__MAIN_TEXT__

Page 1

Midt i Danmark – tæt på lufthavn, E45, tog og havn

Flyt din virksomhed til Vejle Nord – toppen af Trekantområdet

Et partnerskab mellem


Midt i Danmark – tæt på lufthavn, E45, tog og havn


Silkeborg Herning

Aarhus

Ikast Ca. 75.000 biler pr. døgn på motorvej E45

60 min. 45 min.

Odder 30 min.

Horsens 3 mio. passagerer i Billund Lufthavn

Billund

400 skibe anløber årligt Vejle Erhvervshavn

Vejle 2,4 mio. passagerer på Vejle Station pr. år

Varde

Fredericia

Esbjerg

Middelfart

Kolding

Vejen

Odense

Centralt placeret i Trekantområdet Vojens

Handerslev

– tæt på højt specialiseret arbejdskraft og optimale transportmuligheder BusinessPark 7100Nord er en attraktiv erhvervspark centralt placeret ved E45 motorvejen i Vejle Nord. Over 100 virksomheder med ca. 2.000 medarbejdere har allerede valgt at placere deres domicil netop hér.

Jeres tilgængelighed overfor kunder og partnere bliver særdeles attraktiv, idet de nemt og hurtigt kan komme til jer via Danmarks:

I en radius af en times kørsel nås området af over 1 mio. personer, hvilket sikrer jeres virksomhed kvalificeret arbejdskraft indenfor bl.a. ingeniør-, finans-, kontor-, energi/klima-, IT-, og transportområdet.

– 2. største lufthavn (30 minutter) – 2. mest brugte motorvej E45 (1 minut) – 3. største togstation i Jylland (10 minutter)


Over 100 virksomheder med mere end 2.000 ansatte har allerede valgt at placere deres domicil i BusinessPark 7100Nord


x

Synlig placering ved E45 – optimal branding overfor medarbejdere og kunder

Den unikke placering ud til E45 sikrer den ideelle synlighed af jeres nye domicil overfor såvel medarbejdere som kunder. Også de 75.000 biler, der dagligt kører på E45, bliver en vigtig brik i virksomhedens branding.

Investorerne bag BusinessPark 7100Nord tilbyder udvikling, opførsel og udlejning af alt fra arkitektoniske perler til funktionelle ejendomme afhængig af jeres behov og ønsker. Der er mulighed for bygninger i alle størrelser fra 1.000 m2 til 50.000 m2 i parken.


Over 1 mio. kvalificerede medarbejdere – indenfor ca. 60 minutters kørsel

Arbejdskraft opdelt efter brancher – indenfor ca. 60 minutters kørsel Antal personer 400.000 350.000 300.000 250.000 200.000 150.000 100.000 50.000

O inis ffent tra lig t io n a dm

Kilde: Danmarks Statistik

Ko m e r h m un ver ika v s s t io n o g e r v ic , fin e an s

Ha n t r a d el o n sp g or t

gg e an o g læ g

By

Ind

us t

ri

0

Højt specialiseret arbejdskraft – indenfor alle brancher Med sin strategiske placering i Trekantområdet – lige midt i Danmark er BusinessPark 7100Nord tilgængelig for over 1 mio. kvalificerede medarbejdere, der kan nå arbejds­

pladsen på ca. 60 minutter i en radius af Aarhus i nord til Odense i øst.


Aalborg 110 minutter

Herning 45 minutter

Aarhus 45 minutter

Billund 30 minutter

Odense 55 minutter

København 145 minutter

Esbjerg 60 minutter

Hamborg 175 minutter

Vejle Kommune og erhvervslivet prioriterer et tæt samarbejde

Lokalt netværk – skaber de bedste vækstbetingelser BusinessPark 7100Nord har et tæt og formaliseret sam­ arbejde med Vejle Kommune, områdets forsknings- og uddannelsesinstitutioner, netværk samt private, der er

med til at skabe de bedste betingelser for vækst og jobskabelse for virksomhederne i området. Til gavn for jeres virksomhed.


