Page 1

Blyde Incomstenlaan 11 5144 BC Waalwijk T. 0416 - 56 13 50 M. 06 - 238 223 66

www.dehuizenbemiddelaar.nl

C1000 Jansen DE KRANT OP ZONDAG

Kijk op de achterpagina van deze editie voor onze aanbiedingen

21 JULI 2013 • JAARGANG 39 • NR. 29

LET OP! Alle zondagen in juli de gehele dag geopend

De zomer van 1998

VAKANTIE VOORDEEL KRANT VERSCHIJNT IN: WAALWIJK DRUNEN SPRANG-CAPELLE ELSHOUT KAATSHEUVEL WIJK EN AALBURG DOEVEREN HEESBEEN HERPT HEUSDEN OUDHEUSDEN LOON OP ZAND WASPIK DE MOER

Expo 10 jaar Möbius in schoenenmuseum WAALWIJK- Tot en met 18 augustus is het het Nederlands Leder- en Schoenenmuseum in Waalwijk een kleine tentoonstelling rond het 10-jarig bestaan van de Möbius schoen.

Op de kiek met De Waalwijker REGIO - Net als vorig jaar organiseren we weer een leuke actie rondom uw vakantiefoto’s. De bedoeling is dat u op uw vakantieadres op de foto gaat met De Waalwijker.

barbecue.nl

Neem deze krant dus mee naar de camping in Frankrijk, het sprookjesbos in Kaatsheuvel of de souk in Marokko en zet uzelf al lezend op de foto. De leukste foto’s plaatsen we in de krant, maar alle inzendingen krijgen sowieso een plekje op onze Facebook-pagina. Stuur uw foto o.v.v. ‘zomerfoto’ naar lezersactie@waalwijker.nl Vergeet niet te vermelden waar u de foto precies genomen heeft.

A-Z Barbecue Menu per persoon:

€ 11,50

Lekker makkelijk, alles inclusief, minimaal 5 personen Vlees t,JQGJMFU t'JMFULBSCPOBEF t,JQTBUÏ TUPLKFT

t.FYJDBBOTF   CBSCFDVFXPSTU t(SJMMCVSHFS

Salades t,PNLPNNFSTBMBEF t8JUUFLPPMTBMBEF t)V[BSFOTBMBEF t,BSUPGGFMTBMBEF t(FNFOHEFSBVXLPTU t1FS[JLTDIJKGKFT

Sauzen t;JHFVOFSTBVT t$PDLUBJMTBVT t,OPGMPPLTBVT t4BUÏTBVT t4UPLCSPPENFU  LSVJEFOCPUFS

Benodigdheden t1PSTFMFJOFOCPSEFO t374CFTUFL t(BTCBSCFDVF  NFUHBTGMFT t5BOHFO t4FSWFUUFO

Bel voor onze folder 077 - 46 77 200 of kijk op www.barbecue.nl BEZORGING DAGELIJKS t GRATIS DOOR HEEL NEDERLAND t ZELFS DE AFWAS NEMEN WE MEE!

Het opzienbarende succesverhaal van het schoenenmerk United Nude is voor de echte liefhebber allang geen geheim meer: de eerste schoen van ontwerper Rem D. Koolhaas (niet te verwarren met de beroemde architect) was het resultaat van liefdesverdriet. Koolhaas studeerde bouwkunde aan de TU in Delft toen zijn relatie spaak liep. In een poging om zijn vriendin voor zich terug te winnen, ontwierp hij een schoen voor haar. Vanwege zijn interesse in architectuur lag een aan dat onderwerp verwante inspiratiebron voor de hand, namelijk de wereldberoemde Barcelona stoel van Ludwig Mies van der Rohe. Reep leer De basis van de aldus ontstane schoen, Möbius genaamd, is een vorm uit één stuk: een reep leer die zowel loopzool, zool als (opengewerkte) hak vormt. Een eeuwig doorlopende vorm die, met de wetenschap over de verbroken relatie in het achterhoofd, niet alleen esthetisch maar ook filosofisch te noemen is. In plaats van het hart van zijn geliefde terug te winnen, veroverde Koolhaas de wereld met zijn op-

De allerlaatste Hielzwikker Tot onze spijt heeft onze vaste tekenares Henriëtte de Leest uit Kaatsheuvel onlangs besloten om na bijna 15 jaar te stoppen met haar strip Hielzwikker. Op onnavolgbare wijze wist ze de afgelopen jaren de lezer te verrassen en in verwarring te brengen met haar eigenwijze visuele vondsten. Op 27 september 1998 verscheen de allereerste strip van Henriëtte De Leest in deze krant. Deze week dus de allerlaatste. We wensen Henriette heel veel succes met haar andere werkzaamheden.

zienbarende schoenontwerp. Samen met Galahad Clark, een telg van de befaamde Engelse schoenenfamilie, richtte hij United Nude op; inmiddels een bedrijf dat 200.000 paar schoenen per jaar verkoopt en tien eigen winkels heeft. Anno 2013 is het 10 jaar geleden dat de eerste Möbius in de winkel lag. Talloze andere, vernieuwende schoenmodellen volgden, maar de Móbius vormt de basis van het huidige succes. Koolhaas en Clark zien United Nude vooral als een designbedrijf. Daarom verdwijnen goede ontwerpen niet na enkele seizoenen, maar vormen ze juist de vaste kern van de United Nude collectie. De basisontwerpen worden naar behoefte aangevuld met eigentijdse details zoals accessoires of nieuwe materialen. Design klassieker Na tien jaar is de Möbius nog net zo’n krachtig ontwerp als bij zijn introductie. Net als de Barcelona stoel is de Möbius een design klassieker geworden, die in menig museumcollectie is terug te vinden. Ter ere van het tien-jarig bestaan van de eerste United Nude schoen wijdt het Nederlands Leder en Schoenen Museum een mini-expositie aan dit baanbrekende schoenontwerp. Kijk voor meer informatie op www.schoenenmuseum.nl

In deze zomerrubriek duiken we het archief van De Waalwijker op zoek naar ‘zomerse’ passages uit het verleden. In deze eerste aflevering nemen we een kijkje in 1998, het jaar dat onder andere Dennis Rommedahl vertrok als speler bij RKC Waalwijk. In de krant van 2 augustus 1998 lezen we een interessant artikel over de centrumvisie van B&W Waalwijk. Hieronder een fragment: “Het centrum moet een bruisend karakter krijgen. Ook na zes ‘s avonds moet het hart van Waalwijk een levendige indruk maken, een plek waar het goed toeven is. Het uitgaansleven wordt geconcentreerd in het noordelijke deel van het centrum (Raadhuisplein, Markt en in de Grotestraat). Ook het ‘groen’ staat in het centrum prominent op de agenda’. Een voorbeeld hiervan is het plan om opnieuw bomen in de Stationstraat te plaatsen. Daarnaast krijgt de cultuur een belangrijke plaats. In de Irenestraat krijgen De Twerp en het Centrum voor Muziek & Dans (CMD) een onderkomen. Voorts dient er onderzocht te worden of er plaats is voor een kiosk en voor huisvesting avn het Schoenenmuseum. Het college geeft de voorkeur aan een zichtlocatie voor het museum, bijvoorbeeld langs de Maasroute, maar sluit een locatie aan de Gedempte Haven niet uit.”

Summer fair KAATSHEUVEL - Op vakantiepark Duinlust in Kaatsheuvel wordt op zondag 21 juli een ‘summer fair’ gehouden, een pleinfeest met een markt en diverse zomeractiviteiten. De ‘Summer Fair’ is geheel gratis toegankelijk en geopend van 11.00 tot 18.00 uur, U vindt Duinlust aan de bosrand van de duinen, aan de Waalwijksebaan.

