sz ütvec náljon az tál.Javas tó, bizton n. Az oljuk sava ságo e s z k , rozót özzel s h ! pneu ogy matik us

Termék neve

D1 ma

x.

360 o /n

D2 ma

x.

Sárga mező - új termék

xxxx xx 6192 78

D1

xxxx

xx

2027

/2

Termékkód

D2

250

18,5

250

18,5

24 24

Típusszám Műszaki adatok

3-5 3-5

1 1

Darabszám a készletben

Általános Termékek száma Kód Méret

Csomagolás

Ár

18

Cikk jelölések

Az árakért keresse a helyi disztribútort

CS

kartontálcás készlet

/1

krómozott, polírozott fejekkel

A készlet erejéig

CB

kartondoboz

/2

krómozott

Méter

PB

műanyag tok

/3

nikkelezett

Láb

MS

fém állvány

/4

foszfátozott/feketített

Átmérő

PH

műanyagg függesztő

/5

cinkbevonat

Cikkszám

PS

műanyag állvány

/6

lakkozott

Volt

FH

összecsukható kivitel

/7

korróziógátló olajbevonat

Szín

CT

szövet tok

/8

egyéb


Price list

Jelmagyarázat a katalógusban használt szimbólumokhoz Méretek 3/8" belső négyszög

1/4" négyszög

max. vezeték átmérő, mm

3/4" belső négyszög

1/2" négyszög

külső méret, mm

1/4" belső négyszög

1" négyszög

külső méret, inch

1/2" belső négyszög

1. 1/2" négyszög

nyomaték, Nm

1" belső négyszög

vezeték átmérő, mm²

nyomaték, lbf/ft

1. 1/2" belső négyszög

csőátmérő, mm

furat, mm

3/8" négyszög

csőátmérő, inch

belső menet, mm

3/4" négyszög

max. csőátmérő, mm

tömeg, kg

dugókulcs, 4 szögű profil

hatszög, belső kerek profillal

TORX profil, biztonsági csappal

dugókulcs, 6 szögű profil

hatszög profil

ZX, 12 szögű profil

dugókulcs, 12 szögű profil

négyszögletes reszelő, vagy négyszögletes elem

TXP profil

belső TORX profil

csavarhúzó profil, vágott/lapos

RIBE profil

belső TORX, biztonsági csappal

csavarhúzó profil, kereszt/PHILLIPS

SDS Plus profil vésők tokmányrögzítésénél

belső TXP profil

csavarhúzó profil, kettős kereszt/POZIDRIV

Profilok

belső ZX, 12 szögű profil belső RIBE profil belső PHILLIPS profil belső, hasított/lapos profil belső POZIDRIV profil hatszög profil, belső négyszöggel

SDS Max profil vésők tokmányrögzítésénél

lapos reszelő

anya körmöskulcsok esetében

félkerek reszelő

anya körmöskulcsok esetében

kerek reszelő

különleges védőprofil

háromszögű reszelő LIFE profil TORX profil

Egyéb csupaszoló fogó

belső seegerfogó

VDE DP kétrétegű, kétszínű szigetelés

pofa alakja

DIN 471 és DIN 983 seegergyűrű tengelyméret

a termék VDE tanúsítvánnyal

lapos pofák vágópofa alakja vágópofa alakja vágópofa alakja vágópofa alakja kerek pofák félkerek pofák külső seegerfogó

a termék a GS szabványnak megfelelően készül a termék a VDE szabványnak megfelelően készül

DIN 471 és DIN 983 seegergyűrű tengelyméret kanalas hántoló háromélű hántoló

motor

erő, N kalapács tömege, gramm fogaskerék fokozat max.

fék kg

mágnes tartóereje, kg papírhoz 5spline

min.

19


Kulcsok

Villáskulcsok

Csillag-villáskulcsok

Csillagkulcsok

Ütőkulcsok

Állítható kulcsok

T-markolatos kulcsok

Inbuszkulcsok

Olajszűrő-leszedők

Körmöskulcsok

Biztonságos kulcskivágás

Újító forma

A csavarkulcsok kiváló minőségű króm-

Kialakításuknak köszönhetően a

A csúcstechnológiájú tervezésnek

vanádium acélból készülnek, amelynek

szerelőkulcsok nem teszik tönkre a

köszönhetően a csavarkulcs

szilárdsága menövelt azon pontoknál,

csavarok és csavaranyák sarokpontjait,

hatékonyan és pontosan továbbítja

amelyet nagyobb erőhatások

mivel az erőt nem közvetlenül a

az erőt a csavarfejekre és a

érnek, tehát méretezésüknek és

sarkokra fejtik ki, hanem egyenletesen

előállításuknak köszönhetően kimagasló

elosztják a felszíneken.

te

csavaranyákra. c

om

pro

ic

Hosszú élettartam

ty

ou

g r h a n d s – er

on

ellenállóképességük és tartósságuk.

rh a

ou

m ic s - pr ote c

ty

go

er

er

20

no

R

R

go

U NI O

U NI O

A LIFE profil fő előnyei • a csavar, csavaranya felszínével hat ponton érintkezik • a csavarfej, és a csavaranya sarokpontjainak védelme • gyorsabb ráhelyezés, és kényelmesebb munka • sérült csavarok, csavaranyák esetében is használható

nds

”LIFE profil”

no

m ic s -


A tökéletesség fő előfeltételei Az Unior kéziszerszámok előállításának összes gyártási technológiája nagy figyelemmel tervezett, szigorúan ellenőrzött, és megfelel a minőség tanúsítványok szigorú követelményeinek. A gyártási folyamatokon túl a végtermékek minőségét garantálják a a felhasz-

nált nyersanyagok, valamint az alkalmazott gépek. Az olyan speciális formájú termékek, mint a szerelőkulcsok kovácsolása több előkészítő és átmeneti eljárást feltételez, mielőtt létrejönne a végleges forma. Legelőször a nyersanyagot különleges vá-

gókkal csíkokra darabolják, majd a ezeket egy, vagy két ütéssel megfelelő alakúvá kovácsolják. Mivel a vágópengéket nagy pontossággal be lehet állítani, a kiváló minőségű nyersanyag fogyása minimális.

Egy 24-es méretű csillag-villáskulcs előállítása 10 fő lépés a 27-ből 1. Vágás Egy gép az acéllapot a kívánt formára vágja: a pontos vágás révén a minőségi nyersanyagból csak a szükséges mennyiség kerül felhasználásra. 2. Kovácsolás A neves LASCO gépeken végzett kovácsolási eljárás során megnő csillag-villáskulcsok szilárdsága. A megfelelő kovácsolási technikák alkalmazásával képesek vagyunk fenntartani az anyag szálirányát, amely így megegyezik a hengerelt nyers változatéval. Mindez kulcsfontosságú az állandó, dinamikus terhelésnek kitett eszközök esetében.

3. Körülvágás A sorja eltávolítását (amely a süllyesztékek vékony illesztései között keletkezik a kalapács ereje nyomán) egy speciális gép végzi: az eltávolítandó sorja tömege mindig kevesebb kell, hogy legyen a kovácsolt darabhoz viszonyítva.

4. Perforálás A kovácsolási és körülvágási fázist követően a munkadarabban sajtolással, vagy vágással kialakítják a nyílásokat. Ez történhet a hideg, vagy hevített munkadarabon egyaránt. 5. Csiszolás és köszörülés Mechanikai és kémiai segédanyagokkal a kovácsolt darab durva széleit lecsiszolják, majd a köszörűk kialakítják a kontúrokat. A kulcs felülete és szélei így simák és lekerekítettek lesznek. 6. Gépi jelölés és hajlítás A szabványoknak megfelelően minden terméket megfelelő jelöléssel kell ellátni. Ezek után a kulcs csillag részét a kívánt szögbe hajlítják. 7. Marás A marási folyamat során az anyagot a marógépben elhelyezett fejek sora egy menetben távolítja el. Az Unior kulcsok előállításánál a belső fogazat kialakítását MAE marógépen végzik. 8. Edzés A hevítéses és hűtéses edzési folyamat az acél anyagszerkezetének fejlesztését szolgálja, így növelve az acél szilárdságát a megfelelő pontokon. Ez a hőkezelési eljárás garantálja az Unior kulcsok hosszú élettartamát, valamint kiemelkedő ellenállóképességét a terheléssel, és erőhatásokkal szemben. 9. Felcsiszolás és polírozás Különböző csiszolóanyagokat juttatnak a kulcsok felszínére sürített levegő segítségével. Az anyagok lecsiszolják a felszínt, és egyúttal bizonyos fokig érdesítik is, amely fontos a későbbi galvanikus védőréteg alkalmazásához. Egyes típusoknál a kulcs fejrészét polírozzák a tetszetős külsőhöz.

10. Krómozás A kulcsokat egy vékony, erős króm-dioxid réteggel vonják be, amely megvédi őket a korróziótól, a használat során a bekövetkező sérülésektől. A króm az acél ötvözőanyagaként is használatos, emellett a krómozás a kulcsoknak vizuálisan is kellemes, fénylő megjelenést biztosít.

21


• HU

110/1

L

B1

B2

A

34 x 36

327

68.8

78.8

9.6

600102

36 x 41

360

78.8

86.8

9.6

605549

38 x 42

360

78.8

86.8

9.6

602594

41 x 46

410

86.8

94.8

14.6

villáskulcs

600101

• • • • •

anyaga: króm-vanádium felületkezelés: krómozott (EN 12540) polírozott fejjel kovácsolt, teljes anyagában edzett és nemesített ISO 10102 szabvány alapján (metrikus méretek)

B1

603316

4 x 4.5

B2

L

A

602595

46 x 50

460

94.8

103.9

15.6

605348

1/4” x 5/16”

121

14.4

16.4

3.4

618658

1/4” x 9/32”

121

14.4

16.4

3.4

605349

5/16” x 3/8”

140

18.4

22.9

3.7

618656

11/32” x 13/32”

159

22.7

24.2

4.5

605350

3/8” x 7/16”

159

22.7

24.2

4.5

605351

7/16” x 1/2”

172

26.3

29.2

4.9

605352

1/2” x 9/16”

192

31.2

33.2

5.4

605353

9/16” x 5/8”

192

31.2

33.2

5.4

5/8” x 11/16”

206

35.7

37.7

5.7

11/16” x 3/4”

223

39.5

41.5

6.2

L

B1

B2

A

605354

100

13.6

13.6

3.4

605355

603317

4x5

100

13.6

13.6

3.4

618657

3/4” x 13/16”

232

43.5

46

6.7

603318

5 x 5.5

100

13.6

13.6

3.4

605356

13/16” x 7/8”

249

46

52

7.2 7.7

600059

5x7

121

14.4

16.4

3.4

605357

15/16” x 1”

265

51.8

55.3

600060

5.5 x 7

121

14.4

16.4

3.4

605358

1” x 1.1/8

279

53.8

58.8

8.2

600061

6x7

121

14.4

16.4

3.4

605359

1.1/16” x 1.1/4”

309

62.8

67.3

9.6

600062

7x8

140

18.4

22.9

3.7

600063

7x9

140

18.4

22.9

3.7

110/1CB

600064

8x9

140

18.4

22.9

3.7

600065

8 x 10

140

18.4

22.9

3.7

villáskulcs készlet

600066

9 x 10

159

22.7

24.2

4.5

600067

9 x 11

159

22.7

24.2

4.5

600068

10 x 11

159

22.7

24.2

4.5

600069

10 x 12

172

26.2

29.2

4.5

600070

10 x 13

172

26.2

29.2

4.9

600071

10 x 14

172

26.2

29.2

4.9

600072

11 x 13

172

26.2

29.2

4.9

600074

12 x 13

172

26.2

29.2

4.9

600075

12 x 14

172

26.2

29.2

4.9

600076

13 x 14

192

31.2

33.2

5.4

600077

13 x 15

192

31.2

33.2

5.4

603846

13 x 16

192

31.2

33.2

5.4

600078

13 x 17

200

31.2

37.7

5.7

600079

14 x 15

192

31.2

33.2

5.4

600080

14 x 17

200

31.2

37.7

5.7

600081

15 x 17

206

35.7

37.7

5.7

600082

16 x 17

206

35.7

41.5

5.7

603121

16 x 18

213

35.7

41.5

6.2

600083

17 x 19

223

39.5

41.5

6.2

600084

17 x 22

223

39.5

41.5

6.2

600085

18 x 19

223

39.5

41.5

6.2

603847

18 x 21

223

39.5

46

6.2

600086

19 x 22

232

43.5

46

6.7

600087

19 x 24

232

43.5

46

6.7

600088

20 x 22

232

43.5

46

6.7

600089

21 x 23

249

46

52

7.2

600090

22 x 24

249

46

52

7.2

600091

22 x 27

249

46

52

7.2

600092

24 x 26

265

51.8

55.3

7.7

600093

24 x 27

265

53.8

55.3

7.7

600094

24 x 30

279

53.8

58.8

8.2

600095

25 x 28

279

62.8

58.8

8.2

600096

27 x 29

309

62.8

67.3

9.2

600097

27 x 30

309

62.8

67.3

9.2

600098

27 x 32

309

62.8

67.3

9.2

600099

30 x 32

309

62.8

67.3

9.2

603848

30 x 34

315

62.8

68.8

9.6

602593

30 x 36

319

62.8

78.8

9.6

600100

32 x 36

327

68.8

78.8

9.6

22

600105

110/1CB

6 - 22 / 8

110/1 (6 x 7, 8 x 9, 10 x 11, 12 x 13, 14 x 15, 16 x 17, 18 x 19, 20 x 22) 600106

110/1CB

6 - 32 / 12

110/1 (6 x 7, 8 x 9, 10 x 11, 12 x 13, 14 x 15, 16 x 17, 18 x 19, 20 x 22, 21 x 23, 24 x 26, 25 x 28, 27 x 32) 600107

110/1CB

6 - 41 / 13

110/1 (6 x 7, 8 x 9, 10 x 11, 12 x 13, 14 x 15, 16 x 17, 18 x 19, 20 x 22, 21 x 23, 24 x 26, 25 x 28, 27 x 32, 36 x 41) 611018

110/1CB

6 - 27 / 10

110/1 (6 x 7, 8 x 9, 10 x 11, 12 x 13, 14 x 15, 16 x 17, 18 x 19, 20 x 22, 21 x 23, 24 x 27) 605530

110/1CB

1/4” - 3/4” / 8

110/1 (1/4” x 5/16”, 5/16” x 3/8”, 3/8” x 7/16”, 7/16” x 1/2”, 1/2” x 9/16”, 9/16” x 5/8”, 5/8” x 11/16”, 11/16” x 3/4”) 605531

110/1CB

1/4” - 1.1/4” / 12

110/1 (1/4” x 5/16”, 5/16” x 3/8”, 3/8” x 7/16”, 7/16” x 1/2”, 1/2” x 9/16”, 9/16” x 5/8”, 5/8” x 11/16”, 11/16” x 3/4”, 13/16” x 7/8”, 15/16” x 1”, 1” x 1.1/8, 1.1/16” x 1.1/4”)


110/1CS

110/1PH

villáskulcs készlet, karton tárolóban

villáskulcs készlet, műanyag függesztőn

602844

110/1CS

6 - 22 / 8

110/1 (6 x 7, 8 x 9, 10 x 11, 12 x 13, 14 x 15, 16 x 17, 18 x 19, 20 x 22)

110/1CT

610835

110/1PH

6 - 22 / 8

110/1 (6 x 7, 8 x 9, 10 x 11, 12 x 13, 14 x 15, 16 x 17, 18 x 19, 20 x 22)

villáskulcs készlet, szövet tokban

110/1MS villáskulcs készlet, fém állványon

615465

110/1CT

6 - 22 / 8

110/1 (6 x 7, 8 x 9, 10 x 11, 12 x 13, 14 x 15, 16 x 17, 18 x 19, 20 x 22), CT110

CT110 üres szövet tok • 430 x 275; 110, 125 készletekhez • a hátoldalon kettős tépőzárral, zárófül nem szükséges.

