Page 1

Den perfekte gaven for dine kunder og ansatte!


The

Rezidor hotel group

tre FANTASTISKE HOTELLMERKER UNDER PARAPLYEN THE REZIDOR HOTEL GROUP, ET AV VERDENS RASKEST VOKSENDE HOTELLSELSKAPER.

The Rezidor Hotel Group tilbyr et nøye segmentert utvalg av hotellmerker tilpasset ulike livsstiler i de sentrale delene av hotellmarkedet. Leter du etter et hotell for et raskt forretningsmøte, en resort for langferien eller et boutiquehotell for en romantisk weekendtur? Du finner det hos oss blant våre Radisson Blu, Park Inn by Radisson og Missoni hoteller. Og vi garanterer at du blir 100 % fornøyd. Rezidor Gavekort er et forhåndsbetalt gavekort tilgjengelig i euro og britiske pund. Kortet kan benyttes til å betale for hotelltjenester ved Radisson Blu Hotels & Resorts, Park Inn by Radisson og Hotel Missoni i 35 deltakende land*. Gavekort for bedrifter fås i pakker på 25 gavekort.

Hotels that love to say yes

Hoteller du kan stole på

Radisson Blu Hotels & Resorts er førsteklasses hoteller som kombinerer en stiling og moderne syn på design med en kultur for å tenke innovativ, utformet for å møte hver og en av sine gjesters behov. Denne nytenkningen omfatter det unike serviceløftet Yes I Can!, et flott utvalg av konseptgjesterom med Nespresso® kaffemaskiner på Business Class-rom, 100 % gjestetilfredshetsgaranti, gratis trådløst Internett for alle gjester og en rekke utmerkede barer, restauranter og fritidsfasiliteter, så som spa og helse- og velværesentre.

Park Inn er en frisk og nyskapende internasjonal hotellkjede. Med fokus på å mestre det grunnleggende, tilbyr Park Inn en rimelig, brukervennlig, sikker og morsom hotellopplevelse med varm, uformell service og plettfritt renhold. Men fremfor alt er målet helt enkelt å tilby “den beste søvnen i byen”, og det er det som gjør at Park Inn skiller seg ut fra mengden.

www.radissonblu.com

www.parkinn.com

Modig. Lidenskapelig. Elegant. Unikt Missoni. En ny type livsstilshoteller, utviklet i samarbeid med det legendariske, italienske motehuset av samme navn. Stilig, intimt, moderne, eklektisk design kombinert med det absolutt beste av barer og restauranter gjør dette til en virkelig unik luksushotellopplevelse. www.hotelmissoni.com


the

REzIDOR GIFT CaRD

Gi Bort en reiSeoppLeVeLSe med rezidor GaVekort

takk dine kunder og motiver dine ansatte på en minneverdig måte med rezidor Gavekort. den flotte gaven er den ideelle måten å vise din takknemlighet på, og kan benyttes på mer enn 250 hoteller i 35 deltakende land*. kortene kan benyttes for hva man selv ønsker – fra en kopp kaffe i baren eller en koselig middag for to til en storbyferie eller et avslappende spa-opphold.

FORDELENE VED Å GI ET REZIDOR GAVEKORT:

FORDELENE MED Å MOTTA ET REZIDOR GAVEKORT:

Rezidor Gavekort er en ideell måte å skape lojalitet og uttrykke takknemlighet til dine kunder og ansatte. Det forhåndsbetalte gavekortet er tilgjengelig i euro og britiske pund og benyttes til å betale for hotelltjenester. Gavekort for bedrifter fås i pakker på 25 gavekort.

Rezidor Gavekort er en spennende og anvendelig gave som dine kunder og ansatte kan nyte godt av på mer enn 250 hoteller i 35 deltakende land.

EnKElT Å BESTIllE ✓ For å bestille, ta kontakt med Rezidor Global Sales Offi ce i ditt land. Du vil få et passord som gjør at du enkelt kan bestille bedriftsgavekort på nettet. alternativt kan vårt salgskontor håndtere bestillingen for deg.

✓ VERDI FRa 20 TIl 150 EUR

Gavekortet fungerer på samme måte som et vanlig betalingskort. Hvert kort kan lades med opptil 150 EUR. Du kan velge mellom de faste verdiene 20, 50, 75, 100 og 150.

✓ BETalInG

Du kan betale med kredittkort eller bankoverføring ved mottak av faktura. Valget er ditt. Gavekortene sendes til deg så snart vi har mottatt betaling.

✓ SaMlET FORSEnDElSE TIl En aDRESSE

alle bedriftsgavekort sendes samlet til en adresse, slik at du selv kan distribuere gavekortene etter ønske. Du kan skrive en personlig melding på kortene som følger med gavekortene. Det påløper et administrasjonsgebyr på 5 EUR per 100 gavekort. Fraktkostnader avhenger av landet gavekortene sendes til.