De hoogste prijs voor uw oud ijzer en metalen. www.huiskesmetaal.com

t! Lezers opgdeele Waalwijker als

Week 29-30-31 verschijnt

VAKANTIE VOORDEELKRANT

Telefonisch zijn wij bereikbaar op: 073-6135116

Of per e-mail: advertentie@waalwijker.nl

Het team van de Waalwijker wenst u een fijne vakantie!


De Waalwijker • 21 JULI 2013 • PAGINA 2

KIJK OP ACTION.NL VOOR DE FOLDER!

HOME ESSENTIALS

KINDER

ASSORTI KLEUR

0,5 liter 18 Watt waterkoker: 1 liter 750 Watt

140x200 cm

80 blz.

4.99

DAMES

STRAPLESS TOP diverse kleuren en prints maten S-XL

DEKBED OVERTREKSET diverse prints

UNIVERSEEL

KLUS TAPE geschikt voor

6.99

alle toepassingen waterbestendig 50 mm x 25 meter

trendy DAMES SJAAL diverse dessins

1.99

1.49

PROLINE

TUIN SLANG incl. spuit en koppelstukken lengte 20 meter

schilder AFPLAK TAPE acryl belijming 38 mm x 50 meter

0.89

SCHOLIEREN

1.09

WOORDEN BOEK versie 2013-2014

Elders 7.95 8.99

OLD LOOK HOUT

CAMILLE

19x19x4 cm

of ginseng creme 250 ml

DIEN BLAD diverse kleuren

2.09

SLAKKEN SLIJMGEL of dode zeezout creme

BRUIKEN OOK TE GE PL ATE AU! AL S K A AR S

0.87

0.29

1.79

SUN

VAATWAS TABLETTEN classic 105 stuks!

TEXTIELACTIE!

1.49

neon REKEN MACHINE 12x6,5 cm

Shine GLANS SPOELMIDDEL 1 liter

0.89

TRENDY

ZONNE BRIL of bril met snor

speciaal samengesteld voor het voortgezet onderwijs

4.95

old look hout DIENBLAD diverse kleuren 25x25x5 cm

A4 SCHRIFT lijn of ruit

1.59

katoen velours STRAND LAKEN 100x180 cm

7.95

6.99

UITZOE K E N

!

0.79

IN DE WINKEL NOG MEER VOORDEEL!

Elders 3.50 4.95

KLEIN

SPEEL GOED UITZOE K E N

!

0.59

Kijk voor winkeladressen en overige informatie op onze website: www.action.nl

Zet- en drukfouten voorbehouden. Aanbiedingen gelden van zo. 21-07-2013 t/m za. 27-07-2013 in Nederlandse filialen.

CITRUSPERS of WATERKOKER citruspers:

....


De Waalwijker • 21 JULI 2013 • PAGINA 3 Mens durf te leven, maak van jezelf een hobby. Al dat gepieker in je kop, kom langs en los het op!!!

RKC WIJZER Zaterdag 27 juli: Open Dag RKC WAALWIJK In en rondom het Mandemakers Stadion in Waalwijk is op zaterdag 27 juli aanstaande volop vertier voor jong en oud tijdens de Open Dag van RKC WAALWIJK! Wat te denken van een leuke braderie op het voorplein, de presentatie van de spelers en trainers, de wedstrijd RKC WAALWIJK – De Graafschap én optredens van René Schuurmans, Jeroen van Zelst en Alex!

Ik ben Astrid Stoop en ben polyenergetisch therapeute. Omdat het mijn grootste passie is, te groeien en te ontwikkelen als mens, vanuit het besef dat IK bepaal, hoe ik mijzelf wil manifesteren en... dat aan jou kan leren! Wij leren allemaal lezen en schrijven, een basis voor ontwikkeling. Waar we geen les in krijgen is het leren denken. Ons denken bepaalt wie we zijn. Ons denken over iets, onszelf of iemand anders heeft altijd consequenties. Soms lijken gebeurtenissen zich te herhalen. Iedere keer net een beetje anders, maar het onderliggende probleem is hetzelfde.

Braderie vanaf 14.30 uur Het voorplein van het Mandemakers Stadion wordt omgetoverd tot een gezellige marktplaats, alwaar zaterdag vanaf 14.30 uur tal van kraampjes staan uitgestald. Vanaf dat moment zijn ook de nieuwe shirts van RKC WAALWIJK verkrijgbaar.

RKC WAALWIJK – De Graafschap om 18.00 uur Een Open Dag van een voetbalclub kan natuurlijk niet zonder voetbal, dus gaat om 18.00 uur de bal rollen! RKC WAALWIJK speelt dan in het Mandemakers Stadion tegen De Graafschap en dat duel is gratis toegankelijk.

Optredens vanaf 20.00 uur Vanaf 20.00 uur gaat het feest verder op het voorplein van het Mandemakers Stadion. Daar treden dan niemand minder dan René Schuurmans, Jeroen van Zelst en Alex op.

Kijk voor meer informatie op www.rkcwaalwijk.nl.

ONWETENDHEID is vaak de oorzaak van deze situatie. Ook voor ZELFANALYSE leert je eerst je eigen persoon kennen. bedrijfscoaching ZELFKENNIS! Je voelt en ziet letterlijk hoe JIJ in elkaar zit, met al je sterke en minder sterke eigenschappen. Een betere relatie met jezelf leidt tot een betere relatie met je omgeving. Bel voor een afspraak met:

Aspect

Oudheusdensestraat 7 5256 ER Heusden T. 0416-66 38 47 Mob. 06-24 81 05 93

www.durf-te-leven.com www.ikben-benjij.nl astrid@durf-te-leven.com

Lid Lid V.B.G.A. V.B.A.G. Wordt door Wordt vergoed vergoed door 36 zorgverzekeraars vele zorgverzekeraars

www.twitter.com/rkcwaalwijk rkcwaalwijkofficial.hyves.nl www.youtube.com/rkcwaalwijktube www.rkcwaalwijk.nl www.facebook.com/rkcwaalwijkofficial

40% 50% 60%

11 10

9 8

12 Last Minute adverteren

Informeer naar de voorwaarden van de lage prijzen!!!

HAPPY HOUR donderdag van 09.00-10.00 uur

VOL=VOL

Bel 073 - 613 51 16 of mail naar advertentie@waalwijker.nl

Wilt u ook adverteren op deze pagina? Dat kan! * Diverse modellen Honda maaiers tegen aantrekkelijke prijzen !!! * Tevens diverse soorten beregening’s pompen

Vraag naar de voorwaarden:

073-6135116

Tinus vd Sijdestraat 9 5161 CD Sprang-Capelle 0416 540092 / 06 50407663 www.fringsgardenparts.nl

Houten kozijnen/puien e.d. Direct van fabriek voor parculier en bedrijven. Gegarandeerd de goedkoopste! Compleet geplaatst. Nederveenweg 9, Sprang-Capelle. Tel. 06-81406319. Info: www.kozijnenfabriekdehaven.nl

....


De Waalwijker • 21 JULI 2013 • PAGINA 4

Fietsroute vanaf ’De Rustende Jager’ naar Oisterwijk, Boxtel, Cromvoirt Afstand: ± 50 km

Grotestraat 203 - 5141 JS - Waalwijk 0416-347561 - contact@batteride.nl

Zondag 28 april 12 00-17 00

Westeinde 2 5141 AC Waalwijk Tel. 0416-330009 E-mail: keesnoorloos@home.nl Internet: www.keesnoorloos.nl

Alles op fietsgebied. Ook fietsen met elektrische trapondersteuning.

