Page 1

Vaša unikatnost- naš izziv!

www.creo.si


Ustvarjamo za vas... Smo creatorji. Naše kreacije so zgodbe življenja, ki ga uživamo preko ambienta, dizajna in pohištva. Živimo ga na vrtovih, bazenih, v barih, v hotelih ... Z letnimi časi se menjajo naši obrazi, vendar naše pričeske ostajajo aktualne, imenujemo jih linije. Družijo nas visoke moralne in poslovne vrednote, ki so temelj naše kreacije. Predstavljamo kakovost in dizajn, dodano vrednost k udobju vaših gostov. Sprehodite se z nami skozi široko paleto pohištva in ostalih izdelkov ter nam dovolite, da sooblikujemo vašo pot. Veselimo se tega.


01. CREO OUTDOOR

02. CREO DESIGN

03. CREO WOOD

04. MIZE IN PODNOŽJA

05. TERASNI POD

06.VINSKE VITRINE

07.SENČILA

07.IZDELAVA PROJEKTA

Udobje vrta v vseh vseh oblikah in barvah...

Mizne plošče in podnožja za notranjost in vrt...

Vrhunsko senčenje za vsak vrt...

Dizajnersko pohištvo za vsak okus...

Praktična rešitev za vsakogar...

Celostne rešitve, ...

Leseni stoli klasičnih in modernih oblik...

Umetnost hlajenja vina...


Creo outdoor Sanje na prostem se pričnejo z dobrim pohištvom. Creo outdoor je linija, ki združuje uporabnost, udobje in kakovost ter ponuja vse kar je potrebno, da vrt zaživi v svoji popolni podobi. Izbirate lahko med različnimi modeli, barvami, vrstami pletenja in postavitvami, ki bodo popestrile vaš vrt in vašim gostom ponudile udobje. Pohištvo je narejeno iz kakovostnih, testiranih materialov in je tako primerno za dom in gostinstvo.


Creo design Linija Creo design vzbuja igrivost. Barvno oÄ?arljiva paleta razvedri vsakdanjo sivino. Razgibane linije vabijo k uĹžitku in udobju ter skupaj s kakovostjo ustvarijo unikaten ambient. Na voljo je ĹĄiroka paleta modelov, materialov in barv. Vsi materiali so primerni za gostinsko uporabo.


Creo wood Igra lesenih linij in toplih barv pričara domačnost in udobje. Creo wood je linija za romantike, ljubitelje dobre kave in udobnega druženja...je linija, ki pričara občutek topline in s svojo kakovostjo očara tudi najbolj zahtevne. Zaradi raznovrstnosti modelov, raznolikosti materialov in barv ter mnogih kombinacij, se stoli linije Creo wood dobro zlijejo z vsakim ambientom.


Mize in podnožja Mizna podnožja so narejena iz kakovostnega nerjavečega jekla ali litega železa. Primerna so za zunanjo in notranjo uporabo in so na voljo v standardnih dimenzijah ali jih naredimo po meri. Za vrtove priporočamo mizne plošče Topalit, ki so na voljo v različnih barvah, vzorcih in dimenzijah ter so primerne in prilagojene za gostinsko uporabo. Tudi mizne plošče za notranjo uporabo so na voljo v različnih barvah in vzorcih, narejene so po merah in primerne za gostinsko uporabo.


Terasni pod WPC WPC pohodne deske so kombinacija lesa in plastike. Primerne so za javno uporabo v restavracijah, na trgih, v okolici bazenov, za zimske vrtove, za pomole, balkone, atrije,.... Glavne prednosti so polaganje desk v dolžini 5,75 cm brez stikov in vijačenja, naravni videz, ki se trajno ohranja, odpornost na vlago, se ne lušči, ne gnije, ne razpada, ga ne napadajajo insekti, se ga enostavno montira in vzdržuje, se ga lahko v celoti reciklira in je prijazen okolju ter ima 10 let gaancije proti luščenju in gnitju.


Vinske vitrine Vinske vitrine so namenjene uporabi v restavracijah, vinskih kleteh, vinotekah, v pisarnah, doma, ... V asortimanu je preko 30 modelov, ki so namenjeni razliÄ?ni uporabi in raznovrstnim okusom. Izbirate lahko med manjĹĄimi ali veÄ?jimi vitrinami, vitrinami z eno ali dvo conskim hlajenjem, samostojnimi ali vgradnimi modeli, modernega ali klasiÄ?nega videza.


Senčila Predstavljamo visoko kvalitetne fiksne konstrukcije za pokrivanje manjših in večjih zunanjih površin pri vas doma ali v gostinski dejavnosti. Vsi modeli konstrukcij imajo premični strešni del, ki se po želji lahko pospravi. Izbirate lahko med lesenim ali aluminijastim ogrodjem in različnimi materiali in barvami senčnih platen.


Izdelava projektov Znanje in izkušnje uskajujemo z vašimi željami in potrebami. V sodelovanju z arhitektom vas popeljemo v svet 3d kreativnih idej, izrisov, oblikovnih in projektnih rešitev. Zaupajte nam izdelavo projekta interjerja in osupnite še tako zahtevne goste.


CREO D.O.O., Dogoška cesta 71, 2000 Maribor, Slovenia T +386 51 355 030 /// www.creo.si /// prodaja@creo.si

CREO PREDSTAVITEV  

Discription of Creo d.o.o. and all the retail segments of the company

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you