Page 1

KURTE by BERGER Frederikssundsvej 159 2700 Brønshøj kurtebyberger.dk info@kurtebyberger.dk

Tlf. 38 28 00 70 Man. - Tors. Kl. 9.00 - 17.30 Fre. Kl. 9.00 - 19.00 Lør. Kl. 8.00 - 14.00 Ønske om tidsbestilling uden for normal åbningstid, ring til Linda tlf. 28 68 82 45


Velkommen hos KURTE by BERGER Vi elsker hår, vi følger tidens trend, vi har en fantastisk atmosfære - og vi vil vore kunder det allerbedste. Hos KURTE by BERGER får du rådgivning og vejledning - det er vores målsætning altid at give vore kunder en behandling i særklasse. I salonen finder du nye blade & magasiner og vi serverer gerne en frisk kop kaffe eller the, så du kan slappe af og nyde behandlingen. Dine børn er altid velkomne hos os og vi har indrettet et lille legehjørne specielt til dem. Skal prinsen eller prinsessen klippes, så klarer vi også det. Skal der ske noget nyt så kig forbi Kurte by Berger!

KLIPNING FARVER & STRIB ER HÅRPLEJ E & KURE BRYN & VIPPER HAIR EXTENSION VIPPE EXTENSION MAKE-UP BRYLLUP stort udvalG af produkter


Ansigtsbehandling Som noget nyt kan vi nu også tilbyde ansigtsbehandlinger i vores lækre og nyindrettede lokale. Vi bruger kun de bedste produkter og har derfor allieret os med OLE HENRIKSEN, der om noget må siges at have succes indenfor skønhed.

Make-up Samtidig forhandler vi verdens bedste make-up fra YOUNGBLOOD. Ingen parabener, olie, voks og parfume - kun 100% ren mineral make-up.

Ansigtsbehan

dling Ÿ Dybderens Ÿ Hudanalyse Ÿ Ansigtsmassa ge Ÿ Maske Ÿ Peeling Ÿ Serum Ÿ Make-up Varighed: 60 - 75

min.

Intropris: Kr. 495,

00

Du er altid velkommen til at komme ind og få råd og vejledning om ansigtsbehandling samt mineral makeup. Forkæl dig selv, en veninde eller måske kæresten med et gavekort til en afslappende ansigtsbehandling.


LANGTHÅRS-/BRYLLUPSOPSÆTNING Bestil tid til en samtale, hvor vi sammen drøfter dine ønsker om opsætning af hår til dit bryllup eller til den store fest. Samtidig afprøves og aftales din make-up til dagen. Opsætning af langt hår eller bryllupsopsætning Make-up

fra kr. 400,00 kr. 250,00

Vi samarbejder med blomsterkunstneren Nicolai Bergmann, så har du brug for brudebuket eller dekoration, kan vi også være behjælpelige med det.

GAVEPAKKER Mangler du den perfekte værtindegave eller gaven til mors- eller farsdag, pakker vi gerne en skøn gaveæske til dig. Vi har altid et eller flere produkter på tilbud, så kig forbi salonen og forkæl dig selv eller dine nærmeste.

Kurte by Berger profil  

Profilbrochure

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you