605528

110/1MS

6 - 32 / 12

110/1 (6 x 7, 8 x 9, 10 x 11, 12 x 13, 14 x 15, 16 x 17, 18 x 19, 20 x 22, 21 x 23, 24 x 26, 25 x 28, 27 x 32), 977/1 605532

110/1MS

1/4” - 1.1/4” / 12

110/1 (1/4” x 5/16”, 5/16” x 3/8”, 3/8” x 7/16”, 7/16” x 1/2”, 1/2” x 9/16”, 9/16” x 5/8”, 5/8” x 11/16”, 11/16” x 3/4”, 13/16” x 7/8”, 15/16” x 1”, 1” x 1.1/8, 1.1/16” x 1.1/4”), 977/1

615480

A

B

430

275

110/1PB villáskulcs készlet, műanyag tokban

600108

110/1PB

6 - 17 / 6

110/1 (6 x 7, 8 x 9, 10 x 11, 12 x 13, 14 x 15, 16 x 17) 600109

110/1PB

6 - 22 / 8

110/1 (6 x 7, 8 x 9, 10 x 11, 12 x 13, 14 x 15, 16 x 17, 18 x 19, 20 x 22)

23


• HU

110/2

L

B1

B2

A

villáskulcs

602596

30 x 36

319

62.8

78.8

9.6

• • • •

600152

32 x 36

327

68.8

78.8

9.6

600153

34 x 36

327

68.8

78.8

9.6

600154

36 x 41

360

78.8

86.8

9.6

605550

38 x 42

360

78.8

86.8

9.6

602597

41 x 46

410

86.8

94.8

14.6

anyaga: króm-vanádium felületkezelés: krómozott (EN 12540) kovácsolt, teljes anyagában edzett és nemesített ISO 10102 szabvány alapján (metrikus méretek)

B1

B2

L

A

602598

46 x 50

460

94.8

103.89

15.6

605458

1/4” x 5/16”

121

14.4

16.4

3.4

605459

5/16” x 3/8”

140

18.4

22.9

3.7

605460

3/8” x 7/16”

159

22.7

24.2

4.5

605461

7/16” x 1/2”

172

26.3

29.2

4.9

605462

1/2” x 9/16”

192

31.2

33.2

5.4

605463

9/16” x 5/8”

192

31.2

33.2

5.4

605464

5/8” x 11/16”

206

35.7

37.7

5.7

605465

11/16” x 3/4”

223

39.5

41.5

6.2

L

B1

B2

A

605466

13/16” x 7/8”

249

46

52

7.2

603319

4 x 4.5

100

13.6

13.6

3.4

605467

15/16” x 1”

265

51.8

55.3

7.7

600110

4x5

100

13.6

13.6

3.4

605468

1” x 1.1/8”

279

53.8

58.8

8.2

603320

5 x 5.5

100

13.6

13.6

3.4

605469

1.1/16” x 1.1/4”

309

62.8

67.3

9.6

600111

5x7

121

14.4

16.4

3.4

600112

5.5 x 7

121

14.4

16.4

3.4

110/2CB

600113

6x7

121

14.4

16.4

3.4

villáskulcs készlet

600114

7x8

140

18.4

22.9

3.7

600115

7x9

140

18.4

22.9

3.7

600116

8x9

140

18.4

22.9

3.7

600117

8 x 10

140

18.4

22.9

3.7

600118

9 x 10

159

22.7

24.2

4.5

600119

9 x 11

159

22.7

24.2

4.5

600120

10 x 11

159

22.7

24.2

4.5

600121

10 x 12

172

26.2

29.2

4.5

600122

10 x 13

172

26.2

29.2

4.9

600123

10 x 14

172

26.2

29.2

4.9

600124

11 x 13

172

26.2

29.2

4.9

600126

12 x 13

172

26.2

29.2

4.9

600127

12 x 14

172

26.2

29.2

4.9

600128

13 x 14

192

31.2

33.2

5.4

600129

13 x 15

192

31.2

33.2

5.4

603849

13 x 16

192

31.2

33.2

5.4

600130

13 x 17

200

31.2

37.7

5.7

600131

14 x 15

192

31.2

33.2

5.4

600132

14 x 17

200

31.2

37.7

5.7

600133

15 x 17

206

35.7

37.7

5.7

600134

16 x 17

206

35.7

41.5

5.7

603122

16 x 18

213

35.7

41.5

6.2

600135

17 x 19

223

39.5

41.5

6.2

600136

17 x 22

223

39.5

41.5

6.2

600137

18 x 19

223

39.5

41.5

6.2

603850

18 x 21

223

39.5

46

6.2

600155

110/2CB

6 - 22 / 8

110/2 (6 x 7, 8 x 9, 10 x 11, 12 x 13, 14 x 15, 16 x 17, 18 x 19, 20 x 22) 600156

110/2CB

6 - 32 / 12

110/2 (6 x 7, 8 x 9, 10 x 11, 12 x 13, 14 x 15, 16 x 17, 18 x 19, 20 x 22, 21 x 23, 24 x 26, 25 x 28, 27 x 32) 600158

110/2CB

6 - 41 / 13

110/2 (6 x 7, 8 x 9, 10 x 11, 12 x 13, 14 x 15, 16 x 17, 18 x 19, 20 x 22, 21 x 23, 24 x 26, 25 x 28, 27 x 32, 36 x 41) 603345

110/2CB

6 - 27 / 10

110/2 (6 x 7, 8 x 9, 10 x 11, 12 x 13, 14 x 15, 16 x 17, 18 x 19, 20 x 22, 21 x 23, 24 x 27) 605533

110/2CB

1/4” - 3/4” / 8

110/2 (1/4” x 5/16”, 5/16” x 3/8”, 3/8” x 7/16”, 7/16” x 1/2”, 1/2” x 9/16”, 9/16” x 5/8”, 5/8” x 11/16”, 11/16” x 3/4”) 605534

1/4” - 1.1/4” / 12 110/2 (1/4” x 5/16”, 5/16” x 3/8”, 3/8” x 7/16”, 7/16” x 1/2”, 1/2” x 9/16”, 9/16” x 5/8”, 5/8” x 11/16”, 11/16” x 3/4”, 13/16” x 7/8”, 15/16” x 1”, 1” x 1.1/8”, 1.1/16” x 1.1/4”)

600138

19 x 22

232

43.5

46

6.7

600139

19 x 24

232

43.5

46

6.7

110/2CS

600140

20 x 22

232

43.5

46

6.7

villáskulcs készlet, karton tárolóban

600141

21 x 23

249

46

52

7.2

600142

22 x 24

249

46

52

7.2

600143

22 x 27

249

46

52

7.2

600144

24 x 26

265

51.8

55.3

7.7

600145

24 x 27

265

53.8

55.3

7.7

600146

24 x 30

279

53.8

58.8

8.2

600147

25 x 28

279

62.8

58.8

8.2

600148

27 x 29

309

62.8

67.3

9.2

600149

27 x 30

309

62.8

67.3

9.2

600150

27 x 32

309

62.8

67.3

9.2

600151

30 x 32

309

62.8

67.3

9.2

603851

30 x 34

315

62.8

68.8

9.6

24

602846

110/2CS

6 - 22 / 8

110/2 (6 x 7, 8 x 9, 10 x 11, 12 x 13, 14 x 15, 16 x 17, 18 x 19, 20 x 22)


110/2CT

110/2MS

villáskulcs készlet, szövet tokban

villáskulcs készlet, fém állványon

615466

605529

110/2CT

6 - 22 / 8

605535

110/2PB

110/2MS

6 - 32 / 12

110/2 (6 x 7, 8 x 9, 10 x 11, 12 x 13, 14 x 15, 16 x 17, 18 x 19, 20 x 22, 21 x 23, 24 x 26, 25 x 28, 27 x 32), 977/1

110/2 (6 x 7, 8 x 9, 10 x 11, 12 x 13, 14 x 15, 16 x 17, 18 x 19, 20 x 22), CT110

110/2MS

1/4” - 1.1/4” / 12

110/2 (1/4” x 5/16”, 5/16” x 3/8”, 3/8” x 7/16”, 7/16” x 1/2”, 1/2” x 9/16”, 9/16” x 5/8”, 5/8” x 11/16”, 11/16” x 3/4”, 13/16” x 7/8”, 15/16” x 1”, 1” x 1.1/8”, 1.1/16” x 1.1/4”), 977/1

villáskulcs készlet, műanyag tokban

110/2VDEDP villáskulcs, szigetelt • • • •

anyaga: króm-vanádium fej: krómozott (EN 12540) kétrétegű, kettős színezésű szigetelés Ha a második szigetelési réteg láthatóvá válik, cserélje ki a szerszámot! • minden darab tesztelt • EN 60900 szabvány alapján

B

600159

110/2PB

6 - 17 / 6

600160

110/2PB

L

A

110/2 (6 x 7, 8 x 9, 10 x 11, 12 x 13, 14 x 15, 16 x 17) 6 - 22 / 8

110/2 (6 x 7, 8 x 9, 10 x 11, 12 x 13, 14 x 15, 16 x 17, 18 x 19, 20 x 22)

110/2PH villáskulcs készlet, műanyag függesztőn

610836

110/2PH

6 - 22 / 8

110/2 (6 x 7, 8 x 9, 10 x 11, 12 x 13, 14 x 15, 16 x 17, 18 x 19, 20 x 22)

L

B

A

74

16

6.9

7

74

16.1

6.9

8

108

21

7

621575$

9

109.5

24.5

7.5

612175

10

109.5

24.5

7.5

612176

11

113

26

7.5

612177

12

127

28

8

612178

13

131

30.5

8.5

612179

14

143

33

8.5

612180

15

150

35

9

621576$

16

158

40

10

612181

17

158

40

10

621577$

18

173

44

11

612182

19

173

44

11

618333

20

180

46.4

12.2

619201

21

183

48.8

12.5

612183

22

198

49

13

618335

23

215

52.8

13.1

612184

24

224

56

14

621578$

26

235

59

15

617802

27

235

59

15

621579$

28

267

66

15.8

618336

30

267

66.1

15.8

618337

32

283

71.4

17.6

618370

6

618331 617801

25


• HU

110/2VDEDPCB

114/2

villáskulcs készlet, szigetelt

villáskulcs, műszerész • anyaga: szerszám-szénacél • felületkezelés: krómozott (EN 12540) • teljes anyagában edzett és nemesített

L

B

A

618623

3.2

75

10

2

618624

3.5

75

10

2

618625

4

75

10.5

2

618626

4.5

75

10.5

2

112/2

618627

5

85

12

2

villáskulcs, könnyített

618628

5.5

85

12.2

2

• • • •

618629

6

85

12.5

2

618630

7

95

14.5

2

618631

8

95

16.5

2

618632

9

110

19

3

618633

10

110

21

3

618634

11

110

23.5

3

618635

12

125

24

3

618636

13

125

27.5

3

618637

14

125

28

3

618638

15

135

30

3

618639

16

135

32

3

618640

17

135

34

3

618641

7/32”

85

12.2

2

618642

11/32”

110

19

3

618643

9/32”

95

14.5

2

612676

110/2VDEDPCB

10 - 24 / 10

110/2VDEDP (10, 11, 12, 13, 14, 15, 17, 19, 22, 24)

anyaga: szerszám-szénacél felületkezelés: krómozott (EN 12540) DIN895 szabvány alapján kovácsolt, teljes anyagában edzett és nemesített

B1

A1

602081

6x7

B2

L

A2

L

B1

B2

A1

A2

97

15

17

3

3.2

602082

8 x 10

115

18

22

4.2

4.2

613222

10 x 11

122

23

24.5

5

5

605045

10 x 12

128

22

28

5

5

603611

10 x 13

137

26

28.5

5.2

5.2

602083

11 x 13

132

26

28.5

5

5.4

602084

12 x 14

146

28

32

5.5

5.5 5.5

612773

13 x 14

146

28

32

5.5

602085

13 x 15

152

28

32

6

6

603134

13 x 17

158

30

35

6.5

6.5

612774

14 x 15

137

26

28.5

5.4

5.4

602086

14 x 17

158

30

35

6.5

6.5

602087

17 x 19

170

35

40

7

7

602088

19 x 22

197

42

48

8

8

605921

21 x 23

217

46

51

9

9

26

114/2PB villáskulcs készlet, műszerész

619287

114/2PB

3.2 - 14 / 15

114/2 (3.2, 3.5, 4, 4.5, 5, 5.5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14)


117/4

118/7

villáskulcs, egyoldalas, könnyített

villás ütőkulcs

• • • •

• • • •

anyaga: króm-vanádium felületkezelés: feketített (DIN 12476) felhasználás: iparban gépek, hajtóművek, és egyéb berendezések javítása. A nagyobb méretek használatosak a hajóépítésnél, olaj-iparban, és egyéb nehézipari területeken, ahol nagyobb gépeket és eszközöket használnak. • A kulcs különösen hasznos nagyobb nyomatékot igénylő munkáknál, valamint nehezen elérhető helyekhez. • kovácsolt, teljes anyagában edzett és nemesített • DIN 894 szabvány alapján

anyaga: szerszám-szénacél felületkezelés: antikorrozív olajbevonat kovácsolt, teljes anyagában edzett és nemesített DIN 133 szabvány alapján

B L

A

B

L

A

L

B

A

L

A

B

620466$

24

170

56

15

615262

10

104

4.5

22

620467$

27

170

56

15

620207$

12

123

5

26

620468$

30

200

70

18

615263

13

132

5.4

28

620469$

32

200

70

18

615264

17

157

5.9

36

620470$

36

200

70

18

615265

19

170

6.9

40

620471$

41

240

88

20

615266

21

195

7.9

46

620472$

46

240

88

20

615267

22

195

7.9

46

620473$

50

265

102

20

615268

24

218

8.7

50

620474$

55

305

112

24

615269

27

240

9.7

56

620475$

60

305

112

24

615270

30

265

10.7

62

620476$

65

335

123

27

615271

32

275

11.7

66

620477$

70

370

154

30

615272

34

275

11.7

70

620478$

75

370

154

30

615273

36

295

12.5

74

620479$

80

400

170

33

615274

38

295

12.5

74

620480$

85

400

170

33

615275

41

335

13.5

84

620481$

90

450

192

38

615276

46

365

14.5

94

620482$

95

450

192

38

615277

50

400

15.5

102

620483$

100

485

225

45

615278

55

475

16

110

620484$

105

485

225

45

615279

60

475

17

120

620485$

110

515

236

48

615280

65

550

18

130

620486$

115

515

236

52

615281

70

550

19

140

620487$

120

535

253

53

615282

75

620

20

150

620488$

125

535

253

53

615283

80

620

21

160

620489$

130

565

273

53

615284

85

665

22

170

620490$

135

565

273

53

615285

90

740

23

190

620491$

140

635

300

58

615286

95

740

23

190

620492$

145

635

300

58

615287

100

800

24

200

620493$

150

635

300

58

27


• HU

120/1

L

B2

B1

A2

A1

csillag-villáskulcs, hosszú típus

618508

1.3/8”

500

53.5

78.8

20

13.6

• • • • •

618509

1.7/16”

500

53.5

78.8

20

13.6

618510

1.1/2”

500

53.5

78.8

20

13.6

618511

1.5/8”

540

62

86.8

21

14.6

618512

1.11/16”

540

62

86.8

21

14.6

618513

1.3/4”

560

69

94

23

16

618515

1.13/16”

560

69

94

23

16

618516

1.7/8”

560

69

94

23

16

618518

2”

580

75

103

24

17

anyaga: króm-vanádium felületkezelés: krómozott (EN 12540) polírozott fejjel a csillag-rész LIFE profillal kovácsolt, teljes anyagában edzett és nemesített ISO 7738 szabvány alapján (metrikus méretek)

B2

B1 L

A1

A2 15°

120/1CB csillag-villáskulcs készlet, hosszú típus L

B2

B1

A2

A1

600357

6

119

10.4

14.5

5

3.5

600358

7

129

11.5

16.5

5.8

3.9

600359

8

141

13.2

18.5

6.9

3.9

600360

9

152

14.3

21

7.3

4

600361

10

163

15.9

23

7.5

4.2 4.5

600362

11

176

17.8

24.5

8

600363

12

186

19.4

26.5

8.5

4.7

600364

13

199

20.4

29.5

8.5

5.2

600365

14

210

22

31.5

9

5.2

600366

15

222

23.2

33.5

9.5

5.7 6.2

600367

16

234

24.8

36

10.5

600368

17

245

26.1

38

10.5

6.7

600369

18

257

27.7

40

1

7.2

600370

19

268

29.3

42

12

7.2

600371

20

280

31

44

12.5

7.7

600372

21

291

32.6

45.5

13

8.2

600373

22

303

34.1

46.5

13

8.2

600374

23

314

35.7

50.5

13

8.2

600375

24

330

37.3

52.5

14

8.5

600383

120/1CB

6 - 22 / 17

120/1 (6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22) 600384

120/1CB

6 - 32 / 26

120/1 (6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 32) 611019

120/1CB

8 - 22 / 10

120/1 (8, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 17, 19, 22) 611020

120/1CB

10 - 30 / 12

120/1 (10, 11, 12, 13, 14, 15, 17, 19, 22, 24, 27, 30) 619397

120/1CB

1/4” - 3/4” / 9

120/1 (1/4”, 5/16”, 3/8”, 7/16”, 1/2”, 9/16”, 5/8”, 11/16”, 3/4”) 619398

120/1CB

1/4” - 1.1/4” / 16

120/1 (1/4”, 5/16”, 3/8”, 7/16”, 1/2”, 9/16”, 5/8”, 11/16”, 3/4”, 13/16”, 7/8”, 15/16”, 1”, 1.1/16”, 1.1/8”, 1.1/4”)

600376

25

337

39

54.5

14.5

8.5

600377

26

349

40.1

56

15

8.5

600378

27

360

41.6

57.5

15

9

120/1CS

600379

28

373

43.2

59.5

15.5

9

csillag-villáskulcs készlet, hosszú típus, karton tárolóban

9.5

600380

29

383

44.9

61.5

16

600381

30

395

46.5

63.5

16

10

600382

32

416

49

68

16.5

10.5

607019

35

500

53.5

78.8

20

13.6

602601

36

500

53.5

78.8

20

13.6

605838

38

515

58

82.8

20.5

14.1

602602

41

540

62

86.8

21

14.6

618514

46

560

69

94

23

16

618517

50

580

75

103

24

17

618491

1/4”

119

10.4

14.5

5

3.5

618492

5/16”

142

13.2

18.5

6.9

3.9

618493

3/8”