Befolkningstallet i Vejle Kommune stiger med ca. 1.500 borgere hvert år Boliger med udsigt De Fem Søstre. Juulsbjerg Parken. Den Hvide Facet. Havneøen. Tirsbæk Bakker. Vi har masser af lækre boliger med udsigt, uanset om du vil eje eller leje. Uanset om du vil bo i byen, ved vandet eller i en af vores attraktive landsbyer.

Her blev Danmark født

Vejle har vendt sig mod vandet

Runestene, et kæmpe palisadehegn og verdens største skibssætning. Jelling-monumenterne er blandt verdens mest betydningsfulde og UNESCO verdenskulturarv. Oplevelsescentret Kongernes Jelling tiltrækker masser af gæster.

Ny lystbådehavn, klubø, flydende kajakklub, promenade og fantastiske boligbyggerier som Bølgen. Vejle byder på en ny og attraktiv bydel på havnen, som også rummer kunstner Olafur Eliassons byggeri til Kirk Kapital.

Attraktiv uddannelsesby E-sport. MedicoScience. EUX i Velfærd. Marinbiologisk studieretning. Teknologicenter. Idea House. Simulationscenter. DNA-Lab. Trainee til lærer. Sportscollege. Masser af uddannelser og over 650 videregående studiepladser.

Veluddannede ressourcer – trives i skønne omgivelser


Gå tur i latinerkvarteret

Vejle i udbrud

To store shoppingcentre ligger i hver sin ende af gågaden sammen med p-huse med gratis parkering i to timer. En af de nye attraktive bydele er Vejle Midtpunkt med latinerstemning, små butikker og caféer.

Kiddesvej – en af Vejles stejleste gader – er hvert år målet for Kongeetapen i PostNord Danmark Rundt. Vejle er kendt som både cykelby og Danmarks bjergby nr. 1. I 2019/20 vil vi være startby i Tour de France.

Danmarks bedste friluftsliv Vejle er kåret som Danmarks Friluftskommune, og vores borgere er heldigvis vilde med at bruge vores fantastiske natur og de mange friluftsaktiviteter i skovene, i ådalene, på vandet og heden.

Danmarks 3. største musikfestival Jelling Musikfestival med 90 bands på seks scener. Rock i Byparken. Vejle Musikteater. Skyttehuskoncerter og PikNik Party studiestartskoncert. Masser af musik overalt i kommunen.

Kåret som Danmarks mest servicemindede handelsby Er du til city og masser af shopping, så har Vejle Danmarks flotteste gågade med et unikt udvalg af kendte kædebutikker og spændende special­butikker, caféer og restau­ ranter og masser af oplevelser.

Louise og Brit står klar til at hjælpe – vi gør det let for dine medarbejdere at flytte! Kontakt Vejles bosætningsguide

Louise Nielsen

Vores bosætningsguide Louise står klar til at svare på tilflytternes spørgsmål. Og hun slipper dem ikke, før hun har fundet svaret på deres spørgsmål, uanset om det handler om børnepasning, skole, fritid, bolig eller noget helt andet.

Telefon: 2181 0436 bosaetningsguide@vejle.dk www.vejle.dk/tilflytter

Kontakt Trekantområdets partnerlivskonsulent Når nye medarbejdere flytter til området, står Brit klar til at hjælpe deres ægtefælle/ samlever med jobsøgning. Vi har over 500.000 jobs indenfor en times kørsel, og Brit kan vejlede og bygge bro til den brede palet af jobs i hele Trekantområdet.

Brit Bagger Thorsø Telefon: 2974 6117 britc@vejle.dk


Etabler virksomheden i eget domicil – vælg løsningen, der passer til jer

Køb af jord Køb af jord er for jer, der ønsker at købe en udstykning og selv vil stå for at opføre jeres nye domicilejendom. Der udbydes udstykninger fra 5.000m2 hos BS Invest og Vejle Kommune.

