Page 1

NATUR AKTIV TEAMBUILDING SJOV TEAMBUILDING MENTAL SANG OG MUSIK

fle

ghed

er på w ww .v i

d.d

Alle oplyste priser er eksklusiv moms.

k

rlige Har I sæ nsker er ø ideer ell endelig r så forhø e på nærmer 3. 53 7586 5 ten æs Vi kan n alt!

n te

Se

e

li mu

gs

r

KROP OG SJÆL

TIMEOUT KATALOG

TIMEOUT er pausekonceptet, der gør op med de traditionelle mødepauser. TIMEOUT giver både øget velvære og trivsel, øger kreativiteten, samt styrker team ånden hos kursusdeltagerne. De mange spændende valgmuligheder kan afvikles året rundt i forbindelse med alle kurser, møder og konferencer. Tager fra 15 - 75 minutter og afvikles i kursustøjet.

Vingsted Skovvej 2 :: 7182 Bredsten :: Tel. 7586 5533 :: info@vingsted.dk :: www.vingsted.dk


TIMEOUT

NATUR - PAUSE MED NATURLIG ENERGI Morgenvandring Kom godt i gang med dagen med en frisk gåtur med naturvejleder. Start dagen med en rask vandretur sammen med Vingsteds naturvejleder - og kom i godt humør og bliv klar til dagens program. Morgenen er en fredelig stund og landskabet omkring Vingsted er fuld af spændende historier. Naturvejlederen kender ikke alle – men mange af dem. Naturen er uendelig varieret og fuld af muligheder – ligesom hverdagen. På en natur-morgenvandring kan vi aftale at finde et fint sted, hvor vi kan synge en sang sammen og nyde en lokal lynghonning-bjesker fra Bindeballe. NB: Turen kan også indlægges efter frokosten, ved et brud i programmet – eller som afslutning.

Varighed: ca. 50 - 60 min.

KR

Kr. 2.500 inkl. op til 50 pers.

Min/max: 10 - 150 pers.


TIMEOUT

NATUR - PAUSE MED NATURLIG ENERGI 2000 år på en time Vandretur til Vingsted Jernalderlandsby med naturvejleder. Gå sammen med Vingsteds naturvejleder på en tidsrejse tilbage til jernalderen omkring år 0. Den håndbyggede jernalderlandsby i Vingsted er et underfuldt undervisningsmiljø for skoleelever i Vejle-området, som her lever omtrent som vores forfædre. På den oplevelsesrige vandretur fortæller naturvejlederen om livet i jernalderen, bl.a. ved Vingsted Sø, hvor der er gjort adskillige offerfund af bl.a. krigsvåben og andre spædende genstande. Vandreturen er velegnet at lægge ind i programmet ved et temaskift i programmet, som et netværksindslag efter frokost eller inden middagen. Turen kan efter aftale krydres med et glas mjød for at sætte deltagerne i den rette jernalderstemning.

Varighed: ca. 1 time

KR

Kr. 2.750 pr. grp. op til 50 pers.

Min/max: 10 - 150 pers.


TIMEOUT

NATUR - PAUSE MED NATURLIG ENERGI Noma eller Nemesis Vi går på jagt og samler ind i naturens store spisekammer. De vilde danske planter, dyr og svampe er blevet eksklusive indslag på de dyreste restauranters spisekort. Vi går en tur med Vingsteds naturvejleder og ser på årstidens udbud i naturens store spisekammer. Så får vi se, hvad der er på hylderne. Turen er god som et netværksindslag og en ”opfrisker” i arrangementet. Naturvandringen kan efter aftale suppleres med en urtesnaps på et fint sted i naturen, og snapseurter kan også gøres til et særskilt tema for turen. Turen er velegnet til at lære at se de mange muligheder, der ligger lige foran vore fødder. Og der er flere end man tror…

Varighed: ca. 1 time

KR

Kr. 3.000 inkl. op til 30 pers.

Min/max: 10 - 30 pers.


TIMEOUT

NATUR - PAUSE MED NATURLIG ENERGI Naturrefleksion og eftertanke Evaluering af dagens program og læringspunkter i skovens dybe stille ro. Naturrefleksion er en anderledes og ny måde at evaluere et møde eller kursus på. Vi går i samlet flok stille og roligt ud i skoven og finder et fint og velegnet sted. I denne ramme af ro og fordybelse får deltagerne gennem et par passende reviewing-øvelser mulighed for at give sig selv og hinanden tilkendegivelser om, hvordan dagen er gået. Naturrefleksion kan lægges ind midt i jeres program eller som afslutning på dagen.

