Page 1

BJØRNEHØJ Thorsmosevej, Helsinge

26 stk 1½ plans rækkehuse og 5 stk 1 plans dobbelthuse Rummelige og funtionelle boliger i fantastiske omgivelser med udsigt over mark og eng – til en pris der er til at betale!


K L A R T I L I N D F Ly T N I N G 2 0 1 2 Topmoderne boligbyggeri til dig der drømmer om at bo tæt ved skov og vand i naturfyldt område, men samtidig tæt ved skole, børnehave m.v. og med 40 minutters kørsel til København. Byggegaranti Opførelsen af boligerne er allerede i fuld gang, og vi garanterer, at din bolig bliver bygget uanset hvornår din nabo skriver under. Flyt ind til sommer Vi forventer at du får nøglerne allerede inden sommerferien, så du kan allerede nu besøge skole, daginstitutioner og komme på plads inden skolestart. Sælgerfinansiering Vi hjælper dig gerne med finansiering af din bolig. Du hjemtager almindeligt 80% kreditforeningslån, og vi tilbyder et 10 års sælgerpantebrev til konkurrencedygtig rente.

Gør et utroligt huskøb i lækre omgivelser – 117 kvm bolig fra KUN 1.795.000 kr. Med mulighed for finansiering! Det er billigere end at leje...

BJØRNEHØJ HELSINGE


2 3


V E D L I G E H O L D E L S E S F R I E b oliger 26 stk 1½ plans rækkehuse 117 kvm Boligerne er 1½ plans rækkehuse med badeværelse på begge etager. Stueetagen er med stort åbent køkkenalrum i forbindelse med lys og venlig stue, stor entre og stort badeværelse med integreret bryggers. 1. salen er med 3 rummelige værelser og badeværelse. 5 stk 1 plans dobbelthuse 112 kvm Boligerne er 1 plans dobbelthuse med en unik planløsning for den aktive familie. Boligens hjerte er det store funktionelle rum bestående af stue og køkken alrum i forlængelse af hinanden. Boligen indeholder endvidere et stort badeværelse og 3 rummelige værelser. Til begge boligtyper hører hyggelig have, redskabsrum samt parkeringsplads. Boligerne er vedligeholdelsesfrie og opføres med vinduer og døre i alu/træ, tagrender og nedløb i aluzink. De bliver opført uden udhæng, hvilket sikrer, at du undgår vedligeholdelse og kan bruge fritiden med familien. Der er lagt vægt på detaljerne og funktionalitet er i højsædet. Indretningen er optimal for børnefamilien, der lægger vægt på kvalitet og naturlige omgivelser.

BJØRNEHØJ HELSINGE


oliger I H Ă˜ J K VA L I T E T

4 5


PLANTEGNINGER 1½ plans dobbelthuse

FØRSTE SAL

STUEPLAN

117 kvm

BJØRNEHØJ HELSINGE


1 plans rĂŚkkehusehuse 112 kvm

6 7


Betal ved indfly tning

Du betaler kun et depositum på 5% af købesummen ved underskrift af købsaftalen, resten forfalder først ved indflytning!

BJØRNEHØJ HELSINGE


8 9


O m o m r å det Annisse Nord er et velfungerende og hyggeligt lokalsamfund, med alt hvad en børnefamilie kan ønske sig. Boligerne er beliggende få minutters gang fra den velansete Bjørnehøj Skole samt den nyopførte børnehave og med kun 5 minutters kørsel til Helsinge. Med 15 minutter fra Hillerød og 40 minutter fra København, har du med en bolig i Anisse Nord, alle muligheder for en logistisk nem hverdag. Annisse er en hyggelig gammel landsby, med mange bevaringsværdige bygninger, landsbykirke og gadekær. I Helsinge, som ligger ganske tæt på Annisse Nord, er der et rigt handelsliv og mange muligheder for indkøb. Natur er i højsædet i Bjørnehøj – ikke bare ligger boligerne smukt naturfyldt, men kun 5 minutter fra dit hjem ligger Arresø, som er et af områdets smukkeste oplevelser med idyl, fred og ro. Er din familie til mere aktive weekendture, ligger Tisvilde og Tisvilde Hegn Skov kun 30 minutters kørsel fra hjemmet.

BJØRNEHØJ HELSINGE


10 11


Læs mere på www.goestate.dk eller kontakt os direkte på 2016 3210 eller 2018 1920 eller send en mail til info@goeste.dk www.goestate.dk

Bjørnehøj, Thorsmosevej, Helsinge  

Prospekt Bjørnehøj Thorsmosevej, Helsinge

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you