Page 1

KOM ALLES TE WETEN OVER CRAMMEROCK 2011 THE SISTERS OF MERCY 3 KELIS4 BLACK BOX REVELATION 4 ADMIRAL FREEBEE 6 K’S CHOICE 6 ZORNIK8 CHANNEL ZERO 8 ECHO & THE BUNNYMEN 9 Untitled! Soundsystem 10 Merdan Taplak 10 ...


2 en 3 september 2011 STEKENE

2

PLOEGBAZEN HORIZONTALE DOORPERSINGEN/BORINGEN

LEIDEKKERS/DAKWERKERS

ELEKTRICIENS

METSELAARS

U bent een meewerkende leider van een ploeg van 4 Ă 5 arbeiders. U staat in voor de bediening van de boormachine vanuit de stuurcontainer. binnen de afdeling van de boringen. U beschikt over een technische opleiding elektriciteit. U bent verantwoordelijk voor de aansluiting van elektrische kabels en andere elektrische zaken.

CHAUFFEURS

voor vrachtwagen met kraan. U bent in het bezit van een ADR-opleiding en u heeft bij voorkeur ervaring met het bedienen van een laadkraan. U bent bereid om de handen uit de mouwen te steken op onze projecten in binnen- en buitenland binnen onze afdeling Kabels en Leidingen.

GRONDWERKERS

in onze bestaande ploegen in Oost- en West-Vlaanderen en Antwerpen. U wordt ingezet binnen onze afdeling Kabels en Leidingen of Waterleidingen en Collectoren voor het uitvoeren van diverse grondwerken en algemene werkzaamheden in de leidingaanleg.

ELEKTRICIENS CENTRALE WERKPLAATS

U staat in voor het onderhoud van en herstellingen aan elektrisch bouwmateriaal (werfkasten, pompen, boormateriaal).

HYDRAULICIENS

U staat in voor het onderhoud van en herstellingen aan hydraulisch materiaal (horizontale tunnelboormachines, graafmachines en diversen).

MECANICIENS

U staat in voor het onderhoud van kranen, side booms, rupsdumpers, stroomgroepen en bemalingspompen,...

BEKISTERS

U bent onmiddellijk inzetbaar in diverse ruwbouwwerken in de burgerlijke bouwkunde (bruggen, tunnels, kantoren, openbare gebouwen,...). Ervaring, kennis van systeembekisting en opleiding in de houtsector vormen een pluspunt. Zin voor orde en nauwkeurigheid zijn vereist.

MAGAZIJNIERS

U bent medeverantwoordelijk voor de binnen- of buitenopslag (opvolgen van leveringen, klaarzetten van materiaal voor de werven...)

voor het vernieuwen of herstellen van leien daken van kerkgebouwen, kastelen, kloosters...

voor metselwerken met natuursteen en baksteen in de restauratie van kerkgebouwen, kastelen, kloosters...

SPOORWERKERS

voor vernieuwen of herstellen van spoorinfrastructuur

BOORDERS VERTICALE BOORMACHINE

voor de bediening van de rupsboormachine bij de realisatie van micropalen, jetgroutpalen, grondankers...

CENTRALISTEN

voor de bediening van een menginstallatie en een hogedrukpomp bij de realisatie van micropalen, jetgroutpalen, grondankers...

INJECTEURS

voor de uitvoering van diverse injectietechnieken (lage druk - met cement, PU, waterglas, epoxy...)

STUCWERKERS

voor de vernieuwing of herstelling van historisch stucwerk bij de restauratie van kerkgebouwen, kastelen, kloosters, monumentale stationsgebouwen...

PLOEGBAZEN EN ARBEIDERS PIJPLEIDING

U bent een meewerkende ploeg van 4 Ă 5 arbeiders met een sterke interesse voor kabels en leidingen

WERFLEIDERS

U bent medeverantwoordelijk voor de praktische opvolging van een werf. U staat in voor diverse uitvoerende en organiserende taken.

CALCULATOREN

U bent verantwoordelijk voor de voorafgaandelijke begroting van een project.

PROJECTLEIDER

U bent verantwoordelijk voor de totale uitvoeren van een definitief project. U staat ondermeer in voor diverse leidinggevende activiteiten.