Varighed: ca. 1 time

KR

Ring og forhør næmere.

Min/max: 10 - 40 pers.


TIMEOUT

Tak for lån: Aarhus KIN-BALL® Forening

AKTIV TEAMBUILDING - DEN AKTIVE PAUSE Bold med mere TIMEOUT med sjove boldspil, grin og masser af aktivitet. Bold Med Mere giver jer en aktiv og sjov pause med fokus på bevægelse og boldspil på nye og sjove måder. Afhængig af tidsrammen og jeres ønsker er der mulighed for at prøve boldspil med mærkværdige navne som Månebold, Høvdingebold, Bevægelsesbold - Kin Ball, Fun Battle Paintball og Kinesisk-et-eller-andet-Bold. Kan afvikles inde eller ude afhængig af vejret og jeres ønsker.

Varighed: ca. 45 - 60 min.

KR

Kr. 3.500 inkl. op til 25 pers. + kr. 50 pr. ekstra pers.

Min/max: 15 - 40 pers.


TIMEOUT

AKTIV TEAMBUILDING - DEN AKTIVE PAUSE Skydning på 15 m bane Test træfsikkerheden og den mentale skarphed på skydebanen. Der skydes med salonriffel på VINGSTED hotel & konferencecenters egen 15 meter bane. Alt afhængig af tidsrammen kan I nå at skyde 20-30 skud. Skydning kræver både disciplin, fokus og mental skarphed – og det er altid morsomt at finde ud af, hvem der er dagens og virksomhedens skarpeste skytte. NB: Der er mulighed for at kombinere skydning med bueskydning. Forhør venligst nærmere.

Varighed: ca. 30 - 40 min. ved 15 - 20 deltagere.

KR

Kr. 2.500 inkl. op til 20 pers. + kr. 85 pr. ekstra pers.

Min/max: 8 - 100 pers.


TIMEOUT

AKTIV TEAMBUILDING - DEN AKTIVE PAUSE Outdoor Action Aktivt kick-off eller mødebreak med høj puls, adrenalin og udfordringer. En udendørs TIMEOUT for jer, der gerne vil udfordre fysikken og have lidt sved på panden. Vi har en række klatreøvelser og forhindringsbaner, hvor I enten dyster alene, som par eller i mindre teams. Outdoor Action kræver omklædning og passer derfor fint ind enten som et kick-off inden dagens faglige program eller som en aktiv afslutning på en lang mødedag. NB: Praktisk beklædning anbefales

Varighed: ca. 1 ¼ time

KR

Kr. 3.500 inkl. op til 15 pers. + kr. 150 pr. ekstra pers.

Min/max: 15 - 60 pers.


TIMEOUT

AKTIV TEAMBUILDING - DEN AKTIVE PAUSE Waterboy Koncentreret teamwork. Waterboy er navnet på en af VINGSTED hotel & konferencecenters populære forhindringsbaner. Banen indeholder en række forskellige udfordringer og forhindringer, som kræver både logisk tænkning og kreativ opfindsomhed. Som navnet antyder indgår der vand i øvelsen, idet holdet ud over sig selv også skal balancere en skål med vand igennem banen - naturligvis med så begrænset vandtab som muligt. Succes med øvelsen kræver både en god strategi, klar rollefordeling og effektiv kommunikation. NB: Praktisk fodtøj anbefales

Varighed: ca. 45 minutter

KR

Kr. 2.000 inkl. op til 12 pers. + kr. 100 pr. ekstra pers.

Min/max: 8 - 24 pers.


TIMEOUT

AKTIV TEAMBUILDING - DEN AKTIVE PAUSE GPS Team Challenge Udnyt teknologien til effektfuld teambuilding. GPS Team Challenge er en holddyst, hvor deltagerne i små hold ved hjælp af en GPS skal finde en række poster - ubemandende og/eller bemandende, i det udfordrende terræn omkring VINGSTED hotel & konferencecenter. Posterne skal som regel findes i en bestemt rækkefølge, og på kortest mulig tid. Før dysten skydes i gang gives der naturligvis en introduktion i brugen af GPS. En god naturoplevelse med fokus på kreativitet, teamwork, kommunikation og orienteringsevne.

