Page 1

for Business


Velkommen i klubben! Eksklusive fordele bidrager til dit firmas succes. Club CarlsonSM for Business samarbejder med Nu kan vi tilbyde et loyalitetsprogram på vores hoteller, udviklet specielt for små og op til mellemstore virksomheder. Club CarlsonSM, loyalitetsprogrammet for Carlson Hotels. Club CarlsonSM for Business. Det betyder, at både din virksomhed og dine rejsende kan optjene point uafhængigt af hinanden Dit firma optjener point, der kan indløses til gratis over­nat­ SM ninger og andre værdifulde fordele, når jeres medarbejdere, Meld dig ind i Club Carlson for Business i dag! Begynd at optjene point til: leverandører, sælgere og samarbejdspartnere på for­ret­ • Gratis overnatninger nings­rejse overnatter på et af vores over 1.000 Carlson • Besparelser på rejser og andre værdifulde fordele hoteller verden over. Du bestemmer selv, hvordan du vil bruge de optjente point. Du kan belønne dine medarbejdere, samle dem sammen til brug på fremtidige rejser, eller konvertere dem til en række nyttige og værdifulde fordele. Vores fleksible fordele gør det muligt for dig at skræddersy disse fordele, så de passer bedst til din virksomheds behov.

Du kan også få 5% rabat på vores normale værelsespriser på de deltagende hoteller verden over, når du reserverer forretningsrejser med dit firma-ID. Læs mere på Club CarlsonSM for Business på clubcarlson.com/business


Din virksomhed hører til her. Vi byder dig velkommen til en verden af enestående gæst­ frihed, der spænder fra vores levende og engagerede Radisson® over hyggelige og komfortable Country Inns & Suites By Carlson℠, friske, farverige Park Inn by Radisson og til vores trendy, Park Plaza® Hotels and Resorts. Uanset hvilket Carlson hotel, du vælger, finder du skønne faciliteter på gode adresser. Alle medlemmer af Club Carl­ sonSM har adgang til gratis high­speed Internet på samtlige Radisson hoteller verden over, samt på alle Carlsons brands i Nordamerika. Og du kan altid regne med, at vores kvalificerede medarbejdere giver perfekt service med sans for detaljen. Med opgraderede Business Class værelser og mødelokaler på Radisson, gratis ’Be our guest’ komplet morgenmad på Country Inns & Suites, en levende og imødekommende atmosfære på Park Inn by Radisson, muligheden for at gøre din hjemmeside for Events på Park Plaza personlig, og meget, meget mere, kan vores hoteller opfylde dine behov, når det gælder møder og forretningsrejser.


HOTELS THAT LOVE TO SAY YES!

ADDING COLOR TO LIFE

Radisson står for levende, moderne og engageret gæstfrihed, præget af vores unikke Yes, I Can!℠-servicekultur. Som en af verdens førende hotelkæder tilbyder vi førsteklasses, fuldservice hoteller med service og faciliteter, der lever op til de krav, det moderne rejseliv stiller.

Park Inn by Radisson er en frisk, energisk kæde af mellemklassehoteller, som fokuserer på det, der virkelig gælder: Et godt, behageligt ophold i rene og sikre omgivelser. Fra check-in til afrejse oplever du dit ophold på Park Inn by Radisson som venligt, effektivt, ukompliceret og problemfrit.

Radisson.com

Parkinn.com

I LOVE THIS COUNTRY

LIVING THE PARK PROMISE

Country Inns & Suites By Carlson er en kæde af mellemklassehoteller, hvor fornuft og om­tanke går hånd i hånd med en ægte atmosfære af gæstfrihed og hjemlig hygge. Fra de enestående faciliteter som vores gratis ’Vær vores gæst’-morgenmad til den behagelige atmosfære, som både forretnings- og ferierejsende sætter pris på, vil du elske at bo hos os.

Med intelligent, levende service og trendy design opfanger Park Plaza hotel stedets lokale stil og atmosfære. Denne kæde af fuldservicehoteller tilbyder prisbelønnede faciliteter og et engageret personale, som lever op til de værdier, navnet står for. Kort sagt, Plaza hotellerne gør alt for at vise, at man sætter pris på sine gæster.

Countryinns.com

Parkplaza.com


Dit medlemskab betaler sig. Flere Bonusnætter. Hurtigere. Takket være vores enestående hotelbrands og vores sam­ arbejde med førsteklasses partnere, kan Club CarlsonSM for Business tilbyde flere forskellige muligheder for at indløse point – og de er alle inden for rækkevidde. Så hvad enten du ønsker at bruge dem til at nedbringe firmaets rejseomkostninger, belønne en værdsat medarbejder, eller konvertere dem til en række førsteklasses fordele, er et medlemskab af Club CarlsonSM for Business en sund, forretningsmæssig beslutning. • Indløs jeres Gold Points® til en Bonusnat på et af de over 1.000 deltagende Carlson hoteller verden over, uden blokerede datoer

•B  eløn dine medarbejdere eller invester i din virksomhed, når du indløser Gold Points til et forudbetalt Mastercard® eller gavekort i udvalgte lande.

