Page 1

Club CarlsonSM for Planners


Vil du optjene point, når du booker dit arrangement? Meld dig ind i klubben. Nu kan du optjene fordele, når du booker dit næste møde, arrangement eller kongres. Club CarlsonSM for Planners er et enestående loyalitetsprogram, som vi har udviklet specielt til møde- og arrangementsplanlæggere. Hvad enten du planlægger store eller små firmaarrangementer eller arrangerer særlige begivenheder som middage og bryllupper, kan du optjene point med Club CarlsonSM for Planners, når du booker dit arrangement på over 1.000 deltagende Carlson hoteller i hele verden. Vi har også sænket det antal point, der kræves til en Bonusnat på næsten alle vores hoteller verden over. Tilmeld dig Club CarlsonSM i dag og begynd at optjene point til bonusnætter og andre gode fordele. Gå ind på clubcarlson.com/planners


Du hører til her. Club CarlsonSM for Planners er det eksklusive loyalitetsprogram for planlæggere af møder, kongresser og særlige begivenheder fra Carlson – en global leder inden for rejse- og hotel- og restaurationsbranchen. Vi har udviklet Club CarlsonSM for Planners for at give dig, hvad du ønsker. Enestående hoteloplevelser. Eksklusive fordele, herunder førsteklasses partnere, som du kan konvertere point hos, og en hurtigere vej til bonusnætter på vores 1.000 deltagende hoteller i mere end 80 lande. Med et udvalg af exceptionelle hoteller i spektakulære omgivelser, er Carlson din ideelle partner, når det gælder møder og arrangementer. Vi har de bedste destinationer. De bedste lokaler. Og det bedste personale. Vi kombinerer fremragende faciliteter og teknologi med vores enestående service for at kunne levere uforglemmelige oplevelser. Og vi tilbyder alle medlemmer af Club CarlsonSM hurtig internetforbindelse på Radisson® verden over.


Få dine fordele hurtigere. Gennem Club CarlsonSM for Planners kan du hurtigt øge din beholdning af Gold Points® ved at reservere berettigende møder, kongresser og arrangementer hos os. • Optjen 3 Gold Points pr. USD brugt på køb af berettigende arrangementer for op til USD 5.000 på alle deltagende Carlson hoteller • Optjen 5 Gold Points pr. USD brugt på køb af berettigende arrangementer for over USD 5.000 på alle deltagende Carlson hoteller • Deltagerne i dine arrangementer behøver ikke at være medlemmer af Club CarlsonSM for at du kan optjene point


Hurtigere indløsning af dine point til bonusnætter og meget mere. Det er nemt. Vælg et af vores mere end 1.000 deltagende Carlson hoteller overalt i verden til at indløse dine point til bonusnætter uden blokerede datoer. Desuden kan du indløse dine point til airline miles, Prepaid Cards og meget mere. • En hurtigere vej til at optjene bonusnætter starter ved 9.000 Gold Points® uden blokerede datoer • Betal med point + kontanter for en Bonusnat fra 5.000Gold Points® • Konvertér Gold Points® til miles hos mere end 20 flyselskaber • Betal med Gold Points® for Visa® Prepaid Cards og mere Visa® Prepaid Card udstedes af MBNA Europe Bank Limited med registreret kontor: Stansfield House, Chester Business Park, Chester CH4 9QQ. Registreret i England og Wales under registreringsnummer 2783251. MBNA er autoriseret og reguleret af UK Financial Services Authority og har underskrevet bankkodeksen. Ingen af firmaerne på listen er tilknyttet Carlson Hotels og de er ikke sponsorer eller medsponsorer af Club Carlson.SM Alle de her nævnte firmanavne, logoer, trademarks og andre mærker er anvendt med tilladelse. De registrerede ejere af navne, logoer, trademarks og andre mærker beholder alle rettigheder. Nogle firmaer kan have yderligere vilkår og betingelser, som kan ses på gavekort, gavebeviser eller firmaets website. Firmaerne på listen kan ændres uden varsel.


