Page 1

Cărămidă Decorativă

CASĂ

Masterbrick

www.starstone.ro STAR STONE PRODUCTION S.R.L. Sediu Central si Productie - DN79, km 104, Nojorid - Oradea, Jud. Bihor, ROMÂNIA Tel. (004) 0259 422 088, Mobil: (004) 0746 022 526, E-mail: office@starstone.ro - www.StarStone.ro


CĂRĂMIDĂ DECORATIVĂ Alegerea unui finisaj potrivit pentru fatada sau terasa casei, ori pentru interioarele mai pretentioase precum crama sau mansarda, poate ridica nenumarate probleme de gust. O simpla tencuiala nu da bine in toate

Caldura, frumusetea si prestigiul unei pietre naturale, dar mult mai usoara, mai simplu si mai rapid de montat. Nu este necesara o fundatie speciala deoarece produsele noastre sunt cu pana la 50 % mai usoare decat piatra naturala. Ÿ Ÿ Ÿ Ÿ Ÿ Ÿ Ÿ

Pot fi instalate pe caramida, beton, placi BCA, plasa metalica sau lemn Cheltuieliile de manipulare sunt cu 25 pâna la 50 % mai mici decât la piatra naturala. Tehnica de aplicare usoara (nu sunt necesare cunostinte speciale) Procentul de pierderi la taiere este in jur de 2 % în comparatie cu minim 10 % la piatra naturala. Exista elemente pentru colturi ceea ce confera rezultate optime. Nu este necesara o îngrijire sau o întretinere speciala. Materii prime de cea mai buna calitate.

Aceste beneficii combinate cu o bogata paleta de stiluri si culori fac din produsele noastre solutia perfecta pentru viitoarele dvs. proiecte.

Adaugă ceva deosebit casei tale


Masterbrick Redefineşte spaţiul interior si exterior Modelul Masterbrick se poate pune in opera cu sau fara rosturi. Rostuirea se face extrem de usor datorita grosimei reduse de aprox. 10 mm. Se pot realiza combinatii de diferite culori cu rezultate spectaculoase.

CULORI DISPONIBILE

ANTIQUE

BROWN

SIENNA

KHAKI

FIREBRICK

PERU

9,8 €/m2 GARANTIE PREMIUM

10 Ani

kg

Tipul de piatra

Dimensiuni

Greutate

Bucati/m2

Ambalaj

Caramida Antichizata

235 x 71 x 10 mm

18 Kg/m2

60 buc. (m2 real !)

Paletizat, 40 m2/palet

59 buc. / m2 (fara rost) 54 buc. / m2 (rost de 5 mm) 52 buc. / m2 (rost de 7 mm) 50 buc. / m2 (rost de 10 mm) 48 buc. / m2 (rost de 12 mm)

* Caramida Masterbrick - Placari interioare si exterioare suprafata aprox. 120 m2 (Ramnicu valcea/Valcea)


Amenajare alei restaurant. Suprafata aprox. 200 m2 (Oradea/Bihor)

Caramida Masterbrick - Brown - Placari interioare si exterioare

Placari exterioare fatada casa particulara (150 m2, Saftica/Cucuresti Amenajare alei restaurant. Suprafata aprox. 200 m2 (Oradea/Bihor)

Pentru mai multe idei de amenajare şi modele de pavaje vă invităm sa vizitati www.starstone.ro


Caramida Masterbrick - Brown - aprox. 120 m2 (Ramnicu valcea/Valcea) Amenajare alei restaurant. Suprafata aprox. 200 m2 (Oradea/Bihor)

Placari exterioare fatada casa particulara (150 m2, Saftica/Cucuresti Amenajare alei restaurant. Suprafata aprox. 200 m2 (Oradea/Bihor)

Caramida Masterbrick - Brown - Placari interioare si exterioare suprafata aprox. 120 m2 (Ramnicu valcea/Valcea)

Pentru mai multe idei de amenajare şi modele de pavaje vă invităm sa vizitati www.starstone.ro


De ce sa alegeti produsele STAR STONE ? Suntem producatori Avem o gama larga de produse Va sprijinim in alegerile dvs. Garantie 5 ani Termene de livrare scurte Asiguram transport in toata tara

O alegere pentru toti Decorarea cu acest material, confera ambientelor eleganta, armonie si stil. Modelul Masterbrick se poate pune in opera cu sau fara rosturi. Rostuirea se face extrem de usor datorita grosimii reduse de aproximativ 7 mm. Se pot realiza combinatii de diferite culori cu rezultate spectaculoase.

