Page 1

Projecte:

“Menjar sa, és viure millor” Infantil Primària ESO Batxillerat Setembre de 2012


Descripció del projecte ›  Aquest

projecte pretén conscienciar els alumnes i les seves famílies de la necessitat de cuidar l’alimentació dels nens i nenes.

›  Cada

dia són més les notícies sobre problemes d’obesitat deguts a alimentacions riques en greixos i, per tant, poc adients per als nostres fills/ es.

›  L’escola

ha de procurar una formació global dels infants que inclogui l’alimentació saludable.


Objectius del projecte ›  Fomentar

el consum de fruites i verdures a la

infància. ›  Informar dels beneficis per a la salut del seu consum. ›  Conscienciar dels riscos que comporta una mala alimentació. ›  D o n a r a c o n è i x e r l e s f r u i t e s d e c a d a temporada. ›  Conscienciar de la importància de l’esmorzar.


Metodologia del projecte I ›  Tots

els professors del claustre d’Infantil i Primària estan implicats en aquest projecte. ›  El divendres és el dia de la fruita i/o hortalisses. ›  Pretenem evitar el consum de brioxeria i greixos. ›  S’esmorzarà a la classe en un ambient tranquil. ›  Coordinem el projecte amb l’empresa que dóna el servei del menjador. ›  Els alumnes NO HAN de sortir de casa sense haver esmorzat correctament.

DIVENDRES

=

FRUITES


Metodologia del projecte II ›  Pretenem

conscienciar els nens i les famílies de la necessitat del consum diari de 5 racions de fruita recomanada per la COMUNITAT CIENTÍFICA i MÈDICA.

Menjar sa  

hh jj jklll l ññ

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you