• Få adgang til Carlson’s førsteklasses rejse- og hotel­brands: Gå ind på clubcarlson.com/business for yderligere oplysninger. Radisson®, Country Inns & Suites By Carlson℠, Park Inn by Radisson, Park Plaza®, T.G.I. Friday’s® og Carlson Wagonlit Travel. Muligheden for forudbetalte kort og gavekort afhænger af det land, medlemmet bor i. Alle de her nævnte firmanavne, logoer, varemærker eller andre mærker er anvendt med tilladelse. De registrerede ejere af navne, logoer, varemærker og andre mærker beholder alle rettigheder. Nogle firmaer kan have yderligere vilkår og betingelser, som er anført på gavekort, gavebeviser, eller firmaets hjemmeside. Firmaerne på listen kan ændres uden varsel.


En enestående mulighed, du ikke har råd til at gå glip af. Club CarlsonSM for Business er udviklet for at hjælpe din virksomhed. Vi har gjort det enkelt for din virksomhed at optjene og indløse point. Med Club CarlsonSM optjener du hurtigt en Bonusnat - de begynder ved kun 9.000 point.

• Optjen 2 ekstra Gold Points pr. U.S. dollar brugt på berettigede ophold på vores hoteller verden over, når du reserverer online via clubcarlson.com, radisson.com, radissonblu.com, radissonedwardian.com, countryinns.com, parkinn.com og parkplaza.com.

Når du bliver medlem af Club CarlsonSM for Business modtager du et firma-ID. For hver berettiget reservation på • Hvis dine rejsende er medlemmer af Club CarlsonSM, et af vores hoteller med dit firma-ID optjener du point, optjener de også individuelle point. Det er ikke dog uanset om værelset er reserveret til dig, dine medarbejdere, nødvendigt, at de er medlemmer af Club CarlsonSM, leverandører, sælgere eller samarbejdspartnere. Så længe for at din virksomhed kan få glæde af Club CarlsonSM dit firma-ID figurerer på en berettiget reservation, optjener for Business. du point. Du kan også få 5% rabat på vores normale værelsespriser • Optjen 8 Gold Points® pr. U.S. dollar brugt på berettigede ved forretningsrejser på deltagende hoteller verden over, ophold på vores hoteller verden over: Radisson®, når du reserverer med dit firma-ID. Radisson Blu®, Radisson Edwardian®, Country Inns & Suites By Carlson℠, Park Inn by Radisson og Park Plaza®. Læs mere om Club CarlsonSM for Business på clubcarlson.com/business


Reducér dine rejseomkostninger og beløn dine medarbejdere. Ansøg om medlemskab på clubcarlson.com/business, eller tal med din foretrukne salgsmedarbejder på et Carlson hotel. 1. Gå ind på clubcarlson.com/business og indtast oplysninger om din virksomhed. 2. En salgsmedarbejder fra Carlson Hotels tjekker dine oplysninger og kriterierne for medlemskab og kontakter dig pr. e-mail med dit nye firma-ID til Club CarlsonSM for Business og hvad du ellers har brug for, for at komme i gang. 3. Brug dit firma-ID til at reservere gennem en af vores hotelkæders hjemmesider eller de gratis opkaldsnumre overfor, så du kan optjene Gold Points.

Gå ind på clubcarlson.com for yderligere information, eller kontakt os pr. telefon. Servicenumre for medlemmer Europa, Mellemøsten og Afrika Tlf. +44 (207) 949-0379 U.S.A. og Canada Tlf. +1 (800) 613-3333 Caribien, Mexico, Central- og Sydamerika Tlf. +1 (402) 501-5623 Asia Pacific Tlf. +61 (2) 9320-4499

For at deltage i programmet og optjene Gold Points skal din virksomhed have et firma-ID, der oplyses ved reservation af ophold på de deltagende hoteller. Se de komplette vilkår og betingelser på clubcarlson.com/business, før du ansøger om medlemskab. Kun virksomheder, der har gyldigt registreringsnummer udstedt i et deltagende kvalificeret land, og som ikke har en aftale med Carlson Hotels på firma- eller national basis, kan blive medlem. Kriterierne for medlemskab fastsættes ene og alene af Carlson Hotels. Rabatten på fem procent er baseret på de normale værelsespriser på de deltagende hoteller (gælder ikke kampagnepriser, rabatpriser, og private prisaftaler). Reservationer foretaget gennem et rejsebureau eller et onlinebureau berettiger ikke til Gold Points i Club CarlsonSM for Business. Rejsende behøver ikke være medlemmer af Club CarlsonSM, men medlemmer af Club CarlsonSM optjener individuelle Gold Points. Club CarlsonSM for Business er underlagt Club CarlsonSM programmets vilkår og betingelser, der kan ses på clubcarlson.com/termsandconditions. Samtlige fordele og ydelser, der er tilbydes gennem Club CarlsonSM for Business og Club CarlsonSM, forudsætter, at de er til rådighed. De kan variere fra hotel til hotel og ændres uden varsel. Antallet af Gold Points, der kræves til en Bonusnat, afhænger af det ønskede hotel. Fordelen ’Ingen blokerede datoer’ gælder kun for bonusnætter i standard­ værelser. Muligheden for at optjene og indløse point kan variere alt efter hvilket land, medlemmet bor i. Nogle muligheder vil derfor ikke være til rådighed for alle medlemmer, og de kan ændres uden varsel. © 2011 Carlson Hotels, Inc. All Rights Reserved.


clubcarlson.com/business

Club Carlson Business Brochure DK  

Welcome to the ClubClub Carlson for Business is the rewards program from Carlson, a global leader in travel and hospitality, designed specif...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you