Star Stone Power

Produse premium Calitate superioara aspect natural. PREMIUM

kg

GARANTIE

10 Ani

Dalele Arvore au o garantie de 10 ani transmisibila.

Greutate redusa

Grosime redusa

Doar 18 kg/m2

Doar 10 mm

Rezistenta la inghet

Interior/Exterior

Produsele testate in conditii extreme.

Se preteaza a fi instalate la interior si exterior

Star Stone Protect

Star Stone Clean

Elimina crapaturile si fisurile datorate tensiunilor si contractiilor, creste considerabil rezistenta la uzura si la cicluri inghet – dezghet.

Asigura rezistenta de neegalat a produselor noastre datorita folosiri in cadrul procesului de productie a agregatelor de cariera de cea mai buna calitate rezultand produse extrem de rezistente si durabile.

Garantie 10 Ani

Protejeaza pavajul impotriva inghetului, acesta pastrandu-si frumusetea pentru un timp indelungat.

Proprietati speciale Produsele pe care le alegeti pentru proiectul dumneavoastra reprezinta o decizie pe termen lung, de aceea este esential sa beneficiati de cea mai buna consultanta. Pentru a va oferi solutia optima nu ezitati sa ne contactati.

› › › › › ›

Aspect natural – suprafata antichizata Durabile si cu design remarcabil Intretinere usoara si aderenta redusa a murdariei Reducerea riscului de aparitie a eflorescentelor. Reducerea riscului de decolorare. Rezistenta la inghet si sare de degivrare. Produsele au fost testate la 28 de cicluri de inghet – dezghet, in urma rezultatelor produsele nu au suferit nicio modificare!

Rezistenta ridicata la intemperii.


Informatii importante Culoare şi structură Abaterile de la nuanţă şi structură ale elementelor de pavaj prefabricate de beton sunt inevitabile din cauza utilizării materiilor prime naturale, care sunt supuse variaţiilor naturale. Produsele de beton colorate conţin pigmenţi de calitate superioară, rezistenţi la raze UV. Utilizarea şi acţiunea intemperiilor naturale pot duce cu timpul la modificarea culorii şi structurii proprii a acestora. Diferenţele iniţiale se armonizează în general cu timpul. Aceste efecte se intensifică dacă produsele se află parţial acoperite şi parţial supuse intemperiilor. Pentru a obţine un joc de culori atractiv şi o suprafaţă uniformă se vor folosi produse din paleţi diferiţi la livrare şi se va respecta montajul cu partea de finisaj în sus. Modelul expus al produselor din beton serveşte în primul rând ca reper pentru decizia personală. Diferenţele de nuanţă şi structură sunt inevitabile. Acestea nu influenţează în niciun fel utilitatea şi calitatea produselor noastre din beton şi nu se iau în considerare reclamaţiile cu privire la acestea!

Rezistenţa la îngheţ-dezgheţ şi sarea de degivrare STAR STONE garantează rezistenţa la îngheţ-dezgheţ şi la sarea de degivrare a tuturor produselor realizate, conform SR EN 1338 - 2004, SR EN 1339 - 2004 şi SR EN 1340 - 2004. Sunt permise pentru utilizare doar produsele de degivrare specifice pentru beton (pe bază de clorură de calciu). Soluţiile de degivrare pe bază de sulfai sau clorură de sodiu pot deteriora suprafaţa pavată cu produsele noastre.