153

14.3

21

7.3

4

618494

7/16”

176

17.8

24.5

8

4.5

618495

1/2”

199

20.4

29.5

8.5

5.2

618496

9/16”

211

22

31.5

9

5.2

618497

5/8”

234

24.8

36

10.5

6.2

618498

11/16”

245

26.1

38

10.5

6.7

618499

3/4”

268

29.3

42

12

7.2

618500

13/16”

291

32.6

45.5

13

8.2

618501

7/8”

303

34.1

46.5

13

8.2

618502

15/16”

330

37.3

52.5

14

8.5

618503

1”

337

39

54.5

14.5

8.5

618504

1.1/16”

360

41.6

57.5

15

9

618505

1.1/8”

372

43.2

59.5

15.5

9

618506

1.1/4”

417

49

68

16.5

10.5

618507

1.5/16”

417

49

68

16.5

10.5

28

603709

120/1CS

8 - 19 / 8

120/1 (8, 9, 10, 12, 13, 14, 17, 19)


120/1CT

120/2

csillag-villáskulcs készlet, hosszú típus, szövet tokban

csillag-villáskulcs, hosszú típus • • • • •

anyaga: króm-vanádium felületkezelés: krómozott (EN 12540) a csillag-rész LIFE profillal kovácsolt, teljes anyagában edzett és nemesített ISO 7738 szabvány alapján (metrikus méretek)

B2

B1 L

A1

A2 15°

615475

120/1CT

8 - 22 / 8

120/1 (8, 10, 11, 13, 15, 17, 19, 22), CT129

120/1MS csillag-villáskulcs készlet, hosszú típus, fém állványon

605537

120/1MS

6 - 22 / 17

120/1 (6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22), 977/2

L

B2

B1

A2

A1

3.2

105

8

14

4

3.2

616746

4

105

8

14

4

3.2

616747

4.5

105

8

14

4

3.2

616748

5

119

10.4

14.5

5

3.5

616749

5.5

119

10.4

14.5

5

3.5

600386

6

119

10.4

14.5

5

3.5

600387

7

129

11.5

16.5

5.8

3.9

600388

8

141

13.2

18.5

6.9

3.9

600389

9

152

14.3

21

7.3

4

600390

10

163

15.9

23

7.5

4.2

616745

600391

11

176

17.8

24.5

8

4.5

600392

12

186

19.4

26.5

8.5

4.7

600393

13

199

20.4

29.5

8.5

5.2

600394

14

210

22

31.5

9

5.2

600395

15

222

23.2

33.5

9.5

5.7

600396

16

234

24.8

36

10.5

6.2

600397

17

245

26.1

38

10.5

6.7

600398

18

257

27.7

40

1

7.2

120/1PH

600399

19

268

29.3

42

12

7.2

csillag-villáskulcs készlet, hosszú típus, műanyag függesztőn

600400

20

280

31

44

12.5

7.7

610837

120/1PH

8 - 19 / 8

120/1 (8, 9, 10, 12, 13, 14, 17, 19) 610838

120/1PH

8 - 18 / 8

120/1 (8, 9, 10, 12, 13, 14, 16, 18)

600401

21

291

32.6

45.5

13

8.2

600402

22

303

34.1

46.5

13

8.2

600403

23

314

35.7

50.5

13

8.2

600404

24

330

37.3

52.5

14

8.5

600405

25

337

39

54.5

14.5

8.5

600406

26

349

40.1

56

15

8.5

600407

27

360

41.6

57.5

15

9

600408

28

373

43.2

59.5

15.5

9 9.5

600409

29

383

44.9

61.5

16

600410

30

395

46.5

63.5

16

10

600411

32

416

49

68

16.5

10.5

607020

35

500

53.5

78.8

20

13.6

602689

36

500

53.5

78.8

20

13.6

605839

38

515

58

82.8

20.5

14.1

602690

41

540

62

86.8

21

14.6

616750

46

560

69

94

23

16

616751

50

580

75

103

24

17

616752

55

600

83

112

26

18

616753

60

620

91

120

28

20

616754

65

640

100

130

30

21

616755

70

660

108

140

32

23

616756

75

680

116

150

34

24

616757

80

700

124

160

36

26

618519

1/4”

119

10.4

14.5

5

3.5 3.9

618520

5/16”

142

13.2

18.5

6.9

618521

3/8”

153

14.3

21

7.3

4

618522

7/16”

176

17.8

24.5

8

4.5

29


• HU

L

B2

B1

A2

A1

120/2CT

618523

1/2”

199

20.4

29.5

8.5

5.2

csillag-villáskulcs készlet, hosszú típus, szövet tokban

618524

9/16”

211

22

31.5

9

5.2

618525

5/8”

234

24.8

36

10.5

6.2

618526

11/16”

245

26.1

38

10.5

6.7

618527

3/4”

268

29.3

42

12

7.2

618528

13/16”

291

32.6

45.5

13

8.2

618529

7/8”

303

34.1

46.5

13

8.2

618530

15/16”

330

37.3

52.5

14

8.5

618531

1”

337

39

54.5

14.5

8.5

618532

1.1/16”

360

41.6

57.5

15

9

618533

1.1/8”

372

43.2

59.5

15.5

9

618534

1.1/4”

417

49

68

16.5

10.5

618535

1.5/16”

417

49

68

16.5

10.5

618536

1.3/8”

500

53.5

78.8

20

13.6

615476

120/2CT

8 - 22 / 8

120/2 (8, 10, 11, 13, 15, 17, 19, 22), CT129

618537

1.7/16”

500

53.5

78.8

20

13.6

618538

1.1/2”

500

53.5

78.8

20

13.6

618539

1.5/8”

540

62

86.8

21

14.6

120/2MS

618540

1.11/16”

540

62

86.8

21

14.6

csillag-villáskulcs készlet, hosszú típus, fém állványon

618541

1.3/4”

560

69

94

23

16

618542

1.13/16”

560

69

94

23

16

618543

1.7/8”

560

69

94

23

16

618544

2”

580

75

103

24

17

120/2CB csillag-villáskulcs készlet, hosszú típus

600412

120/2CB

6 - 22 / 17

605538

120/2 (6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22) 600413

120/2CB

6 - 32 / 26

120/2 (6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 32) 603670

120/2CB

8 - 22 / 10

120/2MS

6 - 22 / 17

120/2 (6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22), 977/2

120/2PH csillag-villáskulcs készlet, hosszú típus, műanyag függesztőn

120/2 (8, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 17, 19, 22) 603671

120/2CB

10 - 30 / 12

120/2 (10, 11, 12, 13, 14, 15, 17, 19, 22, 24, 27, 30) 619399

120/2CB

1/4” - 3/4” / 9

120/2 (1/4”, 5/16”, 3/8”, 7/16”, 1/2”, 9/16”, 5/8”, 11/16”, 3/4”) 619400

120/2CB

1/4” - 1.1/4” / 16

120/2 (1/4”, 5/16”, 3/8”, 7/16”, 1/2”, 9/16”, 5/8”, 11/16”, 3/4”, 13/16”, 7/8”, 15/16”, 1”, 1.1/16”, 1.1/8”, 1.1/4”)

120/2CS csillag-villáskulcs készlet, hosszú típus, karton tárolóban 610839

120/2PH

8 - 19 / 8

120/2 (8, 9, 10, 12, 13, 14, 17, 19) 610840

120/2PH

8 - 18 / 8

120/2 (8, 9, 10, 12, 13, 14, 16, 18)

603710

120/2CS

8 - 19 / 8

120/2 (8, 9, 10, 12, 13, 14, 17, 19)

30


125/1

L

B2

B1

A2

csillag-villáskulcs, rövid típus

605373

1.1/8”

296

43.2

59.5

15.5

9

• • • • • •

605374

1.1/4”

343

49

68

16.5

10.5 10.5

anyaga: króm-vanádium felületkezelés: krómozott (EN 12540) polírozott fejjel a csillag-rész LIFE profillal kovácsolt, teljes anyagában edzett és nemesített ISO 7738 szabvány alapján (metrikus méretek)

B2

B1 L

A1

A2 15°

A1

618560

1.5/16”

343

49

68

16.5

618561

1.3/8”

400

53.5

78.8

20

13.6

618563

1.7/16”

400

53.5

78.8

20

13.6

618565

1.1/2”

400

53.5

78.8

20

13.6

618567

1.5/8”

420

62

86.8

21

14.6

618568

1.11/16”

420

62

86.8

21

14.6

618569

1.3/4”

440

69

94

23

16

618571

1.13/16”

440

69

94

23

16

618572

1.7/8”

440

69

94

23

16

618574

2”

460

75

103

24

17

125/1CB L

B2

B1

A2

A1

600414

6

100

10.4

14.5

5

3.5

600415

7

109

11.5

16.5

5.8

3.9 3.9

600416

8

119

13.2

18.5

6.9

600417

9

123

14.3

21

7.3

4

600418

10

128

15.9

23

7.5

4.2

600419

11

135

17.8

24.5

8

4.5

600420

12

139

19.4

26.5

8.5

4.7

600421

13

150

20.4

29.5

8.5

5.2

600422

14

160

22

31.5

9

5.2

600423

15

170

23.2

33.5

9.5

5.7

600424

16

180

24.8

36

10.5

6.2

600425

17

190

26.1

38

10.5

6.7

600426

18

200

27.7

40

11

7.2

600427

19

210

29.3

42

12

7.2

600428

20

220

31

44

12.5

7.7

600429

21

230

32.6

45.5

13

8.2

600430

22

247

34.1

46.5

13

8.2

602089

23

250

35.7

50.5

13

8.2

602090

24

266

37.3

52.5

14

8.5

602091

25

270

39

54.5

14.5

8.5

602092

26

275

40.1

56

15

8.5

602093

27

292

41.6

57.5

15

9

csillag-villáskulcs készlet, rövid típus

600431

125/1CB

6 - 22 / 17

125/1 (6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22) 602098

125/1CB

6 - 32 / 26

125/1 (6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 32) 605541

125/1CB

3/8” - 1” / 8

125/1 (3/8”, 7/16”, 1/2”, 9/16”, 5/8”, 3/4”, 7/8”, 1”) 605542

125/1CB

1/4” - 1.1/4” / 15

125/1 (1/4”, 5/16”, 3/8”, 7/16”, 1/2”, 9/16”, 5/8”, 11/16”, 3/4”, 7/8”, 15/16”, 1”, 1.1/16”, 1.1/8”, 1.1/4”) 611021

125/1CB

8 - 22 / 10

125/1 (8, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 17, 19, 22) 611022

125/1CB

10 - 30 / 12

125/1 (10, 11, 12, 13, 14, 15, 17, 19, 22, 24, 27, 30)

602094

28

296

43.2

59.5

15.5

9

602095

29

300

44.9

61.5

16

9.5

125/1CS

602096

30

323

46.5

63.5

16

10

csillag-villáskulcs készlet, rövid típus, karton tárolóban

602097

32

343

49

68

16.5

10.5

618562

35

400

54

78.8

20

13.6

603332

36

400

54.5

79.5

20

13.5

618564

38

400

54

78.8

20

14.6

618566

41

420

62

86.8

21

14.6

618570

46

440

69

94

23

16

618573

50

480

75

103

24

17

605360

1/4”

100

10.4

14.5

5

3.5

618655

9/32”

109

16.5

11.5

3.9

5.8

605361

5/16”

119

13.2

18.5

6.9

3.9

618654

11/32”

123

21

14.3

4

7.3

605362

3/8”

128

14.3

21

7.3

4

605363

7/16”

135

17.8

24.5

8

4.5

605364

1/2”

150

20.4

29.5

8.5

5.2

605365

9/16”

160

22

31.5

9

5.2

605366

5/8”

180

24.8

36

10.5

6.2

605367

11/16”

190

26.1

38

10.5

6.7

605368

3/4”

210

29.3

42

12

7.2

607857

13/16”

230

32.6

45.5

13

8.2

605369

7/8”

247

34.1

46.5

13

8.2

605370

15/16”

266

37.3

52.5

14

8.5

605371

1”

270

39

54.5

14.5

8.5

605372

1.1/16”

292

41.6

57.5

15

9

603711

125/1CS

8 - 19 / 8

125/1 (8, 9, 10, 12, 13, 14, 17, 19)

31


• HU

125/1CT

125/2

csillag-villáskulcs készlet, rövid típus, szövet tokban

csillag-villáskulcs, rövid típus • • • • •

anyaga: króm-vanádium felületkezelés: krómozott (EN 12540) a csillag-rész LIFE profillal kovácsolt, teljes anyagában edzett és nemesített ISO 7738 szabvány alapján (metrikus méretek)

B2

B1 L

A1

A2 15°

615478 125/1CT

8 - 22 / 8

125/1 (8, 10, 11, 13, 15, 17, 19, 22), CT110 619504 125/1CT 619505 125/1CT

3/8” - 7/8” / 9

B2

B1

A2

3.2

77

4.2

9.6

3

A1 3

618650

4

77

4.2

9.6

3

3 3

618651

5

84

5.8

12

3

3/8” - 1” / 11

618652

5.5

84

5.8

12

3

3

125/1 (3/8”, 7/16”, 1/2”, 9/16”, 5/8”, 11/16”, 3/4”, 13/16”, 7/8”, 15/16”, 1”)

602099

6

100

10.4

14.5

5

3.5

602100

7

109

11.5

16.5

5.8

3.9

602101

8

119

13.2

18.5

6.9

3.9

602102

9

123

14.3

21

7.3

4

602103

10

128

15.9

23

7.5

4.2

125/1 (3/8”, 7/16”, 1/2”, 9/16”, 5/8”, 11/16”, 3/4”, 13/16”, 7/8”) 619506 125/1CT 619507 125/1CT

3/8” - 1.1/4” / 14

125/1 (3/8”, 7/16”, 1/2”, 9/16”, 5/8”, 11/16”, 3/4”, 13/16”, 7/8”, 15/16”, 1”, 1.1/16”, 1.1/8”, 1.1/4”)

125/1MS csillag-villáskulcs készlet, rövid típus, fém állványon

605539

L 618649

3/8” - 3/4” / 7

125/1 (3/8”, 7/16”, 1/2”, 9/16”, 5/8”, 11/16”, 3/4”)

125/1MS

6 - 22 / 17

125/1 (6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22), 977/3

602104

11

135

17.8

24.5

8

4.5

602105

12

139

19.4

26.5

8.5

4.7

602106

13

150

20.4

29.5

8.5

5.2

602107

14

160

22

31.5

9

5.2

602108

15

170

23.2

33.5

9.5

5.7

602109

16

180

24.8

36

10.5

6.2

602110

17

190

26.1

38

10.5

6.7

602111

18

200

27.7

40

11

7.2

602112

19

210

29.3

42

12

7.2

602113

20

220

31

44

12.5

7.7

602114

21

230

32.6

45.5

13

8.2

602115

22

247

34.1

46.5

13

8.2

602116

23

250

35.7

50.5

13

8.2

602117

24

266

37.3

52.5

14

8.5

602118

25

270

39

54.5

14.5

8.5

602119

26

275

40.1

56

15

8.5

602120

27

292

41.6

57.5

15

9

602121

28

296

43.2

59.5

15.5

9 9.5

602122

29

300

44.9

61.5

16

125/1PH

602123

30

323

46.5

63.5

16

10

csillag-villáskulcs készlet, rövid típus, műanyag függesztőn

602124

32

343

49

68

16.5

10.5 13.5

610841 610842

36

400

54.5

79.5

20

7/32”

84

5.8

12

3

3

605470

1/4”

100

10.4

14.5

5

3.5 3.9

605471

5/16”

119

13.2

18.5

6.9

605472

3/8”

128

14.3

21

7.3

4

605473

7/16”

135

17.8

24.5

8

4.5

605474

1/2”

150

20.4

29.5

8.5

5.2

605475

9/16”

160

22

31.5

9

5.2

605476

5/8”

180

24.8

36

10.5

6.2

605477

11/16”

190

26.1

38

10.5

6.7

605478

3/4”

210

29.3

42

12

7.2

607858

13/16”

230

32.6

45.5

13

8.2

605479

7/8”

247

34.1

46.5

13

8.2

605480

15/16”

266

37.3

52.5

14

8.5

605481

1”

270

39

54.5

14.5

8.5

125/1 (8, 9, 10, 12, 13, 14, 17, 19)

605482

1.1/16”

292

41.6

57.5

15

9

125/1PH

605483

1.1/8”

296

43.2

59.5

15.5

9

605484

1.1/4”

343

49

68

16.5

10.5

125/1PH

8 - 19 / 8 8 - 18 / 8

125/1 (8, 9, 10, 12, 13, 14, 16, 18)

32

603333 618653


125/2CB

125/2MS

csillag-villáskulcs készlet, rövid típus

csillag-villáskulcs készlet, rövid típus, fém állványon

602125

125/2CB

6 - 22 / 17

125/2 (6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22) 602126

125/2CB

6 - 32 / 26

125/2 (6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 32) 605543

125/2CB

3/8” - 1” / 8

125/2 (3/8”, 7/16”, 1/2”, 9/16”, 5/8”, 3/4”, 7/8”, 1”) 605544

125/2CB

1/4” - 1.1/4” / 15

605540

125/2MS

6 - 22 / 17

125/2 (6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22), 977/3

125/2PH csillag-villáskulcs készlet, rövid típus, műanyag függesztőn

125/2 (1/4”, 5/16”, 3/8”, 7/16”, 1/2”, 9/16”, 5/8”, 11/16”, 3/4”, 7/8”, 15/16”, 1”, 1.1/16”, 1.1/8”, 1.1/4”) 603347

