Page 1

Ny konferencesal står klar medio 2019 med plads til ca. 1000 personer VINGSTED hotel & konferencecenter bygger en helt ny konferencesal på 800 m2. Vingsalen bliver topudstyret med AV, teleskoptribune og mulighed for tre ruminddelinger. Det varer ikke længe, før VINGSTED hotel & konference­ center kan slå dørene op til en helt ny konferencesal med plads op til 1000 deltagere. Den nye konfe­ rencesal placeres i midten af centret, hvor der før var svømmehal. Svømmehallen rives ned, og alt bygges op fra grunden, sådan at indretningen bliver målrettet MICE-segmentet. I forbindelse med mødesalen indrettes et nyt loungeområde og de eksisterende grupperum op­ graderes. Vingsalen forventes at kunne tage imod de første gæster medio 2019. Det er muligt at booke alle­ rede nu og de første bookinger er allerede på plads.

Topudstyr og teleskoptribune – Vi har længe måttet sige nej til flere arrangementer med et stort antal deltagere. Snart kan vi byde velkommen til store, internationale kongresser, siger

4-STJERNET BELIGGENHED MIDT I DEN SMUKKESTE NATUR

salgschef Brian Runge. – Der vil blive installeret alt det bedste inden for AV, og i den ene ende af salen bygges en flytbar teleskoptribune, som kan ændre størrelse efter behov, siger han. Tribunen får 259 siddepladser i forskudt plan, og der bliver plantet masser af træer udenfor. – Det bliver Danmarks mest naturinspirerede mødesal, forsikrer Brian Runge. Hele projektet er budgetteret til 25 mio. kroner, og inden byggeriet går i gang, har VINGSTED netop moderniseret de nuværende mødesale for over 5 mio. kroner. Der sker med andre ord meget store opgraderinger overalt på VINGSTED og det fortsætter de kommende år. Også bilerne er der tænkt på. De mange nye p-pladser vil ligesom de nuværende stå gratis til rådighed.

1000 – eller mindre Den nye Vingsal kan deles op i to sale på hver 225 m2 og én på 340 m2, hvis man ikke ønsker at udnytte hele potentialet. Med bordopstillinger rummer den nye sal ca. 500 - 600 mennesker.

Fakta 30 mødelokaler 187 værelser og 544 senge 2 restauranter til i alt 650 personer Over 500 gratis p-pladser Uanede aktivitetsmuligheder

vingsted.dk

Spritny konferencesal  
Spritny konferencesal