Page 1

Guia d’ús: Catàleg Col·lectiu REBIUN REBIUN (Red de Bibliotecas universitarias) Catàleg col·lectiu del fons de 76 biblioteques universitàries i d’investigació.

1. Què és REBIUN? .................................................................. 1 2. Accés al catàleg REBIUN..................................................... 1 3. Fer una cerca....................................................................... 2

Data actualització: 20/06/2016

1. Què és REBIUN? És el Catàleg col·lectiu que recull el fons de 76 biblioteques universitàries i del CSIC que formen part de la Red de Bibliotecas Universitarias (REBIUN). També s’inclou els registres bibliogràfics de la Biblioteca Nacional d’Espanya, de la Biblioteca Nacional de Catalunya i de les Biblioteques del MICIN entre d’altres biblioteques associades. Té una actualització bimensual i és possible consultar més de 15 milions de registres bibliogràfics amb les seves corresponents ublicacions. Ofereix, a més, la possibilitat de consultar el catàleg propi de cadascuna d’aquestes biblioteques. Accedir a aquest catàleg col·lectiu us serà útil quan no trobeu un document al CRAI de la URV o del CBUC. Podreu sol·licitar el document mitjançant el Servei de préstec interbibliotecari i obtenció de documents.

2. Accés al catàleg REBIUN Podeu accedir a REBIUN clicant aquí.

Data: 01/09/2015 Revisió: 00

1


3. Fer una cerca

3.1 Cerca general

3.2 Cerca avanรงada

Data: 01/09/2015 Revisiรณ: 00

2


3.3 Cerca experta

A l’apartat Localizaciones us indicarà a quina universitat es troba el document i consultar el seu catàleg.

Data: 01/09/2015 Revisió: 00

3


Per més informació adreceu-vos a

Data: 01/09/2015 Revisió: 00

4

Profile for CRAI URV

REBIUN  

Guia d'ús. Catàleg de la Red de Bibliotecas Universitarias

REBIUN  

Guia d'ús. Catàleg de la Red de Bibliotecas Universitarias

Profile for craiurv