125/2CB

8 - 22 / 10

125/2 (8, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 17, 19, 22) 603348

125/2CB

10 - 30 / 12

125/2 (10, 11, 12, 13, 14, 15, 17, 19, 22, 24, 27, 30)

125/2CS csillag-villáskulcs készlet, rövid típus, karton tárolóban 610843

125/2PH

8 - 19 / 8

125/2 (8, 9, 10, 12, 13, 14, 17, 19) 610844

125/2PH

8 - 18 / 8

125/2 (8, 9, 10, 12, 13, 14, 16, 18)

129/1 csillag-villáskulcs, racsnis hatású (IBEX)

603712

125/2CS

8 - 19 / 8

125/2 (8, 9, 10, 12, 13, 14, 17, 19)

• • • • • • • •

anyaga: króm-vanádium felületkezelés: krómozott (EN 12540) polírozott fejjel a csillag-rész LIFE profillal az erő az oldallapokon hat, így védi a sarkokat 3 hajtási felület a nagyobb erő érdekében a kulcs 100% pontosságú pozícionálása ellentétes irányú hajtás a szerszám eltávolítása nélkül B1

L

A1

125/2CT

B2 A2 15°

csillag-villáskulcs készlet, rövid típus, szövet tokban

611762

615479

125/2CT

8 - 22 / 8

125/2 (8, 10, 11, 13, 15, 17, 19, 22), CT110

8

L

B2

B1

A2

A1

140

13.2

18.5

6.9

3.9

611763

10

160

15.9

23

7.5

4.2

611764

11

174

17.8

24.5

8

4.5

611765

12

183

19.4

26.5

8.5

4.7

611766

13

196

20.4

29.5

8.5

5.2

611767

14

206

22

31.5

9

5.2

611768

15

217

23.2

33.5

9.5

5.7

611769

16

227

24.8

36

10.5

6.2

611770

17

238

26.1

38

10.5

6.7

611930

18

250

28

40

11

7.2

611771

19

261

29.3

42

12

7.2

611772

22

296

34.1

46.5

13

8.2

611773

24

321

37.3

52.5

14

8.5

33


• HU

129/1CB

CT129

csillag-villáskulcs készlet, racsnis hatású (IBEX)

üres szövet tok • 470 x 330; 129, 120, 130, 180, 202 készletekhez • A hátoldalon kettős tépőzárral, zárófül nem szükséges.

611776

129/1CB

8 - 24 / 12

129/1 (8, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 19, 22, 24) 615464

A

B

470

330

129/1CS csillag-villáskulcs készlet, racsnis hatású (IBEX), karton tárolóban

611775

129/1CS

129/1PH csillag-villáskulcs készlet, racsnis hatású (IBEX), műanyag függesztőn

8 - 19 / 8

129/1 (8, 10, 12, 13, 14, 15, 17, 19)

129/1CT csillag-villáskulcs készlet, racsnis hatású (IBEX), szövet tokban

611774

129/1PH

8 - 19 / 8

129/1 (8, 10, 12, 13, 14, 15, 17, 19) 611967

129/1PH

8 - 18 / 8

129/1 (8, 10, 12, 13, 14, 15, 16, 18)

130/1 csillag-villáskulcs, offset • • • • • • 615474

129/1CT

anyaga: króm-vanádium felületkezelés: krómozott (EN 12540) polírozott fejjel a csillag-rész LIFE profillal kovácsolt, teljes anyagában edzett és nemesített ISO 7738 szabvány alapján (metrikus méretek)

8 - 22 / 8

129/1 (8, 10, 11, 13, 15, 17, 19, 22), CT129

B2

B1 L

A1

A2

129/1 RACSNIS HATÁSÚ CSILLAG-VILLÁSKULCS

Az erőhatás az anya oldalán jelentkezik, így védve a sarkokat

A kulcs 100%-osan illeszkedik

34

3 hajtó-felület a nagyobb erőkifejtés érdekében

Ellentétes irányban racsnihoz hasonló hatás a szerszám átfordítása nélkül

15°

L

B2

B1

A2

A1

610047

6

113

11

14.5

5

3.5

610048

7

126

12

16.5

5.8

3.8

610049

8

132

14

18.5

6.9

3.8

610050

9

145

15

21

7.3

4

610051

10

157

17

23

7.5

4

610052

11

170

18

24.5

8

4.5

610053

12

176

20

26

8.5

4.7

610054

13

189

20.5

29

8.5

5

610055

14

202

22

31

9

5

610056

15

209

23.5

33

9.5

5.5

610057

16

221

25

35.5

10.5

6

610058

17

228

26

37.5

10.5

6.5

610059

18

247

27.5

39.5

11

7

610060

19

259

29.5

41.5

12

7

610061

20

265

31

43.5

12.5

7.5


160

L

B2

B1

A2

A1

610062

21

275

32.5

45

13

8

csillag-villáskulcs, racsnis

610063

22

286

34

46

13

8

610064

23

296

36

50

13.5

8

610065

24

311

37.5

52

14

8.5

• anyaga: króm-vanádium • teljes anyagában edzett és nemesített • 72 fogú racsni, 5°-onkénti racsnizás

610066

25

318

39

54

14.5

8.5

610067

26

329

40

55

15

8.5

610068

27

340

41.5

56.5

15

9

610069

28

351

43

58.5

15.5

9

612319

29

363

45

60

16

9.5

610070

30

373

46

62

16.5

10.5

610071

32

394

49

67

16.5

11

130/1CB

130/1CB

L

A1

csillag-villáskulcs készlet, offset

610204

B2

B1

611609

6 - 22 / 13

130/1 (6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 17, 19, 22)

8

A2

L

B2

B1

A2

A1

144

17.5

18

7.7

4.5

611610

9

150

21

20.1

8

4.7

611611

10

157

21

22.5

8

5.3 5.7

611612

11

165

22.5

24.8

9

611613

12

172

25

26.5

9

6

611614

13

182

25

27.5

9

6.7

611615

14

189

27.5

31

9

7.1

611616

15

202

27.5

32.5

9

7.5

611617

16

216

30.5

34

10.5

7.8

611618

17

226

30.5

37

10.5

8.1

611619

18

237

33.5

38.5

11.5

8.3

611620

19

248

33.5

41

11.5

8.5

130/1PH

617753

20

251

42

41.8

12.2

9.2

csillag-villáskulcs készlet, offset, műanyag függesztőn

617754

21

259

42

43.9

12.2

9.2

617755

22

267

42

46

12.2

9.2

617756

24

315

47

50.1

14.2

10.2

160CB csillag-villáskulcs készlet, racsnis

611016

130/1PH

8 - 19 / 8

130/1 (8, 9, 10, 12, 13, 14, 17, 19)

135/2 611957

gáz hollandi-kulcs • felületkezelés: krómozott (EN 12540) • anyaga: acéllemez

B2

B1 A

L

160CB

8 - 19 / 8

160 (8, 9, 10, 12, 13, 14, 17, 19)

160CT csillag-villáskulcs készlet, racsnis, szövet tokban

600262

27

L

B1

B2

A

187

52

22

4

615468

160CT

8 - 19 / 6

160 (8, 10, 12, 13, 17, 19), CT252

35


• HU

160PH

161CT

csillag-villáskulcs készlet, racsnis, műanyag függesztőn

csillag-villáskulcs készlet, csuklós, racsnis, szövet tokban

617541

615469

160PH

8 - 19 / 8

160 (8, 9, 10, 12, 13, 14, 17, 19)

161CT

8 - 19 / 7

161 (8, 10, 12, 13, 14, 17, 19), CT252

161

165

csillag-villáskulcs, csuklós, racsnis

csillagkulcs, racsnis

• anyaga: króm-vanádium • teljes anyagában edzett és nemesített • 72 fogú racsni, 5°-onkénti racsnizás

• • • • •

anyaga: racsni króm-vanádium test: acéllemez, krómozott a kulcsok külső burkolata műanyagból teljes anyagában edzett és nemesített a minimális hajtási szög 20°

B2

B1

B1

L

A1

A2

B2

L

A1

A2

L

B2

B1

A2

A1

611621

8

143

17.5

18

9

4.5

L

B1

B2

A1

A2

611623

10

158

21

22.5

10

5.3

611633

6x7

116.2

20.1

20.1

11.2

11.2

611624

11

164

22.5

24.8

10

5.7

611634

7x8

136.3

20.8

23.3

11

11

611625

12

171

25

26.5

10

6

611635

8x9

136.3

20.8

23.3

11

11

611626

13

177

25

27.5

10

6.7

611636

8 x 10

136.3

20.8

23.3

11

11

611627

14

187

27.5

31

10

7.1

611637

10 x 11

143.8

23.5

26.5

11.1

11.1

611628

15

195

27.5

32.5

10

7.5

611638

12 x 13

175

30.1

32.1

13

13.4

611629

16

211

30.5

34

13

7.8

611639

12 x 14

175

30.1

32.1

13

13.4

611630

17

220

30.5

37

13

8

618769

1/4” x 5/16”

116

20.1

20.1

11.2

11.2

611631

18

235

33.5

38.5

13

8.3

618770

3/8” x 7/16”

144

23.5

26.5

11.4

11.1

611632

19

244

33.5

41

13

8.5

618771

1/2” x 9/16”

175

30.1

32.1

12.8

12.9

617757

20

251

42

41.8

12.2

9.2

617758

21

259

42

43.9

12.2

9.2

617759

22

267

42

46

12.2

9.2

617760

24

285

47

50.1

14.2

10.2

161CB csillag-villáskulcs készlet, csuklós, racsnis

611958

161CB 161 (8, 10, 12, 13, 14, 17, 19)

36

8 - 19 / 7


166

170CB

csillagkulcs, hajlított, racsnis

csillagkulcs készlet, erősített, racsnis

• • • • •

anyaga: racsni króm-vanádium test: acéllemez, krómozott a kulcsok külső burkolata műanyagból teljes anyagában edzett és nemesített a minimális hajtási szög 20° B1

L

A1

B2 A2

611959

170CB

8 - 19 / 6

170 (8 x 9, 10 x 11, 12 x 13, 14 x 15, 16 x 18, 17 x 19) L

B1

B2

A1

611640

6x7

111

20

20

11.2

A2 11

611641

7x8

130

20.6

23

11

11.2

611642

8x9

130

20.6

23

11

11.2

611643

8 x 10

130

20.6

23

11

11.2

611644

10 x 11

136

23.4

26.4

11

11

611645

12 x 13

167

30.1

32

13

13.1

611646

12 x 14

167

30.1

32

13

13.1

170CT csillagkulcs készlet, erősített, racsnis, szövet tokban

170 csillagkulcs, erősített, racsnis • anyaga: króm-vanádium • teljes anyagában edzett és nemesített • 72 fogú racsni, 5°-onkénti racsnizás

B1 A1

B2 L

A2

615470

170CT

8 - 19 / 6

170 (8 x 9, 10 x 11, 12 x 13, 14 x 15, 16 x 18, 17 x 19), CT252

175/2 B2

B1

A2

A1

611647

8x9

133

21

17.5

8

7.7

611648

8 x 10

133

21

17.5

8

7.7

611649

10 x 11

152

22.5

21

8

8

611650

10 x 12

162

25

21

9

8

611651

10 x 13

162

25

21

9

8

611653

12 x 13

182

25

25

9

9

611654

12 x 14

192

27.5

25

9

9

611655

14 x 15

202

27.5

27.5

9

9

611656

14 x 17

212

30.5

27.5

10.5

9

611658

16 x 18

232

33.5

30.5

11.5

10.5

611659

17 x 19

232

33.5

30.5

11.5

10.5

617761

20 x 22

250

42

42

12.2

12.2

617762

21 x 23

260

47

42

14.2

12.2

617763

22 x 24

260

47

42

14.2

12.2

618765

1/4” x 5/16”

133

21

17.5

8

7.7

618766

3/8” x 7/16”

152

22.5

21.0

8.0

8.0

618767

1/2” x 9/16”

192

27.5

25

9

9

618768

7/8” x 15/16”

260

47

42

12.2

12.2

olajleeresztő-kulcs • anyaga: króm-vanádium • felületkezelés: krómozott (EN 12540) • teljes anyagában edzett és nemesített L1 D

L2

L

605112

8 x 10

L1

L2

D

203

169

10

37


• HU

176

176CS6

pipakulcs

pipakulcs készlet, karton tárolóban

• anyaga: króm-vanádium • felületkezelés: krómozott (EN 12540) • kovácsolt, teljes anyagában edzett és nemesített

D2

L2

L3 95

T C

O

L1

D1

620581$ 176CS6

8 - 19 / 6

176 (8, 10, 11, 13, 17, 19) L1

L2

C

D1

T

L3

609102

6

100

22

21

10

7

27

D2 6

176CS11

609103

7

100

22

21

11

8

27

6

pipakulcs készlet, karton tárolóban

609104

8

120

25

24

12

9

30

7

609105

9

120

25

25

13

9

30

7

609106

10

127

30

30

15

12

36

8

609107

11

127

30

30

16

13

36

8

609108

12

143

34

34

17

13

43.5

8

609109

13

150

34

34

20

13

43.5

12

609110

14

170

40

40

21

14

48

12

609111

15

171

40

40

22

15

48

14

609112

16

197

45

46

24

17

57

15

609113

17

197

45

46

25.3

18

57

15

609114

18

209

52

49

28.5

18

61

15

609115

19

209

52

49

28.5

19

61

15

609116

20

220

54

55

29.5

21

63.5

15

620582$ 176CS11

8 - 24 / 11

176 (8, 10, 11, 12, 13, 16, 17, 18, 19, 22, 24)

609117

21

220

54

55

30

22

63.5

15

609118

22

241

60

61

32

22

68

16

177

609119

23

241

60

61

33

24

74

20

pipakulcs, 12 szögű • anyaga: króm-vanádium • felületkezelés: krómozott (EN 12540) • kovácso lt, teljes anyagában edzett és nemesített

609120

24

242

63

65

34.5

25

77.5

20

609121

25

242

63

65

35

26

77.5

20

609122

26

278

67

70

36

27

81

22

609123

27

278

67

70

36.5

28

81

22

609124

28

294

71

70

38.5

29

84

23

609125

29

300

73

85

40

30

90

24

609126

30

316

75

85

42

31

96.5

25

609127

32

305

79

85

44

32

97.5

25

609128

35

385

93

88

48.5

35

100

27

609129

36

395

94

88

49.5

36

101

27

D2

L2

L3 95

T C

O

L1

176CB pipakulcs készlet

609130 609131

176CB

8 - 24 / 16

L2

C

D1

T

L3

8

120

25

24

12

9

30

D2 7

609084

9

120

25

25

13

9

30

7

609085

10

127

30

30

15

12

36

8

609086

11

127

30

30

16

13

36

8

609087

12

143

34

34

17

13

43.5

8

609088

13

150

34

34

20

13

43.5

12

609089

14

170

40

40

21

14

48

12

609090

15

171

40

40

22

15

48

14

609091

16

197

45

46

24

17

57

15

609092

17

197

45

46

25.3

18

57

15

609093

18

209

52

49

28.5

18

61

15

609094

19

209

52

49

28.5

19

61

15

609095

20

220

54

55

29.5

21

63.5

15

609096

21

220

54

55

30

22

63.5

15

176 (8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 21, 22, 23, 24)

609097

22

241

60

61

32

22

68

16

176CB

609098

23

241

60

61

33

24

74

20

609099

24

242

63

65

34.5

25

77.5

20

8 - 32 / 22

176 (8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 21, 22, 23, 24, 26, 27, 28, 29, 30, 32)

38

L1 609083

D1


177CB

178/2

pipakulcs készlet

egyoldalas offset csillagkulcs • anyaga: króm-vanádium • felületkezelés: krómozott (EN 12540) • kovácsolt, teljes anyagában edzett és nemesített

L B

d

A

609100

177CB

H

8 - 24 / 16

177 (8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 21, 22, 23, 24)

177CS6 pipakulcs készlet, karton tárolóban

620583$ 177CS6

8 - 19 / 6

177 (8, 10, 11, 13, 17, 19)

620821$

24

A

B

d

H

L

17

42

18.5

30

180

620822$

27

17

42

18.5

30

180

620823$

30

17

42

18.5

30

180

620824$

32

18

50

20.5

35

235

620825$

36

18

50

20.5

35

235

620826$

41

18

55

20.5

35

235

620827$

46

22

70

23.5

40

265

620828$

50

22

70

23.5

40

265

620829$

55

22

75

23.5

40

265

620830$

60

30

94

29.5

50

345

620831$

65

30

94

29.5

50

345

620832$

70

35

107

29.5

55

365

620833$

75

35

107

29.5

55

365

620834$

80

40

125

29.5

59

385

620835$

85

40

125

29.5

59

385

620836$

90

45

140

29.5

63

410

620837$

95

45

140

29.5

63

410

177CS11

178.1/2

pipakulcs készlet, karton tárolóban

hajtó 178/2 kulcshoz • anyaga: króm-molibdén • felületkezelés: krómozott (EN 12540)

