Page 1

Newsletter til dig som medlem af A Porta


Kære Medlemmer og venner af huset. Club A Porta har på blot 5 måneder etableret sig som medlemsklub uden større besvær. Siden åbningen har vi nemlig haft fokus på at udvikle og tilpasse vores service, miljø, samt produkt portefølje, således at de faste rammer svarer overens med de forventninger, du - som medlem - måtte have til en eksklusiv medlemsklub i centrummet af København K. Naturligvis har vi haft en del udfordringer, her i blandt lejlighedsvis for lang ventetid ved bordene, kvaliteten af lyden har heller ikke været helt tilfredsstillende - trods utallige eksperters råd - og så har vi heller ikke færdigudviklet vores website. Klubben har derfor ikke levet 100% op til vores egne ambition om det internationale niveau, som vi både kan og skal levere. Derfor er du som medlem heller ikke blevet trukket via PBS i hverken november og december som oprindeligt aftalt. Vi er dog nu kommet disse udfordringer til livs. Vi har optimeret antal af værtinder ved bordene, investeret i nyt lyd anlæg samt udskiftet leverandør til website. I lyset af disse forbedringer føler vi nu, at vi er på niveau med de udenlandske klubber, vi gerne sammenligner os med, men selvfølgelig skal og vil vi stadig udvikle os, og derfor er det med glæde, at vi kan allerede nu kan præsentere nye tiltag.


Lounge and cocktails

Den 14. januar starter vi vores månedlige Torsdags Lounge på A Porta, hvor du som medlem kan opleve vores kompetente bartendere arbejde og rådgive med fantastiske cocktails via mobile minibarer, der bliver rullet hen til dit bord og fremstillet foran dig og dit selskab. Musikprofilen vil være fra den bløde ende af lounge musikken til live band. Så missionen er ikke at skabe en fest, hvor der skal danses på bordene, for det har vi weekenderne til. Derimod drejer det sig om skabe en stemning, hvor du og dit selskab oplever A Portas fantastiske omgivelser og vores personales kvaliteter på en måde, der ikke er mulig i weekenderne. Så vi glæder os meget til at byde dig og dine gæster velkommen.


menu aporta: restaurant aftenkort

Velkommen til a porta. på a porta laver vi mad som på en moderne bistro, vi har valgt at lægge hovedevægten på småretter i januar, for at gøre smags oplevelsen størst mulig for dig. Når du vælger skal du have i tankerne at to små retter svarer til en hovederet. siganatur retter serveres som hovederetter. Så har du lyst til den helt store smagsoplevelse oplevelse skal du prøve nedenstående menu. Gå ind på www.cafeaporta.dk og se vores menukort og meget mere. På Gensyn!


A Porta Anmelder vin og champagne 2006 Cabernet Sauvignon

Obsidian Ridge, Tricycle Winery Klassisk ‘Cab’ fra Californien. Lagret på Ungarske Kadar-fade som i de gode gamle dage. Lækker blød mundfølelse, hvor mørke bær og egetræ harmonerer til perfektion - Vinder af Copenhagen Tasting 2009 2004 Cabernet Sauvignon ”Napa Valley”, Silver Oak Med druer fra 40 år gamle stokke og efter 25 måneder på Amerikansk hvideg får man her en kompleks, elegant, saftig, cremet og finessefuld rødvin. Den er sortrød og har masser blomme, soja, chokolade og cigarkasse i glasset. Referencepunkt for Californisk cabernet.

2006 Cabernet Sauvignon, Leonetti Cellar Den oser af solbær, vanilje, sød pibetobak, harpiks og rosmarin, lavendel og brændesavning i skoven! Den er kompakt, har hæftige men polerede tanniner og coater hele mundhulen med smag og påvirkning af følesansen. Dette er en vin af de HELT store! Parker giver bl.a. 95 pts.


En ret udvalgt fra vores menukort Opskrift til 4 pers. • 1 stk. Græskar. • 10 st. Amaretto kager eller pebber kager. • 200 g Brun salvie smør • 50 g Parmasan ost • Salt og Pebber • 32 stk. Won-ton shets eller frisk pasta • 4 stk. Syltede grønne tomatter • 2 stk. Timian • 2 stk. Rosmarin Beskrivelse: Græskar fyling: Skær græskaren ud i både, smør med oliven olie og kryderurter, salt og pebber - bag i ovnen, ved 150 grader - tag kødet fra græskaren - kom i robocop/blender med abrikoser, amaretto kager - blend det lidt og tilsæt det brune salvie smør, salt og peber - tag det ud af robocopen/blender og tilsæt frisk hølvet parmasan.


Græskar ravioli

med syltede grønne tomater,

alviesmør, peccerino

og brunkage.