Varighed: ca. 1 ½ time

KR

Kr. 6.250 inkl. 10 pers. + kr. 250 pr. ekstra pers.

Min/max: 10 - 100 pers.


TIMEOUT

AKTIV TEAMBUILDING - DEN AKTIVE PAUSE Katapult konstruktion Planlægning, produktion og præcision. Katapult er en både sjov og krævende konstruktionsopgave, hvor deltagerne i mindre grupper skal bygge en skydeklar katapult. Hver gruppe får udleveret nogle bestemte materialer, som skal bruges til konstruktionen. Der bliver derfor brug for alle aspekter af teamwork, opfindsomhed og praktisk snilde, hvis der skal opnås succes med konstruktionen. Grupperne skal naturligvis også teste katapultens træfsikkerhed og rækkevidde. Der skydes både med udleveret ”ammunition”, ligesom grupperne selv skal fremstille en ”kanonkugle” til affyring. NB: Praktisk beklædning anbefales

Varighed: ca. 1 ½ time

KR

Kr. 6.500 inkl. op til 20 pers. + kr. 200 pr. ekstra pers.

Max: 10 - 80 pers.


TIMEOUT

SJOV TEAMBUILDING - PAUSEN MED SMIL PÅ LÆBEN OG HØJT HUMØR Energizers Et intensivt, sjovt og energiskabende afbræk i dagens program. Med høj energi og entusiasme som drivkraft guider vi jer ud i en række forskellige lege og aktiviteter. Der er garanti for højt humør og masser af aktivitet og bevægelse. Energizers er et perfekt afbræk i jeres officielle program, da denne TIMEOUT giver deltagerne en positiv energiindsprøjtning og sikrer ny energi til resten af dagens program.

Varighed: ca. 15 - 60 min.

KR

Kr. 4.500 inkl. op til 50 pers. + kr. 50 pr. ekstra pers.

Min/max: Ubegrænset


TIMEOUT

SJOV TEAMBUILDING - PAUSEN MED SMIL PÅ LÆBEN OG HØJT HUMØR Stand-up Magic Show Trylleri og stand up i skøn forening med multikunstneren Mikkel Gundersen. Et magisk show som i al sin enkelhed går ud på, at publikum skal grine så meget som muligt og blive imponeret af magiske tricks, sjove historier og godt trylleri. Showet egner sig perfekt til fx konferencer, møder og firmafester, hvor alle “i salen” skal underholdes samtidig.

Varighed: ca. 30 min.

KR

Kr. 8.500

Min/max: 2 - 80 pers.


TIMEOUT

SJOV TEAMBUILDING - PAUSEN MED SMIL PÅ LÆBEN OG HØJT HUMØR Olympiade på 3 minutter Der konkurrences på perfektion, hurtighed og skarphed i et hæsblæsende tempo. Der er fuld gang i de skøre udfordringer i denne TIMEOUT. Med koncentration, list og fingerfærdigheder skal I dyste mod hinanden i en række sjove, konkurrenceprægede discipliner. Der kan indgå alt lige fra terninger, tomme coladåser, spaghetti til skumfiduser og meget andet skørt i øvelserne. Og selv om der er tale om en konkurrrence, er der garanti for masser af sjov og grineri.

Varighed: ca. 30 - 45 min.

KR

Kr. 3.500 inkl. op til 20 pers. + kr. 50 pr. ekstra pers.

Min/max: Ubegrænset


TIMEOUT

SJOV TEAMBUILDING - PAUSEN MED SMIL PÅ LÆBEN OG HØJT HUMØR Shake & Stir - Cocktail og drinks workshop Lær kunsten at mixe en god cocktail. Drømmer I om at lære at mixe den flotteste og mest velsmagende cocktail - eller er du bare nysgerrig, når det gælder drinks og cocktails? Så har I mulighed for at udfolde jer bag bardisken og lave den lækreste Tom Collins, Mojito, Cosmopolitan eller jeres helt egen unikke cocktail. Vi kigger ned i bartenderens værktøjskasse og I lærer bl.a. om: • Hvilke ingredienser indgår i en god cocktail (spiritus, juicer og sirup etc.) • Hvilke glas passer til forskellige cocktails • Hvordan pynter man en cocktail ... prikken over i´et I får naturligvis også selv lov til at mixe et par cocktails, ligesom vi evt. laver en lille konkurrence for at se, hvem der kan lave den flotteste og mest velsmagende cocktail. Shake & Stir er en oplagt måde at slutte kursusdagen på festlig og fornøjelig vis.