L

D

620584$ 177CS11

8 - 24 / 11

177 (8, 10, 11, 12, 13, 16, 17, 18, 19, 22, 24)

D

d

L

620840$

24 - 30

25

19

460

620841$

32 - 41

27

21

610

620842$

46 - 55

30

24

760

620843$

60 - 95

37

30

860

d

178/2

39


• HU

179/2

L

B1

B2

A1

csillagkulcs, offset hajlított

603124

30 x 36

395

43.5

48.8

15

18

• anyaga: króm-vanádium • felületkezelés: krómozott (EN 12540) • krómozott

600536

32 x 36

410

48.2

54.2

17.8

19.4

600537

36 x 41

450

49

57

19

21

602664

41 x 46

472

57

62

21

23

618659

7/32” x 15/64”

145

9.5

11.8

5.5

6.0

B1

L

A1

B2 A2

A2

605375

1/4” x 5/16”

178

10.3

11.8

5.5

6.1

605376

5/16” x 3/8”

190

13.3

14.8

6.7

7.3

618660

11/32” x 13/32”

182

14.1

16.7

7.9

8.4

605377

3/8” x 7/16”

205

16.3

17.8

7.9

8.4

605378

7/16” x 1/2”

205

16.7

17.7

9

9

605379

1/2” x 9/16”

205

17.7

20.3

9

10

605380

9/16” x 5/8”

235

22.3

23.3

10

10.5

L

B1

B2

A1

A2

605381

5/8” x 11/16”

258

25.3

26.3

11

11.5

316

34

35

17

17

605382

11/16” x 3/4”

270

26.3

29.3

11.4

12.4

605383

13/16” x 7/8”

295

31.2

34.2

12.8

13.7

180/1

605384

15/16” x 1”

325

37.2

40.2

14.6

15.4

csillagkulcs, offset

605385

1” x 1.1/8”

335

39.2

43.2

15

16.2

605386

1.1/16” x 1.1/4”

360

41.2

48.2

15.8

17.8

605042

• • • • • •

21 x 22

anyaga: króm-vanádium felületkezelés: krómozott (EN 12540) polírozott fejjel a csillag-rész LIFE profillal ISO 10104 szabvány alapján (metrikus méretek) kovácsolt, teljes anyagában edzett és nemesített

180/1CB csillagkulcs készlet, offset

B1

L

B2 A2

A1

L

B1

B2

A1

A2

600509

5x7

145

9.5

11.8

5.5

6

600510

5.5 x 7

145

9.5

11.8

5.5

6

600511

6x7

178

10.3

11.8

5.5

6.1

600512

8x9

190

13.3

14.8

6.7

7.3

600513

8 x 10

166

13.3

16

6

8

600541

180/1CB

6 - 22 / 8

180/1 (6 x 7, 8 x 9, 10 x 11, 12 x 13, 14 x 15, 16 x 17, 18 x 19, 20 x 22) 603674

180/1CB

6 - 27 / 10

180/1 (6 x 7, 8 x 9, 10 x 11, 12 x 13, 14 x 15, 16 x 17, 18 x 19, 20 x 22, 21 x 23, 24 x 27)

602663

9 x 11

182

14.1

16.7

7

9

600514

10 x 11

205

16.3

17.8

7.9

8.4

602997

10 x 12

210

16.3

19.3

7.9

9

600515

11 x 12

205

16.7

17.7

9

9

600516

12 x 13

220

19.3

20.9

9

9.5

600517

12 x 14

205

17.7

20.3

9

10

600518

13 x 15

235

20.8

23.3

9.5

10.5

600519

13 x 17

258

20.8

26.3

9.5

11.5

600520

14 x 15

235

22.3

23.3

10

10.5

600521

14 x 17

257

20.5

24.3

10

12

600522

16 x 17

258

25.3

26.3

11

11.5

603123

16 x 18

259

23.6

26.5

11

12

600523

17 x 19

270

26.3

29.2

11.4

12.4

180/1CS

600524

18 x 19

270

28.2

29.2

11.9

12.4

csillagkulcs készlet, offset, karton tárolóban

600525

19 x 22

293

29.2

34.2

12.4

13.7

600526

20 x 22

295

31.2

34.2

12.8

13.7

600527

21 x 23

305

32.2

36.2

13.3

13.3

600528

22 x 24

315

34.2

37.2

13.7

13.7

600529

24 x 26

325

37.2

40.2

14.6

14.6

600530

24 x 27

325

37.2

41.2

14.6

14.6

600531

25 x 28

335

39.2

43.2

15

15

600532

27 x 29

335

41.2

44.2

15.8

15.8

600533

27 x 30

360

39.2

43.4

15

15

600534

27 x 32

360

41.2

48.2

15.8

15.8

600535

30 x 32

370

45.2

48.2

17

17

603845

30 x 34

366

43.5

48

15

15

40

600542

180/1CB

6 - 32 / 12

180/1 (6 x 7, 8 x 9, 10 x 11, 12 x 13, 14 x 15, 16 x 17, 18 x 19, 20 x 22, 21 x 23, 24 x 26, 25 x 28, 27 x 32) 600543

180/1CB

6 - 41 / 13

180/1 (6 x 7, 8 x 9, 10 x 11, 12 x 13, 14 x 15, 16 x 17, 18 x 19, 20 x 22, 21 x 23, 24 x 26, 25 x 28, 27 x 32, 36 x 41) 605546

180/1CB

1/4” - 3/4” / 8

180/1 (1/4” x 5/16”, 5/16” x 3/8”, 3/8” x 7/16”, 7/16” x 1/2”, 1/2” x 9/16”, 9/16” x 5/8”, 5/8” x 11/16”, 11/16” x 3/4”) 605547

180/1CB

1/4” - 1.1/4” / 12

180/1 (1/4” x 5/16”, 5/16” x 3/8”, 3/8” x 7/16”, 7/16” x 1/2”, 1/2” x 9/16”, 9/16” x 5/8”, 5/8” x 11/16”, 11/16” x 3/4”, 13/16” x 7/8”, 15/16” x 1”, 1” x 1.1/8”, 1.1/16” x 1.1/4”)

602845

180/1CS

6 - 22 / 8

180/1 (6 x 7, 8 x 9, 10 x 11, 12 x 13, 14 x 15, 16 x 17, 18 x 19, 20 x 22)


180/1CT

180/1MS

csillagkulcs készlet, offset, szövet tokban

csillagkulcs készlet, offset, fém állványon

615473

605545

180/1CT

6 - 22 / 8

180/1 (6 x 7, 8 x 9, 10 x 11, 12 x 13, 14 x 15, 16 x 17, 18 x 19, 20 x 22), CT129

180/1MS

6 - 32 / 12

180/1 (6 x 7, 8 x 9, 10 x 11, 12 x 13, 14 x 15, 16 x 17, 18 x 19, 20 x 22, 21 x 23, 24 x 26, 25 x 28, 27 x 32), 977/4

180/1PB csillagkulcs készlet, offset, műanyag tokban

180/2VDEDP csillagkulcs, offset, szigetelt • • • •

anyaga: króm-vanádium fej: krómozott (EN 12540) kétrétegű, kettős színezésű szigetelés Ha a második szigetelési réteg láthatóvá válik, cserélje ki a szerszámot! • minden darab tesztelt • EN 60900 szabvány alapján

B A

600540

180/1PB

6 - 17 / 6

L

L

B

A

180/1 (6 x 7, 8 x 9, 10 x 11, 12 x 13, 14 x 15, 16 x 17)

621580$

6

155

13.5

8.5

180/1PB

621581$

7

155

15

9

621582$

8

160

16.5

9.5

621583$

9

160

17.5

10

180/1PH

612185

10

162

19.5

11

csillagkulcs készlet, offset, műanyag függesztőn

612186

11

175

20

11.5

612187

12

185

21.5

11.5

612188

13

185

23

12.5

612189

14

190

25.5

13

612190

15

195

27

13.5

621584$

16

190

27.5

14.5

612191

17

208

30.5

15.5

621585$

18

195

30

15.5

612192

19

227

33

15.5

621586$

20

245

34.5

16.2

619202

21

244

36.4

13.2

612193

22

250

37.5

17.5

621587$

23

250

39.8

16.8

612194

24

255

42

18.5

621588$

26

265

44

18

621589$

27

270

44.8

18

621590$

28

280

36.5

18.5

621591$

30

310

47

19

621592$

32

325

51.5

19.5

600544

6 - 22 / 8

180/1 (6 x 7, 8 x 9, 10 x 11, 12 x 13, 14 x 15, 16 x 17, 18 x 19, 20 x 22)

610845

180/1PH

6 - 22 / 8

180/1 (6 x 7, 8 x 9, 10 x 11, 12 x 13, 14 x 15, 16 x 17, 18 x 19, 20 x 22)

41


• HU

180/2VDEDPCB csillagkulcs készlet, offset, szigetelt

L

B1

B2

A

617670

24 x 27

258

34.8

37.3

11.5

612014

25 x 28

286

36

40.3

12.5

612015

27 x 29

298

38.8

41.8

13

617635

27 x 30

298

38.8

41.8

13

612016

30 x 32

318

42.7

45.2

13.5

617636

36 x 41

350

50

58

15

182/2ACB csillagkulcs készlet, egyenes 612677

180/2VDEDPCB

10 - 24 / 10

180/2VDEDP (10, 11, 12, 13, 14, 15, 17, 19, 22, 24)

180/2AVDEDP csillagkulcs, hajlított 90°, szigetelt • • • •

anyaga: króm-vanádium fej: krómozott (EN 12540) kétrétegű, kettős színezésű szigetelés Ha a második szigetelési réteg láthatóvá válik, cserélje ki a szerszámot! • minden darab tesztelt

612567 B

L1

182/2ACB

6 - 22 / 8

182/2A (6 x 7, 8 x 9, 10 x 11, 12 x 13, 14 x 15, 16 x 17, 18 x 19, 20 x 22)

L2

612568

A

182/2ACB

6 - 32 / 13

182/2A (6 x 7, 8 x 9, 10 x 11, 12 x 13, 14 x 15, 16 x 17, 18 x 19, 20 x 22, 21 x 23, 24 x 26, 25 x 28, 27 x 29, 30 x 32)

182/2BTX csillagkulcs, hajlított, belső TORX L1

L2

B

A 10

619123

10

220

78

18.2

619124

12

220

78

21.2

10

619125

13

220

78

23.3

11

619126

14

230

85

24.4

11.6

619127

17

255

100

29.3

13.8

619128

19

255

103

30.6

13

619129

20

267

107

33.3

16

619130

22

265

115

35.8

16

619131

24

265

115

38.8

16.9

• • • •

anyaga: króm-vanádium felületkezelés: krómozott (EN 12540) a csillag-rész LIFE profillal 15°-ban hajlított fej: a nehezen elérhető helyeken is lehetővé teszi a csavarozást • kovácsolt, teljes anyagában edzett és nemesített B1

B2

L

15°

A

182/2A

L

B1

B2

A

csillagkulcs, egyenes

612892

6x8

97

10

11.3

4.6

• • • • •

612893

10 x 12

112

12.7

14

5.6

612894

14 x 18

137

16.5

21

6.6

612895

20 x 24

174

23

27.3

8.6

anyaga: króm-vanádium felületkezelés: krómozott (EN 12540) a csillag-rész LIFE profillal DIN 837 szabvány alapján (metrikus méretek) kovácsolt, teljes anyagában edzett és nemesített

183/2 B1 A

L

L

B1

B2

A

6x7

97

10

11.3

4.6

612005

8x9

112

12.7

14

5.6

612006

10 x 11

132

15.6

16.5

6.6

612007

12 x 13

147

18

19

7.6

612004

B2

fékcsőkulcs • • • • •

anyaga: króm-vanádium felületkezelés: krómozott (EN 12540) 12x14 méretig 6 szögű, 17x19 és 30x32 tartományban 12 szögű felhasználás: hidraulikus és pneumatikus szerelvényeknél A kulcs segítségével lehetséges a munkavégzés olyan csatlakozásoknál, ahol hagyományos kulcsokkal nem lenne lehetséges (acél-sodronyok, hidraulikus és víztömlők csatlakozásai, szelepek, stb). • kovácsolt, teljes anyagában edzett és nemesített

C1 B1

C2

L

15°

A1

613223

13 x 17

167

20.5

21.5

7.6

612008

14 x 15

162

20.5

21.5

7.6

612009

16 x 17

172

23.2

24.2

8.6

612010

18 x 19

186

25.9

27.4

9.6

612011

20 x 22

206

28.9

31.8

11

612012

21 x 23

231

29.9

32.9

11.2

L

A1

A2

B1

B2

C1

617634

22 x 24

231

29.9

32.9

11.2

612701

8 x 10

145

7

8.5

18

20

6

7

612013

24 x 26

258

34.8

37.3

11.5

612702

10 x 11

152

8.5

9

20

22

7

8.5

42

A2

15°

C2

B2


L

A1

A2

B1

B2

C1

C2

L

B

A

612703

11 x 13

165

9

11

22

26

8.5

10

620504$

65

275

97.6

27

612704

12 x 14

178

10

12

24

28

9

11

620505$

70

330

108

33

615147

16 x 18

196

12

12.5

30.5

33.5

13

14

620506$

75

330

108

33

612705

17 x 19

210

13

14

32

35

14

15

620507$

80

360

124

36

612706

19 x 22

233

14

16

35

41

15

17

620508$

85

360

124

36

612707

22 x 24

252

16

17

41

45

17

18

620509$

90

390

142

39

612708

24 x 27

265

17

17

45

48

18

20

620510$

95

390

142

39

612709

30 x 32

285

21

23

50

52

22

24

620511$

100

425

153

44

620512$

105

425

153

45

183/2CB

620513$

110

450

168

47

fékcsőkulcs készlet

620514$

115

450

168

47

620515$

120

495

190

53

620516$

125

495

190

53

620517$

130

520

200

58

620518$

135

520

200

60

620519$

140

575

220

61

620520$

145

575

220

61

620521$

150

575

220

61

620522$

1.1/16”

180

49

16

620523$

1.1/8”

180

49

16

183/2 (8 x 10, 10 x 11, 11 x 13, 12 x 14, 17 x 19, 19 x 22)

620524$

1.3/16”

180

49

16

183/2CB

620525$

1.1/4”

190

58

18

620526$

1.5/16”

190

58

18

620527$

1.3/8”

190

58

18

183/2CT

620528$

1.7/16”

190

58

18

fékcsőkulcs készlet, szövet tokban

620529$

1.1/2”

235

74

22

620530$

1.5/8”

235

74

22

620531$

1.11/16”

235

74

22

620532$

1.3/4”

235

74

22

620533$

1.13/16”

235

74

22

620534$

1.7/8”

235

74

22

620535$

2”

235

74

22

620536$

2.1/16”

275

98

27

620537$

2.1/8”

275

98

27

620538$

2.3/16”

275

98

27

620539$

2.1/4”

275

98

27

620540$

2.5/16”

275

98

27

620541$

2.3/8”

275

98

27

620542$

2.1/2”

300

102

28.5

620543$

2.9/16”

300

102

28.5

620544$

2.5/8”

300

102

28.5

184/7

620545$

2.3/4”

330

108

33

csillag-ütőkulcs

620546$

2.15/16”

330

108

33

• • • •

620547$

3”

330

108

33

620548$

3.1/8”

360

124

36

620549$

3.3/8”

360

124

36

620550$

3.1/2”

390

142

39

620551$

3.3/4”

390

142

39

620552$

3.7/8”

425

153

44

620553$

4”

425

153

44

620554$

4.1/8”

425

153

45

620555$

4.1/2”

450

168

47

612985 612986

183/2CB

8 - 22 / 6 8 - 32 / 9

183/2 (8 x 10, 10 x 11, 11 x 13, 12 x 14, 17 x 19, 19 x 22, 22 x 24, 24 x 27, 30 x 32)

615467

183/2CT

8 - 24 / 6

183/2 (8 x 10, 11 x 13, 12 x 14, 16 x 18, 17 x 19, 22 x 24), CT252

anyaga: szerszám-szénacél felületkezelés: antikorrozív olajbevonat DIN 7444 szabvány alapján (metrikus méretek) kovácsolt, teljes anyagában edzett és nemesített

B L

A

L

B

A

620494$

24

180

48.6

16

620495$

27

180

48.6

16

620496$

30

180

48.6

16

620497$

32

190

58.4

18

620498$

36

190

58.4

18

620499$

41

235

74

22

620500$

46

235

74

22

620501$

50

235

74

22

620502$

55

275

97.6

27

620503$

60

275

97.6

27

43


Dugókulcsok és kiegészítők

1/4” dugókulcsok

3/8” dugókulcsok

3/4” dugókulcsok

1” dugókulcsok

T-kulcsok

Csőkulcsok

1/2” dugókulcsok

Gépi dugókulcsok

Keresztkulcsok

Kerékkulcsok

Pontosság

Biztonság

A dugókulcsok használatához

A nélkülözhetetlen racsnis

A különleges dugókulcs rögzítő

alkalmazott racsni működése egy

hajtószárakkal együtt az

rendszer az egygombos kioldóval

75 fogú mechanizmuson alapul,

Unior dugókulcsok a csavarok

nagyobb biztonságot nyújt a munka

amely a 360°-ot 4,8°-os szögekre

és csavaranyák egyenletes,

során, egyúttal a dugókulcs cseréje is

osztja fel, ezáltal egyszerűbb

kiszámítható és precíz meghúzását

gyorsabban történik.

használatot biztosít még a közel

és meglazítását teszik lehetővé. Az

elérhetetlen helyeken is. A hajtási

Unior hajtószárakkal történő munka

szög növelésével kevesebb

biztonságosabb és pontosabb.

te

ct

om

pro

ic

Egyszerű alkalmazás

yo

rg ur h ands – e

on

forgatással és erőfeszítéssel nagyobb megbízhatóságot és pontosságot

rh a

ou

m ic s - pr ote c

ty

go

er

er

44

no

R

R

go

U NI O

U NI O

nds

érhet el.

no

m ic s -


A Unior hajtószárak sajátosságai

4,8˚

A Unior biztonsági rögzítőrendszer sajátosságai

Biztonsági rögzítőrendszer A gomb megnyomásával a dugókulcs egyszerűen eltávolítható a hajtószárról. Nagyobb gyorsaság és hatékonyság A dugókulcs és a hajtószár rögzítési rendszere együtt biztosítja a munka gyorsaságát.