✓ SIKKER lEVERInG

Gavekortene sendes alltid med bud. når kortene sendes er de ikke aktivert og i tilfelle tap på veien, kan kortene enkelt erstattes. Vennligst ring til Global Sales Offi ce ved mottak av leveransen slik at vi kan aktivere gavekortene. Gavekortene kan benyttes så snart de er aktivert.

✓ DIn FIRMalOGO

Vi kan trykke din fi rmalogo på gavekortet, hvilket vil gjøre det til en perfekt gave.

✓ SKaTTEFORDElER når Rezidor Gavekort benyttes som fi rmagave, kan gavekortene under visse omstendigheter være skattemessig fradragsberettigede.

HVORDAN KAN DU BESTILLE GAVEKORT FOR BEDRIFTER? 1. Kontakt Global Sales Offi ce i landet ditt 2. Du får tilsendt et passord som du kan bruke til å logge deg inn på giftcards.rezidor.com/corporate og bestille gavekort online 3. alternativt kan Global Sales Offi ce håndtere bestillingen for deg

EnKElT Å BRUKE ✓ Gavekortet kan benyttes på mer enn 250 Radisson Blu, Park Inn by

Radisson og Missoni hoteller i 35 deltakende land*. Kortene kan brukes på de deltakende hotellene som betaling for opphold, middager, spabehandlinger og andre tjenester.

✓ VERDIEn

Gavekortets verdi er trykket på kortet. Det totale beløpet kan brukes delvis eller alt på en gang. Det ubrukte beløpet forblir på kortet og kan benyttes på et senere tidspunkt.

SalDOEn ✓ på gavekortet kan kontrolleres online på giftcards.rezidor.com

✓ GYlDIGHET Gavekortet er gyldig i to år ✓ ERSTaTnInG Som et forebyggende tiltak i tilfelle gavekortet er mistet eller stjålet,

kan innehaveren av kortet forhåndsregistrere det online og motta en erstatning. *deltakende land: Bahrain, Belgia, Danmark, De forente arabiske Emirater, Egypt, Estland, Finland, Frankrike, Irland, Island, Italia, Jordan, Kroatia, Kuwait, latvia, libanon, libya, litauen, luxembourg, Malta, nederland, norge, Oman, Polen, Portugal, Saudi arabia, Slovakia, Spania, Storbritannia, Sveits, Sverige, Tsjekkia, Tyrkia, Tyskland og Østerrike.


Enkelt å kjøpe Kontakt Global Sales Office i din region for å bestille, eller bestill direkte på nettet.

En takknemlig gave Gi bort gavekortet til dine kunder og ansatte

Uforglemmelige opplevelser Gavekortet er gyldig på mer enn 250 Radisson Blu, Park Inn by Radisson og Missoni hoteller i 35 deltakende land. Bruk kortet til å betale for hotelltjenester; fra weekendopphold til kaffe i hotellbaren, en koselig middag eller spa-behandling. Valget er ditt!

Forbered deg på å bli elsket Fornøyde kunder og ansatte vil huske den flotte gaven de fikk i lang, lang tid!

Få ideer til hvordan du kan bruke gavekortet ditt på: www.radissonblu.com www.hotelmissoni.com www.parkinn.com


Kontakt oss Uansett hvilke behov du har, står Rezidor Global Sales Office klar til å hjelpe deg. Kontakt Global Sales Office: Danmark T: +45 3234 4190 F: +45 3815 4191 salesdk@rezidor.com

FINLAND T: +358 9 251 662 96 F: +358 9 251 661 00 salesfi@rezidor.com

NORGE T: +27 22 99 10 60 F: +27 22 99 10 59 sales.norway@rezidor.com

Baltics & Poland T: +371 (67) 772376 izabela.sikora@rezidor.com

SVERIGE & ISLAND T: +46 8 5068 8700 F: +46 8 5068 8650 groupdesk.sweden@rezidor.com

ANDRE LAND Rezidor Gift Card Support Centre European Reservation Centre 5th Floor - Block 6 Belfield Office Park, Clonskeagh 4 Dublin, Republic of Ireland T: +353 1 215 9051 (Pris per tellerskritt i det lokale nettverket for utenlandssamtaler til Den irske republikken gjelder. Pris for mobilsamtaler kan variere.) F: +353 1 212 3751 giftcards@rezidor.com

God fornøjelse med ditt Rezidor gavekort For ytterligere opplysninger, samt vilkår og betingelser, klikk inn på giftcards.rezidor.com/corporate, eller ring til oss.

Hvis du ønsker å kjøpe mindre end 25 gavekort, går du inn på giftcards.rezidor.com, og bestiller dem på et av våre hoteller i de 35 deltakende land. Du kan også kontakte vårt Gift Card Support Centre T: +353 1 215 9051 F: +353 1 212 3751 giftcards@rezidor.com

Giftcard Brochure NO  

Rezidor Gavekort er et forhåndsbetalt gavekort tilgjengelig i euro og britiske pund. Kortet kan benyttes til å betale forhotelltjenester ved...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you