Page 1

experience Meetings nYt møde- og konferencekoncePt frA rAdiSSon Blu


opLeV sUccesrige For at sikre et vellykket møde skal perfekt planlægning forenes med de rigtige mødefaciliteter, bekvemmeligheder og serviceydelser. Det forstår vi hos radisson Blu, og derfor har vi introduceret experience Meetings – et koncept, der harmoniserer det håndgribelige ved et møde: gruppelokaler, tilgængelighed og måltider med det uhåndgribelige, som f.eks. service, tilfredshed og bæredygtighed. hold dit møde på

radisson Blu, og du er garanteret tilfredshed fra start til slut. experience Meetings by radisson Blu er udviklet af professionelle mødeeksperter og finjusteret gennem mange års erfaring i at afholde møder og arrangementer af enhver slags og derfor forener førsteklasses service og produkter for at sikre dig et vellykket møde, når det afholdes på et af vores hoteller.

møder


Vi har gJort det nemt Uanset om du planlægger et lille møde for fem personer, en workshop for 50 eller et middagsselskab i verdensklasse for 500 personer, om du vil holde dit møde ved lufthavnen, i byen, ved stranden, tæt på et konferencecenter eller på et golf resort, åbner de 250+ radisson blu-hoteller deres mødefaciliteter for dig, så du kan få en mødeoplevelse som aldrig før med experience meetings. hos radisson blu mener vi, at det skal være nemt at reservere et møde uanset størrelse og beliggenhed. derfor tilbyder vi en række værktøjer og serviceydelser, herunder webbaserede tilbud med alle oplysninger vedrørende din mødeforespørgsel. tilbuddet omfatter en samlet webside, der fremhæver de enkelte hotellers websider, samt 3d-grundplaner, der gør det nemt for dig at planlægge og afholde et vellykket møde. Med vores online-oversigt over mødefaciliteter har vi gjort det let for dig at finde det, du skal bruge. indtast blot land, antal deltagere og den type faciliteter, du ønsker, og lad vores avancerede søgemaskine ordne resten for dig. du kan også bede om et tilbud direkte fra vores onlinekatalog.

radissonblu.dk


sk ærp opmærksomheden med br ain food Experience Meetings præsenterer Brain Food – et innovativt og inspirerende tilbud, udviklet af erfarne kokke og ernæringseksperter for at sikre, at der også bliver taget hånd om hjernen, når du holder møde hos os. Ved at spise den rigtige kost forbedres effektiviteten, koncentrationsevnen og tankevirksomheden,

og samtidig nedsættes stressniveauet – de helt rigtige ingredienser til et vellykket møde. Det drejer sig egentlig kun om at spise en velafbalanceret kost og holde blodsukkerniveauet stabilt – det sørger Brain Food for, og samtidig får du en kulinarisk oplevelse med friske råvarer fra lokalområdet i løbet af din mødedag.

De seks principper i Br ain Food 1. Ma sser af fi sk , f u ldkor n sprodu k ter , frug t og g r ønt 2 . Pr i m ært lok ale og fr i sk e r åvar er 3 . R en e r åvar er m ed m i n i mal i n dus tr i el for ar b ej del se 4. M i n dr e k ød og alti d ma x . 10 % fedti n dhold 5. Nat u r lig t søde t og aldr ig m er e en d 10 % ti l sat su k k er 6 . Fok us på den gode smag og ti l fr edss ti llel se af san ser n e


Tænk uden for rammerne Det er ikke nemt at holde kreativiteten oppe gennem en hel mødedag – nøglen er omgivelserne, og derfor er Brain Box inkluderet i Experience Meetings på de deltagende hoteller. Dette gruppelokale, der er designet til at styrke din effek-

tivitet og slippe din kreativitet fri, påvirker alle sanser med vægge, du kan skrive på, farver, der sætter hjernen i gang, fleksible møbler, der giver dig plads til at tænke, og bekvemmeligheder, der hjælper til at stimulere ideer.

Principper for BRAIN BOX gruppelokalet Designet til at stimulere og inspirere til ny og kreativ tankegang Fleksible og utraditionelle møbler og indretning af lokalet Et gruppelokale, der let kan omdannes til et konventionelt mødelokale


g r at i s i n t e r n e t t i L a L L e m ø d e d e Lta g e r e Læse e-mails, undersøge en ide, der opstod under et gruppemøde, downloade en fil fra dit intranet eller bare at læse nyhederne i en kaffepause – vi gør det hele muligt med pålidelig, hurtig og gratis Wifi til alle mødedeltagere samt overnattende gæster.


meet yes i can! BAg etHvert vellYkket møde ligger fremrAgende PlAnlÆgning SAmt et erfArent og engAgeret PerSonAle. HoS rAdiSSon Blu HAr vi uddAnnet voreS PerSonAle til At Sikre et vellYkket møde, frA PlAnlÆgning til mødet er Slut.


meet r e Wa r d s fÅ guld for aT reserVere møder. det er hårdt arbejde at planlægge møder og som en tak for, at du reserverede et møde hos radisson blu, tilbyder vi gold points®. du skal bare blive medlem af club carlson for planners og optjene gold points®, som du kan indløse til hotelophold, opgraderinger, middage, spabehandlinger og meget mere.