Varighed: ca. 1 1/2 time

KR

Kr. 4.000 inkl. op til 15 pers. + kr. 225 pr. ekstra pers.

Min/max: 10 - 30 pers.


TIMEOUT

MENTAL - PAUSEGYMNASTIK TIL HJERNEN Hukommelsesforedrag Dårlig hukommelse - glem det... Du kan nemlig trylle med hukommelsen. Klæbehjerne er ikke forbeholdt de få. Alle kan lære at huske langt bedre ved blot at bruge nogle simple husketeknikker. I dette magiske memo-foredrag demonstrerer magikeren Mikkel Gundersen, hvordan hjernen husker - og ikke mindst hvordan man kan lære den at huske. Giv jeres hjerner et sjovt og effektivt hukommelses-boost, så I fremover bedre kan huske fx gode argumenter, navne på nye forretningsforbindelser og aftaler i kalenderen.

Varighed: ca. 45 min.

KR

Kr. 8.500

Min/max: 8 - 100 pers.


TIMEOUT

MENTAL - PAUSEGYMNASTIK TIL HJERNEN Brug Bolden Kreative, logiske og halvskøre udfordringer. Brug Bolden er en sjov, mental pauseaktivitet, hvor deltagerne i små teams konkurrerer om at knække nogle umulige, gakkede og måske endda lettere vanvittige hovedbrud. Der er garanti for masser af undren, skæv tænkning og grin. Selv om jeres hjerner kommer på arbejde, så er aktiviteten et oplagt mødebreak, der giver ny energi og puffer hjernen ud af den vante måde at tænke på.

Varighed: ca. 15 - 45 min., tilpasses efter jeres ønsker og tidsramme.

KR

Kr. 3.500 inkl. op til 20 pers. + kr. 50 pr. ekstra pers.

Min/max: Ubegrænset


TIMEOUT

MENTAL - PAUSEGYMNASTIK TIL HJERNEN Gymnastik til hjernen Sæt krop og hjerne i bevægelse - og få ny energi og smil på læben. Denne TIMEOUT sætter i bogstaveligste forstand hjerne og krop i bevægelse. I kommer til at lave nogle forskellige sjove koordinations- og bevægelsesøvelser, der udfordrer hjerne og krop på en sjov og aktiv måde. Der er garanti for masser af grin - og sikkert også en smule let frustration ind imellem, når de forskellige bevægelser ikke helt vil, som du eller din hjerne vil ... Heldigvis er det bevist, at denne slags øvelser både øger kreativiteten og indlæringsevnen, så det er bare om at komme i gang.

Varighed: ca. 15 - 30 min.

KR

Kr. 3.500 inkl. op til 20 pers. + kr. 50 pr. ekstra pers.

Min/max: Ubegrænset


TIMEOUT

MENTAL - PAUSEGYMNASTIK TIL HJERNEN Brain Storming/Storming Brains Giv jeres ideer, tanker og synsvinkler en på hovedet. En TIMEOUT der består af en god sammenblanding af kreativitet, innovation og provokation. Her får I et sjovt, men samtidig seriøst og udfordrende pusterum. Vi vender dagsordenen på hovedet - og kigger på den fra forskellige synsvinkler alt afhængig af, hvor I står lige nu og hvor I gerne vil hen. Processen og indholdet skræddersyes til jeres formål. Vi anbefaler, at vi tager en dialog med jer i god tid inden forløbet. Det ideelle deltagerantal er ca. 10 - 15 personer, der fx er i gang med at udvikle et nyt koncept, produkt, strategiplan eller forandringsprojekt. Forhør venligst nærmere, hvis I er en større gruppe.

Varighed: ca. 1 time Tidsrammen kan udvides til en hel dag alt efter ønsker og behov.

KR

Ring og forhør næmere.

Min/max: 5 - 15 pers.


