Page 1

PARTS D’ D’UN ORDINADOR

3PRIA


PARTS D´UN ORDINADOR Torre o CPU: És el cervell de l´ordinador. Perifèrics: d’entrada o eixida. Entrada: teclat, ratolí, webcam, escàner i micròfon. Eixida: monitor, altaveus i impressora.

ANA GARCÍA


PARTS D'UN ORDINADOR TORRE o CPU: ÉS EL CERVELL DE L'ORDINADOR PERIFÈRICS D’ENTRADA TECLAT RATOLÍ MOUSE WEBCAM ESCÀNER MICRÒFON.

D’EIXIDA MONITOR ALTAVEUS O AURICULARS IMPRESSORA

AINHOA FARINÓS


PARTS D’UN ORDINADOR • TORRE O CPU: és el cervell de l’ordinador. • PERIFÈRICS: - ENTRADA: teclat, ratolí o mouse, webcam, escàner, micròfon. -

EIXIDA: monitor, altaveus o auriculars, impressora.

ALBA ARANAZ


PARTS D’UN ORDINADOR Les parts d’un ordinador: Ratolí – serveix per a manejar un ordinador, també serveix per a clicar i menejar la fletxa. Teclat - serveix per a escriure. Webcam – serveix per a que et vegen i per a vore. Escáner - serveix per a passar imatges a l’ordinador. Monitor - serveix per a vore el que fem. CPU – és el cervell de l’ordinador. Micròfon - serveix per a parlar. Auriculars - serveix per a sentir. Impressora - serveix per a imprimir les coses.

ORDINADOR Alex Aviñó Barres


Parts d’un ordinador TORRE o CPU: és el cervell de l’ordinador. PERIFÈRICS: D’entrada: teclat (serveix per a escriure), mouse o ratolí (serveix per a menejar la flexa i fer clic), webcam (serveix per a parlar amb gent amb l’ordinador i que et vegen i que tu els veges a ells), escàner (serveix per a passar imatgens a l’ordinador) i el micròfon (serveix per a parlar). D’eixida: monitor (serveix per a vore que fem), altaveus o auriculars (serveixen per a sentir el que diu l’ordinador), impressora (serveix per a traure de l’ordinador el que veiem, en paper).

ANNA BERNAT


PARTS D´UN ORDINADOR TORRE O CPU: és el cervell d´un ordinador TOT EL QUE NO SIGA LA TORRE SÓN PERIFÈRICS Els perifèrics poden ser d’entrada o d’eixida ENTRADA

EIXIDA

Teclat

Monitor

Ratolí

Altaveus

Webcam

Impressora

Escàner Micròfon

JOSÉ MARÍA ALÓS


28/11/2012 Marina Fresneda Martín

Torre o CPU: és el cervell de l’ordinador. Perifèrics: D’ENTRADA i D’EIXIDA : D’entrada: teclat (serveix per a escriure), ratolí o mouse (amb ell meneges la fletxa i fas click), webcam (serveix per a que et vegen i per a vore), escàner (per a passar imatges a l’ordinador) i el micròfòn (serveix per a parlar). D’eixida: monitor (serveix per a vore el que fem), altaveus o auriculars (serveixen per a sentir el que diu l’ordinador) i l’impressora (per a traure el que veus a l’ordinador en paper).

ORDINADOR


29/11/2012

Parts d’un ordinador -Torre

o CPU:

És el cervell de

l`ordinador.

-Perifèrics: Entrada o eixida Teclat, ratolí o mouse, webcam, escàner i micròfon. Monitor, altaveus o auriculars, inpressora.

MIREIA COMECHE

PARTS D'UN ORDINADOR  

PARTS D'UN ORDINADOR

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you