Page 1

JUGUEM PLEGATS

INS JOAN COROMINES Pineda de Mar, juny de 2013


Els nois i noies del projecte són ENDAVANT l’eix vertebrador.

 Han ajudat a buscar jocs.  Han concretat el temps amb persones que ens podien ensenyar els jocs de taula.  Han mirat d’aprendre totes les normes els primer, per després ensenyarho als altres.


Ho aprofitem TOT. Veiem el grup dela USEE en una exposici贸 de les eines dels pescadors. Cal que dibuixem all貌 que hem vist per ensenyarho als del porjecte ENDAVANT.


Aprenentatge de la normativa de cada joc i entrenament amb els membres de les Associacions.

ESCACS

COLLARETS


Rebuda dels representants de les Associacions que els han d'ensenyar el funcionament dels jocs que volem divulgar. La Sra Margarida Fassold, a Ca la Dona, ens va fer cinc cèntims de com elaborar un tapís i ens hi vam posar....


Organització dels esbarjos per a tots els participants, companys i companyes d'altres cursos de l'Institut que vulguin participar en les activitats. L’hora del pati dóna per a molt. Vam aprendre a fer roses per Sant Jordi i entre tots els cursos aquí en teniu el resultat.


Què hem fet fins ara?  Hem aconseguit que al pati es jugui per torns a futbol ( cada dia un curs) i que sempre hi puguin jugar tots els nois i noies que vulguin, sense cap mena d’excepció. Agraïm la col.laboració del Sr. Miquel.  Gràcies a la Sra Margarida Fassold hem après com es teixeix. Un grup hem fet telers i mirem de buscar llana per a tots aquells i aquelles que s’hi vulguin posar.  Gràcies a la recerca d’una noia que va venir de pràctiques hem pogut aprendre a fer roses aprofitant materials per reciclar. Gràcies Verònica.  De moment alguns professors ens han donat un cop de mà en els escacs i mica en mica ….


Què ens falta fer d’ara fins final de curs?  Tenim previst estrenar uns quants jocs de taula. El alumnes de TASSi TEI ja s’han apuntat a donar-nos un cop de mà per a ensenyar-los a tothom que interessi.  Ens agradaria fer un racó exposant el que hem fet i fotografies .  Posar-nos en contacte amb el Grup de Bitlles Catalanes de Pineda per aparaular el seu ajut per al curs vinent. També caldrà que demanem un pressupost per comprar-ne. A veure d’on treiem els diners....  Fer un esmorzar amb pica-pica per tal de celebrar la possibilitat de poder jugar d’una altra manera a les hores de l’esbarjo. Això ho deixem per al l’últim dia.


Previsions  Els components de l’ENDAVANT tenim ganes de continuar amb la tasca de coordinació d’aquesta activitat, així és que ens comprometem a continuar-la.  Tenim intenció d’ampliar els jocs, això voldrà dir buscar persones que ens ensenyin.  Mirarem de fer un pressupost per poder ampliar. El proper curs sembla que s’incorporen un munt d’alumnes de 1r i no tenim prou material.


EL MÉS IMPORTANT

El JOC és el llenguatge més universal entre tots els éssers del món. Sense JOC no hi ha VIDA.

Juguem plegats  

INS Joan Coromines Pineda de Mar Aprenentatge i servei

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you