Page 1

EN VIGTIG BRIK


INVITATION I dagene 4. – 7. september 2007 er vi på HI-messe i Herning, hvor vi glæder os til at vise vores nye flotte stand frem. Samtidig kan vi også afsløre, at messens absolut største motor findes på stand F 5380, hvor hele LÖNNE teamet står klar med godt humør.

VIND KONEN TILBAGE

Medbring denne ølbrik og vi kvitterer med en dejlig kold fadøl, lidt godt til ganen og en lille overraskelse. vel mødt

Lönne Scandinavia A/S

G VEND O

VIND

Når du har tilbragt flere dage på messen, vil din kone sikkert sætte pris på et luksusophold på Ruths Hotel. Hotellet ligger i Gl. Skagens klitter tæt på vandet og 4 km fra Skagen – i rolige, naturskønne omgivelser og alligevel tæt på verdenen udenfor. Indenfor er der lagt op til forkælelse på 1. klasse. Forrygende, kulinariske oplevelser med en af Europas bedste kokke i spidsen. Topmoderne værelser med alle tænkelige faciliteter og en komfort man sent glemmer. Den ultimative nydelse finder man i Ruths Wellness, der byder på et hav af muligheder for øget velvære.

≈ VEND ØLBRIKKEN …og deltag i lodtrækningen om et luksus weekendophold for dig og konen til en værdi af kr. 6.500,-


Medbring denne ølbrik og vi kvitterer med en dejlig kold fadøl, lidt godt til ganen og en lille overraskelse. vel mødt

G VEND O

VIND


…med et romantisk weekendophold

Udfyld nedenfor og smid brikken i beholderen på vores stand. Navn:___________________ Virksomhed:_____________ Tel.:____________________ VINDEREN UDTRÆKKES PÅ STANDEN FREDAG 07/09 KL. 15

RRENCE KONKU


Gavekort

Luxus ophold for 2 personer (værdi kr. 6.500) Ruths Hotel ligger i Gl. Skagens klitter tæt på vandet og 4 km fra Skagen – i rolige, naturskønne omgivelser og alligevel tæt på verdenen udenfor. Indenfor er der lagt op til forkælelse på 1. klasse. Forrygende, kulinariske oplevelser med en af Europas bedste kokke i spidsen. Topmoderne værelser med alle tænkelige faciliteter og en komfort man sent glemmer. Den ultimative nydelse finder man i Ruths Wellness, der byder på et hav af muligheder for øget velvære.

Lonne, kunkurrence, event  

Folder, beer mat, gavekort

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you