- Start vanaf ’De Rustende Jager’ richting Helvoirt ANWB-paddestoel 21797 - Eerste verharde weg rechtsaf Zandkantseweg - Bij kruising rechtdoor: Biezenmortel. - Deze weg blijven volgen, spoorwegovergang over en eerstvolgende kruising oversteken: Hooghoutseweg - Eerste weg rechts - Einde weg links - Bij stoplichten snelweg oversteken en direct linksaf het fietspad langs de snelweg een eindje volgen (± 100 meter) - Eerste verharde weg rechts: Holstraat - Weg volgen, tot eerste verharde splitsing, rechts aanhouden; Berktweg niet inrijden. Daarna links, Hogeweg volgen - Bij kruising van wegen rechtdoor: Köppenstraat - Eerst verharde weg rechts: Torenstraat - Bij kruising Torenstraat blijven volgen - Bij kruising oversteken: rechtdoor - Einde weg rechtdoor: Kasteellaan - Weg blijven volgen: langs Kasteel Nemerlaer, weg vervolgen tot aan de spoorwegovergang. Het fietspad oversteken - Einde fietspad verharde weg blijven volgen Posthoornseweg - Einde weg linksaf en deze blijven volgen (± 2,5 km): Scheibaan - Einde weg linksaf Rosepdreef - Bij ANWB-paddestoel 22649 linksaf het fietspad op Franse baan - Fietspad helemaal volgen ( ± 4 km) - Einde fietspad verharde weg linksaf, richting Boxtel ANWB-paddestoel 22646 - Eerste verharde weg linksaf, vóór het kapelletje Roond volgen - Verharde weg blijven volgen (± 2 km) - Ongeveer 200 meter vóór de spoorwegovergang, verharde weg linksaf richting dierenpension Het Loo - Dit fietspad blijven volgen en bij de driesprong rechts aanhouden - Bij de eerstvolgende spoorwegovergang (rechts!) oversteken en direct rechtsaf: Kapelweg - Eerste weg linksaf Luissel - Bij splitsing rechtdoor: Uilenhoek. Weg blijven volgen (± 2 km) de weg gaat hier oven in Helweg - Na brug bij splitsing linksaf

- Bij volgende splitsing rechtdoor: Nergena - Einde weg linksaf, richting Esch - In het centrum van Esch, richting St.-Michielsgestel volgen: Dorpstraat - Bij scherpe bocht naar rechts, linksaf de Potterstraat inrijden - Meteen rechtsaf de Spankertstraat in - Brug over - Bij splitsing weg links aanhouden: Broekstraat - Weg blijven volgen, einde weg rechtsaf het fietspad op: Esscheweg - Eerste verharde weg links, richting Haaren ANWB-paddestoel 22664: Berghuizensestraat - Bij ANWB-paddestoel 22663 linksaf, richting Haaren - Weg blijven volgen tot aan kruising, bij ANWB-paddestoel 22662 rechtsaf (onverharde fietspad op): Esschebaan - Bij ANWB-paddestoel 20262 rechtdoor, richting Helvoirt - Einde fietspad rechtsaf ANWB-paddestoel 23724 richting IJzeren Man - We blijven volgen (± 1,5 km) naast Sparrendaal - Bij ANWB-paddestoel links richting IJzeren Man blijven volgen: Hoevensestraat - Eerste verharde weg rechts: Jagersboschlaan ANWB-paddestoel 23714, richting Vught - Bij kruising linksaf ( fietspad op!): Vijverbosweg - Fietspad volgen tot aan snelweg (opletten) en deze bij stoplichten oversteken - Rechtdoor richting IJzeren Man: Boslaan - Na spoorwegovergang eerste weg (afgesloten voor motorvoertuigen) linksaf ANWB-paddestoel 23708 richting Loon op Zand - Bij ANWB-paddestoel 23710 linksaf fietspad op richting Loon op Zand - Bij ANWB-paddestoel 23711 rechtsaf richting Cromvoirt - Bij ANWB-paddestoel 23712 rechtsaf richting Cromvoirt: Kruishoevenweg - Bij ANWB-paddestoel linksaf, weg oversteken: Oude Loonsebaan en fietspad op richting De Rustende Jager. Bij splitsing fietspad op rechts aanhouden: ANWB-paddestoel 23713, naar De Rustende Jager nog 5,3 km - Bij ANWB-paddestoel 22067 fietspad rechts aanhouden, richting De Rustende Jager - Na ± 2,5 km komt u bij De Rustende Jager

....


De Waalwijker • 21 JULI 2013 • PAGINA 5

Asieldier van de maand

Fidel: een koddige kater WAALWIJK –De Whippet/Greyhound RascaL, die in juni ons asieldier van de maand was, zit nog steeds in zijn hok te wachten op een nieuwe baas. Hij werd geplaatst maar in het gezin dat hem had uitverkoren gooide een allergie voor honden roet in het eten. Dat is pech hebben, maar Rascal krijgt vast nog wel een nieuwe kans. Fidel heet de cypers-met-witte kater die ditmaal als asieldier van de maand in deze krant staat. De naam heeft niets te maken met de trouwe inborst die het beestje ongetwijfeld heeft maar met de fantasie van de mensen in het Waalwijks asiel. ”Hij is als naamloze zwerver bij ons gekomen. We moesten dus iets verzinnen. We hadden al een Castro in de groep en daar past Fidel uitstekend bij,” is de verklaring van asielbeheerder Angela. De geschatte geboortedatum van de kater is vastgesteld op 1 maart 2011. Hij werd zwervend gevonden in Haarsteeg en in het asiel gebracht op 7 februari 2013. Fidel is middelmatig groot en zonder opvallende kenmerken. Hij heeft als markante eigenschappen een sterke dominantie naar andere katten en een prettige omgang met mensen. Woorden als ‘kroelkip’ en ‘knuffelbeest’ zijn nadrukkelijk van toepassing. Fidel wil niets liever dan de hele dag gestreeld en vertroeteld worden. Ook houdt hij heel erg van spelen (met een voorkeur voor ruw spel), zowel binnenshuis als buiten.”Een huis voor Fidel zie ik het liefst zonder andere huisdieren en ook de aanwezigheid van (kleine) kinderen is niet gunstig in verband met zijn wilde spelletjes,” aldus Angela. Meent u dat Fidel bij u naar hartelust kan kroelen en spelen? Bel dan met het Streekdierentehuis Waalwijk en Omstreken aan de Prof. van ‘t Hoffweg in Waalwijk (telefoonnummer 0416-333964.) Hij is geënt, gechipt, gecastreerd en onderzocht door de dierenarts. Al staat er ditmaal een kat in de krant, zoals steeds dient vermeld te worden dat de nieuwe eigenaar van het asieldier van de maand de cursus Gehoorzame huishond 1 ontvangt van hondenopleidingscentrum Both in Sprang-Capelle. Uitlaatservice ‘Stap in’ van Diana Scheerders in Kaatsheuvel heeft voor hem of haar een gratis tienrittenkaart (dat zijn tien uitlaatbeurten) in petto. Voorwaarde hierbij is wel dat baas en dier wonen in de regio rond Kaatsheuvel. Kijk ook eens naar de website van de stichting Dierenasiels & Internet: www.dierenasiels.com.

Creatieve ondernemers opgelet U kunt inschrijven voor de Tofferik Trofee 2013. Deze creativiteitsprijs is voor ondernemers die op de meest oorspronkelijke wijze de aandacht van het publiek weten te trekken. Het gaat niet om een onderscheidend winkelconcept of bedrijfsformule, maar om een creatieve etalage of een klantactie. Winnaars ontvangen de fraaie Tofferik Trofee en vele mooie prijzen.

Heeft u een opmerkelijke creatie, meld u dan aan via tofferik@waalwijker.nl. Vermeld uw naam, telefoonnummer en voeg een foto en motivatie toe. Op 31 december 2013 sluit de inschrijving.