45


• HU

185/2

187/2TX

gyertyakulcs

csavarhúzófej, TORX, 1/4"

• anyaga: szerszám-szénacél • felületkezelés: krómozott (EN 12540)

• anyaga: dugókulcs króm-molibdén • bit: különleges szerszámacél • teljes anyagában edzett és nemesített

B

D D

L

L1

D

L

L

B

600771

16

19

145

120

L

L1

D

607956

19

22

115

120

607903

TX 8

32

13

12

600772

21

24

115

120

607904

TX 10

32

13

12

600773

21

24

180

120

607905

TX 15

32

13

12

607906

TX 20

32

13

12

186BI

607907

TX 25

32

13

12

gyertyakulcs készlet, 3/8"

607908

TX 27

32

13

12

607909

TX 30

32

13

12

607910

TX 40

32

13

12

187/2SL csavarhúzófej, lapos, 1/4" • anyaga: dugókulcs króm-molibdén • bit: különleges szerszámacél • teljes anyagában edzett és nemesített 619401

186BI

4

238.1/1FBI (3/8”), 238.4/1 (45, 75), 186.4/2 (21) 619402

186BI

4

D

238.1/1FBI (3/8”), 238.4/1 (45, 75), 186.4/2 (19) 619403

186BI

L1

4

L

238.1/1FBI (3/8”), 238.4/1 (45, 75), 186.4/2 (16) 607895

a

b

L

L1

D

0.8

4

32

13

12

186.4/2

607896

1

5.5

32

13

12

gyertyakulcs-fej, 3/8"

607897

1.2

7

32

13

12

• anyaga: króm-molibdén • felületkezelés: krómozott (EN 12540) • kovácsolt, teljes anyagában edzett és nemesített

187/2PH csavarhúzófej, PHILLIPS, 1/4" • anyaga: dugókulcs króm-molibdén • bit: különleges szerszámacél • teljes anyagában edzett és nemesített

D L

D

L

620819$

13

17.9

63

603193

16

22

63

620820$

18

24.7

63

603192

19

26

63

600776

21

27

66

187/2HX csavarhúzófej, inbusz, 1/4" • • • •

D L1

L

L

L1

D

607892

PH 1

32

13

12

607893

PH 2

32

13

12

607894

PH 3

32

13

12

188/2 6p

anyaga: dugókulcs króm-molibdén bit: különleges szerszámacél DIN 7422 szabvány alapján (metrikus méretek) teljes anyagában edzett és nemesített

dugókulcs, 1/4", 12 szögű • • • •

anyaga: króm-molibdén felületkezelés: krómozott (EN 12540) kovácsolt, teljes anyagában edzett és nemesített ISO 2725-1 szabvány alapján (metrikus méretek)

D L1

L

L

L1

D

607898

3

32

13

12

607899

4

32

13

12

607900

5

32

13

12

L

D1

D2

T

607901

6

32

13

12

618682

3.2

25

6

12

4

607902

7

32

13

12

600815

4

25

6.7

12

4

46

D2

D1 T

L


L

D1

D2

T

188/2F6p

4.5

25

7.3

12

4

dugókulcs, csuklós, 1/4"

600817

5

25

8

12

5

600818

5.5

25

8.6

12

5.5

600819

6

25

9.2

12

6

• anyaga: króm-molibdén • felületkezelés: krómozott (EN 12540) • kovácsolt, teljes anyagában edzett és nemesített

600820

7

25

11

12

6

600816

600821

8

25

12

12

7.5

600822

9

25

13

13

7.5

600823

10

25

14.5

14.5

9

600824

11

25

16

15.5

10.5

603130

12

25

17

17

10.5

L

D1

D2

600825

13

25

18

18

10.5

620790$

6

35.4

9.2

13.8

5

620791$

7

37.4

10.5

13.8

5

D2

D1 T

L

T

603131

14

25

19.5

19.5

13

618683

3/16”

25

8

11.9

5

620792$

8

37.4

12.2

13.8

5

9

37.4

12.2

13.8

5

618684

7/32”

25

8.8

11.9

5

620793$

618685

1/4”

25

9.3

11.9

5

620794$

10

39.9

14.7

13.8

6

5

620795$

11

39.9

15.9

13.8

6

5

620796$

12

39.9

16.9

13.8

6

5

620797$

13

39.9

17.9

13.8

7

618686

9/32”

618687

25

5/16”

618688

25

11/32”

25

10.5 10.5 10.5

11.9 11.9 13.1

618689

3/8”

25

10.5

14.6

8

618690

13/32”

25

10.5

14.6

8

188/2F12p

618691

7/16”

25

10.5

15.9

8

dugókulcs, csuklós, 1/4"

618692

1/2”

25

10.5

17.9

10

618693

9/16”

25

10.5

19.7

10

• anyaga: króm-molibdén • felületkezelés: krómozott (EN 12540) • kovácsolt, teljes anyagában edzett és nemesített

188/2 12p dugókulcs, 1/4", 12 szögű • • • •

T

D2

D1 T

D2

D1

anyaga: króm-molibdén felületkezelés: krómozott (EN 12540) kovácsolt, teljes anyagában edzett és nemesített ISO 2725-1 szabvány alapján (metrikus méretek)

L

L

L

D1

D2

T

620798$

3/16”

35.4

7.7

13.8

4

620799$

7/32”

35.4

8.6

13.8

4

620800$

1/4”

35.4

9.5

13.8

4

620801$

9/32”

37.4

10.7

13.8

5

620802$

5/16”

37.4

12.2

13.8

5

620803$

11/32”

37.4

13.1

13.8

5 5

620804$

3/8”

39.9

14.7

13.8

620805$

7/16”

39.9

15.9

13.8

6

620806$

1/2”

39.9

17.9

13.8

7

L

D1

D2

T

25

6.8

11.9

5

4.5

25

7.1

11.9

5

188/2L6p

5

25

8

11.9

5

dugókulcs, hosszú, 1/4"

11.9

5

11.9

5

• • • •

616857

4

616858 616859 616860

5.5

25

8.3

616861

6

25

9.3

616862

7

25

10.5

11.9

5

616863

8

25

10.5

11.9

5

anyaga: króm-molibdén felületkezelés: krómozott (EN 12540) kovácsolt, teljes anyagában edzett és nemesített ISO 2725-1 szabvány alapján (metrikus méretek)

616864

9

25

10.5

13.1

8

616865

10

25

10.5

14.5

8

616866

11

25

10.5

15.8

8

616867

12

25

10.5

16.8

8

616868

13

25

10.5

17.8

10

616869

14

25

10.5

19.6

10

616870

3/16”

25

8

11.9

5

618697

616871

7/32”

25

8.3

11.9

5

616872

1/4”

25

9.3

11.9

5

616873

9/32”

25

10.5

11.9

616874

5/16”

25

10.5

616875

11/32”

25

616876

3/8”

616877 616878

D2

D1 T

L

L

D1

D2

T

3.2

50

6

12

8

616881

4

50

6.8

11.9

5

616882

4.5

50

7.1

11.9

5

5

616883

5

50

8

11.9

5

11.9

5

616884

5.5

50

8.3

11.9

5

10.5

12.9

5

616885

6

50

9.3

11.9

8

25

10.5

13.9

8

616886

7

50

10.5

11.9

8

13/32”

25

10.5

14

8

616887

8

50

10.5

11.9

8

7/16”

25

10.5

15.8

8

616888

9

50

10.5

13.1

11

616879

1/2”

25

10.5

17.8

10

616889

10

50

10.5

14.5

11

616880

9/16”

25

10.5

19.6

10

616890

11

50

10.5

15.8

11

47


• HU

L

D1

D2

T

188BI

616891

12

50

10.5

16.8

13

dugókulcs készlet, 1/4", fémdobozban

616892

13

50

10.5

17.8

13

616893

14

50

10.5

19.6

16

616894

3/16”

50

8

11.9

5

616895

7/32”

50

8.3

11.9

5

616896

1/4”

50

9.3

11.9

5

616897

9/32”

50

10.5

11.9

5

616898

5/16”

50

10.5

11.9

5

616899

11/32”

50

10.5

12.9

5

616900

3/8”

50

10.5

13.9

8

616901

13/32”

50

10.5

14

8

616902

7/16”

50

10.5

15.8

8

616903

1/2”

50

10.5

17.8

10

616904

9/16”

50

10.5

19.6

10

611996

188/2L12p dugókulcs, hosszú, 1/4", 12 szögű • • • •

188BI

16

188/2 6p (4, 4.5, 5, 5.5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 13), 188.1/1ABI (1/4”), 188.2/2BI (1/4”), 188.3/2 (1/4”), 188.4/2 (50, 150)

188BI12P16

anyaga: króm-molibdén felületkezelés: krómozott (EN 12540) kovácsolt, teljes anyagában edzett és nemesített ISO 2725-1 szabvány alapján (metrikus méretek)

dugókulcs készlet, 1/4", 12 szögű, fémdobozban

D2

D1 T

L

L

D1

D2

T

618698

3.2

50

6

12

8

618694

7/32”

50

8.8

11.9

5

618695

9/32”

50

10.5

11.9

8

618696

11/32”

50

10.5

11.9

11 617118

188H rögzítősín, 1/4" dugókulcsokhoz • 165 - 4-13, 10 részes készlethez, maximum 13 rögzítő • 205 - 4-14, 10 részes készlethez, maximum 17 rögzítő

188BI12P16

16

188/2 12p (4, 4.5, 5, 5.5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 13), 188.4/2 (50, 150), 188.3/2 (1/4”), 188.1/1ABI (1/4”), 188.2/2BI (1/4”)

188BI6P16INCH dugókulcs készlet, 1/4", fémdobozban

L 619088

165

619235

205

188H1 dugókulcs-csiptetők, 188H sínhez, 10 részes

619413 619410

48

188BI6P16INCH

3/16” - 9/16” / 16

188.1/1ABI (1/4”), 188.2/2BI (1/4”), 188.3/2 (1/4”), 188.4/2 (50, 150), 188/2 6p (3/16”, 7/32”, 1/4”, 9/32”, 5/16”, 11/32”, 3/8”, 13/32”, 7/16”, 1/2”, 9/16”)


188BI12P16INCH

188C

dugókulcs készlet, 1/4", fémdobozban

dugókulcs készlet, 1/4", fémdobozban

619414

188BI12P16INCH

3/16” - 9/16” / 16

188.1/1ABI (1/4”), 188.2/2BI (1/4”), 188.3/2 (1/4”), 188.4/2 (50, 150), 188/2 12p (3/16”, 7/32”, 1/4”, 9/32”, 5/16”, 11/32”, 3/8”, 13/32”, 7/16”, 1/2”, 9/16”)

615151

188BI6P36 dugókulcs - és behajtóhegy készlet, 1/4"

188C

33

188/2 6p (4, 4.5, 5, 5.5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14), 188.1/1ABI (1/4”), 188.3/2 (1/4”), 188.4/2 (50, 150), 188.6/2 (1/4”), 187/2PH (PH 1, PH 2, PH 3), 187/2HX (3, 4, 5, 6, 7), 187/2TX (TX 8, TX 10, TX 15, TX 25, TX 27, TX 30, TX 40)

188D dugókulcs- és behajtóhegy készlet, 1/4", fémdobozban

621407$ 188BI6P36

36

188/2 6p (5.5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14), 6469C6,3 (3, 4, 5, 6), 6466C6,3 (PZ 1, PZ 2, PZ 3), 6463C6,3 (PH 1, PH 2, PH 3), 6460C6,3 (0.6 x 4.5, 1.2 x 6.5, 1.2 x 8.0), 6472C6,3 (TX 10, TX 15, TX 20, TX 25, TX 27, TX 30, TX 40), 188.1/1ABI (1/4”), 188.4/2 (50, 150), 188.6/2 (1/4”), 188.9 (1/4” - 1/4”), 188.8 (1/4”)

613074

188D

19

6472C6,3 (TX 6, TX 7, TX 8, TX 9, TX 10, TX 15, TX 20, TX 25), 189/2 (E 4, E 5, E 6, E 7, E 8, E 10, E 11), 188.8 (1/4”), 188.3/2 (1/4”), 188.4/2F (150), 188.9 (1/4” - 1/4”)

188B

188E

dugókulcs készlet, 1/4", fémdobozban

dugókulcs- és behajtóhegy készlet, 1/4", fémdobozban

615150

188B

44

188/2 6p (4, 4.5, 5, 5.5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14), 188.1/1ABI (1/4”), 188.3/2 (1/4”), 188.4/2 (50, 150), 188.6/2 (1/4”), 187/2PH (PH 1, PH 2, PH 3), 187/2SL (0.8 x 4, 1 x 5.5, 1.2 x 7), 187/2HX (3, 4, 5, 6, 7), 187/2TX (TX 8, TX 10, TX 15, TX 20, TX 25, TX 27, TX 30, TX 40), 189/2 (E 4, E 5, E 6, E 7, E 8, E 10, E 11)

613075

188E

26

188/2 6p (4, 4.5, 5, 5.5, 6, 7, 8, 9, 10), 6460C6,3 (0.5 x 3.0, 0.6 x 4.5, 0.8 x 5.5, 1.0 x 5.5, 1.2 x 6.5), 6463C6,3 (PH 0, PH 1, PH 2, PH 3), 6469C6,3 (3, 4, 5, 6), 188.8 (1/4”), 188.3/2 (1/4”), 188.4/2F (150), 188.9 (1/4” - 1/4”)

49


• HU

188MS

188.1/1FBI

dugókulcs készlet, 1/4", fém állványon

hajtószár, 1/4", csuklós, átváltható racsnis • • • • • • •

anyaga: speciális szerszámacél ergonómikus kétkomponensű markolat 40 fogú racsni csukló 90°-ig állítható, 22, 5°-os lépésekkel kovácsolt teljes anyagában edzett és nemesített felületkezelés: krómozott (EN 12540) A

B

610566

188MS

L

116

188/2 6p (4, 4.5, 5, 5.5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13), 980D

188.1/1ABI 618367

hajtószár, átváltható racsnis, 1/4" • • • • • • •

anyaga: speciális szerszámacél ergonómikus kétkomponensű markolat 40 fogú racsni kovácsolt teljes anyagában edzett és nemesített felületkezelés: krómozott (EN 12540) ISO 3315 szabvány alapján

B 25

188.2/2BI

A

1/4”

A 22

hajtószár, csuklós, 1/4"

B

611901

L 180

L

A

B

157

24.5

25

L

• • • • • •

anyaga: króm-molibdén ergonómikus kétkomponensű markolat kovácsolt felületkezelés: krómozott (EN 12540) ISO 3315 szabvány alapján teljes anyagában edzett és nemesített L

L 611902

1/4”

150

188.3/2 hajtószár, csúszó-T, 1/4" • • • •

anyaga: króm-vanádium felületkezelés: krómozott (EN 12540) ISO 3315 szabvány alapján teljes anyagában edzett és nemesített D2 A

L

600830

1/4”

L

A

D1

D2

120

30

7

14

D1

188.4/2 dugókulcs-toldat, hosszú, 1/4" • • • •

anyaga: króm-vanádium felületkezelés: krómozott (EN 12540) kovácsolt, teljes anyagában edzett és nemesített ISO 3316 szabvány alapján

D1

D2

L

50

L

D1

D2

600826

1/4”

50

8

12

600827

1/4”

150

8

12


188.4/2F

188.8

dugókulcs-toldat, flexibilis, hosszú, 1/4"

hajtószár, csavarhúzó nyéllel, 1/4"

• anyaga: króm-vanádium • felületkezelés: krómozott (EN 12540) • teljes anyagában edzett és nemesített

• anyaga: penge - króm-vanádium, teljes anyagában edzett és nemesített • markolat - polipropilén • ISO 3315 szabvány alapján

D1 L

D2

C

612868

1/4”

L

D1

D2

150

8.3

12

188.4/2S

607349

1/4”

L

L

C

150

50

dugókulcs-toldat, gömbvégű, hosszú, 1/4" • anyaga: króm-vanádium • felületkezelés: krómozott (EN 12540) • kovácsolt, teljes anyagában edzett és nemesített