2 en 3 september 2011 STEKENE

3

Body And Soul, Walk Away, Alice, ze kleurden de jeugd van menig zwartkijker meer dan twintig jaar geleden. De doorrookte stem van Andrew Eldritch was een welkome afwisseling van de new romantics die de hitlijsten overspoelden. Enkele mijlpalen in de moderne muziek waren het gevolg. Temple Of Love is waarschijnlijk de meest bekende. Maar er is nog meer dat deze heren tot smaakmakers van de new wave kroonde. Zo was er (en is er trouwens nog steeds) het feit dat de heren geen drummer hadden. Hun eerste Belgische optreden (in de Vooruit in Gent) was een overweldigend gebeuren waarbij de heren de iets te enthousiaste fans met geweld van het podium afsloegen. Een album was er nog niet uit, maar de paar singles (zie hoger) die de radio haalden, hadden hun werk gedaan en zorgden voor een overvolle en kolkende zaal. Intussen is Andrew Eldritch zijn ravenzwarte haren kwijt, maar zijn stem is nog steeds van graniet en dat bleek eerder dit jaar ook al in de Ancienne Belgique waar de gezusters bewezen dat ze na twintig jaar nog steeds gehoord mogen worden. Eigenlijk is het best verwonderlijk dat een band met slechts drie volwaardige cd’s op hun repertoire meer dan twintig jaar overleeft. The Sisters Of Mercy hebben al bewezen het nog steeds te kunnen en dat zal zonder de minste twijfel ook blijken op Crammerock, dat hiermee kan prat gaan op een klassieker.

The Sisters Of Mercy KAHO Sint-Lieven

emoortel Drankenhandel

nieuwe locatie

Tickets

INFO & UURSCHEMA

Crammerock heeft dit jaar een nieuwe locatie. Een nieuw terrein brengt ook een hele andere verkeersstroom met zich mee. Vergeet niet de bereikbaarheidsinformatie te raadplegen op de website.

Dagticket (vrijdag of zaterdag): voorverkoop € 21 – kassa € 26 Weekendticket: € 36 (enkel in voorverkoop) Campingticket: (per persoon) voorverkoop € 8 – kassa € 13

Alle info i.v.m. camping, bereikbaarheid, tickets, voorverkooppunten, toegankelijkheid, medewerkers en het volledige uurschema van Crammerock 2011 is gepubliceerd op onze website.

WWW.CRAMMEROCK.BE

www.immovanhoye.be

IMMO VAN HOYE Dorpsstraat 21

ad_BM.indd 1

31/07/09 08:47

-

9190 STEKENE


2 en 3 september 2011 STEKENE

4

Koud out there, dat was afgelopen Belgische festivalzomer schering en blikseminslag. Caught out there, was dan weer de debuutsingle van Kelis die ruim elf jaar geleden als een R&B-bom insloeg in de hitlijsten. R&B … niet bluesy R&B die rijmt op J&B, maar dikke vette goudenkettingenmuziek die rijmt op Ol’ Dirty B. en N.E.R.D. Maar doorheen de jaren is Kelis uitgegroeid tot een splinterbom die niet langer uit één muzikaal kruitvaatje tapt. Voor heur laatste langspeler, Flesh Tone, zocht ze bijvoorbeeld de hulp van hippe elektriciens als David Guetta, Benny Benassi, Boys Noize en Diplo. Mannen met korte lontjes die op de dansvloer beweging krijgen in alle kontjes. En live kunnen Kelis en band gek genoeg ook af en toe een stukje rocken. Dus trek stevig op die jaretellen en ga als de bliksem Crammerockkaartjes bestellen!

KELIS

Black Box Revelation Seigneur Paternoster en de heer Van Dijck zijn met het binnenkort te verschijnen ‘My Perception’ al aan hun derde plaat op vier jaar tijd toe. Voor het eerst niet in een productie van Mario ‘Triggerfinger’ Goossens – onbetwist de beste drummer van het westelijke halfrond. Wegens als een van de allereerste Belgische bands getekend op een Amerikaans label? Zeker is dat de Black Box Revelation intussen uitgebreid de landsgrenzen zijn ontgroeid. Geen wonder: hun gruizige garage-bluesrock is als een vrouw voor wie je niet wil vallen, maar die je niet kan weerstaan. Ze danst woest en welwillend rond je heen, haalt voortdurend herinneringen aan je gedeelde verleden op en doet je zwalpen door haar dwingende daadkracht. ‘Love Licks’, inderdaad.

DAS POP Wat weet je over Freddy Horion? Bent Van Looij kan vast feilloos vijf trefwoorden uit zijn parate kennis opdissen over de man die ooit de bekendste snor van het land was. Maar Freddy, eat your heart out, want Bent draagt thans de meest fameuze moustache van ons schizofrene tochtgat aan de Noordzee. De Snor en zijn band zullen al je vragen beantwoorden met een concert dat hoge toppen zal scheren (inclusief hits als Never Get Enough, The Game, Skip The Rope).