De Waalwijker is ook GRATIS verkrijgbaar in:

WAALWIJK bij PRIMERA BERGMANS St. Antoniusstraat 47

GENDEREN bij SPAR supermarkt SPAR ROZA Hoofdstraat 37

EETHEN a

bij Autobedrijf ‘T CENTRUM Branderhorststraat 21

ten pun

nd Age

DRUNEN

Kunt u aanleveren bij: administratie@waalwijker.nl

bij Boek- en kantoorvakhandel SIKKERS Grotestraat 166

KAATSHEUVEL MANAGEMENT

UITGAVE

rukt op 100 ed

%

G

De Waalwijker is een uitgave van UITGEVERSMAATSCHAPPIJ DE BOSSCHE OMROEP/ DE WAALWIJKER B.V. Orders worden afgesloten en uitgevoerd overeenkomstig onze algemene leveringsvoorwaarden, gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel. Inschrijving K.v.K. 13000245 Oplage: 44.000 ex. Uw eigen zelfstandige weekblad komt elke zondag huis aan huis in: Waalwijk, Drunen, Elshout, Sprang-Capelle, Kaatsheuvel, Wijk en Aalburg, Doeveren, Heesbeen, Herpt, Heusden, Oudheusden, Loon op Zand, De Moer en Waspik. Onderwijsboulevard 576 5223 DN ’s-Hertogenbosch www.waalwijker.nl

bij PRIMERA VAN WEZENBEEK Hoofdstraat 78

Sabine Lamers COMMERCIËLE MEDEWERK(ST)ERS 073-6135116 Saskia Dekkers E-mail Lizethe Wittens E-mail

ge

TELEFOON: 073-6135116 T FAX: 073-6122330

ier cled pap

06-51558715 s.dekkers@waalwijker.nl 06-51611656 l.Wittens@waalwijker.nl

ADMINISTRATIE/AGENDA/MINITIPS Telefoon: 073-6135116 E-mail

administratie@waalwijker.nl

(FOLDER)VERSPREIDING Bezorgingsdienst

rec y

06-51497956

073-5130565

REDACTIE Kees Klijn

06-33970104

EINDREDACTIE E-MAILADRESSEN Patrick van Engelen Redactie@waalwijker.nl advertentie@waalwijker.nl Bezorging@bosscheomroep-waalwijker.nl KRANT NIET ONTVANGEN? Onze excuses daarvoor; Op werkdagen (van 08.30 tot 17.00 uur) én op zondag van 10.30 tot 12.00 uur kunt u onze servicetelefoon... bellen: 073-5130565 of kijk op www.waalwijker.nl “krant gemist”

06-10166089 06-53855781

SLUITINGSTIJDEN Advertenties Agenda/redactie Minitips Folders

Na de succesvolle eerste edie van de RKC WaalWijkBale komt er een vervolg op dé straatvoetbalcompee van Waalwijk! Vanaf september zullen de diverse speelpleintjes in de wijken van Waalwijk weer het decor zijn van teams die het tegen elkaar opnemen.

06-10696313

FOTOGRAFIE Freek Jansen Hans Verbeek

Schrijf je nu in voor het nieuwe seizoen van de RKC WaalWijkBattle

donderdag 10.00 uur dinsdag 14.00 uur woensdag 15.00 uur woensdag 12.00 uur

Ben je tussen de 9 en 13 jaar oud of zit je in groep 6, 7 of 8 van het basisonderwijs? Schrijf je dan nu in en je neemt vanaf september deel aan de spannendste compee van Waalwijk! Niet alleen op het veld kun je punten scoren, ook jdens het tweede seizoen van de RKC WaalWijkBale zijn buiten de lijnen weer punten te verdienen door aanwezig te zijn bij themamiddagen en wij(k)-klussen uit te voeren! Lijkt het je leuk om in een uniek RKC WaalWijkBale-tenue met jouw wijkgenoten te strijden op de verschillende pleintjes in Waalwijk? Schrijf je dan in via www.rkcwaalwijkbale.nl! Ben er snel bij, want per wijk kunnen er maximaal 20 kinderen meedoen!

....


De Waalwijker • 21 JULI 2013 • PAGINA 6

31 JULI IN DE BIOSCOOP

Kleur en win een filmpakket van De Smurfen 2! Website: www.desmurfen-film.nl www.facebook.com/desmurfen / www.desmurfen3d.hyves.nl Uiterlijk in te leveren/op te sturen voor 31 juli 2013, o.v.v. Smurfenactie De Waalwijker, de krant op zondag, Onderwijsboulevard 576, 5223 DN ’s-Hertogenbosch

....


De Waalwijker • 21 JULI 2013 • PAGINA 7

Gratis kinderopvang bij Fysiocare Vak an Ied tie act ere i klan e: G t

PRORATIS DU CT!

Lara vóór Mijn eigen Lijn

Lara ná Mijn eigen Lijn

Wilt u een therapieafspraak maken of graag overdag sporten, maar heeft u geen oppas voor uw kinderen? Neem ze dan gewoon mee! Bij Fysiocare Waalwijk kunt u op woensdagen vrijdagochtend gebruikmaken van gratis kinderopvang. De Vuurtoren “Een bezoek aan de fysiotherapeut vindt meestal overdag plaats. Vooral in de vakantieperiode kan het moeilijk zijn om oppas te vinden voor de kinderen”, legt Kirsten Kuijsten van Fysiocare uit. “Daarom bieden wij in samenwerking met kinderdagverblijf De Vuurtoren gratis kinderopvang aan.” De kinderen kunnen tijdens de afspraak van hun ouders naar hartenlust spelen in een speciaal voor hen ingerichte ruimte. “Van verkleedkleren tot knutselspullen, het is er allemaal. Er staat zelfs een glijbaan.” Ook aan de allerkleinsten is gedacht: voor hen is onder meer een box met babyspeelgoed aanwezig. Een ervaren leidster van De Vuurtoren zorgt ervoor dat het de kinderen aan niets ontbreekt.

Ook voor sporters Naast bezoekers voor (fysio)therapie kunnen ook sporters gebruikmaken van de kinderopvang. “Vaders en moeders die gewend zijn om te trainen als de kinderen op school zitten, kunnen nu gewoon komen sporten”, zegt Kuijsten. In eerste instantie is er kinderopvang op woensdag en vrijdag tussen 09.00 en 11.00 uur. Bij voldoende vraag worden deze tijden verder uitgebreid. Ook goed om te weten: Wij bieden het hele jaar door kinderopvang. Dus als de scholen straks weer beginnen, kunt u uw jonge kinderen gewoon meenemen naar Fysiocare. Meer weten? Kijk op www.fysiocare.nl/Waalwijk/nieuws.

Wilt u ook adverteren op deze special, dat kan vraag naar de voorwaarden. Bel 073-6135116 of mail naar: advertentie@waalwijker.nl PARANORMAAL IS HEEL NORMAAL “Oud zeer kan worden verwerkt”

Anja Reijns is paranormaal begaafd. Met die gave helpt ze veel mensen én dieren. Ook roept het bovennatuurlijke veel vragen op. Op die vragen geeft Anja in een maandelijkse column een antwoord. “Iedereen neemt een stukje verleden met zich mee, gebeurtenissen die je nooit meer vergeet. Fijne herinneringen, maar ook minder prettige. Die nare herinneringen druk je liever weg, maar met het ouder worden of met het bereiken van een mijlpaal - je krijgt zelf kinderen - kunnen ze aan de oppervlakte komen. Om daar te blijven, als oud zeer dringen die herinneringen zich aan je op. Want je hebt ze nooit verwerkt. Mentaal en fysiek kun je daar onder lijden. Als de reguliere zorg geen oplossing biedt, kan ik u helpen. Door mijn paranormale gave haal ik die pijnpunten eruit, uw spiegel die aan scherven ligt wordt weer geheeld. Door mijn invoelend vermogen - en ook dat is een bijzondere kracht van mijn gave - hoeft u die pijn en het verhaal dat daarbij hoort niet nog eens in al zijn gradaties te beleven.” Let op: in de maanden juli en augustus komt de inloop van de maandagmiddag te vervallen. Anja Reijns Advies & Begeleidingsburo - Wilhelminastraat 26 - Waalwijk - 0416-769056 - www.anjareijns.nl Inloop: elke maandag en woensdag (13.30-14.30 uur) en donderdag (9.00-10.00 uur). Afspraken maken: maandag (13.00-17.00 uur); dinsdag - vrijdag (8.00-12.00 uur).