D1

L

L

D1

D2

610910

150

8

12

610911

50

8

12

188.6/2

D2

dugókulcs-csukló, 1/4"

188.9

• • • •

behajtóhegy-adapter, 1/4"

anyaga: króm-vanádium felületkezelés: krómozott (EN 12540) kovácsolt, teljes anyagában edzett és nemesített ISO 3316 szabvány alapján

• • • •

D

E6,3, C6,3 behajtóhegyekhez anyaga: szerszám-szénacél felületkezelés: krómozott (EN 12540) kovácsolt, teljes anyagában edzett és nemesített

D

L

607821

1/4”

L

D

41

14

L

612867

1/4” - 1/4”

L

D

25

12

188.7/2 adapter 1/4"

188.10

• • • •

behajtóhegy-adapter

anyaga: króm-vanádium felületkezelés: krómozott (EN 12540) kovácsolt, teljes anyagában edzett és nemesített ISO 3316 szabvány alapján

• anyaga: króm-vanádium • teljes anyagában edzett és nemesített • DIN 7428 szabvány alapján

L D

L

L

607976

1/4” - 3/8”

604531

1/4” (6.3) - 1/4”

50

L

D

616808

1/4” (6.3) - 3/8”

50

35

12

616809

1/4” (6.3) - 1/2”

50

51


• HU

188.10A

190/1 6p

behajtóhegy, dugókulcsos

dugókulcs, 1/2"

• anyaga: króm-vanádium • teljes anyagában edzett és nemesített • DIN 7424 szabvány alapján

• • • • •

anyaga: króm-molibdén felületkezelés: krómozott (EN 12540) polírozott kovácsolt, teljes anyagában edzett és nemesített ISO 2725-1 szabvány alapján (metrikus méretek)

D1

T

D2

D1

L

T

D1

L

T

L

619448

6.3(1/4”)

8

12.5

65

3.9

L

D1

D2

618701

6.3(1/4”)

10

14.5

65

5

605307

8

38

13.2

22.9

12

9

38

13.9

22.9

12

T

618702

6.3(1/4”)

13

18

65

6

610155

618703

6.3(1/4”)

17

23.3

65

9.5

600851

10

38

15

22.9

12

600852

11

38

16.3

22.9

12

188.11

600853

12

38

17.9

22.9

12

javító készlet, 188.1A BI hajtószárhoz

600854

13

38

18.8

22.9

12

600855

14

38

19.7

22.9

12

600856

15

38

20.4

22.9

12

600857

16

38

22.9

21.5

12

600858

17

38

24.3

22

12

600859

18

38

25.5

23

12

600860

19

38

26.8

24

14

600861

20

38

28.1

24

14

600862

21

38

29.3

25

14

600863

22

38

30.4

25

14

600864

23

40

31.7

26

14

600865

24

42

33.1

28

16

600866

25

42

34.2

29

16

600867

26

42

35.3

30

16

600868

27

43

37

30

18

188.13

600869

28

43

38

31

20

bit-adapter, 10mm hatszög hajtással

610156

29

43

39

32

20

• anyaga: króm-vanádium • teljes anyagában edzett és nemesített

600871

30

46

40.7

34

22 22

612503

11

620858$

1/4”

620859$

5/16”

189/2 dugókulcs, belső TORX 1/4" • anyaga: króm-vanádium • felületkezelés: krómozott (EN 12540) • kovácsolt, teljes anyagában edzett és nemesített

D2

D1

L

L

D2

D1

607911

E4

25

12

5.4

607912

E5

25

12

6.7

607913

E6

25

12

7.7

607914

E7

25

12

8.3

607915

E8

25

12

10.1

607916

E 10

25

12

11.3

607917

E 11

25

12

12.9

52

600872

32

46

43.2

36

610105

5/16”

38

13.2

22.9

12

610106

3/8”

38

15

22.9

12

610107

7/16”

38

16.3

22.9

12

610108

1/2”

38

18.8

22.9

12

610109

9/16”

38

20.4

22.9

12

610110

5/8”

38

22.9

21.5

12

610111

11/16”

38

25.5

23

12

610112

3/4”

38

26.8

24

14

610113

13/16”

38

29.3

25

14

610114

7/8”

40

31.7

26

14

610115

15/16”

42

33.1

28

16

610116

1”

42

35.3

30

16

610117

1.1/16”

43

37

30

18

610118

1.1/8”

43

39

32

20

610119

1.3/16”

46

40.7

34

22

610120

1.1/4”

46

43.2

36

22


190/1L12p

190/1 12p

dugókulcs, hosszú, 1/2", 12 szögű

dugókulcs, 1/2"

• • • • •

• • • • •

anyaga: króm-molibdén felületkezelés: krómozott (EN 12540) polírozott kovácsolt, teljes anyagában edzett és nemesített ISO 2725-1 szabvány alapján (metrikus méretek)

anyaga: króm-molibdén felületkezelés: krómozott (EN 12540) polírozott kovácsolt, teljes anyagában edzett és nemesített ISO 2725-1 szabvány alapján (metrikus méretek)

D2

D1 T

D2

D1 T

L

L

D1

D2

L

T

D1

D2

L

T

603812

10

15

22.9

38

12

610762

10

15

22

77

12

603813

11

16.3

22.9

38

12

610763

11

16.3

22

77

12

603814

12

17.9

22.9

38

12

610764

12

17.6

22

77

12

603815

13

18.8

22.9

38

12

610765

13

18.8

22

77

12

603816

14

19.7

22.9

38

12

610766

14

20.4

22

77

15

603817

15

20.4

22.9

38

12

610767

15

21.6

20.7

77

15

603818

16

22.9

21.5

38

12

610768

16

22.9

21.5

77

15

603819

17

24.3

22

38

12

610769

17

24

22

77

15

603820

18

25.5

23

38

12

610770

18

25.4

23

77

18

603821

19

26.8

24

38

14

610771

19

26

21

77

18

603822

20

28.1

24

38

14

610772

20

27.9

24

77

18

603823

21

29.3

25

38

14

610773

21

28

25

77

18

603824

22

30.4

25

38

14

610774

22

30

26

77

21

603825

23

31.7

26

40

14

610775

23

31.6

27

77

21

603826

24

33.1

28

42

16

610776

24

32

28

77

24

603827

27

37

30

43

18

610777

27

36

30

77

27

603828

30

40.7

34

46

22

610778

30

40

34

77

30

603829

32

43.2

36

46

22

610779

32

42

36

77

33

621722$

36

48

42

46

22

610780

3/8”

15

22

77

12

609366

3/8”

15

22.9

38

12

610781

7/16”

16.3

22

77

12

609367

7/16”

16.3

22.9

38

12

610782

1/2”

18.8

22

77

15

609368

1/2”

18.8

22.9

38

12

610783

9/16”

20.4

22

77

15

609369

9/16”

20.4

22.9

38

12

610784

19/32”

21.6

20.7

77

15

609370

19/32”

20.4

20.7

38

12

610785

5/8”

22.9

21.5

77

15

609371

5/8”

22.9

21.5

38

12

610786

11/16”

24

22

77

15

609372

11/16”

25.5

23

38

12

610787

3/4”

26

23

77

18

609373

3/4”

26.8

24

38

14

610788

25/32”

27.9

24

77

18

609374

25/32”

27.9

24

38

14

610789

13/16”

28

25

77

18

609375

13/16”

29.3

25

38

14

610790

7/8”

30

26

77

21

609376

7/8”

31.7

26

40

14

610791

15/16”

32

28

77

24

609377

15/16”

33.1

28

42

16

610792

1”

34

30

77

24

609378

1”

35.3

30

42

16

610793

1.1/16”

36

30

77

27

609379

1.1/16”

37

30

43

18

610794

1.1/8”

38

32

77

27

609380

1.1/8”

39

32

43

20

610795

1.3/16”

40

34

77

30

609381

1.3/16”

40.7

34

46

22

610796

1.1/4”

42

36

77

33

609382

1.1/4”

43.2

36

46

22

53


• HU

190/2VDEDP

190H

dugókulcs, szigetelt, 1/2"

rögzítősín, 1/2" dugókulcsokhoz

• • • • • • •

• 330 - 8-32, 10 részes készlethez, maximum 14 rögzítő • 450 - 8-32, 10 részes készlethez, maximum 19 rögzítő

anyaga: króm-vanádium fej: krómozott (EN 12540) kétrétegű, kettős színezésű szigetelés Ha a második szigetelési réteg láthatóvá válik, cserélje ki a szerszámot! minden darab tesztelt EN 60900 szabvány alapján kovácsolt, teljes anyagában edzett és nemesített

D1

D2 T

L

L

617803

D1

D2

L

T

8

18

27.4

54.6

12

619090

330

619237

450

621593$

9

51.5

17.1

26.5

12

190H1

612195

10

18

26

51.5

12

dugókulcs-csiptetők, 190H sínhez, 10 részes

612196

11

19.5

26.5

51.5

12

612197

12

20.5

26.5

51.5

12

612198

13

21.5

26.5

51.5

12

612199

14

22.5

26.5

51.5

12

621594$

15

51.5

23.5

26.5

12

621595$

16

51.5

26

25.2

12

612200

17

28

26

51.5

12

621596$

18

51.5

28.5

26.5

12

612201

19

30

28

51.5

14

621597$

20

51.5

31.3

27.3

14

190BI6P14

621598$

21

51.5

32.5

28.2

14

dugókulcs készlet, 1/2", fémdobozban

612202

22

34

29

51.5

14

621599$

23

53.5

35.1

29.4

14

612203

24

37

32.5

55

16

621600$

26

55.5

38.8

33.2

16

617804

27

40.5

32.5

58

18

621601$

28

56.5

41.3

33.4

20

621602$

30

59.5

44

37.1

22

621603$

32

59.5

46.6

39.4

22

619412

190/2LVDEDP dugókulcs, szigetelt, hosszú, 1/2" • • • • •

anyaga: króm-vanádium fej: krómozott (EN 12540) minden darab tesztelt kétrétegű, kettős színezésű szigetelés Ha a második szigetelési réteg láthatóvá válik, cserélje ki a szerszámot! • EN 60900 szabvány alapján • kovácsolt, teljes anyagában edzett és nemesített

611940

190BI6P14

10 - 24 / 14

190/1 6p (10, 11, 12, 13, 14, 15, 17, 19, 21, 22, 24), 190.1/1ABI (1/2”), 190.3/1 (1/2”), 190.4/1 (125)

190BI6P23 dugókulcs készlet, 1/2", fémdobozban

D1

D2 T

L

L

D1

D2

T

619104

10

96

20.7

27

27

619105

11

96

21.6

27

27

619106

12

96

22.6

27

27

619107

13

96

23.3

27

27

619108

14

96

25.8

27

35

619109

15

96

26.8

27

35

619110

16

96

27.4

27

35

619111

17

96

30

27

35

619112

18

96

31.7

27

35

619113

19

96

32

27

35

619114

20

96

33.4

27

35

619115

21

96

33

27

35

621604$

22

96

33.6

29.6

35

621605$

24

96

35.6

31.6

35

54

612779

190BI6P23

10 - 32 / 23

190/1 6p (10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 27, 30, 32), 190.1/1ABI (1/2”), 190.3/1 (1/2”), 190.4/1 (125, 250), 190.6/2 (1/2”)


190BI6P24

190BI12P24

dugókulcs készlet, 1/2", fémdobozban

dugókulcs készlet, 1/2", fémdobozban

611939

611941

190BI6P24

10 - 32 / 24

190BI12P24

10 - 32 / 24

190/1 12p (10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 27, 30, 32), 190.1/1ABI (1/2”), 190.2/1BI (1/2”), 190.3/1 (1/2”), 190.4/1 (125, 250), 190.6/2 (1/2”)

190/1 6p (10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 27, 30, 32), 190.1/1ABI (1/2”), 190.2/1BI (1/2”), 190.3/1 (1/2”), 190.4/1 (125, 250), 190.6/2 (1/2”)

190BI12P14

190BI12P23IN

dugókulcs készlet, 1/2", fémdobozban

dugókulcs készlet, 1/2", fémdobozban

611943 611942

190BI12P14

10 - 24 / 14

190/1 12p (10, 11, 12, 13, 14, 15, 17, 19, 21, 22, 24), 190.1/1ABI (1/2”), 190.3/1 (1/2”), 190.4/1 (125)

190BI12P23 dugókulcs készlet, 1/2", fémdobozban

190BI12P23

10 - 32 / 23

190/1 12p (10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 27, 30, 32), 190.1/1ABI (1/2”), 190.3/1 (1/2”), 190.4/1 (250, 125), 190.6/2 (1/2”)

3/8” - 1.1/4” / 23

190BI6P22IN dugókulcs készlet, 1/2", fémdobozban

615180 615327

190BI12P23IN

190.6/2 (1/2”), 190.4/1 (125, 250), 190.3/1 (1/2”), 190/1 12p (3/8”, 7/16”, 1/2”, 9/16”, 19/32”, 5/8”, 11/16”, 3/4”, 25/32”, 13/16”, 7/8”, 15/16”, 1”, 1.1/16”, 1.1/8”, 1.3/16”, 1.1/4”), 190.1/1ABI (1/2”), 190.2/1BI (1/2”)

190BI6P22IN

5/16” - 1.1/4” / 22

190.6/2 (1/2”), 190.4/1 (125, 250), 190.3/1 (1/2”), 190.1/1ABI (1/2”), 190.2/1BI (1/2”), 190/1 6p (5/16”, 3/8”, 7/16”, 1/2”, 9/16”, 5/8”, 11/16”, 3/4”, 13/16”, 7/8”, 15/16”, 1”, 1.1/16”, 1.1/8”, 1.3/16”, 1.1/4”)

55


• HU

190BI6P43

190BI6P28

dugókulcs készlet, 1/2" és 1/4", műanyag dobozban

dugókulcs készlet, 1/2", műanyag dobozban

612162

190BI6P28

10 - 32 / 28

190/1 6p (10, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 22, 24, 27, 30, 32), 190.6/2 (1/2”), 190.4/1 (125, 250), 190.3/1 (1/2”), 190/1L12p (12, 13, 14, 17, 19, 21, 22, 24, 27, 30), 190.1/1ABI (1/2”) 611944

190BI6P43

10 - 32 / 43

188/2 6p (4, 4.5, 5, 5.5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 13, 12, 14), 188.4/2 (50, 150), 188.3/2 (1/4”), 190/1 6p (10, 11, 12, 13, 14, 15, 17, 19, 22, 24, 27, 30, 32), 190.6/2 (1/2”), 190.4/1 (125, 250), 190.3/1 (1/2”), 192/2HX (6, 7, 8, 10, 12, 14, 17), 188.6/2 (1/4”), 190.1/1ABI (1/2”), 188.1/1ABI (1/4”)

190-6P17 dugókulcs készlet, 1/2", műanyag dobozban

190BITX1P22 dugókulcs készlet, 1/2", fémdobozban

622022$ 190-6P17

10 - 32 / 17

190/1 6p (10, 11, 12, 13, 14, 17, 19, 21, 22, 23, 24, 27, 30, 32), 190.9/2BI, 190.3/1 (1/2”), 190.4/1 (75) 611945

190BITX1P22

22

190.6/2 (1/2”), 190.4/1 (125, 250), 192/2TX (TX 20, TX 25, TX 27, TX 30, TX 40, TX 45, TX 50, TX 55, TX 60), 191/1 (E 10, E 11, E 12, E 14, E 16, E 18, E 20, E 22, E 24), 190.1/1ABI (1/2”)

190BI6P17 dugókulcs készlet, 1/2", műanyag dobozban

190BIHX1P20 dugókulcs készlet, 1/2", fémdobozban

611946

190BIHX1P20

20

192/2HXL (5, 6, 7, 8, 10, 12), 192/2HX (4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 12, 14, 17, 19), 190.1/1ABI (1/2”), 190.4/1 (125, 250)

56

622023$ 190BI6P17

10 - 32 / 17

190/1 6p (10, 11, 12, 13, 14, 17, 19, 21, 22, 23, 24, 27, 30, 32), 190.1/1ABI (1/2”), 190.3/1 (1/2”), 190.4/1 (75)


190MS6P49

190MS12P106

dugókulcs készlet, 1/2", fémdobozban

dugókulcs készlet, 1/2", fémdobozban

610648

610651

190MS6P49

10 - 32 / 49

190MS12P106

10 - 32 / 106

190/1 12p (10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 27, 30, 32), 980A

190/1 6p (10, 13, 17, 19, 22, 24, 27, 30, 32), 980B

190MS12P49

190VDE6P11A

dugókulcs készlet, 1/2", fémdobozban

dugókulcs készlet, szigetelt, 1/2", fémdobozban

612678 610650

190MS12P49

10 - 32 / 49

190VDE6P11A

10 - 24 / 11

190/2VDEDP (10, 11, 12, 13, 14, 17, 19, 22, 24), 190.1VDE (1/2”), 190.4/2VDEDP (125)

190/1 12p (10, 13, 17, 19, 22, 24, 27, 30, 32), 980B

190MS6P106

190VDE6P11

dugókulcs készlet, 1/2", fémdobozban

dugókulcs készlet, szigetelt, 1/2", fémdobozban

616704 610649

190MS6P106

10 - 32 / 106

190/1 6p (10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 27, 30, 32), 980A