Mylo dj-set

Mason live

The Opposites

Mylo gooide in 2004 hoge ogen met Drop The Pressure en In My Arms – een stormachtige passage op Rock Werchter en heel wat wilde momenten op dansvloeren veler landen volgden. Zijn debuut ‘Destroy Rock & Roll’ groeide uit tot een klassieker!

Mason, dat is Nederlandse coolness die genoeg in huis blijkt te hebben om de wereld in beweging krijgen met denderende zomerplaten. Of zeggen Exceeder, Quarter of Runaway u niets?

De kezen van The Opposites hebben na het succes van Broodje Bakpao en Licht Uit niet stilgezeten. Hun mengeling van hiphop en beats is heet als kroketten uit de muur, vuil als Hollandse schimmelkaas en hard als een paar klompen.

Verwacht verrassende en – vooruit – weirde electrodisco waarop het gelukzalig loosgaan is. We zien elkaar op de eerste rij!

Hij werkte al samen met Sam Sparro, Princess Superstar en Roisin Murphy én mocht remixes maken voor Moby, Rex The Dog en Robyn. Hij sluit ons hoofdpodium af op de eerste festivaldag! Kicken!

Smijt er nog wat enthousiasme bij en je hebt een te gek optreden. Hopelijk gaat Willy ook dit jaar voor zijn achterwaartse salto into crowdsurfing.


2 en 3 september 2011 STEKENE

5

Grote Baan 40 9100 Sint-Niklaas 03 776 60 47 info@maro.hyundai.be

www.hyundai.be Steak Number Eight

Teddiedrum

Psycho 44

Waar zat jij op je 15de? Waarschijnlijk in de schooltoiletten je eerste sigaret op te steken. Maar niet op het hoogste schavotje van Humo’s Rock Rally, iets waar deze broekies dus wel mee kunnen uitpakken.

Zo anorectisch als deze heren eruitzien, zo vet klinkt hun geluid.

Ooit naar een soundtrack bij een portie bikkelharde SM gezocht en niet gevonden? Misschien hebben we met Psycho 44 wel dé oplossing voor al uw problemen.

Drie jaar later zit het jong geweld aan hun tweede album en hebben ze naam en faam verworven in de rockwereld. Doe alvast je knielappen aan, want het zal er snoeihard aan toegaan.

De onvolprezen Dijf Sanders (de onvolgroeide snor) en Jason Dousselaere (notoir vogelaar, co-knevel en de stem van de Violent Husbands) spelen electropop zoals het hoort: spannend, sexy, meer dan een beetje ranzig en vooral zo aanstekelijk als syfillis op een avondje onder onvoorzichtige swingers.

Dit jonge Antwerpse gezelschap schopte het tot in de finale van ‘Humo’s Rock Rally 2010’ en liet met de puike single All My Demons Have Distortion een diep tinnitusspoor achter bij menig radioluisteraar. Onbezonnen te incasseren!


2 en 3 september 2011 STEKENE

6

Het was op kousenvoeten dat hij het nationale, muzikale bewustzijn binnensloop, maar inmiddels is de admiraal een vaste waarde in de binnenlandse popscene. Singles als Rags ‘n’ Run en Oh Darkness staan gebeiteld tussen allerlei Belgische klassiekers. Zelden is er een mooier lied geschreven over een Belgische weg dan There’s A Road en Get Out Of Town is nog steeds het lijflied van al die jongeren die hun boerengat willen ontvluchten. Hij ziet er soms wat verfomfaaid uit, maar zijn muziek is dat nooit. Daaraan wordt de grootst mogelijke zorg besteed. En dan zijn er uiteraard nog zijn optredens, die steeds opnieuw weten te verrassen. Want ook al is zijn muziek niet van de meest vernieuwende soort, eens de man op een podium staat, verandert hij in god en duivel tegelijkertijd. Even giftig als zoet kan hij zijn teksten de zaal insturen. Even brutaal als zachtzinnig kan hij zijn publiek aanpakken. Admiral Freebee is met andere woorden nog steeds een live-ervaring, waarin je je als toeschouwer kan onderdompelen om gelouterd terug boven te komen. Binnenkort staat hij met een soort van best of-overzicht in de Ancienne Belgique en wie weet geeft hij daarvan alvast een voorsmaakje op Crammerock.

