Page 1

Guia d’ús: IUSTEL IUSTEL

1. Què conté?.......................................................................... 1

Base de dades de dret, especialment orientada a la docència i a l’estudi

2. Com accedir-hi .................................................................... 1 3. On cercar? ........................................................................... 3 4. Com cercar Tutorials? ......................................................... 7

Data actualització: 04/05/2018

1. Què conté? IUSTEL és un portal de divulgació jurídica que inclou materials docents amb lliçons elaborades per especialistes en les diferents branques del dret. Conté legislació, jurisprudència de diferents tribunals d'àmbit estatal, notícies relacionades amb el món jurídic, revistes-e de dret general a text complet, base de coneixement jurídic (comprèn un conjunt de gairebé 2.000 exposicions sistemàtiques), bibliografia jurídica, Diario del Derecho i El Cronista a text complet, enllaços a recursos jurídics i llibres editats en paper. Actualització diària.

2. Com accedir-hi Per accedir al recurs anirem a la web del CRAI i clicarem damunt el botó Haureu d’introduir el vostre nom d’usuari i contrasenya per entrar a SABIDI (Biblioteca Digital de la URV) i iniciar la sessió.

Data: 01/09/2015 Revisió: 00

1


Us apareixerà una pantalla com aquesta

Introduïu el nom del recurs i cerqueu-lo. A la fitxa del catàleg bibliogràfic trobareu finalment l’enllaç per accedir-hi.

Data: 01/09/2015 Revisió: 00

2


3. On cercar? Podem accedir a les diferents bases de dades clicant damunt de la lletra inicial corresponent.

A la part dreta trobarem un cercador universal que ens cerca en totes les bases de dades alhora i accés a les revistes electròniques.

Compendio Legislativo Recurs que conté legislació estatal i autonómica.

Data: 01/09/2015 Revisió: 00

3


Repertorio jurisprudencial Base de dades que conté jurisprudència de diferents tribunals d’àmbit estatal. El recurs està format per diversos blocs de resolucions judicials emeses pel Tribunal de Justícia de les Comunitats Europees i sentències dictades pel Tribunal Constitucional, el Tribunal Suprem, l’Audiència Nacional, els Tribunals Superiors, les Audiències Provincials i la Direcció General dels Registres i el Notariat.

Base de conocimiento jurídico Recurs que inclou un conjunt d’exposicions sistemàtiques dels elements que conformen la ciència jurídica actual. Redactades per professors universitaris i per destacats juristes. Cobreixen la totalitat de les institucions jurídiques que composen l’ordenament jurídic del país. Podem localitzar els documents per diversos camps (autor, títol, sumari, text lliure, referència Iustel) o podem navegar pel llistat de disciplines que en forma de tesaurus apareixen a la part inferior.

Data: 01/09/2015 Revisió: 00

4


Bibliografia jurídica Base de dades que conté bibliografia d’interès en temes jurídics: més de 50.000 referències bibiogràfiques i més de 10.000 articles de revista a text complet.

Repositorio de formularios procesales El Repositorio de Formularios Procesales conté més de 1.500 formularis i el desenvolupament de tots els processos a les quatre jurisdiccions ordinàries, a més del Procedimiento Gubernativo Judicial.

Revistas generales de derecho Són revistes que publica Iustel, amb la col·laboració de prestigiosos juristes i professors universitaris. Si entrem a consultar-les, clicant sobre el títol, apareix, por defecte, el darrer número. Si volem veure els números anteriors clicarem a “Números anteriores”

Data: 01/09/2015 Revisió: 00

5


Data: 01/09/2015 Revisiรณ: 00

6


4. Com cercar Tutorials? Finalment, dins de la base de dades i trobareu l’apartat AJUDA general http://www.iustel.com/default.asp?op=9 i, a cada base de dades, una ajuda específica molt detallada.

Per més informació adreceu-vos a

Data: 01/09/2015 Revisió: 00

7

IUSTEL: base de dades jurídica  

Guia d'ús. Conté: Què conté, com accedir-hi, Com cercar i tutorials

IUSTEL: base de dades jurídica  

Guia d'ús. Conté: Què conté, com accedir-hi, Com cercar i tutorials