Page 1

5 skattefinter inden nytår

Morgenmøde med Revision 2 og Crescendo Tirsdag den 13. december 2011 kl. 8.00 – 10.00


Vil du nøjes med 55.000 kr. i pension? Med finansloven for 2012 sænker regeringen loftet for indbetaling på ratepension til 55.000 kr.

Vi starter med morgenmad kl. 8.00 og programmet starter kl. 8.15.

Det betyder, at højtlønnede lønmodtagere og selvstændige må søge nye veje i planlægningen af den langsigtede opsparing.

Du er velkommen til at invitere en kollega eller en god ven med.

Den gode nyhed er, at der faktisk er en række muligheder for at nedbringe skatten og gøre en god investering ved at foretage nogle dispositioner inden nytår. Revision 2 og Crescendo indbyder til morgenmøde, hvor vi vil give en række konkrete bud på, hvad du kan gøre: Tirsdag den 13. december 2011 kl. 08.00 – 10.00 Revision 2, Vestre Kongevej 4-6, 8260 Viby J.

Tilmelding Bemærk venligst at der er et begrænset antal pladser. Tilmelding venligst snarest muligt på www.crescendo.dk/arrangementer eller klik på knappen herunder:

Tilmelding - klik her


Program Revision 2 informerer om de muligheder lønmodtagere og selvstændige har for at foretage skattemæssige dispositioner inden nytår. Vi kommer hele vejen omkring valget mellem kapital- eller ratepension, indskud i K/S projekter, skattefrie gaver til børn og børnebørn, opsparing i virksomhed mv. Crescendo har ti års erfaring med investering i ejendomme gennem K/S selskaber og tilbyder nu også investering i solenergi-anlæg og vindmøller.

Vi gennemgår K/S konstruktionen og de skattefordele, den indebærer. Endvidere præsenterer vi aktuelle sol- og vindprojekter, som med statstilskud i ryggen kan være en attraktiv investering – med ubegrænset fradrag i topskatten. Efter arrangementet er der mulighed for at stille spørgsmål over en kop kaffe/vand.


Har du ikke mulighed for at deltage? Er du forhindret i at deltage, er du meget velkommen til at kontakte os for individuel rådgivning.

Ring til Revision 2 på tlf. 87 44 87 44 eller Crescendo på 87 33 44 88.

Revision 2 Revision 2 er et revisionskontor for små og mellemstore virksomheder som beskæftiger ca. 20 medarbejdere. Revision 2 har eksisteret siden 1987 og tilbyder blandt andet skattemæssig rådgivning, revision samt regnskabsmæssig assistance. www.revision2.dk

Crescendo Crescendo er et investeringsselskab beliggende i Aarhus. Vi har siden 2002 formidlet investering i ejendomme, solenergi og vindmøller for 2 mia. kr. Vi er en mindre organisation med seks medarbejdere og har oparbejdet stor erfaring med K/S- og ejendomsadministration. www.crescendo.dk

5 skattefionter inden nytår  

Seminar med Revision 2 og Crescendo 13. december 2011

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you