Eflorescenţe Eflorescenţele apar din cauza durităţii apei precum şi a fillerului de calcar din cimentul utilizat, care se depun pe suprafaţa betonului după evaporarea apei. Aceste eflorescenţe nu pot fi evitate din punct de vedere tehnic şi nu influenţează în niciun fel funcţionalitatea şi caracteristicile tehnice ale produselor de beton. În condiţii atmosferice normale şi prin utilizarea suprafeţei, aceste eflorescenţe se diminuează în timp şi, în general, nu vor mai apărea. Produsele noastre sunt neutre faţă de mediul înconjurător. Eflorescenţele se pot îndepărta cu ajutorul unor substanţe de curăţare speciale pentru produsele din beton. Prin utilizarea substanţelor de curăţare pot să apară modificări de culoare şi structură ale produselor. Dacă aveţi în continuare întrebări referitoare la această problemă, vă rugăm să vă adresaţi cu încredere angajaţilor noştri.

Diferenţe de culoare Produsele colorate din beton sunt produse din materii prime naturale, care prezintă prin natura lor diferenţe de culoare mai mici sau mai mari. Din acest motiv, pot să apară variaţii de culoare, chiar dacă produsele din beton sunt monitorizate şi controlate cu atenţie. Astfel, nu putem răspunde pentru diferenţele de culoare dintre mostrele generale şi produsele efectiv livrate. Se

recomandă utilizarea concomitentă a pavajelor din mai multi paleţi atunci când se efectuează montajul. Abaterile de culoare pot să apară chiar şi între produse din acelaşi palet. Atât diferenţele de culoare, cât şi eflorescenţele nu influenţează valoarea de utilizare a produselor, deoarece acestea pot fi remediate pe parcursul utilizării şi prin influenţele atmosferice, suprafaţa căpătând astfel un aspect uniform. Diferenţele de culoare şi eflorescenţele nu pot reprezenta un motiv pentru reclamaţii.

Fisurarea muchiilor Pavelele şi dalele de beton care sunt montate cu rosturi prea mici sau a căror fundaţie nu este suficient de portantă, sunt astfel supuse solicitării marginilor – eventual chiar din momentul efectuării operaţiei de compactare prin vibrare. Nici tipurile de beton de cea mai bună calitate nu pot rezista la astfel de solicitări. Urmarea este fisurarea muchiilor; ele nu reprezintă un defect al produsului, ci un defect al fundaţiei, respectiv al modului de montaj. Lăţimea rosturilor se stabileşte în funcţie de sistemul de pavaj şi în conformitate cu prescripţiile producătorului.

Reclamaţii Marfa trebuie verificată la livrare şi înainte de a fi montată. Dacă se constată deficienţe de calitate acestea se vor reclama înainte de montaj. La reclamaţiile întemeiate, materialele vor fi înlocuite, iar costurile produselor înlocuite suportate exclusiv de STAR STONE. La reclamaţiile nefondate, cantităţile suplimentare vor fi suportate pe cheltuiala clientului.

Produsele antichizate artificial În cazul produselor antichizate artificial (pavaj antichizat), marginile şi părţi din produs se pot sparge. Pentru îndepărtarea stratului de praf de pe produse, existent la livrare, se recomandă o spălare uşoară după montaj şi înainte de operaţia de umplere a rosturilor cu nisip.

Microfisuri În cazuri izolate, pot apărea microfisuri. Acestea sunt rar vizibile cu ochiul liber pe produsele uscate, dar sunt puse în evidenţă când acestea sunt umede. Microfisurile nu limitează utilizabilitatea produsului.

Rezerve Se recomandă să păstraţi o anumită cantitate de pavaje ca rezervă (cca. 5%), pentru a putea înlocui în anumite cazuri pavaje individuale sau suprafeţe mici, fără timp de aşteptare sau mari diferenţe de culoare.


www.starstone.ro STAR STONE PRODUCTION S.R.L. Sediu Central si Productie - DN79, km 104, Nojorid - Oradea, Jud. Bihor, ROMĂ‚NIA Tel. (004) 0259 422 088, Mobil: (004) 0746 022 526, E-mail: office@starstone.ro - www.StarStone.ro

Fisa tehnica caramida decorativa - Masterbrick - STAR STONE  

Alegerea unui finisaj potrivit pentru fatada sau terasa casei, ori pentru interioarele mai pretentioase precum crama sau mansarda, poate rid...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you