RTV Midden Brabant is de regionale radio- en televisiezender van Midden-Brabant. Ook tijdens de vakantieperiode is RTV Midden Brabant ”de hele dag dichtbij.” Elke werkdag van 10.00-12.00 uur - Midden Brabant in de ochtend Presentatie Eric Dankers.

Krant gemist? Bel onze servicetelefoon

Vanaf 18 juli t/m 28 juli elke avond om 18.00, 20.00, 22.00 uur Zwieren Zwaaien op de Tilburgse Kermis bij RTV Midden Brabant.

073-5130565

RTV Midden Brabant TV Digitaal via Ziggo kanaal 42 en analoog via kanaal 22+ RTV Midden Brabant Radio in de ether op frequentie 106.8 FM en op de kabel op 87.5 FM.

Maandag t/m vrijdag van 8.30-17.00 uur. Zondag van 10.30-12.00 uur.

Uitzending Gemist kijk op www.rtvmiddenbrabant.nl

Kijk op: www.waalwijker.nl

RHRConcepts B.V. is een toonaangevende onderneming (Sinds 2002) met 2 bedrijfsactiviteiten: 1) Het merk RHRQuality. Het topmerk in krabpalen, kooien en luxe hondenbanken, welke wij ontwerpen, ontwikkelen en importeren. Deze worden via onze groothandel verkocht aan winkels, ketens en webshops in Europa. (www.rhrquality.com) 2) Consumenten webshops in dierenbenodigdheden. Waaronder 1 van de grootste in Nederland (www.dierenvilla.nl) met ruim 7000 artikelen, met vestigingen in vele Europese landen. Het kantoor, showroom en centrale magazijn is gevestigd in Drunen, waar het grootste deel van de goederen binnenkomt en vertrekt naar onze klanten. Wij zijn op zoek naar:

Allround medewerker verkoop binnendienst fulltime (m/v). Functieprofiel: - MBO/HBO werk- en denkniveau. - Minimaal 2 jaar ervaring in soortgelijke functie. - Enthousiaste, commerciële en klantgerichte instelling. - Zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken. - Affiniteit met computers en internet. - Accuraat, flexibel en stressbestendig. - Spreek- en schrijfvaardigheid in de Nederlandse, Engelse en Duitse taal, Frans is een pre. Wat bieden wij jou? - Marktconform salaris. - Uitdagende functie in een informele werkomgeving. - Mogelijkheid tot vast contract. Heeft u interesse in de bovenstaande functie? Stuur uw C.V. met motivatie en bij voorkeur met recente pasfoto aan: info@rhrconcepts.nl Onderwerp: Sollicitatie t.a.v. Dhr. R. Reinhoudt RHRConcepts B.V., Albert Einsteinweg 28, 5151 DL Drunen, tel. 0416-383221

....


De Waalwijker • 21 JULI 2013 • PAGINA 8

Uit eten na een dagje duinen Wilt u ook adverteren op deze pagina dat kan: Vraag naar de informatie: 073 - 613 51 16

REGIO - Een fijn fietstochtje tijdens de vakantie in de Loonse en Drunense Duinen? Kies er dan ook eens voor om te dineren of lunchen in deze natuurlijke omgeving. In het gebied zijn talloze restaurants en horecagelegenheden. Van eten op stand tot lekker speciaal bier. Voor gezinnen met kinderen zijn er diverse restaurants met speelvoorzieningen. Zo kunnen de kleintjes bij Caférestaurant Duinoord in Helvoirt of recreatiepark Brasserie Het Genieten in Kaatsheuvel lekker klauteren, maar ook een kijkje nemen bij de kleine dierentuin. Heerlijke streekgerechten proef je bij onder andere Auberge De Moerse Hoeve in De Moer en De Roestelberg in Kaatsheuvel. En voor steengrillen kun je terecht bij HerbergManege Van Loon in Loon op Zand. Maar kom ook eens gerust binnen bij: Wok of King - Loon op Zand, Wiljo - Heusden, Mykonos Kaatsheuvel, Imroz - Waalwijk, Jatapasu - Vlijmen, Heeren van Sprang - Sprang-Capelle Een compleet overzicht van alle restaurants in het gebied vindt u op www.np-deloonseendrunenseduinen.nl (doorklikken naar ‘wat te doen’ en vervolgens ‘eten en drinken’). Heeren van Sprang Kerkstraat 63 5161 EB Sprang-Capelle Tel: 0416 857000 Email: info@heerenvansprang.nl

Feestelijk uitje op het water

Terras • Lunch • Borrel • Diner • Overnachting3-gangenmenu à la carte voor 2 personen inclusief 4 drankjes

€ 48,-

Knip de bon uit en lever het in bij Imroz.

Of u nu met een klein gezelschap komt

Bij afhalen van het afhaalmenu, 2e gerecht helft van de prijs!

of met al uw collega’s. Op onze 2 schepen is uw bruiloft, jubileum, verjaardag of personeelsfeest in goede handen. Rondvaart Wiljo

s

Heusden vesting

s

T 0416 380 278

www.rondvaartwiljo.nl

Voor reserveringen restaurant en hotel kunt u terecht op

WWW.HEERENVANSPR ANG.NL

Onbeperkt genieten van al onze Oosterse en Westerse gerechten Onbeperkt genieten van 130 gerechten van sushi tot lamskotelet van friet tot haai van babi pangang tot kangoeroe Eigen parkeergelegenheid voor de deur

Dinsdag t/m donderdag

€ 21,95 p.p. Vrijdag t/m zondag en feestdagen

€ 23,95 p.p. Openingstijden: Zondag t/m donderdag 16.00 - 22.00 uur, vrijdag, zaterdag en feestdagen 16.00 - 22.30 uur, maandag gesloten.

Keuzemenu van maandag t/m vrijdag 3-gangenmenu € 21,50 p.p. Met lekker weer kunt u heerlijk in onze mooie tuin eten. Reserveer tijdig om teleurstelling te voorkomen

U kunt gebruikmaken van onze traditionele Chinese en Indische gerechten. 400 zitplaatsen. • Warm buffet • Wokbuffet • Japans Teppanyakibuffet

• Koude en warme gerechten • Dessertbuffet

Maandag t/m donderdag Vrijdag t/m zondag en feestdagen Kinderen van 4 tot 11 jaar Kinderen t/m 3 jaar

€ 16,00 € 18,50 € 9,00 gratis

Dagelijks open van 16.30-22.00 uur 400 zitplaatsen, rookruimte en kinderspeelhoek aanwezig. Gelieve tijdig te reserveren. Voor meer informatie en reservering bel: 0416-361946 of Fax 0416-362363 Gratis parkeren info@wokofking.nl

Wok of King Hoge Steenweg 101 Loon op Zand www.wokofking.nl

....


De Waalwijker • 21 JULI 2013 • PAGINA 9

Vakantiegevoel in eigen tuin (ETHELEJAAREENVAKANTIEGEVOEL DATISDICHTERBIJDANUDENKT-ETEENAANTAL PRAKTISCHEINGREPENENTOEVOEGINGENINENAANUWTUINVOELTUZICHVRIJENBLIJ 4EGASTINEIGENTUINMETALLEEGARDSVANEENTOPRESORTOFLUXESPORTHOTEL$E KNOPMOETOM$ETUINISERVOORUENNIETANDERSOM

Van last naar lust

Evenwichtige beplanting

Een belangrijke voorwaarde voor

Nog een belangrijke basis-

tuingeluk is de energiebalans in

voorwaarde voor tuingeluk is de

uw tuin. De tuin mag niet meer

beplanting. Het mag vooral niet te

werktijd van u vragen dan u er aan

weinig zijn en liefst ook een beetje

zou willen besteden. Het vraagt wat

overtuigend. Bescheiden beplanting

aanpassing dat wel, maar door de

is minder interessant. Nee, de

meest onderhoudsintensieve zaken

beplanting moet sprekend zijn en u

te vervangen door onderhoudsvrije

haast letterlijk raken, overal waar u

alternatieven, wordt het evenwicht

zit. Kies voor uitbundigheid in groei

hersteld. Gazon is bewerkelijk,

en bloei, liever te veel dan te weinig.

een vijver niet en er zijn hagen die

Dat maakt uw vakantietuin spannend

het hele jaar door geen knipbeurt

en avontuurlijk. Meer beplanting is

nodig hebben. Er zijn tientallen

eerder minder dan meer werk.

mogelijkheden om de onderhoudstijd van uw tuin te beperken.