TIMEOUT

Erfaringsbaseret læring

-- Jack Welch

Konkret oplevelse/erfaring Afprøve erfaringen i ny situation

LÆRING

An organization´s ability to learn, and translate that learning into action rapidly, is the ultimate competitive advantage. tidligere topchef for General Electric

Observere og reflektere

Udforske og forklare via teorier og modeller

MENTAL - PAUSEGYMNASTIK TIL HJERNEN Lærings TIMEOUT Dagens læringspunkter eller ”What did you learn in school today...?” Vi faciliterer en proces, som hjælper med at samle op på dagens læringspunkter. Vi benytter os af aktive og involverende teknikker (Active Reviewing), der er med til at sikre, at alle får tænkt og sat ord på, hvad der er kommet ud af dagens arbejde. Og - hvad der skal tages med hjem til brug i dagligdagen. En Lærings TIMEOUT skræddersyes til jeres formål og derfor vil vi gerne have en dialog med jer i god tid inden arrangementet.

Varighed: ca. 1 time Tidsrammen kan udvides til en hel dag alt efter ønsker og behov.

KR

Ring og forhør næmere.

Min/max: 10 - 30 pers.


TIMEOUT

SANG OG MUSIK - PAUSE MED FULD MUSIK Vilde med skrål Vi hitter med sangen... og synger og gætter til den store guldmedalje. Scenen er jeres. I Vilde med Skrål er det deltagerne, der er i centrum. Alle involveres og bliver en del af underholdningen. Deltagerne deles i 2 grupper, der synger og dyster mod hinanden om at gætte det rigtige nummer. Musikken leveres af 2 - 3 professionelle musikere.

Varighed: ca. 1 time

KR

Kr. 15.000

Min/max: 25 - 110 pers.


TIMEOUT

SANG OG MUSIK - PAUSE MED FULD MUSIK Gospel Sing-along Gode rytmer og fællessang, der går lige i hjertet. Om man kan synge eller ej er helt uden betydning her. Scenen sættes af en professionel sanger, der emmer af højt humør og masser af begejstring. En lille times tid med Gospel Sing Along giver garanti for masser af smil, energi og livsglæde. NB: Ved grupper, der er større end 70 deltagere anbefaler vi tilkøb af pianist til Kr. 3.000,-. Forhør på pris, hvis deltagerantallet overstiger 200 personer.

Varighed: ca. 45 - 60 min.

KR

Kr. 8.500 > 200 pers., ring og hør

Min/max: 10 - 200 pers.


TIMEOUT

SANG OG MUSIK - PAUSE MED FULD MUSIK Stomp Feel Good Factor - booster energi og stemning. Sæt det gode humør i spil sammen med dine kolleger i et stomp show. 
 Stomp showet booster deltagernes energi og sætter på kort tid fællesskabet og den gode stemning på agendaen.
 Grib en plasticpose og lad dig forføre af rytmer, let koreografi, sing-along og et glimt i øjet.
Oplev hvordan energien bliver kickstartet til stor glæde for dig selv og dine kolleger.

Varighed: ca. 30 min.

KR

Kr. 4.500 inkl. op til 100 pers. > 100 pers., ring og hør

Min/max: 10 - 1000 pers.


TIMEOUT

SANG OG MUSIK - PAUSE MED FULD MUSIK Vilde med dans Teambuilding med musik og danseglæde. Her får I muligheden for at se og lære jeres kollegaer at kende på en ny og sjov måde gennem dansen. Der er garanteret en oplevelse ud over det sædvanlige. Dans er for alle og afvikles af dygtige instruktører, der hurtigt får deltagerne frem i danseskoene. Der kan vælges melem følgende stilarter (1 stilart pr. lektion) • Salsa

• Swing • Latinamerikansk

• Linedance • Disko • Riverdance Dansen får uden tvivl smilet frem på læberne, men I vil også opleve, at det er en effektiv form for motion og en ny og anderledes måde at kommunikere på. NB: Ønsker I evt. at danse andre stilarter end ovennævnte, forhør venligst nærmere.

Varighed: ca. 90 min.

KR

Kr. 4.000 inkl. op til 20 pers. + kr. 180 pr. ekstra pers.

Max: 60 pers.