Lad bygge Lad bygge er for jer, der ønsker at opføre jeres domicil og efterfølgende leje den. Både EXXIT 59 og BS Invest indgår gerne i dialog og hjælper med udvikling, projek­ tering, udbud, finansiering og myndigheds­behandling. Opfør ejendomme fra 1.000-50.000 m2.


Vejle Kommune har store og velbe­ liggende arealer til salg i 7100 Nord. Øst for motorvej E45 er der jord til erhverv med særlige transportbehov – få hundrede meter fra E45. Der kan også etableres lager, administration, service, transport og forretningsvirksomheder m.v. Vest for motorvej E45 er der attraktiv erhvervsjord til salg med mulighed for at få facade direkte ud mod den nye motorvej til Herning. Tæt beliggende ved motorvejen er der desuden erhvervsjord med mulighed for facade ud mod Horsensvej, som kan bruges til butikker med særligt plads­krævende varegrupper.

Bagger-Sørensen Invest, der er Dandy-familiens investeringsselskab, står for udvikling, opførsel, udlejning og drift af klyngehuse, kontorfællesskaber, domicil­ ejendomme, detail­handelsbutikker samt større eller mindre fabriksejendomme. Men der samarbejdes også meget gerne med andre selskaber, som ønsker at udvikle ejendomme i fællesskab.

En velfungerende ejerkreds der bla. tæller Kirk Kapital, gør EXXIT 59 til en solid medspiller, som projekterer og opfører byggerier, hvor der i processen, tages hensyn til lejerens ønsker og krav til indretning m.v. EXXIT 59 har jorden og kan med denne placering være med til at opfylde jeres ønsker til nyt lejemål.

Lige nu er der indgået partner­skabs­projekter med Advice House, Green Tech Center, Resilience House samt Food Innovation House.

Vi tilbyder yderst konkurrencedygtige lejevilkår.

En anden mulighed er at købe jorden af BS Invest, hvis I ønsker selv at opføre jeres domicil.

Eget lejemål Eget lejemål er for jer, der har planer om at leje et eksisterende kontor, en fabrik eller transportlokale. EXXIT 59 og BS Invest tilbyder en række ejendomme med attraktive lejemål i størrelser fra 200 m2 og opefter.

Lejemål i kontorfællesskab Lejemål i kontorfællesskab er for jer, der ønsker at indgå i et kontorfællesskab med andre virksomheder for at dele reception, kantine, mødelokaler m.v. BS Invest tilbyder dette enten i Green Tech Center, Resilience House, Food Innovation House eller Advice House.


Kontakt BusinessPark 7100Nord

Niels Ågesen

Helle Andersen

Jørgen Andersen

Kommunaldirektør

Direktør

Direktør

Tlf.: +45 2045 2533 Mail: ninag@vejle.dk

Tlf.: +45 7572 5800 Mail: ha@exxit59.dk

Tlf.: +45 4053 5337 Mail: ja@lysholtparken.dk

Vejle Kommune

EXXIT 59 A/S

BS Invest A/S

Skolegade 1 7100 Vejle www.mikropol.dk www.vejle.dk

Transitvej 12 7100 Vejle www.exxit59.dk

Lysholt Allé 6 7100 Vejle www.lysholtparken.dk

Mette Harbo Linee

Kent Pedersen

Martin Sørensen

Erhvervsguide og jordsalg

Ejendomschef

Ejendomschef

Tlf.: +45 2496 9886 Mail: erhvervsguide@vejle.dk

Tlf.: +45 7572 5800 Mail: kvp@exxit59.dk

Tlf.: +45 3074 7347 Mail: mars@bs-invest.dk

Vejle Kommune

EXXIT 59 A/S

BS Invest A/S

Skolegade 1 7100 Vejle www.vejle.dk/erhvervsjord

Transitvej 12 7100 Vejle www.exxit59.dk

Lysholt Allé 6 7100 Vejle www.lysholtparken.dk

www.BP7100N.dk

Profile for Crossmind Reklamebureau

BP 7100nord profilbrochure  

BP 7100nord profilbrochure  

Profile for crossmind