De door de Tuinen van Appeltern Exclusief Geselecteerde Hoveniers helpen u alvast een eindje op weg. Zij kunnen ervoor zorgen dat de tijd die u nodig heeft voor tuinonderhoud ten minste met 40% wordt bekort. U vindt ze op:

)NDE4UINENVAN!PPELTERN ZIJNMEERDANVER SCHILLENDEPLANTENIN AANGELEGDETUINENTEZIEN 'AEREENSKIJKENENMAAK EREENHEERLIJKDAGJEUITVAN 6OORDEKINDERENISEROOK GENOEGTEBELEVEN,EESER ALLESOVEROP: www.appeltern.nl

www.exclusiefgeselecteerd.nl

Privacy boven alles

In de tuin kan alles

Voel u vrij en blij. Zonnen in badkle-

Buiten koken, buiten eten en blijven zitten

ding of helemaal zonder. Het moet

tot middernacht. Klussen of sleutelen, een

kunnen, privĂŠ in eigen achtertuin,

schilderij maken, ďŹ tness oefeningen, een

zonder inkijk en ongewenste gasten.

dansje op muziek, pootje baden. Het is

Leilindes rondom, een begroeid

slechts een greep uit de onbeperkte moge-

stukje gaaswerk boven de bestaande

lijkheden van uw tuin. Hang een schommel

erfafscheiding of toch die alles verhul-

in de boom, maak een kampvuur of versier

lende pergola die bovendien schaduw

de tuin met een lampionnenslinger tot aan

geeft als het te warm wordt. Kijk op

het tuinhuis. Durf iets te doen wat u nog

www.tuingeluk.nl voor nog meer

niet eerder in uw tuin deed, doe alsof u op

praktische oplossingen.

vakantie bent.

Kleur en cultuur

Pik vaker een terrasje

De tuin, dat bent u zelf. Hoe meer eigen

Het is zonde dat we niet vaker even een

inbreng in uw tuin, hoe beter. En denk dan

terrasje pikken in onze eigen tuin. Dat

niet alleen aan de kleur van de meubels

heeft alles te maken met het feit dat

of potterie. Vergroot de vakantiefoto’s

lang niet alle kansen benut worden. Vaak

van vorig jaar op een wintervast doek,

heeft een tuin maar ĂŠĂŠn terras, terwijl er

kies een buitenkunstwerk of maak uw

meer plekjes zijn waar het op verschillen-

eigen natuurlijke decoraties. En laat vooral

de tijdstippen van de dag heerlijk toeven

overal van alles ‘slingeren’; een stoffen

is. Een simpel bankje achter in de tuin of

tafelkleed, een bonte parasol, een op-

een afgezaagde boomstam in de voortuin

blaasboot met strandspullen of een oude

vormen een ideaal plekje om een kopje

vaas met veldbloemen. Zolang het bij u

kofďŹ e of een lekker wijntje te drinken.

past, is het prima. Sterker nog, er is geen

Terrasjes te kust en te keur, waarvan u

beter gevoel dan de boel de boel te laten.

het bestaan niet eens wist.

Actielijst voor vakantiegevoel in uw tuin s :ORGERVOORDATERNIETMEER WERKINDETUINISDANDATWATU WILTDOEN s ,AAT-OEDER.ATUUREEN HANDJEHELPEN s /NTDEKUWTUIN%RZIJNVEEL MEERLEUKEZIT ENUITZICHTPLEK KENDANDATUDENKT s 'EEFDETUINAFSCHEIDINGEEN NIEUWKLEURTJE s 6ERSIERUWTUINMETEIGEN ACCESSOIRESEENPAARGROTE FOTOSOPEENSAAIEMUUR s $EBEPLANTINGBEPAALTUW STEMMING INGETOGENGROENOF UITBUNDIGENKLEURRIJK UMAG HETZELFBESLISSEN s ,AATDEBOELDEBOEL DETUIN SLANGHOEFTNIETOPGEROLD HET TAFELKLEEDENDEPLAIDOPHET GAZONKUNNENHEUSWELTEGEN EENBUITJE

Laat de natuur haar gang gaan

Tuingeluk een jaarrond

Misschien zijn we met zijn allen

Het vakantiegevoel in uw tuin zou

enigszins doorgeslagen. Alles in

eigenlijk een jaarrond moeten duren.

onze tuinen is bedacht, elk hoekje is

Juist ook daarom organiseert de

gecultiveerd en alles vraagt daarbij

Tuinen van Appeltern gedurende

de nodige aandacht en zorg. Als we

het seizoen diverse activiteiten

Moeder Natuur nu zelf weer eens

ter ondersteuning en versterking

aan zet lieten. Natuurlijk tuinieren

van het tuingeluk. Bovendien kunt

is heus niet moeilijk en puur natuur

u elk weekend terecht voor

is eigenlijk toch het mooiste dat

tuinvragen en schetsadviezen.

er is. Begin maar eens met het

Als u wilt komt een Tuingelukcoach

gazon, maak daar alvast een wild

vrijblijvend bij u langs.

bloementapijt van.

www.appeltern.nl

s +IESDEDRIEMEESTSTORENDE ELEMENTENENPAKERMINSTEN TWEEVANAAN!LSUNIETSDOET VERANDERTEROOKNIETS -EERHANDIGETIPSVOOREENVA KANTIEGEVOELINEIGENTUINLEESTU OPWWWTUINGELUKNL

....


MINITIPS

De Waalwijker • 21 JULI 2013 • PAGINA 10

FAMILIEBERICHTEN

Felicitaes Verjaardag-zwanger-geboorte-geslaagd-jubileum Wilt u iemand op een leuke manier feliciteren? Dat kan bij ons in De Waalwijker Een advertene van 2 kolom (74 mm) x 60 mm incl. foto en tekst voor maar € 30,00 excl. BTW Een advertene van 1 kolom (36 mm) x 60 mm incl. foto en tekst voor maar € 15,00 excl. BTW

Interesse of vragen? Mail ons: advertene@waalwijker.nl

UITVAARTVERZORGING

Hoera!

Gefeliciteerd!

Wiesje is jarig! Gefeliciteerd meid met je 2e verjaardag!

