Page 1

presents

2 zondag 9/1 u van 11 tot 20

nen E17

CRAS magazij Ter Donkt 6 -

Sponsordossier WWW.MARCHEEMAGIEK.BE info@marcheemagiek.be

Deerlijk


Dank u ! Beste sympathisant(e), Eerst en vooral onze dank dat u de tijd neemt om dit sponsordossier in te kijken. Graag nemen we u mee in dit magisch verhaal... een verhaal van mensen, collega’s, vrienden die zich verenigen ten voordele van de strijd tegen kanker. Wij verloren aan deze ziekte reeds een erg dierbare collega, Anne Vindevogel...en helaas verliezen dagelijks nog veel andere mensen een vriend, een familielid. Bij de pakken blijven zitten vonden we geen optie. De dynamiek en de kracht van ons bedrijf inzetten om er iets aan te doen wél. Twee jaar geleden organiseerde Cras de eerste editie van Wood For Life. Op de “Warmste Kerstmarkt” werden we in onze houtloodsen te Deerlijk overspoeld door om en bij de 5.000 bezoekers. Dankzij de hulp van alle sponsors en de vele vrijwilligers, slaagden we erin om die dag in een bedrag van 26.700 euro te verzamelen ten voordele van Kom Op Tegen Kanker. De directie deed hier nog een grote schep bovenop met als resultaat dat we met een cheque t.w.v. 40.000 euro richting de Warmste Week konden trekken. De voldoening en alle emoties die daarmee gepaard gingen, vergeten we nooit meer. Onder de naam ‘Marchee Magiek’ willen we dit jaar opnieuw onze schouders onder de Warmste Week steken. Met een nog mooiere kerstmarkt, met medewerking van nog meer mensen... en hopelijk ook met uw steun. In dit document vindt u de verschillende manieren waarop u kan bijdragen. Hopelijk vindt u een formule die u kan overtuigen. Hebt u een ander idee of suggestie? Wij luisteren graag. Warme groeten, de Marchee Magiek werkgroep onder het peterschap en met de steun van Frédéric Cras.


Marchee

Magiek

In een notendop... Wat willen we bereiken met deze actie? - Een zo breed mogelijk publiek bereiken voor maximale steun aan de actie - Zoveel mogelijk opbrengst voor het goede doel - Solidariteit tonen met kankerpatiënten - Samenhorigheid onder de collega’s : iedereen kan zijn steentje bijdragen (gerechten of drankjes klaar maken, bestellen, helpen opbouwen,...) - De positieve dynamiek onder de Cras medewerkers naar buiten brengen

Een magische kerstmarkt... Kerstmarkten in december... ze zijn bijna cultureel erfgoed geworden. U en wij, we vinden ze warm en gezellig, het zijn echte ontmoetingsplaatsen, ze trekken een breed publiek aan... en bovendien bieden ze veel mogelijkheden om opbrengst te genereren voor een liefdadigheidsactie. Marchee Magiek wordt geen gewone kerstmarkt. Het wordt een kerstmarkt met veel aandacht voor decor en sfeer... in elkaar getimmerd met veel hout en veel goesting door de Cras medewerkers. De magie zal echter niet alleen in het decor zitten, maar ook in de aanwezigheid van alle mensen die er zijn om het goede doel te steunen. Een greep uit het aanbod van Marchee magiek : - een grillhut met hot dogs, braadworsten en ander lekkers - mémé’s kaffee, met gewone en sterkere koffies in het gezelschap van een stukske taart - wie wat stevigs wil : er is een ginbar, een likeurkraampje en een bubble lounge - diverse marktkramen met cadeau-artikelen - een koor, de enige echte kerstman - een fotostand - muziek en gezellighed ...en nog veel meer !

Op een bijzondere plaats... Marchee Magiek gaat door in de Cras loodsen langs de E17 te Deerlijk. Dagelijks rijden hier meer dan 50.000 voertuigen voorbij. Je ziet er niet alleen veel hout... je ruikt het en je proeft het. We maken er een ware marktplaats in vrij en er is voldoende plaats om alles er veilig én volledig overdekt te laten verlopen. Met onze voorraad hout, aangevuld met kerstbomen, kerstdecoratie en massa’s gezelligheid, maken we het gezelligste kerstplein van Vlaanderen !


Marchee

Magiek

Hoe kan u ons steunen? We willen uiteraard een maximale opbrengst voor de actie, dus is onze eerste opdracht om de kosten zo laag mogelijk te houden. Uw bijdrage kan ons helpen om Marchee Magiek mooier, beter en bekender te maken. We werkten volgende sponsorformules uit :

Vanaf 250 euro - standaard vermelding op de “Wall of thank you’s” die zal gebouwd worden in de inkomzone van het event - vermelding op de website - 1 drankkaart van 20 euro

Vanaf 500 euro - standaard vermelding op de “Wall of thank you’s” die zal gebouwd worden in de inkomzone van het event - vermelding op de website - vermelding op facebook - vermelding in het persbericht - 2 drankkaarten van 20 euro

Vanaf 1000 euro - standaard vermelding op de “Wall of thank you’s” die zal gebouwd worden in de inkomzone van het event - vermelding op de website - aparte post op facebook - vermelding op de affiches - vermelding op advertenties - vermelding in het persbericht - 4 drankkaarten van 20 euro Een idee voor sponsoring in natura? We bekijken het graag met u.


Marchee

Magiek

Ja, ik draag bij tot de Magie bedrijf

naam

adres BTW nr contactpersoon e-mail contactpersoon bevestigt deelname als sponsor van Marchee Magiek met volgend bedrag :

250 euro

500 euro

1000 euro

ander :

handtekening sponsor

Stuur dit formulier terug vóór 15/11 aub. Op basis van bovenstaande gegevens wordt een factuur opgemaakt en verzonden. Graag vermelding van uw factuurnummer bij de betaling vermelden aub.

Dank voor uw steun ! contact sponsoring :

Cindy Vandenberghe : cindy.vandenberghe@cras.be


Marchee

Magiek

WWW.MARCHEEMAGIEK.BE info@marcheemagiek.be Cras Woodgroup - Industrielaan 5 - 8790 Waregem - tel 056 60 34 44 info@cras.be - www.craswoodgroup.be

Profile for Cras Woodgroup

Marchee Magiek - sponsordossier  

Marchee Magiek - sponsordossier  

Profile for crasdocs