Page 1

Revisió:00 Data: 21/09/2015

Guia d’ús: Educating Nurses Educating Nurses Base de dades d’audiovisuals de Patricia Benner

1. Què és? ............................................................................... 1 2. Com accedir-hi? .................................................................. 1 3. Cerca de continguts ............................................................ 3

Data actualització: 18/05/2018

1. Què és?

Educating Nurses (2015) és una base de dades d’audiovisuals especialitzada en l’ensenyament de la infermeria. És un recurs de Patricia Benner, Molly Stuphen, Vivkie Leonard i Lisa Day que conté les seves guies didàctiques en format de post i audiovisuals. Inclou referències bibliogràfiques. L’abast del recurs és mundial i la llengua dels audiovisuals és l’anglès.

2. Com accedir-hi? Per accedir al recurs anirem a la web del CRAI i clicarem damunt el botó Haureu d’introduir el vostre nom d’usuari i contrasenya per entrar a SABIDI (Biblioteca Digital de la URV) i iniciar la sessió.

Data: 01/09/2015 Revisió: 00

1


Revisió:00 Data: 21/09/2015

Us apareixerà una pantalla com aquesta

Introduïu el nom del recurs i cerqueu-lo. A la fitxa del catàleg bibliogràfic trobareu finalment l’enllaç per accedir-hi. Un cop dins Educating Nurses és recomanable fer-se un compte personal. D’aquesta manera podrem accedir a més continguts i també deixar comentaris als posts.

Data: 01/09/2015 Revisió: 00

2


Revisió:00 Data: 21/09/2015

3. Cerca de continguts La informació està estructurada en 6 mòduls 1. Entering the Practice of Nursing Education 2. Discussion Triggers 3. Novice to Mastery 4. Transforming Curriculum 5. Integrating Clinical Practice 6. Making Large Classes More Interactive Pots seguir el recorregut de mòduls que elles proposen, o bé triar el que vols veure entrant a cadascun dels mòduls. El contingut està interrelacionat, de manera que és fàcil navegar d’uns continguts a uns altres. A la part superior de la pantalla inicial hi ha un cercador. Des de l’apartat Dr. Benner del menú accedim a un subapartat titolat “Readings on Teaching and Learning” on hi ha un seguit de recomanacions bibliogràfiques (llibres, articles de revista, capítols de llibre i pàgines web).

Per més informació adreceu-vos a

Data: 01/09/2015 Revisió: 00

3

Educating Nurses  
Educating Nurses