admiral freebee

Als u nog een introductie nodig heeft voor K’s Choice, dan bent u ofwel nog maar acht jaar oud (en dus een beetje te jong om naar Crammerock te komen), ofwel heeft u sinds halverwege de jaren ’90 in een grot geleefd. Omdat ik niemand wil beledigen: het hees gekreun van Sarah Bettens is herkenbaar uit de duizend en zowat nationaal erfgoed. Samen met haar broer Gert heeft ze tijdens de jaren negentig het Belgisch rocklandschap mee vormgegeven. Met überhit Not An Addict brak de band internationaal door en platina-album Cocoon Crash overrompelde in ‘98 de hitlijsten. Menig nummer van dat album, zoals Everything For Free, wordt nog steeds vol melancholie aan het kampvuur getokkeld en gekweeld. Na een koffiepauze van meer dan 7 jaar kregen we vorig jaar de nieuwste telg Echo Mountain voorgeschoteld waaruit blijkt dat de de familie Bettens niet aan hitgevoeligheid heeft ingeboet. Een concert vol melancholie en stukjes geschiedenis van de Vlaamse rockscene. Topklasse!

K’s choice A Brand

The Hickey Underworld

Headphone

Mannen, hou uw vrouwen aan de leiband, want de adonissen van A Brand zijn uit op rauwe vleeswaren.

Humo’s Rock Rally editie 2006: The Hickey Underworld speelt dat andere bandje Black Box Revelation professioneel in de vernieling en kaapt voor diens ogen het gouden plak weg.

De heren van Headphone zijn aan hun derde passage toe, sinds ze in 2004 ons eigenste rockconcours wonnen.

Met Time, Hammerhead, Riding Your Ghost, The Mud en Mad Love Sweet Love vertoefden ze steevast in de hoogste Afrekeningregionen. ‘Future You’ verbreekt een stilte van drie jaar. Hét A-merk bij uitstek voor wie een rondedans in een plasje van oorsmeer wel ziet zitten.

Compromisloos, doorgedreven en volbloed rock-‘n-roll. Een donderwolk die zich elk ogenblik kan ontpoppen tot een kolkende orkaan. Antwerpse krachtpatserij op zijn best. Vergeet je boksbeugel niet!

Met hun eerste single Ghostwriter was het meteen prijs. Nadien volgden nog meer hits met She’s Electric, Lidocaïne, Yesman en het recente Woods. Alternatieve electropop met een donker kantje. Aanrader!


2 en 3 september 2011 STEKENE

7

verhuur rijplaten en hekwerk

PLATEX bvba ‘s Herenwilg 15 9120 Beveren tel. 03-775 60 83

Afsluitingen Mito Drieschouwen 75 9190 Stekene 03 296 89 43

Den Artisjok

TOPSLAGER

TOP Klasse uw tafel verdient bekroonde kwaliteit...

DE LOOZE - MAES Heikant 39 - STEKENE Tel. (03) 779 53 89 - Fax (03) 789 24 75 Specialiteit : fondue & gourmet Hormonenvrij vlees !

Rena Plus Grote Kouterstraat 166 9120 Vrasene 0473/93.09.28 info@renaplus.be

Electriciteitswerken

Zen Vercauteren Nieuwstraat 115 Bus 1 9190 Stekene GSM +32 474 98 77 76

Gunther De Witte Klinkaardstraat 6 9190 Stekene. Tel: 03 789 09 50

Mels Consulting Erkende Fiscalisten en Boekhouders

Fietsen

De Zutter Dorpsstraat 13 - 9190 Stekene Tel.: 03 779 71 95

MAES JURGEN Alg. schrijn- en dakwerken

Nachtegaalstraat 60 9190 Stekene Tel 03 779 41 98 schrijnwerkmaes@telenet.be

Oost Eindeken 51 9190 STEKENE Tel: +32(0)3/789.98.03

DANNY SELIS

Bouwonderneming

ALG. BOUWONDERNEMING

Willy Mannens

Heistraat 93 - Stekene Telefoon 03 779 77 04

Bosdorp 20, STEKENE TEL 03 779 86 83 GSM 0477 48 20 67

Zavelstraat 31 9190 Stekene Tel.: 03/7795342

Gentsebaan 64 - 9100 Sint-Niklaas - tel. 03 776 20 03


2 en 3 september 2011 STEKENE

8

Zullen n e m a s we iets op gang ? n e g n bre

Zornik Moeders en vaders, haal de kuisheidsgordels boven, want Zornik komt de hoofden van uw dochters weer op hol brengen! Koen Buyse en de zijnen tekenen dit jaar voor de derde keer present op Crammerock. Ze hebben namelijk iets te vieren. Op de 21ste editie van Crammerock komen de Limburgers vieren dat ze tien jaar geleden hun eerste single uitbrachten. Sinds hun bevestiging oefenen wij elke dag op Youtube om hun back catalogue aan superhits van buiten te leren. En daarbovenop biedt Zornik ook nog een intense en indrukwekkende live show aan! Als er redenen zijn om dit optreden toch nog te missen, mag u ons dat altijd laten weten. Wij vonden er in elk geval geen.