F club carlsonsm for planners er den eksklusive hotelbonusordning for planlæggere af møder, kongresser og særlige arrangementer fra carlson - en global leder inden for rejse- og hotelbranchen. Vi har udviklet club carlsonsm for planners for at levere det, du ønsker. fantastiske hoteloplevelser. eksklusive bonusser, herunder førsteklasses partnere, og en hurtigere vej til at optjene en bonusnat på et af vores mere end 1.000 deltagende hoteller i næsten 80 lande.

med en række fantastiske hoteller på spektakulære destinationer er carlson din bedste partner til møder og events. Vi har de bedste destinationer. de bedste lokaler. og de bedste folk. Vi kombinerer fremragende faciliteter og teknologi med fantastisk service for at levere helt uforglemmelige oplevelser. derudover tilbyder vi alle medlemmer af club carlsonsm adgang til højhastighedsinternet hos radisson® i hele verden.

clubcarlson.com/planners


F think pLanet tÆnk PÅ milJøet HoS rAdiSSon Blu.

vi har gjort det nemmere end nogensinde før at leve op til ansvaret. vi har altid fokuseret på at gøre det rigtige for vores gæster og miljøet. radisson Blu arbejder efter at alle hoteller er miljøcertificeret.

footPrint reduction ProgrAm co2 offSet eco-lABelled

radisson Blu tager et grønt skridt videre og sørger for co2 neutrale møder og konferencer. think Planet-strategien skal reducere energiforbruget på alle carlson rezidor hoteller med 25% inden udgangen af 2016.


meet s at i s f a c t i o n vi arBejDer For at F책 alt til at Fungere, soM Det skal, og g책r eFter 100 % tilFreDsheD. hvis Der er noget, Der ikke virker, sig Det til os, og s책 orDner vi Det. og hvis Det ikke er Muligt, tilBYDer vi en reFunDering.


Radisson Blu Waterfront Hotel, Stockholm


M ø d e r & Ev e n t s i da n m a r k Et arrangement for 2.100 personer i København? En konference for 800 personer i Stockholm? Et møde for 400 personer i Berlin? Intet problem.

Hotel

By

Land

Værelser

Mødedeltagere *

Radisson Blu Falconer Hotel & Conference Center

København

Danmark

166

2129

Radisson Blu Royal Hotel

København

Danmark

260

300

Radisson Blu Scandinavia Hotel

København

Danmark

542

1200

Radisson Blu H.C. Andersen Hotel

Odense

Danmark

145

1200

Radisson Blu Fredensborg Hotel

Rønne, Bornholm

Danmark

72

250

Radisson Blu Papirfabrikken Hotel

Silkeborg

Danmark

100

800

Radisson Blu Limfjord Hotel

Aalborg

Danmark

188

220

Radisson Blu Scandinavia Hotel

Aarhus

Danmark

234

1600

Radisson Blu Plaza Hotel

Oslo

Norge

676

1100

Radisson Blu Scandinavia Hotel

Oslo

Norge

497

800

Radisson Blu Waterfront Hotel

Stockholm

Sverige

414

3000

Radisson Blu Resort & Spa

Dubrovnik Sun Gardens

Kroatien

408

850

Radisson Blu Hotel Latvija

Riga

Letland

571

1100

Radisson Blu Edwardian Hotel at Heathrow

London

Storbritannien

459

700

Radisson Blu London Stansted Airport

London Stansted

Storbritannien

500

400

Radisson Blu Hotel

Berlin

Tyskland

427

437

Radisson Blu Hotel

Hamburg

Tyskland

556

445

Radisson Blu Hotel

Frankfurt

Tyskland

428

550

* Max antal mødedeltagere i teateropstilling


the UL meeting e

Quick response time

customized proposal

the golden 60 minutes

meeting app

Useful planning tools

dur meeT

pre meeTing neW web-proposal

easy to book

site inspection

3-d floorplans

neW enhanced website

me r e WA

me S At i S f A me YeS i

tHi PlAn


t i m at e xperience

mind maps

the WoW factors

experienced & trained staff

accurate invoicing

Quality assessment of the events

ring Ting

et ArdS

et Action et cAn!

ink net

posT meeTing eco-labelled

complementary co2 offset

foot-print reduction programme

club carlson for planners

commission payment


meet s at i s f a c t i o n Meet yes i can! think planet Meet r e wa r d s

radissonblu.dk

Carlson REzidor hotel group global sales office Danmark Amager Strandvej 60-64, 2300 København S Tel: 70 200 369 groupsales.cph@carlsonrezidor.com

Radisson Blu Experience Meetings brochure DK  
Radisson Blu Experience Meetings brochure DK  

For at sikre et vellykket møde skal perfekt planlægning forenes med de rigtige møde-faciliteter, bekvemmeligheder og service-ydelser. Det fo...