Page 1

2 CREATIVITZA PROJECTE

JAKUB HOLODA QUART A


ÍNDEX ESPESIFICACIONS DEL PRODUCTE…………………………………………..PÀGINA 3 DADES…………………………………………………………………………………….PAGINA 4 METODES SCQA……………………………………………………………………..PÀGINA 5 FOTOGRAFIES DEL PRODUCTE……………………………………………....PAGINA 5


ESPECIFICACIONS DEL PRODUCTEPERSONES IMPLICADES EN EL PRODECTESolen a ser persones que els hi agrade jugar a les consoles no te un génere definit ja que també hi pot haver dones que els hi agradi jugar a jocs. SITUACIÓ EN QUE TE LLOC EL PRODUCTE Cuant les persones es vulguin entretenir i divertir. TEMPS EN QUE SUTILITZARIE EL PRODUCTE En el temps lliure de les persones quant tenen temps lliure, o bons jugadors de competitiu que es preñen el joc més enserio i juguen per aconseguir un determinat premi. ON UTILITZARA LA GENT EL PRODUCTE Será a casa gent que jugui, també es pot fer competitiu i jugar en lans per fer competicinos, pero basicament será a casa de les persones. PERQUE LA GENT UTILITZARIE AQUEST PRODUCTE Per a divertí-se i pasar-ho bé, sempre hi ha algunes persones que su prene de manera mes sería i senfaden amb els jocs.


DADESPES-100g PROCEDENCIA-Made in china MIDA-20X7X1 PREU- 69.99 menys de 70 euros. MERCAT-VIDEOJOCS CARACTERISTIQUES NO INDICADES- El producte inclou una guía, el cd del joc i un codic per poder jugar online, no reutilizable. MATERIALS UTILITZATS EN LA FABRICACIÓ DEL PRODUCTE- paper,plastic, cd.


METODES SCQAProducte sorgit basicament per que els joves tinguin algĂşn joc decent que jugar, amb servidor dedicats bon online, campanya divertida i coperativ per a 2 persones. Soluciona la necesitat de enfadar-se amb altres jocs o malgastar els diners en jocs que no mereixen la pena.

FOTOGRAFIES DEL PRODUCTE+

2 creativitza  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you