Page 1

Protocol d’utilització dels “carrets portàtils de netbooks”!

Col·legi Santo Angel Actualitzat 22/11/12


Els ordinadors del centre s贸n una eina de treball, si les cuidem podrem treballar molt millor.


ü  L’escola disposa de dos carrets de 30 ordinadors portàtils (netbooks) cadascú. Carret 1 (Infantil i Primària) i Carret 2 (ESO i Batxillerat). ü  S’hauran de reservar mitjançant el quadrant que, a tal efecte, trobareu a la secretaria. ü  Tenen preferència d’ús els alumnes que feien classe d’informàtica a l’aula petita que ha desaparegut. (Infantil, Cicle Inicial i Cicle Mitjà). ü  El carret prèviament reservat s’haurà d’anar a buscar al lloc corresponent: ü  carret 1 – planta zero ü  carret 2 – planta tercera


ü  Els professors són els responsables d’anar a agafar el Carret i seguir el següent ordre d’actuació: ü  Anar a buscar el Carret, si s’ha de moure de planta per l’ascensor, s’haurà de cridar al Pedro per a què ho faci ell. ü  Abans de lliurar els ordinadors als alumnes, el professor/a haurà de supervisar el seu estat extern i intern. ü  Quan es recullin, el professor/a haurà de tornar a supervisar el seu estat extern, intern i assegurar-se que estan convenientment apagats.


ü  No és permès que els alumnes vagin a buscar els Carrets sense el professor/a. ü  No és permès que els alumnes vagin a buscar alguns ordinadors sense el professor/a. ü  Cal tenir molta cura amb els Carrets quan els haguem de traslladar d’un lloc a una altre. ü  Si us plau tracteu el material de l’escola com si fos vostre i segurament el podrem gaudir molt de temps. ü  Els Carrets es carregaran per la nit, però recordeu que si no estan apagats correctament, no es carreguen.

Protocol carrets  

casa, cole,

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you