Page 1

Realitzat per: Derek Pollé, Andreu Orós i Julieta Nater Curs: 1r d’ESO Any: 2008-09


Ciència

Biblioteca

Meteorologia

Medi Ambient


Biblioteca

És un dels espais principals de l’Escola.

Tenen cura de la biblioteca els alumnes.

No és la sala de lectures.


Meteorologia • Posa en manifest el paper de la Ciència, l’Ètica i l’Estètica. • Els alumnes anotaven les observacions que feien.

Medi Ambient • Ajuda als nens a cuidar-lo i respectar-lo.


Parvulari

Elecci贸 dels colors

Blau

Blanc

Verd


Primària

Primària

Els Càrrecs

Els Colors

El Consell Model


Secundària

Secundària

Matèries Optatives

Vida Social


Batxillerat

Batxillerat

Fira de Promoci贸

Viatge de final de Curs


Un dels tres pilars de l’escola és l’estética

L’art

La música

L’esport

Les festes


La formació en les arts es podria traduir en: l’educació per entendre les creacions artístiques que és necessària per a la formació cultural, i com a mitjà de comunicació universal

La finalitat de l’art és desenvolupar la sensibilitat dels alumnes en la creativitat a través diferents activitats artístiques com ara dibuix lliure, escultura,etc...

Les obres d’ art originals tenen presència a les parets i jardins per crear un entorn adequat i assolir com a objectius pedagògics: l’educació i transmetre el respecte per les obres d’art.

L’art


El Sr. Pere Vergés tenia especial interès en formar els alumnes musicalment com a oients i també com a intèrprets amb la finalitat de desvetllar la seva sensibilitat musical.

La música Els alumnes s’inicien a la música des del primer cicle a través de l’ instrument de base que és la veu i més endavant per mitjà d’altres com la flauta.


El Sr. Pere Vergés pensava que l’esport és una de les millors eines per el desenvolupament les facultats físiques i socials.

L’esport Amb l’atletisme,la natació i la psicomotricitat, a més d’educar en la salut, formen l’esperit de superació i el respecte per les normes de convivència i del joc.


La Vella Quaresma Es una vella magra amb set peus que representen les set setmanes que ha de durar l’abstinència de carn.

La festa de Sant Nicolau El 6 de desembre, obre les portes de Nadal. Aquesta tradició medieval va començar a principis del segle XX .

Celebracions de les festes

La festa de Carnestoltes En aquesta activitat es relacionen Plàstica i Música. És celebra del 16 al 20 de febrer,

La Castanyada És la primera celebració a l’escola amb l’arribada de la tardor, es berenen panellets fets a les classes de parvulari.

Pedagogia Garbí  

Crédit Síntesi de la Pedagogia de l'escola Garbí