Page 1

TRUE BLU Gテ傍EBORG

HOTELS DESIGNED TO SAY YES!


I GÖTEBORG KOMMER DU TILL E N S TA D F Y L L D AV V Ä R M E


VÄLKOMMEN Radisson Blu Scandinavia är beläget i hjärtat av Göteborg mittemot centralstationen nära till nöjen och restauranger i världsklass. Detta internationella hotell tillgodoser alla behov – från små grupper till stora event för upp till 1000 deltagare. Göteborg Landvetter Airport och Göteborg City Airport ligger bara 20 minuter ifrån hotellet. När du besöker Göteborg kommer du till en stad fylld av värme, kreativitet och professionellt bemötande. I Göteborg är det nära till allt och istället för att lägga tid på transporter får du tid att umgås och upptäcka staden. Den vackra skärgården bjuder in till minnesvärda upplevelser och är bara en spårvagnsresa bort.


MÖTEN & EVENTS Radisson Blu Scandinavia Hotel är berömt för sin utmärkta service och sina faciliteter, och är det naturliga valet för din nästa konferens. Hos oss finner du 16 konferensrum för alltifrån små möten upp till föreläsningar för 500 personer och mottagningar för 1000 personer. Alla konferensrum är utrustade med modern teknik och gratis Wi-Fi. Med professionell och flexibel service ser vår konferensvärd till att ditt möte eller event blir lyckat. Konferensgäster kan serveras förfriskningar i den stora foajén. Detta är även den perfekta platsen för utställningar, mottagningar och konferensregistrering. I hotellets atrium finns dessutom en terrass som passar utmärkt till middagar, mottagningar och utställningar. För avskilda tillställningar kan våra vackra sviter enkelt förvandlas för att inhysa privata middagar, underhållning och andra aktiviteter. Vår engagerade personal finns till ditt förfogande för att erbjuda dig den bästa sortens gästfrihet och för att göra din tillställning perfekt. Vår service är den allra bästa eftersom vi vill försäkra oss om 100 % Satisfaction Guarantee – ett löfte från oss till dig.


EXPERIENCE MEETINGS Experience Meetings är ett nytt möteskoncept från Radisson Blu med innovativa metoder för kreativa möten och hälsosamma menyer. Våra menyer erbjuder Brain Food som är utvecklat av Radisson Blu för möten och konferenser i syfte att hjälpa deltagare hålla koncentrationen uppe genom hela eventet. Allt handlar om att servera mat som håller blodsockernivån på en jämn nivå och att förse hjärnan med optimal näring, vilket gynnar både mötesdeltagare och arrangörer. Konceptet erbjuder också Brain Box-rummet som är utformat för att höja din effektivitet och släppa lös din kreativitet. Detta alternativa grupprum stimulerar alla sinnen med hjälp av väggar du kan skriva på, färgsättning som sätter igång hjärnan, flexibel möbelinredning som ger rum för tankar och en behaglig känsla som får dig att tänka och kläcka idéer. Tänk utanför boxen. Genom att låta Wi-Fi och kommunikationsutrustning vara gratis tar vi ytterligare ett grönt steg för att minska utsläpp av växthusgaser och stärka vårt miljöengagemang.


RUM & SVITER Radisson Blu Scandinavia Hotel erbjuder 349 rum, inklusive sviter och Business Class-rum, alla utrustade med gratis Wi-Fi. Vi är stolta över att kunna erbjuda de största standardrummen i Göteborg. Rummen varierar i stil för att göra din vistelse hos oss roligare, men har alla en väl avvägd blandning av komfort och design. Hotellet erbjuder handikappanpassade rum och de flesta rum är rökfria. Vi tillgodoser våra affärsresenärers behov med en extra hög komfortnivå i våra Business Class-rum. Rummen är utrustade med Nespressomaskin, Video on Demand, morgonrock och tofflor samt fritt inträde till träningsanläggningen World Class .


R E S TA U R A N T S & BARS God mat är en viktig del i alla lyckade möten och eventupplevelser. Vår engagerade kökspersonal har komponerat en meny som kommer att bidra till en minnesvärd upplevelse. Beroende på tillfället erbjuder vi allt från utsökt plockmat till delikata galamiddagar. I Atrium Bar & Restaurant bjuds gäster in för att avnjuta det utsökta internationella köket. Den ljusa och luftiga atmosfären gör atriet till en naturlig plats för umgänge och avkoppling i sällskap av vänner och kollegor. I restaurangen erbjuds du en Super Breakfast Buffet, lunch och a la carte-middag. Vår rymliga Atrium Bar serverar cocktails, ett stort utbud vin och öl och kalla drinkar till midnatt eller senare. Gäster kan även beställa enklare rätter från barmenyn.


GÖTEBORG I Göteborg finns allt du kan önska av en storstad, men med charmen av en småstad. Här hittar du förstås restauranger, shopping och nöjen men också en skärgård och natur som tar andan ur både göteborgare och besökare. Och du hinner med mycket på kort tid eftersom det är nära till allt. Fisk och skaldjur i världsklass och ett levande jordbrukslandskap är några av anledningarna till varför matfantaster älskar Göteborg. Här finns allt från stjärnkrogar och trendiga matbarer till klassiska kvarterskrogar och street food. Göteborg erbjuder en spännande blandning av moderna varuhus och fristående butiker, gågator, gallerior och arkader. Det är lätt att göra shopping till en upplevelse. Välj och vraka mellan mode av lokala och internationella designers, vintage- och second hand-fynd eller ta en runda bland mysiga butiker och exklusiva inredningsaffärer. Söker du guldkant så besök shoppingpärlorna runt Avenyn eller ta en runda på NK.


FREE INTERNET Håll dig uppkopplad! Bredband utan kostnad ingår för alla gäster även för de som inte övernattar.


CLUB CARLSON Få Gold Points® när du bor på Radisson Blu, Radisson®, Park Plaza®, Park Inn by Radisson och Country Inns & Suites By Carlson hotell. Bli medlem i dag och tjäna in poäng som du kan använda till hotellnätter, airline miles, uppgraderingar och mycket mer. För mer information, besök webbsidan clubcarlson.com


RADISSON BLU SCANDINAVIA HOTEL Sรถdra Hamngatan 59, S-401 24 Gรถteborg, Sverige T: +46 (0)31 7585 000 F: +46 (0)31 7585 001 reservations.gothenburg@radissonblu.com radissonblu.com/hotel-gothenburg

E-Hotel Brochure for Radisson Blu Scandinavia Hotel, Göteborg  

E-Hotel Brochure for Radisson Blu Scandinavia Hotel, Göteborg in swedish

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you