Rob & Wendy zijn getrouwd! Van harte gefeliciteerd,

Dikke kus van tante Wendy!

van pap & mam

...verdriet nemen wij niet weg, uw zorgen wel (ook als u elders of niet verzekerd bent )

Bezoekadres uitvaartcentrum Grotestraat 333 • 5142 CA Waalwijk Tel • (0416) 858 440 of 06 30203166 (24 uur per dag bereikbaar)

Sander Aarts

Kijk op onze website voor meer informatie: www.uitvaartverzorgingaarts.nl

Sander Aarts

VAKANTIE Deeltaxivervoer naar Schiphol Taxi de Hart 073-5112733

BEL DE VAKMAN

PROFITEER NU VAN ONZE KORTINGEN Bedrijven of particulier

Is uw interesse gewekt bel naar: 06 - 24 65 18 09

De Haas Installatietechniek Voor al uw loodgieters-, cven dakwerkzaamheden. Tel. 06-14688197 www. dehaasinstallatietechniek.nl Elektro Service Plus Vlijmen tel: 0610560781 www.elektroserviceplus.nl Voor al uw elektrische werkzaamheden zoals: - Internet installeren - Verlichting monteren/ repareren - Stopcontact bijmaken - Tuinverlichting - VerbouwingswerkzaamHeden

Bertrand’s Wasmachine en Droger Reparatie Geen voorrijkosten Bel 0653939294 Naaimachine stuk? Dan nu Habotex Naaimachines bellen 013-5113996. Gratis halen en brengen Vooraf prijsopgave www.habotex.com

HORREN Last van insecten?! WWW.STOPDEMUG.NL Hordeuren & Horramen op maat! Gratis vrijblijvend meten & gratis plaatsen! Ed de Vaan 0615203228 contact@stopdemug.nl

INBOEDEL

Timmer, schilder of interieurwerkzaamheden: www.wm-timmerafwerkingsbedrijf.nl of bel : 06-25068540

www.woningopruimerdehelpe ndehand.nl gratis taxatie van zolder tot schuur veegschoon opgeleverd evt inboedel opkopen 06-53696113 joop

Ruud Monden Bouw- en Klussenbedrijf. Voor al uw klussen of reparaties in en om uw huis of bedrijf. Tel. 0416-338122 of 06-10402260

Combiron, voor klus op maat. Voor al uw werkzaamheden 073-8509332/06-45084007 www.combiron.nl

KLUSSEN

KLUSSENBEDRIJF F.J. ROOS

Voor de complete renovatie van uw badkamer en toilet. Willem Pijperpark 8 Waalwijk 0416-332104/06-22110345 www.klussenbedrijfroos.nl

DAKREPARATIE TECHNIDAK DAKLEKKAGES??? GOOTLEKKAGES???

PLATDAKBEDEKKINGEN SCHERPE PRIJZEN !!!

GRATIS:

DAKINSPECTIES PRIJSOPGAVEN INCL. 10 JAAR GARANTIE! 24-UUR SERVICE TEL. 0492 - 36 26 63 06 - 30 65 22 49 WWW.TECHNI-DAK.NLSchildersbedrijf F. Schraven. Vakwerk tegen een betaalbare prijs. Nu deze zomer 20% korting op buitentexwerken. (sikkens) Bel voor vrij blijv offerte: 06-48420737

REPARATIE Diepvries en koelkastreparatie met garantie zonder voorrijkosten. Bel 073-6120095. Service binnen 24 uur

Ê

Diepvries en koelkastreparatie met garantie zonder voorrijkosten. Bel 073-6120095. Service binnen 24 uur

www.schildernodig.com CURSUS/ OPLEIDING Schilderen met olieverf. In september start weer een nieuwe cursus schilderen met olieverf, met ”nagenoeg”privéles. Maximaal 3 personen per cursus, dus wees er snel bij. Inlichtingen 0416561280 (na 20.00 uur) Of via hardy@hardyschikhof.nl

AUTO’S & MOTOREN Gevraagd loop en sloop auto’s. Defecten geen bezwaar, verlopen apk, schades, enz. Voor meer informatie Autobedrijf de Bont B.V. De Bloemendaal 25 5221 EB ‘s-Hertogenbosch www.autodebont.nl 073-6315325

VELGREPARATIE VELGREPARATIES! Richten, overspuiten, polijsten, lassen, poedercoaten, stoeprandschade bijwerken. Supervelg.nl Bosscheweg 17A Drunen, 0416-784476

GEZONDHEID Balans in je leven? Werk aan vastzittende patronen en blokkades! www.johnvanboxtel.nl

BEVEILIGING INBRAAK? Alles voor het politiekeurmerk veilig wonen. Incl. afgifte certificaat. 0416361575 www. vangompelzonweringen.nl

Minitips 29-30-31 Minipsvoor voorweek week 30-31 Let week 30-31 Letop!!! op!!!Inverschijnt de verschijnt Waalwijkerde Waalwijker als vakanevoordeelkrant als vakantievoordeelkrant Minips voor week 30, 31 Minitips voor week 29,30, 31 kunnen nu niet meer worden aangeleverd. uiterlijk inleveren voor : Nieuwe minips kunnen weer aangeleverd woensdag 11 Juli 2012 voor 15.00 uur worden in week 32!

Hee u vragen bel: 073-6135116

CORRIGEREN TEKSTEN WEBSITES Uw website is uw visitekaartje. Haal de kreukels eruit en laat de tekst corrigeren à 0,02 cent per woord. Klijn Teksten 06 339 701 04

MUZIEK MUSIC’SCOOL Hét muziekonderwijs voor iedereen. Grotestraat 407 (De Mads) Waalwijk www.musicscool.nl Tel. 0416-339108

DIENSTVERLENING Asap expres. Voor al uw koeriersdiensten! Bel 0416-530800. www.asapexpres.nl

HOBBY Opening Op pening AGART AGA AR RT

Kralen, onderdelen en sieraden

Hierbij nodigen nodigen wijj u uit openin ng van onze nieuwe winkel w voor de opening onder het genot van n een hap je en een d rankje onder hapje drankje ece ember op zaterdag 1 d december tusse en 10.00 uur en 17.00 17.0 00 uur. uur. tussen Gr aag tot tot dan! dan! Graag

A AGAR RT AGART Gasthuisst traat 7 Gasthuisstraat 5171 GC Kaatsheuvel Kaatsh heuvel

Gasthuisstraat 7 5171 GC Kaatsheuvel

....


MINITIPS

De Waalwijker • 21 JULI 2013 • PAGINA 11

PERSONEEL GEVRAAGD

MEUBELEN

REIZEN

RIJLESSEN

Gevraagd: Mooie gebruikte meubelen. Tel. 06-54901516.

Beheerder / Bedrijfsleider Horeca Megen

Voor meer informatie: www.trajectconsult.nl Reacties: Stuur een mail met cv en motivatie naar: personeelsdiensten@trajectconsult.nl

PERSONEEL AANGEBODEN Zoekt u een huishoudelijke hulp? € 12,95 uur, www.hulpstudent.nl bel 0614826000.

BOEKHOUDING/ BELASTING

PARTIJEN KINDERFEESTJE VIEREN? www.avonturenland.nl Info: 073-6430144

Team Manager Zorg Heeswijk

TE HUUR AANGEBODEN

WONEN TOTAAL Voor het blank maken of in kleur spuiten van eiken en gefineerde meubelen. P. van Riel 06-53190973. www.blankmaken.nl

ZONWERING

Elshout, te huur opslag/bedrijfsruimte vanaf 15 - 1600 m2, kantoor 32 m2 tel 0416-373955 info@degouwverhuur.nl.

Info: www.autorijschoolmika.nl Tel. 06-51240477

Volledig ingericht garagebedrijf op goede lokatie in ‘s-Hertogenbosch Diversen mogelijkheden 06-22787117

BRADERIE/MARKTEN

Actie Zonweringen en Verzorging van complete Rolluiken. Tel. 06-10161285. boekhouding incl. jaarstukken, Firma v. Gompel & v. Loon. TE HUUR Garagebox belastingaangiften, etc. Gewoon Beter. www. Bloemenoord Waalwijk Dit alles tegen zeer vangompelzonweringen.nl Tel. 0416-378003 scherpe prijzen. Administratiekantoor Elshout-Kühn VOF COMPUTERS Torenstraat 114a, Drunen. Tel. 0416-376195.