Artikel oplevelse side 1:

Som det blev forklaret ved dit introduktionsmøde, havde vi i Club A Porta en strategi om at finde de rette kernemedlemmer inden årsskiftet. Vores målsætning på 600 gode positive medlemmer er nu indfriet. Det betyder at vi i dag har en platform, hvor vi i ledelsen føler os trygge ved at overlade udvælgelsen af nye medlemmer til jer – de eksisterende medlemmer. Du/ I har derfor som tidligere fortalt, muligheden for at anbefale nye medlemmer - dog under følgende forudsætninger. 1. Mænd min. 25 år - Kvinder min. 21 år 2. Ren straffeattest 3. Du indestår personligt for det nye medlem. Så overtræder det nye medlem klubbens ”code of conduct”, gælder en eventuel ekskludering også dig personligt. Såfremt du skulle have spørgsmål vedrørende medlemskab, kontakt venligst Christian på mail: christian@clubaporta.dk.


Artikel oplevelse side 2:

Som det blev forklaret ved dit introduktionsmøde, havde vi i Club A Porta en strategi om at finde de rette kernemedlemmer inden årsskiftet. Vores målsætning på 600 gode positive medlemmer er nu indfriet. Det betyder at vi i dag har en platform, hvor vi i ledelsen føler os trygge ved at overlade udvælgelsen af nye medlemmer til jer – de eksisterende medlemmer. Du/ I har derfor som tidligere fortalt, muligheden for at anbefale nye medlemmer - dog under følgende forudsætninger. 1. Mænd min. 25 år - Kvinder min. 21 år 2. Ren straffeattest 3. Du indestår personligt for det nye medlem. Så overtræder det nye medlem klubbens ”code of conduct”, gælder en eventuel ekskludering også dig personligt. Såfremt du skulle have spørgsmål vedrørende medlemskab, kontakt venligst Christian på mail: christian@clubaporta.dk.


Bar & drinks:


COCKTAIL “Honey Smash” 3 Hindbær 2 Skiver citron 1 Teske honning 3 Mynte toppe Ovenstående mudles 6 cl Vodka Det hele rørers. Garnish: 1 mynte top, 1 hindbær


DJ


Mikael Gjøl

Startede som dj i 1986. Hans første succes var som resident dj på det legendariske Boogies i København. Efter at have tilføjet de fleste danske klubber til sit cv, rejste han til Spanien. Her spillede han bla. på det populære Hotel Llfranc. I 2000 returnerede han til danmark, og blev resident dj på Restaurant Konrad. Sideløbende med Konrad residerede Mikael på Mezzanine De L’Alcazar (Sir Terence Conran’s Restaurant i Paris) fra 2002 -2004. Efter Konrad brugte Mikael 8 mdr. på designe musikprofilen på danmarks dengang førende medlemsklub No.8. Primo 2006 forlod han klubben efter endt opgave og er i dag at finde på Københavns nye spots Karriere Bar & The Lot. Udover at være en travl live-dj har Mikael kompileret 7 cd’er. Konrad 1 & 2, som er udgivet via det franske pladeselskab Pschent (Hôtel Costés, Buddha Bar, Fashion TV ect.) , Grill Grooves, By Malene Birger og senest SLT01,02 & 03. Mikael var nomineret til Årets upfront Dj ved Danish Dj Award 2007.


Torsdag d. 4 Lounge and cocktail bar fra kl. 22.00 Fredag d. 5 Lørdag d. 6 Første lørdag i februar kan du opleve vores dansere skrue tiden tilbage til 1700 tallet, hvor de giver underholdning i fineste rokoko kostumer. Dj Torsdag d. 11 Lounge and cocktail bar fra kl. 22.00 Fredag d. 12 Lørdag d. 13 Byen er på den anden ende, når der traditionen tro, er mode uge i København så husk at skrive dig på gæsteliste i god tid. Underholdning: Beyonce show Dj Torsdag d. 18 Lounge and cocktail bar fra kl. 22.00 Fredag d. 19 Lørdag d. 20 Girls night: Denne aften åbner vi dørene kun for piger kl.


22.00-23.30, til Caviar og Champagne samt andre lÌkkerier. (Elektronisk invitation) Underholdning: Charleston show. Dj Torsdag d. 25 Lounge and cocktail bar fra kl. 22.00 Fredag d. 26 Lørdag d. 27 Denne aften har vi ladet os inspirerer fra den franske klub scene, i denne anledning har vi sat den store scene op til et Cabaret show å la paris.


selskabslokaler:

Den smukke bygning, der huser os på Kgs. Nytorv, er den perfekte location for arrangementer, event osv. Så på opfordring fra en hel del medlemmer, og afviklingen af nogle vellykkede arrangementer i de seneste måneder tilbyder vi nu den nyindrettede underetagen til private arrangementer. Underetagen er de perfekte rammer for både private middage og fester, men naturligvis også til receptioner, produktfremvisninger m.m. Lokalet kan servicere alt fra 10 til 70 siddende gæster og op til 150 gæster til fest. Der er egne toiletter, egen bar, egen garderobe, musikanlæg og DJ-pult, samt tv skærme til fremvisninger. For nærmere oplysninger på www.cafeaporta.dk


...god fornøjelse

News  

Newsletter

News  

Newsletter

Advertisement