Page 1

Projectes APS A la nostra escola, en els últims 4 anys, hem realitzat diversos projectes APS que formen part del nostre Pla Estratègic de centre. Aquests són els següents:


Apadrinament Lector

Els alumnes de Cicle Superior són padrins d´alumnes de 1r i 2n per fer lectures i activitats de comprensió.

Apadrinament de la Plaça de la Germana Angeleta

Amb l´ajut de la Regidoria de Medi Ambient de l´Ajuntament de Pineda de Mar, tots els alumnes de l´escola van netejar, plantar i tenir cura de la plaça situada al Pinemar.


Una cançó un somriure

Tots els alumnes de l´escola, els dies propers al Nadal, fan una visita a les diferents residències del poble i els ofereixen una cantada. Els nens/es de Cicle Superior fan un treball previ de les diferents tasques que es duen a terme a les residències.

Explica’m un conte

Els alumnes de 5è preparen un conte per trimestre per explicar als alumnes de P5. També elaboren màscares, titelles, decorats i es disfressen pequè al final fan una representació pels més petits.


Apadrinament Informàtic

El mateix padrí de l´apadrinament lector, també ajuda al seu fillol en diverses tasques informàtiques.

Nadal Solidari

Es fa una recollida d´aliments que van destinats a CARITAS. Els alumnes també tenen l ´oportunitat de fer un intercanvi d´experiències amb els voluntaris de l ´organització.


PROJECTE FILIPINES Al llarg del curs, a final de cada mes, les famílies de cada nivell elaboren coques per vendre-les a l´hora del pati.

També, com a novetat, hem fet un tómbola amb diversos objectes que les famílies i amics de l´escola han ofert.

Els diners recaptats, els destinem per a l´ajut de l ´edificació d´una nova escola d´Educació Infantil de les Dominiques de l´Anunciata a Filipines.


I ara us presentem l´últim projecte: COMENÇA L´ESPECTACLE! Amb la col.laboració del grup “LES MELIETS”

Projecte APS  

CE Mare de Déu del Roser Pineda de Mar Aprenentatge i servei

Projecte APS  

CE Mare de Déu del Roser Pineda de Mar Aprenentatge i servei

Advertisement