Page 1

Bitdefender-ondersteuning: Hoe Bitdefender naar meerdere computers over te brengen?


Voor gebruikers die de identiteit en integriteit van de pc willen beschermen terwijl ze online zijn, hebt u de meest geschikte toepassing nodig, namelijk Bitdefender Antivirus. Hoewel online-bescherming een primaire zorg is, heeft het zijn toevlucht genomen tot het lokaal beschermen van het systeem. Hiertoe is er een specifieke tool ontwikkeld - een tool waarvoor geen OS-bewerking nodig is. Het ding dat een geweldige joint is om op te klikken, is de mogelijkheid van overdracht naar meerdere computers.


Bitdefender Technische ondersteuning biedt de reeks acties om de antivirus over te zetten • Begin voor de eerste stap met het verwijderen van het oude apparaat. • Men kan bewegen voor het kiezen van de functies en de programma's door op het X-tabblad op de versie van 8 of 8.1 te klikken. Voor de zevende versie moet u vers naar de functies en programma's gaan door op het starttabblad te kiezen. • Verwijder het permanent en zorg ervoor dat u de wijzigingen opslaat. Je mag het tech-apparaat opnieuw openen als je het hebt gewist. • Ga naar de downloadpagina en kies vervolgens voor de verwijderknop.


Doorgaan met...

• Zorg dat u de volgende voetafdrukken verwijdert die al zijn bijgewerkt terwijl de registratie in de software aan de gang is. • Laad het installatieprogramma op het nieuwe systeem. Begin het proces door de installatiecode ingedrukt te houden. Dit kan worden gelezen in de handleiding als het proces niet begint. • Registreer jezelf door het invoegen van de juiste inloggegevens via het veld is al weergegeven. • Deze gegevens zijn inclusief een licentiesleutel die kan worden gebruikt via de e-mail of via de schijf of handleiding.


Als u meer informatie nodig heeft, kunt u gratis contact opnemen met onze experts Bitdefender Antivirus klantenservice nummer Nede rland @ +3120-798-9553. Als u dit nummer belt, wordt u niet alleen optimaal geholpen met de bovengenoemde stappen, maar ook met oplossingen om nog meer haperingen op te lossen. Ons ondersteuningspaneel werkt vloeiend en heeft het vak van het oplossen van problemen onmiddellijk aangepakt.


Originele bron

Dank je kijken

Bitdefender ondersteuning hoe bitdefender naar meerdere computers over te brengen  

Canon-printers zijn efficiënt om goede kwaliteit foto's en documenten af te drukken. Maar alle printers zijn heel eenvoudig en ze moeten hee...

Bitdefender ondersteuning hoe bitdefender naar meerdere computers over te brengen  

Canon-printers zijn efficiënt om goede kwaliteit foto's en documenten af te drukken. Maar alle printers zijn heel eenvoudig en ze moeten hee...

Advertisement