TIMEOUT

SANG OG MUSIK - PAUSE MED FULD MUSIK Den indre sanglærke Kast jer ud i sang med masser af energi, smittende livsglæde, latter og sved på læben. Hvis jeres medarbejdere og ledere har brug for en aktiv pause fra mødet eller konferencen, så book en sangtime og få en sjov oplevelse. Repertoiret kan være kendte sange fra højskolesangbogen eller fra den lille DGI sangbog med nyere, populære sange, som alle kender. Sang kan på kort tid ryste folk sammen og give dem en stor overraskende, kollektiv oplevelse, hvor efter man er fyldt med energi til at fortsætte mødet eller konferencen. Sangtimen ledes af musiker Anton Stormlund, som har ledet musikskole gennem mere end 25 år. NB: Særlige ønsker for repertoire skal aftales forud og kan oftest imødekommes.

Varighed: ca 1 time

KR

Kr. 2.000

Min/max: 20 - 100 pers.


TIMEOUT

KROP OG SJÆL - DEN MEDITATIVE PAUSE Positivt Pusterum Positive øvelser med fokus på arbejdsglæde og begejstring. I det positive pusterum får I på kort tid konkrete tips til, hvordan I kan styrke jeres indbyrdes relationer og arbejdsglæde. Lær hvordan I med enkle metoder gør begejstring og det positive fokus til en del af jeres arbejdsdag. Garanti for smil på læben og ny energi. Ved større grupper, forhør venligst nærmere.

Varighed: ca. 30 min.

KR

Kr. 3.000 Ved større grp., ring og hør

Min/max: 10 - 25 pers.


TIMEOUT

KROP OG SJÆL - DEN MEDITATIVE PAUSE Mindfulness Break Simple og effektive teknikker til mental pause og restitution. Trænger deltagerne i mødet eller kurset til at få renset tankerne lidt, så tilbyd dem et Mindfulness Break. Hør lidt om grundtankerne bag og effekten af Mindfulness og lær et par simple og effektive teknikker. Øvelserne er så lette, at I bagefter sagtens på egen hånd kan lægge dem ind i en travl hverdag, når I trænger til at give hjernen en pause. Ved flere deltagere end 40 stilles 2 instruktører til rådighed.

Varighed: ca. 45 - 60 min.

KR

Kr. 3.750 inkl. op til 20 pers. + kr. 150 pr. ekstra pers. > 40 pers., ring og hør

Min/max: 2 - 40 pers.


TIMEOUT

KROP OG SJÆL - DEN MEDITATIVE PAUSE Super Saftig Sundhed Foredrag med juice-guruen Mads Bo fra High on Life. I dette TIMEOUT foredrag fortæller Mads Bo om, hvordan vitaminbomber i fast, men især flydende form gavner og styrker dit helbred. Han viser også vejen til et overlegent energioverskud og mental skarphed. Det er let og ukompliceret, og der må gerne grines. Friskpresset juice, energi og selvhelbredelse er nøgleordene. Se, mærk og smag på forskellige juicer under dette saftige arrangement.

Varighed: ca. 1 time, men kan tilpasses lige præcis jeres behov.

KR

Kr. 15.000

Min/max: 20 - 150 pers.


TIMEOUT

KROP OG SJÆL - DEN MEDITATIVE PAUSE Anerkendelse med langtidsvirkning! Styrk jeres indbyrdes relationer og den daglige arbejdsglæde. Henvender sig til jer der i forvejen kender hinanden og arbejder sammen på daglig basis. Aktiviteten er især velegnet på en kursus- eller konferencedag, hvor i foruden det faglige indhold også gerne vil have mulighed for at være sammen med kollegerne på en positiv måde. Nøgleordet for aktiviteten er anerkendelse, og I får den ultimative træning i anerkendelse med langstidsvirkning, som kan styrke jeres indbyrdes relationer og den daglige arbejdsglæde. I vil opleve: • en ”walk no talk” med individuel refleksion • fælles feedback i hold á ca. 10 personer Det er en opløftende, intens fælles oplevelse, der giver en fantastisk energi, og hvor hver enkelt deltager får et stort positivt udbytte.

Varighed: ca. 1 time

KR

Kr. 4.200 inkl. op til 50 pers.

Min/max: 10 - 50 pers.


Danmarks mest fleksible og pülidelige konferencecenter hvor kundernes individuelle ønsker og behov opfyldes af engagerede medarbejdere!

VINGSTED TIMEOUT katalog  

VINGSTED TIMEOUT katalog

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you