Lad vores globale netværk arbejde for dig. Det er den bedste af alle verdener. Club CarlsonSM for Planners tilbyder et verdensomspændende netværk af hoteller i de mest attraktive omgivelser, hvor du kan booke arrangementer og indløse dine point til bonusnætter. Fra vores levende og engagerede Radisson® til omsorgsfulde og komfortable Country Inns & Suites By Carlson,SM fra friske og farverige Park Inn® til vores smarte Park Plaza,® byder vi dig velkommen til vores hoteller verden over. Og uanset hvilket Carlson-hotel du vælger kan du altid stole på, at vores erfarne personale vil levere fejlfri planlægning og et perfekt forløb, samt en fremragende service helt ned i mindste detalje, hvad enten du planlægger en middag for 50 eller en konference for 1.000.


HOTELS THAT LOVE TO SAY YES!

ADDING COLOR TO LIFE

Radisson står for levende, moderne og engageret gæstfrihed, præget af vores unikke Yes, I Can!℠-servicekultur. Som en af verdens førende hotelkæder tilbyder vi førsteklasses, fuldservice hoteller med service og faciliteter, der lever op til de krav, det moderne rejseliv stiller.

Park Inn er en frisk, energisk kæde af mellemklassehoteller, som fokuserer på det, der virkelig gælder: Et godt, behageligt ophold i rene og sikre omgivelser. Fra check-in til afrejse oplever du dit ophold på Park Inn som venligt, effektivt, ukompliceret og problemfrit. Parkinn.com

Radisson.com

I LOVE THIS COUNTRY

LIVING THE PARK PROMISE

Country Inns & Suites By Carlson er en kæde af mellemklassehoteller, hvor fornuft og omtanke går hånd i hånd med en ægte atmosfære af gæstfrihed og hjemlig hygge. Fra de enestående faciliteter som vores gratis ’Vær vores gæst’-morgenmad til den behagelige atmosfære, som både forretnings- og ferierejsende sætter pris på, vil du elske at bo hos os.

Med intelligent, levende service og trendy design opfanger Park Plaza hotel stedets lokale stil og atmosfære. Denne kæde af fuldservicehoteller tilbyder prisbelønnede faciliteter og et engageret personale, som lever op til de værdier, navnet står for. Kort sagt, Plaza hotellerne gør alt for at vise, at man sætter pris på sine gæster.

Countryinns.com

Parkplaza.com


Få mere ud af dit næste arrangement. Kontakt vores hoteller direkte eller ring til vores lokale salgskontorer for at planlægge dit næste arrangement. For yderligere oplysninger om programmet, ring til os på: Europa, Mellemøsten og Afrika tlf: +44 (0) 207 949 0378 USA og Canada tlf: +1 (800) 447-7011 Uden for USA og Canada tlf: +402 501-5030 Medlemskab af Club CarlsonSM er en forudsætning for at deltage og modtage Gold Points® i Club CarlsonSM for Planners. Ved reservation af arrangementet eller mødet skal kunden oplyse sit medlemsnummer, som sammen med medlemmets navn anføres på arrangementskontrakten, der underskrives af kunden og det deltagende hotel. For at være berettiget til Gold Point® skal alle beløb i forbindelse med et møde eller arrangement (skatter og drikkepenge undtaget) opføres på én samlet regning. Programmets fordele kan variere fra hotel til hotel, er ikke altid til rådighed og yderligere vilkår og restriktioner vil gælde, herunder alle vilkår og betingelser for Club Carlson.SM Se de komplette vilkår og betingelser for Club CarlsonSM for Planners på clubcarlson.com/planners. Vilkår og betingelser for Club CarlsonSM programmet kan ses på clubcarlson.com/termsandconditions eller på anmodning i receptionen. Alle Club CarlsonSM fordele og services er betinget af, at de er til rådighed, de kan variere fra hotel til hotel og ændres uden varsel. Det krævede antal Gold Points® til en gratis Bonusnat afhænger af det ønskede hotel. Fordelen ’ingen blokerede datoer’ gælder kun for bonusnætter i standardværelser. Club CarlsonSM drives af Carlson Hotels, Inc., et USA-baseret selskab. © 2011 Carlson Hotels, Inc. Alle rettigheder forbeholdes.


CLUB850EURO-0511-DK

clubcarlson.com/planners Trykt på miljøvenligt papir.

128933_cphlm_cc_planners_dk  

club carlson ebrochure for planners dk

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you