CHANNEL ZERO

Surf naar degangmakers.be

Omvergeblazen worden krijgt bij Channel Zero steeds een nieuwe invulling. Sinds hun uitverkochte reeks reünieshows in de AB en het optreden op Rock Werchter vorig jaar gaat het de Belgische hardrocktrots voor de wind. De nieuwe plaat “Feed ‘Em With A Brick”, met de verdomd goeie single Hot Summer, staat live minstens even sterk als klassiekers als Help en Black Fuel. Met dank aan de komst van Soulfly-gitarist Mikey Doling. Wanneer je je plots in een grote open ruimte bevindt, maak je je beter uit de voeten. Want voor je het weet komt de zogenoemde Wall Of Death op je af gestormd. Trek dus uw zwarte plunje aan, maak de nekspieren alvast wat losser en bereidt je voor op de sloophamer van Channel Zero en... z’n fans. Get lost!

0-Algemene_Gangmakers_260x140_Q_NL.indd 1

Gorki Behoeft deze band eigenlijk nog een introductie? Luc De Vos is in al die jaren geen spat veranderd, beschouwt zichzelf als jong en mooi en draagt de ironie nog steeds hoog in het vaandel. Op hun laatste telg “Research En Development” weet Gorki zelfs zijn eigen grenzen te verleggen. Dolle Gentenaren, die wij ontvangen alsof ze de Foo Fighters zijn.

04/08/11 14:37

The Father, The Son & the holy simon Voor wij van The Father, The Son & The Holy Simon hadden gehoord, was het geleden van die nacht rollebollen in de bosjes dat we nog eens last hadden gehad van kruisteken. Alle gekheid op een stokje: dit triumviraat won Rock O’ Rama, onze jaarlijkse zoektocht naar onbekend talent. En samen geven ze al hun aanhoorders gaarne een muzikale trap in het kruis. Amen.

Customs De meest stijlvolle rockers van het land slaan op hun nieuwe plaat lichtjes andere wegen in: na hun unieke kijk op dertig jaren gitaarpop, laten de Leuvenaren nu ook hun liefde voor atmosferische synthpop de vrije loop. De harlekijnen van de liefde blazen zo de erfenis van Duran Duran en andere zonderlinge zielsverwanten nieuw leven in. Dansen is het enige antwoord!


2 en 3 september 2011 STEKENE

echo & the bunnymen Ian McCulloch is altijd een geval apart geweest. Hij was de broertjes Gallagher verenigd in één persoon van zijn tijd. En met Will Sergeant heeft de band een bijzonder geïnspireerd gitarist in zijn rangen. Het snarentalent van de ene en de onovertroffen stem van de andere doet menig oor nog steeds levendig knetteren. Dat ze hun stempel hebben gedrukt op de popmuziek kan in geen geval ontkend worden. En dat is volkomen terecht. De status die ze in het Verenigd Koninkrijk hadden, werd op het vasteland dan wel nooit geëvenaard, dat neemt zeker niet weg dat er nog steeds duizenden wegdromen bij songs als The Cutter, The Killing Moon of Seven Seas. Classicstime!

DE jeugd van tegenwoordig Gebruik deze scheurstrook maar als paraplu want deze neger komt zo hard. Zes jaar lang al kletsen De Jeugd Van Tegenwoordig de ene hit na de andere tegen de binnenkant van onze schedel. Als ze geen nieuwe woorden genre Watskeburt aan de dikke Vandale aan het toevoegen zijn, dan kan je ervan uitgaan dat ze ergens kattenkwaad aan het uitsteken zijn met sterrenstof en Spaanse vocabulaire. Legendarische interviews, veel lolbroekerij, vettigheid, ambiance en een arsenaal aan muziek waarbij je helemaal uit de bol gaat. Holland op zijn best!

the subs ‘De mate van verandering per tijdseenheid.’ Het zou de definitie van snelheid kunnen zijn, maar binnen deze context reserveren we die omschrijving graag voor The Subs. The Subs, dat is electropunk met een hoek af. En melodieus. Soms gestructureerde chaos met een vette saus van synths en gitaar. Sinds hun knallend debuut ‘Subculture’ en hun uit zijn voegen gebarsten experiment met Partyharders (The Pope of Dope) lijkt elke samenvatting van dit collectief onbegonnen werk. Met singles als ‘The face of the Planet’ en ‘Don’t Stop’ lijkt ook hun tweede langspeler een schot in de roos.