190VDE6P11

11

190/2VDEDP (13, 14, 17, 19), 192/2HXVDEDP (4, 5, 6, 8, 10), 190.1VDE (1/2”), 190.4/2VDEDP (125)

57


• HU

190VDEDP6P13B

190.1/1ABI

dugókulcs készlet, szigetelt, 1/2", fémdobozban

hajtószár, átváltható racsnis, 1/2" • • • • • • •

anyaga: speciális szerszámacél ergonómikus kétkomponensű markolat 75 fogú racsni kovácsolt teljes anyagában edzett és nemesített felületkezelés: krómozott (EN 12540) ISO 3315 szabvány alapján

B

L

A

611782 619420

190VDEDP6P13B

8 - 27 / 13

190/2VDEDP (8, 10, 11, 12, 13, 14, 17, 19, 22, 24, 27), 190.1AVDEDP, 190.4/2VDEDP (125)

190VDE6P10 szigetelt dugókulcs készlet, 1/2", műanyag dobozban

1/2”

L

A

B

260

36

45

190.1/1FBI hajtószár, 1/2", csuklós átváltható racsnis • • • • • • •

anyaga: speciális szerszámacél ergonómikus kétkomponensű markolat 75 fogú racsni csukló 90°-ig állítható, 22, 5°-os lépésekkel kovácsolt teljes anyagában edzett és nemesített felületkezelés: krómozott (EN 12540)

A

B

618369

621646$ 190VDE6P10

13 - 27 / 10

190/2VDEDP (13, 14, 17, 19, 22, 24, 27), 190.1VDE (1/2”), 190.4/2VDEDP (125, 250), 981PBM2

58

L

L

A

B

320

36

40


190.1VDE

190.2/1BI

hajtószár, átváltható racsnis, szigetelt, 1/2"

hajtószár, csuklós, 1/2"

• • • • • •

• • • • • •

anyaga: króm-vanádium 36 fogú racsni 10 fokonkénti hajtás hajtásirány-váltó gombbal minden darab tesztelt EN 60900 szabvány alapján

anyaga: króm-molibdén ergonómikus kétkomponensű markolat kovácsolt felületkezelés: krómozott (EN 12540) ISO 3315 szabvány alapján teljes anyagában edzett és nemesített L

A

L

B

L 611899

1/2”

390

611900

1/2”

460

190.3/1 612206

1/2”

L

B

A

275

66

46

hajtószár, csúszó-T, 1/2" • • • •

anyaga: króm-vanádium felületkezelés: krómozott (EN 12540) ISO 3315 szabvány alapján teljes anyagában edzett és nemesített

D2 A

L

600876

1/2”

L

A

D1

D2

300

45

14

25.5

D1

190.4/1 dugókulcs-toldat, hosszú, 1/2" • • • • •

anyaga: króm-vanádium felületkezelés: krómozott (EN 12540) polírozott fejjel kovácsolt, teljes anyagában edzett és nemesített ISO 3316 szabvány alapján D1

D2

L

190.1AVDEDP 607955

hajtószár, átváltható racsnis, szigetelt, 1/2" • • • • • • • •

anyaga: króm-vanádium 36 fogú racsni 10 fokonkénti hajtás hajtásirány-váltó gombbal minden darab tesztelt EN 60900 szabvány alapján kétrétegű, kettős színezésű szigetelés Ha a második szigetelési réteg láthatóvá válik, cserélje ki a szerszámot!

1/2”

L

D1

D2

75

16.8

24

600874

1/2”

125

16.8

24

600875

1/2”

250

16.8

24

190.4/2 dugókulcs-toldat, 1/2" • anyaga: króm-vanádium • felületkezelés: krómozott (EN 12540) • kovácsolt, teljes anyagában edzett és nemesített A

L B

D1

D2

L

619119

L

B

A

245

80

49

612565$

1/2”

L

D1

D2

600

16.8

24

59


• HU

190.4/1S

190.5/2VDEDP

dugókulcs-toldat, gömbvégű, hosszú, 1/2"

hajtószár, fix, hajlított, szigetelt, 1/2"

• • • • •

• • • • • • •

anyaga: króm-vanádium felületkezelés: krómozott (EN 12540) polírozott fejjel kovácsolt, teljes anyagában edzett és nemesített ISO 3316 szabvány alapján

D1

anyaga: króm-vanádium felületkezelés: krómozott (EN 12540) kovácsolt, teljes anyagában edzett és nemesített EN 60900 szabvány alapján minden darab tesztelt kétrétegű, kettős színezésű szigetelés Ha a második szigetelési réteg láthatóvá válik, cserélje ki a szerszámot!

D2

L

L2

D L1

610909

L

D1

D2

75

16.8

24

610908

125

16.8

24

610907

250

16.4

24

190.4/2VDEDP

615178

L1

L2

250

72

dugókulcs-toldat, szigetelt, 1/2" • • • • • • •

anyaga: króm-vanádium fej: krómozott (EN 12540) kétrétegű, kettős színezésű szigetelés Ha a második szigetelési réteg láthatóvá válik, cserélje ki a szerszámot! minden darab tesztelt kovácsolt, teljes anyagában edzett és nemesített EN 60900 szabvány alapján D

L

D

612204

1/2”

250

28

612205

1/2”

125

27

L

190.5/2 hajtószár, fix, hajlított, 1/2"

190.6/2

• • • •

dugókulcs-csukló, 1/2"

anyaga: króm-vanádium felületkezelés: krómozott (EN 12540) ISO 3315 szabvány alapján kovácsolt, teljes anyagában edzett és nemesített L2

D

• • • •

anyaga: króm-vanádium felületkezelés: krómozott (EN 12540) kovácsolt, teljes anyagában edzett és nemesített ISO 3316 szabvány alapján

L1

D

L

610933

L

L1

D

250

59

16.8

600873

1/2”

D

L

23

75.5

190.7/2 dugókulcs-átalakító, 1/2" • • • •

anyaga: króm-vanádium felületkezelés: krómozott (EN 12540) kovácsolt, teljes anyagában edzett és nemesített ISO 3316 szabvány alapján

D L

60

D

L

603334

1/2” - 3/8”

23

38

607975

1/2” - 3/4”

22

35


190.9/2BI

191/1

hajtószár, egyirányú racsnis, áttolható, 1/2"

dugókulcs, belső TORX, 1/2"

• • • • •

• • • •

anyaga: speciális szerszámacél ergonómikus kétkomponensű markolat kovácsolt teljes anyagában edzett és nemesített felületkezelés: krómozott (EN 12540)

anyaga: króm-molibdén felületkezelés: krómozott (EN 12540) polírozott kovácsolt, teljes anyagában edzett és nemesített

D2

D1

L

B

L

A

600909

D2

D1

L

607141

E 10

22

14

38

607142

E 11

22

15

38

607143

E 12

22

15

38

607144

E 14

22

17

38

607145

E 16

22

19

38

607146

E 18

22

21

38

607147

E 20

26

23

40

E 22

26

25.3

40

E 24

28

27.3

40

A

B

L

607148

38

43.5

252

607149

190.10

191MB1

hajtószár, betét, 1/2"

dugókulcs készlet, belső TORX, 1/2", fémdobozban

• • • •

190.9/2BI racsnis hajtÓszárhoz teljes anyagában edzett és nemesített anyaga: szerszám-szénacél ISO 3315 szabvány alapján

L 603378

1/2”

40

190.11 javító készlet, 12 részes, art.190.1A BI hajtószárhoz 607314

191MB1

9

191/1 (E 10, E 11, E 12, E 14, E 16, E 18, E 20, E 22, E 24)

612504

12

190.12 bit-adapter, gyorskioldós, 1/2" • anyaga: szerszám-szénacél • felületkezelés: feketített (DIN 12476) • kovácsolt, teljes anyagában edzett és nemesített

D

L

620856$

1/2” - 1/4”

L

D

41

25

61


• HU

192/2HX

192/2HXL

csavarhúzófej, inbusz, 1/2"

csavarhúzófej, inbusz, hosszított 1/2"

• • • •

• • • •

anyaga: dugókulcs króm-molibdén, krómozott, polírozott bit: különleges szerszámacél DIN 7422 szabvány alapján (metrikus méretek) teljes anyagában edzett és nemesített

anyaga: dugókulcs króm-molibdén, krómozott, polírozott bit: különleges szerszámacél DIN 7422 szabvány alapján (metrikus méretek) teljes anyagában edzett és nemesített

D L1

D

L

L1

D

L

L

L1

600978

4

23

60

24

D

L

L1

603420

5

23

60

24

603380

5

22.9

100

64 167

603421

6

23

60

24

619803

5

22.9

203

603422

7

23

60

24

603381

6

22.9

100

64

603423

8

23

60

24

619804

6

22.9

163

127

605923

9

23

60

24

619805

6

22.9

183

147

603424

10

23

60

24

603383

7

22.9

100

64

603425

12

23

60

24

603384

8

22.9

100

64

603426

14

23

60

24

619806

8

22.9

143

107

603427

17

24

60

20

603386

10

22.9

100

64

603428

19

26.5

60

20

619807

10

22.9

163

127

619894

3/16”

22.9

40

24

603455

12

22.9

100

64

619895

7/32”

22.9

40

24

619808

12

22.9

163

127

619896

1/4”

22.9

40

24

619415

14

22.9

100

64

619898

5/16”

22.9

40

24

619809

14

22.9

163

127

619899

3/8”

22.9

40

24

619900

1/2”

22.9

40

24

192/2HXSL

619901

9/16”

22.9

40

24

csavarhúzófej, gömbvégű inbusz, hosszított, 1/2" • anyaga: dugókulcs króm-molibdén, krómozott, polírozott • bit: különleges szerszámacél • teljes anyagában edzett és nemesített

619902

5/8”

22.9

40

24

619904

3/4”

26.8

40

21

192/2HXVDEDP csavarhúzófej, inbusz, szigetelt, 1/2" • • • • • • •

anyaga: dugókulcs króm-molibdén bit: különleges szerszámacél kétrétegű, kettős színezésű szigetelés Ha a második szigetelési réteg láthatóvá válik, cserélje ki a szerszámot! minden darab tesztelt EN 60900 szabvány alapján teljes anyagában edzett és nemesített

D L1

L

D L1

L

L

D

L1

618704

5

203

22.9

180

619810

6

163

22.9

127

618705

6

243

22.9

220

619811

7

163

22.9

127

619812

8

163

22.9

127

618706

8

243

22.9

220

619813

10

163

22.9

127

618707

10

243

22.9

220

L

L1

D

615173

4

76

18

27

615174

5

76

18

27

192/2SL

615175

6

76

18

27

csavarhúzófej, lapos, 1/2"

615176

8

76

18

27

615177

10

76

18

27

• anyaga: dugókulcs króm-molibdén, krómozott, polírozott • bit: különleges szerszámacél • teljes anyagában edzett és nemesített

D L1

62

L

a

b

D

L

L1

605551

1.2

8

22.9

63

27

605552

1.6

10

22.9

63

27

605553

2

12

22.9

63

27

605554

2.5

14

22.9

63

27

605555

2.5

16

22.9

63

27


192/2PH

192/2TR

csavarhúzófej, PHILLIPS, 1/2"

csavarhúzófej, biztonsági TORX, 1/2"

• anyaga: dugókulcs króm-molibdén, krómozott, polírozott • bit: különleges szerszámacél • teljes anyagában edzett és nemesített

• anyaga: dugókulcs króm-molibdén, krómozott, polírozott • bit: különleges szerszámacél

D L1

D L1

L

L

D

L

L1

D

L

L1

619820

20

22.9

58

22

605556

PH 2

22.9

54

18

619821

25

22.9

58

22

605557

PH 3

22.9

54

18

619822

27

22.9

58

22

605558

PH 4

22.9

57

21

619823

30

22.9

58

22

619824

40

22.9

58

22

192/2PZ

619825

45

22.9

58

22

csavarhúzófej, POZIDRIV, 1/2"

619826

50

22.9

58

22

• anyaga: dugókulcs króm-molibdén, krómozott, polírozott • bit: különleges szerszámacél • teljes anyagában edzett és nemesített

619827

55

22.9

58

22

619828

60

22.9

58

22

192/2TX csavarhúzófej, TORX, 1/2"

D L1

• anyaga: dugókulcs króm-molibdén, krómozott, polírozott • bit: különleges szerszámacél

L

D

L

L1

605559

PZ 2

22.9

54

18

605560

PZ 3

22.9

54

18

605561

PZ 4

22.9

57

21

D L1

L

192/2R

D

L

L1

csavarhúzófej, RIBE, 1/2"

605562

TX 20

22.9

52

16

• anyaga: dugókulcs króm-molibdén, krómozott, polírozott • bit: különleges szerszámacél

605563

TX 25

22.9

52

16

605564

TX 27

22.9

52

16

605565

TX 30

22.9

52

16

605566

TX 40

22.9

52

16

605567

TX 45

22.9

52

16

605568

TX 50

22.9

52

16

605569

TX 55

22.9

57

21

605570

TX 60

22.9

57

21

D L1

L

D

L

L1

619891

M5

22.9

43

17

619892

M6

22.9

43

17

192/2TXL

619893

M7

22.9

43

17

csavarhúzófej, hosszított, TORX, 1/2"

619814

M8

22.9

43

17

619815

M9

22.9

43

17

619816

M 10

22.9

43

17

• anyaga: dugókulcs króm-molibdén, krómozott, polírozott • bit: különleges szerszámacél • teljes anyagában edzett és nemesített

619817

M 12

22.9

43

17

619818

M 13

22.9

43

17

619819

M 14

22.9

43

17

D L1

L

D

L

L1

612422

TX 20

22.9

100

64

612423

TX 25

22.9

100

64

612424

TX 27

22.9

100

64

612425

TX 30

22.9

100

64

612426

TX 40

22.9

100

64

612427

TX 45

22.9

100

64

612428

TX 50

22.9

100

64

612429

TX 55

22.9

100

64

612430

TX 60

22.9

100

64

619857

TX 70

24.3

105

65

619858

TX 80

24.3

105

65

619859

TX 90

26,8

105

65

619860

TX 100

26.8

105

65

63


• HU

192/2ZX

192/12

csavarhúzófej, XZN sokszögű, 1/2"

csavarhúzófej készlet, 1/2", fémdobozban

• anyaga: dugókulcs króm-molibdén, krómozott, polírozott • bit: különleges szerszámacél • teljes anyagában edzett és nemesített D L1

L

D

L

L1

612165

M5

22.9

52

16

612166

M6

22.9

52

16

612167

M8

22.9

52

16

612168

M 10

22.9

57

21

612169

M 12

22.9

57

21

612170

M 14

22.9

57

21

620257$

M 16

22.9

57

21

603657

192/12

9

192/2TX (TX 20, TX 25, TX 27, TX 30, TX 40, TX 45, TX 50, TX 55, TX 60)

192/13 192/2ZXL

csavarhúzófej készlet, 1/2", fémdobozban

csavarhúzófej, XZN sokszögű, hosszított, 1/2" • anyaga: dugókulcs króm-molibdén, krómozott, polírozott • bit: különleges szerszámacél • teljes anyagában edzett és nemesített

D L1

L

D

L

L1

M6

22.9

100

64

612172

M8

22.9

100

64

612173

M 10

22.9

100

64

612174

M 12

22.9

100

64

619845

M 14

22.9

100

64

620258$

M 16

22.9

100

64

612171

603658

192/13

9

192/2HX (8, 10, 12), 192/2PH (PH 2, PH 3, PH 4), 192/2TX (TX 27, TX 30, TX 45)

192/14 192/10

csavarhúzófej készlet, 1/2", fémdobozban

csavarhúzófej készlet, 1/2", fémdobozban

607064 603655

192/10

9

192/14

9

192/2HX (5, 6, 7, 8, 9, 10, 12, 14, 17)

192/2PH (PH 2, PH 3, PH 4), 192/2TX (TX 25, TX 27, TX 30, TX 40, TX 45, TX 50)

192/11 csavarhúzófej készlet, 1/2", fémdobozban

603656

192/11

9

192/2HX (6, 8, 10, 12), 192/2TX (TX 25, TX 27, TX 30, TX 40, TX 45)

64

192/14INCH inbusz csavarhúzófej készlet, 1/2", fém dobozban

621759$ 192/14INCH

3/16” - 3/4” / 9

192/2HX (3/16”, 7/32”, 1/4”, 5/16”, 3/8”, 1/2”, 9/16”, 5/8”, 3/4”)


192/15

192/18

csavarhúzófej készlet, 1/2", műanyag dobozban

adapter készlet, fémdobozban

619418

192/18

1/4” - 3/4” / 6

188.7/2 (1/4” - 3/8”), 238.7/1 (3/8” - 1/4”, 3/8” - 1/2”), 190.7/2 (1/2” - 3/8”, 1/2” - 3/4”), 197.7/1 (3/4” - 1/2”)

193HX csavarhúzó, inbusz, T-markolattal 617125

192/15

10

192/2ZX (M 5, M 6, M 8, M 10, M 12, M 14), 192/2ZXL (M 6, M 8, M 10, M 12)

• anyaga: penge - króm-vanádium, teljes anyagában edzett és nemesített • markolat - polipropilén • hegy krómozott, feketített véggel

192/16 csavarhúzófej készlet, inbusz, hosszú, műanyag dobozban

C1

L1 L2 C2

607161

2.5