WORKSHOPS Voor de leukste workshop kaarsenmaken kom je natuurlijk naar ” In d’n kaarsenstal” in Heusden. www.kaarsenstal.nl 0416-663519

ZONDAG 21 JULI TILBURG Voetbalvereniging RKTVV, Rueckertbaan

Inl. 0416 530 502/ 09.00-16.30u./ www.deevenementenlijn.nl

O nderhoud aan huis

ERKEND LEERBEDRIJF

Belastingaangifte Boekhouding voor ZZP Bel hiervoor Ad van Rooij 0416-273753 Kaatsheuvel Vaartstraat 84

SUPER BUITEN VLOOIENMARKT

Voor particulier en MKB Computers, nieuw en gebruikt, reparatie - hard- en software - ADSL/kabel aansluiten internet - cartridges Kijk voor aanbiedingen op www.jpcomp.nl Openingstijden: ma. t/m vr. 10.00-18.00 uur, za. 10.00-17.00 uur.

PRIEST COMPUTERS (ingang Baardwijksestraat)

Loeffstraat 34J - WAALWIJK - www.priestcomputers.nl 0416-331767 - 06-45894217 - info@priestcomputers.nl

IN EN OM DE TUIN

ATTENTIE De Waalwijker op zondag kan geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden voor het niet, niet tijdig of onjuist plaatsen van minitips. Fouten in telefonisch opgegeven minitips of fouten ontstaan door onduidelijk handschrift van de opdrachtgever, behoeven door ons niet te worden gecompenseerd. De Waalwijker op zondag behoudt zich het recht voor rubrieken te wijzigen of samen te voegen.

WAAROM ONZE KLANTEN BIJ ONS ADVERTEREN? GOED GELEZE

N

Met exclusieve rubrieken en bijzondere verhalen uit de regio maken we iedere week weer een krant die informeert en verrast. Van cultuur tot sport en politiek tot human interest.

HOGE OPLAGE

VERSPREIDING We hebben de verspreiding van de krant in eigen beheer. Daarom kunnen we direct ingrijpen als er iets verkeerd gaat. Gevolg: kwalitatief de beste huis-aan-huis bezorging in de regio! Ook voor uw folders.

Onze krant wordt niet alleen in Waalwijk bezorgd, maar in de hele regio. Van Heusden tot Loon op Zand en van Waspik tot Wijk en Aalburg. Zo bereikt u al snel meer dan 100.000 lezers.

DE KRANT OP ZONDAG

EIT P R I J S / K WA L I T Als we naar onze klanten luisteren, horen we vaak dat een advertentie bij ons uiteindelijk veel meer reacties oplevert dan bij onze concurrenten.

EERLIJK ADVIE

S

Adverteren is niet gratis. Maar door naar buiten te treden in een goed gelezen medium als De Waalwijker verhoogt u uw omzet sneller dan u denkt. Onze media-adviseurs maken samen met u een plan, zodat uw investering zo goed mogelijk tot zijn recht komt. Zo verdient u uiteindelijk geld aan uw advertentie.

Meer weten? Bel vrijblijvend naar Saskia of Lizethe:

D O O R P L A AT S E

N

Onze zusterkrant De Bossche Omroep is met een oplage van bijna 100.000 marktleider. Met slechts één telefoontje of mailtje staat uw advertentie in twee goed gelezen kranten.

OP ZONDAG Het weekend is het moment om eens lekker rustig de krant te lezen. Ons verschijningsmoment alleen al is daarom een goede reden om De Waalwijker op te nemen in uw communicatieplannen.

073 - 61 35 116 of mail naar: advertentie@waalwijker.nl

ADVERTEREN? WWW.WAALWIJKER.NL

VOLG ONS OP

EN

....


De Waalwijker • 21 JULI 2013 • PAGINA 12

www.c1000.nl

Petit pains wit of tarwe 6 stuks

Actievoorwaarden:

SPAAR NU VOOR

60%

0.

99

vers uit eigen oven

} *  UDWLV]HJHOELMHONHEHVWHGLQJYDQb DDQ ERRGVFKDSSHQ%LM]HJHOVLVXZVSDDUNDDUWDOYRO

2.10

} $  FWLHORRSWYDQPDDQGDJMXQLWP ]RQGDJDXJXVWXV } 9  ROOHVSDDUNDDUWHQNXQQHQLQGHZLQNHOZRUGHQLQ JHOHYHUGWP]RQGDJVHSWHPEHU

OP OP SKARP SKARP MESSEN EN ACCESSOIRES ACCESOIRES EN

} 3  HUVSDDUSURGXFWJHOGWHHQPD[LPDOHNRUWLQJ YDQ *Aanbiedingen zijn niet bestemd voor wederverkopers en/of grootverbruikers. Prijswijzigingen en/of zetfouten voorbehouden. Exclusief statiegeld, tabakswaren, geneesmiddelen, babyvoeding tot 1 jaar, loten en telefoonkaarten.

van Dutch Bakery uit Waalwijk

Spaar voor

1.

99

3.

56

Brabantse worstenbroodjes

}

de leukste en kinderboek }

%LMHONHb DDQERRGVFKDSSHQGLHXGRHWLQGHSHULRGHYDQ

vers uit eigen oven

8Z&.LQGHUERHNHQVSDDU]HJHO V SODNWXRSXZ&.LQGHUERHNHQVSDDUNDDUW

}

(HQ&.LQGHUERHNHQVSDDUNDDUWLVYROZDQQHHUHU

%LMLQOHYHULQJYDQ&.LQGHUERHNHQVSDDUNDDUWNXQWX &.LQGHUERHNXLWFDWHJRULH$NRSHQYRRUb 

%LMLQOHYHULQJYDQ&.LQGHUERHNHQVSDDUNDDUWHQNXQWX &.LQGHUERHNXLWFDWHJRULH%NRSHQYRRUb

Let op:JHGXUHQGHGHDFWLHZLVVHOHQGHEHVFKLNEDUHWLWHOV+RXGKHWDDQ

VHOHQYDQXZVSDDUNDDUW HQ 

&-DQVHQĂƒĂƒQJUDWLV&.LQGHUERHNHQVSDDU]HJHO }

SULMVHQXLWZHONHFDWHJRULHX&.LQGHUERHNNXQWNRSHQ

bod goed in de gaten in de winkel en wacht niet te lang met het inwis

ZRHQVGDJMXOLWPGLQVGDJDXJXVWXVRQWYDQJWXELM

4 stuks

+HWDDQWDO&.LQGHUERHNHQVSDDUNDDUWHQLVEHSDOHQGYRRUZHONH

.LMNYRRUGHDFWLHYRRUZDDUGHQHQGHHOQHPHQGH&ZLQNHOVRS ZZZFQONLQGHUERHNHQ

&.LQGHUERHNHQVSDDU]HJHOVRSJHSODNW]LMQGH]HNXQWXWP GLQVGDJDXJXVWXVLQZLVVHOHQ

'LWEHGUDJLVH[FOXVLHIGRRUGHZHWXLWJHVORWHQSURGXFWJURHSHQ WDEDN slijterijartikelen, geneesmiddelen, zuigelingenvoeding tot 1 jaar, beltegoedkaarten, YHUYRHUVEHZLM]HQZDDUGHERQQHQ ORWHQSRVW]HJHOVWRHJDQJVNDDUWHQ  betaald en uit te keren statiegeld en emballage.

1. Appelflappen

99

3.56

4 stuks

Bavaria bier

Bavaria bier

krat 24 flesjes Ă 30 cl

set 8 blikjes Ă 33 cl

Wij zijn de volgende zo ndagen de gehele dag geopend • Zondag 21 juli

• Zondag 28 juli • Zondag 25 augustus

10.49

Week 29 2013

*Aanbiedingen geldig op vrijdag, zaterdag en zondag. Prijswijzigingen, drukfouten en uitverkocht voorbehouden. Aanbiedingen zijn niet bestemd voor grootverbruikers en/of wederverkopers.

C1000 jansen

Bloemenoordplein 50 5143 TC Waalwijk

Openingstijden: Maandag t/m woensdag Donderdag en vrijdag Zaterdag Zondag

6.

99

08.00 - 20.00 uur 08.00 - 21.00 uur 08.00 - 20.00 uur 09.00 - 19.00 uur

2.

99

4.99

....

Ww week 29 2013  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you