Groei mee Groei mee met dhl met dhl Groei mee supply chain. supply chain. met dhl supply chain. DHL Supply Chain is een businessunit van DHL, gespecialiseerd in het uitvoeren van complexe, wereldwijde taken. We voorzien oplossingen op maatinvoor hele supply chain. DHL Supplylogistieke Chain is een businessunit vaninDHL, gespecialiseerd het de uitvoeren van complexe, DHL Supplylogistieke Chain is een businessunit vaninDHL, gespecialiseerd het de uitvoeren van complexe, wereldwijde taken. We voorzien oplossingen op maatinvoor hele supply chain. wereldwijde logistieke We voorzien in oplossingen op maat voor de hele supply chain. Denk maar aan logistiektaken. op het vlak van inkoop, opslag en verkoop; aan afwerking, co-packing, verkooppromotie en financiële Behalve opslag een hoofdkwartier in Mechelen teltco-packing, DHL Supply Denk maar aan logistiek op hetdiensten. vlak van inkoop, en verkoop; aan afwerking, Denk maar logistiek op hetdiensten. vlak van inkoop, opslag en verkoop; aan afwerking, Chain twaalfaan vestigingen in o.a. Bornem, Willebroek, Opglabbeek, Grimbergen en Meer. verkooppromotie en financiële Behalve een Tisselt, hoofdkwartier in Mechelen teltco-packing, DHL Supply verkooppromotie en financiële een Tisselt, hoofdkwartier in Mechelen telt DHL Supply Chain twaalf vestigingen in o.a.diensten. Bornem, Behalve Willebroek, Opglabbeek, Grimbergen en Meer. Chain twaalf vestigingen in o.a. Bornem, Willebroek, Tisselt, Opglabbeek, Grimbergen en Meer. Vanwege de forse groei van onze businessunit zoeken we tal van extra collega’s. Ben je pas van school, al enige of ben je expert? je van iets voor Danjeis pas eenvan van Vanwegeheb dejeforse groeiwerkervaring van onze businessunit zoekenVoel we tal extra logistiek? collega’s. Ben Vanwege de groeiwerkervaring van zoekenVoel we tal extra logistiek? collega’s. Ben deze jobs (m/v) ietsonze voorbusinessunit jou: school, heb jeforse al wellicht enige of ben je expert? je van iets voor Danjeis pas eenvan van DHLjobs Supply is een businessunit vanjeDHL, gespecialiseerd in het uitvoeren van school, heb jeChain al wellicht enige werkervaring of ben expert? Voel je iets voor logistiek? Dan is complexe, een van deze (m/v) iets voor jou: wereldwijde logistieke taken. We voorzien in oplossingen op maat voor de hele supply chain. deze jobs (m/v) wellicht iets voor jou:

Orderpickers Reachtruckchauffeurs Orderpickers Reachtruckchauffeurs Denk maar aan logistiek op het vlak van inkoop, opslag en verkoop; aan afwerking, co-packing, Orderpickers Reachtruckchauffeurs Heftruckchauffeurs Teamleaders verkooppromotie en financiële diensten. Behalve een hoofdkwartier in Mechelen telt DHL Supply Heftruckchauffeurs Teamleaders Chain twaalf vestigingen in o.a. Bornem, Willebroek, Tisselt, Opglabbeek, Grimbergen en Meer. Heftruckchauffeurs Teamleaders Supervisors Operations Managers Supervisors Vanwege de forse groei van onze businessunit zoeken we talOperations van extra collega’s.Managers Ben je pas van Supervisors school, heb je al enige werkervaring of ben je expert? Voel jeOperations iets voor logistiek?Managers Dan is een van Medewerkers Customer Service deze jobs (m/v) wellichtCustomer iets voor jou: Service Medewerkers (meertaligen) Medewerkers Customer Service (meertaligen) Orderpickers Reachtruckchauffeurs (meertaligen) Wil je meer weten of meteen solliciteren? Surf dan naar www.dhl.be Wil je meer weten of meteen solliciteren? Surf dan naar www.dhl.be

Wil je meer weten of meteen solliciteren? Surf dan naar www.dhl.be Heftruckchauffeurs Teamleaders Young Graduates Supervisors Young Graduates Operations Managers YoungjeGraduates Studeerde recent af? Met een voorliefde voor logistiek en de juiste motivatie kun je een van de uitverkorenen zijnvoorliefde die in België hetlogistiek DHL Supply Graduatekun Studeerde je recent af? Met een voor en de Chain juiste motivatie Medewerkers Customer Service Studeerdevolgen. je recent af? Met een voorliefde voor logistiek en de juiste motivatie kun Program Program volgen. Program volgen. Maak kennis met het bijzondere programma via www.dhl-graduates.com Wil je meer weten of meteen solliciteren? Surf dan naar www.dhl.be en solliciteer Maak kennis online. met het bijzondere programma via www.dhl-graduates.com Maak kennis online. met het bijzondere programma via www.dhl-graduates.com en solliciteer en solliciteer online.

