Page 1

Cristian-Daniel Rusu PORTFOLIO


Introduktion

I forbindelse med mit studie Architectural Technology and Construction Management på KEA startede jeg som praktikant hos CF. Møller, hvorefter jeg blev ansat som studentermedhjælper. Da jeg dimmiterede fra KEA i 2016, begyndte jeg at arbejde hos Rubow Arkitekter med en konstant higen efter at lære samt nysgerrighed for arbejdet. Som bygningskonstruktør hos Rubow Arkitekter, fik jeg mulighed for at udvikle min viden om professionen og bygningsteknologi, gennem 2 års effektiv erfaring.


Baggrund og fokus Funktionalitet | Æstetik | Effektivitet

Tre ord jeg begyndte at forstå, da jeg studerede I gymnasiet I Timisoara (Rumænien) hvor der var en produktdesign afdeling. Vores lærer var rigtig dygtig til at plante et kritisk sind over design og idéen ‘form følger funktion’. Lige efter blev færdig med gymnasiet, besluttede jeg mig for at studere videre i Danmark hos KEA - Københavns Erhvervsakademi. Her opdagede jeg de danske standarder i kvalitetet, sikkerhed og bæredygtighed, som gør designet til det bedste det kan være, indtil det næste BR (Bygningsreglement)! Efter de praktiske kriterier er mødt, er det også vigigt, at bygninge ser godt ud. Jeg har stor interesse for æstetik. Rendering i forskellige sofwares som Enscape, Lumion og en lille smule Vray, kan give lidt mere end sort/hvide linjer på skærmen, og derfor kan jeg godt lide at bruge dem.


Skæring Bæk


Skæring Bæk Blokplaner

Projekt i Århus med 88 boliger. Dette projekt har lært mig meget om, hvordan man håndterer en stor Revit-fil, og hvordan komplicerede problemer løses, som f.eks. kvisten på side 9.


Skæring Bæk Boligplaner


Skæring Bæk Rumtegninger


Skæring Bæk Boligsnit


I konceptet er kanten over vinduet i kvistet ret tynd, og det var en af de vigtigste faktorer i designet. Et andet fokus var prisen, hvorfor alle elementer i kvisten er sĂĽ funktionelle som muligt for at holde prisniveauet lavt.

SkĂŚring BĂŚk Detalje snit


SkĂŚring BĂŚk Detalje snit


Gigthospital Sønderborg


Gigthospital Sønderborg Opstalt

Renovation og nybyggeri af en afdeling hos Gigthospital Sønderborg. Det første projekt jeg arbejdede på hos Rubow, og første gang jeg brugte det danske sprog i et arbejdsmiljø.


Gigthospital Sønderborg Rumtegning


High Five Beauvais


High Five Beauvais Plan

3 femkantede boligblokke - Projekt i København, Ryparken. Dette var en meget udfordrende Revitmodel, isÌr facaderne som var lavet af plader i forskellige bredder.


High Five Beauvais Detail

Portfolio  
Portfolio  
Advertisement