Page 1

Protocol d’utilització dels “carrets portàtils de netbooks”!

Col·legi Santo Angel Actualitzat 22/11/12


Els ordinadors del centre s贸n una eina de treball, si les cuidem podrem treballar molt millor.


ü  L’escola disposa de dos carrets de 30 ordinadors portàtils (netbooks) cadascú. Carret 1 (Infantil i Primària) i Carret 2 (ESO i Batxillerat). ü  S’hauran de reservar mitjançant el quadrant que, a tal efecte, trobareu a la secretaria. ü  Tenen preferència d’ús els alumnes que feien classe d’informàtica a l’aula petita que ha desaparegut. (Infantil, Cicle Inicial i Cicle Mitjà). ü  El carret prèviament reservat s’haurà d’anar a buscar al lloc corresponent: ü  carret 1 – planta zero ü  carret 2 – planta tercera


ü  Els professors són els responsables d’anar a agafar el Carret i seguir el següent ordre d’actuació: ü  Anar a buscar el Carret, si s’ha de moure de planta per l’ascensor, s’haurà de cridar al Pedro per a què ho faci ell. ü  Abans de lliurar els ordinadors als alumnes, el professor/a haurà de supervisar el seu estat extern i intern. ü  Quan es recullin, el professor/a haurà de tornar a supervisar el seu estat extern, intern i assegurar-se que estan convenientment apagats.


ü  No és permès que els alumnes vagin a buscar els Carrets sense el professor/a. ü  No és permès que els alumnes vagin a buscar alguns ordinadors sense el professor/a. ü  Cal tenir molta cura amb els Carrets quan els haguem de traslladar d’un lloc a una altre. ü  Si us plau tracteu el material de l’escola com si fos vostre i segurament el podrem gaudir molt de temps. ü  Els Carrets es carregaran per la nit, però recordeu que si no estan apagats correctament, no es carreguen.

Protocol carrets  

casa, cole,

Protocol carrets  

casa, cole,

Advertisement