je een van de uitverkorenen zijn die in België het DHL Supply Chain Graduate (meertaligen) je een van de uitverkorenen zijn die in België het DHL Supply Chain Graduate

Young Graduates www.dhl.be www.dhl.be Studeerde je recent af? Met een voorliefde voor logistiek en de juiste motivatie kun www.dhl.be je een van de uitverkorenen zijn die in België het DHL Supply Chain Graduate Program volgen. Maak kennis met het bijzondere programma via www.dhl-graduates.com en solliciteer online.

www.dhl.be

DE CALUWE - DE SMIT BVBA

Vloer- en Tegelwerken Algemene renovatiewerken Schrijnwerkerij Burelen en toonzaal : Oude Molenstraat 144 - 9170 De Klinge Tel : 03/770.53.36 - Fax : 03/707.02.71 GSM : 0475/72.42.98 - 0474/79.24.38 info@dcs-bvba.be www.dcs-bvba.be

9


2 en 3 september 2011 STEKENE

10

Op zaterdagavond kapen Kastor & Dice twee uur lang onze Clubstage. Als organisatoren van Untitled!, het grootste dubstep-evenement van Europa, zijn ze dik met Rusko, Caspa en Skream - de absolute wereldtop in hun genre. En met hun label gooien ze hoge ogen met artiesten als Goldorak & Solpher (ook medeplichtig aan de kaping).

Untitled! Soundsystem

Deze zomer doet het duo elk groot dance-festival in Europa aan maar op Crammerock pakken ze uit met ‘een specialleke’: een uniek en groots dubstep-feest. Niet te missen!

ft. Kastor & Dice, Goldorak & Solpher,...

D.I.M

BOYSNOIZE REC. Andreas Meid, maar wij mogen D.I.M zeggen, forceerde z’n doorbraak onder het goedgekeurend toezicht van Boys Noize en Tiga. De Duitser heeft dankzij z’n hits Is You, Ion en Lyposuct en remixes voor Chromeo en Depeche Mode al heel wat van het wereldje gezien. Geen enkel elektrofeestje de naam waardig zonder dat z’n scheurende, tiltslaande bleeps tegen je trommelvliezen kletsen. Bam!

Merdan Taplak

MUSTARD PIMP DIM MAK REC.

Waan uzelf in het Oosten, hoor de nasale klanken en snuif de kruidige marktjes op. Denk beats, drum ’n bass en elektro. Gooi dat zootje op een podium en zet er een paar kleurige aladdins met blazers en accordeons bij. De rasechte Antwerpenaar werd in 2010 al getipt door De Standaard als de must see van de zomer. Een jaar later staat hij al internationaal geseind voor zijn uniek geluid. Ga dus heen en ga lös op de meest dansbare multicul die u ooit zal ervaren.

Franse razernij die zich afreageert met opgefokte beats en stuiterende bleeps. Ze waren een van de explosieve kernen van de fidgethype, en terecht. Hun remixen voor Crookers, AC/DC, de Eagles Of Death Metal, Mötorhead en zelfs de Fresh Prince Of Bel-Air zijn stuk voor stuk stevige kuitenbijters! Of Puppet Porn even explosief is, weten we niet (insider voor Facebook-fans) maar probeer toch vooral niet te veel bier te morsen tijdens de dj-set van dit gek duo.

AKS

Hermanos Inglesos

En meer...

Kruis je benen, buig voorover en raak met je handen je tenen. Leun achterover en spreid de armen. Je rug is nu opgewarmd genoeg om je te pletter te bouncen op de baslijnen van Addicted Kru Sound. Bovenste beste dubstep en drum’n bass van eigen bodem, dit kan niet fout lopen.

Didier en Cedric heten Engels, maar ze zijn Vlaams. En als dj-duo kiezen ze voor een naam en español. Remixes van gouden ouden en verse dansplaten. Laat u dansen!

EGO TROOPERS - Amper 16+, maar mét support van Boris Dlugosch, Fake Blood, Djedjotronic, en... 2 Many DJ’s. Binnenkort te groot voor België... profiteer ervan!

The Glimmers Het feestje dat Stekene te wachten staat: een eigenzinnige, volstrekt sensuele en massaal dansbare wandeling door de muziekgeschiedenis, met panoramalens. Watertaxi en condooms niet inbegrepen.

South Central Ze laten zich beïnvloeden door Kraftwerk en My Bloody Valentine en speelde zowel met Vitalic, Pendulum, The Prodigy als Iron Maiden. Het meest overweldigende geluid uit de Londense underground, gently fucked met de zwaarste basdrums!

Highbloo Deze jonge Waalse producer bouwde de voorbije drie jaar - langs de zijde van Lektroluv, Partyharders, Brodinski en The Subs - aan een verbluffend parcours.

Raving George Hoewel haar naam anders doet vermoeden is ze wel degelijk 100% reefteef. Ze leid je doorheen een mix van pure ravegekte, een streep dubstep en een spat deephouse.

Kill Frenzy vs Polydor Midnight Munchies-maatjes! Polydor won de I Love Techno-contest met Don’t Be Late (!). Hebt g‘em?

Rauw & Onbesproken - Oldskool beats, heerlijk eerlijk gezegd en geweldig lekker gelegd. De recentste Beloften! Expo - If you don’t mind a beetje catchy feelgoodpop, dan ben je bij hen aan het juiste adres. Leesa - All good things come in small packages: na haar vorige passage nationaal doorgebroken! LeS MIAMI PUNQUE - Surfers die plaatjes draaien als ware het punkers. Mét gitaar én een marcelleke. Eclectisch straf! JONG TALENT - Met Supah Troopas, K!tch, Vecho en The Cousins staat er ook in de vijfde jaargang van de Clubstage een flinke brok jong talent op de affiche.


2 en 3 september 2011 STEKENE

11

Van Buynder Martens bvba Parkstraat 23 • 9170 Sint-Gillis-Waas Tel.: 03-770.62.62 • Fax: 03-707.15.83 e-mail: verzekeringen@vbma.be e-mail: michele.martens.12816@axa-bank.be www.vbma.be Makelaar verzekeringen • CBFA nummer: 045043 A-cB

WELCOME BY OKAY //

INSPIRED BY OKAY //

OKAY SINT-GILLIS-WAAS Bevindt zich op het Meubelplein De Piramiden Expressweg E34/N49 Antwerpen-Knokke, afrit 10 Kemphoekstraat 56 - 9170 St-Gillis-Waas Tel.: +32 (0)3 727 13 00 info@okay.be //

w

w

w.

w

w

w. v

er

di

s.

be

Elke dag open van 9u30 tot 18u30 Zaterdag van 10u tot 18u Open op zon- en feestdagen van 13u tot 18u Gesloten op dinsdag

Verdis

Samen uw dromen realiseren

globaal financieël- en verzekeringsadvies

www.okay.be

Zandstraat 2 - 4 9170 Sint Pauwels T 03/776 76 34 info@verdis.be

Zandstraat 2-4 ,9170 Sint Pauwels - tel. : 03 776 76 34 - fax : 03 766 10 71 - info@verdis.be - CDV 49 782 - CBFA-bank-nr.: 101534 CB Kantooruren: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag: 09:00 tot 12:00 en 16:00 tot 17:30 woensdag: 09:00 tot 12:00 - zaterdag: 10:00 tot 12:00

MET DANK AAN - Het Stekense gemeentebestuur - Provincie Oost-Vlaanderen - Stany De Rechter, burgemeester - Kris Van Duyse, schepen - Arnoud Heyse, voorzitter gemeenteraad - Nicole Van Duyse, schepen provincieraadslid - Dirk Backaert, OCMW-voorzitter - Gunter Van Campenhout, gemeenteraadslid

COLOFON - Bie Verbeke en An Van Hoey, advocaten - Jado, boekhouding & fiscaliteit - Christoph Mels, boekhouding & fiscaliteit - Dental Care Center - Stefaan De Vleesschauwer, advocaat - Apotheek Penne - Koen Dierickx

VORMGEVING Elke Drieghe REDACTIE Denny Baert, Jan De Rijck, Kevin Vergauwen, Patrick Van Gestel, Jef Van Braeckel, Ben Moens, Niel Van Herck, Jason Callewaert, Marion Van Hecke, Annelies


Fan van de festivals? Geniet gerust van Crammerock. als iv t s e f e d n a v t s Geniet geru op E F I L R O F N I W ij dankz

ium

inforLifeBelg /W m co k. o o b ce a .f w w /w http:/

OMDAT SPELEN LEUK MOET BLIJVEN

KEN UW LIMIETEN

CR11_Passe-Partout LR  

THE SISTERS OF MERCY 3 KELIS 4 BLACK BOX REVELATION 4 ADMIRAL FREEBEE 6 K’S CHOICE 6 ZORNIK 8 CHANNEL ZERO 8 ECHO & THE BUNNYMEN 9 UNTIT...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you